آموزش تصویری تهیه شراب انگور قرمز

دوره مقدماتی php
آموزش تصویری تهیه شراب انگور قرمز
آموزش تصویری تهیه شراب انگور قرمز

Loading…

Loading…

دوره مقدماتی php

Loading…

Working…

Loading…

آموزش تصویری تهیه شراب انگور قرمز

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

قسمت پنجمدر این ویدئو به بررسی ادامه مراحل درست کردن شراب می پردازیم . در این قسمت شما با روش له کردن انگور و آمیزش انگور له شده با شکر و دبه کردن مایه شراب آشنا میشید.

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

آموزش تصویری تهیه شراب انگور قرمز

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

مصرف بیش ازحدّ نوشیدنی الکلی،فشار خون را،افزایش میدهدو احتمال لخته شدن خون را،افزایش میدهد از سوی دیگر،میانه روی درمصرف الکل مثل شراب قرمز برای قلب مفید است چون شریانهارا، ُشل میکندو جریان خون را،تصریع می بخشد (دکتر دیوید نیوبیک کاردیولوژیست و متخصص قلب و عروق)

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

آموزش تصویری تهیه شراب انگور قرمز

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

آموزش گام به گام ساخت شراب انگور در مدت 20 روز و با کمترین امکانات در منزل.برای مشاهده ویدئوهای بیشتر مارا دنبال کنید و اگر سوالی راجب تهیه شراب دارید در قسمت کامنت ها یادداشت بگذارید.

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

آموزش تصویری تهیه شراب انگور قرمز

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

Loading…

قسمت هفتم در این قسمت آموزش صاف کردن یا چرخشت کردن شراب رو به شما یاد می دیم . در ین قسمت شما یاد میگیرید تا چگونه شرابی را که به عمل آمده و تخمیر آن به پایان رسیده , صاف کرده و سپس برای مرحله دوم یعنی ته نشین شدن و رنگ گرفتن و سپس بطری کردن شراب , آنرا آماده کنید . با ما همراه باشید …

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

var clickyab_ad = clickyab_ad || [];
clickyab_ad[‘id’] = 9781477515442 ;
clickyab_ad[‘domain’] = ‘faranaz.com’;
clickyab_ad[‘slot’] = 6731008658;
clickyab_ad[‘width’] = 120;
clickyab_ad[‘height’] = 240;
clickyab_ad[‘responsive’] = ‘true’ ;
clickyab_ad[‘effect’] = “”;



دستت طلا

آموزش شراب سازی در سایتهای گوناگون زیاد هست ولی این یکی به نظر من خیلی کارآمد بودسپاسگزارم

بهترین و کاملترین آموزشی که دیدم…ممنونفقط یه سوال: چجوری میشه از تفاله برای شراب بعدی استفاده کرد؟ تفاله رو مثلا میشه یه سال نیگر داشت؟


نمی دونم 🙂

آموزش تصویری تهیه شراب انگور قرمز


babak خیلی عالی و درست گفتی دمت گرم

درود وممنون از توضیحاتتنونیه سوال من برای بار اول هست میخوام شراب درست کنم یه جا خوندم نوشته بود علاوه بر چوب دانه انگور{عصه} هم باید جدا بشه ایا این حرف صحیح هست

سلام و با تشکر از آموزش ساخت شراب که خیلی کامل و جامع بود فقط یه سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم.من از قفل هوای دست ساز (بطری 300 سی سی نوشابه +شلنگ شفاف ) استفاده کرم.درب بطری قفل هوا بایت محکم بسته شود یا شل باشد.اگه جواب بدید ممنون میشم.مرسی

دانه انگور و چوب اون اگه توی شراب باشه و قصد شما هم فقط تهیه شراب باشه , مشکلی نداره . ولی اگر قصدتون تهیه شراب و سپس تقطیر و تهیه الکل یا مشروب از شراب باشه نباید باشه و باید همه رو در بیارین ! ===========================قفل هوا درش محکم باشه یا نباشه مهم نیست ولی مهم اینه سر شلنگ شفاف توی آب باشه و بیرون نیاد و هوا نکشه ! دیگه خودتون میدونین …

من شلنگ درب قفل هوا و درب دبه رو کیپ کیپ درست کردم بطوری که هیچ هوایی نمی کشه شلنگ توی دبه خیلی با محتویات داخل دبه فاصله داره و شلنگ سمت قوطی نوشابه داخل آب و بطری هم زیاد پر نیست حالا اگه درب قوطی نوشابه رو سفت سفت کنیم گازهایی که از دبه خارج میشن و حبابهایی که توی بطری نوشابه بوجود میان از بطری خارج میشن؟بطری یادبه نمی ترکه؟

توی توضیحات نوشتم که روی بطری قفل هوا یه سوراخ باید باشه . دوباره بخونین ! مهم اینه که هوا به داخل دبه تخمیر نفوذ نکنه ..

آقا واقعا دمت گرم توضیحاتت خیلی جامع و کامل بودمن خیلی سرچ کردم اما توضیحات شما کامل ترین بود و من تصمیم گرفتم به روش شما شراب بزارم واین کار رو هم کردم و 30 کیلو شراب گذاشتم فقط چون انگور ها رو شسته بودم تو یه لیوان اب انگور 3قاشق شکر و یه قاشق مربا خوری مخمر حل کردم و ریختم توش و هم زدمو درش رو بستم و قفل هوا رو زدم و بعد از 6 7 ساعت خروح هبابها شروع شد که خیلی خشایند بود.می خواستم بدونم با این اوصاف روند درست بوده و مشکلی پیش نخواهد اومد؟اینم بگم که حدود 6 کیلو از این 30 کیلو انگور عسگری بوده و 2 تکه نبات هم داخل دبه انداختم

دست شما درد نکنه اگه بهشتی وجودداشته باشه جای شماانجاست.پیمان ب

آقا خیلی ممنون از شما باور نمیکنید شراب من رسید اونم چه شرابی ناب ناب من 19 مهر انگورارو انداختم و 15 روزه رسیدن البته هنوز کدرن ولی جاتون خالی دیشب با یه لیوانش چسبیدم به سقف جای همه دوستان دست اندرکار هم خیلی خالی.بازم از روشی که آموزش دادی خیلی خیلی ممنون وسپاسگذارم.آیدین

درود بر شما حدود 7 کیلو انگور روبعد له کزدن تو یه دبه 25 لیتری ربختم و تمام مراحل انجام دادم ولی بعد 4 روز حبابی خارج نشد باچوب بهم زدم و24 بعد هم باز اتفاقی نیوفتاد مخمر اضافه کردم وهمچنان بهد از 24 ساهت حباب خارج نشده در ضمن دمای محیط هم 30 درجه است چکار کنم؟


20

ممکنه درب دربه شما کیپ نیست و گاز خارج میشه و از قفل هوا در نمیاد ! دلیلش میتونه این باشه . با بو کشیدن میتونی تشخیص بدی که آیا بوی ترشیدگی میده یا نه ؟ احتمالن دبه کیپ نیست اگر که بوی ترشیدگی میده ! و یا ممکنه انگور شما با نمک یا گوگرد توسط خود باغبان آلوده شده باشه چون بعضی از باغبان ها برای اینکه از انگورشون حرومی !!! تهیه نشه , این کار رو میکنن …

من شراب رو تا مرحله ای که 20 روز ازش گذشته بود انداخته بودم عا لی بود وداشت ته نشین میشد اما حالا کمی مزه سرکه میده و رویش هم یک توری سفید رنگ بسته میتو نم از حالا جلوی سرکه شدنش را بگیرم؟

نه عزیزم نمیشه شما همون ده دوازده روز بعد باید صاف میکردی میذاشتی جای خنک . نه اینکه 20 روز بذاری تخمیر بشه و شراب بگنده !

متاسفانه برای دولین باره که به سایت شما مراجعه میکنم چرا که این مطلب پر از اطلاعاتبه درد خوردنی در مورد نحوه تهیه شراب شیراز بویژه * خلار * اون رو انقدر با عشق پذیرفتم که جای خالیش رو برای من « ٪۱۰۰ شیرازی »که ۳۳ ساله از ان مایه حیات دور افتاده ام پر کرد. مشکل تهیه انگور اون در این جا ( لس انجلسه ) که نمیدونم چطور میشه اونو به دست اورد. کسی میدونه ؟ دستشون مرسی اگه خبری کنن

مقاله عیلی باحالی بود
به سلامتی 
داوید فاخری

انصافاً کامل ترین دستورالعمل برای تهیه شراب ناب شیراز.من با همین دستورالعمل امسال برای اولین بار چنان شرابی انداختم و نگو و نپرس.110 کیلو انگور که 75 لیتر هم شراب سیاه و خوش طعم و گیرا داد.ممنون

استفاده از دستگاه تولید بخار ! بخار آب هر چیزی رو استریل میکنه


عالی بود


دست درد نکنه با این شرابت


دمت گرم داداش.. فدایی داری..


ارسال یک نظر

 Subscribe In a Reader

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک

هر چه کنی‌ بخود کنی‌
…..

تنها و تنها در زبان پارسی است که گوینده به اصوات متفاوت می‌تواند زبان را چرخانده و سخن بگوید. در تمامی زبان‌های رایج دیگر دنیا همیشه ی…

آموزش تصویری تهیه شراب انگور قرمز
آموزش تصویری تهیه شراب انگور قرمز
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *