مطالب پر بازدید
اشخاص چاق به عنوان يک غذاي اصلي ميتوانند آلبالو مصرف نمايند زيرا آلبالو داراي کالري کمي است و شيپور اشتهاي کاذب را خفه ميکند!
خواص آلبالو لاغری
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد كشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مصرف آلبالو به تمام گروههای سنی، به خصوص افراد مبتلا به چاقی و چربی توصیه میشود زیرا كاهشدهنده چربی خون بوده و اشتها را كم میكند.
به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام اصغر نقشی در گفتوگو با ایسنا، افزود: آلبالو ارزش غذایی فراوانی داشته و میزان قند آن پایین است. آلبالو سرشار از ویتامینهای آ، ب، ث و دارای املاح معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفر، گوگرد، سدیم، منیزیم، کبالت و منگنز است.
وی، این میوه را برای دفع سنگ کلیه تاثیرگذار دانست و بیان کرد: با توجه به آبدار بودن آلبالو، مصرف این میوه برای دفع سنگ کلیه و رفع مشکل سنگ کیسه صفرا سودمند است.
نقشی با اشاره به تاثیر آلبالو در کاهش فشار خون، ادامه داد: آلبالو، فشار خون را کاهش میدهد و اگر رسیده باشد مانع سوء هاضمه میشود. مصرف آبآلبالو میتواند سبب رفع مشکلاتی مانند خستگی، افسردگی و اضطراب و همینطور منظم شدن حرکت خون در عروق افراد شود.
وی اظهار کرد: مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارساییهای کبد مفید است.
نقشی با اشاره به مزایای مصرف آلبالو و تاثیر مثبت آن در حفظ سلامت بدن تاکید کرد: خوردن یک کف دست آلبالو میزان ترشح ملاتونین را در خون افزایش میدهد و بنابراین الگوهای طبیعی خواب را در بدن بهبود میبخشد که درعین حال این فرایند به طور بالقوه مزایای دیگری نیز برای حفظ سلامت بدن و روان در پی دارد.
آلبالو از جمله میوههایی است که به دلیل برخورداری از خواص بسیار مفید برای سلامتی حتی به عنوان یک راهحل درمانی برای برخی بیماریها در نظر گرفته میشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، آلبالو سرشار از آنتی اکسیدانها، ویتامینهای ضروری و مواد مغذی است که مورد نیاز برای سلامت بدن هستند. برخی از ترکیبات مفید و شفابخش این میوه عبارتند از:
آنتوسیانین
آنتوسیانین، آنتیاکسیدان قوی به حساب میآید که در رنگدانهها مشاهده میشود و آلبالو نیز از جمله میوههایی است که مملو از این رنگدانههاست. مصرف میوههایی که رنگ تیرهتری دارند به دلیل برخورداری از ترکیبهای ضدالتهابی، آنتی ویروسی و ضدسرطانی توصیه میشود.
فیبر
بررسیهای آزمایشگاهی نشان میدهد حدود 10 عدد آلبالو 1.4 گرم از فیبر مورد نیاز بدن را تأمین میکند.
پتاسیم
آلبالو از جمله مواد خوراکی است که به دلیل برخورداری از پتاسیم برای سلامت قلب مفید است و ضربان قلب و فشارخون را تنظیم کرده و در نتیجه احتمال ابتلا به فشارخون و سکته مغزی را پایین میآورد.
آنتیاکسیدانها
این میوه حاوی انواعی از آنتیاکسیدانها همچون «لوتئین» و «بتاکاروتن» است. این ترکیبها به عنوان فاکتوری حفاظتی در برابر رادیکالهای آزاد که عامل سرطان و بیماریهای مختلف هستند، عمل میکنند.
ملاتونین
آلبالو منبع غنی از هورمون ملاتونین به حساب میآید و مصرف آن برای افرادی که احساس خستگی دارند اما نمیتوانند به خواب بروند توصیه میشود زیرا این هورمون الگوی خواب را تنظیم میکند.
ویتامینهای ضروری
یک فنجان آلبالو به دلیل برخورداری از ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین A ،B6 و K در واقع یک قرص ویتامین تلقی میشود. این ویتامینها برای تشکیل کلاژن در رگهای خونی، خون، ماهیچهها و استخوانها ضروری هستند.
فیتواسترول
«فیتواسترول»ها به طور طبیعی در بافت آلبالو وجود دارند. این ترکیب با پایین آوردن میزان کلسترول بد خون به کاهش خطر ابتلا به سرطان و نیز به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
کالری پایین
یک دانه میوه آلبالو تنها حاوی چهار کالری انرژی است و به همین دلیل لازم نیست به دلیل نگرانی از چاق شدن، مصرف آن را محدود کنید.
سلامت نیوز: لطفا آلبالو بخورید!
خواص آلبالو لاغری
مطالب مرتبط
خیلی عالی
عالییییییی بود ایول
هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172
مجری انحصاری نیتیو، سنجاق
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است
آلبالو چه خواصی دارد؟
میوه آلبالو یک میوه ای است که برای بیماران قلبی و روماتیسمی فوق العاده مفید بوده و می تواند زیبایی را به خانم به ارمغان بیاورد.
ایتالیا و آمریکا جزو اولین کشورهای تولید کننده آلبالو می باشند که بیش از ۲۰۰ هزار تن هر سال آلبالو تولید می کنند.
درخت آلبالو در اصل از ایران به دیگر کشورها رفته است. در کشورمان ایران درخت آلبالو در مناطق مختلف وجود دارد.خواص آلبالو لاغری
این میوه را به صورت عادی و خشک شده مصرف می کنند و یا آن را شربت درست کرده و یا می توان آلبالو را به صورت آلبالو پلو و خورش آلبالو درست کرد.
ارزش غذایی آلبالو زیاد نیست و صد گرم آلبالو معادل ۷۰ کالری دارد. این میوه دارای ویتامین آ، ب و ث است.
املاح موجود در این میوه شامل: آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت است.
قند این میوه از نوع لولوز است و برای اشخاصی که دیابت دارند بسیار مفید است.
آلبالو یک میوه برای خوردن است که اگر رسیده و تازه باشد رنگ آن کاملا قرمز و درخشان است. از آلبالویی که سفید رنگ است و دارای گوشت سفت است دوری کنید. چرا که کار روده ها را مختلف می کند و باعث ایجاد سوء هاضمه می شود. رنگ تیره آلبالو و لکه های قهوه ای نشان از کهنه بودن آن دارد. گاهی میوه فروشان برای اینکه آلبالو را خوش منظر کنند به آن آب می زنند که نمای بهتری داشته باشد.
بعد از مصرف، روی آن آب نخورید، مایعات به طور کلی روی میوهها آن را «باد کرده» میکند و این وضع برای دستگاه هاضمه خطرات جدی در بر دارد.
در فاصله غذاهای اصلی میتوانید بخورید زیرا خیلی زود هضم میشود یک مرتبه مقدار زیادی آلبالو نخورید بلکه به مقدار کم بخورید و در موقع خوردن هم خوب آن را بجوید.
کسانی که دارای ورم روده هستند از خوردن آلبالو ترش اجتناب کنند، چرا که آلبالوی ترش سلولز دارد و دیر هضم می شود.
کسانی که معده یا روده آن ها ضغیف بوده می توانند آلبالوی پخته را به صورت کمپوت یا مربا مصرف کنند. چون به راحتی هضم می شود. یا می توانند به صورت ناشتا این میوه خوشمزه را مصرف کنند.
کسانی که دیابت دارند می توانند این میوه را در حد اعتدال بخورند.
میوه آلبالو برای افراد چاق نباید به عنوان دسر یا غذای اضافی مصرف شود. این افراد می توانند این میوه را به عنوان یک غذای اصلی مصرف کنند. آلبالو دارای کالری کمی است.
کسانی که دارای بیماری های کلیوی هستند و همچنین اشخاصی که رماتسیم دارند می توانند آلبالو مصرف کنند که از بروز نقرس جلوگیری خواهد کرد.
افرادی که بیماری قلبی دارند این میوه را مصرف کنند زیرا ادرار آور می باشد.
پتاسیم موجود در این میوه از باقیمانده نمک در قلب و عروق جلوگیری کرده و به صورت ادرار از بدن انسان خارج می شود و باعث بهبود سلامت قلب می شود.
از خانم ها افرادی که می خواهند چهره زیبا و رنگ درخشانی داشته باشند برای صاف شدن خون خود باید آلبالو بخورند.
جوشاندن میوه آلبالو ادرار آور بوده و کسانی که بیماری مثانه دارند باید این میوه را برای سلامتی خود مصرف کنند. برای تهیه این جوشانده شما می بایست ۳۰ گرم دم آلبالو را خشک کرده و در یک لیتر آب به مدت ده دقیقه بجوشانید و بعد آن را مصرف کنید. در طب نوین نیز برای کسانی که مشکل خروج ادرار دارند این جوشانده مفید است.
مغز هسته ی آلبالو را می توان کوبیده و از آن روغن مایعی بگیرید که می تواند برای موفقیت رماتسیم مفید باشد.
پژوهشگران دریافته اند که این میوه برای درمان بی خوابی بسیار مفید و موثر است و کسانی که به سختی می خوابند می توانند با خوردن این میوه راحت تر به خواب بروند.
این میوه می تواند الگوهای خواب را در بدن انسان تنظیم کند و بسیار حیرت انگیز است. این میوه دارای مقادیر زیادی ملاتونین است و وجود این هورمون برای داشتن یک خواب آرام ضروری است.
این هورمون در مغز انسان ساخته می شود و روی فاکتور خواب تاثیرگذار است. خوردن یک کف دست این هورمون باعث ترشح ملاتونین شده و می تواند به صورت کاملا اصولی الگوی خواب شما را طبیعی کند.
التهاب در بدن به دلیل آسیب به رادیکال های آزاد بدن به وجود می آید و بر روی سیستم ایمنی بدن تاثیر بد می گذارد.
ترکیبات آنتوسیانین موجود در آلبالو باعث جلوگیری از ایجاد التهاب می شود. آب آلبالو در کاهش التهاب مفید است.
آرتریت به دلیل کریستالی شدن اسیداوریک در مفاصل بدن انسان ایجاد می شود و باعث ایجاد درد شدید می شود. افرادی که میزان اوره در بدن شان بالاست در معرض بیماری نقرص قرار دارند. تحقیقات محققان ثابت کرده است که که آب آلبالو در کاهش این درد موثر است.
حفره های دندانی و پوسیدگی های دندان اغلب به دلیل رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان ایجاد می شود. ترکیبات موجود در آلبالو مانع از تشکیل پلاک می شود. بنابراین برای کاهش احتمال پوسیدگی دندان آب آلبالو را در دستور غذایی خود قرار دهید.
اگر رادیکال های آزاد در بدن انسان مهار نشوند بر سیستم دفاعی تاثیر جدی می گذارند، مصرف آب آلبالو با خنثی کردن رادیکال های آزاد استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد.خواص آلبالو لاغری
شما می توانید علاوه بر مصرف این میوه از برگ آن نیز به عنوان ماده ای طبیعی برای درمان انواع بیماری های مختلف از جمله رشد تومور استفاده کنید. زیرا برگ این میوه حاوی فلاونوئیدها، تاننها و ساپونینها می باشد.
مطالعات مختلفی در این زمینه انجام شده است که نتایج آن نشان می دهد برگ های این میوه خوشمزه و ترش می تواند برای کاهش درد بسیار موثر باشد.
عصاره این میوه ماده ای فعال در مکمل های دارویی می باشد که باعث تقویت مو و مبارزه با مشکلات مو و همچنین ریزش و موخوره است.
پیری زودرس در انسان های به دلیل آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد می باشد که باعث مرگ زودهنگام سلول ها شده. آنتوسیانین ها یک نوع آنتی اکسیدان های قوی هستند که به جلوگیری از آسیب های سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک کرده و از پیری زودرس جلوگیری می کنند.
مصرف منظم آب آلبالو از آسیب دیدن پوست بدن انسان توسط اشعه های فرابنفش مانند آ و بی جلوگیری می کند. این اشعه ها توسط خورشید ساطع می شود. به همین دلیل بدن انسان را از سرطان پوست جلوگیری می کند.
خواص آلبالو و خواص دم کرده هسته آلبالو و خواص آلبالو گیلاس و خواص آلبالو خشکه در لاغری و خواص آلبالو خشک در طب سنتی و خواص آلبالو برای کودکان و خواص آلبالو برای کبد و خواص آلبالو برای مردان و خواص آب آلبالو و مواد مغذی موجود در آلبالو و تمام خواص آلبالو تازه و آلبالو خشکه برای بدن و پوست و مو و بهترین زمان مصرف آلبالو و نکات مهم در انتخاب آن در نم نمک.
یکی از میوه های پر طرفدار فصل تابستان آلبالو است که می توان آن را به روش های مختلف مثل مربا ، ترشی و حتی فریز شده استفاده کرد. این میوه ترش در سراسر جهان وجود دارد و رنگ قرمز آن به دلیل وجود آنتوسیانین است. آلبالو از میوه های بسیار خوشمزه است که سرشار از خواص دارویی بوده و می توان به جای استامینوفن و ایبوپروفن از آلبالو استفاده کرد. در این بخش از نم نمک به برخی خواص آلبالو می پردازیم.
طبیعت آلبالو سرد و خشک می باشد. مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و رفع غلظت خون و صفرا مفید است.آلبالو را می توان به صورت آلبالو تازه ، ترشی آلبالو ، شربت آلبالو ، آب آلبالو ، مربا آلبالو ، آلبالو پلو و خورش آلبالو استفاده کرد.
مواد موجود در آلبالو ممکن است درد را خیلی بهتر از آسپرین تسکین دهد و تحقیقات نشان می دهند که مصرف روزانه آلبالو پتانسیل کاهش بیماری های قلبی عروقی یا مزمن مرتبط با التهاب ، ورم مفاصل و نقرس را در انسان ها دارد.خواص آلبالو لاغری
میلیونها نفر در معرض خطر ابتلا به دیابت یا بیماری های قلبی هستند ، رژیم غذایی حاوی آلبالو ممکن است بهتر از مصرف دارو باشد. تحقیقات نشان می دهند که آلبالو نه تنها مزایای قلبی عروقی دارد ، بلکه همچنین می تواند خطر سکته را کاهش دهد ، حتی زمانی که با دارو استفاده می شود.
تحقیقات انجام شده نشان می دهد مصرف آلبالو همراه با رژیم غذایی چرب ، باعث اضافه وزن و چاقی نمی شود. مولکولهای موجود در خون نوعی التهاب مرتبط با بیماری های قلب و نیز دیابت دارد. علاوه بر این افرادی که آلبالو مصرف می کنند کلسترول پایینی تری نسبت دیگران دارند. افراد چاقی که آلبالو مصرف می کنند چربی شکمی کمتری دارند و چربی شکم با ریسک و تورم قلبی و عروقی در انسان ها مرتبط است.
آلبالو سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی مانند آنتوسیانین ، کلوروژنیک اسید ، کورستین و کامپفرول می باشد ، آنتوسیانین های موجود در آلبالو سبب محافظت بدن در برابر آسیب های استرس اکسیداتیو ، از بین بردن رادیکال های آزاد ، محافظت از رگ های خونی و سلول های مغزی در برابر استرس اکسیداتیو و جلوگیری از تشکیل پلاک های آترواسکلروزی و بیماری های مرتبط با زوال عقل می شود.
مصرف آلبالو و گیلاس در دوره بارداری مفید است و مشکلی برای مادران باردار ایجاد نمیکند. مقادیر بالای فیبر موجود در آلبالو از ابتلا به یبوست دوران بارداری که یکی از شایع ترین مشکلات زنان باردار است ، پیشگیری می کند. آنتی اکسیدان ها و آنتوسیانین های موجود در آلبالو خطر ابتلا به فشار خون بالا در دوران بارداری را کاهش می دهد و ملاتونین موجود در آلبالو به درمان بی خوابی و بهبود کیفیت خواب در زنان باردار کمک می کند اما نباید خانم های باردار در خوردن آلبالو زیاده روی نمایند.
قند آلبالو از نوع لولوز است و این قند را بیماران دیابتیک می توانند جذب کنند پس افراد دیابتی باید به حد اعتدال آلبالو بخورند. تحقیقات نشان داده مصرف آب آلبالو ، به حد اعتدال به درمان دیابت نوع 2 کمک می کند.
آلبالو نفاخ بوده و تولید نفخ می کند ، اگر خانم ها در زمان شیردهی آلبالو فراوان بخورند ، نفخ آلبالو باعث دل درد و نفخ شیرخوار می شود.
ویتامین آ موجود در آلبالو برای محافظت از چشم و تقویت بینایی ضروری است. تحقیقات نشان می دهند که قطره های چشم به دلیل داشتن ویتامین آ برای درمان سندروم خشکی چشم و نیز نوع ویژه ای ازالتهاب چشم به نام کراتوکنژنکتیویت موثر هستند.اگرچه ویتامین آ همراه با دیگر ویتامین ها ، به کاهش خطر انحطاط چشم کمک می کند. افراد در معرض خطر بالای بیماری که از چند ویتامین مانند ویتامین آ ، ث ، ایی ، روی ، و مس استفاده می کنند ، 25 درصد خطر انحطاط چشم را کاهش می دهند.
آنتی اکسیدان های موجود در آلبالو سبب سم زدایی و پاکسازی کبد شده و کبد چرب غیر الکلی را درمان می کند.
به جای استامینوفن ، آلبالو بخورید زیرا آلبالوی تازه و آلبالوی خشک ، فعالیت آنزیم سیکلواکسیژناز را محدود می کند. این آنزیم ها مهم ترین ترکیبات در فرآیند التهاب و احساس درد می باشند. فعالیت ضددرد آلبالو را مطابق با استامینوفن ، ایبوپروفن و ناپروکسن دانست زیرا آنزیم سیکلواکسیژناز به وسیله بسیاری از داروهای مسکن نیز مهار می شود. با مصرف آلبالو نشانه های موجود در بیماری های التهابی چون آرتریت و نقرس را کاهش دهید و با مصرف آب آلبالو دو بار در روز برای مدت 8 روز ، دردهای بعد از مسابقات ورزشی را کاهش دهید.
کورستین ، فلاوونوئیدی است که خواص ضدسرطانی قوی دارد ، آلبالو و آلبالوخشکه منبع بسیار مناسبی از کورستین هستند. آمیگدالین موجود در آلبالو ، اندازه تومورهای سرطانی را کاهش می دهد و از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند. همچنین ویتامین C و آنتوسیانین های موجود در آلبالو سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان های سینه ، ریه ، کبد ، پوست و روده بزرگ می شود.
آلبالو دارای کورستین ، یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان هاست که باعث کاهش چربی خون بالا می شود.
آب آلبالو باعث افزایش انرژی و افزایش قدرت عضلانی در تمرینات بدنسازی می شود و سبب کاهش آسیب ، درد عضلانی و التهاب پس از ورزش می شود.
آلبالو یکی از محرک های مغزی و مصرف منظم آن برای عملکرد درست مغز مفید است. مقدار مس موجود در آلبالو باید به نسبت صحیح مصرف شود زیرا مصرف بیش از حد آن برای مغز خوب نیست. مس عملکرد مغز را تحت کنترل دارد؛ بنابراین مصرف آلبالو باید متعادل باشد. آلبالو شامل 0.161 میلی گرم مس که 17.89 % مقدار توصیه شده روزانه است.
آلبالو با داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین ث به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک و از ما در برابر سرماخوردگی و سرفه محافظت می کند. آلبالو جذب آهن را ممکن می سازد و در نتیجه مقاومت بدن در برابر عفونت را تقویت همچنین و با ویروس ها نیز مبارزه می کند.
پتاسیم و آنتی اکسیدان های موجود در میوه آلبالو سبب کاهش فشار خون بالا می شوند.
آلبالو یک از میوه های مدر است و میزان ادرار را افزایش داده و به سم زدایی و پاکسازی کلیه ها کمک کرده و برای درمان سنگ کلیه مفید می باشد.
اگرچه کربوهیدرات ها به افزایش وزن متهم می شوند ، اما اگر به درستی مصرف شود به شما در کاهش و یا کنترل وزن کمک می کند. بسیاری از ما فکرمی کنیم کاهش مصرف کربوهیدرات تنها راه کاهش وزن بشمار می رود اما اشتباه است. انتخاب مناسب کربوهیدرات در واقع به کاهش وزن کمک می کند. رژیم غذایی حاوی میوه ها ، سبزیجات و غذاهای فیبردار داشته باشید تا باعث کاهش وزن شود.
منگنز ، درمان مشهور برای رگ به رگ شدن و هم چنین التهاب است چون به افزایش سطح سوپراکسید دیسموتاز کمک می کند. این سطح افزایش یافته به دلیل خاصیت آنتی اکسیدان مواد معدنی است. سوپراکسید دیسموتاز معمولا در سطوح بسیار پایین در بیماران مبتلا به ورم مفاصل یافت می شود. آلبالو به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی ، به شدت برای مبتلایان به ورم مفاصل توصیه می شود ، بنابراین وجود منگنز در بدن برای افزایش سنتز و عملکرد SOD با کاهش علائم این بیماری همراه بوده است. آلبالو را در رژیم غذایی خود قرار دهید تا التهاب و رگ به رگ شدگی را کاهش دهید.
آلبالوخشکه ، منبع مناسبی از بور است. بور بر فعالیت آنزیم های دخیل در متابولیسم کلسیم ، منیزیم و ویتامین D اثرگذار است و بنابراین بور و ویتامین های موجود در آلبالو سلامتی استخوان را تامین می کند.بور ، فعالیت شبه استروژنی دارد و از بروز پوکی استخوان ، بعد از یائسگی پیشگیری می کند.خواص آلبالو لاغری
فیبر برای عادی سازی حرکات روده با تخلیه مدفوع و عبور آسان تر آن ضروری است که می تواند به تسکین و اجتناب از یبوست و اسهال کمک کند. مصرف زیاد فیبر می تواند خطر دیورتیکولی (التهاب روده) ، سنگ صفرا ، سنگ کلیه ، بواسیر و درمان برای سندروم روده تحریک پذیر (سندرم روده تحریک پذیر) را کاهش دهد. تحقیقات همچنین نشان داد که یک رژیم حاوی فیبر بالا ممکن است به کاهش اسید معده و کاهش خطر اختلال بیماری رفلاکس(GERD)و زخم نیز کمک کند.
آلبالو به دلیل دارا بودن ملاتونین و تریپتوفان (که در بدن به ملاتونین تبدیل می شود) باعث بهبود خواب شبانه شده و چرخه خواب را تنظیم می کند. عصاره آلبالو ، علایم بیخوابی را در بزرگسالان مسن تر کاهش می دهد.
مطالعه ای که سال 2011 انجام شد ، محققان برای کاهش التهاب در بیماران چاق مبتلا به نقرس ، آب این میوه را تجویز کردند. نتایج نشان داد که مصرف آب آلبالو به طور قابل توجهی سرعت رسوب گلبول های قرمز را کاهش داد ، که نشانگر تورم مزمن است.
آلبالو به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی به عنوان یک جز موثر برای زیبایی استفاده می شود. اما پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن ، مقداری کمی از آن را بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 20 دقیقه بمالید و در صورت نداشتن حساسیت پوستی از ماسک استفاده نمایید.
نوشیدن روزانه آب آلبالو به دلیل مقادیر بالای آنتوسیانین های آن سبب تقویت بافت های همبند پوست شده و با سنتز کلاژن پوست پوسترا جوان می کند.
آلبالو با خاصیت ضد باکتری با سم زدایی پوست صورت آکنه و جوش صورت را درمان می کند.
پس از جدا نمودن هسته های یک فنجان آلبالو رسیده آن را له کنید و به آن چند قطره آب لیمو ترش تازه بیافزایید ، یک سفیده تخم مرغ به این ترکیب اضافه کنید و مخلوط کنید و ماسک را بر روی صورت بمالید و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه بماند و سپس صورتتان را بشویید.
ویتامین C موجود در آلبالو سبب پاکسازی پوست صورت و روشن شدن طبیعی پوست صورت و بدن می شوید.
آهن موجود در آلبالو و آب آلبالو جریان خون در پوست سر را افزایش داده و از ریزش مو جلوگیری می کند.
شستشوی مو ها با آب آلبالو به دلیل وجود آنتوسیانین های موجود در آن سبب تقویت و افزایش رشد موی سر و درخشان تر شدن موی سر می شود.
مصرف آلبالو برای گرم مزاجان مفید است.
آلبالو برای رفع حرارت و تشنگی و غلظت خون و صفرا مفید است.
آلبالو برای افراد دارای چربی شکمی مفید است
شربت آلبالو بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند.
آلبالو ضد مواد صفراوی ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است.
مصرف آلبالو اعصاب را آرام می کند.
خواص آلبالو لاغری
آلبالو برای سوء هاضمه بسیار مفید و ملین می باشد.
نوشیدن آب آلبالو پس از ورزش کردن سبب تسکین درد حاصل از کشیدگی ماهیچه ها می شود.
مصرف البالو خارش پوستی را درمان می کند.
مصرف شربت یا مربای آلبالو برای درمان نارسایی های کبد و التهاب و ورم کلیه موثر است.
آلبالو اثر ضدعفونی کننده بر روده ها دارد.
آلبالو برای درمان پیوره دندان مفید است.
آلبالو ، آبدار است و برای دفع سنگ کلیه و رفع مشکل سنگ کیسه صفرا سودمند است.
جوشانده دم آلبالو ادرارآور است و برای کسانی که به حبس البول یا اختلال کلیه و یا مثانه مبتلا هستند مفید است. برای تهیه این جوشانده 30 گرم دم آلبالو را که خشک کرده اید در یک لیتر آب 10 دقیقه بجوشانید و بعد آن را مصرف کنید.
ضماد و مرهم آلبالو سبب روشن رنگ پوست شده و در زیبایی چهره موثر و مفید است.
برای درمان رماتیسم مغز هسته آلبالو را می کوبند و از آن روغن مایعی می گیرند که شفا می بخشد.
روغن هسته آلبالو یک آبرسان است و می توان از آن به عنوان مرطوب کننده پوست صورت و بدن استفاده نمود.
روغن هسته آلبالو برای درمان آکنه و جوش صورت مفید می باشد.
روغن هسته آلبالو برای درمان چین و چروک و جوان سازی پوست صورت مفید می باشد.
100گرم از آلبالوخشکه 350 کالری انرژی دارد؛ یعنی آلبالوخشکه چند برابر آلبالو تازه کالری دارد؛ زیرا با خشک شدن آلبالو آب آن از دست می رود و این مسئله باعث می شود که مقدار کالری آلبالوخشکه در 100 گرم بیشتر از آلبالو تازه باشد. سایر ریزمغذی ها هم در آلبالو خشکه بیشتر می باشند مثلا فیبر موجود در آلبالوخشکه سه برابر آلبالو تازه ، کلسیم موجود در 100 گرم آلبالو خشکه 196 گرم و 4 برابر کلسیم موجود در آلبالو تازه ، آهن موجود در آلبالوخشکه 4 برابر آهن موجود در آلبالو تازه می باشد.
آلبالویی را انتخاب کنید که رسیده و تازه باشد و رنگ آن کاملا قرمز و درخشان باشد.
آلبالو را نخرید که تیره رنگ و دارای لکه های قهوه ای است.
آلبالویی که رنگ آن کاملا قرمز نشده است و دارای گوشتی سفت است را مصرف نکنید زیرا مصرف آن سبب سوء هضم و اختلال در کار روده ها می شود.
در پاسخ به سوال برخیاز شما کاربران از بخش سلامت نم نمک باید بگوییم که بعد از مصرف آلبالو از نوشیدن آب بپرهیزید زیرا آب و مایعات سبب باد کردن این میوه در معده شده و این وضع برای دستگاه هاضمه خطرات جدی ایجاد می کند.
در فاصله غذاهای اصلی آلبالو بخورید زیرا خیلی زود هضم می شود.
بیش از حد آلبالو نخورید بلکه به اندازه بخورید و در موقع خوردن هم خوب آن را بجوید.
هسته آلبالو تلخ مزه و حاوی ماده سمی است بنابراین هسته آلبالو را مصرف نکنید و مراقب باشید ضمن آبگیری هسته وارد آب میوه نشود.
مصرف میوه های ملین مانند گیلاس و آلبالو توسط کودکان زیر 3 سال اسهال و مشکلات گوارشی ایجاد می کند. اگر کودکان آلبالوهای کال و نارس مصرف کنند که هنوز اثرات سموم بر روی آنها وجود دارد ، هضم آن توسط دستگاه گوارش کودک مشکل ایجاد نموده و سبب مسمومیت می شود. با رسیدن میوه و شستشوی تدریجی سم با آب بارندگی و آبیاری سم میوه کمتر و هضم آن بهتر می شود.
مرا برای نظرات کاربرانی بعدی به یاد بسپار
اینستاگرام بازیگران و پست هنرمندان در اینستاگرام و پست خوانندگان در اینستاگرام و پست بازیگران زن در اینستاگرام و پست کارگردان معروف در اینستاگرام و پست تهیه کننده در اینستاگرام و عکسهای اینستاگرام بازیگران و جدیدترین پست های اینستاگرامی چهره ها و اینستاگرام بازیگران را در نم نمک ببینید.
برخی تصاویر هستند که در اصل دارای قالب 9:16 هستند و هیچ جوره نمی توان آنرا بصورت کامل در اینستاگرام پست کنیم و اگر بخواهیم در حین پست کردن قسمت یا قسمت هایی را کات یا کراپ کنیم ، شاید حق مطلب ادا نمی شود!!
All Rights Reserved – © 2016 – 2020
سلامت نیوز:هر خاصیتی که میتوانید برای هر میوهای تصور کنید، همه در آلبالو جمع شده است. این جمله حتی اگر کمی اغراقآمیز به نظر بیاید باز از خواص این میوه خوشطعم چیزی کم نمیکند.به گزارش باشگاه خبرنگاران با توجه به فصل رسیدن این میوه، شاید مهمترین خاصیت آن رفع عطش است. آب آلبالو یا شربت آلبالو هر دو این خاصیت را دارند و تحمل تشنگی را به شدت بالا میبرند.این میوه میتواند به راحتی جای چربیسازها و چربیسوزهای شیمیایی را بگیرد و نقش یک باشگاه تناسب اندام را بازی کند. خاصیت چربیسوزی این میوه خصوصا در بافت چربی شکم خیلی زود خودش را نشان میدهد. این خاصیت آلبالوی تازه است و اگر میخواهید از این ویژگی آلبالو در طول سال استفاده کنید، آلبالو یخزده بهتر از آلبالوی خشک است. از طرفی آلبالو تازه اشتهاآور است و برای کسانی که میخواهند کمی وزن اضافه کنند میوه مفیدی است. نگران غذایی که می خورید نباشید، آلبالو نمیگذارد چربیها تناسب اندامتان را بهم بریزند.این میوه مثل خواهرش گیلاس یک آرامبخش طبیعی هم هست و بعد از شام میتواند نوید بخش یک خواب آرام باشد. آلبالو در طب سنتی برای درمان نارساییهای کبد، کلیه و مثانه توصیه شده است. همینطور خاصیت رقیق کنندگی خون و صفرا از جمله مواردی است که اطبا قدیم برای درمان بیماران خود از آن استفاده میکردند.این میوه، مثل همه میوههای قرمز حاوی آنتی اکسیدان است و این یعنی سلاح طبیعی دربرابر سرطان و بیماریهای قلبی. ضدعفونی کردن روده، درمان کمخونی و گرفتگی عروق، رفع خستگی و التهاب مفاصل هم از جمله بیماریهایی است که میتوانید با خیال راحت به دست این میوه کوچک بسپارید تا درمان و یا دستکم عوارض آن را کمتر کند.آلبالو فشار خون را کاهش میدهد، بنابراین برای افرادی که فشار خون بالا دارند، مفید است و اگر فشار خون شما به طور نرمال پایین است بعد از خوردن آلبالو مقدار کمی نمک بخورید. خوردن این میوه برای هیچ کس حتی بیماران دیابتی مضر نیست. خاصیت رقیق کنندگی خون این میوه خودش را در زیبایی و سلامت پوست شما نشان میدهد. از ماسک این میوه هم میتوانید برای شادابی پوست استفاده کنید.در طب سنتی دم کرده این میوه برای درمان بیماریهای کلیه و صفرا توصیه شده است و حکمای قدیمی از بیماران خواسته اند ساقه نازک این میوه را هم از آن جدا نکنند. پس اگر برای درمان از این میوه استفاده میکنید به این موضوع هم دقت کنید. تنها بخش ممنوعه این میوه مغز هسته آن است که سمی است و طبیعتا هیچ خاصیتی هم جز ایجاد مسمومیت ندارد.ویتامین های C و A، آهن، فسفر و کلسیم از جمله مواد موجود در آلبالو هستند. این میوه زیبا و خوشمزه، خام یا پخته، تازه یا خشک شده به هرحال همه خواص خود را حفظ میکند و با این همه خاصیت شایستگی این را دارد که یکی از دوستان طبیعی شما باشد. پس از او غافل نشوید و بگذارید این بمب سلامت هر از چندگاه در بدنتان منفجر شود.
اشخاص چاق به عنوان یک غذای اصلی می توانند آلبالو مصرف نمایند زیرا آلبالو دارای کالری کمی است و شیپور اشتهای کاذب را خفه می کند!
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مصرف آلبالو به تمام گروه های سنی، به خصوص افراد مبتلا به چاقی و چربی توصیه می شود زیرا کاهش دهنده چربی خون بوده و اشتها را کم می کند.
به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام اصغر نقشی در گفت وگو با ایسنا، افزود: آلبالو ارزش غذایی فراوانی داشته و میزان قند آن پایین است. آلبالو سرشار از ویتامین های آ، ب، ث و دارای املاح معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفر، گوگرد، سدیم، منیزیم، کبالت و منگنز است.خواص آلبالو لاغری
وی، این میوه را برای دفع سنگ کلیه تاثیرگذار دانست و بیان کرد: با توجه به آبدار بودن آلبالو، مصرف این میوه برای دفع سنگ کلیه و رفع مشکل سنگ کیسه صفرا سودمند است.
نقشی با اشاره به تاثیر آلبالو در کاهش فشار خون، ادامه داد: آلبالو، فشار خون را کاهش می دهد و اگر رسیده باشد مانع سوء هاضمه می شود. مصرف آب آلبالو می تواند سبب رفع مشکلاتی مانند خستگی، افسردگی و اضطراب و همین طور منظم شدن حرکت خون در عروق افراد شود.
وی اظهار کرد: مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسایی های کبد مفید است.
نقشی با اشاره به مزایای مصرف آلبالو و تاثیر مثبت آن در حفظ سلامت بدن تاکید کرد: خوردن یک کف دست آلبالو میزان ترشح ملاتونین را در خون افزایش می دهد و بنابراین الگوهای طبیعی خواب را در بدن بهبود می بخشد که درعین حال این فرایند به طور بالقوه مزایای دیگری نیز برای حفظ سلامت بدن و روان در پی دارد.
آلبالو از جمله میوه هایی است که به دلیل برخورداری از خواص بسیار مفید برای سلامتی حتی به عنوان یک راه حل درمانی برای برخی بیماری ها در نظر گرفته می شود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، آلبالو سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین های ضروری و مواد مغذی است که مورد نیاز برای سلامت بدن هستند. برخی از ترکیبات مفید و شفابخش این میوه عبارتند از:
آنتوسیانین
آنتوسیانین، آنتی اکسیدان قوی به حساب می آید که در رنگ دانه ها مشاهده می شود و آلبالو نیز از جمله میوه هایی است که مملو از این رنگ دانه هاست. مصرف میوه هایی که رنگ تیره تری دارند به دلیل برخورداری از ترکیب های ضدالتهابی، آنتی ویروسی و ضدسرطانی توصیه می شود.
فیبر
بررسی های آزمایشگاهی نشان می دهد حدود 10 عدد آلبالو 1.4 گرم از فیبر مورد نیاز بدن را تأمین می کند.
پتاسیم
آلبالو از جمله مواد خوراکی است که به دلیل برخورداری از پتاسیم برای سلامت قلب مفید است و ضربان قلب و فشارخون را تنظیم کرده و در نتیجه احتمال ابتلا به فشارخون و سکته مغزی را پایین می آورد.
آنتی اکسیدان ها
این میوه حاوی انواعی از آنتی اکسیدان ها همچون «لوتئین» و «بتاکاروتن» است. این ترکیب ها به عنوان فاکتوری حفاظتی در برابر رادیکال های آزاد که عامل سرطان و بیماری های مختلف هستند، عمل می کنند.
ملاتونین
آلبالو منبع غنی از هورمون ملاتونین به حساب می آید و مصرف آن برای افرادی که احساس خستگی دارند اما نمی توانند به خواب بروند توصیه می شود زیرا این هورمون الگوی خواب را تنظیم می کند.
ویتامین های ضروری
یک فنجان آلبالو به دلیل برخورداری از ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین A ،B6 و K در واقع یک قرص ویتامین تلقی می شود. این ویتامین ها برای تشکیل کلاژن در رگ های خونی، خون، ماهیچه ها و استخوان ها ضروری هستند.
فیتواسترول
«فیتواسترول»ها به طور طبیعی در بافت آلبالو وجود دارند. این ترکیب با پایین آوردن میزان کلسترول بد خون به کاهش خطر ابتلا به سرطان و نیز به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند.
کالری پایین
یک دانه میوه آلبالو تنها حاوی چهار کالری انرژی است و به همین دلیل لازم نیست به دلیل نگرانی از چاق شدن، مصرف آن را محدود کنید.
سلامت نیوز: لطفا آلبالو بخورید!
منبع : hidoctor.ir
خواص آلبالو چیست؟ آیا آلبالو برای کاهش وزن مفید است؟ در ادامه این مطلب از یزدنیوز به بررسی خواص آلبالو خواهیم پرداخت.
آلبالو درختی است که ۴ تا ۱۰ متر ارتفاع دارد و در اقلیم سرد و مرطوب به خوبی عمل میآید. ساقه این درخت دارای پوسته قرمز تا خاکستری-قهوهای است. همچنین پوسته آن زبر، همراه با نوارهای برجسته افقی، شاخههای آن به سمت بالا گسترش یافته و شاخههای صافی دارد.
جدای از طعم ترش آلبالو، این میوه منبع خوبی از مواد مغذی، ویتامینها و مواد معدنی است.
مواد شیمیایی که باعث رنگ قرمز آلبالو میشوند قادرند تا درد را به میزان قابل توجهی حتی بهتر از داروهایی همچون آسپرین تسکین دهند. همچنین میتوانند موجب حفظ آنتی اکسیدانی شود که قابل مقایسه با مکملهای تجاری مانند ویتامین E است.
تحقیقات نشان میدهد مصرف روزانه آلبالو میتواند موجب کاهش بیماریهای قلبی و عروقی، آرتروز و نقرس در انسان شود.خواص آلبالو لاغری
علاوه بر رنگ و طعم خوب آلبالو تحقیقات انجام شده نشان میدهد که مصرف پودر آلبالو در یک رژیم غذایی حاوی چربی زیاد، در مقایسه با افرادی که در این رژیم غذایی از آلبالو استفاده نمیکردند، موجب کمتر انباشته شدن چربی در بدن آنها شده است.
همچنین در آزمایش خون این افراد، سطوح پایینتری از مولکولهایی را که نشانگر نوعی التهاب است و مربوط به بیماریهای قلبی و دیابت است؛ نشان داده میشود.
علاوه بر این، مصرف آلبالو موجب میشود تا میزان کلسترول و تریگلیسیرید خون به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
همچنین افراد چاقی که از پودر آلبالو استفاده میکردند، احتمال انباشته شدن چربی در ناحیه شکم آنها (یکی دیگر از عوامل مرتبط با بیماری قلبی عروقی) کمتر بوده است.
میلیونها نفر در معرض خطر ابتلا به بیماری دیابت یا بیماریهای قلبی هستند؛ تحقیقات نشان میدهد که خواص موجود در آلبالو موجب میشود تا بتوان این میوه را با داروهای قلبی و عروقی قابل مقایسه کرد.
علاوه بر این مصرف آلبالو میتواند خطر سکته مغزی را حتی هنگام استفاده از گزینههای دارویی کاهش دهد. داروهای تجویزشده علاوه بر اینکه برخی از علائم بیماری را بهبود میبخشند؛ دارای عوارض جانبی نیز هستند. ترکیب آلبالو با داروها بدون آن که عوارض جانبی منفی داشته باشد اثرات مثبت قابل توجهی دارد.
ویتامین A یک ویتامین مهم برای محافظت از سطح چشم و همینطور دید بهتر است. تحقیقات نشان میدهند که قطرههای روانکننده چشم حاوی ویتامین A برای درمان سندرم چشم خشک و همچنین نوع خاصی از التهاب چشم است.
آلبالو غنی از ویتامین A است و به سلامت چشم کمک میکند. ویتامین A همراه با سایر ویتامینهای آنتیاکسیدان، باعث کاهش خطر دژنراسیون وابسته به سن ماکولا میشود.
افرادی که در معرض خطر بالای این بیماری هستند و روزانه از ویتامینهای متعدد مانند ویتامین A، C، E، روی و مس استفاده میکنند خطر ابتلا به دژنراسیون وابسته به سن ماکولا در آنها تا ۲۵ درصد کاهش مییابد. برای داشتن دید بهتر، آلبالو را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
آلبالو یکی از محرکهای مغز است؛ چرا که مصرف منظم آن برای عملکرد مناسب مغز مفید است. مقدار مس باید در نسبت صحیحی باشد؛ زیرا مس بیش از حد برای مغز مناسب نیست. مقدار مس در کنترل مغز نقش مهمی دارد. آلبالو حاوی 161/0 میلیگرم مس است؛ که معادل 89/17 درصد از مقدار مس مورد نیاز در هر روز است.
کربوهیدراتها علت افزایش وزن هستند؛ اما اگر به درستی مصرف شوند به شما در کاهش یا کنترل وزن کمک میکنند. اکثر ما فکر میکنیم که کاهش مصرف کربوهیدراتها تنها راه کاهش وزن است که این امر تنها یک افسانه و تخیل است.
در حقیقت انتخاب مناسب کربوهیدراتها به کاهش وزن کمک میکند. رژیم غذایی مناسب از میوهها، سبزیجات و غذاهای فیبردار غذاهایی هستند که به شما در کاهش وزن کمک میکنند. رژیمهای غذایی حاوی کربوهیدراتها میتوانند در کاهش وزن و کنترل تودههای عضلانی کمک کنند. مصرف آلبالو نیز برای کاهش وزن به طور موثری مفید است.
فیبر موجود در مواد غذایی با متراکم کردن مدفوع و طبیعی کردن حرکات رودهها باعث حرکت راحتتر مواد غذایی در رودهها میشود. این امر میتواند باعث کاهش و جلوگیری از یبوست و اسهال شود. مصرف زیاد آلبالو که یک منبع غنی از فیبر است، میتواند خطر ابتلا به دیورتیکولیت (التهاب روده)، سنگهای صفراوی، سنگ کلیه، هموروئید و سندرم روده تحریکپذیر (IBS) را کاهش دهد.
تحقیقات همچنین نشان میدهند که یک رژیم غذایی با فیبر بالا میتواند به کاهش اسید معده کمک کند و خطر ریفلاکس معده (GERD) و زخم معده را نیز کاهش دهد.
[…] بیشتر بخوانید: خواص شگفت انگیر آلبالو برای سلامتی […]
با سلام
من حدود یکسال پیش من شروع به خوردن آب آلبالو کردم به مدت ۲ ماه (۲ لیوان صبح و ۲ لیوان شب) که بعد از مدتی این اتفاقات در من افتاده است ۱- بالا بردن دید چشمی به میزان ۳ برابر (به طوری که الان جزئیات را کامل می بینم ) ۲- از بین بردن بیماری و درمان ۹۰ درصدی بیماری مه مغزی (از بچگی این بیماری را داشتم) ۳ – از بین بردن بیماری و درمان بیماری درونگرایی من (من خیلی درونگرا بودم و خیالبافی می کردم) ۴- درمان کامل میگرن (من میگرن داشتم) و سالها از این بابت رنج می بردم ۵ – بالا بردن پردازش مغز و بالا بردن قدرت تصمیم گیری و اراده در من (در جلوگیری از توهمات ذهنی) (این قضیه مهمترین نتیچه است که اتفاق افتاده است) ۶ – احساس جوانی بیش از حد (مخصوصا” در مغز من) ۷ – احساس نو شدن مغز می کنم و فکر می کنم که مغز من نو شده است ۸ – درمان (بله درمان کامل) و بسیار زیاد خیلی از مشکلات روانی من (خصوصا” درونگرایی و قدرت تصمیم گیری من ) ۹ – درمان (بله درمان نه موقت و جلوگیری کننده ) بسیاری از مشکلات روانی ۱۰ – درمان بسیار زیاد افسردگی و مشکلات روانی وابسته به آن brain fog درمان کامل و بطور ۹۰ درصدی بیماری مه مغزی در ضمن این اتفاقات به طور دائمی در من افتاده است (به معنی درمان این بیماریها نه درمان موقت و زودگذر) چون یکسال صبر کردم تا ببینم که این درمانها موقت بوده است یا دائمی که الان می بینم دائمی بوده است و علت خوردن آب آلبالو به علت استفاده راحت و راحتی استفاده آن است (در ضمن یکماه تمام هم هر روز آلبالو خوردم که روزی ۲۰۰ گرم) البته دوستان اگر می خواهید این کار را تکرار کنید باید به نکات زیر حتما” توجه کنید: ۱ – مشکلی پزشکی با خوردن آب آلبالو (نوع کارخونه ای آنرا استفاده کنید نه آب آلبالویی که در خانه با جوشاندن آن درست می شود چون من نوع کارخونه ای آنرا و خیلی غلیظ آنرا استفاده کردم و نمی دانم آیا نوع خانگی آن جواب می دهد یا نه (چون مدل کارخانه ان آب آلبالو را تغلیظ می کنند ولی در نوع خانگی آن آنرا می جوشانند ۲ – مشکلی معده و گوارشی نداشته باشید ۳ – در مورد خوردن طولانی مدت آب آلبالو یا آلبالو با یک دکتر گوارش صحبت کنید یا تحقیق کنید ۴ – آب آلبالو را با معده پر مصرف کنید (بعد از صبحانه و بعد از شام) شما اگر می ترسید روزی یک لیوان صبح و یک لیوان شب بخورید و اگر هر گونه مشکل روانی دارید بهتر است که یک امتحانی بکنید باید مصرفتان طولانی مدت باشد و با یک بار خوردن به جایی نمی رسید (حداقل ۴۰ روز) در هر صورت این اتفاقات در من افتاده است و از خدا ممنون هستم که این کار را بمن یاد داده است بطوری که من خوردن آب آلبالو و آلبالو را می خواهم همیشه انجام بدهم و به نتایج شگفت انگیز آن برسم در ضمن من یک فرد عادی هستم و برای شرکتهای آب میوه هم تبلیغ نمی کنم (چون آنقدر فروش دارند که نیاز به تبلیغ این مدلی ندارند ) و هدف من از انتشار این قضیه کمک به افرادی مثل خودم می باشد چون یک عمر با این بیماریها سپری کردم و می دانم که چقدر تحمل این بیماریها سخت است و علت اینکه اینطوری با اینترنت به بقیه دارم می گویم چون دسترسی به کسی که روی این قضیه تحقیق کند را ندارم و می خواهم به این طریقه بقیه را خبردار کنم خصوصا” بیمارانی که از این قضیه رنج می برند
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
به گزارش خبرگزاري رسا، چایها و دمنوشهای سالم و طبیعی زیادی در اطرافمان وجود دارد که میتوان از خواص و طعمهای تازه و لذتبخش آنها لذت برد، هر کدام از این دمنوشهای گیاهی خواص متفاتی دارند و برای زمانهای خاصی مفید هستند، یکی از این دمنوشهای بسیار خوشمزه، دمنوش آلبالو یا چای آلبالو است که برای فصل تابستان هم بسیار مناسب است.
* آشنایی مختصر با آلبالو
آلبالو یکی از میوههای خوشمزه و پرخاصیت فصل گرم تابستان است، آلبالو میوهای درختی شکل، به رنگ قرمز، ترشمزه و بومی اروپا و جنوبغربی آسیا است که با نام علمی Prunus cerasus شناخته میشود، ارتفاع درخت این میوه تابستانی و خوشمزه از 3 متر تا 10 متر است، این میوه از خواص دارویی و درمانی قابل توجهی برخوردار است که برای پزشکان طب سنتی و صنعت پزشکی مدرن، بسیار قابل توجه و ارزشمند است.
از نظر طب سنتی آلبالو میوهای با طبیعت سرد و خشک و برای گرممزاجان مناسب است ولی افراد سردمزاج حتماً باید همراه آن از خوراکیهای گرم استفاده کنند، برای مصرف در تابستان بسیار مناسب و مفید است و در حفظ سلامت بدن نقش بسزایی را ایفا میکند، آلبالو به نسبت علاقه هر شخصی به صورتهای مختلفی مصرف میشود، از جمله آلبالوی خام، چای آلبالو، مربای آلبالو، شربت آلبالو و انواع دسرهای تهیه شده از آلبالو.
در میوه آلبالو مقدار کمی مواد مغذی از جمله ویتامین A، ویتامین C، کلسیم، آهن، پروتئین، فسفر، قند، تیامین (ویتامین B1 )، ریبوفلاوین (ویتامین B2) و کمی انرژی وجود دارد که با توجه به مقدار کم این مواد مغذی، آلبالو از لحاظ ارزش غذایی، در سطح عالی و فوقالعادهای قرار ندارد، ولی خواص درمانی و ویژگیهای دارویی فراوانی دارد که مصرف آن برای بسیاری از افراد، مناسب و مفید است.خواص آلبالو لاغری
* خواص آلبالو
آنتیاکسیدان موجود در رنگدانه قرمز این میوه در کاهش میزان اسیداوریک نقش چشمگیری دارد، با علائم نقرس مبارزه و این نوع آنتیاکسیدان 10 برابر بیشتر از آسپرین با التهاب مقابله میکند، ملاتونین موجود در این میوه در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارد و با کاهش میزان چربی خون خطر سکته قلبی و مغزی را نیز کاهش میدهد.
آلبالو سرشار از موادی است که با خنثیسازی اکسیدان مضر موجود در بدن به مقابله با مواد سرطانزا، آلرژیزا و ویروسها میپردازد، مصرف منظم این میوه میزان قند خون در بیماران دیابتی و دارای کلسترول خون را کاهش میدهد.
آلبالو ضدالتهاب و ضدپیری است، آرتریت(التهاب مفصل) را درمان و به کاهش وزن کمک میکند، برای قلب و کاهش استرس مفید است، خواب را تسهیل و از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند، سلامت پوست و مو را افزایش و از آنها محافظت میکند و باعث بهبود گردش خون در بدن میشود.
* خواص چای آلبالو
چای آلبالو برای بهبود عملکرد رودهها و تقویت سوخت و ساز بدن استفاده میشود، دمنوش آلبالو اشتهاآور بسیار خوب و برای باز شدن رنگ چهره بسیار مؤثر و مفید است، آلبالو خواص گیلاس را هم دارد و مصرف آن باعث آرامش اعصاب میشود، مصرف دمنوش آلبالو برای افراد گرممزاج و اشخاصی که چربی زیادی در اطراف شکم خود دارند سودمند است، چای آلبالو حالت تهوع را از بین میبرد و فشار خون را کاهش میدهد، همچنین در بیماریهای کلیه و مثانه مؤثر است.
میتوان از چای یا دمنوش آلبالو برای کاهش اشتها در طول روز استفاده کرد، افراد دارای اضافه وزن یا افراد دارای چاقی شکمی میتوانند با مصرف این دمنوش گرم و عالی نیم ساعت الی یک ساعت قبل از ناهار یا شام، اشتهای خود را کاهش دهند.
* روش تهیه دمنوش آلبالو
برای تهیه دمنوش آلبالو، یک فنجان آلبالوی تازه و شستهشده را به همراه دو فنجان آبجوش در قوری ریخته و روی حرارت بسیار کم قرار دهید، برای آماده شدن این دمنوش بسیار خوشمزه و لذیذ نیم ساعت زمان کافی است، البته پس از گذشت 20 دقیقه از قرار دادن قوری روی حرارت، درب آن را برداشته و عسل یا نبات را به آن اضافه کنید، سپس درب قوری را مجدداً بسته و دوباره روی حرارت بگذارید، بعد از گذشت 10 دقیقه، دمنوش دو نفره آلبالو آماده نوشیدن است.
بعضی از افراد پس از آماده شدن دمنوش چند قطره آبلیموی تازه برای طراوت بخشیدن به آن اضافه میکنند و بعضی هم همراه نبات یا عسل تکه کوچکی دارچین یا چند عدد هل به آن اضافه میکنند تا علاوه بر کاهش طبیعت سرد این دمنوش، طعم آن دلپذیرتر شود، این موارد بستگی به سلیقه و مزاج شخص مصرفکننده دارد که در خواص و فواید دمنوش آلبالو خللی ایجاد نمیکند.
تابستان فصل گرمی است که اکثر افراد ترجیح میدهند از نوشیدنیهای خنک استفاده کنند، به همین منظور حتی میتوان از دمنوش آلبالوی خنک شده برای رفع عطش و بهره بردن از خواص بینظیر آن استفاده کرد./1360/0