خواص سرکه خرما چيست

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

در کسب‌و‌کارهای اینترنتی تمایل افراد برای به اشتراک‌گذاری پست‌هاى شبکه‌هاى اجتماعى، به صورت طبیعى (ارگانیک)، بسیار پایین است.   راهکار نوین بازاریابی #به_اشتراک_بگذارید_ارزان_بخرید امروزه در کسب‌و‌کارهای اینترنتی تمایل افراد برای به اشتراک‌گذاری پست‌هاى شبکه‌هاى اجتماعى، به صورت طبیعى (ارگانیک)، بسیار پایین است. این مهم در مورد معرفی محصولات و ایده‌های جدید و یا پیشنهادات فروش ویژه به یک چالش اساسی برای سازمان‌ها تبدیل شده است و کسب‌و‌کارها مجبور هستند محتواى خود را با استفاده از صرف هزینه و به صورت غیر طبیعى، پخش کنند. که

دوره مقدماتی php

در یک تحقیق جدید که با موضوع تاثیر زایمان بر میزان عمر زنان صورت گرفت مشخص شد زایمان  و استرس ناشی از آن می

طبق آخرین تحقیقات محققان تاثیر داروهای رانولازین در افرادی که به صورت منظم ورزش می کنند بسیار کمتر از سایر افراد می باشد. داروهای رانولازین


خواص انواع سرکه در طب سنتی

در طب سنتی سه نوع سرکه کاربرد زیادی دارد؛ سرکه انگور، خرما و سیب. سرکه ها به طور کل مزاج سرد و خشکی دارند و به همین دلیل در درمان بسیاری از ضایعات پوستی مثل جوش و لک و درمان برخی بیماری ها مثل کبد چرب و چاقی مؤثرند. از میان سرکه ها، سرکه سیب بیش از سایر سرکه ها معده را اذیت میکند اما خاصیت لاغر کنندگی و ضد جوش آن بیش از سایر سرکه هاست. اگر فردی تحمل مصرف سرکه سیب را ندارد، میتواند از سرکه خرما یا انگور هم استفاده کند.

برای لاغر شدن صبح ناشتا سرکه سیب میل کنید. میتوانید برای پیشگیری از درد معده آن را با کمی آب گرم و عسل مخلوط کنید.

برای رفع کک و مک و لکهای پوستی و سیاهی زیر چشم در درجه اول سرکه انگور، بعد خرما و در نهایت سیب مؤثر است. برای این منظور سرکه را با آب گرم و عسل مخلوط کنید و میل کنید.

مصرف سرکه، به خصوص سرکه سیب به تنهایی به صورت خوراکی و موضعی درمان بسیار مؤثر جوش و صورت و پشت است.

سکنجبین هم ترکیبی از سرکه، عرق نعنا و عسل است (مقدار سرکه نصف عرق نعنا و عسل است)، ترکیب مفیدی برای درمان بیماری هاست و در کمک به درمان بسیاری از ضایعات پوستی مؤثر است. برای مبتلایان به بیماری هایی مثل پسوریازیس و برص هم میتوان از ترکیب سرکه انگور، عرق نعنا و عسل استفاده کرد.

از سرکه میتوان برای تمیز کردن پوست هم به مثانه تونیک پاک کننده استفاده کرد زیرا خاصیت سفید کنندگی و ضد عفونی کنندگی دارد. برای مصارف موضعی نیازی به رقیق کردن سرکه نیست.

دکتر محمد فصیحی دستجردی/متخصص بیماری های عفونی و محقق طب سنتی

برای خرید سرکه طبیعی سیب کلیک کنید.

 

در شرع مقدس اسلام بر مصرف سرکه طبیعی تآکید شده است.

فرمود رسول خدا صلی الله علیه و اله خداوند و ملائکه درود میفرستند بر سفره ای که درآن سرکه و نمک باشد و همچنین در حدیثی دیگر است ملایکه استغفار میفرستند بر کسی که سرکه میآشامد تا فارغ شود و غذای پیغمبران اغلب سرکه و روغن زیتون بوده است.

در پایان این مقاله بعض از خواص سرکه طبیعی سنتی را که به آنها برخورده ام ذکر خواهم کرد.

******

همانطور که زمین و بذر باید عاری از بذر علف هرز باشد ظروفی که برای درست کردن سرکه بکار میبریم باید کاملاً تمیز و ضدعفونی شده باشند و همچنین میوه ای که برای درست کردن سرکه بکار میبریم نباید کپک زدگی داشته باشد چون کپکها و باکتریهای مضر در این محیط رشد و تکثیر نموده و باعث خراب شدن و گندیدن سرکه شده و استوباکتر موجود در مایع سرکه ای را که در اول اضافه کردیم از بین میبرد.

نحوه درست کردن سرکه بدینگونه است که مثلاً دبه پلاستیکی20 لیتری (شیری رنگ) را که از جنس پلی اتیلن میباشد انتخاب مینماییم .از ظروف پلاستیکی pvc نباید استفاده شود زیرا مضر است.

برای درست کردن سرکه خرما از خرمایی مانند پیارم که خشک است و شیره ندارد یا خرمای ربی (ربیعی) که در منطقه سیستان و بلوچستان بعمل میاید و شبیه خرمای پیارم است یا خرمایی که محصول مناطق دارای هوای خشک باشد استفاده گردد (رطب نباشد) زیرا خرمای محصول مناطق مرطوب بخاطر رطوبت بالا کپک زدگی آنها بیشتر است.

میزان خرمای مصرفی بستگی به شیرینی آن داشته و خرمایی که شیرینیش کمتر است باید مقدار بیشتری مصرف شود چون این شیرینی خرما است که به سرکه تبدیل میشود.

 

 

********

برای بهره مند شدن از خواص سرکه باید آنرا تازه یا به صورت رقیق شده با آب یا در سالاد مصرف کنیم و از مصرف آن با معده خالی جداً خودداری شود.

سرکه ای که داخل ترشیجات میباشد چون با مواد ترشی ترکیب شده و حرارت میبیند دیگر آن خواص اصلی سرکه تازه را ندارد.

سرکه یک نوع چاشنی و ضدعفونی کننده طبیعی و خوراکی میباشد و مصرف آن در تهیه غذاها باعث خوش طعم شدن و سالم شدن آن غذا میشود برای مثال در تهیه و پخت انواع پلوها و ماکارونی اضافه کردن حدود نصف استکان سرکه به مواد آن که برای 5 نفر تهیه و دم کرده میشود به آن مزه خوب و غیر قابل تصوری میدهد.

و اما خواص سرکه

مبتلایان به پیوره و پوسیدگی لثه و کسانی که دارای لثه های ضعیف میباشند بایستی سرکه رقیق شده با آب را چندین نوبت در روز مضمضه کنند و لثه را با آن ماساژ دهند. با این عمل لثه محکم شده و از تحلیل رفتن آن جلوگیری میشود.

 اشخاصیکه دارای بوی بد دهان میباشند و از آن رنج میبرند چنانچه از پوسیدگی دندان نباشد با این عمل بوی بد دهانشان تمام میشود .

درد دندان را تسکین میدهد.

در حدیث فرموده اند که غذای خود را با نمک شروع وبا سرکه ختم کن.

مصرف سرکه باعث تحلیل رفتن و هضم غذا شده، معده را شستشو و ضدعفونی کرده و باکتریهای مضر آنرا از بین میبرد. 

با مصرف سرکه ترش کردن معده برطرف میشود بدینصورت که وقتی معده برای هضم غذا اسید ترشح میکند تا بتواند غذا را هضم کند گاهی اوقات دریچه بین مری و معده که یک طرفه میباشد خوب عمل نمیکند و اسید معده که نباید به داخل مری برود به مری ریخته میشود که اصطلاحاً ترش کردن گفته میشود؛ سرکه عمل یک طرفه بودن دریچه بین مری و معده را تنظیم کرده و از پس زدن اسید معده به داخل مری جلوگیری میکند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بعضی ها فکر میکنند اسید معده شان زیاد شده و سعی میکنند با خوردن جوش شیرین اسید معده را خنثی کنند که این عمل اشتباه است چون معده باید دارای اسید باشد تا بتواند غذا را هضم نماید و مصرف جوش شیرین باعث میشود که بعضی ویتامینها جذب بدن نشود.

 حرکت دودی روده ها را تنظیم نموده و تنبلی روده را برطرف مینماید.

 ذهن را قوی میکند و سرکه تنها ترشی است که دارای طبیعت سرد نمیباشد.

اما کسانیکه اسیداوریک خونشان بالا باشد یا مبتلا به سنگ کلیه هستند یا دردهای استخوانی دارند بایستی در مصرف سرکه احتیاط کنند.



سلامت – تغذیه سالم – فواید و مضرات سرکهمن ((سرکه )) هستم !اعصاب را تحریک مى کنماگر معده یى ضعیف دارید، من در هضم غذا به شما کمک مى کنمدشمن عفونت هاى خونى هستم ….کار من تنها ویران کردن نیست ، بلکه قدرت سازندگى هم دارم . خرابکارى من به منظور نوسازى است ، من سه فرق کلى با شراب دارم که من را از آن متمایز مى سازد:1 – الکل در من برگشته و به جوهر سرکه (اسید استیک ) بدل شده ، و به همین جهت سکر و خمارى نمى آورم …

سرکه سیر

2 – بوى من با شراب فرق دارد، و طعم من ترش ولى شراب گس و تلخ است .3 – ضرر من کمتر از شراب است ، و عقل را زایل نمى کند و اعصاب را تخدیر نمى نماید، و برعکس محرک بوده ، و اگر ضررى به سلسله اعصاب مى رسانم ، در صورت زیاده روى نتیجه ى تحریکات زیاد است .هضم غذاهاى سنگین را آسان مى کنم ، و نفوذ عوامل غذایى را به یاخته سریع مى نمایم ، و با طعم ترش خود چاشنى خوبى براى خوراکیها و خورش هاى شما هستم . به ترشحات معدى کمک مى نمایم . عفونت هاى خونى و صفراوى را از بین مى برم ، و تا اندازه اى از سرطان جلوگیرى مى کنم . تلخى مزاج را پاک مى کنم و قلب را برطرف مى سازم و از خونریزى داخلى جلوگیرى مى نمایم . قاتل کرم معده هستم ، مشروط بر اینکه چند روز متوالى ناشتا از من چند جرعه بنوشید.براى معالجه مسمومین قبلا مرا گرم کرده ، به آنها بخورانید و بعد ایجاد قى کرده ، و معده ى ایشان را شستشو نمایید، و به این ترتیب اثر سم زودتر از بین مى رود.من پاک کننده طحال مى باشم ، و براى معده هاى پر التهاب و بلغمى مفید بوده ، گرفتگى دستگاه گوارش را باز مى نمایم و از لخته شدن خون و شیر در معده جلوگیرى مى کنم . اگر در گلوى شما زالو چسبیده و دسترسى به پزشک نداشتید، مرا جرعه جرعه بنوشید. این جانور خونخوار کشته و دفع مى شود. با اینکه ترش و اسید مى باشم معذلک مالیدن من به محل نیش ‍ زنبور و پشه و سایر حشرات مفید بوده و براى التیام زخمهاى متعفن – باد سرخ – گنده تاول و کفگیرک بى نتیجه نمى باشم .سوختگى و خارش بدن را معالجه مى کنم و کهیر را برطرف مى نمایم . مرا براى معالجه امراض جلدى و بواسیر هم تجویز کرده اند، کمى عسل را با من مخلوط کنید و بر روى لکه هاى زیر چشم بمالید، رنگ و خون مرده را از بین مى برد.ضماد من با آرد جو جهت ورم پستان و بناگوش نتایج عالى داده است . سردردى که در نتیجه بدى هواى محیط و بخارات حمام و زیادى صفرا و غلیان آن باشد، با بخور من معالجه مى شود. مخصوصا اگر مرا با گلاب مخلوط کرده باشید. من یک عامل خرابکار با قدرت سازندگى هستم . جوهر من املاح بدن را حل مى کند و به همین جهت بیماران و پیران و کسانى که از بستر بیمارى برخاسته اند، و ضعف اعصاب و ضعف احشاء مضر مى باشم ، و در بیماریهاى حاد باید از من اجتناب نمایید ولى در بیماریهاى کهنه و مزمن شده ، وقتى که سایر معالجات نتیجه نداد، از نیروى خرابکار من براى ویران کردن سنگرهاى دشمن مى توانید استفاده کنید.اگر مبتلا به گلو درد کهنه هستید، و با داروهاى دیگر معالجه نشده اید، کمى مرا رقیق کرده و با نمک مخلوط و بعد غرغره نمایید، و منافع سرشار آنرا ببینید. براى معالجه امراض داخلى مزمن از سیر ترش کهنه استفاده نمایید. اگر مبتلا به سر درد کهنه و مزمن هستید، مرا بو کنید و یا مرا جوشانده و از بخور من استفاده کنید. یک دستمال را با گرم شده ى من آغشته کرده ، روى پیشانى بگذارید و منافع آنرا ببینید. سر دردى که نتیجه آفتاب زدگى باشد، هم به این وسیله معالجه مى شود.اگر مبتلا به نقرس هستید، ضمادى از من با آرد جو و کمى گوگرد درست کنید، و روى محل درد بگذارید و اثر معجزه آساى آنرا ببینید.براى محکم شدن لثه ها و جلوگیرى از خونریزى مرا با آب رقیق کرده کمى نمک به آن زده مضمضه نمایید.خوردن ترشى انجیر جهت اصلاح کبد و طحال مفید است ، و اگر زیره را با من جوشانیده ، و آب آنرا مضمضه نمایید، درد دندان را ساکت مى کنم .اگر گوش شما سنگین است ، و یا وزوز صدا مى کند، و معالجات دیگر نتیجه نداده است ، چند قطره از من را در داخل آن بچکاند و نتیجه ى آنرا ببینید.یک عدد پیاز عنصل را ورقه ورقه کرده با من بجوشانید تا له شود و بعد در یک شیشه ى سربسته در محلى گرم جلو تابش آفتاب بگذارید، و بعد از یک هفته صاف کنید و هر روز ناشتا یک قاشق مرباخورى از آن بنوشید. بوى بد دهان مخصوصا اگر منشاء آن معده باشد. برطرف خواهد شد. وقتى دندان مى کشید و خون آن به آسانى بند نمى آید، و دسترسى به دندانپزشک ندارید کمى از من را با آب و نمک مخلوط کرده و مضمضه کنید و نتیجه ى آنرا مشاهده فرمایید.مضمضه ى کردن من مخلوط با کمى زاج سفید دندان ها را سفید و لثه محکم مى کند. عده اى براى جلوگیرى از خونریزى لثه ها گردوى نارس را موقعیکه به اندازه ى یک فندق است گرفته و در من ریخته و پس از جوشانیدن و له شدن آنرا مضمضه مى نمایند و به این ترتیب از خونریزى جلوگیرى کرده ، لثه ها را محکم مى نمایند.آنهایى که مى خواهند لاغر شوند مى توانند از من استفاده کنند، مشروط بر اینکه مبتلا به زخم معده نباشد.پیشینیان به آش من سکبا و سکباچ بود عقیده ى زیاد داشتند و آن را براى لاغر شدن توصیه مى نمودند.در ترشیهایى که با من درست مى کنید، ریختن ادویه معطر از قبیل دارچین ، هل ، گلپر، و همچنین افزودن پیاز و سیر را فراموش نفرمایید، تا از خرابکارى من در امان باشید.مسلولین و کسانیکه ضعف اعصاب دارند، نباید به من نزدیک شوند، مگر آنکه با عسل و ادویه باشم و در اینحال نیز نباید در خوردن من زیاده روى نمایند.در خاتمه بد نیست بدانید که کبد شما یک کارخانه بزرگ داروسازى است که بیش از چهار هزار محصول دارد، یکى از این فرآورده ها من هستم که وجودم براى جذب چربى به خون و هضم شدن گوشت ضرورت دارد. از روزى که شما به خوردن گوشت عادت کردید، کار کبد شما زیادتر شده است ، زیرا علاوه بر اینکه بایستى سموم گوشت را دفع نماید، بایستى مقدار زیادترى کار کند تا بتواند محصول بیشترى بسازد. طرز ساخته شدن من در کبد با آنچه در خارج از بدن ساخته مى شود فرق زیاد دارد.در خمره براى اینکه قند به الکل بدل شده ، و بعد سرکه شود چهارده عمل شیمیایى انجام مى گیرد، ولى کبد این عمل را بطور مستقیم انجام مى دهد.ترشى هایى که با من درست میشوند فواید بیشترى دارند، و من حافظ سبزیها و میوه ها و منافع آن ها هستم ، براى نمونه شما مى توانید سیر ترشى را درنظر بگیرید، سیر وقتى مدتى بماند، پوک شده و مغز آن بکلى از بین میرود، و هیچگونه عطر و بو و خاصیت ندارد، ولى وقتى آنرا در من مى ریزند، نه تنها مغز آنرا حفظ مى کنم بلکه روز به روز بر خواص و قیمت آن افزوده مى شود و طعم آن شیرین و بوى آن مطبوع تر خواهد شد، و در مورد سایر ترشى ها نیز وضع چنین است ، و چنانچه آنها را با دستور صحیح و مناسب درست کنید هرگز خراب نخواهد شد.ویرایش و تلخیص:

 

شما احتمالا با جستجوی کلمات زیر وارد مقاله شده اید چنانچه مطلب مرتبط با جستجوی شما نبوده همان کلمه را در جستجوی سایت وارد کنید


سرکه چه خواص و فوایدی برای مو دارد , خواص زاج سفيد و روغن كنجد بر پوست , مضرات و فواید نوشیدنیهای تقطیری , سرکه سفید همان سرکه سیب است , تاثیر سرکه انگور در لاغری , سرکه سفید برای عفونت واژن , سرکه انگور و دندان درد , اثر سرکه روی پوست صورت , منظور از سرکه تقطیری , مضرات سرکه بالزامیک , سرکه سفید برای ترشی , خواص و مضررات سرکه , زنبور چه ضرری دارد , شستشوی بدن با سرکه , تاثیر سرکه بر مغز , خواص سرکه برای مو , مضرات سرکه انگبین , نشستن در سرکه سیب , فواید سرکه ی سفید , مالیدن سرکه به مو , مخلوط شیر با سرکه , خواص سرکه خرمالو , سرکه تقطیری سفید , خواص سرکه انگور , فوائد سرکه سفید , مزیت خوردن ترشی , فواید سرکه سفید , مضرات سرکه خرما , سرکه انگور سفید , سرکه خرما فواید , کاربرد سرکه چوب , غرغره سرکه سیب , مضرات سرکه سیب , خواص سرکه سفید , خواص سرکه برنج , عوارض سرکه سیب , تهیه سرکه برنج , مزایای سرکه , فوایید سرکه , خاصیت سرکه , فوائد سرکه , عوارض سرکه , خوردن سرکه , سرکه برنج , سركه كيوي , سرکه سیر

186




خانه

موبایل

یکی از انواع پرطرفدار در کشور ما سرکه سیب است؛ در حالی که سرکه ی انواع میوه ها در کشورهای اروپایی و سرکه ی برنج در جنوب و شرق آسیا، به ویژه چین و ژاپن، طرفداران بیشتری دارد.سرکه نارگیل هم یک محصول تخمیری است که از آب نارگیل به دست می آید و در فیلیپین مورد استفاده قرار می گیرد.سرکه خرما و نیشکر هم در دنیا تولید می شوند که شاید ما خیلی با آن آشنا نباشیم اما آنچه می خواهیم اینک به آن بپردازیم، سرکه بالزامیک است که چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافته و وارد برنامه غذایی مان شده است.سرکه الزامیک – سرکه بالزامیک از احیا شدن آب نوع خاصی از انگور شیرین که جوشیده شده و کاملاً پخته شده است، تهیه می شود و فرآیند تهیه ی آن با بقیه انواع سرکه تا حدی متفاوت است.بالزام در لغت به معنای رزین هایی با ساختار حلقوی است که دارای مقادیر قابل توجهی از چند نوع از اسیدها مانند اسید بنزوییک هستند.به طور کلی ماده اولیه سرکه بالزامیک، انگور سفید است. البته در تولید آن می توان از مجموعه ای از میوه هایی مثل سیب، گیلاس، گلابی و زردآلو هم استفاده کرد. اما در پاسخ به این که این سرکه به چه نحوی تولید می شود، باید گفت وقتی میوه ها چیده می شوند، به وسیله ی دستگاه های مخصوصی تحت فشار قرار گرفته و آب آن ها گرفته می شود. آب انگور سفید یا سایر میوه ها حرارتی حدود درجه سانتی گراد (به مدت طولانی) می بینند تا در نهایت، برخی باکتری ها که در انگور موجود است، از بین برود.در سرکه بالزامیک یک سری ترکیبات وجود دارد که می تواند میزان حساسیت به انسولین را در افراد بالا ببرد؛ یعنی این که باعث می شود انسولین بهتر در بدن عمل کرده و قند را به داخل سلول هدایت کند و در نهایت برای کنترل قند خون در افرادی که یا دیابت دارند یا در مرحله پیش از دیابت هستند، مفید واقع شود بعد در انتهای حرارت، شکر موجود اندازه گیری می شود. تقریباً هر لیتر آب انگور به لیتر سرکه تبدیل می شود و بعد از جوشانده شدن برای چند ساعت با باقی عصاره ها مخلوط شده و داخل کانترهای بزرگ چوبی از جنس درخت زردآلو یا توت ریخته می شود و چند سال در این خمره ها باقی می ماند. این موضوع که قیمت سرکه بالزامیک در مقایسه با سایر سرکه ها تا این حد بالاست، شاید به همین دلیل است که سرکه اصل بالزامیک حداقل به تا سال استراحت نیاز دارد تا بتواند به سر میز هر یک از ما برسد.سرکه بالزامیک سه نوع دارد، نوعی که به شکل سنتی در بعضی شهرهای ایتالیا تهیه می شود، نوعی که به شکل صنعتی و تجاری تهیه می شود و نوع سوم که مخلوطی از این دو است.

● نکته درباره سرکه بالزامیکاما فواید تغذیه ای ویژه ای برای این نوع از چاشنی عنوان شده که عبارتند از:) سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان ها است که به آن ها ترکیبات پلی فنولی گفته می شود. ما حداقل نوع آنتی اکسیدان پلی فنولی در سرکه بالزامیک داریم. پلی فنول ها رادیکال های آزاد تولید شده در بدن را خنثی می کنند و تمامی انواع آن ضدسرطان بوده در نتیجه عملکرد سیستم ایمنی بهبود می یابد. از این رو سرکه بالزامیک می تواند خواص ضدمیکروبی و ضدعفونی کنندگی داشته باشد.در قدیم از این سرکه برای درمان عفونت های ویروسی و باکتریایی و ضدعفونی کردن زخم ها استفاده می شده است.یادتان نرود که سرکه بالزامیک خاصیت ضدقارچی هم دارد و به ویژه در خانم هایی که مبتلا به عفونت های دستگاه تناسلی و مجاری ادراری اند، می تواند به پیشگیری از شدت یافتن این نوع عفونت کمک کند. پس چه بهتر که حداقل خانم های خانه این چاشنی را در سفره ی غذای خود جای دهند.از طرفی وقتی این پلی فنول ها وارد معده می شوند، معده را تحریک به ترشح اسید کرده و به هضم مواد غذایی به ویژه پروتئین ها کمک می کنند. در نتیجه، توصیه می شود اگر غذاهای گوشتی مصرف می کنید برای هضم راحت تر گوشت، سرکه ی بالزامیک بخورید.) سرکه بالزامیک از انگوری تهیه می شود که این نوع از انگور حاوی گروهی از فلاونوییدها است. این گروه از فلاونوییدها به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی می توانند عملکرد ضد پیری سلول های بدن، ضدسرطان و ضدبیماری های قلبی عروقی داشته باشند.

) همه ی انواع سرکه چون اسیداستیک دارند تا حدی به کاهش چربی خون کمک می کنند و سبب پایین آمدن کلسترول و تری گلیسیرید در افرادی می شوند که چربی خون بالایی دارند یا مستعد ابتلا به چربی خون بالا هستند.نکته ی دیگر این که تمامی انواع سرکه از جمله سرکه بالزامیک سبب کاهش اشتها شده و میل سیری را القا می کنند؛ یعنی وقتی فردی سرکه بالزامیک را که عمدتاً با سالاد یا غذاهای سرد مصرف می شود، می خورد؛ تا حدی اشتهایش کاهش یافته و مصرف آن یکی از راه های موثر برای کم کردن وزن در افرادی است که رژیم کاهش وزن دارند.) سرکه بالزامیک در محیط معده، حالت اسیدی ایجاد می کند. به طور معمول در افراد جوان و سالم، محیط معده به اندازه کافی اسیدی است اما در افرادی که به هر علت ترشح اسید معده ی آن ها کاهش یافته است مانند افراد سالمند یا کسانی که قسمتی از معده آن ها با عمل جراحی برداشته شده است، استفاده از این سرکه به اسیدی تر شدن محیط معده کمک می کند و در نتیجه فرآیند هضم و جذب بسیاری از مواد مغذی بهبود می یابد.همچنین این محیط اسیدی جذب عناصری مثل کلسیم و آهن را افزایش می دهد. بنابراین کسانی که دچار کم خونی و فقر آهن هستند، می توانند همراه با گوشت ق مختصری سرکه بالزامیک استفاده کنند تا جذب آهن گوشت افزایش یابد.) در برخی منابع دیده شده در سرکه بالزامیک یک سری ترکیبات وجود دارد که می تواند میزان حساسیت به انسولین را در افراد بالا ببرد؛ یعنی این که باعث می شود انسولین بهتر در بدن عمل کرده و قند را به داخل سلول هدایت کند و در نهایت برای کنترل قند خون در افرادی که یا دیابت دارند یا در مرحله پیش از دیابت هستند، مفید واقع شود.) از این نوع سرکه می توان به میزان چند قاشق مرباخوری در سالاد استفاده کرد. مخلوط سرکه بالزامیک و روغن زیتون یک سس مغذی و سالم برای مصرف سالادها معرفی می شود.استفاده از این نوع سرکه یا سایر انواع سرکه ها در افرادی که مبتلا به رفلاکس یا برگشت اسید معده از معده به طرف مری هستند و دچار سوزش سر دل و ترش کردن می شوند، مناسب نیست. همچنین در افرادی که به انواعی از انگور حساسیت دارند، استفاده از این نوع سرکه باید با احتیاط صورت گیرد.● تعادل فراموش نشودبا همه ی خواص ارزشمندی که این نوع سرکه دارد، مصرف افراطی آن می تواند به مرور زمان، به دلیل بالا بودن میزان اسیدیته، زخم هایی را در ناحیه دهان و مری ایجاد کند و سبب کاهش پتاسیم خون شود. کاهش پتاسیم خون، خود بروز مشکلات عملکردی قلب را به دنبال دارد. به علاوه، در درازمدت این اسیدی شدن خون، پوکی استخوان را در پی خواهد داشت. در ضمن، دیده شده برخی افراد صبح ناشتا، سرکه سیب می خورند با این استدلال که به کاهش وزنشان کمک می کند.به طور کلی ماده اولیه سرکه بالزامیک، انگور سفید است. البته در تولید آن می توان از مجموعه ای از میوه هایی مثل سیب، گیلاس، گلابی و زردآلو هم استفاده کرد .باید در اینجا به این نکته اشاره کنیم که این موضوع به هیچ عنوان پایه و اساس علمی نداشته و گرچه سبب کاهش اشتها می شود اما چربی سوز نبوده و سبب لاغری نمی شود.تحقیقات نشان داده اند، افرادی که قرص های سرکه سیب می خورند (روزی عدد) نه تنها لاغر نمی شوند، بلکه پتاسیم خونشان نیز کاهش یافته و در نهایت، دچار پوکی استخوان می شوند. علاوه بر همه این ها، مصرف سرکه به سالمندان و کسانی که مبتلا به زخم مری یا دهان هستند نیز توصیه نمی شود.● محتویات گرم سرکه بالزامیک▪ کربوهیدرات گرم▪ کلسیم میلی گرم▪ آهن / میلی گرم▪ فسفر میلی گرم▪ سدیم میلی گرم

بیش از قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک در طول روز توصیه نمی شود.

منبع : tebyan


دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *