معجون کنجد و عسل یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین خوراکی های عسلی است. تهیه این معجون بسیار ساده است و شما به راحتی با صرف زمان کمی می توانید این معجون بی نظیر را تهیه کنید.این معجون از گذشته تا به امروز بهعنوان یک تقویت کننده حافظه مورد شناخت قرار گرفته و هم اکنون نیز از خواص آن در طب سنتی اسلامی استفاده می شود. امام صادق علیه السلام در مورد این معجون و تأثیر آن بر افزایش حافظه تاکید فراوان داشته اند.با دلگرم همراه باشید.
خواص معجون کنجد و عسل
مخلوطی از عسل و کنجد را اگر هر روز مصرف کنیم برای سلامت کلی انسان بسیار مفید است علاوه بر خاصیت آن عطر و طعم شگفت انگیز دارد.این ترکیب اغلب در رژیم های غذایی و در بسیاری از رژیم غذایی مدیترانه ای وجود دارد.
کنجد بسیار مفید است و یک منبع ایده آل از ویتامین ها و مواد معدنی است: آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، مس و فسفر است. این شامل اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و مقدار زیادی از ویتامین های E، A و گروه B است.
این گیاه خستگی فکری را کاهش داده و بهترین غذا برای افرادی است که باید کارهای فکری مانند طراحی و درس خواندن انجام دهند. لیستین موجود در کنجد یک نوع چربی حاوی فسفر است که نه تنها یکی از ضروری ترین مواد مورد نیاز اعصاب است بلکه مغز و غدد بدن نیز نیاز زیادی به آن دارند حتی تقویت حافظه انسان نیز نیاز زیادی به این ماده دارد. 28 درصد مغز را لیستین تشکیل میدهد و مغز انسان بیش از سایر حیوانات از این ماده تشکیل شده است لذا راز موفقیت و پیشرفتها مرهون همین لیستین است.مقدار خوراک طبی آن برای هر نفر معمولی ۱۵ گرم است. البته در خوردن آن نباید زیاده روی شود زیرا کنجد دیر هضم است و افراط در خوردن باعث خارش اعضا و بوی بد دهان میشود.برای خنثی کردن این آثار نامطلوب باید کنجد را با مکملهای دیگری مانند عسل مصرف کرد.
نتیجه آزمایشها و تحقیقات دانشمندان، نشان دهنده این است که عسل نقش به سزایی در تقویت حافظه دارد. وجود ویتامین D موجود در عسل کلسیم و فسفر بدن را تنظیم میکند، در نتیجه حافظه تقویت میشود. از طرفی صمغ موجود در عسل نمیگذارد جدار عروق سفت شود و آن را نرم نگه میدارد و در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب میرسد و مطالب بهتر در حافظه میماند.
مقداری زعفران دم کرده را به عسل و کنجد( 1 قاشق غذاخوری کنجد را با 1 قاشق غذا خوری عسل مخلوط کنید تا مثل حلوا شود) اضافه کرده خوب بهم بزنید. البته مقدار زعفران نباید آنقدر زیاد باشد که عسل را شل کند. مثلا یک قاشق غذاخوری زعفران برای یک شیشه کوچک کافی است. نیم ساعت که از ترکیب این مواد گذشت کنجدها روی معجون میآیند و فقط هنگام مصرف آن را خوب بهم بزنید و روزی یک قاشق از این معجون مقوی، مفید و در عین حال کم کالری را بنوشید.این مقدار دارای حدود 150 کالری، 8 گرم چربی، 21گرم کربوهیدرات ، 1 گرم فیبر، و 3 گرم پروتئین دارد.بهترین زمان مصرف آن در صبح با معده خالی است انرژی کافی را برای روز آینده تامین میکند.
مخلوط کنجد همراه با عسل خاصیت درمانی بسیار زیادی دارد. تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش میل شیرینی جات، یبوست را درمان می کند، مشکلات معده را تسکین می دهد، و برای ورم معده، کولیت و زخم , تقویت استخوانها,افزایش استقامت بدن و سلامت پوست و مو و تقویت حافظه بسیار مفید است.
در کنار کنجد، عسل نیز از دیرباز بهعنوان یک دارو و ماده غذایی استفاده میشود. عسل یک ماده شیرین طبیعی است که بهوسیله زنبورهای عسل از شهد گلها، ترشحات بخشهای زنده گیاهان و یا مواد دفعی حشرات که ناشی از مکیدن بخش زنده گیاهان ( عسلک) میباشد، تولید میشود. در سالهای اخیر بیش از ۲۰۰ ترکیب مفید در عسل شناساییشده است، عسل یک محلول فوق اشباع قندی است که فروکتوز و گلوکز مواد اصلی تشکیلدهنده آن میباشند. عسل همچنین حاوی مواد معدنی، پروتئین، اسیدهای آمینه آزاد، آنزیم و ویتامین میباشد.
آنتیاکسیدانها به عنوان مهمترین ترکیبات موجود در عسل نقش مهمی در حفاظت از موجودات زنده در برابر انواع آسیب ها دارند و از بروز بسیاری از بیماریهای مزمن مانند سرطان، بیماریهای قلب و عروق و دیابت پیشگیری میکنند. علاوه بر این عسل خواص ضد میکروبی داشته و از فساد ترکیبات غذایی میکاهد. سالهاست که مصرف انواع معجونها به شکل ترکیب مواد مغذی متفاوت و سالم به دلیل اثرات تقویتکنندهای که دارند، رواج دارد؛ اما متأسفانه امروزه شاهد آن هستیم که نسل جوان میان وعدههای ناسالم باارزش غذایی کم و انواع اسنکها را جایگزین معجونهای اصیل ایرانی کردهاند.
با توجه به توضیحات ذکرشده در رابطه با عسل و کنجد، ترکیب این دو ماده غذایی به شکل انواع معجونها، برخلاف خوراکیها و اسنکهای موجود در بازار با مقادیر زیاد طعمدهنده، رنگ مصنوعی و مواد نگهدارنده میتوان میانوعدهای مطابق با سلیقه ایرانی تهیه کرد. محصولات متنوع شرکت عقاب از قبیل کنجد، ارده و کرم کنجد جایگزینهای مناسبی در تهیهی انواع این معجونها است.
کنجدهای ساده و برشته عقاب در بستهبندیهای ۲۰ و ۱۲۰ گرمی و همچنین ۵ کیلوگرمی مطابق با استانداردهای روز دنیا و زیر نظر متخصصین شرکت عقاب تهیه و به بازار عرضه میشوند که از ترکیب آنها با عسل و افزودن طعمدهندههای دیگری همچون زعفران، زنجبیل یا دارچین بهدلخواه میتوان میان وعدهای مقوی و خوشطعم تهیه کرد. متخصصین مجرب عقاب همواره در تلاشاند تا ترکیبات غذایی متنوع بر پایه کنجد را برابر با استانداردهای ملی و جهانی تولید و در اختیار ایرانیان قرار دهند تا بتوانند انتخابهای غذایی سالم را در جامعه ترویج دهند.
خواهشمنديم اگر سوال يا نکتهاي براي مطلب کنجد و عسل
در ذهن شما باقي مانده است، آنرا در قسمت نظرات با ما و ساير کاربران به اشتراک بگذاريد.
منبع:شهدینه گل ها
مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی
خواص معجون کنجد و عسل
مواد لازم : ،عسل،کنجد سفید، زعفرون دم کرده
طرز تهیه: زعفران دم کرده را به دو قاشق مرباخوری عسل و یک قاشق غذاخوری کنجد اضافه کرده خوب بهم بزنید. البته مقدار زعفران نباید آنقدر زیاد باشد که عسل را شل کند. مثلا دو قاشق مرباخوری زعفران دم کرده برای یک شیشه کوچک کافی است. یک ساعت که از ترکیب این مواد گذشت کنجدها روی معجون میآیند ،هر وقت خواستید میل کنید، ان را به آرومی هم بزنید و نوش جان کنید.و در یخچال نگهداری کنید و روزی یک قاشق از این معجون مقوی، مفید و در عین حال کم کالری را بنوشید. *از انجایی که دانه کنجد و عسل دارای مواد معدنی بسیاری مانند مس، منیزیم، کلسیم، آلومینیوم، کرم، کلرورسدیم، سیلیس، آهن، فسفر، نیکل و ماده پروتئینی مهم لیزین، هورمون نباتی (لیستسن)، چربی و۶۰ درصد روغن میباشد.و لیستین موجود در کنجد یک نوع چربی حاوی فسفر است که نه تنها یکی از ضروری ترین مواد مورد نیاز اعصاب است بلکه مغز و غدد بدن نیز نیاز زیادی به آن دارند حتی تقویت حافظه انسان نیز نیاز زیادی به این ماده دارد.لذا راز موفقیت و پیشرفتها مستلزم همین لیستین است.مقدار خوراک طبی آن برای هر نفر معمولی ۱۵ گرم است. البته در خوردن آن نباید زیاده روی شود زیرا کنجد دیر هضم است و افراط در خوردن باعث خارش اعضا و بوی بد دهان میشود.برای خنثی کردن این آثار نامطلوب باید کنجد را با عسل مصرف کرد.زیرا نتیجه آزمایشها و تحقیقات دانشمندان، نشان دهنده این است که عسل نقش به سزایی در تقویت حافظه دارد. وجود ویتامینD موجود در عسل کلسیم و فسفر بدن را تنظیم میکند، در نتیجه حافظه تقویت ،میشود. از طرفی صمغ موجود در عسل نمیگذارد جدار عروق سفت شود و آن را نرم نگه میدارد و در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب میرسد و مطالب بهتر در حافظه میماند..و مهمترین خاصیت زعفران كه از قدیم الایام از آن استفاده میشده است درمان افسردگی وتقویت مغز میباشد .و نیز باعث هضم غذا و اثر مسكن درد دارد، ونیز خون ساز است و گردش خون را آسان و كبد را تصفیه وقوی میسازد، این سه ماده طلایی ارزشمند در کنار هم میتواند علاوه بر تقویت حافظه و درمان شگفت انگیز ان خواص ارزشمند دیگری را هم دارا می باشد : این معجون منبع آهن گیاهی است که برای رفع خستگی مفید است همچنین مصرف ان برای افرادی که مبتلا به کمخونی فقر آهن هستند میتواند بسیار مۆثر باشد.و یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار میآید. این معجون آثار ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی شناختهشدهای دارد. مصرف آن باعث کاهش میزان تریگلیسیرید، کلسترول بد یا LDL و قندخون و افزایش HDL یا همان کلسترول خوب میشود و تمام این موارد به کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی – عروقی کمک خواهد کرد. مصرف این معجون باعث افزایش سطح ویتامینEدر بافتها هم میشود بررسیها نشان دادهاند مصرف این معجون در بهبود روند بیماری پارکینسون تاثیرگذار است و به رشد سلولهای عصبی مرکزی کمک میکند و همچنین باعث افزایش قدرت بینایی میشود. کلسیم موجود در این معجون برای داشتن استخوانها و دندانهای سالم موثر است و در انعقاد خون، کاهش فشارخون و عملکرد عضلات نقش دارد. در نهایت بهعنوان منبع آهن در درمان کمخونی نقش دارد و ویتامینهای گروه B موجود در آن نیز به بهبود سوخت و ساز بدن کمک میکند. بیایید این معجون طلایی را بهترین اتفاق زندگی خود حساب کنید و با مصرف آن حافظه هامون رو تقویت کنیم و با مصرف آن از بیماریهای زیادی در امان بمانم.معجون عسل و زعفران و کنجد،این سه با هم معجزه میکنند،امتحان کنید تا باور کنید ..
Powered By
BLOGFA.COM
در عصر تکنولوژی وآلودگی هایی زیادی که پیرامون آن ایجاد شده است دغدغه انسان کنونی راه طبیعی برای سالم زندگی کردن است، یکی از مواردی که بیشتر دنبال آن می گردیم قدرت تفکر، تمرکز، آرامش اعصاب و روان است. در ادامه شما را با معجون کنجد و عسل و زعفران آشنا خواهیم کرد که برای داشتن ذهنی آرام و پرقدرت به شما کمک شایانی خواهد کرد، همچنین برای تقویت حافظه از معجون کنجد و عسل و زعفران استفاده کنید.
نتیجه آزمایشها و تحقیقات دانشمندان، نشان دهنده این است که عسل نقش به سزایی در تقویت حافظه دارد. وجود ویتامینD موجود در عسل کلسیم و فسفر بدن را تنظیم میکند، در نتیجه حافظه تقویت میشود. از طرفی صمغ موجود در عسل نمیگذارد جدار عروق سفت شود و آن را نرم نگه میدارد و در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب میرسد و مطالب بهتر در حافظه میماند.
دانه کنجد دارای مواد معدنی بسیاری مانند مس، منیزیم، کلسیم، آلومینیوم، کُرم، کلرورسدیم، سیلیس، آهن، فسفر، نیکل و ماده پروتئینی مهم لیزین، هورمون نباتی (لیستسن)، چربی و۶۰ درصد روغن میباشد. لیستین موجود در کنجد یک نوع چربی حاوی فسفر است که نه تنها یکی از ضروری ترین مواد مورد نیاز اعصاب است بلکه مغز و غدد بدن نیز نیاز زیادی به آن دارند حتی تقویت حافظه انسان نیز نیاز زیادی به این ماده دارد. ۲۸ درصد مغز را لیستین تشکیل میدهد و مغز انسان بیش از سایر حیوانات از این ماده تشکیل شده است لذا راز موفقیت و پیشرفتها مرهون همین لیستین است. مقدار خوراک طبی آن برای هر نفر معمولی ۱۵ گرم است. این گیاه خستگی فکری را کاهش داده و بهترین غذا برای افرادی است که باید کارهای فکری مانند طراحی و درس خواندن انجام دهند. البته در خوردن آن نباید زیاده روی شود زیرا کنجد دیر هضم است و افراط در خوردن باعث خارش اعضا و بوی بد دهان میشود.برای خنثی کردن این آثار نامطلوب باید کنجد را با مکملهای دیگری مانند عسل مصرف کرد.
🔹 عسل طبیعی🔹 کنجد🔹 مقداری زعفران دم کرده
🔹 مقداری زعفران دم کرده را به عسل و کنجد اضافه کرده خوب بهم بزنید. البته مقدار زعفران نباید آنقدر زیاد باشد که عسل را شل کند. مثلا یک قاشق غذاخوری زعفران برای یک شیشه کوچک کافی است. نیم ساعت که از ترکیب این مواد گذشت کنجدها روی معجون میآیند و فقط هنگام مصرف آن را خوب بهم بزنید و روزی یک قاشق از این معجون مقوی، مفید و در عین حال کم کالری را بنوشید.
خواص معجون کنجد و عسل
خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود:
مصرف عسل، کیوی و پرتقال در هوشیاری ذهن نقش مهمی بر عهده دارد
مویز و عسل دو معجزه خوراکی برای تقویت قوای جنسی تا تقویت حافظه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
بله، مرا به لیست ایمیل خودتان اضافه کنید
عسلکده،7روز هفته پاسخگوی شما هستیم
صندوق ایمیل یا پوشه اسپم خود را جهت تائید اشتراک خود چک کنید
فروشگاه اینترنتی عسل طبیعی عسلکده ، با بیش از 25 سال سابقه درخشان در زمینه پرورش زنبور عسل و تولید فرآورده های آن (عسل طبیعی ، گرده گل کوهستان ، بره موم و ژل رویال ایرانی ) و کسب جوایز و تقدیر نامه های متعدد ، با عرضه بهترین محصولات زنبور عسل در خدمت شما مشتریان عزیز می باشد و از آن جا که تمام عسل ها تولید زنبورستان های گروه عسلکده می باشد ، شما می توانید به صورت مستقیم و بدون هیچ واسطه ای از زنبوردار نمونه خراسان خرید کنید . اگر به دنبال عسل 100 در صد طبیعی هستید ، فروشگاه عسلکده با فروش عسل طبیعی و فرآورده های زنبور عسل در خدمت شما می باشد که با ارسال رایگان ، ضمانت برگشت بی چون و چرا و اشانتیون های ویژه و استثنایی می تواند بهترین عسلهای 100 درصد طبیعی را به شما عرضه نماید. برخی از اهداف عسلکده : • آگاهی کاربران نسبت به فواید فرآورده های زنبور عسل • رضایت مشتری ، ارتقاء کیفیت و افزایش تولید • جایگزینی عسل طبیعی به جای قند های مصنوعی • دسترسی آسان به محصول و ارسال سریع سفارشات • رساندن عسل طبیعی و بکر مناطق حفاظت شده به دست مشتریان • حذف واسطه ها ودلالها در پروسه رساندن محصول به مشتری
تاریخچه کنجد به سالهای خیلی دور برمیگردد و کنجد یکی از قدیمیترین دانههای روغنی مورد استفاده بشر به حساب میآید که ابتدا در آفریقا کشت شد و خیلی زود به هند رسید. هزاران سال است که از دانه کنجد در کشورهای آسیایی بهمنظور حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بیماریها استفاده میشود.
دانه کنجد یکی از منابع سرشار پروتئین و چربی و منبع خوبی برای مواد معدنی بهخصوص کلسیم، فسفر، پتاسیم و آهن است و به طور کلی میتوان گفت که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. در بین دانههای گیاهی، کنجد با دارا بودن مقدار زیادی کلسیم از سایرین متمایز است و 100 گرم از آن 97% نیاز افراد به کلسیم و 81% نیاز به آهن را مرتفع میسازد. همچنین دانه کنجد با داشتن مقدار زیادی از نوع خاص ویتامین E (γ-توکوفرول) با خاصیت آنتیاکسیدانی بالا از سرطانهای سینه و پروستات جلوگیری میکند. از خواص دارویی کنجد میتوان به کاهش کلسترول و چربی خون و فعالیت ضدالتهابی و ضد پرفشاری خون اشاره کرد. همچنین مصرف کنجد روی پیشگیری از بروز آلزایمر موثر است و به تقویت عملکرد مغز نیز کمک میکند. علاوه بر این بعضی مطالعات نشان دادهاند که فیبرهای موجود در کنجد موجب کاهش وزن میشوند، به همین جهت شرکت عقاب، با استفاده از دانههای جادویی کنجد با ارزش غذایی بسیار بالا محصولاتی چون ارده، حلوا ارده، کرم کنجد و سس کنجد مطابق با استاندارهای ایران و جهان تولید میکند تا اقشار مختلف جامعه بنا به سلیقه و نیازشان از این محصولات بهرهمند شوند.
در کنار کنجد، عسل نیز از دیرباز بهعنوان یک دارو و ماده غذایی استفاده میشود. عسل يك ماده شيرين طبيعي است كه بهوسیله زنبورهاي عسل از شهد گلها، ترشحات بخشهای زنده گياهان و یا مواد دفعي حشرات كه ناشي از مكيدن بخش زنده گياهان ( عسلك) میباشد، توليد میشود. فروكتوز و گلوکز مواد اصلي تشکیلدهنده عسل ميباشد. عسل همچنين حاوي مواد معدني، پروتئين، اسيدهاي آمينه آزاد، آنزيم و ويتامين میباشد. آنتیاکسیدانها به عنوان مهمترین تركيبات موجود در عسل نقش مهمی در حفاظت از موجودات زنده در برابر انواع آسيب ها دارند و از بروز بسیاری از بیماریهای مزمن مانند سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی و ديابت پیشگیری میکنند. علاوهبر موارد ذکر شده، عسل خواص ضد میکروبی داشته و از فساد ترکیبات غذایی میکاهد. سالهاست که مصرف انواع معجونها به شکل ترکیب مواد مغذی متفاوت و سالم به دلیل اثرات تقویتکنندهای که دارند، رواج دارد.
با توجه به توضیحات ذکرشده در رابطه با عسل و کنجد، ترکیب این دو ماده غذایی به شکل انواع معجونها، برخلاف خوراکیها و اسنکهای موجود در بازار با مقادیر زیاد طعمدهنده، رنگ مصنوعی و مواد نگهدارنده میتوان میانوعدهای مطابق با سلیقه ایرانی تهیه کرد. محصولات متنوع شرکت عقاب از قبیل کنجد، ارده و کرم کنجد جایگزینهای مناسبی در تهیهی انواع این معجونها است. کنجدهای ساده و برشته عقاب در بستهبندیهای 20 و 120 گرمی و همچنین 5 کیلوگرمی مطابق با استانداردهای روز دنیا و زیر نظر متخصصین شرکت عقاب تهیه و به بازار عرضه میشوند که از ترکیب آنها با عسل و افزودن طعمدهندههای دیگری همچون زعفران، زنجبیل یا دارچین بهدلخواه میتوان میان وعدهای مقوی و خوشطعم تهیه کرد.
متخصصین مجرب عقاب همواره در تلاشاند تا محصولات کنجدی متنوعی را برابر با استانداردهای ملی و جهانی تولید و در اختیار ایرانیان قرار دهند تا بتوانند انتخابهای غذایی سالم را در جامعه ترویج دهند.
خواص معجون کنجد و عسل
admin2
عسل یاس
ارسال دیدگاه
1,611 بازدید
آیا می دانید که خواص مصرف مخلوط عسل و کنجد چیست و مصرف آن به چه کسانی توصیه شده است؟ چگونه یک عسل خالص و کاملا طبیعی را می توان خریداری کرد؟عسل طبیعی این روزها مشتریان زیادی را در تمامی بازارهای سراسر کشور داشته و همواره مصرف کنندگان به دنبال شناخت تولیدکنندگان معتبر و مراکز فروش معتبر آنها بوده اند، چرا که می دانند این عسل طبیعی و خالص بوده که توانسته خواص مفید دارویی و تغذیه ای را دارا باشد.گفتنی است که عسل تولید شده از شهد گیاهان دارویی، حاوی ترکیباتی چون، انواع مواد مغذی و ویتامینی چون ویتامین های B ،C ،K و D، انواع مواد آلی مانند آهن، کلسیم، فسفر و پتاسیم و از همه آنها مهم تر، انواع مواد قندی ساده مونوساکاریدی چون گلوکز و فروکتوز بوده که بنظر می رسد تمامی ترکیبات مورد نیاز برای ادامه حیات انسان ها را داشته است.بنا به گفته بسیاری از متخصصین تغذیه و گوارش، مصرف روزانه عسل طبیعی، می تواند اثرات بسیار مثبت دارویی و درمانی را برای افراد داشته باشد. اما از آن مهم تر این بحث بوده که مخلوط عسل طبیعی و مواد دیگر، همواره توانسته خاصیت فزاینده ای را از مصرف این ماده ی ارزشمند به وجود آورده باشد و امروزه با نام یک معجون شگفت انگیز، ضامن سلامت انسان های جامعه بوده است.آیا می دانید که مصرف مخلوط عسل و کنجد، چه خواص منحصربفردی را داشته است؟ با توجه به اهمیت خلوص عسل، چگونه می توان عسلی کاملا خالص و ارگانیک را تهیه نمود؟
برچسبخواص مصرف عسل مخلوط عسل کنجد
عسل کوهی خالص را از کجا تهیه کنیم؟ خرید عسل کوهی اصل با قیمت مناسب …
خواص معجون کنجد و عسل
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
کنجد یکی از گیاهان دارویی است که از دیرباز توسط تمدن های بین النهرین و … به عنوان غذا و دارو به کار می رفته است و خواص دارویی آن جایگاه ویژه ای به آن داده است. در این نوشته با بعضی از خواص کنجد آشنا می شوید.
1-کنجد دارای آنتی اکسیدان های سسامین و سسامول هست که باعث کاهش فشارخون و کلسترول بد می شود و از حملات قلبی پیشگیری می کند. این آنتی اکسیدان ها همچنین از آسیب به کبد هم پیشگیری می کنند.
2-کنجد ویتامین E زیادی دارد و ویتامین E هم یک ماده ضد اکسید هست که باعث شده کنجد محافظ قلب و سیستم اعصاب باشد و از فراموشی جلوگیری کند.
3-کنجد مواد معدنی فراوانی دارد که به آن یک معدن فلز می گویند.مواد معدنی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، سیلیسیم، روی و … در کنجد موجود می باشند.
خواص معجون کنجد و عسل
4-کنجد از جمله موادی است که کلسیم زیادی دارد. صد گرم کنجد حدود 780 میلی گرم کلسیم دارد که یک قاشق غذاخوری معادل 90 گرم کنجد است یعنی سه قاشق غذاخوری کنجد معادل یک لیوان شیر کلسیم دارد.
5-صد میلی گرم کنجد حدود 10 میلی گرم آهن دارد که یک عنصر حیاتی برای خون سازی است به خصوص برای خانوم های جامعه ما که عمدتا کم خونی دارند.کنجد حاوی اسید فولیک هم هست که ماده موثر دیگری برای خون سازی هست.
6-دو قاشق کنجد حاوی 5 میلی گرم روی هست. روی ماده کمیابی هست و بدن ما مقدار کمی به آن نیاز دارد اما همین مقدار کم بسیار ضروری و کارساز است. نیاز روزانه خانم ها به این عنصر 5/7 میلی گرم و برای آقایان 9 میلی کرم میباشد
7-دستگاه گوارش برای تجزیه قندها، پروتئین ها و چربی ها نیاز به روی موجود در کنجد دارد. روی به رشد و ترمیم طبیعی سلولها کمک می کند مخصوصا در دوران جنینی. علااوه بر این عنصر روی برای حفظ کارکرد دستگاه ایمنی، بلوغ جنسی و باروری جنسی،تولیدمثل، کارکرد سالم حس چشایی و بویایی و سلامتی پوست مو و ناخن لازم است.
8-کمبود روی موجب کاهش اشتها، مشکلات گوارشی، شب کوری،ریزش مو، دیر ترمیم شدن زخم و مشکلات پوستی می شود. پوست افرادی که کمبود روی دارند خشک است و بهتر است از روغن کنجد سیاه در ماسک صورتشان استفاده کنند تا لطافت پوستشان برگردد. علاوه بر کنجد مواد دیگری مثل لبنیات،گوشت قرمز، بادام، لوبیا سفید و سویا نیز حاوی روی هستند.
9-کنجد و سایر دانه های روغنی و مغزها کالری بسیار بالایی دارند . پس اگر از کنجد زیاد استفاده کنیم و کالری آن را نسوزانیم موجب افزایش وزن می شود. صدگرم کنجد معادل 580 گرم کالری دارد یعنی معادل 6 تا موز
10-کنجد دانه روغنی باارزشی است که بیش از 50 درصد آن روغن است. ولی چون 70 درصد آن چربی اشباع نشده است برای قلب خوب است و چربی بد ما را پایین می آورد و چربی خوب را که از قلب محافظت میکند افزایش می دهد.
11-یکی دیگر از ترکیبات مفیدی که در کنجد وجود دارد فیتو استرول ها هستند. فیتواسترول یک ترکیب گیاهی هست که از نظر شیمیایی ساختاری مشابه کلسترول و چربی دارد. اما علی رغم شباهت به چربی ها کلسترول را بالا نمی برند و برعکس آن را پایین می آورد. امروزه محققان به دنبال استخراج فیتواسترول ها و اضافه کردن آنها به مواد غذایی هستند.مصرف فیتواسترول ها چربی خون را پایین می اورد و پاسخ سیستم ایمنی را بالا میبرد و از بروز سرطان های مختلف جلوگیری می کنند. هر 100 گرم کنجد حاوی 483 میلی گرم فیتواسترول می باشد. که این میزان برای پسته، 270 و برای آفتابگردان 289 میلی گرم می باشد.
منبع: هزارهانی
نام (الزامی)
ایمیل (الزامی، ولی نمایش داده نمی شود)
وب سایت
از تغییر در نظرات مرا با خبر کن
تازه سازی
به ما بپیوندید
مشترک ایمیلی هزارهانی شوید و مطالب بعدی را از طریق ایمیل دریافت کنید
خواص معجون کنجد و عسل
هزارهانی یک پایگاه آموزشی با وبلاگی به روز و مطالب مفید و ناب در مورد زندگی سالم، مواد غذایی طبیعی، سلامتی و درمان بیماریها به روش طب سنتی و طبیعی، لوازم آرایشی طبیعی و معرفی خواص محصولات زنبورعسل می باشد.
برای دریافت آخرین مقالات هزارهانی ایمیل خود را وارد کنید
:: قوانین و مقررات ::ثبت شکایات و پیشنهادات
Client:
Date:
جمعه, 22 آذر 1398 09:50
Skills:
آیا تا به حال نام معجون اسنک کنجد عسل را شنیده اید؟ آیا از خواص و مزایای مصرف این ماده خوراکی آشنا هستید؟ آیا می دانید چطور می توانید این محصول را با قیمت و کیفیتی بسیار مناسب تهیه کنید؟ و آیا قصد دارید در منزل اسنک کنجد و عسل را تهیه و نوش جان کنید؟ چنانچه قصد دارید به تمامی سوالات فوق پاسخ دهید در این قسمت با ما همراه باشید. اما در ابتدا قصد داریم اطلاعات کاملی از کنجد در اختیار شما دوستان قرار دهیم.
خواص معجون کنجد و عسل
معجون کنجد و عسل یکی از مقوی ترین و لذیذ ترین خوراکی های خانواده عسل است که مصرف آن خواص بسیار زیادی دارد. شما برای تهیه این محصول کار بسیار ساده ای خواهید داشت و می توانید به راحتی این خوراکی مقوی و عسلی را در منزل تهیه کنید. البته باید بدانید که مصرف این ماده خوراکی هنوز هم در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد چراکه مصرف کنجد باعث تقویت حافظه می گردد.
مصرف روزانه کنجد و عسل می تواند سلامتی شما را تضمین کند و علاوه بر آن دارای طعم و مزه بسیار لذیذ و دوست داتشنی ای می باشد. حتما به شما توصیه می کنیم این معجون بسیار خوشمزه و لذیذ را تهیه و استفاده کنید.
کنجد یک ماده غذایی بسیار مناسب و مقوی بوده و از ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیادی تهیه و تشکیل شده است. این ویتامین ها و مواد معدنی عبارتند از: آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، مس و فسفر. همچنین اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و مقدار زیادی از ویتامین های E، A و گروه B
تجربه و نتایج به دست آمده از سوی پزشکان و دانشمندان این مفهوم را می رساند که استفاده از عسل تاثیر به سزایی در تقویت حافظه دارد و مصرف آن اکیدا توصیه می شود چراکه وجود ویتامین D در عسل می تواند کلسیم و فسفر بدن انسان را تنظیم کند و در پی آن حافظه تقویت شود. از طرفی صمغ موجود در عسل نمی گذارد جدار عروق سفت شود و آن را نرم نگه می دارد و در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب می رسد و مطالب بهتر در حافظه می ماند.
مخلوط کنجد همراه با عسل دارای خواص درمانی بسیار منحصر به فرد و معجزه آسایی است. از جمله این موارد می توان به: افزایش سیستم ایمنی بدن، درمان یبوست، کاهش میل به شیرینی جات اشاره نمود. همچنین مصرف آن می تواند مشکلات معده را رفع کند و برای ورم معده، کولیت و زخم , تقویت استخوانها,افزایش استقامت بدن و سلامت پوست و مو و تقویت حافظه بسیار مفید است.
همان طور که می دانید در کنار کنجد، عسل نیز خاصیت درمانی بسیار زیادی داشته و از گذشته تا به امروز همواره مورد مصرف افراد مختلف قرار گرفته است. عسل از شهد گلها، ترشحات بخشهای زنده گیاهان و یا مواد دفعی حشرات که ناشی از مکیدن بخش زنده گیاهان ( عسلک) می باشد، تهیه می شود و از آن دسته از محصولات خوراکی شیرین و کاملا مقوی است. در نهایت می توانیم متوجه شویم که معجون اسنک کنجد عسل یک معجون بسیار مقوی و منحصر به فرد است که مثل و مانند آن را در جایی نمی توانید پیدا کنید.
برای تهیه و خریداری این محصول می توانید آن را با قیمت و کیفیتی بسیار مناسب در فروشگاه …. تهیه کنید. ما تضمین می دهیم که این محصول کاملا بهداشتی بوده و مصرف آن می تواند علاوه بر خاصیت درمانی به عنوان یک میان وعده بسیار مناسب نیز برای شما در نظر گرفته شود. از این رو حال که با خواص معجون اسنک کنجد و عسل اشنا شده اید به راحتی می توانید آن را تهیه و خریداری کنید.
اگر به دنبال تهیه و طبخ معجون کنجد و عسل در منزل هستید همان طور که اشاره نمودیمف کار بسیار ساده و راحتی را در پیش روی خود خواهید داشت. برای همین منظور در ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کرده و سپس اقدام به درست نمودن آن کنید.
زغفران دم کرده: به میزان لازم
عسل: یک قاشق غذاخوری
کنجد: یک قاشق غذاخوری
به همین سادگی با سه ماده خوراکی بسیار مقوی شما می توانید یک معجون بسیار لذیذ و دوست داشتی را تهیه کنید. اما چطور می توان این معجون را تهیه کرد؟
برای تهیه معجون فوق العاده لذیذ و خوشمزه کنجد و عسل شما نیاز خواهید داشت در ابتدا مقداری زعفران را دم کنید و به مخلوط عسل و کنجد خود اضاف کنید، این ترکیب را به خوبی هم بزنید تا تمامی مواد با یکدیگر ترکیب شوند. البته توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نباید مقدار زعفران را زیاد در نظر بگیرید چراکه در این صورت عسل شما شُل خواهد شد. به عنوان مثال این نسبیت را همواره در نظر داشته باشید. (یک قاشق غذاخوری زعفران برای یک شیشه کوچک کافی است)
پس از آن که ترکیب خود را تماما به اتمام رساندید به مدت نیم الی یک ساعت آن را در گوشه ای بگذارید، پس از حدود نیم ساعت مشاهده خواهید کرد که کنجد ها بر روی معجون شما قرار گرفته اند. در حین مصرف نیز می توانید این معجون را به خوبی هم بزنید و روزی یک قاشق غذاخوری از آن را میل کنید تا بدنی سالم و حافظه ای قدرتمند داشته باشید.
این مقدار دارای حدود 150 کالری، 8 گرم چربی، 21گرم کربوهیدرات ، 1 گرم فیبر، و 3 گرم پروتئین دارد.بهترین زمان مصرف آن در صبح با معده خالی است انرژی کافی را برای روز آینده تامین می کند.
در این مقاله شما به خوبی توانستید اطلاعات کاملی از این معجون بسیار لذیذ و دوست داشتنی به دست آورید. برای آن که بتوانید طعم بی نظیر آن را تجربه کنید به شما عزیزان توصیه می کنیم تا آن را در منزل تهیه کنید و یا از فروشگاه اینترنتی …. خریداری کنید.
لینک کوتاه مقاله : http://bit.ly/2YJjcWI | https://tinyurl.com/tmyb9th | http://split.to/mX401vk | https://is.gd/2zKaHT | https://v.ht/CINK
Like this project:
آدرس: اصفهـان،خیابان معــراج،خیابان شهید اول،جنب ورزشگاه برنا
تلفن: 03135594152
خواص معجون کنجد و عسل
موبایل: 09133668489
طراحی وب سایت توسط بانک مشاغل اینفوجاب(infojob.ir)
0