ترکیب موز و کره بادام زمینی

دوره مقدماتی php
ترکیب موز و کره بادام زمینی
ترکیب موز و کره بادام زمینی

برای ورود یا ثبت نام شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.

کلمه عبور خود را وارد نمایید.

لطفا برای تکمیل ثبت نام کد ارسال شده به تلفن همراهتان را وارد نمایید.ارسال مجدد کد

لطفا یکی از آدرس های خود را جهت سفارش غذا انتخاب کنیدترکیب موز و کره بادام زمینی

معجون موز و کره ی بادام زمینی یک نوشیدنی عالی مخصوص افرادی است که قصد دارند چاق شوند. ترکیب موز و شیر تاثیر چاق کنندگی بینظیری دارد. این اسموتی خوشمزه را اگر مایل بودید با دو قاشق عسل شیرین تر کنید.

دوره مقدماتی php

روش آماده کردن این معجون لذیذ بسیار آسان می باشد شما ابتدا باید موز را به صورت حلقه حلقه برش داده و آن را به مدت حداقل 2 ساعت و حداکثر یک شب در فریزر بگذارید. سپس موز منجمد شده را همراه عسل، شیر و کره ی بادام زمینی در مخلوط کن ریخته و به خوبی باهم دیگر مخلوط کنید تا زمانی که مخلوطی غلیظ، یکنواخت و یکدست حاصل شود. دو لیوان پر از قطعات یخ را به مواد درون میکسر اضافه کنید و مجددا میکس کنید. معجون را در لیوان مناسبی ریخته و با موزی که دارای برش هایی درشت می باشد، آن را تزیین کرده و میل بفرمائید.

 

دستور آشپزی بلدی بنویسی؟؟ میخوای از دستور آشپزی نویسی، پول در بیاری؟؟

** اگر همین غذا یا هر غذای دیگه ایی رو خواستین سفارش بدین، روی لینک های زیر کلیک کنین **

این شیک عالی برای افزایش فزن و حجم م محبوب بین بدن سازان است
بهتر است خرما هم اضافه کنید و مقداری خامه بسیار عالی میشود

عالللللی بود

خوب

به به

این معجون سرشار از مواد انزژی زاست وعالیه فقط دوستانی که دارای کم کاری تیروئید هستن از خوردن بادام زمینی جدا خوداری کنید

خیلی خوشمزه و مقوی

😍😍

خیلی گرون درمیاد

@sobhesalamaty
از اینجا بخرین خیلی ارزونه

ترکیب موز و کره بادام زمینی

برا بچه ها عالیه

عالي

خیلی خوبه

  • مدل های دستبند طلا مردانه
  • خیلی کامل و مفیده ممنون

    با سلام و خسته نباشید فکر میکنم برای بچه های در حال رشد یک میان وعده ی عالی باشه ممنون عزیزم

    خیلی عالی بودواقعا ایده های مامی فودبینظیره

    همیشه دنبال دستور این نوشیدنی بودم. متشکرم

    ترکیب موز و کره بادام زمینی

    برای دریافت رایگان کتاب “غذاهای چربی سوز و غذاهای چربی ساز” در تلگرام، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

    ساندویچ کره بادام زمینی و موز می تواند خوراکی بسیار سالم تری از خوراکی های دیگر باشد. موز حاوی مواد مغذی زیادی است و نسبت به بسیاری از خوراکی های قند اضافه شده ندارد. ساندویچ کره بادام زمینی و موز با انتخاب نوع مناسب نان، یک غذای مغذی است که دوز سالمی از فیبر، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی خاص را برای بدن تامین می کند.

    در ادامه این مطلب مجله پیام سلامت در مورد سلامت ساندویچ کره بادام زمینی و موز و خواص این غذای خوشمزه برای شما صحبت خواهیم کرد.

    نان سفید حاوی کمتر از ۱ گرم فیبر در هر تکه است و معمولا مواد مغذی کمتری از نان تهیه شده از گندم کامل دارد. دو تکه نان تهیه شده از گندم کامل حاوی مواد زیر است:

    این مقدار از این مواد، باعث بهبود هضم و جلوگیری از یبوست می شود.

    همان مقدار نان کامل گندم حاوی ۱٫۳۶ میلی گرم آهن است که در مقایسه با نیاز روزانه بدن که بین ۸ تا ۱۸ میلی گرم است، مقدار مناسبی می باشد. آهن باعث تقویت سیستم ایمنی می شود و می تواند از خستگی جلوگیری کند. نان تهیه شده از گندم مقدار کمی از مواد زیر را نیز فراهم می کند:ترکیب موز و کره بادام زمینی

    ۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حاوی ۱۸۸ کالری و ۱۶ گرم چربی است که ۳٫۴ گرم آن چربی اشباع شده است. باقی مانده چربی موجود در کره بادام زمینی، نوع غیر اشباع است که برای قلب مفید است و می تواند کلسترول بالا را کاهش دهد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. این مقدار کره بادام زمینی حاوی مواد زیر نیز می باشد:

    این مقدار کره بادام زمینی ۴٫۳ میلی گرم از ۱۴ تا ۱۶ میلی گرم نیاز بدن به نیاسین را فراهم می کند. نیاسین برای سلامت پوست و اعصاب بسیار مفید است. بدن شما به ۱۵ میلی گرم ویتامین E در روز نیاز دارد. با مصرف کره بادام زمینی شما ۲٫۸۸ گرم ویتامین E وارد بدن می کنید. ویتامین E باعث جلوگیری از آسیب سلولی می شود. آسیب سلولی می تواند به بیماری های قلبی و سرطان منجر شود. کره بادام زمینی حاوی مقدار کمی پتاسیم، منیزیم و فولات نیز می باشد.

    با اضافه کردن ۱ فنجان موز تکه شده به ساندویچ، ۱۳۴ کالری و ۰ گرم چربی به غذای خود اضافه می کنید. این مقدار موز همچنین ۳٫۹ گرم فیبر بدن را نیز تامین می کند. یکی از مواد مغذی قابل توجهی در موز، پتاسیم است. هر روز به میزان ۴۷۰۰ میلی گرم پتاسیم نیاز دارید. یک فنجان موز تکه شده حدود ۵۳۷ میلی گرم پتاسیم دارد. پتاسیم عملکرد عضلات را تقویت می کند و ضربان قلب را به حالت طبیعی باز می گرداند. این ماده همچنین به استخوان ها و سیستم گوارش کمک می کند تا به درستی عمل کنند. علاوه بر این، این مقدار موز حاوی مواد مغذی زیر نیز می باشد:

    برای تهیه ساندویچ کره بادام زمینی و موز همیشه از نان گندم غنی شده یا سبوس دار استفاده کنید. بسیاری از این نان ها حاوی آهن و کلسیم نیز هستند که ارزش غذایی آن ها را بهبود می بخشد. از آنجا که مقدار زیادی چربی در کره بادام زمینی وجود دارد، ممکن است وسوسه شوید که از کره بادام زمینی کم چربی استفاده کنید. با این حال، کره بادام زمینی معمولی حاوی مقادیر کمتری قند است. مصرف مواد مغذی خود را با پاشیدن کشمش یا سایر میوه های خشک شده، که آهن، فیبر و پتاسیم بیشتری را به ساندویچ شما اضافه می کنند، افزایش دهید. ریز ریز کردن موز و مخلوط کردن آن با عسل، شیرینی طبیعی به ساندویچ تان می دهد. برای بهبود مزه ساندویچ خود از دارچین هم استفاده کنید.

    خواص روغن حیوانی و مقایسه ارزش غذایی این ماده با کره

    خواص پروتئین آب پنیر برای بدن و ارزش غذایی این ماده

    تخم مرغ یک غذای ارزان اما فوق العاده مغذی است. این ماده حاوی کالری نسبتاً کمی است و پر از پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی، چربی های سالم و مواد مغذی مختلف است. البته گفته می شود که روش پختن تخم مرغ می تواند بر…

    راهنمای سالم زیستن

    وبسایت پیام سلامت با هدف ارتقاء دانش عمومی افراد جامعه در زمینه مسائل مختلف مرتبط با سلامت شخصی و اجتماعی و سلامت جسمی و روحی در ۲۶ اردیبهشت سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرد. در این مدت ما کوشیده ایم با ارائه مطلب مفید و کاربردی و با رعایت امانت داری نسبت به منبع محتوا، مرجعی قابل اعتماد برای مخاطبانمان باشیم.

    نام کاربری یا نشانی ایمیل

    رمز عبور

    مرا به خاطر بسپار

    ثبت نام بسته شده است.

    ساندویچ کره بادام زمینی و موز می تواند خوراکی بسیار سالم تری از خوراکی های دیگر باشد. موز حاوی مواد مغذی زیادی است و نسبت به بسیاری از خوراکی های قند اضافه شده ندارد. ساندویچ کره بادام زمینی و موز با انتخاب نوع مناسب نان، یک غذای مغذی است که دوز سالمی از فیبر، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی خاص را برای بدن تامین می کند.

    در ادامه این مطلب مجله پیام سلامت در مورد سلامت ساندویچ کره بادام زمینی و موز و خواص این غذای خوشمزه برای شما صحبت خواهیم کرد.

    نان سفید حاوی کمتر از ۱ گرم فیبر در هر تکه است و معمولا مواد مغذی کمتری از نان تهیه شده از گندم کامل دارد. دو تکه نان تهیه شده از گندم کامل حاوی مواد زیر است:

    این مقدار از این مواد، باعث بهبود هضم و جلوگیری از یبوست می شود.

    همان مقدار نان کامل گندم حاوی ۱٫۳۶ میلی گرم آهن است که در مقایسه با نیاز روزانه بدن که بین ۸ تا ۱۸ میلی گرم است، مقدار مناسبی می باشد. آهن باعث تقویت سیستم ایمنی می شود و می تواند از خستگی جلوگیری کند. نان تهیه شده از گندم مقدار کمی از مواد زیر را نیز فراهم می کند:ترکیب موز و کره بادام زمینی

    ۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حاوی ۱۸۸ کالری و ۱۶ گرم چربی است که ۳٫۴ گرم آن چربی اشباع شده است. باقی مانده چربی موجود در کره بادام زمینی، نوع غیر اشباع است که برای قلب مفید است و می تواند کلسترول بالا را کاهش دهد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. این مقدار کره بادام زمینی حاوی مواد زیر نیز می باشد:

    این مقدار کره بادام زمینی ۴٫۳ میلی گرم از ۱۴ تا ۱۶ میلی گرم نیاز بدن به نیاسین را فراهم می کند. نیاسین برای سلامت پوست و اعصاب بسیار مفید است. بدن شما به ۱۵ میلی گرم ویتامین E در روز نیاز دارد. با مصرف کره بادام زمینی شما ۲٫۸۸ گرم ویتامین E وارد بدن می کنید. ویتامین E باعث جلوگیری از آسیب سلولی می شود. آسیب سلولی می تواند به بیماری های قلبی و سرطان منجر شود. کره بادام زمینی حاوی مقدار کمی پتاسیم، منیزیم و فولات نیز می باشد.

    با اضافه کردن ۱ فنجان موز تکه شده به ساندویچ، ۱۳۴ کالری و ۰ گرم چربی به غذای خود اضافه می کنید. این مقدار موز همچنین ۳٫۹ گرم فیبر بدن را نیز تامین می کند. یکی از مواد مغذی قابل توجهی در موز، پتاسیم است. هر روز به میزان ۴۷۰۰ میلی گرم پتاسیم نیاز دارید. یک فنجان موز تکه شده حدود ۵۳۷ میلی گرم پتاسیم دارد. پتاسیم عملکرد عضلات را تقویت می کند و ضربان قلب را به حالت طبیعی باز می گرداند. این ماده همچنین به استخوان ها و سیستم گوارش کمک می کند تا به درستی عمل کنند. علاوه بر این، این مقدار موز حاوی مواد مغذی زیر نیز می باشد:

    برای تهیه ساندویچ کره بادام زمینی و موز همیشه از نان گندم غنی شده یا سبوس دار استفاده کنید. بسیاری از این نان ها حاوی آهن و کلسیم نیز هستند که ارزش غذایی آن ها را بهبود می بخشد. از آنجا که مقدار زیادی چربی در کره بادام زمینی وجود دارد، ممکن است وسوسه شوید که از کره بادام زمینی کم چربی استفاده کنید. با این حال، کره بادام زمینی معمولی حاوی مقادیر کمتری قند است. مصرف مواد مغذی خود را با پاشیدن کشمش یا سایر میوه های خشک شده، که آهن، فیبر و پتاسیم بیشتری را به ساندویچ شما اضافه می کنند، افزایش دهید. ریز ریز کردن موز و مخلوط کردن آن با عسل، شیرینی طبیعی به ساندویچ تان می دهد. برای بهبود مزه ساندویچ خود از دارچین هم استفاده کنید.

    خواص روغن حیوانی و مقایسه ارزش غذایی این ماده با کره

    خواص پروتئین آب پنیر برای بدن و ارزش غذایی این ماده

    تخم مرغ یک غذای ارزان اما فوق العاده مغذی است. این ماده حاوی کالری نسبتاً کمی است و پر از پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی، چربی های سالم و مواد مغذی مختلف است. البته گفته می شود که روش پختن تخم مرغ می تواند بر…

    راهنمای سالم زیستن

    وبسایت پیام سلامت با هدف ارتقاء دانش عمومی افراد جامعه در زمینه مسائل مختلف مرتبط با سلامت شخصی و اجتماعی و سلامت جسمی و روحی در ۲۶ اردیبهشت سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرد. در این مدت ما کوشیده ایم با ارائه مطلب مفید و کاربردی و با رعایت امانت داری نسبت به منبع محتوا، مرجعی قابل اعتماد برای مخاطبانمان باشیم.

    نام کاربری یا نشانی ایمیل

    رمز عبور

    مرا به خاطر بسپار

    ثبت نام بسته شده است.

    چه موادی لازم داریم؟

    موز رسیده / یک عدد
    کره بادام زمینی / 2 قاشق سوپخوری
    شیر کم چربی خنک / یک فنجان
    قطعات یخ / یک فنجان
    عسل / یک قاشق غذاخوری

    چطوری درست کنیم؟

    موز را پوست کنده و خرد کنید.

    ترکیب موز و کره بادام زمینی

    یک برش از موز را برای تزیین معجون کناری نگه دارید.

    باقیمانده موز را همراه با کره بادام زمینی و عسل درون مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

    سپس شیر و قطعات یخ را اضافه کنید و تا جایی مخلوط کنید که روی مخلوط کن کف بایستد.

    نکته: می توانید با برش های موز و مقداری بادام زمینی خرد شده معجون خود را تزیین نمایید.

    توجه: مواد بالا برای تهیه نوشیدنی 2 نفر می باشد.
    ***

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه


    In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

    Copyright © 2016 kadbanoo.net, All rights reserved.

    چه موادی لازم داریم؟

    موز رسیده / یک عدد
    کره بادام زمینی / 2 قاشق سوپخوری
    شیر کم چربی خنک / یک فنجان
    قطعات یخ / یک فنجان
    عسل / یک قاشق غذاخوری

    چطوری درست کنیم؟

    موز را پوست کنده و خرد کنید.

    ترکیب موز و کره بادام زمینی

    یک برش از موز را برای تزیین معجون کناری نگه دارید.

    باقیمانده موز را همراه با کره بادام زمینی و عسل درون مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

    سپس شیر و قطعات یخ را اضافه کنید و تا جایی مخلوط کنید که روی مخلوط کن کف بایستد.

    نکته: می توانید با برش های موز و مقداری بادام زمینی خرد شده معجون خود را تزیین نمایید.

    توجه: مواد بالا برای تهیه نوشیدنی 2 نفر می باشد.
    ***

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه


    In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

    Copyright © 2016 kadbanoo.net, All rights reserved.

    هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

    هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

    عاشق اسموتی موز و کره بادام زمینی خواهید شد. این نوع اسموتی مواد مغذی و مفید زیادی دارد و یک نوشیدنی پرانرژی محسوب می‌شود. در این مطلب از فنجونت طرز تهیه این نوشیدنی بی‌نظیر همراه‌مان باشید.

    همچنین بخوانید: طرز تهیه شیر بادام

    روش آماده کردن این اسموتی بسیار ساده است. نتها کافیست تمامی مواد را به همراه کیوب‌های یخ داخل بلندر (مخلوط کن) بریزیم وآن‌ها را به‌خوبی بلند ‌کنیم تا ترکیب یک‌دست شود. نوشیدنی به همین آسانی آماده شد و آن را داخل لیوان سرو می‌ریزیم. نوش جان!!ترکیب موز و کره بادام زمینی

    در صورتی که نوشیدنی را سردتر ترجیح می‌دهید، می‌توانیم موز را قبل از ترکیب کردن با مواد فریز کنیم و سپس آن را با سایر مواد ترکیب کنیم.

    همچنین بخوانید: طرز تهیه اسموتی قهوه و توت فرنگی طرز تهیه اسموتی سیب و نعنا

    میشه قهوه اضافه کرد؟

    قهوه با این ترکیب خوب نمیشه

    میشه یونانی جایگزین نداره؟

    ماست پرچرب هم بزنین مناسبه

    میشه خرما هم اضافه کرد

    بله خرما هم میشه اضافه کرد.

    میشه از هر میوه ای به جای موز استفاده کرد؟ مثلا توت فرنگی؟

    بله توت فرنگی هم میشه جایگزین موز کرد

    فنجونت یک پروژه استارتاپی است که قصد دارد فرهنگ قهوه را در ایران گسترش دهد. هدف ما این است که خانواده‌های ایرانی نیز مانند دیگر خانواده‌ها در سایر نقاط دنیا، با انواع نوشیدنی های قهوه پایه، روش‌های تهیه آن و … آشنا شوند. جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.


    کد تایید *


    نام کاربری یا آدرس ایمیل *


    گذرواژه *

    مرا به خاطر بسپار

    ورود


    گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟



    آدرس ایمیل *

    یک رمز به نشانی ایمیل شما فرستاده خواهد شد.


    ایمیل/شماره موبایل (دلخواه)


    کد تایید *


    عضویت

    هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

    هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

    عاشق اسموتی موز و کره بادام زمینی خواهید شد. این نوع اسموتی مواد مغذی و مفید زیادی دارد و یک نوشیدنی پرانرژی محسوب می‌شود. در این مطلب از فنجونت طرز تهیه این نوشیدنی بی‌نظیر همراه‌مان باشید.

    همچنین بخوانید: طرز تهیه شیر بادام

    روش آماده کردن این اسموتی بسیار ساده است. نتها کافیست تمامی مواد را به همراه کیوب‌های یخ داخل بلندر (مخلوط کن) بریزیم وآن‌ها را به‌خوبی بلند ‌کنیم تا ترکیب یک‌دست شود. نوشیدنی به همین آسانی آماده شد و آن را داخل لیوان سرو می‌ریزیم. نوش جان!!ترکیب موز و کره بادام زمینی

    در صورتی که نوشیدنی را سردتر ترجیح می‌دهید، می‌توانیم موز را قبل از ترکیب کردن با مواد فریز کنیم و سپس آن را با سایر مواد ترکیب کنیم.

    همچنین بخوانید: طرز تهیه اسموتی قهوه و توت فرنگی طرز تهیه اسموتی سیب و نعنا

    میشه قهوه اضافه کرد؟

    قهوه با این ترکیب خوب نمیشه

    میشه یونانی جایگزین نداره؟

    ماست پرچرب هم بزنین مناسبه

    میشه خرما هم اضافه کرد

    بله خرما هم میشه اضافه کرد.

    میشه از هر میوه ای به جای موز استفاده کرد؟ مثلا توت فرنگی؟

    بله توت فرنگی هم میشه جایگزین موز کرد

    فنجونت یک پروژه استارتاپی است که قصد دارد فرهنگ قهوه را در ایران گسترش دهد. هدف ما این است که خانواده‌های ایرانی نیز مانند دیگر خانواده‌ها در سایر نقاط دنیا، با انواع نوشیدنی های قهوه پایه، روش‌های تهیه آن و … آشنا شوند. جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.


    کد تایید *


    نام کاربری یا آدرس ایمیل *


    گذرواژه *

    مرا به خاطر بسپار

    ورود


    گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟



    آدرس ایمیل *

    یک رمز به نشانی ایمیل شما فرستاده خواهد شد.


    ایمیل/شماره موبایل (دلخواه)


    کد تایید *


    عضویت

    برای کامل کردن طرز تهیه اسموتی موز یا همان اسموتی بادام زمینی نیاز به مواد اولیه زیر خواهیم داشت:

    اسموتی موز جزو نوشیدنی – اسموتی و شیک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه اسموتی موز را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

    برای کامل کردن طرز تهیه اسموتی موز یا همان اسموتی بادام زمینی نیاز به مواد اولیه زیر خواهیم داشت:

    اسموتی موز جزو نوشیدنی – اسموتی و شیک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه اسموتی موز را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

    من شونصد بار تا حالا گفتم که از اسراف شدن مواد غذایی متنفرم ، برای همینم برای هر میوه و سبزی که بخواد بیهوده از دنیا بره یه فکری میکنم

    چندوقت پیش واسه مهمونی یک عاااااااااااالمه موز خریده بودیم ، آخرای مهمونی بود که دیدم ای داد بیداد! این موزهارو هیشکی نخورده! فردا هم که شیفتم ،کلی موز دیگه هم تو یخچاله

    چی؟ فکر میکنید اون شب دسر درست کردم؟ نه عمرا! خسته تر از این حرفا بودم ، فقط موزهارو فریز کردم که در اولین فرصت یک رسیپی عالی برای مصرف شدنشون پیدا کنم (درباره طریقه درست فریز کردنشم توضیح میدم )

    چندشب بعدش یه سرچ برای موز فریز شده زدم ، تقریبا ۱۰ صفحه اول به جوز بستنی موزی یک دقیقه ای چیز جذابی نداشت ، تا این رسیپی رو در سایت vegan a la mode  (گیاهخواری به مدروز ) دیدم

    ترکیب موز و کره بادام زمینی

    یه ترکیب خوشمزه از کره بادام زمینی و شکلات و موز و …… فوری تو دلم گفتم :  اومممممممممممم عجب معجونیه ! بریم سراغ ساختنش….

    فقط قبلش فریز کردن موز رو هم توضیح بدم

    برای اینکه موز یخ زده موقع خرد شدن به غذاسازتون فشارنیاره ، بهتره قبل از فریز کردن اونارو به قطر ۴-۵ میلی متر حلقه کنید:

    و این حلقه هارو کنار هم توی نایلون فریزرهای بزرگ بچینید که به هم نچسبن و دوباره موز سالم تحویل نگیرید!

    این شکلی :

    خب حالا فرض میکنیم موزهای یخ زدتون حاضره ، پس بریم سراغ دسرمون

    مواد لازم :

    موز یخ زده : ۲ پیمانه

    خرما : ۴-۵ عدد

    شیر بادام یا فندق(با این دستور برای گیاهخوارها) یا شیر معمولی : یک پیمانه+ ۱ ق غ

    کره بادام زمینی : ۳ قاشق غ + ۱ ق غ برای تزئین

    موز برای تزئین : ۱ عدد

    چیپس شکلات : ۲ ق غ

    روش کار :

    هسته و پوست خرمارو جدا میکنیم :

    موز یخ زده و کره بادام زمینی و شیر رو باهم داخل مخلوط کن میریزیم :

    چندثانیه دستگاهو روشن میکنیم تا یه کرم یکدست بدست بیاد

    بافتش کاملا مثل بستنیه ، یه بستنی با بافت خامه ای اونم بدون بدون شکر و خامه :

    به به

    ترکیب موز و کره بادام زمینی

    حالا کافیه با چندتا برش موز و چیپس شکلات(یا شکلات تلخ رنده شده) تزئینش کنیم

    و اون یک ق غ کره بادام زمینی که داشتیم داخل یک ق غ شیر داغ حل کنیم و با قاشق بگردونیم روی کاسه

    یه دسر سالم و مقویه ،

    توصیه میکنم امتحانش کنید،  خوردنش تو گرما  به من که خیلی چسبید

     شما هم بفرمایید ،نوش جان

    راستی ، میلاد امام مهربونی ها هم مبارک

  • روغن بادام برای پوست بدن
  • سلام پیوند جان. از اون جایی که خیلی موز دوست ندارم و البته جزو میوه های ثابت مهمونی ها هم هست، معمولا بعد از پایان مهمونی من می موندم و کلی موز رو دستم و و بعد از چند روز با کلی عذاب وجدان مجبور می شدم موزهای سیاه شده رو دور بریزم.اما الان دیگه یاد گرفتم باهاشون چه کار کنم. خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون پیوند دوست داشتنی.

    سلام بهار عزیزم
    منم مثل شما زیاد موز دوست ندارم،البته شیرموز خنک خیلی دوست دارم و یک استفاده دیگه که از موز یخ زده میکنم میکس کردنش با شیر و کمی وانیله ،
    آخ دقیقا میدونم چه صحنه ای رو میگی ،موزهای بی زبون ترش و سیاه و بدبو میشن و آدم از خالقش بخاطر این سهل انگاری خجالت میکشه …
    خواهش میکنم عزیزم،خوشحالم که به کارتون میاد بهار مهربونم

    سلام عزیزم
    خیلی عالی و خوشمزه شده نوش جونت

    سلام مامان مریم عزیز
    ممنون

    با خوندنش تمام صورتم پر جوش شد. چه رسد به خوردنش.
    برای همسر می درستم.

    اینکه با خوردن ماده غذایی خاصی جوش بزنیم توی هیچ کتاب پوست ثبت نشده ،فقط ذکر شده اگه مطمعنید بعد از خوردن ماده خاصی جوش میزنید همون یک ماده رو نخورید
    خلاصه فقط اگه اهل جوش زدن به دنبال خوردن بادام زمینی و ..هستید نخوریدشون،درغیر ابنصورت توصیه میکنم سهم آقای همسر رو هم بردارید بشینید یه گوشه دنج نوش جان کنید ،خیلی خوشمزست

    سلام پیوند جون به به جای من خالی من عاشق موزم اصلا انقده موز خوردم که زرد پوست شدم.فقط ی سوال خیلی وقته که قصد کردم کره بادوم زمینی بخرم ولی نمیخرم اخه فک میکنم شاید مزش بد باشه نخورم حروم شه. همیشه تو امتحان طمع های جدید خیلی محتاطم اخه تجربه خوبی هم ندارم .پیوند جون میتونی توضیح بدی طمعش نزدیک به چیه؟اخی یعنی من عاشق این اخلاقتم همیشه خوشمممل با تزیین غذا میخوری برعکس خودمی .راستی بابت پست قبلیت سپاس گذارم من وخواهرمو از املت خوردن نجات دادی

    سلام ،پس جات بسیار بسیار خالی بوده ،کاش میشد واست بفرستم ،یا حداقل موزهای فریز شدرو بفرستم چون من خیلی اهل موز نیستم
    طعمش دقیقا مثل بادام زمینیه که شور نشده باشه ، یه بادام زمینی رو بشور و بعد کاملا تو هاون بکوب ،کره بادام زمینی بدست میاد،بچش ببین طعمشو دوس داری؟
    قربونت ،نه همیشه هم نیست ،اما هروقت فرصت کنم حتما تزیین میکنم،شده با یه غنچه خشک باشه
    ایول چه عالی پس گوجه هاتون عاقبت بخیر شدن ،تو استامبولی و لوبیاپلو و .. میشه استفاده کنید ازین کنسرو
    خودمم یجور پاستا باهاش پخته بودم،صدساله تو نوبت پست شدنه ….
    من عاشق املت با سبزی و سنگکم،یه ندا میدادی بیام سروقتش 😀

    سلااااااام…..
    پیوند جووونم …
    اولا….ممنون که کامنتم رو درستش کردی….خووووو اینجا خصوصی نمیشه پیام داد…تازه شکلک هم نداره…اییشششش…نمیتونم اینجوری حسم رو بیان کنم:))

    دوما ….منم علاقه ای به موز نداریم…برعکس که عااااشق همه جور میوه هستم….ولی این یکی رو نمیدونم چرا هیچوقت هوس نمیکنم…
    سوما….منم چند وقت پیش مهمون داشتم…موزهاش موند….ولی مثلا هی سعی کردم مربا یا مارمالاد درست کنم…ولی قسمت نشد…ترکیب موز و کره بادام زمینی

    امشب موز گرفتم…تا ایشالا فردا درستش کنم…

    فقط یه سوال…این مقدار واسه چندنفر مناسبه

    راستی هیچ دقت کردی….من یه عاااالمه حرف میزنم …اونوخت یه سوال کوچیک میپرسم…..:))

    شرمنده….بووووووس

    سلام دخمل پاییزی ، خوبی؟ چه حال و خبر؟
    خواهش میکنم ،وظیفه بود امانتداری کنم به هرحال ….
    آره راست میگی باید ببینم چه فکر برای شکلک میشه کرد،اصلا بادی لنگویج آدم به صفر میرسه ، به قول خودت ایشششش

    سوما متاسفم! چه حیف ! کاش زودتر اینو آپ کرده بودم …
    به به چه عالی،منتظرم خبر بدی که عالی شده ،پیشاپیش نوش جونتون

    مقدارش دوتا ازین کاسه ها میشه،دیگه بستگی به اشتهاتون داره که چندنفره بخوریدش
    خب هرکدوم از خواننده های سایت یه سبکی داره،اینم سبک شماست دخملی

    دشمنت شرمنده ، بوووووووس

    ووووووووووووی سلاااااااااااااام

    عزیزم…پیوند جووونم

    نتونستم تا شب صبر کنم…همین الان این دسر خوووشمزه رو درست کردم…
    من عادت ندارم چیزی رو تنهایی بخورم…واسه همین امروز که مهمون داشتم درست کردم….

    وووووووی نمیدونی چقدر خووششون اومد…اول همه گفتن نه چای بیار….ولی وقتی اولین قاشق رو خوردن….یعنی باید عمق لذت رو از چشماشون میدیدی..
    فداااااااااااات بشم عزیزم…خیلی خوووشمزه بود…مخصوصا طعم کره بادوم زمینی

    اووماااااااا…یه پیشنهاد…ایا با بستنی ساده هم میشه درستش کرد……

    من که خیلی خوووشم اومد…
    تو فوق العاده ای پیوند جووووووووونم

    فک کن الان یه عااااااالمه آیکون بووووس و بغل اینجاست:)

    به به ،سلام به روی ماهت دختر پاییزیشیرین زبونم،خوبی؟
    خیلی هم کار خوبی کردی ،من خودم یه وقتایی از ذوقم شام رو ظهر میپزم عکساشو میگیرم،بعد شب گرمش میکنم ،خخخخخ

    منم غذا خوردن با بقیرو دوس دارم ،

    نوش جونتون،منم واقعا ازش لذت بردم،مخصوصا از طعم بادوم زمینی که اشاره کردی و از خنکیش ،اوممممم

    به به چه عالمه بوس و بغل،محفل رومانتیک شد

    قلب

    خودتم فوق العاده و بی نظیری عزیزم

    راستی….

    یکی از مهمونا…دوباره کاسه اش رو آورد تا براش دوباره دسر بریزم….

    اون موقع دقیقا چهرهء الیور توییست به یادم اومد…….:))

    چه خبر خوشایندی به به
    انقده لذت میبرم وقتی مهمون تعارف نکنه و خر شب جز ظرف خالی چیزی نمونه ،آدم خستگیش درمیره اصلا
    دیگه از دستپخت عالی شماست ،نوش جونشون

    عه وااا ببخشید اینقده هول شدم….یه جمله رو یادم رفته بنویسم….

    منظورم از اینکه نوشتم… نتونستم صبر کنم تا شب…. این بود که همون موقع جلوی مهمونا لب تاپ رو آوردم تا کامنت بزارم وازت تشگر ویژه کنم….

    واقعا خووووووووشمزه بود عزیزم

    بازم یه عاااااااااالمه تشکر

    عه چه باحااااااااااااااال ! خیلی هم عالی،سلام مارو به مهمونات میرسوندی خانومی

    نوش جونتون، گوارای وجودتون

    مرسی که انرژی مثبتتون رو بهم منتقل کردی

    منم اینو درست کردم و همسر و پسرم دو لپی خوردنش… البته من شبیه اینو باموز تازه و سرلاک درست میکردم صبحانه به پسرم میدادم گاهی که کره بادوم زمینی نداشتم پسته توش رنده میکردم… اونم خوب میخورد
    شوهرم گفت آدم فکر میکنه رفته کافی شاپ و یه دسر عالی خورده دفعه دیگه هم من همینو سفارش میدم
    گفتم حالا یه شمروک هم هست که باید درست کنم بعد تصمیم بگیر

    به به میشد حدس زد ،با دستپخت علی شما و یه دستور عالی دیگه توقعی جز دولپی خوردن نمیره نسیم جونم
    با سرلاک هم باید خیلی خوشمزه باشه،متاسفانه ما نی نی سرلاک خور نداریم وگرنه سریعا درجهت مصرف سرلاکش اقدام میکردم!
    یه دسر تو مایه های شمروک دیروز درست کردم خیلی استقبال شد ،میذارمش،به امید خدا …..
    به نظرم هردفعه یکیشو امتحان کن،هرکدوم یجور خوبن

    من شونصد بار تا حالا گفتم که از اسراف شدن مواد غذایی متنفرم ، برای همینم برای هر میوه و سبزی که بخواد بیهوده از دنیا بره یه فکری میکنم

    چندوقت پیش واسه مهمونی یک عاااااااااااالمه موز خریده بودیم ، آخرای مهمونی بود که دیدم ای داد بیداد! این موزهارو هیشکی نخورده! فردا هم که شیفتم ،کلی موز دیگه هم تو یخچاله

    چی؟ فکر میکنید اون شب دسر درست کردم؟ نه عمرا! خسته تر از این حرفا بودم ، فقط موزهارو فریز کردم که در اولین فرصت یک رسیپی عالی برای مصرف شدنشون پیدا کنم (درباره طریقه درست فریز کردنشم توضیح میدم )

    چندشب بعدش یه سرچ برای موز فریز شده زدم ، تقریبا ۱۰ صفحه اول به جوز بستنی موزی یک دقیقه ای چیز جذابی نداشت ، تا این رسیپی رو در سایت vegan a la mode  (گیاهخواری به مدروز ) دیدم

    ترکیب موز و کره بادام زمینی

    یه ترکیب خوشمزه از کره بادام زمینی و شکلات و موز و …… فوری تو دلم گفتم :  اومممممممممممم عجب معجونیه ! بریم سراغ ساختنش….

    فقط قبلش فریز کردن موز رو هم توضیح بدم

    برای اینکه موز یخ زده موقع خرد شدن به غذاسازتون فشارنیاره ، بهتره قبل از فریز کردن اونارو به قطر ۴-۵ میلی متر حلقه کنید:

    و این حلقه هارو کنار هم توی نایلون فریزرهای بزرگ بچینید که به هم نچسبن و دوباره موز سالم تحویل نگیرید!

    این شکلی :

    خب حالا فرض میکنیم موزهای یخ زدتون حاضره ، پس بریم سراغ دسرمون

    مواد لازم :

    موز یخ زده : ۲ پیمانه

    خرما : ۴-۵ عدد

    شیر بادام یا فندق(با این دستور برای گیاهخوارها) یا شیر معمولی : یک پیمانه+ ۱ ق غ

    کره بادام زمینی : ۳ قاشق غ + ۱ ق غ برای تزئین

    موز برای تزئین : ۱ عدد

    چیپس شکلات : ۲ ق غ

    روش کار :

    هسته و پوست خرمارو جدا میکنیم :

    موز یخ زده و کره بادام زمینی و شیر رو باهم داخل مخلوط کن میریزیم :

    چندثانیه دستگاهو روشن میکنیم تا یه کرم یکدست بدست بیاد

    بافتش کاملا مثل بستنیه ، یه بستنی با بافت خامه ای اونم بدون بدون شکر و خامه :

    به به

    ترکیب موز و کره بادام زمینی

    حالا کافیه با چندتا برش موز و چیپس شکلات(یا شکلات تلخ رنده شده) تزئینش کنیم

    و اون یک ق غ کره بادام زمینی که داشتیم داخل یک ق غ شیر داغ حل کنیم و با قاشق بگردونیم روی کاسه

    یه دسر سالم و مقویه ،

    توصیه میکنم امتحانش کنید،  خوردنش تو گرما  به من که خیلی چسبید

     شما هم بفرمایید ،نوش جان

    راستی ، میلاد امام مهربونی ها هم مبارک

  • طرز تهیه ی بامیه و زولبیا خانگی
  • سلام پیوند جان. از اون جایی که خیلی موز دوست ندارم و البته جزو میوه های ثابت مهمونی ها هم هست، معمولا بعد از پایان مهمونی من می موندم و کلی موز رو دستم و و بعد از چند روز با کلی عذاب وجدان مجبور می شدم موزهای سیاه شده رو دور بریزم.اما الان دیگه یاد گرفتم باهاشون چه کار کنم. خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون پیوند دوست داشتنی.

    سلام بهار عزیزم
    منم مثل شما زیاد موز دوست ندارم،البته شیرموز خنک خیلی دوست دارم و یک استفاده دیگه که از موز یخ زده میکنم میکس کردنش با شیر و کمی وانیله ،
    آخ دقیقا میدونم چه صحنه ای رو میگی ،موزهای بی زبون ترش و سیاه و بدبو میشن و آدم از خالقش بخاطر این سهل انگاری خجالت میکشه …
    خواهش میکنم عزیزم،خوشحالم که به کارتون میاد بهار مهربونم

    سلام عزیزم
    خیلی عالی و خوشمزه شده نوش جونت

    سلام مامان مریم عزیز
    ممنون

    با خوندنش تمام صورتم پر جوش شد. چه رسد به خوردنش.
    برای همسر می درستم.

    اینکه با خوردن ماده غذایی خاصی جوش بزنیم توی هیچ کتاب پوست ثبت نشده ،فقط ذکر شده اگه مطمعنید بعد از خوردن ماده خاصی جوش میزنید همون یک ماده رو نخورید
    خلاصه فقط اگه اهل جوش زدن به دنبال خوردن بادام زمینی و ..هستید نخوریدشون،درغیر ابنصورت توصیه میکنم سهم آقای همسر رو هم بردارید بشینید یه گوشه دنج نوش جان کنید ،خیلی خوشمزست

    سلام پیوند جون به به جای من خالی من عاشق موزم اصلا انقده موز خوردم که زرد پوست شدم.فقط ی سوال خیلی وقته که قصد کردم کره بادوم زمینی بخرم ولی نمیخرم اخه فک میکنم شاید مزش بد باشه نخورم حروم شه. همیشه تو امتحان طمع های جدید خیلی محتاطم اخه تجربه خوبی هم ندارم .پیوند جون میتونی توضیح بدی طمعش نزدیک به چیه؟اخی یعنی من عاشق این اخلاقتم همیشه خوشمممل با تزیین غذا میخوری برعکس خودمی .راستی بابت پست قبلیت سپاس گذارم من وخواهرمو از املت خوردن نجات دادی

    سلام ،پس جات بسیار بسیار خالی بوده ،کاش میشد واست بفرستم ،یا حداقل موزهای فریز شدرو بفرستم چون من خیلی اهل موز نیستم
    طعمش دقیقا مثل بادام زمینیه که شور نشده باشه ، یه بادام زمینی رو بشور و بعد کاملا تو هاون بکوب ،کره بادام زمینی بدست میاد،بچش ببین طعمشو دوس داری؟
    قربونت ،نه همیشه هم نیست ،اما هروقت فرصت کنم حتما تزیین میکنم،شده با یه غنچه خشک باشه
    ایول چه عالی پس گوجه هاتون عاقبت بخیر شدن ،تو استامبولی و لوبیاپلو و .. میشه استفاده کنید ازین کنسرو
    خودمم یجور پاستا باهاش پخته بودم،صدساله تو نوبت پست شدنه ….
    من عاشق املت با سبزی و سنگکم،یه ندا میدادی بیام سروقتش 😀

    سلااااااام…..
    پیوند جووونم …
    اولا….ممنون که کامنتم رو درستش کردی….خووووو اینجا خصوصی نمیشه پیام داد…تازه شکلک هم نداره…اییشششش…نمیتونم اینجوری حسم رو بیان کنم:))

    دوما ….منم علاقه ای به موز نداریم…برعکس که عااااشق همه جور میوه هستم….ولی این یکی رو نمیدونم چرا هیچوقت هوس نمیکنم…
    سوما….منم چند وقت پیش مهمون داشتم…موزهاش موند….ولی مثلا هی سعی کردم مربا یا مارمالاد درست کنم…ولی قسمت نشد…ترکیب موز و کره بادام زمینی

    امشب موز گرفتم…تا ایشالا فردا درستش کنم…

    فقط یه سوال…این مقدار واسه چندنفر مناسبه

    راستی هیچ دقت کردی….من یه عاااالمه حرف میزنم …اونوخت یه سوال کوچیک میپرسم…..:))

    شرمنده….بووووووس

    سلام دخمل پاییزی ، خوبی؟ چه حال و خبر؟
    خواهش میکنم ،وظیفه بود امانتداری کنم به هرحال ….
    آره راست میگی باید ببینم چه فکر برای شکلک میشه کرد،اصلا بادی لنگویج آدم به صفر میرسه ، به قول خودت ایشششش

    سوما متاسفم! چه حیف ! کاش زودتر اینو آپ کرده بودم …
    به به چه عالی،منتظرم خبر بدی که عالی شده ،پیشاپیش نوش جونتون

    مقدارش دوتا ازین کاسه ها میشه،دیگه بستگی به اشتهاتون داره که چندنفره بخوریدش
    خب هرکدوم از خواننده های سایت یه سبکی داره،اینم سبک شماست دخملی

    دشمنت شرمنده ، بوووووووس

    ووووووووووووی سلاااااااااااااام

    عزیزم…پیوند جووونم

    نتونستم تا شب صبر کنم…همین الان این دسر خوووشمزه رو درست کردم…
    من عادت ندارم چیزی رو تنهایی بخورم…واسه همین امروز که مهمون داشتم درست کردم….

    وووووووی نمیدونی چقدر خووششون اومد…اول همه گفتن نه چای بیار….ولی وقتی اولین قاشق رو خوردن….یعنی باید عمق لذت رو از چشماشون میدیدی..
    فداااااااااااات بشم عزیزم…خیلی خوووشمزه بود…مخصوصا طعم کره بادوم زمینی

    اووماااااااا…یه پیشنهاد…ایا با بستنی ساده هم میشه درستش کرد……

    من که خیلی خوووشم اومد…
    تو فوق العاده ای پیوند جووووووووونم

    فک کن الان یه عااااااالمه آیکون بووووس و بغل اینجاست:)

    به به ،سلام به روی ماهت دختر پاییزیشیرین زبونم،خوبی؟
    خیلی هم کار خوبی کردی ،من خودم یه وقتایی از ذوقم شام رو ظهر میپزم عکساشو میگیرم،بعد شب گرمش میکنم ،خخخخخ

    منم غذا خوردن با بقیرو دوس دارم ،

    نوش جونتون،منم واقعا ازش لذت بردم،مخصوصا از طعم بادوم زمینی که اشاره کردی و از خنکیش ،اوممممم

    به به چه عالمه بوس و بغل،محفل رومانتیک شد

    قلب

    خودتم فوق العاده و بی نظیری عزیزم

    راستی….

    یکی از مهمونا…دوباره کاسه اش رو آورد تا براش دوباره دسر بریزم….

    اون موقع دقیقا چهرهء الیور توییست به یادم اومد…….:))

    چه خبر خوشایندی به به
    انقده لذت میبرم وقتی مهمون تعارف نکنه و خر شب جز ظرف خالی چیزی نمونه ،آدم خستگیش درمیره اصلا
    دیگه از دستپخت عالی شماست ،نوش جونشون

    عه وااا ببخشید اینقده هول شدم….یه جمله رو یادم رفته بنویسم….

    منظورم از اینکه نوشتم… نتونستم صبر کنم تا شب…. این بود که همون موقع جلوی مهمونا لب تاپ رو آوردم تا کامنت بزارم وازت تشگر ویژه کنم….

    واقعا خووووووووشمزه بود عزیزم

    بازم یه عاااااااااالمه تشکر

    عه چه باحااااااااااااااال ! خیلی هم عالی،سلام مارو به مهمونات میرسوندی خانومی

    نوش جونتون، گوارای وجودتون

    مرسی که انرژی مثبتتون رو بهم منتقل کردی

    منم اینو درست کردم و همسر و پسرم دو لپی خوردنش… البته من شبیه اینو باموز تازه و سرلاک درست میکردم صبحانه به پسرم میدادم گاهی که کره بادوم زمینی نداشتم پسته توش رنده میکردم… اونم خوب میخورد
    شوهرم گفت آدم فکر میکنه رفته کافی شاپ و یه دسر عالی خورده دفعه دیگه هم من همینو سفارش میدم
    گفتم حالا یه شمروک هم هست که باید درست کنم بعد تصمیم بگیر

    به به میشد حدس زد ،با دستپخت علی شما و یه دستور عالی دیگه توقعی جز دولپی خوردن نمیره نسیم جونم
    با سرلاک هم باید خیلی خوشمزه باشه،متاسفانه ما نی نی سرلاک خور نداریم وگرنه سریعا درجهت مصرف سرلاکش اقدام میکردم!
    یه دسر تو مایه های شمروک دیروز درست کردم خیلی استقبال شد ،میذارمش،به امید خدا …..
    به نظرم هردفعه یکیشو امتحان کن،هرکدوم یجور خوبن

       گاهی اوقات با خوردن موز دچار حساسیت می شویم چگونه می توانیم مانع این عارضه شویم التهاب بدن ناشی از مصرف …

    پکیج لاغری+مشاوره و پشتیبانی ازشنبه به عنوان بهترین و موثرترین کلینیک رژیم درمانی سال تو این روزا که هممون خونه نشین شدیم …

    مصرف موز تاثیرات زیادی روی سلامتی ما میگذارد اما می تواند در برخی موارد و برای برخی افراد در رده سنی مختلف …

    با کمک موز می توانید چربی های بدنتان را بسوزانید و موجب لاغری خود شوید ایین میوه می تواند در زمینه تناسب …

    با استفاده از موز می توانید زودتر به لاغری برسید کاهش وزن سریع به کمک این میوه امکانپذیر خواهد بود بد نیست …ترکیب موز و کره بادام زمینی

    چای موز چه خاصیت هایی با خود به همراه دارد این نوع چای باعث چه تغییراتی در بدن افراد مختلف می شود …

    هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

    مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

       گاهی اوقات با خوردن موز دچار حساسیت می شویم چگونه می توانیم مانع این عارضه شویم التهاب بدن ناشی از مصرف …

    پکیج لاغری+مشاوره و پشتیبانی ازشنبه به عنوان بهترین و موثرترین کلینیک رژیم درمانی سال تو این روزا که هممون خونه نشین شدیم …

    مصرف موز تاثیرات زیادی روی سلامتی ما میگذارد اما می تواند در برخی موارد و برای برخی افراد در رده سنی مختلف …

    با کمک موز می توانید چربی های بدنتان را بسوزانید و موجب لاغری خود شوید ایین میوه می تواند در زمینه تناسب …

    با استفاده از موز می توانید زودتر به لاغری برسید کاهش وزن سریع به کمک این میوه امکانپذیر خواهد بود بد نیست …ترکیب موز و کره بادام زمینی

    چای موز چه خاصیت هایی با خود به همراه دارد این نوع چای باعث چه تغییراتی در بدن افراد مختلف می شود …

    هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

    مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

    انتخاب یک صبحانه مقوی یا یک میان وعده انرژی‌زا همیشه سخت است. چیزی که واقعا شما را سرحال نگه‌دارد، تهیه آن آسان باشد و بتوانید به راحتی آن را بسته بندی کنید و به محل کار، دانشگاه، مدرسه و… ببرید. اگر شما هم برای انتخاب چنین خوراکی سردرگم هستید، طرز تهیه سوشی کره بادام زمینی و موز را از دست ندهید.

    شاید با شنیدن اسم سوشی با خودتان فکر کنید قرار است یک خوراکی پیچیده با برنج آماده کنید، اما این نام‌گذاری فقط به دلیل شباهت این خوراکی به سوشی است. پس اگر خودتان یا فرزندتان باید همیشه یک میان وعده همراه داشته باشید یا زمان زیادی برای خوردن صبحانه ندارید، در انتخاب و تهیه این خوراکی خوشمزه شک نکنید.

    پودر بادام زمینی را به همراه یک قاشق غذاخوری آب داخل یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید، آنقدر این کار را انجام بدهید تا مواد تهیه سوشی کره بادام زمینی و موز کاملا به یکدیگر ترکیب و سفت شوند.

    یک قاشق از ترکیب کره‌ای به‌دست آمده از پودربادام زمینی و آب را نگه دارید و مابقی آن را وسط نان پخش کنید.

    موز را در قسمت میانی گردی نان قرار دهید. باقی‌مانده کره بادام زمینی را روی لبه نان پخش کنید تا لبه‌ها به یکدیگر بچسند. حالا نان را رول کنید.ترکیب موز و کره بادام زمینی

    رول نان را با یک چاقو تیز به‌صورت سوشی برش بدهید. صبحانه مقوی و لذیذ شما آماده است.

    A post shared by لذت زندگی به روایت کاله (@kallehbrand) on May 9, 2020 at 5:11am PDT

    امتیاز:

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
    محفوظ می باشد.

    ترکیب موز و کره بادام زمینی
    ترکیب موز و کره بادام زمینی
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *