خردل دیژون

دوره مقدماتی php
خردل دیژون
خردل دیژون

Dijon-Senf ist ein scharfer Tafelsenf, der nach der Stadt Dijon benannt ist. Es handelt sich nicht um eine geschützte Herkunftsbezeichnung, sondern um ein Rezept.

Dijon-Senf besteht heute ausschließlich aus den Samenkörnern des Braunen Senfs oder des Schwarzen Senfs, die nicht entölt werden, was den Senf zum Kochen besonders geeignet macht. Statt mit Essig wird der originale Dijon-Senf mit Verjus (Saft aus unreifen Trauben) hergestellt. Der klassische helle Dijon-Senf besteht aus geschälten Körnern und ist scharf. In der französischen Küche wird er vor allem für Saucen und Dressings verwendet. Dort ist er das Gegenstück des dunkleren und milderen Bordeaux-Senfs. Für Mayonnaise wird ausschließlich Dijon-Senf verwendet.
Es gibt mittlerweile viele, auch grobkörnige Varianten des Dijon-Senfs. Häufig ist die Kombination mit Estragon.

Die besondere Qualität des Dijon-Senfs, der angeblich auf das 13. Jahrhundert zurückgeht, wurde einst auf den Burgunderwein der Region zurückgeführt. Nach Darstellung von Symphorien Champier (1471–1539) wurde der Dijon-Senf einst in Pastillenform gehandelt und vor der Verwendung in frischem Weinessig aufgeweicht.[1]

Ein Rechtsstreit zwischen Senfherstellern aus Paris (siehe Maison Bornibus) und Dijon im Jahr 1937 hatte den richterlichen Beschluss zur Folge, dass die Bezeichnung Moutarde de Dijon keine geschützte Herkunftsbezeichnung ist.

In Dijon selbst waren die fusionierten Marken Maille und Amora für ihren Dijon-Senf bekannt. Weil sich die lokale Produktion nicht langfristig gegen die internationale Konkurrenz behaupten konnte, wird seit 2009 in der Stadt Dijon kein Senf mehr hergestellt. Der Konzern Unilever ließ zum Jahresende 2009 die letzte historische Senf-Fabrik der Stadt schließen.[2] Die meisten Senfkörner für die als Dijon-Senf bezeichneten Produkte kommen aus Kanada.[3]

خردل دیژون (به فرانسوی: Moutarde de Dijon) یک نوع چاشنی خردل فرانسوی است که نامش از شهر دیژون فرانسه گرفته شده که در اوایل قرون وسطی مرکز تولید خردل در فرانسه بود. این چاشنی اولین بار در زمان فیلیپ ششم در سال ۱۳۳۶ میلادی تهیه و مورد استفاده قرار گرفت. در سال ۱۸۵۶ زمانی که ژان نیژون در تهیه این چاشنی به جای آبغوره از سرکه استفاده کرد، بسیار مورد استقبال قرار گرفت و مشهور شد.
در تهیه خردل دیژون از دانه خردل، سرکه، نمک، اسید سیتریک، و آب استفاده می‌شود. از این چاشنی هم در کنار انواع خوراک‌های گوشتی و هم در تهیه سس‌های دیگر استفاده می‌شود

دوره مقدماتی php

خَردَل، نوعی ادویه است که از دانه‌های گیاه خردَل بدست می‌آید. برای تهیه این چاشنی دانه‌های خردل را با آب، نمک، آبلیمو یا آبغوره و ادویه‌جات و چاشنی‌های دیگر مخلوط می‌کنند تا خمیر یا سس خردل به وجود آید. رنگ این سُس از زرد روشن تا قهوه‌ای تیره متغیر است. خردل اغلب دارای طعمی تند است.

در خردل انگلیسی از سرکه استفاده نمی‌شود، درحالیکه در خردل فرانسوی یا دیژون از سرکه استفاده می‌شود و طعم ملایمی در مقایسه با خردل انگلیسی دارد. مصرف خردل در برخی موارد می‌تواند سبب آلرژی شود. خردل یکی از سس‌های محبوب است که به روی ساندویچ، همبرگر و هات‌داگ سرو می‌شود.

خردل دارای انواع متنوعی مانند خردل زرد، خردل آبجوی آمریکایی، خردل دیژون، خردل شیرین، خردل عسلی، خردل میوه‌ای، خردل تند، خردل ایرلندی، خردل استرالیایی و خردل روسی و بسیاری دیگر می‌باشد.

به‌علت خاصیت ضدباکتری خردل لازم نیست در یخچال نگهداری شود زیرا باکتری‌های مضر در ان رشد نخواهند کرد. البته اگر در یخچال نگهداری نشود تندی خود را سریع‌تر از دست می‌دهد و بهتر است در جای بسته، تاریک و خنک نگهداری شود. اگر خردل برای مدت زیادی خارج از یخچال بماند ممکن است تلخ شود. خردل حاوی مقادیر زیادی سلنیوم و امگا۳ است. دانه‌های خردل، باعث کاهش حملات میگرنی می‌شود، به این منظور باید پوست سر خود را با روغن خردل ماساژ دهید؛ این کار مقاومت مو را نیز به‌طور قابل توجه بهبود بخشیده و از ریزش مو جلوگیری می‌کند.
فرآورده‌های خردل و روغن خردل به‌طور مؤثر برای قرن‌ها به منظور کاهش فشار خون بالا و جلوگیری از تصلب شرایین مورد استفاده قرار گرفته‌اند. آن‌ها همچنین به بهبود ایمنی بدن کمک کرده و به مبارزه با بی‌خوابی کمک می‌کنند. دانه‌های خردل در درمان مسائلی مانند اضطراب، اختلالات روانی، اثرات تنش و افسردگی، برونشیت، اختلالات جنسی، نشانه‌های یائسگی و بسیاری مشکلات دیگر مفید هستند.[۱][پیوند مرده]

کشورهای آمریکا، انگلستان، صربستان، آلمان، فرانسه، کرواسی، اتریش، بلژیک، کلمبیا، فنلاند، ایتالیا، هلند، لهستان، اسلواکی، سوئیس و ترکیه از تولیدکنندگان مهم خردل هستند.

خردل دیژون

مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا. «(Mustard (condiment». در دانشنامهٔ ویکی‌پدیای انگلیسی، بازبینی‌شده در ۱۵ اوت ۲۰۱۱.

مشخصات ثبت نشده است.

تومان 99,000

فقط 2 عدد در انبار موجود است

سس خردل رمیا دیژون از خردل که نوعی ادویه است که از دانه‌های گیاه خردل بدست می‌آید. طعم تقریبا تندی دارد و می‌تواند باعث افزایش سوخت‌وساز بدن شود. همچنین این ماده برای تقویت دستگاه گوارش مفید است و مصرف آن می‌تواند باعث تقویت سینوس‌ها شود.

رنگ سس خردل دیژون رمیا از زرد روشن تا قهوه‌ای تیره متغیر است.  این ادویه که کم کالری و سرشار از فایده است در سراسر دنیا به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. دانه خردل به صورت کامل، پودر شده، روغن و سس خردل استفاده می شود.

معمولاً مردم خردل را به صورت سس استفاده می‌کنند که ترکیبی از دانه کوبیده‌ی خردل سفید و سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل است. باید بدانید که این گیاه از نظر طبی گرم و خشک بوده و به دلیل دارا بودن ترکیبات گوگردی، ضدعفونی ‌کننده ای قوی محسوب می‌ شود؛ همچنین برای درمان بیماری‌ها و ناخوشی‌های زیادی موثر است مثل سرماخوردگی، کمردرد، یبوست، سرفه و غیره.

خردل دیژون

رگ‌های خردل سرشار از ویتامین C است و در کشور چین آن‌ها را به عنوان تقویت کننده و برای تصفیه‌ی خون به غذا اضافه می‌کنند. حضور سس خردل دیژون رمیا در برنامه غذایی روزانه بسیار مفید است. دانه‌ های خردل سرشار از کلسیم، منگنز، اسیدهای چرب امگا ۳ ، آهن ، روی، پروتئین و فیبر خوراکی هستند.

افرادی که معده حساسی دارند، دستگاه گوارش‌شان ضعیف است یا دچار زخم‌معده شده‌اند نباید از خردل استفاده کنند زیرا دچار سوزش سرمعده یا معده‌درد خواهند شد.افرادی که دچار کولیت یا التهاب روده هستند نیز باید از مصرف خردل بپرهیزند و در صورتی که تمایل به استفاده از این ماده غذایی دارند باید ابتدا مقدار بسیار کم آن را امتحان کنند.یادتان باشد همه ادویه‌ها خواص خوب زیادی دارند. مهم‌ترین این خواص وجود ایزوفلاونوییدها یا مواد آنتی‌اکسیدانی است که برای سلامت انسان بسیار مفید هستند.

همچنین بیشتر ادویه‌ها می‌توانند باعث افزایش متابولیسم و سوخت‌وساز بدن شوند. در نتیجه مصرف ادویه‌ها به‌خصوص خردل و فلفل برای افرادی که رژیم لاغری دارند بسیار مفید است و به روند کاهش وزن آنها کمک می‌کند اما یادتان باشد مصرف زیاد سس خردل رمیا به این دلیل که حاوی مقدار زیادی چربی است، به‌خصوص برای افراد چاق یا دارای اضافه وزن توصیه نمی‌شود. درست است که خردل خاصیت افزایش سوخت‌وساز دارد اما چربی موجود در سس آن انرژی دریافتی بدن را افزایش می‌دهد.

مضرات مصرف خردل:

 

این محصول ، دارای طعم وعطر شگفت انگیز که افراد زیادی در کشورهای مختلف طرفدار ان هستند . یکی از پرفروش ترین سس های خردل در کشورهای ایرلند و بریتانیا است. سس خردل رمیا بخاطر طعم و مزه ی بی نظیر و کیفیت بالای ان شناخته شده است . این سس از بهترین دانه های خردل تهیه شده است. سس خردل رمیا در بسته بندی های متفاوت ، بهترین سس خردل ها را ارائه می دهد .از جمله سس خردل که  با اسپاسی ملایم طعم فوق العاده ای برای دوستداران سس خردل رمیا ایجاد کرده است.

Remia

هلند

2021/01

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

دیدگاه شما *

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.


نمایش 1–20 از 73 نتیجه

انتهای محصولات

محتوایی برای بارگذاری وجود ندارد

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.



فرآورده خردل 200 گرم CLOVIS Dijon


فرآورده خردل 200 گرم CLOVIS Dijon


 


INGREDIENTS:

خردل دیژون


water, musard seeds, vinegar, salt, preservative: sodium bisulfite.


 


Average Nutritional Values per 100g


Energy


677 kj/163 kcal


Fat


12 g


Of which saturated


0/9 g


carbohydrate


3/5 g


Of which sugar


2/7 g


Fibre


3/6 g


Protein


5/7 g


Salt


5/7 g


 

شرکت کلویز در سال 1976 در کشور فرانسه تاسیس شد و با تولید تخصصی سرکه و انواع سس های خردل در دنیا کار خود را گسترش داد. سس خرئل دیژن کلاسیک از برند کلویز دارای طعمی قوی است و از دانه های خردل، سرکه و نمک تهیه شده است.این سس را میتوان با مواد غذایی مختلف از جمله گوشت، ماهی، سبزیجات پخته و خام طبخ کرد و از طعم بی نظیر آن لذت برد.

نظری در مورد این محصول توسط کاربران ارسال نگردیده است.

اولین نفری باشید که در مورد سس خردل دیژون کلوویز نظر می دهد.


فروشگاه اینترنتی تنقلات


  تلفن:  88973767-021 (ساعات 9 الی 17)

خردل دیژون


             021-88978011 (ساعات 9 الی 17)


09359443003(جهت تماس های ضروری و واتساپ)


 09128877001 (جهت تماس های ضروری و واتساپ)


  پست الکترونیک: Info[at]tanagholat.com


  آدرس فروشگاه مرکزی (خرید حضوری) :

  تهران، خیابان یوسف آباد (اسد آبادی)، نبش خیابان ۲۹

  روبروی سینما گلریز، پلاک ۲۶۱, فروشگاه تنقلات      


   تلفن : 88714699-021


ساعت کاری فروشگاه شنبه تا پنج شنبه:


صبح ها: 10 الی 14:30

  • تنباكو دوسيب يخ

  • عصرها: 16:30 الی 21:30     


    tanagholat.shop


    tanagholat_shop


    tanagholat.shop

    در هنر آشپزی، کلمه ” دیژون ” (pronounced “dee-zone”) به سبک خردل آماده شده است که در شهر دیژون، که پایتخت منطقه بورگوندی فرانسه در بخش شرقی کشور است، اشاره دارد.

    “آماده خردل،” به هر حال، به سادگی به معنای هر خردل در حال حاضر در شکلات – به عنوان مخالف پودر خردل .

    دستور غذای سنتی دیژون شامل شراب سفید و قهوه ای خردل قهوه ای همراه با نمک و ادویه جات دیگر است.

    خردل Dijon رنگ زرد کم رنگ و قوام کمی خامه دارد. دانه های خردل سیاه نیز می توانند مورد استفاده قرار گیرند.

    منطقه بورگوندی (به نام بورگوئن در فرانسه) دارای تاریخچه آشپزی غنی است و مخصوصا برای شرابهایش شناخته شده است. گوشت گاو بورگوینون، یک خورش کلاسیک ساخته شده با پرت کردن گوشت گاو در شراب قرمز همراه با قارچ، پیاز مروارید، و بیکن، از آنجا آغاز شده است، و همچنین سنتی coq au vin .

    خردل دیژون

    واقعیت این است که شهر دیژون پایتخت یکی از مشهورترین مناطق تولید شراب فرانسه است که با این واقعیت که خردل ساخته شده در آن بهترین است برای دو قرن و نیم است.

    یکی از مواد مهم در خردل دیژون سنتی چیزی است به نام Verjuice ، یا verjus در فرانسه، که آب ساخته شده از انگور نابالغ ( ارزش در فرانسه به معنای سبز). این مایع ترش باعث می شود تا طعم مشخصه خردل Dijon را داشته باشد و اگر شما بتوانید دستان خود را بر روی بعضی از آنها قرار دهید و تمایل داشته باشید که خردل Dijon خود را ایجاد کنید ، نتایج بسیار موثقی خواهید یافت.

    با این وجود، آب لیمو یا سرکه یک جایگزین خوب است. این دستور غذا شامل شراب سفید نیز می باشد و اگر اصالت شماست، به هر حال، از یک شراب سفید از منطقه بورگوندی مانند Chablis یا Bourgogne Blanc (که از انگور Chardonnay ساخته شده است) استفاده کنید.

    در یک زمان، هر محصولی که به نام خردل Dijon شناخته شده بود، باید در داخل یا در اطراف شهر دیژون ساخته شود – به اصطلاح “حفاظت از مبدا منشاء”، همانطور که در شامپاین یا پارمیگیا-رجیانو است.

    خردل تولید شده در جای دیگر باید به نام “خردل سبک دژون” یا به سادگی “خردل دژون” با حروف کوچک “D”.

    امروزه، با این حال، اصطلاح “خردل دیژون” تبدیل به عمومی شده است، بنابراین هر خردل با استفاده از دستور العمل پایه دیژون می تواند خردل دیژون نامیده شود.

    خردل از نوع دژون نسبتا ساده است – این امر عمدتا به منظور خرد کردن دانه های خردل و پوره کردن همراه با شراب سفید، سرکه و نمک است. اما مهم است قبل از استفاده از دانه های خردل را خیس کنيد و قبل از خدمت 24 ساعته، خردل کامل را خنک کنيد.

    در اینجا یک دستورالعمل خردل دیژون است .


    © 2020 fa.hiloved.com

    35,000 تومان 30,000 تومان

    در انبار موجود نمی باشد

    خردل یکی از چاشنی‌های محبوب بین در جهان است و البته به خاطر طعم تندش طرفداران خاص خود را دارد. استفاده از سس خردل سال‌هاست که بین مردم کشور ما هم رایج است و جای خود را در کنار سس مایونز و کچاپ که بسیار پرطرفدار هستند، باز کرده است. معمولا خردل را به همراه ساندویچ‌های مختلف و برگر مصرف می‌کنیم. دانه‌ی خردل از گذشته به عنوان یک چاشنی خوش‌طعم مورد استفاده بوده است. شرکت «کلوویس» این خردل دیژون را در ظرف شیشه‌ای و در حجم 200 گرم تولید کرده است. خردل دیژون نوعی چاشنی قدیمی و معروف فرانسوی است.

    طعم گرم خردل می‌تواند برای متعادل‌سازی غذاهای سرد یا دستور پخت تند و گرم ایدئال باشد. فرقی نمی‌کند غذای شما گوشت قرمز یا سفید، غذای دریایی یا سالاد باشد. حتی می‌توانید برای تهیه‌ی سس‌های هیجان‌انگیز هم از خردل استفاده کنید. این محصول با غلظت بالایی از دانه‌های خردل تهیه شده است و طعم بسیار قوی دارد.

    خردل یکی از چاشنی‌های محبوب برای کسانی است که به طعم‌های تند و گرم علاقه دارند. دانه‌ی خردل خواص زیادی را در خود جا داده و علاوه‌بر طعم دوست‎‌داشتی‌اش، می‌تواند برای حفظ سلامتی و جلوگیری از مشکلات قلبی مفید باشد. این چاشنی جریان خون را افزایش می‌دهد و برای متعادل‌سازی کلسترول خون مفید است. همچنین خردل منبع غنی از پروتئین، فیبر و ویتامین‌های C و B است. موادی مثل پتاسیم، فسفر، کلسیم و منیزیم که برای بدن ضروری هستند، در خردل وجود دارند. یک کاربرد دیگر خردل هم از بین‌بردن بوی بد دهان و کمک به درمان ریفلاکس معده است. خردل برای رشد مو هم خوب است و به تقویت استخوان و دندان‌ها کمک می‌کند.

    خردل دیژون

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه شما *

    نام *

    ایمیل *

    شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.

    شهر تهران 9000 تومان (برای مناطق 1 الی 22 شهر تهران)
    سایر مناطق 9000 تومان (اداره پست)

    خرید بالای 200 هزار تومان شهر تهران
    خرید بالای 200 هزار تومان سایر مناطق (در صورت پرداخت آنلاین)

    پرداخت آنلاین از طریق وب سایت
    پرداخت در محل با کارت عابر بانک یا وجه نقد

    سفارش ها پس از ثبت، روز کاری بعد مشغول پردازش می شوند
    و پس از آن در روز کاری بعد برای ارسال آماده می شوند

    در صورت ارسال سریع تر می توانید با پشتیبانی هماهنگ بفرمایید.

    ارسال اکسپرس تهران در روزهای کاری انجام می شود.
    پس از سفارش 1 روز کاری سفارش به دست شما می رسد.

    بازه زمانی 9 الی 12 / 12 الی 16 / 16 الی 20 می باشد.

    تمامی محصولات موجود در سایت دارای ضمانت اصالت کالا و تضمین کیفیت اجناس می باشند. در صورت نارضایتی از بسته بندی محصول یا کیفیت جنس، میتوانند محصول را عودت داده و تمام مبلغ خود را پس بگیرید.

    فروشگاه اینترنتی تیاندا, از سال 1395 به عنوان فروشنده با فروشگاه های بامیلو و دیجی کالا شروع به همکاری کرد  و از سال 1397 فروش تخصصی محصولات آرایشی و تنقلات ادامه داد.

    ساعت پشتیبانی: روزهای کاری 9 الی 16 بعدظهر


    رمز عبور یکبار مصرف *


    رمز عبور یکبار مصرف *


    نام کاربری یا ایمیل *


    رمز عبور *


    ورود


    در انبار موجود نمی باشد

    40,000 تومان

    در انبار موجود نمی باشد

    رمیا

    سس خردل

    هلند

    خردل دیژون

    آب ، دانه خردل ، سرکه ، نمک ، اسید سیتریک

    در جای خشک و خنک نگهداری شود

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه شما *

    نام *

    ایمیل *

    شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.

    شهر تهران 9000 تومان (برای مناطق 1 الی 22 شهر تهران)
    سایر مناطق 9000 تومان (اداره پست)

    خرید بالای 200 هزار تومان شهر تهران
    خرید بالای 200 هزار تومان سایر مناطق (در صورت پرداخت آنلاین)

    پرداخت آنلاین از طریق وب سایت
    پرداخت در محل با کارت عابر بانک یا وجه نقد

    سفارش ها پس از ثبت، روز کاری بعد مشغول پردازش می شوند
    و پس از آن در روز کاری بعد برای ارسال آماده می شوند

    در صورت ارسال سریع تر می توانید با پشتیبانی هماهنگ بفرمایید.

    ارسال اکسپرس تهران در روزهای کاری انجام می شود.
    پس از سفارش 1 روز کاری سفارش به دست شما می رسد.

    بازه زمانی 9 الی 12 / 12 الی 16 / 16 الی 20 می باشد.

    تمامی محصولات موجود در سایت دارای ضمانت اصالت کالا و تضمین کیفیت اجناس می باشند. در صورت نارضایتی از بسته بندی محصول یا کیفیت جنس، میتوانند محصول را عودت داده و تمام مبلغ خود را پس بگیرید.

    فروشگاه اینترنتی تیاندا, از سال 1395 به عنوان فروشنده با فروشگاه های بامیلو و دیجی کالا شروع به همکاری کرد  و از سال 1397 فروش تخصصی محصولات آرایشی و تنقلات ادامه داد.

    ساعت پشتیبانی: روزهای کاری 9 الی 16 بعدظهر


    رمز عبور یکبار مصرف *


    رمز عبور یکبار مصرف *


    نام کاربری یا ایمیل *


    رمز عبور *


    ورود


    خردل دیژون

    در انبار موجود نمی باشد

    خردل دیژون
    خردل دیژون
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *