خواص کنجد و عسل و گردو

دوره مقدماتی php
خواص کنجد و عسل و گردو
خواص کنجد و عسل و گردو

به گزارش بهداشت نیوز: گردو حاوی مواد معدنی مختلف، ویتامین‌ها و مواد مغذی است و برای کاهش مشکلات پوستی، کاهش کلسترول، پیشگیری از سرطان، درمان افسردگی و بی خوابی و همچنین کاهش وزن مفید است. از سوی دیگر عسل شامل انواع قندها، آمینه اسید‌ها و مواد معدنی است. عسل یک ماده‌ی غذایی انرژی زا است که بهتقویت حافظه و درمان سرفه کمک می‌کند. گردو و عسل هر دو مزایای مختلفی دارند و ترکیب آن‌ها با یکدیگر خاصیت آن‌ها را دو چندان می‌کند. در این مقاله به بررسی خواص گردو با عسل می‌پردازیم.


مهمترین خواص گردو با عسل

عسل و گردو هر یک به تنهایی فواید بسیاری برای بدن دارند، اما مصرف همزمان گردو و عسل خاصیت آن‌ها را افزایش می‌دهد. برخی از خواص گردو با عسل عبارتند از:


۱. کاهش کلسترول

عسل سرشار از آنتی اکسیدان است و مصرف آن سطح آنتی اکسیدان خون را افزایش و میزان کلسترول را کاهش می‌دهد. همچنین مصرف گردو به دلیل آنکه چربی آن از نوع غیر اشباع است، سطح کلسترول را پایین می‌آورد.

خواص کنجد و عسل و گردو

دوره مقدماتی php


۲. کاهش فشار خون

یکی از خواص گردو با عسل کاهش فشار خون است. مصرف روزانه ۱۰۰ گرم عسل با همین مقدار گردو به مدت ۴۵ روز برای کاهش فشار خون مفید است.


۳. درمان کم خونی یا آنمی

کم خونی به دلیل کمبود هموگلوبین یا گلبول قرمز به وجود می‌آید. هموگلوبین اکسیژن را به سایر قسمت‌های بدن می‌رساند. کم خونی معمولا با احساس خستگی و ضعف همراه است. برای درمان کم خونی با عسل و گردو، ۵۰۰ گرم گردو را خرد کنید و چند دقیقه در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد بپزید سپس با ۵۰۰ گرم عسل مخلوط کنید. برای طعم بهتر و تاثیر گذاری خواص آن مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید. این مخلوط را در یک شیشه بریزید و نیم ساعت قبل از هر وعده‌ی غذایی یک قاشق غذاخوری از آن را مصرف کنید.


۴. افزایش میل جنسی

یکی دیگر از خواص گردو با عسل افزایش میل جنسی است. عسل تولید تستوسترون در مردان را افزایش می‌دهد و گردو یکی از مواد غذایی حاوی استروژن است، بنابراین استفاده از عسل با گردو برای زنان و مردان می‌تواند در افزایش میل جنسی موثر باشد. همچنین مصرف سه قاشق غذاخوری عسل سطح نیتریک اکسید خون را افزایش می‌دهد. نیتریک اکسید ماده شیمیایی در خون مردان است که در زمان برانگیختگی جنسی افزایش می‌یابد.


۵. درمان زخم معده

در طب سنتی برای درمان زخم معده مصرف عسل با گردو و یا سایر آجیل‌ها را توصیه می‌شود. ۲۰ گرم آجیل یا گردو را خرد کنید و داخل آب گرم بریرید، آن را از یک صافی عبور دهید و مایع شیری رنگ بدست آمده از آن را در ظرفی بریزید. ۲ قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید. مصرف ۱ قاشق چای خوری از این مخلوط قبل از هر وعده‌ی غذایی برای درمان زخم معده مفید است.


۶. درمان یبوست

گردو یک ملین طبیعی به حساب می‌آید و مصرف همزمان آن با عسل می‌تواند در درمان و پیشگیری از یبوست موثر باشد.


۷. تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر

یکی از بهترین خواص گردو با عسل تقویت حافظه است. عسل سرشار از آنتی اکسیدان هاست و به تغذیه‌ی سلول‌های مغز کمک می‌کند. همچنین عسل با کمک به جذب کلسیم در مغز برای تقویت حافظه مفید است. از سوی دیگر گردو منبع غنی از امگا ۳ است، امگا ۳ به بهبود عملکرد سلو‌های مغز کمک می‌کند. ترکیب عسل با گردو تاثیر شگفت انگیزی بر روی حافظه دارد.


۸. تقویت سیستم ایمنی

یکی دیگر از خواص گردو با عسل تقویت سیستم ایمنی است. به دلیل اهمیت سیستم ایمنی برای حفاظت بدن در مقابل بیماری ها، تقویت آن حائز اهمیت است. عسل و گردو به دلیل خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی که دارند به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.


۹. پیشگیری از ابتلا به سرطان

گردو و عسل هر دو خاصیت ضد سرطانی دارند، گردو به دلیل غنی بودن از اسید‌های چرب امگا-۳ به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند و عسل به دلیل دارا بودن فلانوئید‌ها و ترکیبات فنولی از متاستاز سرطان در بدن پیشگیری می‌کند.


۱۰. درمان بی خوابی

یکی از شناخته شده‌ترین خواص گردو با عسل درمان بی خوابی است. ملاتونین (ماده شیمیایی که به بهبود خواب کمک می‌کند.) موجود در گردو به بهبود خواب کمک می‌کند. از طرف دیگر عسل به دلیل شیرین بودن انسولین خون را افزایش می‌دهد و باعث آزاد شدن هورمون سروتونین می‌شود، بدن سروتونین را به ملاتونین تبدیل می‌کند.


طرز تهیه معجون عسل و گردو

با صرف ۱۰ دقیقه وقت می‌توانید معجون شگفت انگیز عسل با گردو را تهیه کنید و در میان وعده‌ها سرو کنید.


مواد لازم 


عسل ¼ پیمانه


کنجد ¼ پیمانه


پسته خرد شده ½ پیمانه


گردو خرد شده ¼ پیمانه

خواص کنجد و عسل و گردو


پودر بادام ½ پیمانه


شیر ۳ پیمانه


موز ۴ عدد


طرز تهیه معجون عسلی و گردو

کنجد، بادام، گردو و پسته خرد شده و عسل را در ظرفی بریزسد و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.

بعد از اضافه کردن سه عدد موز، مخلوط را داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید.

این دسر را می‌توانید همراه با موز، خلال پسته، بادام پرک و کنجد سرو کنید.


 


منبع: ستاره

معجون کنجد و عسل یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین خوراکی های عسلی است. تهیه این معجون بسیار ساده است و شما به راحتی با صرف زمان کمی می توانید این معجون بی نظیر را تهیه کنید.این معجون از گذشته تا به امروز به‌عنوان یک تقویت کننده حافظه مورد شناخت قرار گرفته و هم اکنون نیز از خواص آن در طب سنتی اسلامی استفاده می شود. امام صادق علیه السلام در مورد این معجون و تأثیر آن بر افزایش حافظه تاکید فراوان داشته اند.با دلگرم همراه باشید.

خواص کنجد و عسل و گردو

مخلوطی از عسل و کنجد را اگر هر روز مصرف کنیم برای سلامت کلی انسان بسیار مفید است علاوه بر خاصیت آن عطر و طعم شگفت انگیز دارد.این ترکیب اغلب در رژیم های غذایی و در بسیاری از رژیم غذایی مدیترانه ای وجود دارد.

کنجد بسیار مفید است و یک منبع ایده آل از ویتامین ها و مواد معدنی است: آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، مس و فسفر است. این شامل اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و مقدار زیادی از ویتامین های E، A و گروه B است.

این گیاه خستگی فکری را کاهش داده و بهترین غذا برای افرادی است که باید کارهای فکری مانند طراحی و درس خواندن انجام دهند. لیستین موجود در کنجد یک نوع چربی حاوی فسفر است که نه تنها یکی از ضروری ترین مواد مورد نیاز اعصاب است بلکه مغز و غدد بدن نیز نیاز زیادی به آن دارند حتی تقویت حافظه انسان نیز نیاز زیادی به این ماده دارد. 28 درصد مغز را لیستین تشکیل میدهد و مغز انسان بیش از سایر حیوانات از این ماده تشکیل شده است لذا راز موفقیت و پیشرفت‌ها مرهون همین لیستین است.مقدار خوراک طبی آن برای هر نفر معمولی ۱۵ گرم است. البته در خوردن آن نباید زیاده روی شود زیرا کنجد دیر هضم است و افراط در خوردن باعث خارش اعضا و بوی بد دهان می‌شود.برای خنثی کردن این آثار نامطلوب باید کنجد را با مکمل‌های دیگری مانند عسل مصرف کرد.

نتیجه آزمایش‌ها و تحقیقات دانشمندان، نشان دهنده این است که عسل نقش به سزایی در تقویت حافظه دارد. وجود ویتامین D موجود در عسل کلسیم و فسفر بدن را تنظیم می‌کند، در نتیجه حافظه تقویت می‌شود. از طرفی صمغ موجود در عسل نمی‌گذارد جدار عروق سفت شود و آن را نرم نگه می‌دارد و در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب می‌رسد و مطالب بهتر در حافظه می‌ماند.

مقداری زعفران دم کرده را به عسل و کنجد( 1 قاشق غذاخوری کنجد را با 1 قاشق غذا خوری عسل مخلوط کنید تا مثل حلوا شود) اضافه کرده خوب بهم بزنید. البته مقدار زعفران نباید آنقدر زیاد باشد که عسل را شل کند. مثلا یک قاشق غذاخوری زعفران برای یک شیشه کوچک کافی است. نیم ساعت که از ترکیب این مواد گذشت کنجدها روی معجون می‌آیند و فقط هنگام مصرف آن را خوب بهم بزنید و روزی یک قاشق از این معجون مقوی، مفید و در عین حال کم کالری را بنوشید.این مقدار دارای حدود 150 کالری، 8 گرم چربی، 21گرم کربوهیدرات ، 1 گرم فیبر، و 3 گرم پروتئین دارد.بهترین زمان مصرف آن در صبح با معده خالی است انرژی کافی را برای روز آینده تامین میکند.

مخلوط کنجد همراه با عسل خاصیت درمانی بسیار زیادی دارد. تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش میل شیرینی جات، یبوست را درمان می کند، مشکلات معده را تسکین می دهد، و برای ورم معده، کولیت و زخم , تقویت استخوانها,افزایش استقامت بدن و سلامت پوست و مو و تقویت حافظه بسیار مفید است.

در کنار کنجد، عسل نیز از دیرباز به‌عنوان یک دارو و ماده غذایی استفاده می‌شود. عسل یک ماده شیرین طبیعی است که به‌وسیله زنبورهای عسل از شهد گل‌ها، ترشحات بخش‌های زنده گیاهان و یا مواد دفعی حشرات که ناشی از مکیدن بخش زنده گیاهان ( عسلک) می‌باشد، تولید می‌شود. در سال‌های اخیر بیش از ۲۰۰ ترکیب مفید در عسل شناسایی‌شده است، عسل یک محلول فوق اشباع قندی است که فروکتوز و گلوکز مواد اصلی تشکیل‌دهنده آن می‌باشند. عسل همچنین حاوی مواد معدنی، پروتئین، اسیدهای آمینه آزاد، آنزیم و ویتامین می‌باشد.

آنتی‌اکسیدان‌ها به عنوان مهم‌ترین ترکیبات موجود در عسل نقش مهمی در حفاظت از موجودات زنده در برابر انواع آسیب ‌ها دارند و از بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند سرطان، بیماری‌های قلب و عروق و دیابت پیشگیری می‌کنند. علاوه بر این عسل خواص ضد میکروبی داشته و از فساد ترکیبات غذایی می‌کاهد. سال‌هاست که مصرف انواع معجون‌ها به شکل ترکیب مواد مغذی متفاوت و سالم به دلیل اثرات تقویت‌کننده‌ای که دارند، رواج دارد؛ اما متأسفانه امروزه شاهد آن هستیم که نسل جوان میان وعده‌های ناسالم باارزش غذایی کم و انواع اسنک‌ها را جایگزین معجون‌های اصیل ایرانی کرده‌اند.

با توجه به توضیحات ذکرشده در رابطه با عسل و کنجد، ترکیب این دو ماده غذایی به شکل انواع معجون‌ها، برخلاف خوراکی‌ها و اسنک‌های موجود در بازار با مقادیر زیاد طعم‌دهنده، رنگ مصنوعی و مواد نگه‌دارنده می‌توان میان‌وعده‌ای مطابق با سلیقه ایرانی تهیه کرد. محصولات متنوع شرکت عقاب از قبیل کنجد، ارده و کرم کنجد جایگزین‌های مناسبی در تهیه‌ی انواع این معجون‌ها است.

کنجدهای ساده و برشته عقاب در بسته‌بندی‌های ۲۰ و ۱۲۰ گرمی و همچنین ۵ کیلوگرمی مطابق با استانداردهای روز دنیا و زیر نظر متخصصین شرکت عقاب تهیه و به بازار عرضه می‌شوند که از ترکیب آن‌ها با عسل و افزودن طعم‌دهنده‌های دیگری همچون زعفران، زنجبیل یا دارچین به‌دلخواه می‌توان میان وعده‌ای مقوی و خوش‌طعم تهیه کرد. متخصصین مجرب عقاب همواره در تلاش‌اند تا ترکیبات غذایی متنوع بر پایه کنجد را برابر با استانداردهای ملی و جهانی تولید و در اختیار ایرانیان قرار دهند تا بتوانند انتخاب‌های غذایی سالم را در جامعه ترویج دهند.

خواهشمنديم اگر سوال يا نکته‌اي براي مطلب کنجد و عسل

در ذهن شما باقي مانده است، آن‌را در قسمت نظرات با ما و ساير کاربران به اشتراک بگذاريد.

منبع:شهدینه گل ها

مجله اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

خواص کنجد و عسل و گردو

سبد خرید شما خالی است.

سبد خرید شما خالی است.

خواص عسل و گردو که از زمان رومیان در آئین‌های باروری استفاده می‌شد و هنوز هم در برخی نقاط، به عنوان یک غذای مرسوم در جشن‌های عروسی مورد استفاده قرار می‌گیرد را در این مقاله بررسی خواهیم کرد. به نظر می‌رسد که افراد مختلف تحقیقات زیادی در حوزه جنسی و باروری انجام داده و برای این ترکیب ارزش زیادی قائل بوده‌اند. اما در اینجا درباره فواید ترکیب عسل و گردو برای سلامتی بحث خواهیم کرد که کمتر شناخته شده هستند.

فهرست مطالب

گردو بسیار مغذی بوده و شامل مواد معدنی، ویتامین‌ها و مواد غذایی مختلف است که برای بهبود اثرات جانبی پوست، پیش‌گیری از سرطان، کاهش افسردگی، درمان بی‌خوابی و همچنین برای کاهش وزن مفید است. عسل یک نوشیدنی طبیعی است که باعث افزایش حافظه و تسکین سرفه می‌شود.

خواص کنجد و عسل و گردو

مخلوط عسل و گردو

هر دوی این مواد به طور جداگانه به شدت سالم هستند و دارای خواص فراوانی بوده، اما ترکیب آن‌ها اثرات سودمندتری را به ارمغان می‌آورد.

گردو حاوی ۹ درصد کربوهیدرات، ۸۳ درصد چربی و ۸ درصد پروتئین می‌باشد. یک وعده ۱۱۷ گرمی گردوی خرد شده حاوی ۸/۱۷ گرم پروتئین، صفر کلسترول و ۲/۸۴ میلیگرم فیتوسترول می‌باشد. چربی‌های گردو عبارتند از ۲/۷ گرم چربی‌های اشباع، ۵/۱۰ گرم چربی‌های تک‌اشباع نشده، ۲/۵۵ گرم چربی‌های چندغیراشباعی؛ بطوریکه اسیدهای چرب دارای مقدار زیادی امگا۳ (۱۰۶۲۳ میلیگرم) و امگا۹ (۴۴۵۶۷ میلیگرم) هستند.

بار گلیسمی تخمینی: ۰

مردم فکر می‌کنند که تمام اجزای طبیعت با یکدیگر مرتبط هستند و هیچ چیزی تصادفی به وجود نیامده است. بنابراین، گردو نشانه افراد خردمند است، زیرا مغز دوبخشی آن دارای سطح پیش‌ داری همانند مغز انسان است. البته، این واقعیت که مصرف گردو برای کارکرد مغز خوب است، به دلیل وجود بسیاری مواد مغذی آن که برای سلامتی مفید هستند، اثبات شده است، بخصوص اسیدهای چرب امگا۳ که برای سلامت مطلوب، ضروری هستند.

گردو دارای مقادیر بالای اسید الاژیک است. اسید الاژیک یک آنتی‌اکسیدان فنولی طبیعی است که در میوه‌های مختلف (توت فرنگی، زغال اخته، شاه توت) یافت می‌شود و جهت پیشگیری از ابتلا به سرطان و درمان عفونت‌های ویروسی و باکتریایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از آنجایی که شلیل حاوی بالاترین نسبت لایسین بوده و در کنار گردو، منبع پروتئینی کامل‌تری را می‌سازند، مکمل غذایی بسیار خوبی برای گردو است. سایر مواد غذایی حاوی لایسین عبارتند از: قارچ و ذرت.

– کاهش التهاب در بیماری‌های پوستی مانند سوریازیس و اگزما، به دلیل وجود مقادیر بالای چربی‌های مفید.

فواید گردو برای پوست، به دلیل آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن است. از آنجایی که مغز آجیل‌ها حاوی ویتامین‌های A و E هستند، از پوست در مقابل آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت کرده، بنابراین از بروز علائم پیری جلوگیری می‌کنند. همچنین چربی‌های مفید که امگا ۳ موجود در گردو جزو آنها است، به حفظ ظاهری صاف و شاداب برای پوست کمک می‌کنند.

– کاهش کلسترول. نه به خاطر اینکه گردو کلسترول صفر دارد، بلکه به این دلیل که حاوی آنتی‌اکسیدان، فنول‌ها، ویتامین‌های A و E، اسید گالیک و اسید الاژیک است که همگی به کاهش کلسترول خون کمک می‌کنند.

– پیشگیری از ابتلا به سرطان و درمان عفونت‌های ویروسی و باکتریایی. عمدتاً به دلیل مقادیر بالای اسید الاژیک، اسیدهای چرب n-3 (اومگا۳)، توکوفرول‌ها، بتاسیتوسترول و پدانکولاژین که دارای خواص پیشگیری از سرطان هستند. در سال ۲۰۱۴، تحقیق «گردو دارای پتانسیل پیشگیری و درمان سرطان در موش‌ها است» نشان داد که رژیم‌های حاوی گردو، نرخ رشد سلول‌های سرطان سینه انسانی پیوند داده شده به موش‌های آزمایشگاهی را تا حدود ۸۰ درصد مهار نمود؛ رژیم حاوی گردو تعداد تومورهای غددی پستان را در مدل موش‌های ترنس‌ژنیک، تا حدود ۶۰ درصد کاهش داد و از طریق مکانیزم‌های ضد تکثیری و ضد رگ‌زایی، رشد سرطان‌های پروستات، کولون و کلیه را کُند نمود.

– تقویت سیستم ایمنی

– افزایش عملکرد شناختی بهتر. مغز گردو شبیه به مغز انسان است، اما حاوی مقادیر بالای امگا ۳ نیز می‌باشد و مشخص شده است که این اسیدهای چرب، نقش مهمی در پردازش مواد مغذی مهم در درون سلول‌های مغز و خروج سلول‌های زائد ایفا می‌کنند.

در مقاله «اثرات گردو بر عملکردهای یادگیری و حافظه» دانشمندان چنین نتیجه‌گیری کردند که «یافته‌ها نشان می‌دهند که گردو ممکن است عملکردهای هیپوفیزی و نوتروپیک خود را از طریق تقویت متابولیسم ۵-HT مغز بکار بگیرد.

 

– کاهش ریسک ابتلا به بیماری آلزایمر از طریق توقف تشکیل پلاک‌های آمیلوئیدی که در مغز بیماران مبتلا به بیماری‌های فرسایشی یافت شده است. تحقیق «مکمل رژیمی حاوی گردو، ضعف حافظه و مهارت‌های یادگیری را در مدل بیماری آلزایمر موش‌های ترنس‌ژنیک» نتیجه‌گیری کرده است که مکمل رژیمی حاوی گردو، ممکن است اثرات مفیدی در کاهش ریسک، تأخیر شروع یا کُند شدن پیشرفت آلزایمر یا پیشگیری از آن داشته باشد.

– جلوگیری از آریتمی (ریتم نامنظم قلب) و تنظیم تشکیل پلاک در رگ‌های خونی. این امر به دلیل وجود آمینو اسید اساسی آی-آرژینین اتفاق می‌افتد که خاصیت ارتجاعی رگ‌های خونی و مقدار امگا۳ را افزایش می‌دهد.

گردو باعث کاهش مقادیر چربی Lp(a) می‌شود که عامل لخته شدن خون و ریسک ابتلا به تصلب شرایین و بیماری‌های قلبی است.

– کاهش کلسترول و ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی به نحوی که در مقاله «شواهد علمی رابطه سلامتی مفید بین گردو و بیماری کرونری قلب» نشان داده شده است.

تحقیق دیگری با عنوان «متا تحلیل و بررسی هدفمند اثرات مصرف گردو بر چربی‌های خون و سایر عامل‌های ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی» نشان داد که رژیم‌های غنی از گردو، کلسترول کل و LDL را در دوره‌های آزمایشی کوتاه مدت بطور قابل توجهی کاهش می‌دهد.

– کاهش افسردگی و ADHD

– حفظ سلامت استخوان‌ها به دلیل وجود امگا ۳ و منگنز

– پیشگیری از ابتلا به سنگ کیسه صفرا (بخصوص در زنان)

خواص کنجد و عسل و گردو

– درمان بی‌خوابی. گردو حاوی ملاتونین است و باید بلافاصله قبل از خواب خورده شود. بهترین روش مصرف گردو، خوردن آن به همراه عسل است. این کار باعث بهبود خواب و تضمین خواب مداوم در طول شب خواهد شد.

– دارای اثر ضد یبوست (ملین)

– بهبود سلامت مو. استفاده از ترکیبی از روغن بادام و روغن گردو بر روی پوست سر، به موها حالت داده و موجب قوی‌تر و مرطوب‌تر شدن مو می‌شود و از ریزش آن جلوگیری می‌کند.

– از بین بردن انگل‌های دستگاه گوارشی و کرم‌های نواری (گردوی سیاه)

– کمک به عملکرد مطلوب غده تیروئید

– کمک به کاهش وزن به دلیل ایجاد احساس سیری و کاهش غذای مصرفی. برخی تحقیقات نشان داده‌اند که افزایش وزن به دلیل مصرف گردو به مقدار متوسط، در مقایسه با سایر مزیت‌های آن، بسیار ناچیز است. تحقیق «آزمایش تصادفی، کنترل شده و تناوبی اثرات گردو بر عملکرد اندوتلیال (درون رگی) در بزرگسالان مبتلا به اضافه وزن یا چاقی احشایی (شکمی)» نشان داد که مصرف روزانه ۵۶ گرم گردو، عملکرد اندوتلیال در افراد مبتلا به اضافه وزن با چاقی احشایی را بهبود بخشید. افزودن گردو به رژیم غذایی، به افزایش وزن منجر نمی‌شود.

– کمک به آسم و آرتروز رماتیسمی و کاهش التهاب

اگر به مغز آجیل‌ها حساسیت دارید، باید در مصرف گردو احتیاط کنید. مصرف مقدار زیاد گردو می‌تواند باعث ایجاد اسهال و نفخ شود. مورد خطرناک‌تر، مصرف گردوی سیاه بر روی پوست است که می‌تواند به خارش در آن ناحیه منجر شود. گردوی سیاه حاوی یک ماده شیمیایی به نام جاگلون است که ممکن است باعث ابتلا به سرطان لب یا دهان شود.

عسل و گردو در ترکیب با هم، خواص یکدیگر را تقویت می‌کنند. تا زمانی که عسل خام و ترجیحاً ارگانیک (و عاری از نئونیکوتینوئیدها و سایر آفت‌کش‌ها) مورد استفاده قرار بگیرد، نوع عسل اهمیت چندانی ندارد.

  • عکس از آرامگاه سعدی شیرازی
  • مصرف این ترکیب بصورت روزانه ۱۰۰ گرم گردو و همان مقدار عسل به مدت ۴۵ روز توصیه شده است. این مقدار عسل و گردو بسیار زیاد است، بنابراین اطمینان حاصل نمایید که مقدار زیادی از آن را در منزل موجود دارید و به یاد داشته باشید که گردو دارای اثر ملین است.

    مخلوطی از ۵۰۰ گرم عسل، ۵۰۰ گرم گردوی خرد شده و آب یک لیموی کامل تهیه کنید. می‌توانید بر حسب مزه و اندازه لیمو، آب ۲ یا ۳ لیمو را استفاده نمایید.

    این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و درون یک شیشه بریزید. بصورت سه بار در روز و هر بار ۱ قاشق غذاخوری را نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی مصرف کنید. در صورتی که ریختن آب لیمو را به این مخلوط فراموش کردید یا در زمان ساخت مخلوط، در منزل موجود نداشتید، پس از تهیه لیمو می‌توانید در زمان مصرف چند قطره از آب آن را درون قاشق عسل و گردو بریزید. اگر گردوی خام در دسترس دارید، می‌توانید قبل از مخلوط کردن آن با عسل به مدت چند دقیقه درون فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد آن را بپزید.

    در یونان رستوران‌هایی وجود دارند که دسری  با یک دستورالعمل خاص را تهیه می‌کنند که تقویت کننده میل جنسی است و حتی در صورتی که این دسر را سفارش ندهید، آن را بصورت رایگان در اختیار شما قرار می‌دهند. این دستورالعمل عبارت است از: ماست چرب یونانی سرد، عسل و گردو. واقعیت این است که حتی اگر این دسر خاصیت خاصی هم نداشته باشد، به هر حال از هضم آسان، نیروبخشی و طعم خوشمزه آن لذت خواهید برد. از طرف دیگر، تُرک‌ها دستور متفاوتی برای تقویت میل جنسی دارند: انجیر پر شده از مغز گردو.

    هم عسل و هم گردو برای این خاصیت بسیار مناسب هستند: عسل تولید تستوسترون در مردان را تشدید می‌کند و عنصر بور به استفاده از استروژن در زنان کمک می‌کند. بعلاوه، مطالعات علمی نشان داده‌اند که سه قاشق غذاخوری عسل، سطح نیتریک اکسید، ماده شیمیایی یافت شده در خون مردان در طول برانگیختگی جنسی، را افزایش می‌دهد. مغز آجیل‌ها همچنین حاوی مقادیر زیاد روی هستند که از عناصر حیاتی برای رشد اسپرم محسوب می‌شود.

    هر دوی این مواد در بهبود سطح عمومی انرژی، گردش خون و تداوم در زمان مقاربت مفید هستند.

    – زخم معده را بهبود می‌بخشد: طب سنتی اظهار می‌کند که برای این منظور باید ۲۰ گرم آجیل خرد شده را درون آب گرم مخلوط کنید. این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده و سپس از صافی عبور دهید که در این حالت نوعی مایع شیری رنگ بدست خواهد آمد. ۲ قاشق غذاخوری عسل را به آن اضافه کنید. نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی، ۱ قاشق چای خوری از این مخلوط را مصرف کنید.

    – به پیشگیری از التهاب و ورم پروستات کمک می‌کند.

    – افزایش سرزندگی و جلوگیری از کمبود ویتامین‌ها، نمک‌های کبالت و آهن در بدن. ابتدا می‌توانید مقدار کمی از آن را مصرف کنید. گردوها در صورت پخته شدن، طعم متفاوت‌تری به خود خواهند گرفت. جهت حصول طعمی بهتر، از عسل چند گل تازه استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که عسل در ۲ تا ۳ ماه ابتدایی پس از استخراج، حاوی مواد پری‌ بیوتیک و حتی پروبیوتیک می‌باشد.

    خواص کنجد و عسل و گردو

    نظر شما درباره خواص عسل و گردو چیست؟

    ممنون. اونطور که من شنیدم عسل و مغز گردو برای مادران باردار خیلی مفیده و باعث میشه بعد از زایمان پوست شکم زیبایی خودش رو حفظ کنه و دچار ترک‌های پوستی نشه.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    مجموعه آهوتا با ۱۰سال تجربه زنبورداری در تلاش است تا بهترین محصولات زنبور عسل را با ضمانت نامه، برگه آزمایشگاه و قیمت مناسب بدست هموطنانمان در سراسر کشور برساند. در همین راستا سال ۱۳۹۵ فروشگاه اینترنتی آهوتا را راه اندازی کردیم تا بتوانیم راحت تر با شما در ارتباط باشیم. اگر به دنبال خرید عسل طبیعی یا دیگر محصولات زنبور عسل هستید در خدمت تان هستیم.

    اهداف ما معرفی محصولات زنبور عسل و خواص ثابت شده آن ها و فراهم نمودن امکان خرید بی دغدغه و مطمئن این محصولات می باشد.

    نام کاربری یا آدرس ایمیل *

    گذرواژه *

    مرا به خاطر بسپار ورود

    گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

    اکثراً فکر میکنید که معجون یک ظرف بزرگ از بستنی، موز، پسته، خامه، قهوه، کاکائو و چند چیز مقوی دیگه است.

    کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

    سبد خرید شما خالی است!

    امتیاز :

    5 از 22 نظر

    وزن خالص : 450gr

    حاوی عسل طبیعی چهل گیاه

    جنس ظرف : نشکن

    خواص کنجد و عسل و گردو

    حاوی چهار مغز گردو ، بادام ، کاجو ،پسته

    برچسب ها: عسل و مغز,
    معجون عسل,
    معجون چهار مغز با عسل

     

    استفاده از مغزیجات سالم می تواند کمک بسیار زیادی به بهبود و درمان بیماری های مختلف کند. مغز گردو غنی از امگا 3 ، پسته سرشار از آهن ، بادام محتوی آنتی اکسیدان و همچنین ویتامین ها و املاح معدنی موجود در بادام هندی باعث شده تا این مغزیجات خوش طمع، علاوه بر افزایش انرژی، خواص درمانی فراوانی داشته باشند.

    با صدای ایران عسل خواص و فرآورده های عسل را بشناسید

     

    استفاده این مغزیجات به همراه عسل می تواند انرژی زیادی به فرد منتقل کند. همچنین این مغزیجات حاوی 20 نوع پروتئین و مواد معدنی فراوانی هستند که در صورت مخلوط شدن با عسل، خواص خوراکی و درمانی عسل را چند برابر می کنند. شرکت شهدینه گل ها برای سهولت مصرف این ترکیب خوش طمع، محصولی با عنوان عسل مغز ارائه داده است. این محصول در رده محصولات سوپر فود جای گرفته و به تمام کسانی که به انرژی مضاعف نیاز دارند توصیه می شود.

    عسل طبیعی و مغزیجات ( پسته ، بادام ، گردو و بادام هندی)

    انرژی زا

    مقوی مغز و اعصاب

    تقویت حافظه

    پیشگیری و بهبود آلزایمر

    بهبود میگرن و سر درد

    کاهش استرس

    بهبود افسردگی

    بهببود بیماری های قلبی

    بهبود رماتیسم

    تنظیم سوخت و ساز بدن

    پیشگیری و درمان سرطان

    درمان کم خونی

    بهبود سرفه و گلو درد

    تقویت کننده معده

    تقویت بینایی

    تنظیم قند خون

    تنظیم و درمان فشار خون

    خواص کنجد و عسل و گردو

    جلوگیری از ریزش مو

    شفاف کننده پوست صورت

    مفید برای نازایی

    بهبود ناراحتی های گوارشی

    ارسال رایگان بدون محدودیت مبلغ خرید

    قیمت رقابتی نسبت به سایر همکاران

    محصول با کیفیت و بسته بندی استاندارد

    گارانتی بی قید و شرط محصول

    فروشگاه مركزي :اصفهان خيابان جي خيابان پروين بازار گياهان دارويي غرفه ي شماره ي ٣


    تلفن:

    03191014550

    موبایل:
    09138610971

    کلیه حقوق برای ایران عسل محفوظ است. @ 1396

    خواص کنجد و عسل و گردو
    خواص کنجد و عسل و گردو
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *