انگور فرنگی سیاه فرانسوی

دوره مقدماتی php
انگور فرنگی سیاه فرانسوی
انگور فرنگی سیاه فرانسوی

R. nigrum forma chlorocarpum (Späth) RehderR. nigrum var. chlorocarpum SpäthR. nigrum var. sibiricum W.WolfR. cyathiforme Pojark.R. olidum Moench, nom. illeg.

انگور فرنگی سیاه (نام علمی: Ribes nigrum)[۲] یکی از میوه‌های مناطق معتدل است. این میوه بومی کشورهای مرکزی و شمالی اروپا و شمال آسیا است و در این کشورها به‌طور وسیع کشت می‌شود. انگور فرنگی سیاه میوه‌ای است که در ایالات متحده آمریکا کمتر شناخته شده‌است. این میوه (به فرانسوی: Cassis) نامیده می‌شود و در قنادی و شیرینی‌پزی فرانسوی برای تهیه سس میوه یا تزیین کیک کاربرد دارد.

این گیاه در منطقه ارسباران به اشتباه قره قاط نامیده می‌شود.

انگور فرنگی سیاه درختچه‌ای است با شاخه‌های مستقیم و برگ‌های بریده بریده که پشت برگ‌های آن برجسته می‌باشد، گل‌های زردرنگ و کم‌رنگ آن به میوه‌های سیاه تغییر پیدا می‌کنند که بلندای آن به ۱/۵ تا ۲ متر می‌رسد.[۳]

میوه انگور فرنگی سیاه منبع بی نظیری برای ویتامین C است. در هر یک صد گرم انگور فرنگی سیاه ۱۵۹ تا ۲۰۰ میلی‌گرم ویتامین C موجود است؛ و این میزان بسیار بیشتر از دیگر میوه‌ها است. انگور فرنگی سیاه حاوی ویتامین‌های B، A، قندها و مواد معدنی لازم برای بدن است. تمامی این مواد روی سامانه عصبی بدن اثر خوبی می‌گذارند و همچنین سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کند.[۳]

در متن.

دوره مقدماتی php

انگورفرنگی (نام علمی: Ribes) مترادف (نام علمی: grossularia) سرده‌ای از گیاهان گلدار دولپه‌ای شامل ۱۵۰ گونه است. این گیاه بومی مناطق معتدل نیم‌کره شمالی و رشته‌کوه آند است. انگورفرنگی‌ها درختچهای و خاردار هستند و دارای میوه‌های سته می‌باشند. انگورفرنگی با نام خارتوت یا گالش‌انگور نیز شناخته می‌شود.

سرخ‌پوستان پاسیاه از ریشه انگورفرنگی برای درمان بیماری‌های کلیه و یائسگی استفاده می‌کردند. سرخ‌پوستان کری، از میوه آن برای بهبود باروری و آبستنی استفاده می‌کردند. انگورفرنگی قرمز (یا کشمش بیدانه قرمز)، گونه R. روبروم، یک عضو از جنس گونه R. در familyGrossulariaceae انگور فرنگی، مادری به بخش‌هایی از غرب اروپا (بلژیک، فرانسه، نروژ، سوئد، آلمان، هلند است. این یک deciduousshrub به‌طور معمول به ۱–۱٫۵ متر قد بلند، گاهی ۲ متر، با برگ پنج لوبی در حال رشد است مارپیچْ در ساقه مرتب شده‌اند. گل زرد به سبز کم رنگ می‌باشد، در نوسانی خوشه ۴–۸ سانتی‌متر می‌باشد. بلوغ به میوه آن خوراکی شفاف قرمز روشن در مورد ۸–۱۲ قطر، با ۳–۱۰ انواع توت‌ها در هر خوشه. بوش تأسیس می‌تواند ۳–۴ کیلو از انواع توت‌ها از اواسط تا اواخر تابستان تولید می‌کنند. چندین گونه‌های مشابه دیگر بومی در اروپا، آسیا و شمال آمریکا، نیز با میوه‌های خوراکی، هر چند معمول با عطر و طعم انتهایی می‌باشند.

گالش انگور یا انگورفرنگی در ایران چهار گونه گیاه درختچه‌ای دارد:

سه گونهٔ دیگر آن علاوه بر ایران در کشورهای اروپایی، آناتولی، قفقاز، طالش، ارمنستان، شمال آفریقا و سیبری نیز می‌رویند:

انگور فرنگی سیاه فرانسوی

کشت آن در قرن هفدهم در بلژیک و شمال فرانسه شروع شد. در زمان معاصر گونه‌های مختلفی برای کشت انتخاب شده‌اند. یکی از معروفترین این‌گونه‌ها white currant است که مزه شیرینتری دارد.[۴]

نهال انگور ردکارنت به شکل درختچه ای خاردار است که ارتفاع آن تا 5/1 متر می رسد، برگ های آن فرم 5 لوبی دارند و گل ها به رنگ زرد می باشند که در نهایت تبدیل به میوه های قرمز رنگ می شوند؛ رشد میوه ها خوشه است ودر هر خوشه تعداد میوه ها زیاد می باشد.

طعم این میوه ترش است. این میوه در کشورهای اروپایی برای درست کردن مرباهای نسبتاً گران‌قیمت مورد استفاده قرار می‌گیرد.[۵][۴] علی‌رغم اینکه کاشت و نگهداری قره قات چندان سخت نیست، این میوه حتی در اروپا نیز کمیاب است. در ایران، خشک شده قره قات یا انگور فرنگی در عطاری‌ها یافت می‌شود. دم کرده قره قات را برای رقیق کردن خون تجویز می‌کنند و اعتقاد بر آن است که خوردن آن از سکته قلبی ممانعت می‌کند.

در متن.

انگورفرنگی (نام علمی: Ribes) مترادف (نام علمی: grossularia) سرده‌ای از گیاهان گلدار دولپه‌ای شامل ۱۵۰ گونه است. این گیاه بومی مناطق معتدل نیم‌کره شمالی و رشته‌کوه آند است. انگورفرنگی‌ها درختچهای و خاردار هستند و دارای میوه‌های سته می‌باشند. انگورفرنگی با نام خارتوت یا گالش‌انگور نیز شناخته می‌شود.

سرخ‌پوستان پاسیاه از ریشه انگورفرنگی برای درمان بیماری‌های کلیه و یائسگی استفاده می‌کردند. سرخ‌پوستان کری، از میوه آن برای بهبود باروری و آبستنی استفاده می‌کردند. انگورفرنگی قرمز (یا کشمش بیدانه قرمز)، گونه R. روبروم، یک عضو از جنس گونه R. در familyGrossulariaceae انگور فرنگی، مادری به بخش‌هایی از غرب اروپا (بلژیک، فرانسه، نروژ، سوئد، آلمان، هلند است. این یک deciduousshrub به‌طور معمول به ۱–۱٫۵ متر قد بلند، گاهی ۲ متر، با برگ پنج لوبی در حال رشد است مارپیچْ در ساقه مرتب شده‌اند. گل زرد به سبز کم رنگ می‌باشد، در نوسانی خوشه ۴–۸ سانتی‌متر می‌باشد. بلوغ به میوه آن خوراکی شفاف قرمز روشن در مورد ۸–۱۲ قطر، با ۳–۱۰ انواع توت‌ها در هر خوشه. بوش تأسیس می‌تواند ۳–۴ کیلو از انواع توت‌ها از اواسط تا اواخر تابستان تولید می‌کنند. چندین گونه‌های مشابه دیگر بومی در اروپا، آسیا و شمال آمریکا، نیز با میوه‌های خوراکی، هر چند معمول با عطر و طعم انتهایی می‌باشند.

گالش انگور یا انگورفرنگی در ایران چهار گونه گیاه درختچه‌ای دارد:

سه گونهٔ دیگر آن علاوه بر ایران در کشورهای اروپایی، آناتولی، قفقاز، طالش، ارمنستان، شمال آفریقا و سیبری نیز می‌رویند:

انگور فرنگی سیاه فرانسوی

کشت آن در قرن هفدهم در بلژیک و شمال فرانسه شروع شد. در زمان معاصر گونه‌های مختلفی برای کشت انتخاب شده‌اند. یکی از معروفترین این‌گونه‌ها white currant است که مزه شیرینتری دارد.[۴]

نهال انگور ردکارنت به شکل درختچه ای خاردار است که ارتفاع آن تا 5/1 متر می رسد، برگ های آن فرم 5 لوبی دارند و گل ها به رنگ زرد می باشند که در نهایت تبدیل به میوه های قرمز رنگ می شوند؛ رشد میوه ها خوشه است ودر هر خوشه تعداد میوه ها زیاد می باشد.

طعم این میوه ترش است. این میوه در کشورهای اروپایی برای درست کردن مرباهای نسبتاً گران‌قیمت مورد استفاده قرار می‌گیرد.[۵][۴] علی‌رغم اینکه کاشت و نگهداری قره قات چندان سخت نیست، این میوه حتی در اروپا نیز کمیاب است. در ایران، خشک شده قره قات یا انگور فرنگی در عطاری‌ها یافت می‌شود. دم کرده قره قات را برای رقیق کردن خون تجویز می‌کنند و اعتقاد بر آن است که خوردن آن از سکته قلبی ممانعت می‌کند.

دسته بویایی : میوه ها، سبزیجات و مغزها

مشخصات بویایی: دارای رایحه ای میوه ای با نتی شبیه به آمونیاک که معمولا به عنوان رایحه ی انگور سیاه در صنایع فرانسوی از آن صحبت می کنند.این درب معبد مقدس را ای آفتاب بهاره باز کنو بر روی زمین جریان ببخش.گوسیاانگور فرنگی سیاه در طبیعتبه محض این که من این مقاله را درباره انگور فرنگی سیاه (که در واقع بخش بزرگی از دوران کودکی من است) شروع کردم، متوجه شدم که چیزی روی میز من گم شده است. به آشپزخانه رفتم، کابینت چای را باز کردم. در بخش چای، برگ های انگور فرنگی سیاه متعلق حومه سن پترزبورگ برداشتم و یک فنجان چای درست کردم.باخوشحالی فریاد کشیدم که وای جادویی دیگر را پیدا کردم و این طعم و عطری منحصر به فرد است. حالا می توانم مقاله را بنویسم.مخلوط کردن انگور فرنگی سیاه با هر چیز غیر ممکن است. این مانند یاسمن و یا پیچ امین الدوله نیست که رایحه ی آن سریع همه جا را فراگیرد. انگور فرنگی سیاه خیلی خجالتی بوده و در ظاهر منتظر است. هنگامی که شما گیاه را لمس کرده و به آن خوش آمدید می گویید، انگور فرنگی با عطری عالی به شما تبریک می گوید! تمام قسمتهای انگور فرنگی سیاه، برگ های معطر، ساقه، جوانه…برگ ها برای ساخت چای و برای ترشی استفاده می شوند. جوانه ها برای ساختن مشروبات الکلی و برای عطرکاربرد دارند. انواع انگورها در آب میوه، ترشی، مشروب، شراب، آب نبات، غذای خام و خشک نیز کاربرد دارند.این درختچه بومی اروپا و آسیا بوده و همچنین برای خواص دارویی آن بسیار محبوب است . انواع انگورها و برگ ها حاوی مقادیر ویتامین C، k، سطوح خوب پتاسیم، فسفر، آهن و ویتامین B، کلسیم، روغن های ضروری و طیف وسیعی از مواد مغذی دیگر هستند. روغن انگور سیاه نیز غنی از بسیاری از مواد مغذی، به ویژه ویتامین E است و منبع طبیعی هر دو اسید چرب امگا 3 (اسید آلفا لینولنیک یا ALA و امگا 6 گاما لینولئیک اسید (GLA) می باشد و هر دو سلامت قلبی عروقی را افزایش می دهند. تمام قسمت های گیاه را می توان در تنتور ها استفاده کرد و دارای خواص ضد التهابی بالا است. این برای مبارزه با سرماخوردگی، برونشیت، سردرد، چشایی معده و غیره مفید می باشد.چای انگورفرنگی سیاهاین دستور العمل من برای چای انگور سیاه است: 3 قاشق غذاخوری از برگ، 1 قاشق غذاخوری از گلهای هیبیزیک (کرکاد)، در قوری بریزید و آب جوشیده به آن اضافه نمایید و بعد از 10 دقیقه بنوشید. امیدوارم لذت ببرید!انگور سیاه فرنگی در صنعت عطرتولید عطرعطر انگور سیاه در فرانسه به نام “Bourgeons de Cassis” شناخته مي شود و از انگور فرنگی سیاه گرفته شده و از پايه هاي “Cassis” مصنوعي هم متفاوت بوده که در عطرهاي دهه 1980 و اوایل دهه 1990 ، به ويژه در Tiffany for Tiffany ژاک پولگ در سال 1987 و Poeme for Lancome ژاک Cavallier در سال 1995 کاربرد داشته است. در مقایسه با نت های پایه ی مصنوعی که به عنوان “cassis” تعریف می شود، جوانه های طبیعی انگور فرنگی سیاه رایحه ای خنثی تر و ملایم تر دارند.بوی مشخص انگور فرنگی سیاه و جوانه گل این گیاه سیاه سبز به علت ترشحات غده ای است که دارای تیئول ها، به خصوص 4-methoxy-2-methylbutan-2-thiol و آمونیاک می باشد. نیتریل همچنین یک عنصر قابل توجهی در مشخصات رایحه ی انگور فرنگی سیاه بوده و همین باعث شده که نت انگور سیاه و سفید در عطر به عنوان نتی پایدار باشد. اما گیاهان دیگر هم برخی از نت های خاص را به اشتراک می گذارند، گرچه آنها در عطرها کمتر استفاده می شوند، مانند آگتوسما که برای تقویت رایحه ی گربه است.اسانس انگور فرنگی سیاه از جوانه (همانطور که Biolandes، Valréas تولید می کند) و برگ های جدا شده از گیاه (مانند Aurelien Guichard) به دست آمده و مایل به سبز بوده و نت تند، میوه ای، چوبی، تازه، در عین حال لکه دار، کمی فنلی است.جالب ترین کاربرد این رایحه در عطر کلاسیک چماد 1969، ساخته شده توسط ژان پل گرلن بود. با این حال ون کلیف آرپلز پیشگامان استفاده از جوانه های انگور سیاه و سفید در اول سال 1976، توسط النا بود وبسیار پیشرفت کرده است.به علت نگرانی از خطرات تحریک کننده برای چشم ها، سیستم تنفسی و حساسیت پوست، اسانس خالص انگور سیاه و سفید، بیش از میزان 10000٪ در ترکیب عطر و تنها 200000ppm برای طعم استفاده می شود.رایحه جوانه انگور سیاه و سفید، به خصوص با آللییل آمیل گلیکولات (یک نت مدرن “آناناس”)، آمبرتولید (بنفش (رزین شیرین)، بنزوئین استات (گل رز با نت یاسمن)، روغن برگ بو (برای تقویت رایحه)، مرکبات، سیکلمن آلدهید، بتا داماسون (میوه ای)، بتا یونون (بنفشه)، اتیل مالتول (بوی آب نبات)، هلیوتروپین، گلوبوم (رزین سبز تلخ)، گل سنگ، یاسمن ترکیب می گردد. عطرهایی که دارای رایحه ی انگور سیاه و سفید هستند عبارتند از: تام فورد بلک ارکیدگرلن چمپس الیسس ادو گوچی راشلالیک آمیتیسکلوین کلین اسکیپچماد گرلنون کلیفاستی لودر بیوتیفولایو سن لورن لا کالکشن این لاو اگینفندیولنتینو راکن رز



انگور فرنگی

داروهای گیاهی – انگور فرنگی سیاه درختچه‌ای است با شاخه‌های راست و برگ‌های بریده که پشت برگ‌های آن برجسته می‌باشد، گل‌های زرد کمرنگ آن به میوه‌های سیاه تبدل می‌شوند که ارتفاع آن 1/5 تا 2 متر می‌رسد.

انگور فرنگی سیاه فرانسوی

باید بدانید این میوه منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین C محسوب می‌شود. در واقع هر 100 گرم انگور فرنگی سیاه حاوی 159 تا 200 میلی گرم ویتامین C می‌باشد؛ و این میزان خیلی بیشتر از میوه‌های دیگر است.

انگور فرنگی سیاه دارای ویتامین‌های B، A، قندها و مواد معدنی لازم برای بدن است. تمامی این مواد روی سیستم عصبی بدن اثر خوبی می‌گذارد و همچنین سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کند.

دم کرده برگ و سر شاخه‌های آن ادرارآور است، باعث تعریق بیشتر می‌شود و با روماتیسم نیز مقابله می‌کند. از این گذشته این دم کرده تقویت کننده‌ی بدن نیز می‌باشد. مصرف این دم کرده باعث تسکین ورم مفاصل می‌شود.

توجه داشته باشید این میوه باعث دفع اوره و اسید اوریک نیز می‌شود و در درمان فشار خون؛ تصلب شرائین، اختلالات گردش خون در زمان یائسگی، تورم کبد و یرقان اثر مفیدی به جای می‌گذارد.

برای تهیه‌ی دم کرده انگور فرنگی و تسکین دردهای مفاصل به 15 گرم برگ این میوه نیاز دارید. برای این کار برگ‌ها را داخل نیم لیتر آب نزدیک به جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه دم بکشد. سپس محلول را صاف کنید و در طول روز میل کنید.

حواستان باشد اگر علائم و درد به مدت طولانی ادامه داشت حتماً به پزشک مراجعه کنید.

مهم‌تر این که در تهیه‌ی هر نوع دم کرده و جوشانده ‌ای بیشتر از میزانی که توصیه می‌شود از گیاهان استفاده نکنید. تصور این که داروهای گیاهی و دم کرده ها کاملاً بی ضرر هستند نادرست است.

توجه داشته باشید افرادی که ناراحتی معده یا روده دارند نباید از این دم کرده استفاده کنند.

ترجمه: فاطمه مهدی پور

منبع:medisite

داروخانه گیاهی بیتوته

سرو باکیفیت ترین غذاها در باغ رستوران

قبل ازاینکه افسردگی زندگیتان رانابودکند..

خریدغیرحضوری جدیدترین پالتوهای بچگانه

اصلاح طرح لبخند و زیبایی دندان

معرفی بهترین روش برای ترک سیگار

ارسال فوری و محرمانه انواع کاندوم

ترک سیگار آسان با هیپنوتیزم!

ارسال محرمانه محصولات جنسی

درخواست مجرب ترین وکلا طلاق توافقی

ارتودنسی توسط پزشک دارای بورد تخصصی اروپا

چگونگی درمان ناهنجاری های دهان، دندان و فک

تخفیف فوق‌العاده فریم های عینک برند

اصلاح فرم و اختلاف طول پاها

درمان قطعی انحرافات زانو درکوتاه ترین زمان

انگور فرنگی سیاه فرانسوی

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020




سبد خرید من

سبد خرید شما خالی است!

انگور فرنگی سیاه فرانسوی

در خبرنامه بذرام مشترک شوید تا آخرین محصولات و اطلاعیه ها برای شما ارسال شود.

‘ + data.message + ‘

خطای اتصال. لطفا دوباره امتحان کنید.

انگور فرنگی سیاه (به انگلیسی Blackcurrant)

نام علمی:  Ribes nigrum

انگور فرنگی سیاه یک گیاه چند ساله است که میوه های خوراکی تولید می‌کند. این گیاه به ارتفاع 1.5 تا 2 متر رشد می‌کند. انگور فرنگی سیاه به مراقبت نسبتا کمی نیاز دارد و معمولا رشد آسانی دارد. این گیاه دمای زیر 30 درجه سانتی گراد و آفتاب کامل را ترجیح می‌دهد و در دماهای بالاتر برای جلوگیری از ریزش برگ ها، بهتر است در سایه جزیی کاشته شود. انگور فرنگی سیاه گیاه مقاومی است و می‌تواند حتی شرایط انجماد را تحمل کند. گیاه خود گرده افشان است و گل های نر و ماده در یک گیاه وجود دارند. گیاه انگور فرنگی سیاه در انواع خاک ها رشد می‌کند و خاک های مرطوب با زهکشی خوب را ترجیح می‌دهد. گیاه در اواسط بهار شکوفه می‌دهد و در تابستان میوه تولید می‌کند

میوه ها طعم بسیار خوبی دارند و به صورت خام و پخته مصرف می‌شوند و اغلب در کیک و مربا و … از آن استفاده می‌گردد. میوه های انگور فرنگی سیاه غنی از ویتامین C هستند. از برگ های این گیاه در غذاها نیز استفاده می‌شود. برگ های خشک شده نیز به عنوان چای استفاده می‌شوند. از برگ ها گاهی اوقات در مخلوط چای گیاهی استفاده می‌شود.

استفاده های دارویی

میوه انگور فرنگی سیاه منبع بسیار خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است (به خصوص ویتامین C). این میوه ادرار آور و معرق است، مقاومت بدن را در برابر عفونت ها افزایش می‌دهد و برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است، اسهال و سوء هاضمه را برطرف می‌کند. برگ ها نیز مدر و معرق هستند. خیسانده برگ ها در درمان ورم، درد رماتیسمی و سیاه سرفه استفاده می‌شود، همچنین برای گلو درد و رفع زخم های دهان می‌توان آن را غرغره کرد. برگ ها در طول فصل رشد برداشت می‌شوند و می‌توان آن ها را به صورت تازه یا خشک شده مصرف کرد. دم کرده برگ ها ترشح کورتیزول توسط غدد آدرنال را افزایش می‌دهد و در نتیجه باعث افزایش فعالیت سیستم عصبی سمپاتیک می‌شود. این اقدام ممکن است برای درمان بیماری های مرتبط با استرس مفید باشد. خیسانده ریشه های جوان در درمان تب اگزانتمی مفید است. جوشانده پوست درخت انگور فرنگی سیاه در درمان سنگ مثانه، ورم و تومور هموروئیدال موثر است. دانه ها منبع غنی از اسید گاما لینولنیک (اسید چرب غیر اشباع) است که به تولید مواد شبه هورمونی کمک می‌کند. این فرایند زمانی که در بدن مسدود می‌شود، باعث ایجاد اختلال در عضلات رحم، سیستم عصبی و سوخت و ساز بدن می‌شود. از میوه ها و برگ های گیاه انگور فرنگی سیاه در تولید مواد آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می‌شود.

جزییات کشت

انگور فرنگی سیاه رشد خوبی در خاک های لومی مرطوب با زهکشی خوب دارد. در خاک های لومی شنی دارای بهترین رشد است. این گیاه خاک های رسی سنگین، خاک گچی و خاک خشک را دوست ندارد، اما می‌تواند در انواع خاک های غنی از مواد ارگانیک رشد کند.  این گیاه برای این که رشد موفقی داشته باشد به میزان زیادی نیتروژن نیاز دارد. PH مناسب برای انگور فرنگی سیاه 6.7 تا 7 است ولی می‌تواند خاک های اسیدی را هم تحمل کند. این گیاه می‌تواند سایه را تحمل کند اما ممکن است عملکرد آن پایین آید. زمانی که گیاه در مکان های بادی کاشته می‌شود، میوه های کمتری تولید می‌کند. انگور فرنگی سیاه می‌تواند در دمای 20- درجه سانتی گراد زنده بماند ولی شکوفه ها در دمای 1- درجه سانتی گراد آسیب می‌بینند. بیشتر میوه ها بر روی چوب های یکساله تولید می‌شوند. هرس باید در طول پاییز انجام شود و یک سوم از تمام شاخه ها باید هرس شوند. شاخه های قدیمی که میوه دهی کمی دارند را باید حذف نمود. اگر گیاه به خوبی تغذیه شود رشد بسیار خوبی خواهد داشت و میوه های زیادی نیز تولید خواهد کرد. این گیاه خود گرده افشان است اما گرده افشانی می‌تواند توسط حشرات نیز انجام شود. 

کاشت بذر انگور فرنگی سیاه

قبل از کاشت بذرها را به مدت 24 ساعت در یک کاسه آب ولرم قرار دهید. بذرها را در خزه اسفنگوم مرطوب در کیسه های پلاستیکی بدون منفذ قرار دهید، سپس کیسه پلاستیکی را به مدت 3 ماه در یخچال بگذارید. در طول سه ماه خزه را بررسی کنید و آن را مرطوب نگه دارید. بعد از گذشت سه ماه چند گلدان 10 سانتی متری آماده کنید و آن ها را از قسمت های مساوی شن و ماسه، لوم و کمپوست پر نمایید. به میزانی که کل مخلوط خاک مرطوب شود به آن آب اضافه کنید. هر بذر انگور فرنگی سیاه را در یک گلدان به عمق 6 میلی متر بکارید. بعد از کاشت بذر، به صورت نم نم آب اضافه کنید تا خاک به خوبی با بذر تماس پیدا کند. گلدان ها را در یک محل خنک، یا یک مکان با سایه جزیی یا در کنار یک دیوار جنوبی قرار دهید. دمای مناسب برای جوانه زنی بذر انگور فرنگی سیاه 18 تا 23 درجه سانتی گراد است. تا زمانی که بذر جوانه می‌زند باید قسمت بالایی خاک را مرطوب نگه دارید. بین هر آبیاری اجازه دهید سطح خاک کمی خشک شود تا اطمینان پیدا کنید قسمت های زیرین خاک خیس نشده باشد. معمولا یک ماه بعد از کاشت بذر انگور فرنگی سیاه، اولین نهال تولید می‌شود. بعد از جوانه زنی، گلدان ها را به یک مکان روشن و امن منتقل کنید تا زمانی که نهال ها برگ های بالغ تولید کنند. در طول ماه های تابستان نهال ها را در یک مکان سایه دار قرار دهید. هر هفته به میزان یک یا دو اینچ آب به آن ها بدهید. در پاییز نهال ها را به مکان دائمی خود منتقل کنید.

نکته: در صورتی که بتوان شرایط را برای کاشت بذر انگور فرنگی سیاه فراهم کرد، می‌توان در هر زمان از سال اقدام به کاشت آن نمود.

آموزش ثبت نام و خريد از سايت بذرام

جهت ارتباط از طریق تلگرام با کارشناس فروش کلیک کنید.

اگر این مطلب مفید است، شاید یکی از دوستان شما نیز به آن احتیاج داشته باشد. آن را به اشتراک بگذارید.

8,750تومان

مشاوره : سوالی دارید؟ (کلیک کنید)

   

انگور فرنگی سیاه فرانسوی

بذرام در لغت به معنی جای خرم و با طراوت است. در
بذرام یک اصل بسیار مهم وجود دارد، اینکه باغ، باغچه یا حتی گل آپارتمانی شما حس
طراوت و شادی را داشته باشد. بدون شک یک گل پژمرده یا گیاه ناسالم آراسته و زیبا
نخواهد بود. در بذرام بذر سبزیجات، بذر
صیفی جات و بذر درختان میوه عرضه می‌شود تا با تولید محصولات کشاورزی سالم،
سلامتی جسمی خود و خانواده‌تان را تضمین کنید. همچنین کاشت بذر گیاهان دارویی که سبب افزایش سطح سلامتی خواهد شد. اما در
فضای سبز همیشه کاشت انواع گل و چمن ضروری است. لذا بذر چمن و بذر گل در
فروشگاه بذرام عرضه می‌شود. لوازم باغبانی، کود
و سموم ارگانیک، انواع خاک و گلدان و دیگر ملزومات
باغبانی که شاید تهیه آن
برایتان کمی دشوار باشد، با تنوع و کیفیت بالا در فروشگاه بذرام وجود دارند.

USDA یا وزارت کشاورزی ایالات متحده یک سازمان در سطح کابینه است که بر صنعت کشاورزی آمریکا نظارت دارد. وظایف وزارت کشاورزی ایالات متحده کمک به کشاورزان با پرداخت یارانه و حمایت از قیمت تولیدات آن هاست و همچنین با بازرسی محصولات کشاوزی سلامت مردم آمریکا را تضمین می کند. تاییدیه گرفتن از این سازمان به مفهوم رعایت تمام استانداردهای صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا است.

خارتوت یا انگورفرنگی گیاهی از تیره‌ی انگورفرنگیان که به شکل درختچه است در ایران چهار گونه دارد، به نام‌های گالش انگور معمولی، انگورفرنگی تیره گل، انگورفرنگی شرقی، و انگورفرنگی قرمز.

نام های دیگر: انگورفرنگی، فرنگ اوزمومی، گالش انگورک، ریپ زوبروم، گالش انگور.

نام فارسی : خار توت

تیره : انگورفرنگیان

نام انگلیسی : Blackcurrant

انگور فرنگی سیاه فرانسوی

نام علمی : Ribes nigrum

خارتوت سیاه یا انگورفرنگی سیاه نوع دیگری از این گونه است که شاخه های آن راست و ارتفاع آن به ۱/۵ تا ۲ متر می رسد. گیاه شاخه های چوبی دارد و بدون ساقه مرکزی است.

(انگورفرنگیان تیره ای از گیاهان گلدار دولپه ای شامل ۱۵۰ گونه است. این گیاه بومی مناطق معتدل نیمکره ی شمالی و رشته کوه آند است. انگورفرنگی ها درختچه ای و خاردار هستند و دارای میوه های سته هستند.)

برگ‌های آن معطر و بر روی شاخه های بلند گیاه به صورت یک درمیان جفت یا خوشه بیرون می آیند و برگ‌های آن بریده که پشت برگ‌های آن برجسته است، گل‌های آن زرد کم رنگ و در بعضی سفید مایل به سبز از محور خوشه ها آویزان است و بعدا به میوه‌ی ارغوانی تیره انگور فرنگی تبدیل می شوند.

خارتوت بیشتر در جنگل های مرطوب و عمق دره های جنگلی و دره های مرطوب می روید. این گیاه بومی مناطق معتدل نیمکره ی شمالی و رشته کوه آند است. میوهی آن اغلب به حالت خام و نارس خورده می شود.

در اروپا انتشار وسیعی دارد. در ایران نیز در جنگل های مرطوب شمال وجود دارد

جوانه، میوه، برگ و روغن میوه

در برگ‌های تازه‌ی گیاه، اسید سیانیدریک. در میوه ی انگور فرنگی تیغ دار، قند (دکستروز و لوولوز)، اسیدهای آزاد، مثل سیتریک اسید، مالیک اسید و وینیک اسید. در میوه‌ی نرسیده سوکسینیک اسید، کمی مواد آلبومینوئیدی، تانن و… یافت می شود. در تخم آن، مقادیری لعاب وجود دارد.

انگور فرنگی سیاه دارای ویتامینهای B | A قندها و مواد معدنی لازم برای بدن است.

پوست و لایه‌ی خارجی میوه‌ی خارتوت سیاه را که در حدود ۴۰ درصد میوه را تشکیل میدهد، خشک می کنند و به صورت پودر در می آورند. این گرد به نام پکارین معروف است که ضد باکتری است و رشد باکتری های عامل اسهال را متوقف می کنند.

توصیه میشود که کنسانتره های شیرین شده ی انگور فرنگی را مصرف نکنید.

۱۵ گرم برگ خارتوت نیاز دارید. برگها را داخل ۰/۵ لیتر آب نزدیک به جوش بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. سپس محلول را صاف و در طول روز میل کنید.

مهم تر این که در تهیه ی هر نوع دم کرده و جوشانده، بیشتر از میزانی که توصیه شده است استفاده نکنید.

طبیعت میوه های انگور فرنگی سیاه سرد و خشک است.

خواص دارویی خارتوت به طور خلاصه عبارتند از: مدر، تسکین درد روماتیسم، درمان نقرس، ورم مفاصل، استسقا (آب آوردن اعضای بدن)، سنگ کلیه، درمان میگرن، سرفه های سخت و سیاه سرفه.

گلودرد، ورم لوزه، قطع خونریزی لثه، درمان یبوست، تقویت بدن در برابر عفونت‌های ویروسی، سرماخوردگی، آنفولانزا، تبخال، باروری و آبستنی، بیماری های کلیه، مشکلات یائسگی، سنگ مثانه، روماتیسم و بهبود گردش خون.

همچنین خنک کننده، ملین و مسکن درد است. مزه ترش و معطر و خشک انگورفرنگی نشان از وجود مقادیر بالای ویتامین C و فعالیت آنتی اکسیدانی بالای آن است.

انگورفرنگی سیاه (خارتوت) برای جلوگیری از سرماخوردگی و عفونت گلوی کودکان مفید است. میوه، آب میوه و عصاره‌ی آن دارای فعالیت ضد التهابی و ضد ویروسی قوی است.

در آلمان برگ‌های آن به عنوان مدر، سرد، خنک کننده و پاک کننده‌ی عفونت مصرف می شود.

اخیرا محققان سوئدی، دارویی ضد اسهال به نام پکارین از انگور فرنگی سیاه تهیه کرده اند.

دم کرده‌ی برگ‌ها و سرشاخه ها خارتوت سیاه (انگور فرنگی) به عنوان مدر و برای تسکین روماتیسم بسیار مفید است. دم کرده‌ی برگ‌های آن، قابض و برای درمان نقرس، ورم مفاصل، استسقا (آب آوردن شک) و سنگ کلیه بسیار مفید است.

دم کرده‌ی برگ‌های این گیاه در درمان اغلب انواع میگرن ها و سرفه های سخت و سیاه سرفه مفید است. جوشانده‌ی آن را غرغره کنید، برای تسکین درد گلو، ورم لوزه و بند آوردن خونریزی از لثه مفید است.

در فرانسه حدود ۴۰ گرم از برگ های خشک خارتوت سیاه (انگور فرنگی) را در ۱ لیتر آب جوش دم می کنند و ۲ تا ۳ فنجان از آن را در روز می خورند، فنجان سوم هنگام خوابیدن خورده می شود، ادرارآور است و برای سنگ مثانه و روماتیسم مفید است.

انگور فرنگی سیاه فرانسوی

سرخ پوستان پاسیاه (نام قبیله ای )از ریشه ی گیاه انگورفرنگی برای درمان بیماری های کلیه و رفع مشکلات یائسگی استفاده می کردند.

سرخ پوستان کری (نام قبیله ای)، از میوه‌ی خارتوت یا انگورفرنگی برای بهبود باروری و آبستنی استفاده می کردند.

میوه‌ی انگور فرنگی به علت لعابی که دانه های آن دارد، ملین و برای رفع یبوست مفید است.

آب میوه‌ی خارتوت (انگور فرنگی) را می توان با توجه به استفاده های سنتی آن به عنوان تقویت کننده ی بدن در برابر عفونت‌های ویروسی مثل سرماخوردگی، آنفولانزا و زخم‌های ویروسی مثل تبخال به طور منظم استفاده کرد.

در فرانسه جوانه های خارتوت سیاه (انگور فرنگی) را می خورند، عملکرد غده آدرنال را تنظیم می کند و برای درمان شرایط التهابی و آلرژیک مثل آسم تجویز می شوند.

روغن دانه ی انگور فرنگی برای کنترل التهاب در بیماری هایی نظیر آرتریت روماتوئید و ام اس مفید می باشد. میوه و برگ انگور فرنگی برای بهبود گردش خون به ویژه در مویرگ‌ها مفید است. آب یا عصاره ی انگور فرنگی را می توان به صورت روزانه و به مدت چند ماه برای کمک به بهبود مشکلات گردش خون مثل شکنندگی مویرگی و همچنین واریس استفاده کرد.

زیاده روی در خوردن میوه ی انگور فرنگی مضر است و اختلالاتی را به وجود می آورد. توجه داشته باشید افرادی که ناراحتی معده یا روده دارند نباید از دم کرده‌ی خارتوت استفاده کنند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نقاشی پرنده ی پرستو
  • وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    دیدگاه

    تمامی حقوق مادی و معنوی برای وب‌سایت آیدانا محفوظ می‌باشد.

    هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

    انگور فرنگی سیاه فرانسوی
    انگور فرنگی سیاه فرانسوی
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *