خواص دارویی و گیاهی :
خواص لوبیا چشم بلبلی چیست خواص لوبیا چشم بلبلی برای کودکان خواص لوبیا چشم بلبلی تازه خواص لوبیا چشم بلبلی در لاغری دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این که غذای خوبی است برای از بین بردن کرم معده نیز مفید است. به فارسی « لوبیا چشم بلبلی » و نوعی از ان را لوبیای گل » گویند . در کتب طب سنتی با نام « لوبیای بلدی » و به هندی « لوبا » گفته میشود. به فرانسوی Dolic a oeil noer یا Oolique a oeil noir و به انگلیسی Catjang, Cow pwas , Black eye pea گفته
درباره لوبیا چشم بلبلی بدانید؟
لوبیای چشم بلبلی از نظر خانواده گیاهی نزدیک به لوبیا است. گیاهی است یکساله مختص مناطق گرمسیر. ساقه ان قایم و افراشته، برگهای ان مرکب به طول حدود ۱۵ سانتیمتر، برگچهها ی ان ناز ک، بیضی، نوک تیز و دارای بریدگی است.
گلهای ان زرد یا زرد مایل به قرمز کنار برگها ظاهر میشد. میوه ان نیام مانند لوبیا و غلاف ان دراز که طول ان در بعضی ارقام مثلاً در دولیک اسپرژ تا ۹۰ سانتیمتر میرسد که در ان ۴۰–۱۰ دانه قرار دارد. این گیاه در مناطق گرم آسیا و آمریکا و جنوب اروپا و جنوب ایران و در هندوستان میروید. در ایران در بلوچستان میروید و در سایر مناطق گرم ایران پرورش داده میشود. بسیار مقاوم به خشکی است.
موقع کشت ا چون باید هوا گرم شده باشد تا بروید دیرتر از سایر ارقام لوبیا میباشد و برداشت ان نیز مدتی پس از سایر ارقام لوبیاهای معمولی است. نام گونهای که در بلوچستان ایران میروید V.catjang Endi, (Hook) ذکر میشود. ارقام مهم دولیک که برای دانه یا گل کاشته میشود به طور مختصر عبارتند از:
۱) لوبیای چشم بلبلی یا دولیک چشم سیاه که به فرانسوی Dolic a oeil noir یا Mougette یا Bannette و به انگلیسی Cowpea ویا Black eye pea گویند نام علمی این گونه همان است که در این بخش آمده به علاوه در کتب باغبانی نام این رقم را Dollichos unguiculatus و یا Vigna unguiculata نیز مینویسند.
۲) دولیک مارچوبهای که به فرانسوی Dolic asperge و به انگلیسی Yard ling bean گویند. این رقم رابا ام Dolichos sesquipedalis در کتب باغبانی مینامند. این رقم مخصوص هندوستان و آمریکای حاره است.
۳) دولیک ارغوانی یا لوبیای گل که به فرانسوی Lablab و H yacinth – bean گفته میشود. این زقم معمولاً برای گل زیبای ان نیز کاشته میشود و خواص دارویی نیز دارد.
کاهش ابتلا به سکته مغزی با خواص لوبیا چشم بلبلی
لوبیا چشم بلبلی برای افراد مبتلا به سکته مغزی مفید است. تیم تحقیقاتی دانشگاه هنگکنگ، مادهای شیمیایی در سویا و لوبیا چشم بلبلی شناسایی کردهاند که این نقش را ایفا میکند. این پژوهشگران میگویند، تأثیر درمانی ماده شیمیایی تازه کشف شده موسوم به «ایزوفلاوون» با داروی استاتین ضدکلسترول قابل مقایسه است. فیبر قابل حل در آن برای بیماران دیابتی مفید است زیرا با کاهش دادن میزان جذب کربوهیدرات، میزان قند خون را حفظ میکند. این پژوهش که در مجله اروپایی قلب به چاپ رسیده، نشان داد: ایزوفلاوون به بهبود جریان خون در میان سرخرگها کمک میکند.
کاهش بیماری های قلبی با خواص لوبیا چشم بلبلی
از آنجا که ایزوفلاوونهای موجود در سویا مانع رشد سلولهای تشکیلدهنده پلاکهای لختهکننده در سرخرگها میشوند، لذا در کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی نیز نقش قابل ملاحظهای دارند. در این پژوهش، 102 بیمار باسابقه ابتلا به سکته مغزی طی یک دوره 12 هفتهای تحت آزمایش قرار گرفتند. نتایج بررسیها نشان داد: وقتی ایزوفلاوون به رژیم غذایی بیماران افزوده شود، خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی در آنها کاهش مییابد.
مفید برای قاعده آوری با خواص لوبیا چشم بلبلی
{ کروست و پتلو } نظر داده اند که گلها ی ان به عنوان قاعده اور و برای معالجه ی ابتهاب دحم بامتری تیس تجوبز می شود ، ولی در مورد دانه های گیاه در اکثر منابع امده است که به عنوان تونیک و مقوی معده { استوارت } ، ارامبخش { تانا کاواودتشیما } ، ضد اسپالم برای معالجه ی کولیک و وبا { استوارت } ، تب بر ، کاهش دهنده ی حرارت در موارد افتاب زدگی { استوارت کروست و پتلو } قاعده اور { ابرت } ضد سم است و در موارد مسمومیت ها ی ناشی از خوردن الکل و بریاق و پادرهر برای مسمومیت های گیاهی { استوارت ، ایش دویا } مفید است ، تشنگی را کاهش میدهد { استوارت } بخصوص تشنگی در دیابت دا تسکین می دهد {رید } به علاوه برای معالجه ی اسهال { استوارت } و اسهال خونی مزمن {چیو } و روماتیسم {هاو } تجویز می گردد.
پیشگیری از رقیق شدن خون با خواص لوبیا چشم بلبلی
یکی از مهمترین خواص لوبیا چشم بلبلی پیشگیری از رقیق شدن خون است. این نوع لوبیا از رقیق شدن خون جلوگیری میکند و مقاومت بدن را در مقابل بیماریهای عفونی بالا میبرد. لوبیا چشم بلبلی دارای خاصیت آنتی اکسیدان بوده، از بروز سرطان پیشگیری میکند. کمک به کاهش چربی و کنترل قند خون از ویژگی های مصرف لوبیا است، بنابراین مصرف انواع لوبیا از جمله لوبیا چشم بلبلی غذایی مفید برای بیمارن قلبی عروقی به شمار میآید.
دیگر خواص لوبیا چشم بلبلی
لوبیا چشم بلبلی ارزش غذایی بالایی دارد و منبع عالی کلسیم، ویتامین A و فولات است.
به نوشته سایت «ehow» لوبیا چشم بلبلی کم چرب و بدون کلسترول و حاوی سدیم است.
*فیبر غنی موجود در آن، به کاهش وزن کمک میکند.
*فیبر به سیستم گوارشی نظم میبخشد و مانع یبوست و جذب کلسترول میشود. از این رو احتمال خطر بروز بیماری قلبی را کاهش میدهد.
*پتاسیم موجود در آن، برای سلامت عضله و استخوان مفید است.
*منبع عالی پروتئین است و افراد گیاهخوار میتوانند آن را جایگزین گوشت کنند. پروتئین برای حفظ سلامت عضله، پوست، مو و ناخن بسیار مفید است.
*پروتئین باعث رشد سلولها میشود و در بدن انرژی تولید میکند.
*روی موجود در این نوع لوبیا، برای عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن تولید پروتئین، درمان زخم و تکثیر سلولها لازم است.
*از آن جا که منبع عالی آهن است، مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی توصیه میشود.
*مانع بروز پوکیاستخوان و برخی انواع سرطان میشود.
*فیبر قابل حل در آن برای بیماران دیابتی مفید است زیرا با کاهش دادن میزان جذب کربوهیدرات، میزان قند خون را حفظ میکند.
*ویتامین C آن در جذب آهن گیاهی به بدن کمک میکند.
خواص لوبیا چشم بلبلی برای اسهال خونی , خواص لوبیا چشم بلبلی قاعده آور
خواص لوبیا چشم بلبلی برای اسهال خونی , خواص لوبیا چشم بلبلی قاعده آور
خواص لوبیا چشم بلبلی برای اسهال خونی , خواص لوبیا چشم بلبلی قاعده آور
خواص لوبیا چشم بلبلی برای اسهال خونی , خواص لوبیا چشم بلبلی قاعده آور
نظر
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب با ذكر منبع و لینک فعال بلامانع است
به نوشته سایت «ehow» لوبیا چشم بلبلی کم چرب و بدون کلسترول و حاوی سدیم است.
*فیبر غنی موجود در آن، به کاهش وزن کمک میکند.
*فیبر به سیستم گوارشی نظم میبخشد و مانع یبوست و جذب کلسترول میشود. از این رو احتمال خطر بروز بیماری قلبی را کاهش میدهد.
*پتاسیم موجود در آن، برای سلامت عضله و استخوان مفید است.
*منبع عالی پروتئین است و افراد گیاهخوار میتوانند آن را جایگزین گوشت کنند. پروتئین برای حفظ سلامت عضله، پوست، مو و ناخن بسیار مفید است.
*پروتئین باعث رشد سلولها میشود و در بدن انرژی تولید میکند.
*روی موجود در این نوع لوبیا، برای عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن تولید پروتئین، درمان زخم و تکثیر سلولها لازم است.
*از آن جا که منبع عالی آهن است، مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی توصیه میشود.
*مانع بروز پوکیاستخوان و برخی انواع سرطان میشود.
*فیبر قابل حل در آن برای بیماران دیابتی مفید است زیرا با کاهش دادن میزان جذب کربوهیدرات، میزان قند خون را حفظ میکند.
*ویتامین C آن در جذب آهن گیاهی به بدن کمک میکند.
منبع: روزنامه خراسان
لوبیا چشم بلبلی
این لوبیا یکی از قدیمیترین انواع لوبیاهاست که بسیاری از مردم دنیا آن را بهصورت پخته یا همراه با برنج در شب سال نوی خود میخورند و اعتقاد دارند که خوردن لوبیا چشمبلبلی در شب سال نو میتواند برای آنها شانس و خوشبختی بیاورد! معمولا محصول لوبیا چشمبلبلی در معرض آفت ها و حشره ها و بیماریها قرار نمیگیرد و بههمینخاطر از شر سمپاشی و ترکیبهای آفتکش در امان میماند و از این نظر میتواند گزینه مناسب و سالمی برای تهیه غذاهای شما باشد. این نوع لوبیا بیشتر در کشورهای آسیایی کشت میشود و از قرن 17 به بعد، کشت آن در مناطق جنوبی قاره آمریکا هم آغاز شد. در ضمن لوبیای چشم بلبلی بیشترین مقدار پروتئین را در میان گروه لوبیاها دارد.لوبیاچیتی لوبیاچیتی که به آن لوبیای رومی هم میگویند، یکی از محبوبترین لوبیاها در بین ایتالیاییها، پرتغالیها و ترکیهایهاست. خیلیها معتقدند که طعم این لوبیا نسبت به لوبیایسفید و حتی قرمز بهتر است و با خوردن آن کمتر دچار نفخ میشوند اما هنوز شواهدی که نشان بدهند کدامیک از انواع لوبیاها نفاختر هستند به دست نیامده است. آمینواسید فراوان موجود در لوبیاچیتی آن را به یک منبع خوب و عالی برای دریافت پروتئین و جایگزین مناسبی برای انواع گوشتها تبدیل کرده است. بنابراین، شما میتوانید گاهی هم از این نوع لوبیا به جای گوشت در برنامهغذاییتان کمک بگیرید! یادتان باشد که لوبیای چیتی از نظر مقدار فیبر بر سایر لوبیاها برتری دارد.لوبیاقرمز
لوبیاقرمز که بهخاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم میگویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکاییها طرفداران بسیاری دارد. لوبیاقرمز هم مانند برخی از انواع لوبیاهای دیگر حاوی ماده مسمومیتزایی به نام فیتوهائماگلوتینین است که این ماده سمی، تنها با 10 دقیقه جوشیدن از بین میرود. بهتر است شما برای از بین بردن این ماده سمی، لوبیاقرمز را بهطور کامل و با دمای حداقل 80 درجه سانتیگراد بجوشانید. در ضمن هر 100 گرم از لوبیای قرمز 333 کیلوکالری انرژی دارد و این مقدار در مقایسه با سایر لوبیاها بیشترین رقم است.لوبیاسیاه
طعم لوبیاسیاه، طعمی بین گوشت قرمز و قارچ خوراکی است که این طعم منحصر به فرد، باعث محبوبیت این نوع لوبیا در میان بسیاری از افراد در کشورهای جنوبی قاره آمریکا مانند برزیل و مکزیک شده است! مردم کوبا و آمریکای شمالی بیشتر از این لوبیا برای تهیه سوپهای رسمیشان استفاده میکنند و گاهی آن را بهصورت پخته و بهعنوان وعده صبحانه یا حتی شام، مصرف میکنند. لوبیای سیاه یکی از غنیترین منابع دریافت انواع آنتیاکسیدانها است و از این نظر یک مادهغذایی ضدسرطان محسوب میشود. یادتان باشد که این لوبیا از نظر مقدار اسیدفولیک بر دیگر لوبیاها برتری دارد.لوبیاسفید لوبیاسفید، خوراکی محبوب آمریکاییها و انگلیسیهاست! نتایج تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم و به اندازه لوبیاسفید میتواند سطح کلسترولخون را پایین بیاورد و یک ماده ضدباکتری مناسب محسوب میشود. بهعلاوه، لوبیاسفید بهترین منبع دریافت اسیدفولیک است و موادمغذی موجود در آن میتوانند رشد سلولهای سرطانی را در بدن به تعویق بیندازند. فراموش نکنید که لوبیا سفید در مقایسه با سایر لوبیاها بیشترین مقدار سدیم را دارد.
برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید…
لطفاً روی بخش مورد نظر کلیک کنید…
دنیای زنانه، آشپزی، نوزاد و کودک، ناباروری، بارداری، زایمان، تغذیه و پرسش و پاسخ
”
توسط
ملیکا بینا
·
منتشر شده ۱۳۹۰/۰۹/۲۵
· بروز رسانی شده ۱۳۹۰/۰۹/۲۵
یک رژیم غذایی سالم برای بارداری سالم ضروری است. تغذیه مناسب از این لحاظ اهمیت دارد که مادر باردار میتواند از تامین مواد مغذی لازم برای رشد کودک اطمینان حاصل کند.انرژی
انرژی مورد نیاز در افراد مختلف متفاوت است. افزایش نیاز به انرژی در سه ماهه اول بارداری ۱۰۰ کیلوکالری و در سه ماهه دوم و سوم ۳۰۰ کیلوکالری میباشد.
اسید فولیک
فولات یا اسید فولیک برای افزایش حجم خون مادر و کاهش خطر نقص لوله عصبی کودک لازم است. رژیم غذایی به تنهایی قادر به تامین فولات مورد نیاز نیست؛ به همین دلیل به همه زنان توصیه میشود سه ماه قبل از لقاح تا سه ماه پس از بارداری روزانه ۴۰۰ میکروگرم مکمل فولات مصرف کنند.
آهن
آهن برای حفظ سطوح کافی خون جهت رشد جنین و جفت ضروری است. از آنجا که بیشتر زنان به اندازه کافی ذخیره آهن برای تامین نیازها ندارند، معمولا دوز ۳۰ میلیگرم در روز طی سه ماهه دوم و سوم توصیه میشود. مصرف غذاهای غنی از آهن، مانند گوشت قرمز، ماهی، مرغ، میوه های خشک، غلات کامل نان و غلات غنیشده با آهن نیز میتواند از کمخونی فقر آهن پیشگیری کند.
کلسیم و ویتامین D
کودک کلسیم مورد نیاز برای سلامت استخوانها و دندان ها را از مادر تامین میکند. بسته به سن، مصرف ۱۳۰۰-۱۰۰۰ میلیگرم کلسیم و ۲۰۰ واحد بینالمللی ویتامین D توصیه میشود. مصرف روزانه چهار تا شش وعده غذاهای غنی از کلسیم میتواند این نیاز را برطرف کند.
غذاهایی که در دوران بارداری باید از مصرف آنها اجتناب کرد :
۱)گوشت خام و غذاهای دریایی: گوشتهای نپخته و غذاهای دریایی غیرمعمول به علت خطر مسمومیت لیستریا و سالمونلا نباید مصرف شوند.
۲)غذاهای دودی: این مواد نیز احتمال آلودگی با لیستریا را دارند؛ اما اگر به طور کامل پخته یا کنسرو شده باشند، مصرف آنها مانعی ندارد.۴) تخم مرغ خام: تخم مرغ خام ممکن است حاوی سالمونلا باشد.
۵) ماهیهایی با مقادیر زیاد جیوه: مصرف کوسه ماهی، اره ماهی، شاهماهی و ماهی خال منخالی باید به کمتر از دو وعده در هفته محدود شود.
۶) پنیرهای غیرپاستوریزه: مصرف پنیرهای نرم و غیرپاستوریزه ممنوع است و تنها از پنیرهای پاستوریزه باید استفاده کرد.
۷) جگر سیاه: با وجودیکه جگر منبع غنی از آهن، است، به دلیل وجود سطوح بالایی از ویتامین A (که میتواند برای کودک مضر باشد) مصرف مقادیر بالای آن توصیه نمیشود. ۸) شیر و آبمیوه غیرپاستوریزه ۹) الکل: مصرف الکل منجر به ناهنجاری در جنین و نقایص نوزادی میشود.
غذاهای غنی از آهن
مصرف غذاهای غنی از آهن میتواند برای پیشگیری از کمخونی فقر آهن در زنان مفید باشد. نوع منبع آهن نیز در جذب آهن مهم است. منابع حیوانی دارای آهن هم هستند و درصد جذب بالایی دارند؛ در حالیکه منابع گیاهی اغلب حاوی آهن غیرهم میباشند که جذب آن از آهن هم کمتر است. جگر گاو و گوسفند و مرغ، گوشتها، ساردین و میگو از مهمترین منابع آهن هم هستند. غلات صبحانه، لوبیا و عدس پخته، کنسرو لوبیا، سیب زمینی پخته با پوست و ماکارونی غنیشده از منابع مهم آهن غیرهم است. هشدار: به دلیل محتوای بالای ویتامین A که برای جنین مضر است، زنان باردار باید از خوردن مقادیر زیاد جگر خودداری کنند. برخی مواد غذایی، از جمله ویتامین C و گوشت، جذب آهن را افزایش میدهند.
عوامل افزایش دهنده جذب آهن
از مهمترین عوامل افزایش دهنده جذب آهن غیرهم میتوان به مواد زیر اشاره کرد:
۱)گوشتها: ماهی و مرغ ۲)میوهها: پرتقال، آب پرتقال، طالبی، توت فرنگی، گریپ فروت و غیره ۳) سبزیجات: کلم بروکلی، گوجه فرنگی، آب گوجــه فرنگی، سـیب زمینی،
فلفل سبز و قرمــز ۴) حبوبـات و سبوس ۵) محصولات سویا
انتخاب غذاهای غنی از کلسیم
کلسیم برای تشکیل استخوان و دندان ضروری است. و علاوه بر آن، به حفظ ضربان طبیعی قلب، تنظیم فشار خون و عملکرد طبیعی سیستم عصبی کمک میکند. برخی مطالعات نشان دادهاند، کلسیم برای تسکین دردهای پیش از قاعدگی مفید است. مردان و زنان بالغ بهطور متوسط روزانه به ۱۰۰۰میلیگرم کلسیم نیاز دارند. این میزان در زنان یائسه به ۱۲۰۰ میلیگرم در روز افزایش مییابد.غذاهای غنی از کلسیممهم ترین منابع کلسیم عبارتند از: ۱) شیر (۱ فنجان) : حدود ۳۰۰ میلی گرم ۲) ماست (۱۷۵ میلی لیتر) : حدود ۳۰۰ میلی گرم ۳) ماست یخ زده (نصف فنجان) : حدود ۱۰۰ میلی گرم ۴) بستنی (نصف فنجان) : حدود ۸۵ میلی گرم ۵) پنیر (مقدار کلسیم موجود در پنیر به نوع پنیر مصرفی بستگی دارد). ۶) سویا (نصف فنجان) : حدود ۲۵۰ میلیگرم ۷) کنسرو ماهی ۹۰ گرم : حدود ۲۰۰ میلیگرم
همچنین کلسیم در سبزیجات سبز تیره و لوبیا خشک یافت میشود. مطالعات نشان دادهاند که کلسیم برخی از عوارض دوران بارداری، مانند فشار خون بارداری و زایمان زودرس را کاهش میدهد.
نتیجه گیری:
تغذیه سالم در تمام مراحل بارداری اهمیت بسیاری دارد؛ زیرا سلامتی مادر و جنین را تضمین میکند. خودداری از مصرف غذاهایی که خطر آلودگی به توکسوپلاسموز، سالمونلا و سایر باکتری های مضر را دارند، خودداری از مصرف الکل و سیگار، حفظ برنامه ورزشی مناسب، مانند پیادهروی و شنا، خلاصهای از مراقبتهای دوران بارداری است.
توصیههای رژیم غذایی برای کنترل علائم حاملگی
۱) بیماری صبحگاهی
بیماری صبحگاهی یکی از عوارض بارداری است که ممکن است منجر به کاهش دریافت مواد مغذی و انرژی در زن باردار شود. رعایت موارد زیر میتواند به کنترل این عارضه کمک کند.
۱) مصرف غذاهای سرد که بوی کمتری دارند.
۲) مصرف غذاهای خشک، مانند کراکر (بیسکویت) و ذرت ۳) مصرف وعدههای غذایی کم حجم و مکرر در طول روز ۴) نوشیدن حداقل ۸ – ۱۰ لیوان مایعات در روز برای جلوگیری از کمآبی. تا حد امکان از مصرف زیاد آب در حین غذاخوردن پرهیز شود، زیرا ممکن است منجر به پرشدن معده و کاهش اشتها شود. ۵) پرهیز از خوردن غذاهای پرادویه
۲) یبوست
ممکن است یبوست به دلیل استفاده از برخی از داروها (مانند داروهای ضد درد، آرام بخش و ضد افسردگی ها) یا مصرف کمتر غذاهای حاوی فیبر، مانند غلات و سبزیجات و کاهش میزان فعالیت بدنی ایجاد شود. رعایت نکات زیر میتواند در کاهش یبوست مفید باشد.
۱) نوشیدن حداقل ۸ – ۱۰ لیوان مایعات در روز
۲) استفاده از غذاهای فیبردار مانند:
غلات: نان دانه کامل، شیرینی، کلوچه، غلات صبحانه، سبوس جوی دو سر، نان گندم، جو، ذرت بو داده، برنج قهوهای
میوه ها :میوه های خشکشده مانند زردآلو، خرما، آلو خشک و کشمش، انواع توت، تمشک، زغال اخته و توت فرنگی، پرتقال، سیب با پوست، آووکادو، کیوی، انبه و گلابی
سبزیجات :کلم بروکلی، اسفناج، نخود سبز و سایر سبزیجات برگ سبز تیره، نخود خشک و حبوبات مانند لوبیا قرمز، لوبیا سیاه و سفید، چشم بلبلی، نخود و عدس، آجیل.۳) افزایش فعالیت بدنی، مانند پیادهروی یا دوچرخهسواری ثابت ۴) مراجعه به پزشک معالج در صورت عدم درمان
۳) سوزش سر دل
سوزش سردل معمولا در اواخر بارداری بیشتر میشود و علت آن افزایش اندازه رحم و فشار آن روی معده است. رعایت نکات زیر می تواند در کنترل سوزش سر دل موثر باشد:
۱) افزایش تعداد وعدههای غذایی و کاهش حجم غذای مصرفی در هر وعده. این کار منجر به کاهش میزان اسید معده و کاهش بار کاری معده میشود.۲) افزایش مصرف کربوهیدراتهای کمپلکس، مانند برنج، نان و پاستا ۳) خودداری از مصرف غذاهای پرچرب. این غذاها مدت زیادتری در معده باقی مانده و منجر به افزایش اسید معده میشوند. ۴) خودداری از مصرف غذاهای پرحجم. این غذاها منجر به افزایش ترشح اسید معده میشوند.
۵) پرهیز از مصرف الکل. ۶) خودداری از دراز کشیدن پس از خوردن غذا، حداقل به مدت ۴۵ دقیقه. ۷) استفاده از بالشهای بزرگتر در هنگام خوابیدن؛ به طوریکه سر حدود ۲۰ سانتیمتر بالاتر از بدن قرار گیرد. ۸) پرهیز از مصرف افراطی موادی که منجر به افزایش ترشح اسید معده میشوند (مانند قهوه، چای).
دکتر سلطانعلی محبوب
زیبــا شــو دات کام
برچسبها بارداربارداریبارداری خوب خود را بیمه کنیدبارداری خود را با تغذیه بیمه کنیدبارداری و تغذیهتغذیه مناسب برای بارداریتغذیه و بارداریرشد جنينرشد جنین
۱۳۹۱/۰۱/۲۱
توسط
ملیکا بینا
· Published ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
۱۳۹۱/۱۰/۰۷
توسط
ملیکا بینا
· Published ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
۱۳۹۱/۰۹/۲۷
توسط
ملیکا بینا
· Published ۱۳۹۱/۰۹/۲۷
نظر
وبسایت
دنبال کردن
بیشتر
پوست
ماسک بوتاکس خانگی
۱۱ اسفند, ۱۳۹۶
پوست
درمان خانگی میخچه
۱۱ اسفند, ۱۳۹۶
مو
پیشنهادهای عالی برای موهای خشک و وز
۱۶ تیر, ۱۳۹۶
تغذیه
خواص روغن بادام
۱۶ تیر, ۱۳۹۶
رموز همسرداری / روانشناسی
آیا ﺳﻮﺍﺩ ﺭﺍﺑﻄﻪ داریم؟!
۱۶ تیر, ۱۳۹۶
آرایش / پرسش و پاسخ / مو
پاسخ به سوالات شما(رنگ مو)
۵ فروردین, ۱۳۹۰
زیبایی / سلامت
جراحی زیبایی بینی
۲۸ شهریور, ۱۳۸۹
آرایش / پرسش و پاسخ / زیبایی / مو
پرسش و پاسخ(رنگ مو)
۲۳ مهر, ۱۳۸۹
پوست / سلامت
روشهای درمانی تعریق زیاد کف دست و پا
۲۴ فروردین, ۱۳۹۰
آرایش / زیبایی / مو
ترکیب رنگ ها و رنساژ مو
۱۸ مهر, ۱۳۸۹
زیباشو دات کام © 2018. حق کپی رایت محفوظ است
10