مخاطبان
جستجو
خواص دمنوش گل گاوزبان و لیمو
گلگاوزبان با لیموعمانی هم سبب بهتر رنگ دادن می شود و هم معطر می کند و هم اینکه خاصیت آرامبخشی آن چند برابر می شود
گلگاوزبان حاوی ترکیبات بنفش رنگی است که از نظر علمی این ترکیبات، مواد آنتوسیانینی هستند و از مهمترین خواص دارویی این گیاه میتوان به آرامبخش بودن آن اشاره کرد.
برای تهیه دمنوش این گیاه میتوان ۸-۵ گرم از گل این گیاه را در یک لیوان آب جوش ریخت و آن را به طور غیرمستقیم روی حرارت (حرارت غیرمستقیم مانند بخار کتری یا سماور) قرار داد. ۲۰-۱۵ دقیقه زمان کافی است که روی بخار دم بکشد. سپس آن را صاف کرد و نوشید.
گلگاوزبان نباید به طور مستقیم روی حرارت باشد و زیاد حرارت بیند. عطر، طعم و خاصیت آن در اثر دم کردن طولانیمدت از دست میرود. با ۱۰ دقیقه جوشاندن این گیاه، بیش از ۵۰ درصد از خاصیت آن از بین میرود. هر چه بیشتر بجوشد آنتوسیانینهای آن نیز بیشتر تخریب میشود.
برای اینکه رنگ گل گاوزبان زیباتر شود و خاصیت آرامبخشی آن افزایش یابد بهتر است کمی لیموعمانی به آن بیفزایید. به ازای یک قاشق گلگاوزبان، یک لیموعمانی را بشکنید و دانههای تلخ آن را خارج کنید و سپس پرهای لیموعمانی را در لیوان آب جوش همراه با گلگاوزبان بریزید و بگذارید دم بکشد. میتوانید مقداری هم نبات به این نوشیدنی بیفزایید تا سردمزاجی گلگاوزبان گرفته شود و بهعنوان مصلح عمل کند.
گل گاوزبان را نباید هر روز مصرف کرد چراکه ممکن است در افراد مختلف باعث افزایش یا کاهش فشارخون شود. کسانی که تمایل به نوشیدن دمنوش این گیاه دارند میتوانند پس از یک هفته تا ۱۰ روز، مصرف آن را برای یک هفته قطع کنند یا اینکه یک روز درمیان آن را بخورند.»
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
خواص دمنوش گل گاوزبان و لیمو
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
کلیه حقوق متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می باشد. | هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۹/۰۳/۲۱
پیاده سازی توسط شرکت سپهر افزار ایرانیان
مخاطبان
جستجو
خواص دمنوش گل گاوزبان و لیمو
گلگاوزبان با لیموعمانی هم سبب بهتر رنگ دادن می شود و هم معطر می کند و هم اینکه خاصیت آرامبخشی آن چند برابر می شود
گلگاوزبان حاوی ترکیبات بنفش رنگی است که از نظر علمی این ترکیبات، مواد آنتوسیانینی هستند و از مهمترین خواص دارویی این گیاه میتوان به آرامبخش بودن آن اشاره کرد.
برای تهیه دمنوش این گیاه میتوان ۸-۵ گرم از گل این گیاه را در یک لیوان آب جوش ریخت و آن را به طور غیرمستقیم روی حرارت (حرارت غیرمستقیم مانند بخار کتری یا سماور) قرار داد. ۲۰-۱۵ دقیقه زمان کافی است که روی بخار دم بکشد. سپس آن را صاف کرد و نوشید.
گلگاوزبان نباید به طور مستقیم روی حرارت باشد و زیاد حرارت بیند. عطر، طعم و خاصیت آن در اثر دم کردن طولانیمدت از دست میرود. با ۱۰ دقیقه جوشاندن این گیاه، بیش از ۵۰ درصد از خاصیت آن از بین میرود. هر چه بیشتر بجوشد آنتوسیانینهای آن نیز بیشتر تخریب میشود.
برای اینکه رنگ گل گاوزبان زیباتر شود و خاصیت آرامبخشی آن افزایش یابد بهتر است کمی لیموعمانی به آن بیفزایید. به ازای یک قاشق گلگاوزبان، یک لیموعمانی را بشکنید و دانههای تلخ آن را خارج کنید و سپس پرهای لیموعمانی را در لیوان آب جوش همراه با گلگاوزبان بریزید و بگذارید دم بکشد. میتوانید مقداری هم نبات به این نوشیدنی بیفزایید تا سردمزاجی گلگاوزبان گرفته شود و بهعنوان مصلح عمل کند.
گل گاوزبان را نباید هر روز مصرف کرد چراکه ممکن است در افراد مختلف باعث افزایش یا کاهش فشارخون شود. کسانی که تمایل به نوشیدن دمنوش این گیاه دارند میتوانند پس از یک هفته تا ۱۰ روز، مصرف آن را برای یک هفته قطع کنند یا اینکه یک روز درمیان آن را بخورند.»
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
خواص دمنوش گل گاوزبان و لیمو
به اشتراک بگذارید
به اشتراک بگذارید
کلیه حقوق متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می باشد. | هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۹/۰۳/۲۱
پیاده سازی توسط شرکت سپهر افزار ایرانیان
پزشک همیشه همراه شماست !
اگر در مورد درمان با دمنوش گل گاوزبان سوالی دارید همین الان بصورت چت یا تلفنی با من گفتگو کنید
گلگاوزبان گیاهی است خودرو که اغلب در دامنه کوههای البرز میروید و در حال حاضر نیز به شکل صنعتی کشت میشود. این گیاه دارای گونههای زیادی است و به دلیل خواص دارویی فراوان و گلهای زیبا، بسیاری از خانوادهها آن را در باغچههایشان میکارند. برگها و گلها بخشهای مصرفی این گیاه را تشکیل میدهند
گلگاوزبان به دلیل دارا بودن مقادیر چشمگیر پتاسیم و کلسیم بسیار ادرارآور بوده و با تحریک بدن، تبادلات سلولی را تنظیم و سیستم اعصاب را آرام و برای درمان ناراحتیهای اعصاب به کار میرود. جوشانده و دمکرده این گیاه حواس پنجگانه را تقویت کرده و بسیار نشاطآور، بازکننده رنگ رخسار، کاهنده غم و اندوه و ضد وحشت و اضطراب است و میتواند حواسپرتی را رفع و تنگی نفس ناشی از آشفتگی ذهنی را بهبود بخشد. منیزیم موجود در گلگاوزبان ضدسرطان بوده و به دلیل دارا بودن «آلکوالویید» میتواند ضد حساسیت، ضدروماتیسم و ضد التهاب باشد. این گیاه باعث کاهش تب در بیماریهایی چون سرخک، مخملک، آبله و کهیر میشود. در برخی کشورها برگهای تازه گلگاوزبان را به علت داشتن مقادیری ویتامین C داخل سالاد میریزند. گلهای تازه این گیاه نیز بویی شبیه خیار دارد و وقتی در آب خیسانده شود و با آبلیمو و شکر مخلوط شود، مصرف آن برای روزهای گرم بسیار نشاطانگیز و خنککننده است. گلگاوزبان علاوه بر خواص درمانی فوق تصفیهکنندهخون، ضداسپاسم، محرک غدد آدرنال، مقوی قلب و عروق، نرمکننده مجاری تنفسی، خلطآور، شیرافزا و مسهل بوده، ولی به دلیل دارا بودن آلکوالویید برای زنان باردار و کودکان مضر است. دمکرده گلگاوزبان به همراه سنبلالطیب و لیموعمانی یک نوشیدنی نشاطآور و آرامبخش است که استفاده از آن به جای چای و قهوه در مجالس عزاداری برای ایجاد آرامش درونی توصیه میشود.خواص دمنوش گل گاوزبان و لیمو
سلام ،دکتر وحید حاجی ادینه پزشک عمومی هستم، میتوانید همین الان سوالتونو بصورت چت یا تلفنی از من بپرسید و با هم گفتگو کنیم .
گل گاوزبان به علت داشتن آلکالوئید برای زنان حامله و شیرده مضر است.
یکی از عجایب سلسله کوه های البرز که قله عظیمی چون دماوند دارد، پرورش چندین نوع گیاه دارویی است که اثر درمانی زیادی دارند و منحصراً در دامنه های این کوه به عمل می آیند و در کوه های دیگر اثری از آنها نیست. چندی پیش جراید ایران از یکی از این گیاهان سخن گفته و اثرات سحرآمیز آن را بیان داشتند و نوشتند که کارشناسان خارجی بذر این گیاه را به کشورهای دیگر برده اند، ولی با کوشش فراوان نتوانسته اند آن را به عمل آورند، زیرا این گیاه فقط در زادگاه اولیه خود سبز می شود.
گاو زبان گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع ساقه آن تا 60 سانتیمتر می رسد ساقه آن شیار دار و خاردار می باشد . برگهای این گیاه ساده و پوشیده از تارهای خشن است . گلهای آن برنگ آبی ، سفید ، بنفش و آبی می باشد . گل ، برگ و سرشاخه های گلدار آن بمصرف دارویی می رسد .
پونه کوهی گیاهی معطر از خانواده نعناعیان است که با نامهای آویشن کوهی و فودنج جبلی نیز شناخته میشود. پونه کوهی گیاهی است که بین ۳۰ تا ۹۰ سانتیمتر رشد میکند و برگها متقابل، از نظر اندازه متغیر و در پایین بسیار بزرگتر است. اما هرچه بهطرف رأس گیاه میرود کوچکتر شده و به شکل تخم مرغی یا بیضوی درمیآید. حاشیه برگها صاف یا کنگرهای است. گلها به طول ۴ ـ ۷ میلیمتر بهرنگ صورتی یا سرخ به شکلخوشة افشان روی شاخهها قرار دارد. زمان گل دادن بین تیر تا شهریور است. تمام قسمتهای گیاه بوی مطبوع معطری شبیه آویشن دارد.
دمنوش زنجبیل نوشیدنی گرمِ تند زنجـبیل یا زنجفیل یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگههای بنفش بدست میآید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده میشود ولی در اصل قسمت مورد استفاده گیاه ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که «ریزوم» نام دارد.
به درخت کوچکی است که پوست ساقه و تنه آن قهو های بوده ، برگهای آن پوشیده از کرک و صاف است . گلهای آن درشت ، برنگ سفید و یا صورتی و دارای پنج گلبرگ می باشد . میوه رسیده زردرنگ ، گرد و یا بشکل گلابی است و در سطح آن پوشیده از کرک بوده و دریا طعمی مطبوع ، شیرین و یا کمی ترش است .
دم آلبالو عبارت از دم میوه هائی است که باریک و کشیده و بصورت دو شاخه ، برنگ قهوه ای روشن دیده میشود . این قطعات متعلق به در خت آلبا لو با نام علمی:Cerasus vulgaris Mill. ازتیره گلسرخ است (Rosaceae) است . آلبالو درختی است زیبا که در اغلب نقاط ایران کشت می گردد . گلهای سفید و زببای آن قبل از باز شدن برگها روی درخت ظاهر میگردد و ظاهری بسیار زیبا در بهار ایجاد می نماید .میوه های کاملا مدور و قرمز رنگ، برگهای دندانه دار و سا قه های قرمز رنگ که پوسته پوسته می گردد از مشخصات ابن درخت است .
Neted Saffron غده های کروی , پوشیده از شبکه ای فیبری به رنگ قهوه ای روشن بدون بو با طعم تند است که از غده های زیرزمینی گیاه جو قاسم با نام علمی:Crocus Haussknechtii Boiss.از تیره زنبق (Iridaceae ) بدست می آید که نوعی زعفران صحرایی بومی ایران است .9 تا 14 برگ کشیده و باریک آن درزمستان و بهار ظاهر میگردند . گلهای آن از سفید تا آبی پررنگ مشاهده می گردد و وجود خامه منقسم به سه شاخه قرمز و روشن علامت مشخصه است .
تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به شرکت دانش بنیان نوین فناوران همراه ساینا می باشد.
مطالب پر بازدید
گلگاوزبان با لیموعمانی هم سبب بهتر رنگ دادن می شود و هم معطر می کند و هم اینکه خاصیت آرامبخشی آن چند برابر می شود
شما به کمک این کلینیک به صورت تضمینی میتونید وزن کم کنید. نه نیازی به ورزش های سخت هست نه قرص و داروی خطرناک، خیلی ساده و بدون دردسر فقط با تکنیک های اختصاصی این کلینیک آنلاین. خواص دمنوش گل گاوزبان و لیمو
گلگاوزبان حاوی ترکیبات بنفش رنگی است که از نظر علمی این ترکیبات، مواد آنتوسیانینی هستند و از مهمترین خواص دارویی این گیاه میتوان به آرامبخش بودن آن اشاره کرد.
برای تهیه دمنوش این گیاه میتوان 8-5 گرم از گل این گیاه را در یک لیوان آب جوش ریخت و آن را به طور غیرمستقیم روی حرارت (حرارت غیرمستقیم مانند بخار کتری یا سماور) قرار داد. 20-15 دقیقه زمان کافی است که روی بخار دم بکشد. سپس آن را صاف کرد و نوشید.
گلگاوزبان نباید به طور مستقیم روی حرارت باشد و زیاد حرارت بیند. عطر، طعم و خاصیت آن در اثر دم کردن طولانیمدت از دست میرود. با 10 دقیقه جوشاندن این گیاه، بیش از 50 درصد از خاصیت آن از بین میرود. هر چه بیشتر بجوشد آنتوسیانینهای آن نیز بیشتر تخریب میشود.
برای اینکه رنگ گل گاوزبان زیباتر شود و خاصیت آرامبخشی آن افزایش یابد بهتر است کمی لیموعمانی به آن بیفزایید. به ازای یک قاشق گلگاوزبان، یک لیموعمانی را بشکنید و دانههای تلخ آن را خارج کنید و سپس پرهای لیموعمانی را در لیوان آب جوش همراه با گلگاوزبان بریزید و بگذارید دم بکشد. میتوانید مقداری هم نبات به این نوشیدنی بیفزایید تا سردمزاجی گلگاوزبان گرفته شود و بهعنوان مصلح عمل کند.
گل گاوزبان را نباید هر روز مصرف کرد چراکه ممکن است در افراد مختلف باعث افزایش یا کاهش فشارخون شود. کسانی که تمایل به نوشیدن دمنوش این گیاه دارند میتوانند پس از یک هفته تا 10 روز، مصرف آن را برای یک هفته قطع کنند یا اینکه یک روز درمیان آن را بخورند.»
منبع : www.salamaneh.com
موضوعات مرتبط
مطالب مرتبط
هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172
مجری انحصاری نیتیو، سنجاق
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است
یک استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: «ترکیب گلگاوزبان با لیموعمانی علاوه بر اینکه باعث میشود رنگ بهتری پیدا کند و مزه آن بهتر شود، بر خاصیت آرامبخشی این گیاه میافزاید.»
دکتر صالحی سورمقی اظهار داشت: «گلگاوزبان حاوی ترکیبات بنفش رنگی است که از نظر علمی این ترکیبات، مواد آنتوسیانینی هستند و از مهمترین خواص دارویی این گیاه میتوان به آرامبخش بودن آن اشاره کرد.»
وی با اشاره به اینکه میزان مصرفی این گیاه در بزرگسالان حدود ۸-۵ گرم معادل یک قاشق غذاخوری سرپر است، گفت: «برای تهیه دمنوش این گیاه میتوان ۸-۵ گرم از گل این گیاه را در یک لیوان آب جوش ریخت و آن را به طور غیرمستقیم روی حرارت (حرارت غیرمستقیم مانند بخار کتری یا سماور) قرار داد. ۲۰-۱۵ دقیقه زمان کافی است که روی بخار دم بکشد. سپس آن را صاف کرد و نوشید.»
این متخصص فارماکوگنوزی با بین اینکه آنتوسیانینها در برابر حرارت مقاوم نیستند و در اثر حرارت زیاد، خیلی سریع از بین میروند، افزود: «گلگاوزبان نباید به طور مستقیم روی حرارت باشد و زیاد حرارت بیند. عطر، طعم و خاصیت آن در اثر دم کردن طولانیمدت از دست میرود. با ۱۰ دقیقه جوشاندن این گیاه، بیش از ۵۰ درصد از خاصیت آن از بین میرود. هر چه بیشتر بجوشد آنتوسیانینهای آن نیز بیشتر تخریب میشود.»خواص دمنوش گل گاوزبان و لیمو
سورمقی در ادامه افزود: «برای اینکه رنگ گل گاوزبان زیباتر شود و خاصیت آرامبخشی آن افزایش یابد بهتر است کمی لیموعمانی به آن بیفزایید. به ازای یک قاشق گلگاوزبان، یک لیموعمانی را بشکنید و دانههای تلخ آن را خارج کنید و سپس پرهای لیموعمانی را در لیوان آب جوش همراه با گلگاوزبان بریزید و بگذارید دم بکشد. میتوانید مقداری هم نبات به این نوشیدنی بیفزایید تا سردمزاجی گلگاوزبان گرفته شود و بهعنوان مصلح عمل کند.»
وی در پایان با تأکید بر اینکه گلگاوزبان نباید بهطور مدام و هرروزه مصرف شود، گفت: «گل گاوزبان را نباید هر روز مصرف کرد چراکه ممکن است در افراد مختلف باعث افزایش یا کاهش فشارخون شود. کسانی که تمایل به نوشیدن دمنوش این گیاه دارند میتوانند پس از یک هفته تا ۱۰ روز، مصرف آن را برای یک هفته قطع کنند یا اینکه یک روز درمیان آن را بخورند.»
https://www.shebreh.com
سبد محصولات تولیدی نیوشاداریان گستره وسیعی از انواع چای های سبز و سیاه مخلوط با ادویه ها و گیاهان طبیعی، دمنوش های گیاهی و همچنین پودرهای قهوه است که با برند تجاری «نیوشا» تولید می شوند. این محصولات در سطح فروشگاه ها یافت نمی شوند و فقط به شکل مستقیم از طریق شبکه توزیع بازاریابی شبکه ای نیوشانیک و نمایندگان مستقل آموزش دیده به مصرف کنندگان معرفی و ارائه می شوند.
تولید محصولات خوراکی و آشامیدنی، تابع قوانین کشوری است که محل تولید محصولات در آنجا قرار دارد. محل تولید و بسته بندی نهایی محصولات نیوشا کشور ایران است و کارخانه نیوشا واقع در شهرک صنعتی نصیرآباد تهران طبق ضوابط قانونی مقرر شده، مجوزهای زیر را اخذ نموده است:
«پروانه بهره برداری از وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران»: این پروانه نشانگر قانونی بودن فعالیت شرکت از نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران است.
«پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران»: این پروانه نشانگر انطباق محل تولید محصولات شرکت با اصول ایمنی و بهداشتی از نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
«پروانه استاندارد صادره از سازمان ملی استاندارد ایران»: این پروانه مختص «مخلوط های چای» نیوشا است و از سوی سازمان ملی استاندارد ایران صادر شده است. این مجوز در گروه محصولات دمنوشها وجود ندارد چراکه سازمان ملی استاندارد ایران هنوز برای دمنوش استانداردی مقرر نکرده است.
کارخانههای موادغذایی و آشامیدنی بعد از اینکه مجوزهای مربوط به محل تولید را دریافت کردند باید برای مجوز تولید هر يك از محصولات خود نیز به صورت جداگانه اقدام کنند. در همین راستا، نیوشا برای تک تک محصولات خود، «پروانه بهداشتی ساخت» دریافت کرده است. این پروانه نشانگر انطباق محتویات و فرمولاسیون هر محصول با ضوابط و معیارهای تعریف شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران است.
موارد فوق مجوزهایی هستند که براساس قوانین داخلی، هر شرکتی قبل از شروع فعالیت و تولید محصول، باید آنها را دریافت کند اما برای فعالیت در بازارهای بین المللی، این مجوزها کافی نیستند. در عرصه بینالمللی، استانداردها و ضوابطی تحت عنوان ایزو (ISO) تعریف شدهاند؛ شرکتهایی که قصد فعالیت بین المللی دارند، باید خود را با این ضوابط و استانداردها منطبق نمایند و توسط شرکتهای معتبر و تأیید شده مورد ممیزی و ارزیابی قرار بگیرند. نیوشا موفق به اخذ گواهینامههای بینالمللی از شرکت TÜV NORD آلمان شده است که توسط مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران (NACI) و DAkkS آلمان در سطح بین المللی اعتباردهی شدهاند و از طریق وبسایتهای مراجع صادرکننده قابل پیگیری هستند. این گواهینامهها شامل موارد زیر هستند:
«استاندارد سیستم مدیریت کیفیت (ISO 9001:2015)»: این استاندارد شرکت را موظف میکند تا ارتباط مطلوبی بین واحدهای مختلف سازمان ایجاد کند تا از این راه، کیفیت محصولات و خدمات را بالاتر ببرد.
«استاندارد سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005))»: این استاندارد، دستورالعملها و الزامات مديريت سلامت و ایمنی محصولات را تعریف کرده است و شرکت موظف است از طریق پیروی از دستورالعملها و رعایت الزامات تعریف شده، سلامت و کیفیت محصول نهایی ارائه شده را تضمین نماید.
«استاندارد HACCP»: این استاندارد در واقع یکی از الزامات و زیرمجموعه های استاندارد ISO 22000 است. این استاندارد، نقاط بحرانی و مشکل آفرین در فرایند تولید را شناسایی میکند و با پیشبینی روشهای کنترلی، شرکت را ملزم میکند تا محصولات را به شکلی تولید و کنترل کند که کوچکترین خطری برای سلامت مصرفکننده ایجاد نکند.
شماره و نماد این پروانهها و مجوزها روی تک تک محصولات درج میشوند. ضمن آنکه تصویر این پروانهها در وبسایت شرکت قرار داده شده و مشاوران فروش و مصرف کنندگان میتوانند با رجوع به سایت شرکت، آنها را مشاهده نمایند.
«پروانه کسب بازاریابی شبکه ای»: شرکت پارس نیوشانیک به عنوان نماینده انحصاری توزیع و فروش محصولات نیوشا، مجوز فروش محصولات از طریق شبکه ای از نمایندگان فروش را در سال 1391 از مرکز امور اصناف و بازرگانان کشور اخذ نمود؛ نشان مربوطه در صفحه اصلی وبسایت شرکت قابل مشاهده است.
«نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره»: نماد اعتماد الکترونیکی یک نشان دولتی است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (وزارت صنعت، معدن و تجارت) صادر میشود و هدف از اعطای آن، اعتمادسازي و رسميت بخشیدن به فعاليت کسب و کارهای اینترنتی است.
روی بسته کلیه محصولات نیوشا، در قسمتی به نام «محتویات»، جزئیات مواد و اجزاء تشکیل دهنده آن محصول اعلام شده است.
برای نتیجهگیری مطلوب، هر فرد باید محصولات را متناسب با نیاز و مزاج خود مصرف کند. نیوشا معتقد است برای بالا بردن ضریب تأثیر محصولات، آنها باید براساس وضعیت جسمی و سبک زندگی خاص هر فرد، مصرف شوند و به همین علت، این شرکت برای فروش محصولات از روش فروش مستقیم چندسطحی استفاده میکند. مهمترین ویژگی فروش مستقیم این است که از طریق آن، مصرف کننده متناسب با دغدغهها و نیازهای خاص خود، پکیجی از محصولات را دریافت خواهد کرد.
مغازهها و فروشگاهها دانش و امکان ارائه مشاوره در زمینه مصرف محصولات به تک تک خریداران را ندارند. شرکت نیز امکان مشاوره و ارائه خدمات مستقیم به تعداد زیاد مشتریان را ندارد و این موضوع را به صورت انحصاری به مشاوران فروش مستقل عضو شرکت واگذار نموده است. بنابراین، خرید محصولات نیوشا از سوی مشتریان صرفاً از طریق «مشاوران فروش مستقل» امکانپذیر است و فروش محصولات نیوشا در فروشگاهها برخلاف قوانین نیوشا است و اقدام به آن از سوی مشاور فروش، طبق آییننامه اجرایی شرکت تخلف محسوب میشود.
محصولات نیوشا فقط از طریق نمایندگان فروش و به طور انحصاری از طریق بازاریابی شبکه ای به فروش می رسند. ضمن آنکه خرید از نماینده ی فروش ما به نفع شماست زیرا حجم سفارش های کم، شامل تخفیف و ارسال رایگان نیستند. پس از یافتن نماینده محصولات نیوشا و تماس با وی، می توانید نسبت به سفارش گذاری اقدام نموده و در هر کجای ایران محصولات ما را دریافت نمایید.
یک متخصص طب سنتی ایران، دم کرده گل گاوزبان را به همراه کمی لیموعمانی یک دم نوش مناسب برای مقابله با سرماخوردگی دانست و گفت: این دم نوش به شرط ترش نبودن به خصوص در ابتدای شروع علایم سرماخوردگی یک نوشیدنی مناسب برای بهبود حال بیمار است.
یک متخصص طب سنتی ایران، دم کرده گل گاوزبان را به همراه کمی لیموعمانی یک دم نوش مناسب برای مقابله با سرماخوردگی دانست و گفت: این دم نوش به شرط ترش نبودن به خصوص در ابتدای شروع علایم سرماخوردگی یک نوشیدنی مناسب برای بهبود حال بیمار است.
دکتر نرجس گرجی در گفتوگو با خبرنگار سلامت ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه یکی از مشکلات شایع در فصل پاییز ابتلا به سرماخوردگی است، اظهار داشت: یک درمان مناسب برای سرماخوردگیهای ساده در این فصل، کدو حلوایی است که میتواند به صورت بخارپز به همراه کمی پودر نبات و دارچین مصرف شود.
خواص دمنوش گل گاوزبان و لیمو
این دستیار دکترای تخصصی طب سنتی ایران، تصریح کرد: چنانچه فرد مبتلا به سرماخوردگی از قوای جسمانی مناسبی برخوردار و آبریزش بینی و سرماخوردگی وی بدون علائم عفونت باکتریال باشد، بهتر است در طول مدت بیماری از سوپ و آشهای ساده و گرم استفاده نماید و از مصرف نابجای آنتی بیوتیکها پرهیز کند.
وی اضافه کرد: سرماخوردگی یا زکام، چنانچه کوتاه باشد و منجر به ایجاد عوارض دیگری در بدن نشود، یکی از راههای دفع مواد ناسالم از بدن افراد است و نباید جلوی آن گرفته شود.
دکتر گرجی خاطرنشان کرد: در صورتی که فرد مبتلا به سرماخوردگی به علائمی هم چون تب و بدن درد شدید، چرک گلو و دیگرعلایم عفونت باکتریال دچار شود، حتما باید به پزشک مراجعه کند.
وی هم چنین با تأکید بر خودداری از مصرف خودسرانه داروهای گیاهی، افزود: بیماران میتوانند در صورت تمایل به استفاده از روشهای درمانی طب سنتی ایران برای درمان سرماخوردگی به متخصصان دانشگاهی طب سنتی مراجعه کنند.
وی، یک آش ساده هم چون اسفیدباج را برای بهبود حال افراد مبتلا به سرماخوردگی مناسب دانست که با استفاده از برنج، جعفری و گشنیز، کمی تره و شنبلیله، بال و گردن مرغ، کمی روغن زیتون، مقدار کمی نمک و زردچوبه و در صورت تمایل مقداری کدو آماده میشود.
دکتر گرجی یادآور شد: یک دمنوش مناسب هنگام سرماخوردگی بهویژه در ابتدای شروع علایم، دمکرده گل گاوزبان به همراه کمی لیموعمانی است. این نوشیدنی اگر زیاد ترش نباشد، موجب خروج مواد ناسالم از بدن فرد بیمار میشود.
وی افزود: بهتر است فرد در طول مدت مصرف این دم نوش، با استفاده از پتو یا لحاف استراحت کامل داشته باشد تا کاملاً عرق کند.
انتهای پیام
تلفن پشتیبانی و فروش : 09101539908
قیمت : 8,900 تومان
دمنوش مخلوط گل گاوزبان، لیمو عمانی و سنبل الطیب دکتر بین : ضد عفوني كننده، جلوگيري كننده از پيري، مفيد براي زخم معده، تصفيه كننده خون، آرام بخش، مفيد براي التهاب سينه و سرفه، درمان بيخوابي، ضد افسردگي و دلهره، برطرف كننده ميگرن، ضد سرما خوردگي
در انبار موجود نمی باشد
دمنوش فوق مخلوطی از دو گیاه گل گاوزبان، سنبل الطیب به همراه لیمو عمانی می باشد.خواص دمنوش گل گاوزبان و لیمو
ضد عفونی کننده، جلوگیری کننده از پیری، مفید برای زخم معده، تصفیه کننده خون، آرام بخش، مفید برای التهاب سینه و سرفه، درمان بیخوابی، ضد افسردگی و دلهره، برطرف کننده میگرن، ضد سرما خوردگی
گلگاوزبان گیاهی است خودرو که اغلب در دامنه کوههای البرز میروید و در حال حاضر نیز به شکل صنعتی کشت میشود. این گیاه دارای گونههای زیادی است و به دلیل خواص دارویی فراوان و گلهای زیبا، بسیاری از خانوادهها آن را در باغچههایشان میکارند. برگها و گلها بخشهای مصرفی این گیاه را تشکیل میدهند.
گلگاوزبان به دلیل دارا بودن مقادیر چشمگیر پتاسیم و کلسیم بسیار ادرارآور بوده و با تحریک بدن، تبادلات سلولی را تنظیم و سیستم اعصاب را آرام و برای درمان ناراحتیهای اعصاب به کار میرود.
جوشانده و دمکرده این گیاه حواس پنجگانه را تقویت کرده و بسیار نشاطآور، بازکننده رنگ رخسار، کاهنده غم و اندوه و ضد وحشت و اضطراب است و میتواند حواسپرتی را رفع و تنگی نفس ناشی از آشفتگی ذهنی را بهبود بخشد.
منیزیم موجود در گلگاوزبان ضدسرطان بوده و به دلیل دارا بودن «آلکوالویید» میتواند ضد حساسیت، ضدروماتیسم و ضد التهاب باشد.
این گیاه باعث کاهش تب در بیماریهایی چون سرخک، مخملک، آبله و کهیر میشود.
در برخی کشورها برگهای تازه گلگاوزبان را به علت داشتن مقادیری ویتامین C داخل سالاد میریزند. گلهای تازه این گیاه نیز بویی شبیه خیار دارد و وقتی در آب خیسانده شود و با آبلیمو و شکر مخلوط شود، مصرف آن برای روزهای گرم بسیار نشاطانگیز و خنککننده است.
گلگاوزبان علاوه بر خواص درمانی فوق تصفیهکنندهخون، ضداسپاسم، محرک غدد آدرنال، مقوی قلب و عروق، نرمکننده مجاری تنفسی، خلطآور، شیرافزا و مسهل بوده، ولی به دلیل دارا بودن آلکوالویید برای زنان باردار و کودکان مضر است.
دمکرده گلگاوزبان به همراه سنبلالطیب و لیموعمانی یک نوشیدنی نشاطآور و آرامبخش است که استفاده از آن به جای چای و قهوه در مجالس عزاداری برای ایجاد آرامش درونی توصیه میشود.
به ازای هر لیوان آب، یک قاشق غذاخوری از گل گاو زبان را در قوری بریزید و سپس آب جوش را به آن بیافزایید و بگذارید دم بکشد.
گیاه سنبلالطیب اعصاب را آرام میکند و ضدسرگیجه و تپش قلب است. کسانی که به خوردن قرصهای شیمیایی آرامبخش عادت کردهاند بهتر است به سراغ سنبلالطیب بروند. این گیاه ضد صرع، ضد تشنج، معرق، ادرارآور، اشتهاآور، مقوی قلب، ضددلهره و استرس بوده و سردردهای یکطرفه، اختلالات زمان یائسگی، سکسکههای مداوم، بیخوابی، خستگی و بیماریهایی را که منشأ عصبی داشته باشند، تسکین میدهد.
این گیاه نیز گونههای زیادی داشته و انواع وحشی آن خاصیت بیشتری نسبت به پرورش یافته آن دارند و معمولا در دامنه کوههای البرز یافت میشود.
سنبلالطیب به دلیل دارا بودن منگنز از سفید شدن مو جلوگیری میکند و شستن چشم با جوشانده آن سرخی چشم را از بین میبرد و مقوی معده و کبد است.
گربهها این گیاه دارویی را بیاندازه دوست دارند و به خاطر خوردن آن بیقرار میشوند به همین دلیل این گیاه علف گربه نیز نامیده میشود. این گیاه در عطاریها به فروش میرسد و مصرف بیش از اندازه و طولانیمدت آن میتواند باعث ضعف چشم و گوش شود.
متخصصان طب گیاهی توصیه می کنند برای استفاده از خواص درمانی گل گاو زبان و سنبل الطیب بویژه ایجاد آرامش و نشاط حداقل هفته ای 3 بار این دو گیاه را دم کرده و به جای چای نوش جان کنید.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
دیدگاه شما
ابتدا: به این محصول امتیاز دهید. لطفا یک امتیاز از 0 تا 5 ستاره انتخاب کنید.
امتیاز:امتیاز…عالیخوبمتوسطبد نیستخیلی ضعیف
خواص دمنوش گل گاوزبان و لیمو
دمنوش میوه ای دکتر بین ، مفرح، شادي بخش، تنظيم كننده ريتم دستگاه گوارش، تامين منابع ويتامين ها و املاح، كاهش دهنده چربي، فشار و غلظت خون و سموم كبدي و اصلاح كبد چرب، مناسب براي تمام سنين ضد سرما خوردگي، كاهش دهنده وزن، كاهش دهنده فشار و غلظت خون، كاهش دهنده كلسترول خون، پاك كننده و مقوي كبد، انرژي زا، سرشار از ويتامين C، سرشار از آنتي اكسيدان قوي، افزايش سطح ايمني بدن.
پودر ژله رژیمی بیز با طعم میوهای بهاری امروزه افراد زیادی در جهان به دیابت، چاقی و مشکلات ناشی از آن دچارند و تحقیقات علمی نشان داده که استفاده از ساکارز(شکر) خطرات جدی برای این دسته از افراد دارد بنابراین غذای کم کالری و رژیم غذایی بدون قند برای این افراد بسیار حائز اهمیت است در این راستا شرکت بیز به عنوان یکی از پیشگامان این حرکت محصولات بدون قند و رژیمی ژله در 12 طعم میوه ای تولید و در اختیار همکاران مستقل خود قرار داده است.
ادویه کاری گلها مخلوطی است از زرد چوبه، سیر، هل، دارچین ، گشنیز و زیره اما عنصر اصلی ادویه کاری زردچوبه است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوقالعاده آن میشود.
دمنوش بابونه دکتر بین داراي طبيعتي معتدل، قوي ترين ضد التهاب و كورتون خلقت، موثر بر روي التهابات گوارشي، پوستي و تمام مخاط نرم و دستگاه تنفسي، مفرح و شادي بخش، جهت بخور پوست، تقويت كننده مغز و مفيد براي بيماري هاي چشمي، برطرف كننده سنگ مثانه، تقويت كننده معده، ضد استرس و بيخوابي، ترشح شير را در مادران شيرده زياد مي كند.
پودر فلافل گلها یک پودر فلافل آماده است که شما میتوانید آن را به راحتی در روشن سرخ کرده و یک فلافل خانگی داشته باشید.
پودر کتلت گیاهی گلها ضمن ایجاد سهولت در تهیه کتلت، کاملاً طبیعی و سرشار از پروتئین های گیاهی می باشد.
فوم تمیز کننده داشبورد خودرو ، یک تمیز کننده و همچنین محصول نگهدارنده ی سطوح پلاستیکی می باشد. عناصر خالص موجود در این محصول نتیجه ای عالی بر روی سطح داشبورد، پانل های پلاستیکی، بغل درب ها، صندلی های چرمی (چرم مصنوعی) و سطوح مشابه را تضمین می نماید.
شامپو نانو خودرو بر پایه تکنولوژی نانو توسط کمپانی Global Prefer آلمان تولید گردیده است. استفاده از این محصول به غیر از تمیزشدن باعث جلای رنگ و شفافیت بسیار زیاد خودرو می گردد.
پک محافظ نانو رینگ خودرو (Rim sealing) محافظ رینگ گلوبال پریفر پوششی بسیار موثر و قوی می باشد که بر پایه تکنولوژی نانو تولید شده است . این محصول لایه ای را روی سطح رینگ خودرو ایجاد می کند.
پارچ تصفیه آب EASY WELL : ساخته شده از مواد Food Grade ، حذف کلر، آفت کش ها، فلزات سنگین و رسوبات، مجهز به نمایشگر مکانیکی زمان تعویض فیلتر، قابلیت حمل آسان، طراحی زیبا، فیلتر پارچ تهیه شده از پوسته نارگیل تلقیح شده با نقره و رزین تبادل کاتیونی عاری از سدیم، ظرفیت : 2 لیتر، ظرفیت حذف کلر : 1200 لیتر
در خبرنامه ما عضو شوید و از پیشنهاد های ویژه ما در ایمیل خود مطلع شوید، هر هفته با پیشنهاد ها و فروش ویژه برای رضایت شما مشتریان عزیز تلاش میکنیم.
© 1394 کالا وِست. تمامی حقوق برای فروشگاه کالا وست محفوظ می باشد. طراحی توسط : گروه طراحی سافت کده
نام کاربری
کلمه عبور
نام کاربری
E-mail
خواص دمنوش گل گاوزبان و لیمو
A password will be e-mailed to you.
Forgotten Password
لغو
نام کاربری
E-mail
A password will be e-mailed to you.
0