خوردن مرزنجوش در بارداری

دوره مقدماتی php
خوردن مرزنجوش در بارداری
خوردن مرزنجوش در بارداری

خانم های باردار اگر مراقب تغذیه خود نباشند ممکن است به راحتی سقط جنین را تجربه کنند خیلی از گیاهان و میوه ها جنین را ازبین می برند.

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ دوران بارداری یکی از زمان هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی مصرف کرد، زیرا برخی از این گیاهان موجب سقط جنین و از دست دادن جنین می شوند. برای زن آبستن افراط در کلیه خوراکی ها ممنوع است و نباید هیچ غذایی را خارج از اندازه بخورد. همچنین مصرف بیش از حد برخی از گیاهان در این دوران خطر سقط جنین را در پی دارد در حالی که اگر این گیاهان در مقدار کم مصرف شوند ، موجب به خطر افتادن سلامتی آنها و جنینشان نمی شوند.

گیاهانی که باعث سقط جنین می شوند به دو دسته تقسیم می شوند دسته ای از آنها سالهاست که مورد استفاده قرار می گیرند و دسته دوم گیاهانی که چندان مصرفی ندارند و شاید حتی نام آنها هم به گوشتان نخورده باشد.

گیاهان خطرناک در دوره بارداری

به عبارت دیگر اگرچه به خاطر این که ترکیبات مۆثر داروهای گیاهی نسبت به داروهای شیمیایی رقیق تر و در نتیجه اثرات جانبی آن ها کمتر است اما همچنان باید در استفاده از داروهای گیاهی با احتیاط عمل کرد. این که فکر کنید همه داروهای گیاهی بی خطرند کاملا اشتباه است.خوردن مرزنجوش در بارداری

استفاده از داروهای گیاهی در برخی موارد از جمله زمان بارداری می توانند خطرات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

دوره مقدماتی php

 دارچین

دارچین یکی از محبوب ترین ادویه ها در سراسر جهان است که اگر دارچین بصورت خام در مقادیر بسیار زیاد استفاده شود میتواند باعث سقط جنین میشود. مصرف دارچین سبب منقبض شدن ماهیچه های رحم می شود و سرانجام انقباض رحم به سقط جنین منجرمی گردد.

 جعفری

جعفری از سبزی های پر مصرفی است که اگر به مقدار کم خورده شود برای خانم باردار مشکل ایجاد نمی کند . ویتامین سی موجود در جعفری سطح استروژن را بالا میبرد و جریان خون ورودی به اندام های تولید مثل را کاهش میدهد. روغن آلی فراری موجود در جعفری منجر به نازک شدن دیواره رحم میشود و دهانه رحم را نرم کرده و موجب اسپاسم (گرفتگی) رحم میگردد.

 پونه

سرماخوردگی به درمانهای گیاهی از جمله استفاده از پونه روی می آورند در حالی که استفاده از آن در مقدار زیاد به شدت سقط آور است و می تواند به عنوان یک سم قدرتمند عمل کند و لذا باید با دقت فراوان مصرف شود. پونه شامل ماده ای به نام پولگان است که موجب خونریزی و انقباض رحم میشود و مصرف زیاد آن به سقط جنین می انجامد.

آناناس

مصرف آناناس در مقادیر کم نمیتواند سبب سقط جنین در بارداری شود اما مصرف آناناس به مقدار خوردن یک کاسه آناناس تازه پس از بارداری به علت بالا بودن ویتامین سی و بروملاین در آن میتواند برای زنان باردار خطرناک باشد و باعث سقط جنین گردد.

مصرف آناناس در مقادیر بالا در سه ماهه اول بارداری دهانه رحم را نرم کرده و باعث خونریزی و در نهایت سقط جنین میشود. آناناس سبز تر و یا نارس تر دارای آنزیم پروتئولیتیک بیشتری است که نقش مهمی در شکستن پروتئینی دارد که جنین در مراحل ابتدایی بارداری از این پروتئین تشکیل شده است.

 کوهوش

مصرف دو نوع کوهوش آبی و کوهوش سیاه باهم به علت دارا بودن دارای موادی به نام اکسایتوسین و کولوساپونین میتواند باعث انقباض رحم شود.

پاپایا

پاپایای کال و نرسیده حاوی آنزیم هایی مانند پاپائین است که این آنزیم ها به عنوان پروستاگلاندین و اکسی توسین عمل می کنند که در واقع منجر به زایمان زودرس و سقط جنین می شود. این میوه می تواند باعث اختلالاتی در جنین شود.

این ماده بسیار خطر است و مصرف پاپایا منجر به انقباضات رحم و در نتیجه سقط جنین می شود. پاپاین موجود در پاپایا خام سبب افزایش میزان تولید استروژن و مانع تولید پروژسترون میشود که رشد آندومتر را تحریک میکند.

سطح پایین پروژسترون ادامه بارداری را مختل می کند و در نهایت منجر به سقط میشود.پاپایا خام حاوی مقادیر بالایی از لاتکس میباشد که منجر به آزاد سازی پروستاگلاندین ها و اکسیتوسین شده و در نهایت به انقباض دیواره های رحم ختم میشود. هرگونه مصرف پاپایا در مراحل اولیه بارداری باعث سقط جنین میشود.

ریشه آنجلیکا

استفاده از ریشه آنجلیکا در دوز بالا میتواند منجر به سقط جنین شود.

روغن گل مغربی

روغن گل مغربی یکی از محبوب ترین روغن ها در رایحه درمانی است که خواص آرامبخش دارد و بدن را تسکین میدهد. از روغن گل مغربی همچنین برای ریلکس کردن ماهیچه های رحم و آماده شدن جهت زایمان نیز استفاده می شود. استفاده از روغن گل مغربی در اطراف رحم باعث سقط جنین ناگهانی میشود.

زعفران

مصرف زعفران در ماه های اول بارداری برای خانم های باردار بسیار خطرناک است ومصرف 2 -1 گرم از ان سبب سقط جنین می شود؛ بنابر این اگر در مصرف زعفران تعادل را رعایت کنید و کمتر از مقدار ذکرشده از ان مصرف کنید، منجر به سقط جنین نخواهد شد.

زرشک

زرشک از گیاهانی است که دارای آلکالوئیدها و همچنین ترکیبات فنلی از قبیل آنتوسیانین هاستو وجود این ترکیبات در آن سبب انقباضات عضلانی صاف رحم شده و هر گیاهی که شانس انقباض عضلات مختلف بدن را افزایش دهد می تواند سقط جنین را هم تحریک کند.

گلپر

خوردن مرزنجوش در بارداری

گلپر درمان کننده بیماری های گوارشی به خصوص نفخ و هضم کننده غذا و تقویت کننده معده است. در دوران بارداری به خصوص 3 ماهه اول مصرف بیش از 2 گرم گلپر در روز باعث سقط جنین می شود. اما مصرف مقدار کم این گیاه به سقط جنین منجر نمی شود.

تخم شوید

تخم شوید خواص فراوانی دارد و می تواند باعث کاهش چربی بدن و لاغری شود و ضد نفخ است. اما مصرف تخم شوید در بارداری به علت تحریک تولید هورمون های مؤثر در سیکل قاعدگی و افزایش انقباضات رحمی از خطرات سقط جنین در ماه اول بارداری محسوب می شود.

گل پامچال

برخی از خانم ها از روغن گل پامچال بدلیل خواص ضد عفونی کننده در دهانه رحم استفاده میکنند و بعضی هم آن را به صورت خوراکی مصرف میکنند. در صورتی که مصرف آن در دوران بارداری خطر سقط جنین را به همراه دارد.

چای بابونه

استفاده از چای بابونه خواص زیادی برای سلامتی دارد اما مادران باردار باید از خوردن چای بابونه در دوران بارداری خودداری کنند زیرا نوشیدن چند فنجان چای بابونه که حداقل 4 دقیقه دم کشیده باشد، با خطر سقط جنین همراه خواهد بود.

سنبل ختایی

سنبل ختایی گیاهی دارویی است که استفاده بیش از حد ازآن منجر به تحریک قاعدگی ،شل کردن عضلات و کمک به افزایش انقباضات رحم می شود و باعث سقط جنین در ماه اول بارداری می گردد.مصرف سنبل ختایی در افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند و یا ان هایی که قبل از مصرف نیز خون ریزی های شدید داشته اند، خطر سقط جنین را دوچندان میکند.

کرفس

  • عکس از کشور هندوستان
  • استفاده از کرفس در سه ماهه نخست بارداری ممنوع است و خوردن خورش کرفس یا سالادی که حاوی کرفس باشد منجر به سقط جنین می شود. این ممنوعیت استفاده از کرفس باید در تمام دوران بارداری رعایت شود زیرا کرفس می تواند روی سیستم عصبی جنین آنها اثرات سوء بگذارد و باعث ناراحتی های عصبی مخصوصا حملات شبه صرع بعد از تولد نوزاد شود.

    گل بنفشه و گل ختمی

    مصرف گل بنفشه و گل ختمی موجب سقط جنین می شود. ختمی باز کننده انتهای عروق رحم و سقط کننده است و زنان باردار نباید از این گیاه و گل بنفشه استفاده کنند.

    غوره، آب غوره، بابونه

    این مواد قاعده آور هستند و باعث سقط جنین می ‎شوند و مصرفشان برای زنان باردار مفید نیست.

    آویشن

    آویشن دارای طبیعتی گرم و خشک است که از آن به عنوان ادویه برای طعم دار کردن انواع غذاها و بعضی خوراک هااستفاده می کنند. آویشن سقط کننده جنین در مادران باردار محسوب می شود بنابراین زنان باردار باید از مصرف آن خودداری کنند.

    آلوئه ورا

    آلوئه ورا خواص زیادی برای زیبایی زنان دارد ، زیرا دارای مواد طبیعی است که به مراقبت و تقویت انواع پوست کمک کند و اثرات زیادی در کاهش چین و چروک و وزن دارد. اما زنان باردار نباید غذا های فرآوری شده ،با آلوئه ورا مصرف کنند و یا آب آلوئه ورا را بنوشند ،زیرا ممکن است خون ریزی لگن را ایجاد کند و حتی باعث سقط جنین شوند.

    88492747

    خوردن مرزنجوش در بارداری

    88830950

    info@bornanews.ir

    تهران – خیابان شهید مطهری – خیابان فجر – خیابان نظری – انتهای خیابان دلفان – نبش اتوبان مدرس – پلاک 50

    تمام حقوق برای خبرگزاری برنا محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

    تغییر حالت روز و شب

    شرکت تحقیقاتی پارسی طب 2015-10-07 بارداری و زایمان, گیاهان دارویی ۳ دیدگاه 260,076 بازدید

    یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است.

    یکی از اصول طبیعت درمانگران در پیشنهادهای گیاهی که برای بیماری‌های مختلف به بیماران می‌دهند این است که همه داروهای گیاهی کاملاً بی‌خطر نیستند و برای استفاده بیشتر و بهره از گیاهان باید ابتدا برخی از اطلاعات اساسی را درباره آن‌ها کسب کنیم.

    به عبارت دیگر اگرچه به خاطر این که ترکیبات مۆثر داروهای گیاهی نسبت به داروهای شیمیایی رقیق‌تر و در نتیجه اثرات جانبی آن‌ها کمتر است اما همچنان باید در استفاده از داروهای گیاهی با احتیاط عمل کرد.خوردن مرزنجوش در بارداری

    یکی از نخستین دستورات احتیاطی در این زمینه توجه به این مسئله است که تا وقتی کاملاً مطمئن نشده‌اید که گیاهی برایتان مناسب است آن را مصرف نکنید و در این باره هیچ‌کس مثل یک متخصص این حوزه نمی‌تواند کمک‌کننده باشد.

    در این میان گاهی عوارض استفاده سرخود از برخی از داروهای گیاهی می‌تواند نتایج بسیار بدی به همراه داشته باشد.

    یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است.

    مهم‌ترین دلیل این موضوع این است که برخی از گیاهان باعث سقط جنین می‌شوند.

    * از نگاه برخی از متخصصان طبیعت درمانگر، زنان باردار باید از خوردن گیاهانی چون پوست ریشه زرشک، بابونه گاوی، افسنطین، پونه معطر، سداب، فلوس، کدو تلخ، جعفری فرنگی، سنبل چینی، نعناع کوهی و مینا پرهیز کنند.

    * از جمله ممنوعیت‌های گیاهی زنان باردار همچنین استفاده از کافئین است چرا که از نظر علمی ارتباط مستقیم بین مصرف کافئین در دوران بارداری و سقط جنین ثابت شده است. خوردن ۱۶۳ میلی گرم کافئین در روز معادل یک یا دو فنجان قهوه، خطر سقط جنین را تا دو برابر افزایش می‌دهد.

    * زنان باردار بایستی از خوردن گیاه بولاغ اوتی خودداری نمایند چون ممکن است باعث سقط جنین شود.

    * برای زن آبستن افراط در کلیه خوراکی‌ها ممنوع است و نباید هیچ غذایی را خارج از اندازه بخورد. تنوع بهترین روشی است که زن آبستن بکار بسته و از تمام خوراکی‌ها استفاده نماید.

    * زعفران، جعفری، غوره، آب‌غوره، مارچوبه، زیره، سیاه دانه، دارچین، مسهل.

    * غذاهای مانده مخصوصاً غذاهای گوشتی برای زن آبستن بدترین سم‌هاست. خوردن موادی مثل کالباس، سوسیس، ژامبون و ساردین و سایر کنسروها و ماهی مانده به کلی ممنوع است.

    * بانوان حامله چنانچه کرفس میل نمایند، ممکن است نوزادشان دچار ناراحتی‌های عصبی، مخصوصاً حملات شبه صرع گردد.

    * بانوان باردار نباید سیاه دانه مصرف کنند زیرا قاعده آور و سقط کننده جنین است.

    * خوردن جعفری برای زن آبستن جایز نیست.

    مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد زنان باردار به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کند.

    زرشک و زعفران برای زنان باردار خطرات جبران ناپذیری دارد و سقط کودکشان را به دنبال دارد. به گزارش گوگل هلث، در طی آزمایشاتی که روی ۱۵۰ زن انجام شد دانشمندان دریافته‌اند کسانی که در سه ماهه اول بارداری زرشک و زعفران مصرف می‌کنند جان کودکشان در خطر می‌افتد و دچار زایمان زودرس نیز می‌شوند.

    نتایج تحقیقات پژوهشگران حاکی است که این دارو سبب انقباض عضله‌ها می‌شود و حتی مصرف آن تنفس مادران را نیز با مشکل دچار می‌کند.

    گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درمان بیماری‌های گوارشی به خصوص نفخ محسوب می‌شود. گلپر، هضم‌کننده غذا و تقویت‌کننده معده است. برای بهره بردن از خواص ضدنفخ گلپر، بهتر است یک گرم از پودر دانه‌های این گیاه را همراه رازیانه بعد از غذا و با آخرین لقمه به اندازه نصف قاشق غذاخوری بخورید.

    از آنجا که گلپر طبیعت گرم و خشکی دارد، افراد گرم مزاج باید دانه‌های این گیاه را یک شب در سرکه بخوابانند و بعد از ۲۴ ساعت و خشک شدن دانه‌ها، آن را در روز، پودر و استفاده کنند. غیر از خواص درمانی از دیگر کاربردهای گلپر در طب سنتی، تلطیف گوشت‌ها به خصوص گوشت آبزیان و ماهی است و توصیه می‌شود به عنوان ادویه در پخت ماهی از گلپر استفاده کنید.

    اما مصرف بیش از ۲ گرم گلپر در روز در دوران بارداری به خصوص ۳ ماهه اول جایز نیست زیرا باعث سقط جنین می‌شود. گاهی مصرف گلپر در افراد گرم مزاج باعث سردرد می‌شود، در این صورت می‌توانند گلاب بو کنند تا سردردشان رفع شود.

    پی بردن به علت بیماری و ارائه راهکار درمانی بدون بررسی دقیق وضعیت بیمار ممکن نیست، برای این کار باید حداقل به ۴۰ پرسش پاسخ دهید تا امکان تشخیص و ارائه راهکار درمان ایجاد شود، برای این منظور از لینک زیر وارد شوید و با دقت به سوالات مشاور پاسخ دهید.

     

    سامانه مشاوره آنلاین ایزو ویزیت

    2020-01-07

    خوردن مرزنجوش در بارداری

    2019-11-25

    2019-04-09

    روغن های گیاهی: استفاده روغن های گیاهی برای درمان مشکلات مربوط به مو می تواند …

    “پارسی طب”، مجله سلامت جسم و روان، به صورت تخصصی در زمینه تشخیص صحیح بیماری ها و حفاظت از مردم در برابر انواع مختلف امراض رایج با استفاده از مشاوره پزشکی مکمل، گیاهان دارویی، درمان با طب سنتی و جایگزین فعالیت داشته و همچنین مرجع قابل اعتماد اخبار پزشکی و مقالات سلامت و درمانی می باشد.

    نی نی بان، گروه ترجمه: گیاهان زیادی هستند که در دوران بارداری به هیچ عنوان نباید
    سراغشان رفت. واقعیت این است که در طول سه ماهه اول بارداری سیستم عصبی
    کودک بسیار آسیب‌پذیر است بنابراین مادران باردار باید
    مراقب سلامت جنین باشند. دوران بارداری مرحله بسیار حساسی است و در این دوران اصلا
    و به هیچ عنوان نباید از داروهای گیاهی استفاده کرد. اما برخی داروهای گیاهی و
    گیاهان هستند که مصرف آنها در سه ماهه سوم بارداری میتواند به زایمان راحت‌تر کمک
    کند. هرچند که برای استفاده از آنها باز هم باید از پزشک متخصص مشورت بخواهید و
    تنها در جهت درمان آن را مصرف کنید. با هم برخی از این داروها را مرور میکنیم.

                                     اختصاصی
    نی نی بان

    گیاه

    احتیاط در مصرف

    خوردن مرزنجوش در بارداری

    گلپر

    این گیاه در دوزهای بالا محرک
    رحم است اما در آشپزی میتوان از آن استفاده کرد.

    توسکا
    خولان

    این گیاه به شدت مسهل است و
    بنابراین نباید در دوزهای بالا یا برای مدت طولانی استفاده شود.

    رازیانه

    این گیاه که به صورت ادویه به
    کار میرود مجرک رحم است  و بنابراین
    نباید بیش از حد استفاده شود.

    پرتقال
    تلخ

    این گیاه را در آشپزی میتوان
    استفاده کرد اما در اندازه‌های زیاد محرک رحم است.

    دانه و
    روغن کرفس

    این گیاه هم محرک رحم است و
    باید در اندازه‌های کم استفاده شود.

    روغن
    بابونه

    این روغن محرک قوی رحم است
    اما شاخ و برگ خشک شده آن برای استفاده مناسب است.

    فلفل
    قرمز

    میزان زیاد استفاده از آن
    میتواند باعث سوزش معده شده و هنگام شیردهی، باعث طعم‌دار شدن شیر شود.

    دارچین

    در دوزهای بالا محرک رحم است
    اما میتوان در حد تعادل از آن استفاده کرد. از استفاده از اسانس آن اجتناب کنید.

    شنبلیله

    در اندازه‌های بالا محرک رحم
    است اما میتوان در حین زایمان و البته در آشپزی هم استفاده کرد.

    سیرخوراکی

    دوز بالای آن میتواند خطرناک
    باشد و باعث سوزش معده میشود. اگر نوزاد با شیر مادر تغذیه میکند ممکن است سیر
    طعم خاصی به آن بدهد.

    روغن
    جاسمین

    برای زایمان یک محرک مناسب
    است.

    اسطوخودوس

    در اندازه زیاد نباید استفاده
    شود.

    شیرین
    بیان

    خوردن مرزنجوش در بارداری

    میزان زیاد استفاده از آن
    میتواند باعث بالا رفتن فشار خون شود.

    مرزنجوش

    مرزنجوش و روغن آن اگر در
    مقدار زیاد استفاده شود میتواند محرک رحم باشد.

    برگ
    تمشک

    بهتر است در هفته‌های ششم تا
    هشتم مورد استفاده قرار نگیرد.

    ریواس

    به شدت مسهل است بنابراین
    نباید در دوزهای بالا مورد استفاده قرار گیرد.

    روغن
    نعنا

    بهتر است از روغن آن استفاده نشود.

    پونه
    کوهی

  • عکسهای حیوانات وحشی درنده
  • بهتر است روغن آن استفاده
    نشود چون محرک رحم است.

    روغن
    آویشن

    شاخ و برگ این گیاه برای پخت
    و پز مناسب است اما برخی گزارشها نشان میدهد مقدار زیاد استفاده از آن محرک رحم
    است.

    چای
    سیاه

    نباید بیشتر از دو فنجان در
    روز خورده شود.

    گل شاه
    پسند

    بهتر است در هفته‌های پایانی
    استفاده نشود.

    بومادران

    در دوزها بالا محرک رحم است و
    بهتر است در هفته‌های پایانی استفاده نشود.

     

    امروزه این گیاه در منطقه
    مدیترانه و اروپا کشت می‌شود. نام‌های دیگر این گیاه به صورت مرزنگوش،
    مردنگوش، ریحان داوود، مرزه گوش و… نیز شنیده می‌شود. از مرزنگوش به
    عنوان ادویه و افزودنی در انواع سوپ، گوشت، سس، سالاد و… استفاده می‌شود.
    حتی در کشور‌های ایتالیا، اسپانیا و مکزیک معمولا جایگزین آویشن و پونه
    کوهی شده است. موارد و شکل مصرف این گیاه بدین صورت است: برگ‌های تازه یا
    خشک شده، پودر آن و روغن اسانس مرزنجوش.
    خوردن مرزنجوش در بارداری

    دمنوش رازیانه خطرناکه جالبه چند روز پیش تو نت نوشته بود تو زیبایی جنین تاثیر دارد

    چای میخک دربارداری مضراست یاخیر؟

    اگر در مصرف آن زیاده روی نشود خیر منعی ندارد موفق باشید 

    نوشته

    نوشته

    خوردن مرزنجوش در بارداری

    نوشته

    نوشته

    مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

    رکنا: بارداری مهم ترین دوران زندگی هر زنی است که باید در سلامتی کامل به سر ببرند.

    طب کهن و چند هزار ساله ایرانی حاصل تلاش و زحمت بزرگانی همچون ابوعلی‌سینا، ابوریحان، رازی و جُرجانی بوده که این پزشکان مانند ستاره‌ای فروزان در حوزه پزشکی می‌درخشند.

    استقبال گسترده مردم از گیاهان دارویی در دهه اخیر

    حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درخصوص مصرف گیاهان سنتی اظهار داشت: بنا به نظر تمامی حُکما انسان‌ها باید در حفظ سلامتی Health خود کوشا باشند و با توجه به طبع خود اقدام به مصرف مواد غذایی خاص نمایند. در عصر حاضر و با رشد چشمگیر علم و تکنولوژی اطلاعات بسیار ارزشمندی در مورد خواص و مضرات گیاهان دارویی در اختیار مردم گذاشته شده و استقبال مردم در دهه اخیر برای استفاده از این گیاهان به منظور درمان بیماری‌ها و حتی تناسب اندام Fitness رشدی صعودی داشته است.

    وی بیان کرد: برای بهره‌مندی از مواهب الهی باید به چندین نکته مهم توجه کرد و آن آشنایی با گیاهان سمی، نیمه‌سمی و غیر سمی است؛ بنابراین باید مصرف گیاهان دارویی زیر نظر متخصص طب سنتی صورت گیرد تا در مدت معینی منجر به پیشگیری و درمان بیماری‌ها شود.خوردن مرزنجوش در بارداری

    این محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص باور غلط رایج بین افراد مبنی بر بی‌ضرر بودن گیاهان دارویی عنوان کرد: در ساخت یک داروی گیاهی باید نکاتی از قبیل مقدار، ترکیب، سازگاری مصلحات و طبع گیاهان مد نظر قرار داده شود. از سوی دیگر برخی از گیاهان سمی هستند و مصرف خودسرانه آن‌ها می‌تواند سبب مسمومیت گوارشی، اختلالات روحی و روانی مانند جنون و حتی در بعضی مواقع مرگ شود.

    عظمایی افزود: خستگی، ضعف عمومی، سر گیجه، توهم، سردرد، بی‌حالی، نامنظمی حرکات قلب Heart (آریتمی)، تاری دید، دوبینی، بی‌اشتهایی، تهوع و استفراغ از علائم استفاده بی‌رویه و خودسرانه گیاهان دارویی سمی محسوب می‌شوند.

    *** زیره

    وی با اشاره به انواع مختلف زیره تاکید کرد: اشخاص از زیره بیشتر برای لاغری و رفع نفخ استفاده می‌کنند. اما باید در نظر داشته باشند که مصرف این گیاه به تنهایی در دراز مدت موجب ایجاد لک در بدن می‌شود. پس در صورت نیاز با توجه به نوع بیماری باید با گیاهان دیگری ترکیب شود تا عوارض آن از بین برود.

    *** رازیانه (بادیان)

    این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه رازیانه سبب ازیاد شیر می‌شود، تصریح کرد: این گیاه تنظیم کننده هورمون‌های زنانه بوده و افزایش قوای جنسی زنان را به همراه دارد. از عوارض مصرف بیش از حد آن می‌توان به بروز جوش در بدن به خصوص در چانه اشاره کرد. خانم‌های مجرد باید زیر نظر متخصص طب سنتی اقدام به مصرف آن کنند.

    عظمایی اظهار داشت: استفاده از رازیانه در مردان منجر به از بین رفتن قوای جنسی می‌شود. خانم‌ها بهتر است این گیاه را به همراه آویشن و تخم شوید مصرف کنند.

    *** گل گاوزبان

    وی گفت: اشخاص باید گل گاوزبان را حتما به صورت دَمکرده میل و از جوشاندن آن اجتناب کنند. این گیاه خاصیت آرام‌بخشی و خواب آوری داشته و سبب افزایش فشار خون می‌شود. افراد باید گل گاو زبان را به همراه گیاهانی مانند سُنبُل‌الطیب و چای ترش استفاده کنند.

    *** شوید

    این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شوید خاصیت لاغرکننده و کاهنده چربی خون دارد، استفاده دراز مدت و به تنهایی از این گیاه با تحت تاثیر قرار دادن مردمک چشم موجب بروز مشکلاتی در چشم می‌شود؛ بنابراین آن را باید با رعایت اعتدال یا همراه با گیاهان دیگری مانند زنیان و زیره سبز مصرف کرد.

    *** برگ سنا

    عظمایی عنوان کرد: برگ سنا به عنوان مسهل قوی برای رفع یبوست به کار می‌رود. استفاده مداوم و به تنهایی از این گیاه سبب نابودی پرزهای روده و اختلال در حرکات دودی روده می‌شود. افراد در صورت نیاز باید برگ سنا را به همراه گل ختمی، تخم گشنیز و گل محمدی استفاده کنند.

    *** سیر

    وی با بیان اینکه میل کردن یک تا ۲ حبه سیر به شکل خرد شده به همراه آب موجب از بین رفتن میکروب‌های مضر معده به خصوص “هیلکوباکتری‌پیلوری” می‌شود، تاکید کرد: سیر همچنین ضد چربی و فشار خون نیز بوده و مصرف آن در مبتلایان به آسم توصیه می‌شود. اشخاص باید در نظر داشته باشند که زیاده‌روی در استفاده از سیر، نابودی میکروب‌های مفید معده را به همراه دارد.

    *** اسفرزه

    این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: لعابِ اسفرزه به عنوان مسهل به کار برده می‌شود. همچنین لعاب این گیاه برطرف کننده تب، حرارت و خونریزی‌های داخلی بدن بوده. افراد باید از آسیاب کردن اسفرزه پرهیز کنند، زیرا مصرف اسفرزه آسیاب شده باعث خفگی می‌شود.

    *** بِه دانه

    عظمایی توصیه کرد: لعاب دانه میوه بِه نرم کننده سینه، ریه و ضد سرفه بوده. همچنین استفاده از لعاب دانه این میوه نیز منجر به رفع خِس‌خِس سینه نیز می‌شود. اشخاص برای این منظور باید هسته یا دانه میوه بِه را داخل آب جوش ریخته و سپس لعاب آن را میل کنند. افراد باید از جویدن دانه بِه خودداری کرده، زیرا هسته این ماده‌ای به نام “اسید سیاندریک” داشته که سبب مسمومیت می‌شود.

    *** عدس

    وی اظهار داشت: عدس دارای طبع سرد بوده بنابراین مصرف آن در مبتلایان به افسردگی توصیه نمی‌شود. عدس خونساز است و افراد باید آن را به همراه ادویه‌های گرم مانند زنجبیل، دارچین و به خصوص گُلپر میل کنند.

    گیاهان نیمه سمی

    *** سداب

    این محقق و پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: سُداب و لاکِ مغسول در ترکیب داروهای گیاهی به مقدار خیلی کم مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده زیاد از آن‌ها باعث آسیب به دستگاه گوارش می‌شود.

    *** هندوانه ابوجهل (حَنظَل)

    خوردن مرزنجوش در بارداری

    عظمایی گفت: هندوانه ابوجهل کاهنده قند خون بوده و مصرف نادرست این میوه سبب وارد شدن آسیب به کلیه می‌شود.

    وی تاکید کرد: در مورد زنان باردار استفاده از هر نوع گیاه دارویی باید زیر نظر متخصص طب سنتی صورت گیرد.

    مصرف گیاهانی از قبیل آویشن، پونه کوهی، جعفری، کاکوتی، مرزنجوش، زعفران، گل ختمی و کاکُنَج (عروسک پشت پرده) در دوران بارداری ممنوع است و می‌تواند به مادر و جنین صدمه وارد کند. اما مصرف گل گاو زبان و گل ختمی در یک هفته پایان بارداری سبب کاهش درد زایمان می‌شود.

    کُندُر

    این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: زنان باردار می‌توانند روزانه یک عدد کُندُر به مدت یک ماه استفاده کنند. مصرف بیشتر این گیاه (از نظر مقدار و طول زمان مصرف) موجب بروز بیش فعالی در نوزاد می‌شود. کندر با جذب رطوبت معده، از ضعیف شدن حافظه جلوگیری می‌کند.

    عظمایی توصیه کرد: استفاده از عسل، چهار مغز (فندق، گردو، بادام و پسته)، مویز و انجیر در زنان باردار باعث تقویت هوش و حافظه نوزاد می‌شود.

    تداخل داروهای شیمیایی با گیاهی

    وی اظهار داشت: افراد باید از مصرف همزمان داروهای شیمیایی با گیاهی امتناع کنند. به دلیل اینکه داروهای گیاهی می‌توانند اثر برخی از داروهای شیمیایی را خنثی یا چند برابر کرده به طور مثال مبتلایان به بیماری دیابت Diabetes اگر همراه با داروی قند اقدام به استفاده از گیاه بابا آدم نمایند، ممکن است دچار افت شدید قند خون و کُمای دیابتی شوند.

    این محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص مبتلایان به فشار خون عنوان کرد: اشخاصی که دچار فشار خون بالا هستند در صورتی که همزمان با داروی فشار خون میوه‌هایی مانند گریپ فروت مصرف یا نوشیدنی‌هایی همچون آب زرشک و چای میل کنند با افت فشار خون مواجه می‌شوند.

    عظمایی تاکید کرد: در صورت استفاده از داروهای شیمیایی با گیاهی رعایت فاصله زمانی ۲ تا سه ساعته بین آن‌ها ضروری است.

  • دانلود عکس من دوست دختر هیچ پسری نیستم
  • گیاهان سمی

    وی یادآور شد: گیاهانی مانند فِرفیون، تاتوره، شوکران، خَرزَهره، کرچک، خَربَقِ سفید، کَچولِه، مهر گیاه، گل انگشتانه و بذرالبَنج از جمله گیاهان سمی به شمار می‌آیند بنابراین باید از مصرف آن‌ها امتناع شود.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

     


    حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

    رکنا: نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، زندگی در شهرهای آلوده ریسک سرطان دهان در مردان را…

    رکنا: نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، زندگی در شهرهای آلوده ریسک سرطان دهان در مردان را…

    رکنا: محققان بر این باورند مصرف زیاد از حد ماکارونی در بارداری ریسک ابتلا به دیابت نوع…

    رکنا: مصرف جو در دوران بارداری ضروری است.

    موضوعات داغ

    با اشتراک در خبرنامه رکنامهمترین و جدیدترین اخبار روز را در ایمیل خود داشته باشید: خوردن مرزنجوش در بارداری

    “سنجاق”

    مجری انحصاری تبلیغات رکنا

    سایت اینترنتی رکنا

    کلیه حقوق متعلق به

    سایت اینترنتی رکنا

    است

    به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, سید جواد علوی درباره تدابیر رفع سرماخوردگی در دوران بارداری, اظهار داشت: در دوران بارداری زنان باید از مصرف غذاهای سنگین پرهیز کنند.

    به‌گفته وی شیر بادام، شیر گردو، شیر پسته، شیر خرما, شربت عسل با آب لیمو ترش تازه، عرق بهارنارنج، سکنجبین, شربت آب‌لیمو بسیار مفید است، همچنین زنان باردار در طول بارداری و زمان شیردهی باید از غذاهای بیات و مانده پرهیز کنند.

    این کارشناس طب سنتی افزود: مصرف غذاهای تازه در طول بارداری و شیردهی به سلامت بچه بسیار کمک می‌کند, مصرف غذاهای تازه و عدم‌مصرف غذاهای فریزری و سبزی‌های فریزری بسیار به تولید خون خوب کمک می‌کند. مصرف سبزی‌های خشک بهتر از سبزی‌های فریزری است.

    مصرف گیاهان دارویی در دوران بارداری ممنوع!!

    علوی گفت: برای رفع سرماخوردگی در دوران بارداری مصرف داروهای گیاهی ممنوع است چرا که احتمال آسیب به جنین بالاست.خوردن مرزنجوش در بارداری

    وی ادامه داد: اگر زنان باردار در طول بارداری‌شان سرما بخورند بهتر است که کاچی از مخلوط 2 قاشق غذاخوری آرد و دو لیوان آب, یک قاشق روغن زیتون، 5 قاشق شکر، 5 قاشق گلاب، کمی دارچین و کمی زعفران اضافه کنند, آن‌قدر روی حرارت به هم بزنند تا به قوام برسد و هر نیم ساعت یک نعلبکی از این کاچی مصرف کنند.

    بخور در رفع سرماخوردگی زنان باردار بسیار اهمیت دارد

    این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: بُخور در رفع سرماخوردگی زنان باردار بسیار اهمیت دارد؛ به این ترتیب که 200 گرم تخم گشنیز، 50 گرم آویشن، 50 گرم مرزنجوش، 50  گرم پونه, 50 گرم گل خطمی همه را با هم مخلوط کنند و هر بار تقریباً به‌اندازه 5 قاشق غذاخوری در پلوپز ریخته و حدود 10 دقیقه بُخور بدهند.

    انتهای پیام/*

    خوردن مرزنجوش در بارداری
    خوردن مرزنجوش در بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *