بادام زمینی خام در بارداری

دوره مقدماتی php
بادام زمینی خام در بارداری
بادام زمینی خام در بارداری

بارداری، هدیه‌ای است که فقط زنان آن را تجربه می‌کنند. باردار بودن، مانند یک کار اشرافی است که خداوند انجام آن را مستقیما به زنان محول کرده است، کاری که مردان نمی توانند انجام دهند. در دوران بارداری، جنین، به طرزی شگفت آور در رحم زن رشد کرده و سپس پا به دنیا می‌گذارد. برای اطمینان از رشد مناسب جنین در دوران بارداری، مادران باید غذاهای بسیار مقوی مصرف کنند زیرا این، تنها راه رسیدن مواد مغذی به جنین است. از اینرو در این مقاله مهمترین خواص بادام زمینی در بارداری را معرفی میکنیم که اگر تا به امروز این دانه خوشمزه را مصرف نمی کردید همین الان تصمیم به خوردنش بگیرید.

زمانی که بحث فهرست غذاهایی که زنان باید در دوران بارداری مصرف کنند پیش می‌آید، فهرستی ناتمام به ذهن می‌رسد اما شما باید فواید بادام زمینی در دوران بارداری را در نظر بگیرید زیرا بادام زمینی نه تنها خوشمزه است بلکه سرشار از ویتامین، مواد معدنی و دیگر ترکیبات طبیعی که برای بارداری عالی هستند نیز هست.

بادام زمینی که در گروه مغزها قرار می‌گیرد، محصولی لوبیایی است که به دلیل دانه‌های خوراکی آن کاشت می‌شود. بادام زمینی از خانواده بقولات است، بنابراین هم خانواده لوبیا و نخود است. بادام زمینی به دو شکل موجود است، با پوست و بدون پوست. از نظر مزه، بادام زمینی تفاوت چندانی با بادام و گردو ندارد و این به ذائقه فرد بستگی دارد که چه طعمی را ترجیح می‌دهد. امروزه بادام زمینی تقریبا در تمام دنیا کاشت می‌شود و آسیا بزرگ‌ترین تولید کننده آن است. بادام زمینی توسط تاجران اروپایی به آسیا آورده شد.

آیا می‌دانید بادام زمینی اول فقط به عنوان غذای دام به کار می‌رفت؟ به هر حال، در اواخر قرن نوزدهم، دولت ایالات متحده، مردم خود را به خوردن بادام زمینی تشویق کرد چرا که فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد و حتی جورج واشنگتن، به عنوان بخشی از این برنامه، صدها دستور غذایی با بادام زمینی تهیه کرد.بادام زمینی خام در بارداری

مطلب مرتبط: ۱۵ خاصیت آب انار برای سلامتی در دوران بارداری

دوره مقدماتی php

بادام زمینی، میان وعده سالمی است. به هر حال، به معنای این نیست که می‌توانید بدون اطلاع از مواد مغذی موجود در آن، آن را مصرف کنید. با دانستن مواد مغذی موجود در بادام زمینی، می توانید ببینید که در دوران بارداری به چقدر بادام زمینی نیاز دارید. البته نیاز هر فرد با فردی دیگر متفاوت است.

 

از جدول بالا می‌توانید بفهمید که به طور کلی چقدر بادام زمینی در روز مصرف کنید. چیزی که اهمیت دارد این است که آن را مقادیر متعادل مصرف کنید اما گاهی وقت‌ها باید از دریافت مواد مغذی ضروری اطمینان داشته باشید تا خیالتان از بابت رشد جنین راحت باشد. فواید بادام زمینی در دوران بارداری در این‌جا آمده است که به شما نشان می‌دهد چرا باید این میان وعده خوشمزه و سالم را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

مصرف خوراکی‌های سرشار از فولات در دوران بارداری بسیار توصیه می‌شود و بادام زمینی یکی از این خوراکی‌هاست. هر ۱۰۰ گرم بادام زمینی می‌تواند حدود ۶۰٪ فولات مورد نیاز روزانه را تامین کند. همه می‌دانند که فولات برای رشد جنین به ویژه در سه ماهه اول بسیار مهم است.

مطلب مرتبط: خواص هویج در بارداری: ۱۱ خاصیت اثبات شده هویج در دوران بارداری

پروتئین در دوران بارداری برای مادر ضروری است و هر ۱۰۰ گرم بادام زمینی پروتئین بالایی دارد و مقدار قابل توجهی از نیاز روزانه به پروتئین را تامین می‌کند.

نقص مادرزادی می‌تواند زمانی اتفاق بیفتد که در رشد جنین اختلالی ایجاد شده باشد یا مواد مغذی لازم برای رشد جنین وجود نداشته باشند. بادام زمینی سرشار از ویتامن و مواد معدنی است که برای بارداری عالی هستند. موادی مانند فولات که در رشد جنین نقش دارد و مواد معدنی مانند آهن و کلسیم که به ذخیره سلول‌های قرمز خون کمک می‌کنند.

بادام زمینی، غذایی عالی برای مغز است. در دوران بارداری، جنین غذا را از مادر دریافت می‌کند و فولات مصرف شده توسط مادر، نه تنها برای مادر بلکه برای مغز جنین نیز مفید است. اگر می‌خواهید کودکی سالم و باهوش داشته باشید، در دوران بارداری، بادام زمینی بخورید.

نیاز به کالری در هر مادر متفاوت است اما کالری به عنوان تقویت کننده انرژی ضروری است. ممکن است مادر در دوران بارداری، زود خسته شود. بادام زمینی می‌تواند به تامین انرژی کمک کند.

همه چربی‌ها بد نیستند و بادام زمینی حاوی چربی‌های سالم است که برای مادر در دوران بارداری مفید هستند. چربی‌های سالم برای افزایش سلامت قلب عالی هستند زیرا مادران در دوران بارداری در خطر افزایش فشار خون قرار می‌گیرند.

مطلب مرتبط: ۳۲ خاصیت گلابی برای سلامتی در دوران بارداری

مطالعات اخیر نشانه داده‌اند مادرانی که در دوران بارداری بادام زمینی مصرف می‌کنند می‌توانند خطر بیماری‌های حساسیتی را کم کنند. نه تنها حساسیت‌های غذایی مانند حساسیت به بادام زمینی بلکه دیگر حساسیت‌ها مانند آسم نیز شامل این مورد می‌شوند.

فشار خون بالا در دوران بارداری می‌تواند برای مادر و جنین کشنده باشد. به همین دلیل است که مادران باردار باید فشار خون خود را کنترل کنند. برای کمک به کنترل فشار خون، اضافه کردن بادام زمینی به رژیم غذایی روزانه بسیار توصیه می‌شود زیرا بادام زمینی برای قلب بسیار خوب است.

از جدول بالا می‌توانید ببینید که بادام زمینی سرشار از منگنز است. این ماده معدنی، نقش مهمی در تنظیم قند خون در دوران بارداری و جلوگیری از دیابت بارداری دارد. همچنین، منگنز در افزایش جذب کلسیم نیز نقش دارد.

مادر، در دوران بارداری در خطر استرس و افسردگی قرار دارد. برخی مطالعات نشان می‌دهند مادرانی که بادام زمینی مصرف می‌کنند، خوشحال‌تر از آن‌هایی هستند که مصرف نمی‌کنند. بنابراین، هر وقت احساس افسردگی کردید، بادام زمینی بخورید.

چاقی در دوران بارداری برای مادر و کودک خطرناک است. به همین دلیل، کنترل وزن بسیار اهمیت دارد. اگرچه بادام زمینی دارای چربی و کالری است اما چربی‌های آن سالم هستند و بادام زمینی سرشار از مواد مغذی است که می‌توانند در کنترل کالری به شما کمک کنند.

یکی از مشکلاتی که هر مادری در دوران بارداری با آن مواجه می‌شود، مشکل پوست است. با این‌که مادران از مصرف مواد آرایشی به دلیل داشتن مواد شیمیایی منع می‌شوند، اما می‌توانند با مصرف بادام زمینی مشکل پوستی را کنترل کنند. ویتامین E و آنتی اکسیدان از بروز مشکلات پوستی جلوگیری می‌کنند.

ویتامین E دلیل زیبایی یک مادر باردار است. ویتامین E سلامت پوست را افزایش داده و از ایجاد مشکل پوستی برای مادر جلوگیری می‌کند. بنابراین مادران می‌توانند علاوه بر اهمیت دادن به به دنیا آوردن فرزند سالم، بر بارداری خود نیز تمرکز کنند.

اگر فکر می‌کنید ماهی در دوران بارداری خوب نیست اما می‌دانید به منبعی از اسیدهای چرب امگا۳ نیاز دارید، می‌توانید ماهی را با بادام زمینی جایگزین کنید زیرا بادام زمینی حاوی اسیدهای چرب است.

همان‌گونه که می‌توانید در جدول بالا ببینید، ۱۰۰ گرم بادام زمینی، ویتامین B کمپلکس بالایی دارد. این میزان، تقریبا نصف نیاز روزانه به ویتامین B را تامین می‌کند.

آنتی اکسیدان ها فقط ضد سرطان نیستند بلکه در دوران بارداری نیز می‌توانند به حفظ سیستم ایمنی بدن مادر کمک کرده و از سریع بیمار شدن او جلوگیری کنند.

به دنبال راهی هستید که نیاز روزانه خود به مواد معدنی را تامین کنید؟ بادام زمینی راه حل شماست. می‌توانید میزان مواد معدنی موجود در بادام زمینی را در جدول بالا ببینید. ۱۰۰ گرم بادام زمینی می‌تواند نصف نیاز روزانه شما به مواد معدنی را تامین کند.

در دوران بارداری، برای اطمینان از رشد جنین، باید غذای کافی مصرف کنید. بادام زمینی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید زیرا میان وعده بسیار سالمی است که همه طعمش را دوست دارند.

بادام زمینی سرشار از ویتامین، مواد معدنی و دیگر ترکیبات طبیعی است که مفید بودن‌شان برای دوران بارداری اثبات شده است. فهرست فواید بادام زمینی برای دوران بارداری که در بالا گفته شد، از نظر علمی ثابت شده است. به هر حال، در مصرف بادام زمینی نیز باید احتیاط کنید. موارد احتیاط در این‌جا آمده است:بادام زمینی خام در بارداری

– واکنش حساسیتی، یکی از عادی‌ترین چیزهایی است که در زمان مصرف بادام زمینی ایجاد می‌شود. اگر مادری، یک بار به بادام زمینی واکنش حساسیتی نشان داد، باید از خوردن آن اجتناب کند.

– برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف زیاد بادام زمینی در دوران بارداری می‌تواند خطر واکنش حساسیتی کودک به بادام زمینی را افزایش دهد. بنابراین، بهتر است بادام زمینی را به صورت متعادل مصرف کرد.

– کره بادام زمینی خوشمزه است اما باز هم مصرف خود بادام زمینی توصیه می‌شود زیرا کره بادام زمینی، فراوری شده است و باید مراقب میزان قند تصفیه شده در کره بادام زمینی باشید.

– مراقب خوردن بادام زمینی نمکی باشید زیرا درست است که طعم خوبی دارد اما نمک دارای سدیم است و می‌تواند خطر افزایش فشار خون را به همراه داشته باشد. فشار خون بالا در دوران بارداری می‌تواند کشنده باشد.

بادام زمینی، میان وعده سالمی است که مادران به رژیم غذایی خود اضافه می‌کنند مخصوصا در ماه‌های اولیه که تهوع صبحگاهی شدیدتر است. با خوردن بادام زمینی، حداقل می‌توانید مطمئن شوید که جنین، مواد مغذی مورد نیاز را دریافت می‌کند. به هر حال، اگر می‌خواهید حداکثر استفاده از بادام زمینی را در دوران بارداری ببرید، موارد احتیاطی بالا را رعایت کنید.

منبع: drhealthbenefits

 

برچسب ها drhealthbenefitsبادام زمینیبارداریخواص بادام زمینی در بارداریمصرف بادام زمینی در بارداریمژگان گوران

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

  • عکس نوشته پروفایل زندگی شاد
  • وب‌ سایت

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    فرقی  نمی کنه  کجا  باشی  می تونی  هروقت از شبانه  روز پزشکت رو در کنار خودت داشته باشی                                                                                                                                                                                                           

    مريم مراداف در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس افزود: بادام زميني بين كل دانه‌ها و مغزها يكي از پركالري‌ترين مغز‌هاست. پروتئين بالايي دارد و براي انجام متابوليسم‌هاي بدن بسيار مفيد است.كودكان در سنين رشد خود مي‌توانند از بادام زميني استفاده كنند. وي گفت: بادام زميني و ساير مغزها به دليل داشتن پروتئين بالا همراه با خانواده گوشت‌ها در هرم غذايي قرار داده شده است. اين متخصص تغذيه اضافه كرد: بادام زميني سرشار از ويتامين E است. ويتامين E در گياهان و دانه‌هاي روغني به مقدار زياد يافت مي‌شود. ويتامين B3 موجود در بادام زميني در بدن متابوليسم انرژي را تنظيم مي‌كند. وي افزود: فولات (اسيد فوليك) يكي از مواد بسيار ضروري براي بدن است كه در بادام زميني وجود دارد. براي خانم‌هاي باردار اسيد فوليك به عنوان يك مكمل اجباري تجويز مي‌شود. به دليل بسته شدن سيستم عصبي جنين در ماه اول و دوم بارداري بايد حتماً اسيد فوليك در رژيم غذايي آنان باشد در حالي كه اكثرا خانم‌ها در اين زمان از بارداري خود اطلاع ندارند و ممكن است به علت كمبود اسيد فوليك به سيستم عصبي جنين آسيب برسد. وي تاكيد كرد: بين مغزهاي گياهي بادام زميني سرشار از اسيدفوليك است. وي گفت: بادام زميني همچنين حاوي كلسيم است كه براي سلامت دندان و استخوان‌ها بسيار مفيد است. بادام زميني حاوي منيزيم است كه در بدن گشادكننده عروق است و در هسته مركزي گياهان سبز رنگ وجود دارد. كساني كه فشار خون دارند بايد در حد معمول بادام زميني مصرف كنند. مراداف اضافه كرد: آهن در منابع گياهي به خوبي قابل جذب نيست و كم وجود دارد اما بادام زميني به نسبت آهن خوبي دارد. وي اضافه كرد: بادام زميني همچنين حاوي «روي» است كه براي رشد بسيار موردنياز است. كمبود «روي» مي‌تواند سبب عقب افتادگي رشد در نوجوانان شود. وي گفت: «يد» نيز در بادام زميني به مقدار زيادي يافت مي‌شود. كمبود «يد» نيز كم كاري يا پركاري تيروئيد را به وجود مي‌آورد. وي اضافه كرد: بادام زميني يكي از موادي است كه آلرژن است و اگر كسي استفاده كند ممكن است حالت سرفه و تنگي نفس و كهير در بدن آن اتفاق افتد. در اين صورت بهتر است از منبع ديگر براي تأمين اين نيازها استفاده كند.

    کره بادام زمینی منبع غنی از پروتیئن است. اگر شما آلرژی به بادام زمینی ندارید نگران نباشید که با خوردن کره بادام زمینی در بارداری ممکن است جنین شما دچار آلرژی شود.بادام زمینی خام در بارداری

    مصرف کره بادام زمینیحتی اگر شما و یا یکی از اعضای خانواده شما به بادام زمینی حساسیت دارد نمی توانیم بطور قطعی بگوییم کودک شما آلرژی خواهد داشت.

    آلرژیکودکان تنها یک “گرایش” به آلرژی را به ارث می برند. شواهد علمی مبتنی بر افزایش خطر ابتلا به آلرژی در کودکان با مصرف کره بادام زمینی در دوران بارداری وجود ندارد. با این وجود اگر شما سابقه خانوادگی شدید به آلرژی را دارید بهتر است وقتی برای اولین بار و زمانی که مواد غذایی آلرژی زا را به تغذیه کودک خود اضافه می کنید، احتیاط کنید ( البته اگر شما سابقه آلرژی شدید دارید قطعا در منزلتان کره بادام زمینی پیدا نمی شود). همیشه برای افزودن ماده غذایی جدید به رژیم بچه ها با دکتر فرزندتان مشورت کنید.Janice Aubey متخصص زنان و زایمان دکتر

    دکترم تاکید کرده روزانه مصرف کنم .فکر نمیکنم مشکلی هم داشته باشه

     

    اسید فولیک در بادام زمینی به میزان بسیار بالایی وجود دارد و خوردن ان در بارداری باعث تقویت سیستم ایمنی بدن مادر می شود و احتمال نقص لوله عصبی جنین خیلی کم می شود.همچنین برای جلوگیری از افسردگی مادر و خوش خلقی مادر خوب است.

    مصرف آن احتمال ابتلا به بیماری های آلرژیک را خیلی کم می کند.این دانه منگنز بالایی دارد که از دیابت بارداری جلوگیری می کند و آهن فراوان ان از ابتلا به کم خونی مادر و نوزاد جلوگیری می کند.

     

    به نظر من هر چیزی کمش خطرناک نیست، حتی برای بارداری های خطرناک و حتی خوردن دارچین و زعفرون هم، بادوم زمینیم که هنوز خطر قطعی براش پیدا نکردن.

    کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت می‌باشید

    مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

    مصرف منظم بادام زمینی و آجیل ها (بادام، گردو و غیره) به کاهش حساسیت آجیل در نوزادان مرتبط است . در صورتی که سابقه آلرژی از آجیل (بادام، بادام زمینی، گردو و یا هر چیز دیگر) داشته باشند باید از مصرف آن اجتناب شود تا از ابتلا به آلرژی های آجیل جلوگیری شود.

    اما لازم به ذکر است که آجیل برای رشد کودک مفید است ؛ با این حال، باید نگران این باشید که چرا، چه زمانی و چطور می توانید بادام را در طول دوران بارداری بخورید. 

    بادام غنی از پروتیین ، کلسیم ، فیبر ، اسید فولیک ، ویتامین ایی ، منگنز و ریبوفلاوین و….است.

    غنی از ویتامین ایی :به شکل گیری سالم مو و پوست نوزاد کمک می کند. گفته می شود که زن باردار یک پوست درخشان و براق را در جذب بادام به دست می آورد.

    غنی از منگنز:بادام نه تنها به تنظیم وزن نوزاد کمک می کند، بلکه به مادر نیز کمک می کند. هم چنین مقدار منگنز به شکل گیری استخوان های قوی و سالم کمک می کند.بادام زمینی خام در بارداری

    ریبوفلاوین :محتوای ریبوفلاوین در مغز بادام به رشد شناختی کودک کمک می کند. مقدار خوب ریبوفلاوین نیز به حفظ سطوح انرژی کمک می کند.

    منیزیم:محتوای منیزیم در بادام به شکل گیری مناسب و عملکرد سیستم عصبی مرکزی کمک می کند.

    بله، مصرف بادام خام برای تامین مواد مغذی مثل آهن، کلسیم، اسید فولیک و فیبر، لازم است با این حال زنان باردار باید از خوردن بادام یا هر آجیل دیگر در صورت داشتن آلرژی اجتناب کنند. 

    می توانید بادام را خیس بخورید، مگر این که نسبت به آن ها حساسیت داشته باشید. بادام خیس آنزیمی را ترشح می کند که به هضم غذا کمک می کنند و ارزش غذایی آجیل را افزایش می دهند.

    خیس کردن آن ها در طول یک شب به هضم غذا و کنده شدن پوست قهوه ای که معمولا حاوی تانین است کمک می کند ، تانین جذب مواد مغذی را کاهش می دهد. 

    اگر چه هر دو شکل سالم هستند، بادام خیس همیشه گزینه بهتری هستند. 

    بادام حاوی مواد مغذی زیادی است که برای سلامتی و رشد کودک ضروری است. 

    1. اسید فولیک موجو در آن از نقص های عصبی جلوگیری می کند: 

    بادام خام یا خیس، بهترین منابع اسید فولیک هستند که به طور قابل توجهی به رشد مغز و سیستم عصبی نوزاد کمک می کنند. اسید فولیک نیز برای جلوگیری از نقص لوله عصبی در کودک ضروری است . در دوران بارداری، به حدود 400 میکرو گرم اسید فولیک نیاز خواهید داشت تا نیازهای کودک را برآورده کنند. 

    2. متابولیسم را افزایش می دهد: 

    کودکانی که مادران چاق یا دیابتی دارند، احتمال ابتلا به چاقی و مشکلات متابولیک را افزایش داده اند. بادام یک منبع سالم از کربوهیدرات و چربی رژیم غذایی را فراهم می کنند که به متابولیسم کمک می کند و التهاب، استرس اکسیداتیو و قند خون را کاهش می دهد. 

    3. از افزایش بیش از حد وزن جلوگیری می کند: 

    بارداری باعث افزایش وزن می شود و گاهی وزن را به سختی می توان کنترل کرد بنابراین بادام می تواند شما را برای مدت طولانی سیر نگه دارد، بنابراین خطر افزایش وزن غیر ضروری را کاهش می دهد.

    در یک مطالعه تحقیقاتی که بر روی 20 زن چاق انجام شد که در دوران بارداری بودند، مشخص شد که مصرف 2 اونس (56 میلی گرم) بادام روزانه هورمون گرسنگی گرلین را کاهش می دهد. بادام نقش بزرگی در بهبود سیری، کاهش اشتها و تسهیل افزایش وزن سالم بازی می کند. 

    4. مکمل آهن است : 

    1 اونس بادام حاوی 1.1 میلی گرم آهن است که 6 % از ملزومات آهن روزانه شما را تشکیل می دهد. از آنجا که نیاز آهن در طول دوران بارداری بالا است، به ویژه در سه ماهه اول، شما مطمئنا آن را از مصرف روزانه بادام دریافت خواهید کرد.

    5. کودک را از آلرژی های آینده محافظت می کند: 

    مصرف بادام در طول دوران بارداری از کودک در طول زندگی محافظت خواهند کرد در نتیجه می توانید نسبت ایمن آجیل نظیر بادام و بادام زمینی را برای کاهش احتمال آلرژی در کودکان مصرف کنید.

    گفته می شود که مصرف آجیل زیاد نسبت به آسم در کودکان رابطه معکوس دارد، زیرا آجیل حاوی ویتامین ایی و روی است که هر دو از کودکان مبتلا به آسم محافظت می کنند. 

    6. پروتئین آن بنیه بدن را تامین می کند:

     بادام حاوی مقدار زیادی پروتئین است که قدرت و بنیه لازم برای زایمان را فراهم می کند پروتیین همچنین به رشد سالم کودک کمک می کند و وزن مادر را تحت کنترل نگه می دارد. 

    7. فیبر، گوارش را تحریک می کند: 

    بادام که غنی از فیبر است به تسکین هضم و تنظیم حرکات روده کمک می کند. آن ها همچنین مشکلات یبوست که در دوران بارداری بسیار شایع است را درمان می کنند. بادام زمینی خام در بارداری

    8. کلسیم آن استخوان ها را تقویت می کند: 

    یک اونس بادام حدود 75 میلی گرم کلسیم را تامین می کند. هم چنین به کاهش خطر پری-اکلامپسیا , تشکیل استخوان در جنین کمک می کند. 

    9. منبع انرژی هستند: 

    مواد مغذی بادام خیلی بالا است و در نتیجه منبع عالی انرژی هستند در طول دوران بارداری، نیازهای انرژی مادر افزایش پیدا می کند در نتیجه، بادام در رژیم غذایی روزانه برای او و نیز کودک بسیار مفید خواهد بود. 

    10. حافظه را بهبود می دهند: 

    آن ها به عنوان یکی از بهترین مغزهای مشهور هستند آن ها غنی از چربی های ضروری اند و به بهبود حافظه و هوش کمک می کنند. خوردن آن ها در طول دوران بارداری، رشد مناسب مغز کودک را تضمین می کند.

    با ویتامین ب6، ویتامین ایی، امگا 3 و اسیدهای چرب امگا 6 غنی هستند که به به حافظه قوی کمک می کنند بنابراین توصیه می شود که در دوران بارداری مصرف شوند. 

    11. گردش خون را تسهیل می کند: 

    بادام به بهبود گردش خون کمک می کنند. این یک نیاز بسیار بزرگ در دوران بارداری است تا اکسیژن و مواد غذایی بیشتری به کودک برسد که در داخل شکم مادر رشد می کند. 

    12. منبع آنتی اکسیدان هستند: 

  • جدیدترین عکس تولدت مبارک عشقم
  • بادام ها منبع غنی از آنتی اکسیدان ها هستند که به مادر و بچه کمک می کنند با رادیکال های آزاد مبارزه کنند در نتیجه مادر و بچه را سالم نگه می دارند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایدار هستند که می توانند به ساختارهای سلول آسیب بزنند و منجر به بیماری های زیادی شوند.

    رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها، تشکیل درست ساختار سلولی نوزاد را تضمین می کند. DNA کودک نیز از تغییر محافظت می شود در نتیجه امکان سقط جنین، نقص های مادرزادی و مسائل رشد در کودک را کاهش می دهد.

    چه خام و چه خیس، می توانید یک اونس برابر با یک سوم یک فنجان یا تقریبا 23 عدد بادام است. سعی کنید صبح زود مغز بادام را خیس کنید شما نباید بیش از مقدار پیشنهادی غذا بخورید چون می تواند منجر به اثرات ناخوشایند نظیر افزایش وزن و مشکلات هاضمه شود. 

    شما می توانید بادام را در طول بارداری بدون توجه به طول سه ماهه، بخورید. حدود ده صبح و ده شب وقت خوبی برای خوردن بادام است برنامه را مطابق میل خودتان تنظیم کنید. 

    اما قبل از افزایش تعداد بادام با پزشک مشورت بکنید چون خوردن تعداد زیادی از آن ها ممکن است منجر به عوارض جانبی شود. 

    این اثرات جدی نیستند و به راحتی می توان از آن ها اجتناب کرد. 

    1. مصرف زیاد بادام باعث افزایش وزن می شود: 

    اگر چه بادام سطح کلسترول خوب را در بدن افزایش می دهد اما خوردن بیش از حد ممکن است منجر به افزایش وزن شود چون حاوی کالری و چربی های بالایی هستند. 

    2. تداخلات دارویی: 

    بادام زمینی خام در بارداری

    بادام منبع غنی منگنز هستند که در آن یک اونس حدود 0.6 میلی گرم از مواد معدنی را می دهد. منگنز به عملکرد مختلف بدن کمک می کند. اما سطح بالایی از مواد معدنی خطر زایمان پیش ازموعد را بالا می برد. 

    3. مسائل مربوط به مشکلات گوارشی : 

    اگر شما با یک رژیم غذایی با فیبر بالا، بادام بخورید، می تواند منجر به مشکلات روده مانند نفخ، یبوست، و درد شکم شود، زیرا بدن قادر به پردازش بیش از حد فیبر نخواهد بود. 

    4. واکنش های آلرژیک : 

    مصرف بیش از حد بادام می تواند باعث ایجاد یک واکنش آلرژیک شود ممکن است در موارد نادر، جوش ها و مشکلات تنفسی را ایجاد کنید. 

    5. تاثیرات ویتامین ایی : 

    مصرف یک رژیم غذایی غنی از ویتامین ایی شامل بادام، غلات کامل، تخم مرغ، اسفناج و چیزهای دیگر می تواند منجر به اثرات مضر نظیر تاری دید، اسهال، نفخ شکم، و سردرد شود. 

    این کاری است که می توانید انجام دهید: 

    قبل از برنامه ریزی برای اضافه کردن بادام به رژیم غذایی با پزشک مشورت کنید.

    آن ها را در یک وضعیت طبیعی قرار دهید. از انواع دیگری که در بازار یافت می شوند از جمله نمکی ، شیرین شده و یا پوشانده شده با شکلات پرهیز کنید. 

    بادام را با مارک های استاندارد بخرید. 

    بادام را به طور کامل بشویید تا هر گونه باکتری مضری روی سطح آن ها را بشویید.

    در حالی که می توانید بادام خام یا خیس را بخورید، در این بخش از نکات مهم تغذیه دوران بارداری در نمناک لیستی از راه هایی که می توانید در آن بادام را در رژیم غذایی بگنجانید، تهیه کنید.

    این راه ها را برای ترکیب بادام در رژیم غذایی خود امتحان کنید. 

    بادام را در طول شب خیس کنید و صبح روز بعد خمیر خوبی درست کنید آن را با یک لیوان شیر مخلوط کرده و تازه مصرف کنید. 

    10 تا 12 عدد بادام خیس و پوست کنده را همراه با یک لیوان شیر، به عنوان اولین وعده غذایی خود صبح بخورید. 

    پوست بادام خام خوردنی است و مواد مغذی خوبی دارد. اما آن ها خیس کنید را تا آنزیم های بازدارنده را آزاد کنند به طوری که فرآیند هضم را آسان کند. 

    سم سیانید نیز به مقادیر ناچیزی در بادام است. همانطور که می دانید، دو نوع بادام – تلخ و شیرین وجود دارد. بادام که ما می خوریم شیرین هستند و حاوی سطح پایین سیانید هستند، اما بادام تلخ حاوی 50 برابر در هر آجیل است که باعث مرگ آن ها می شود.

    برای ساده کردن آن، شما به حدود 1000 عدد بادام شیرین نیاز دارید تا به مسمومیت برسید در حالی که تنها با 10 تا 30 عدد بادام تلخ پایین ترین سطح سم مهلک را می خورید. هم چنین هر شکلی از سیانور که وارد سیستم بدن شود باعث مرگ خواهد شد. 

    بله می توانید بادام خیس خورده را با معده خالی بخورید ؛آن ها سطح انرژی شما را با جذب مواد مغذی و ارائه پروتیین های غنی افزایش می دهند که استقامت را افزایش می دهند. 

     

    بادام زمینی قبل از بارداری مانع بارداری نمی شود و فواید زیادی نیز دارد. بادام زمینی به باروری کمک زیادی می کند که مصرف آن قبل از بارداری و یا در حین بارداری باعث می شود خطر تولد کودک با نقص لوله عصبی تا ۷۰ درصد کاهش دهد.

    فواید و خواص بادام زمینی و مزیت های درمانی مصرف آنبادام زمینی یکی از انواع تنقلات خوشمزه و پرطرفدار می باشد که بسیار مغذی و مفید است، این مغز خوش طعم و خوش مزه در واقع از گیاهان بومی آمریکای جنوبی است و می‌توان آن را در گروه آجیل‌ها طبقه‌بندی کرد که دارای خواص بسیار زیادی می باشد و شما باید حداقل در هفته دو قاشق غذاخوری بادام زمینی بخورید تا بتوانید بیماری‌های خطرناک را مهار کرده و سالم بمانید. که برخی خواص مهم بادام زمینی در اینجا آمده است:

    مبارزه با بیماری قلبی، عصبی، آلزایمر و کاهش عفونتبادام زمینی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان پلی فنولی – رزوراترول از بیماری‌های قلبی، سرطان‌ها، بیماری‌های عصبی و عفونت‌های ویروسی یا قارچی جلوگیری می‌کند.

    کاهش خطر افزایش وزناز خواص بادام زمینی می توان به این اشاره کرد که خطر افزایش وزن را کاهش می دهد زنانی که حداقل دو بار در هفته بادام زمینی می خورند نسبت به زنانی که نمی خورند کمتر در معرض چاقی هستند بنابراین اگر هر روز صبح بادام زمینی با نان می خورید کمتر در معرض چاقی قرار می گیرید.

    سرطان روده بزرگیکی دیگر از خواص بادام زمینی این است که سرطان روده بزرگ را در زنان تا ۵۸ درصد و در مردان تا ۲۷ درصد کاهش می دهد بنابراین خوردن حداقل ۲ قاشق کره بادام زمینی دو بار در هفته می تواند از ابتلا به این بیماری تا حدود زیادی جلوگیری کند.بادام زمینی خام در بارداری

    مبارزه با افسردگیبادام زمینی به دلیل داشتن تریپتوفان، به مبارزه با افسردگی کمک زیادی می کند زیرا سروتونین پایین، به افسردگی منجر می‌شود.

    خواص ضد التهابییکی دیگر از فواید بادام زمینی این است که اختلالات پوستی مانند پسوریازیس و اگزما را کاهش می دهد و همچنین به دلیل داشتن اسید های چرب به کاهش تورم و قرمزی پوست کمک زیادی می کند، بنابراین پروتئین بادام زمینی به بازسازی سلول ها کمک زیادی می کند.

    تقویت و افزایش رشد موبادام زمینی به دلیل داشتن مقادیر بالای اسید چرب امگا ۳ باعث تقویت فولیکول مو و افزایش رشد موی سر می شود همچنین به دلیل داشتن بیوتین از ریزش مو جلوگیری می کند.

    کاهش سرماخوردگیبادام زمینی دارای مقدار زیادی ویتامین C می باشد که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می کند و در نتیجه ازمبتلا شدن به سرماخوردگی و آنفلونزا پیشگیری می کند.

    بتاکاروتنیکی دیگر از خواص بادام زمینی این است که برای سلامت پوست مفید است زیرا، بادام زمینی به دلیل داشتن بتاکاروتن که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود به رشد و ترمیم بافت های بدن کمک زیادی می کند و همچنین زخم ها و کبودی ها را به سرعت درمان می کند.

    ویتامین Cبادام زمینی دارای ویتامین C می باشد که در واقع برای تولید کلاژن ضروری است این ویتامین باعث سفت شدن پوست می شود و آن را درخشان و زیبا می کند و باعث کاهش علائم پیری مانند چین و چروک، تغییر رنگ و کاهش انعطاف پذیری می شود.

    پیشگیری از سنگ کیسه صفرایکی دیگر از خواص بادام زمینی این است که از سنگ کیسه صفرا پیشگیری می کند که در واقع مصرف مکرر بادام زمینی می تواند خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا در زنان و مردان را کاهش دهد. یکی از علل شایع در تولید سنگ کیسه صفرا بالا بودن میزان کلسترول است و همانطور که می دانیم بادام زمینی تاثیر مثبتی بر کاهش کلسترول دارد به همین دلیل مصرف آن ریسک ابتلا به سنگ کیسه صفرا را کاهش می دهد.

    کمک به باروریبادام زمینی به باروری کمک زیادی می کند که مصرف آن قبل از بارداری و یا در حین بارداری باعث می شود خطر تولد کودک با نقص لوله عصبی تا ۷۰ درصد کاهش دهد.

    ویتامین Eیکی دیگر از خواص بادام زمینی این است که دارای ویتامین E می باشد که در برابر آسیب استرس اکسیداتیو از پوست صورت محافظت می‌کند و همچنین در برابر اشعه ماوراء بنفش آفتاب و آفتاب سوختگی و آسیب پوستی نفش محافظت از پوست را برعهده می گیرد.

    بدنسازیبادام زمینی حاوی مقادیر قابل توجه ویتامین ها، مواد معدنی، مواد مغذی و آنتی اکسیدان هاست و در واقع یکی از بهترین خاصیت های بادام زمینی این است که منابع انرژی برای ورزشکاران و بدنسازان شناخته شده است.

    خواص بسیار زیاد بادام زمینیمواد مغذی موجود در بادام زمینی: مقدار در ۲۸ گرمکالری ۱۶۶پروتئین ۷/۶گرمکربوهیدرات ۱/۶ گرمفیبر ۳/۲ گرمچربی ۱۴ گرمویتامین E 2/2 میلی گرمویتامین B3 8/3 میلی گرمفولات ۱/۴۱ میکروگرممس ۱۹/۰ میلی گرممنیزیم ۵۰ میلی گرمفسفر ۱۰۱ میلی گرمپتاسیم ۱۸۷ میلی گرم

    مضرات بادام زمینیاولین نشانه های آلرژی به بادام زمینی به صورت آبریزش بینی یا خارش پوست در قسمت هایی از بدن می باشد. نشانه های بعدی شامل: تهوع، استفراغ، اسهال، ناراحتی شکمی، سوزش زبان، سختی تنفس ، گلودرد یا درد در دیگر نواحی بدن، افت ناگهانی فشار خون، سرگیجه و در نهایت بیهوشی و مرگ است.

    چند نکته در تهیه بادام زمینی۱- در زمان خریدن بادام زمینی خام و بدون پوست، مراقب باشید غلاف بادام زمینی، فشرده و کرم رنگ باشد.۳- از خریدن بادام زمینی با پوست پژمرده خودداری کنید زیرا کهنه بودن مغز را نشان می‌دهد.۴- بادام زمینی بدون پوست را می‌توان ماه‌ها در جای خنک و تاریک نگه داشت در حالی که بادام زمینی های با پوست را می‌توان برای چند سال در ظرف در بسته نگه داشت.۵-خریدن بادام زمینی بدون پوست بهتر از مغزهای فرآوری شده است زیرا این مغزها در تماس با مواد شیمیایی قرار می‌گیرند که پوست آن‌ها را نرم می کنند و آن‌ها را برای مصرف، نامناسب می‌کنند.

     

    یافته های حاصل از مطالعه 308 مورد آلرژی
    غذایی و 140 مورد آلرژی به بادام زمینی در میان 8205 کودک نشان می دهد، خوردن بادام
    زمینی در دوران بارداری خطر آلرژی را در نوزاد کاهش می دهد، در واقع کودکانی که در
    دوران جنینی، مادرانشان بادام زمینی یا مغز یا آجیل مصرف کرده اند، احتمال کمتری دارد
    تا به این غذاها آلرژی پیدا کنند.

     

     

    پس وعده‌های غذایی خود را برنامه ریزی کنید
    و بادام زمینی را بخشی از آنها قرار دهید. بادام زمینی کم مزایا بسیاری دارد. وقت آن
    است که آنها در جای درست خود در یک رژیم غذایی دوران بارداری قرار بگیرند. در زیر
    خواص دیگر بادام زمینی در دوران بارداری را برایتان فراهم کرده ایم.بادام زمینی خام در بارداری

     

    خواص بادام زمینی در دوران بارداری :

    رفع یبوست

    درمان کم خونی

    مناسب برای گیاهخواران

    شیر را در مادران شیر ده زیاد می کند.

    روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست
    می باشد.

    نرم کننده سینه و درد معده را درمان می
    کند.

    گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون

    جلوگیری از سکته مغزی

    جلوگیری از سکته قلبی

    جلوگیری از آلزایمر

    ضعف و خستگی را از بین می برد

    تنظیم فشار خون

    تنظیم ضربان قلب

    گرفتگی عضلانی را از بین می برد.

    به هضم غذا کمک می کند .

    بادام زمینی برطرف کننده سودا است.

    برطرف کننده زخم مثانه و سوزش مجاری ادرار
    می‌باشد

    تقویت و سلامت استخوان ها

    پیشگیری از پره اکلامپسی

    مانع از پوکی استخوان می‌شود.

    کمک به دیابت حاملگی

    افزایش وزن

     

    بادام زمینی خام در بارداری

    مضرات بادام زمینی در بارداری :

    اگر در یک خانواده اعم از مادر کودک، پدر
    یا خواهر و برادر سابقه ی حساسیت به بادام ‌زمینی دارند یا تاریخچه تب یونجه، آسم،
    اگزما یا سایر آلرژی ‌ها را دارند، برای کاهش خطر استعداد کودک در حال رشد به حساسیت
    به بادام ‌زمینی بهتر است مادر از مصرف بادام‌ زمینی و محصولات حاوی بادام‌ زمینی در
    دوران بارداری و شیردهی پرهیز کند.

     

    اولین نشانه های آلرژی به بادام زمینی به
    صورت آبریزش بینی یا خارش پوست در قسمت هایی از بدن می باشد. نشانه های بعدی شامل:
    تهوع، استفراغ، اسهال، ناراحتی شکمی، سوزش زبان، سختی تنفس ، گلودرد یا درد در دیگر
    نواحی بدن، افت ناگهانی فشار خون، سرگیجه و در نهایت بیهوشی و مرگ است.

    مطالب پر بازدید



    آیا خانم های باردار مجاز به مصرف بادام زمینی هستند؟و این خوراکی چه مضرات و فواید برای بارداری می توان داشته باشد؟

    بادام زمینی خام در بارداری


    بارداری پر از باید و نباید است؛ از مصرف اسید فولیک تا نکشیدن سیگار و حمام گرم و ….  واقعیت این است که اجتناب از خوردن غذاهای خاص در دوران بارداری ممکن است کودک را از ابتلا به حساسیت محافظت کند.

    خوردن یا نخوردن بادام زمینی
    وقتی درباره رژیم غذایی صحبت می‌شود حتما کلی توصیه می‌شنوید. تا همین اواخر یکی از مهم‌ترین توصیه‌ها احتیاط درباره مصرف غذاهای آلرژی‌زا بود. در سال ۲۰۰۰ آکادمی اطفال آمریکا به مادران مستعد آلرژی درباره خوردن بادام زمینی در دوران بارداری هشدار داد تا از آلرژی نوزادان پیشگیری شود.

    اما زمانه تغییر کرده است و بنابراین تفکر درباره پیشگیری از آلرژی با نخوردن غذاها هم همینطور. اما بروز آلرژی غذایی به خصوص درباره بادام زمینی از آن زمان کاهش نیافته است. از هر صد کودک، یک نفر به بادام زمینی آلرژی دارد و تعداد مبتلایان به این آلرژی در دهه گذشته، حتی روند افزایشی داشته است. با وجود آنکه ایده اجتناب از مصرف بادام زمینی براساس نتایج مطالعات به دست آمده اما به نظر می‌رسد ایده خوبی نیست.

    نخوردن بادام زمینی کمک نمی‌کند؟
    مطالعات پزشکی هیچ مدرکی را نشان نداده که اجتناب از مواد غذایی مانند شیر و تخم مرغ و بادام زمینی در دوران بارداری تاثیری بر خطر بروز آلرژی داشته باشد و شواهد کمی بر این مبنا وجود دارد که نخوردن بادام زمینی  میتواند کمک کننده باشد.

    از هیچ غذایی اجتناب نکنید
    واقعیت این است که مادران لازم نیست از خوردن هیچ کدام از این مواد غذایی اجتناب کنند. اخیرا یک مطالعه نشان داده است که مادران غیرآلرژیکی که در هفته ۳ تا ۵ عدد بادام زمینی میخورند کمتر احتمال دارد کودکی با حساسیت به آجیل داشته باشند. فرضیه جدید این است که هرچه نوزاد زودتر با غذاها آشنا شود تحمل بیشتری نسبت به آن پیدا کرده و در نتیجه کمتر در خطر ابتلا به آلرژی قرار دارد. با این حال اگر شما سابقه خانوادگی قوی در داشتن آلرژی دارید و حداقل یکی از بستگان نزدیکتان مانند پدر، مادر یا خواهر و برادرتان آلرژی دارند نوزاد شما به احتمال زیاد در خطر ابتلا به حساسیت قرار دارد. بنابراین قبل از مصرف بادام زمینی با متخصص آلرژی صحبت کنید.

    پروبیوتیک بخورید
    مطالعات شواهدی را نشان می‌دهد که مصرف پروبیوتیک‌ها ( باکتریهای خوب موجود در لبنیاتی مانند ماست) در اواخر بارداری  و در دوران شیردهی نوزاد می‌تواند از ایجاد حساسیت در کودک پیشگیری کند. البته این مطالعات آنقدرها محکم نیست که بتوان آن را به هر زن باردار توصیه کرد اما به احتمال زیاد استفاده از مکمل با تجویز پزشک می‌تواند کمک کننده باشد.

    مطالب مرتبط

    هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

    مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

    بادام زمینی خام در بارداری
    بادام زمینی خام در بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *