آبدهی قاشقی

دوره مقدماتی php
آبدهی قاشقی
آبدهی قاشقی

یکی از بهترین گزینه های نگهداری گیاهان آپارتمانی، گیاه همیشه سبز قاشقی است. این گیاه زیبا همانند اسمش دارای برگهایی به شکل قاشق است و برای نگهداری داخل آپارتمان بسیار مناسب است. یکی از دلایل مناسب بودن انواع گل قاشقی برای داخل خانه، تاریک بودن محل زندگی آنهاست و همین امر باعث شده است تا این گیاه به سایه مقاوم باشد و در دفاتر کاری و ادارات و جای کم نور به خوبی رشد کند. نگهداری گل قاشقی آسان است و تنها با رعایت چند نکته ساده می‌توانید یک گیاه سالم و سرحال داشته باشید. با ما همراه باشید تا با این گل زیبا و نگهداری آن آشنا شوید.

گل قاشقی ( پپرومیا ) با نام انگلیسی ( Desert privet ) گیاهی قدیمی و معروف است که دارایی برگهایی قلبی شکل، گوشتی و همیشه سبز است. رشد این گیاه کمی کند است و زادگاه آن برزیل و جنگل های انبوه و نسبتا تاریک آمازون است. برگهای این گیاه در 2 رنگ سبز و ابلق مشاهده می‌شوند که نوع ابلق آن نور بیشتری لازم دارد.  

ارتفاع این گیاه چیزی حدود 20 الی 25 سانتی متر است و به علت نداشتن رشد سریع، از گیاهان مناسب برای تراریوم شمرده می‌شود. در صورت ایده آل بودن شرایط، یک ساقه گلدهنده در این گیاه رشد می‌کند که گلهای ظریفی به رنگ سفید تولید می‌کند. اگر می‌خواهید گیاهی انبوه با برگهای درشت داشته باشید توصیه می‌شود که گلهای آن را حذف کنید تا تمام انرژی ریشه ها جذب آن ها نشود. یکی از نکات جالب در مورد این گیاه قدرت تشخیص آلودگی هوا است چرا که به دلیل داشتن ریشه های سطحی، در صورت آلوده بودن هوا گیاه زرد و خشک خواهد شد.

همانطور که گفته شد این گیاه به دلیل بودن در زادگاهی نسبتا تاریک به نیم سایه مقاوم است و تقریبا می‌تواند بدون نور زنده بماند! بنابراین می‌توانید برای تامین نور مورد نیاز آن مکانی مانند کنار پنجره اتاق یا آشپزخانه و پذیرایی را برای آن در نظر بگیرید. توجه داشته باشید که تابش اشعه ی مستقیم خورشید بر روی برگها، گیاه قاشقی را دچار آسیب خواهد کرد. مواظب تابش اشعه ی خورشید به خصوص در ظهر به گیاهتان باشید.

آبدهی قاشقی

دوره مقدماتی php

 

گیاه آپارتمانی قاشقی به آبیاری نیاز چندانی ندارد و در لیست گیاهان مقاوم به خشکی قرار می‌گیرد. مانند باقی گیاهان تنها زمانی اقدام به آبیاری کنید که بین 2 آبیاری سطح خاک کاملا خشک شده باشد و بعد از چک کردن متوجه خشکی خاک شده باشید. همانطور که آبیاری زیاد سبب پوسیده شدن ریشه و ساقه می‌گردد، آبیاری کم و خشکی کشیدن بیش از حد گیاه نیز سبب پژمرده شدن برگها خواهد شد. در تابستان به دلیل هوای گرم و خشک آبیاری را بیشتر کنید و برعکس در زمستان، با آب ولرم و دفعات آبیاری کمتر گیاه را سیراب کنید.

 

متاسفانه گیاه قاشقی نسبت به سرما مقاوم نیست و حداکثر دمایی که در زمستان می‌تواند تحمل کند، 16 درجه سانتی گراد است. در بهار و تابستان هرچه دما رو به گرمی ( 30 درجه سانتی گراد ) برود، گیاهی پرپشت تر و شاداب تر خواهید داشت.

 

غبار پاشی هفته ای 2 بار در تابستان و هفته ای یکبار در زمستان توصیه میشود.

 

به دلیل داشتن ریشه ای ضعیف و سطحی گلدان کوچک را ترجیح میدهد اما هر سال چک کنید و اگر نیاز داشت تعویض کنید. برای داشتن گیاهی سالم و سرحال بهتر است ماهی یکبار سطح خاک را کمی خراش دهید تا هوا به داخل نفوذ کنید. توجه کنید که با اینکار به ریشه ها آسیبی وارد نشود.

 

بهتر است در فصول رشد به منظور تامین مواد مورد نیاز این گیاه، از کودهای کامل و مخصوص گیاهان آپارتمانی استفاده کنید.

 

بهترین خاک برای گیاه قاشقی، خاکی با نفوذ بالا است که ریشه و ساقه را از پوسیدگی محفوظ بدارد. یک قسمت پیت ماس، ماسه و خاک باغچه برای آن مناسب است. بهتر است برای داشتن زهکش بیشتر، کف گلدان را مقداری ماسه و سنگریزه بریزید.

 

تمامی گیاهان آپارتمانی از طریق برگ هایشان تنفس می‌کنند و در هوای آلوده حتی داخل اتاق ممکن است به دلیل نشستن گرد و خاک برروی آنها، منافذ تنفسشان بسته شود. با تمیز کردن برگها، این منافذ باز می‌شود و گیاه به راحتی تنفس می‌کند. علاوه بر تمیزی، این کار در زیبایی گیاهان نیز نقش دارد. می‌توانید از انواع روش های تمیز کردن برگ گیاهان کمک بگیرید و گیاهی سالم و زیبا داشته باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

ایران درخت

امروز ، فروشگاه اینترنتی گل و گیاه  ایران درخت با بیش از 500 نوع محصول گوناگون اعم از گیاهان آپارتمانی ، انواع تقویت کننده ها و کود های گل و گیاه ، انواع گلدان های پلاستیکی ، سفالی ، سرامیکی و … ، انواع خاک های مخصوص گیاهان توانسته است نیاز های گل و گیاه شما مشتریان عزیز را در کمترین زمان ممکن فراهم آورد.

ماموریت و رساله ی فروشگاه اینترنتی گل و گیاه ایران درخت ، تامین سریع تمامی گل و گیاه ، ملزومات باغبانی و جلب رضایت شما مشتریان گرامی میباشد.

آدرس ایمیل:

آبدهی قاشقی

کلمه کاربری یا ایمیل *

رمز عبور *

ورود

بیش از ۱۰۰۰ گونه از گل برگ قاشقی یا پپرومیا وجود دارد و اکثر آن‌ها بومی آمریکای مرکزی و جنوبی هستند. همه‌ی انواع گونه‌های گل پپرومیا که به خانواده‌ی فلفل تعلق دارند، نیمه گوشتی هستند و نیازهای بسیار مشابهی دارند. در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا با روش نگهداری گل قاشقی آشنا شوید و این ۱۳ نکته درباره پرورش و نگهداری پیرومیا قاشقی در این فصل از سال به کار بندید.

برگ‌های این گیاه، ضخیم و گوشتی، صاف یا براق هستند و می‌توانند سایه رنگ‌های مختلف سبز، قرمز، خاکستری و کرم را داشته باشند. الگوی روی برگ ممکن است مرمری، راه راه یا یکدست باشد. گل‌های گیاه پپرومیا کوچک و بسیار ریز هستند، و به صورت خوشه‌ای روی مخروط‌های عمودی رشد می‌کنند. زمانی که گیاه آپارتمانی پپرومیا کوچک است می‌تواند در گلدان و تراریوم باشد. در محیط داخلی، گیاه پپرومیا بالغ هرگز بلندتر از ۳۰ تا ۴۵ سانت نمی‌شود و بنابراین برای روی میز و داخل خانه گیاه مناسبی است. برخی از انواع این گیاه برای آویزان کردن واقعا عالی هستند. محبوب‌ترین انواع گیاه قاشقی برای داخل آپارتمان پپرومیا کاپراتا و پپرومیا ابلق هستند.

گل قاشقی یا پپرومیا در نور غیر مستقیم کنار پنجره به خوبی رشد می‌کند. این گیاه حتی زیر نور فلورسنت هم رشد می‌کند. نور ناکافی باعث می‌شود که رشد گیاه پپرومیا که به طور کلی بسیار کند است، کاملا متوقف شود. نور مستقیم خورشید، برگ‌های این گیاه را می‌سوزاند.

صبر کنید تا ۵۰ درصد از خاک گلدان خشک شود و بعد به آن آب بدهید. آبیاری بیش از حد، منجر به پوسیدگی ریشه می‌شود و در واقع علت اصلی مشکلات جدی گیاه پپرومیا است. بهتر است این گیاهان را از ته آبیاری کنید. این روش سبب می‌شود که برگ‌ها خشک بمانند و به جلوگیری از بیماری‌های گیاهی کمک می‌کند. برگ‌های ضخیم این گیاه حاوی آب هستند و اجازه می‌دهند که گیاه بتواند به مدت طولانی بدون رطوبت بماند.

آبدهی قاشقی

مطلب مرتبط: ۵ نکته برای پرورش و نگهداری گیاهان زیبا در محل کار

به صورت ماهانه در بهار و تابستان به این گیاه کود بدهید به این ترتیب که کود گیاهان آپارتمانی را رقیق کنید تا قوت آن به نصف کاهش پیدا کند. تغذیه‌ی پپرومیا در پاییز و زمستان ضرورتی ندارد.

دمای بین ۶۰ تا ۸۰ درجه‌ی فارنهایت ایده‌آل‌ترین دما برای این گیاه است. درجه حرارت زیر ۵۰ تا ۵۵ درجه فارنهایت و هوای سردی که از پنجره و درها وارد می‌شود، باعث آسیب دیدن برگ این گیاه می‌شود.

گیاهان پپرومیا در اصل به جنگل‌های بارانی برزیل تعلق دارند و به محیط گرم و مرطوب علاقمند هستند.

گل‌های گیاه قاشقی یا پپرومیا کوچک و ریز هستند. در واقع برگ‌های این گیاه به آن جذابیت و زیبایی می‌دهند.

مطلب مرتبط: گیاهان آپارتمانی:‌ ۲۶ بهترین انواع گل های آپارتمانی برای خانه شما

آفات گیاهان آپارتمانی مانند شپشک آردی و شته می‌توانند مشکل‌زا باشند.

لکه‌حلقوی، ویروسی است که روی برگ‌ها شکل‌های گرد خیلی زشت ایجاد می‌کند، , در رطوبت بالا که گیاه پپرومیا خیلی دوست دارد، رشد می‌کند. از آن‌جایی که هیچ درمان خوبی برای این بیماری گیاهی وجود ندارد، شاید مجبور شوید برگ‌های آسیب‌دیده و حتی کل گیاه را دور بیندازید. خشک نگه داشتن برگ پپرومیا و فراهم آوردن گردش هوای خوب برای جلوگیری از بروز بیماری‌ها ضرورت دارد.

برای این گیاه از خاک گلدانی شل استفاده کنید که آب به سرعت از آن عبور می‌کند.

مطلب مرتبط:انواع بن سای: ۲۲ بهترین درخت برای پرورش بونسای+روش نگهداری

زمانی که ریشه‌ی گیاه گلدان فعلی را پر کرده‌است می‌توانید آن را به گلدان بزرگ‌تری منتقل کنید. کاشت پپرومیا در گلدانی که بیش از حد بزرگ است، مانع از این می‌شود که خاک گلدان خشک شود و در نتیجه ریشه‌ی گیاه می‌پوسد.

گیاه پپرومیا را می‌توان در هر قسمتی در طول ساقه هرس کرد. این گیاه از گره‌های زیر بریدگی روی ساقه دوباره رشد می‌کند

این گیاه به آسانی از قلمه‌های برگ، قلمه‌ّهای ساقه و شاخه‌ها تکثیر می‌شود. اطمینان حاصل کنید که انتهای بریده شده از برگ‌های گیاه قاشقی یا ساقه‌هایی که برای تکثیر این گیاه استفاده می‌شوند به مدت چند ساعت یا یک شب قبل از کاشت بمانند تا خشک ‌شوند.

گیاه قاشقی غیرسمی است.

منبع: هاوس پلنت

 

برچسب ها نگهداری گل قاشقیگلگیاهگیاهان

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

نام گیاه: پپرومیا قاشقی
نام انگلیسی: Desert privet
نام علمی: Peperomia magnoliaefolia
خانواده: Piperaceae
منشا: برزیل، آفریقای جنوبی و مرکزی

این گیاه زینتی گونه های خیلی زیاد و البته متنوعی دارد. که بطور مشترک برگهای گوشتی دارن و میتونن آب رو درون بافتشون ذخیره کنن. نیاز نوری خیلی زیادی ندارن و به همین دلیل به راحتی در آپارتمان قابل نگهداری هستن.

 

از اونجایی که این گیاه بیشتر از چهارصد نوع دارد، شما این گیاه رو در انواع مختلف طرح وشکل و در بعضی مکانها حتی روی تنه ی درخت هم ببینید. فقط کافیه کمی دقت داشته باشید. پپرومیا گیاه بسیار حساسی است  که البته اگر درباره نوع پرورشش اطلاعات لازم را داشته باشید میتوانید از داشتنش لذت ببرید. این گیاه معمولا از لحاظ قدی و طولی رشد زیادی ندارد و بیشتر بصورت جانبی رشد میکنه. برگهای بسیاااار زیبایی داره که در شرایط مطلوب پهن و براق و تخم مرغی شکل هستند. پپرومیا قاشقی دو نوع ساده و ابلق داره که البته هر کدومشون زیبایی خاصی رو دارند.

آبدهی قاشقی

 

شاید براتون خوشحال کننده باشه که بگم پپرومیا قاشقی دختر خیییلی خوبیه و به راحتی توی محیط کم نور آپارتمانی میتونه به زندگیش ادامه بده. البته این گیاه رشد زیادی نداره و بیشتر بصورت مینیاتوری و ظریف میمونه و به همین دلیله که خیلی از گلخانه دارها از این گیاه با ترکیب چند گیاه هم خانواذه ی اون برای ساخت انواع تراریوم استفاده میکنند. این گیاه هم مثل هر گیاه دیگه ای در زمان خاصی از رشدش به گل میشینه که البته این گل با ظاهر( نی شکل ) زیبایی خاصی نداره و حتی برای رشدش هم ایجاد اختلال میکنه. پس در زمان ظاهر شدن این گلها حتما از گیاه مادر جداش کنید.

 

این گیاه هم مثل هر گیاه دیگری به لحاظ نوری مناطق پرنور اما به دور از تابش نور مستقیم آفتاب رو به هر شرایط دیگری ترجیح میده. اما در صورت عدم وجود نور هم میتونه به راحتی به حیاطش ادامه بده. به خاطر داشته باشید که پپرومیا زیر اشعه ی چراغ فلورسنت از بین خواهد رفت. پپرومیا در مقابل سرما هیچ استقامتی نداره پس در فصل زمستان گیاه رو در منزل یا گلخانه قرار بدید و درفصل تابستان هم گیاه رو از نور مستقیم خورشید دور نگه دارید.

همونطوری که در ابتدا گفتم پپرومیا قاشقی آب رو در بافت برگها و ساقه های خودش ذخیره میکنه و نیاز آبی کمی داره . پس برای آبدهی عجله نداشته باشید. البته آبدهی رو هم به تعویق نندازید. بهترین راه آبدهی به موقع و برنامه ریزی شده گیاه هست. در زمستان هر دو هفته یکبار و در تابستان هفته ای یکبار به گیاه پپرومیا قاشقی آب بدید. یادتون باشه که قبل از آبدهی سطح خاک رو چک کنید و بعد از اطمینان از خشکی سطح خاک اقدام به آبدهی کنید.

 

خیلی از دوستان شکایت دارند از اینکه چرا روی برگهای گیاه قاشقیشون لکه هایی ایجاد شده ؟ باید بگم که یکی از اصلی ترین دلایل این مشکل رطوبت محیطی بالا یا آبپاشی های مداوم روی برگهای این گیاه هست. اگر علاقه دارید که همزمان با آبپاشی گیاهان دیگرتون این گیاه رو هم مرطوب کنید بهتره درجه آبپاشتون رو به جای آبپاشی روی غبار پاشی تنطیم کنید و هفته ای یکبار در زمستان و دوبار در تابستان گیاه رو مرطوب کنید. درسته که آبپاشی سطح گیاهتون رو براق تر و زیبا تر نشون میده اما در دراز مدت گیاهتون رو خراب خواهد کرد. پس بجای آبپاشی مداوم، برگ های گیاه رو با پارچه های نخی و مرطوب و با فشار دست بسیار آرام پاک کنید. این گیاه ساقه و برگهای بسیار ترد و شکننده ای داره پس مواظب باشید فشار زیادی رو روی گیاه وارد نکنید.

 

خاک مناسب برای پپرومیا قاشقی خاکی نسبتا سبک هست که متشکل شده از یک قسمت پیت ماس، یک قسمت ماسه و یک قسمت خاک باغچه که ترکیب خوبی رو بوجود خواهند آورد. یادتون باشه برای کف گلدان از سنگ ریزه استفاده کنید. (برای اطلاعات بیشتر در مورد خاک هایی که نام بردم به این لینک مراجعه کنید)

 

 

تکثیر پپرومیا قاشقی به دو صورت قلمه و برگ هست. برای تکثیر به روش برگ باید برگ پپرومیا قاشقی رو با چاقوی تیزی ببرید و بعد در هورمون ریشه زایی بزنید و بکارید. از اونجایی که به نظر من هورمون ریشه زایی مواد شیمیایی هست، من برای تکثیر، برگ این گیاه رو در خاکی متشکل از مقدار کمی کوکوپیت و پرلیت و مقداری خاک برگ و همینطور پیت ماس که خاک ریشه زا هست قرار میدم. درسته به مدت زمان بیشتری احتیاج داره اما روند طبیعی خودش رو طی میکنه.برای تکثیر پپرومیا قاشقی از برگ برگهارو جوری قرار بدید که تا نصف توی خاک قرار بگیرند

برای تکثیر قلمه هم میتونیدبا چاقوی تیز از گیاه قلمه بگیرید و برگهای انتهایی قلمه رو جدا کنید و در خاکی که گفتم بکاریدشون. یادتون باشه سه روز اول به قلمه ها آب ندید تا زخم قلمه های گیاه پینه ببنده. البته برای این گیاه و گیاهانی از این دست که گوشتی و آبدار هستند این روش صدق میکنه.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌سایت

در این مقاله سعی داریم روش های مختلف نگهداری و پرورش گیاه خانواده بگونای رو معرفی کنیم.

میس گل یک مجله اینترنتی و آنلاین در مورد معرفی، نگهداری و پرورش گل و گیاه های آپارتمانی ، زینتی ، کاکتوس ها و … می باشد. این سایت فعالیت خود را از سال 1397 آغاز نموده و هدف آن ترویج فرهنگ نگهداری گل و گیاه در میان خانم ها و آقایان می باشد.

© 2018 تمامی حقوق مادی و معنوی میس گل محفوظ و کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است | طراحی و برنامه نویسی توسط لیمووب

کافه گلدون اولین فروشگاه آنلاین گل و گیاه دارای مجوز کشوری از اتحادیه کسب و کارهای مجازی

کافه گلدون اولین فروشگاه آنلاین گل و گیاه دارای مجوز کشوری از اتحادیه کسب و کارهای مجازی

سبد خرید شما خالی است.

سبد خرید شما خالی است.

گیاه قاشقی (یا پپرومیا) با نام علمیِ Peperomia magnifolia و از خانواده پیپراسه (فلفلی ها) Piperaceae، میباشد. این گیاه، گیاهیست علفی و همیشه سبز است. گل قاشقی بومی آمریکای جنوبی (برزیل)، آفریقای جنوبی، آفریقای مرکزی و به طور کلی مناطق گرمسیری است. گیاه قاشقی بسیار کم توقع بوده و از آنجا که خواستگاه آن جنگلهای انبوه است، نور کم، سایه و کم آبی را به راحتی تحمل میکند. به همین دلیل میتواند در رده گیاهان آپارتمانی پرطرفدار قرار گیرد. برگهای گیاه قاشقی سبز تخم مرغی شکل، گوشتی و براق، با انتهای تقریبا گرد است. گلهای گیاه قاشقی نیز کوچک و بسیار ریز هستند و بصورت خوشه‌ای، روی مخروطهای عمودی رشد میکنند.

آبدهی قاشقی

در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع گوناگون گیاه قاشقی ، چگونگی تکثیر گل قاشقی ، مشکلات گیاه قاشقی و راه های درمان آن آشنا شوید.

با توجه به شکل ظاهری و نحوه رشد گیاه قاشقی ، آنها را به سه گروه تقسیم نموده اند:

گیاه قاشقی به شکل بوته ای که دارای دمبرگهای قرمز هستند.

بعضی نیز برگهای گوشتی و قلبی شکل دارند.

گروه بالا رونده که به داربست یا قیم بسته می شوند و بالا می روند یا از اطراف گلدان آویزان می شوند.

این گونه، دارای ساقه های قرمز و برگهای ظریف نقره ای و بعضا برگهای سبز آبدار هستند.

این گونه از گل قاشقی ، برای گلدانهای آویز بسیار مناسب هستند.

این گونه، دارای ساقه های بلند و قرمز رنگ هستند.

بعضی از آنها ساقه های گوشتی و برگهای گوشتی دارند و لبه برگها ارغوانی است.

گاها نیز سطح برگ با موهای بسیار ظریفی پوشیده شده است.


آپارتمانی ها

پپرومیا قاشقی ابلق


آپارتمانی ها

پپرومیا قاشقی


آپارتمانی ها

پپرومیا قاشقی

این گونه، پپرومیا پلوسیدا (Peperomia pellucida) نام دارد.

برگهای آن، سبز و براق و قلبی شکل و گوشتی هستند.

ساقه های این نوع از گیاه قاشقی ، گوشتی بوده و ارتفاع آن به ۴۵ سانتی متر نیز میرسد.

این گونه از گیاه قاشقی به پپرومیا ابلق (Peperomia obtusifolia) معروف است.

برگهای آن سبز و سفید با انتهای تقریبا گرد است.

ساقه ها در این گیاه، سبز یا قرمز رنگ بوده و بطور کلی نیاز به نور بیشتری دارد.

نام این گونه، پپرومیا کاپراتا (Peperomia caperata) میباشد.

آبدهی قاشقی

برگهای آن بسیار زیاد و به صورت قلبی شکل بوده که از قسمت داخلی (مرکزی) گیاه خارج میشوند.

شکل ظاهری برگها چروک و راه راه تیره و روشن به رنگهای سبز و قرمز میباسد.

دمبرگهای آن نیز همگی قرمز رنگ اند.

پپرومیا آرجیریا (peperomia argyreia)، نام گونه هفتم از گیاه پیرومیا میباشد.

این گیاه، به پیرومیا ی برگ هندوانه ای نیز معروف است.

برگهای این گونه شبیه به پوست هندوانه و با خطوط راه راهِ سبز تیره و روشن است.

همچنین نوک برگهای این گیاه تیز بوده و دمبرگ های آن، قرمز رنگ هستند.

گل قاشقی یا پپرومیا ، در نور غیر مستقیم کنار پنجره به خوبی رشد میکند.

نور مناسب برای این گیاه، نور زیاد تا متوسط میباشد (بسته به نوع آن است که ابلق ها معمولا به نور بیشتری احتیاج دارند).

اما این گیاه، در صورت عدم وجود نور هم میتواند به راحتی به حیاتش ادامه دهد.

  • عکس پروفایل آصف
  • این گیاه، نور مستقیم آفتاب را در صبح زود یا عصر (بخصوص در فصولی همانند بهار، پاییز و تابستان) تا حدودی تحمل میکند.

    اما مراقب نورِ مستقیمِ آفتاب، در بعد از ظهرِ روزهای گرم (بخصوص در فصل تابستان) باشید.

    نور ناکافی باعث میشود که رشد گیاه کاملا متوقف شود و نور مستقیم خورشید نیز، برگهای گیاه را میسوزاند.

    خاک مناسب برای پپرومیا قاشقی ، خاک نسبتا سبک با زهکش خوب است.

    این خاک میتواند متشکل از یک قسمت پیت ماس، یک قسمت ماسه و یک قسمت خاک باغچه باشد که ترکیب خوبی را به وجود خواهند آورد.

    پپرومیا ، علاقمند محیط گرم و مرطوب است.

    هفته ای یکبار در زمستان و دوبار در تابستان گیاهتان را غبارپاشی کنید.

    رطوبت لازم برای برگ قاشقی نیز حد‌ود‌ ۵۰  د‌رصد‌ است.

    چنانچه رطوبت و حرارت و سرما از حد خود تجاوز کند، لکه‌هایی بر روی سطح برگهای گیاه قاشقی ظاهر شده و برگها را بی‌حس کرده و میریزند.

    آبدهی قاشقی

    پپرومیا آب را در بافت برگها و ساقه های خود ذخیره میکند و نیاز به آبیاری فراوان ندارد.

    میزان آبیاری گیاه قاشقی در زمستان، هر ۱۰ روز تا دو هفته یکبار و در تابستان، هفته ای ۱ الی ۲ بار میباشد.

    بهتر است صبر کنید تا خاک گلدان خشک شده و سپس به آن آب بدهید.

    همچنین آبیاری بیش از حد نیز منجر به پوسیدگی ریشه ها میشود و در واقع علت اصلی مشکلات جدی گیاه پپرومیا است.

    بهتر است این گیاه را از طریق زیر گلدانی آبیاری کنید.

    این روش سبب می‌شود که برگها پیرومیا ی شما خشک مانده و گیاهتان به بیماریهای گیاهی مبتلا نشود.

    این گیاه، به سرمای زیاد مقاومت ندارد و دمای بین ۱۵ تا ۳۰ درجه را تحمل میکند.

    بهترین دما برای آن، حدود ۲۵ درجه سانتی گراد است.

    دمای بالا نیز موجب چروکیده شدن برگهای گیاه قاشقی و خشک شدن آنها میشود.

    بخصوص اگر در این شرایط، گیاهتان خشکی نیز کشیده باشد.

    در صورتی که برگهای گل قاشقی شما کم رنگ شوند و رشد گیاه کاهش یابد، باید از کود استفاده کنید.

    برای تقویت گیاه قاشقی در فصلهای سرد، ماهی ۱ بار و در فصلهای گرم، هر ۲ هفته یکبار میتوانید از کود کامل استفاده نمایید.

    گیاه قاشقی به دو روش قلمه ساقه و برگ تکثیر میشود.

    در بهار و تابستان از قلمه یک ساله گیاه استفاده نمایید.

    به این منظور، یک شاخه بلند انتخاب کرده و یک قلمه به طول ۷ الی ۱۰ سانتی‌متر را به وسیله چاقو یا قیچی از آن جدا کنید.

    قلمه به یک یا دو برگ نیاز دارد، برگ‌های اضافی را به وسیله قیچی از انتها جدا کنید طوریکه به ساقه قلمه آسیبی وارد نشود.

    انتهای قلمه را با قیچی (به صورت مورب) جدا کنید؛

    چون در اینصورت سطح بیشتری با خاک در تماس خواهد بود و ریشه‌دار کردن گیاه، راحتتر صورت میگیرد.

    سپس قلمه را در بستری که زهکشی خوبی داشته باشد (مثل پیت‌ماس، کوکوپیت و پرلیت یا خاک‌برگ و ماسه) به میزان ۴تا۵ سانتیمتر فرو کنید.

    درآخر نیز گیاه قاشقی جدید خود را در محلی که دمای آن ۱۸- ۲۴ درجه باشد، قرار دهید.

    در این روش، یک برگ از گیاهتان را به وسیله یک قیچی جدا کنید.

    سپس به چهار نوع مختلفِ :

    میتوانید قلمه برگ را آماده کرده و آن را در بستر مناسب بکارید.

    قلمه برگ آماده شده را _در صورت امکان_ به هورمون ریشه زایی آغشته کرده و سپس در بستر مناسب (مثل پیت‌ماس، کوکوپیت و پرلیت یا خاک برگ و ماسه) بکارید.

    سپس گیاهتان را در محیطی گرم، مرطوب و دور از تابش مستقیم آفتاب نگهداری کنید تا ریشه بدهد.

    لازم به ذکر است که هورمون ریشه زایی، لازم و ضروری نیست ولی آغشته کردن برگ به آن، روند ریشه‌دار کردن قلمه برگها را سریعتر میسازد.

    در مورد انواع گوشتی گیاه قاسقی نیز، برگ را روی سطح ماسه خوابانده و روی آن ماسه شسته بریزید.

    پس از مدتی، ریشه گیاه، از انتهای رگبرگها ظاهر میگردد.

    دقت کنید که انتهای بریده شده برگ‌ یا ساقه‌هایی که برای تکثیر این گیاه استفاده میشوند، به مدت چند ساعت یا یک شب قبل از کاشت، در فضای باز مانده تا خشک ‌شوند.

    آفت گیاهان آپارتمانی ، به جانورانی گفته میشود که بطور مستقیم یا غیرمستقیم، به گیاهان خسارت وارد میکند. آفت گیاهان آپارتمانی ، عمدتا در گروه حشرات، کنه ها و حلزونها […]

    پشه گلدون، یکی از مشکلاتی هست که افراد علاقه مند به نگهداری گیاهان در خانه، همواره با آن رو به رو می شوند. اولین راه، بعد از دیدنِ پشه گلدون، […]

    بیماری گیاهان آپارتمانی ، از جمله مواردی است که سبب بدحالیِ گیاهان زیبای شما می شود. بیماری گیاه ، به هر نوع تغییر غیر طبیعی در ظاهر یا عملکرد گیاه […]

    مشکلات گل قاشقی از قبیل زرد شدن برگ پپرومیا قاشقی ، ریزش برگ پپرومیا قاشقی یا اشکالاتی در تکثیر پپرومیا قاشقی ، قلمه زدن پپرومیا قاشقی ، نور قاشقی ، […]

    اگر فرصت خواندن مقاله رو ندارید، می‌تونید اون رو فقط در چند دقیقه گوش بدید.   نگهداری زامیفولیا، شاید برای بسیاری از دوستداران گل و گیاه کار سختی به نظر […]

    اگر فرصت خواندن مقاله رو ندارید، می‌تونید اون رو فقط در چند دقیقه گوش بدید.   مشکلات سانسوریا از قبیل خشک شدن برگ سانسوریا ، لوله شدن برگ سانسوریا ، […]

    علت این امر، کمبود عناصر غذایی در خاک گلدان است.

    طبق دستور کارشناس، گیاه را با تغذیه مصنوعی غنی کنید.

    علت این امر کنه میباشد.

    گیاه را هر دو هفته یکبار با سم کنه کش سمپاشی نمایید.

    غبار پاشی و تمیز نمودن برگها نیز در کاهش آفت مؤثر است.

    علت این پدیده، قارچ است که خود ناشی از هوای سرد و مرطوب است.

    با سم قارچ کش، گیاه را سم‌‌پاشی نموده و گلدان را به محل گرمتری منتقل کنید.

    همچنین غبارپاشی را تا رفع علائم فوق متوقف کرده و آبیاری را کاهش دهید.

    تاول نوعی بیماری قارچی است که میتواند از آبیاری زیاد باشد.

    اجازه دهید سطح خاک گلدان، در فاصله بین دو آبیاری خشک شود و سپس گیاهتان را آبیاری نمایید.

    آبیاری های بعدی را نیز با میزان کمتری شروع کنید.

    آب زیر گلدانی را مرتبا تخلیه کرده و زهکش را چک کنید.

    همچنین در صورت نیاز، میتوانید از قارچکش نیز استفاده نمایید.

    علت این امر آن است که گیاه شما تشنه بوده و هوای محل نگهداری آن نیز خشک میباشد.

    باید فورا گیاهتان را آبیاری نمایید.

    همچنین بهتر است گلدانتان را ۱۵ دقیقه درون تشت پر از آب قرار داده و گلدان را به محل خنکتری منتقل نمایید.

    به این دلیل که شدت نور زیاد است.

    گلدانتان را هر چه زودتربه محل کم نور تری منتقل کنید.

    از مواد براق کننده شیمیایی استفاده نکنید.

    با غبارپاشی و استفاده از پارچه و اسفنج مرطوب نیز برگها را تمیز کنید.

    علت این امر، بالا بودن دمای هواست.

    بهتر است گلدان ها را به مکان خنک تری منتقل کنید تا مشکل برطرف شود.

    آبیاری بیش از اندازه عامل آن است.

    اجازه دهید سطح خاک گلدان بین دو آبیاری خشک شده، سپس با میزان کمتری آبیاری را شروع کنید.

    علت این امر، سرد بودن دمای هوا میباشد.

    بهتر است گلدانتان را به محل گرمتری منتقل نمایید.

    یا گلدانتان کوچک است و یا گیاه، دچار کمبود مواد غذایی شده.

    در این شرایط باید گیاهتان را با کود مناسب غنی کنید.

    ویروسی است که روی برگها لکه های گردِ زشت ایجاد میکند.

    این ویروس، در در رطوبت بالا رشد میکند.

    چون هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد، بهتر است برگهای آسیب‌دیده و حتی کل گیاه را دور بیندازید.

    خشک نگه داشتن برگ پپرومیا و فراهم آوردن گردش هوای خوب، برای جلوگیری از بروز بیماریها ضرورت دارد.

    علت این امر، نور کم است.

    گیاهتان را به مکانی روشن‌تر با نور غیر مستقیم منتقل نمایید.

    این امرمیتواند علتهای متفاوتی داشته باشد؛

    مثلا از آبیاری زیاد، نور شدید آفتاب یا بیماریهای قارچی باشد.

    علت این امر، آفت شپشک است.

    بهتر است غبارپاشی گیاهتان را کم کنید.

    با پنبه آغشته به الکل، شپشکها را جمع آوری کرده و در صورت نیاز، با حشره کش مناسب گیاهتان را سم‌پاشی نمایید.

    علت آن قارچ است.

    شرایطی مانند هوای مرطوب و سرد و یا آبیاری بیش از حد، باعث فعالیت این قارچها میشوند.

    بهتر است آبیاری گیاهتان را کاهش دهید.

    کمبود نور، مهمترین علت گل ندادن گل قاشقی است.

    محل گلدان را عوض کرده تا شاهد گل‌دهی گل قاشقی خود باشید.

    علت این امر، نور کم میباشد.

    البته نور بیش از اندازه هم همین علائم را دارد!

    گیاهتان را به محلی با نور متوسط منتقل کنید.


    آپارتمانی ها

    پپرومیا قاشقی ابلق


    آپارتمانی ها

    پپرومیا قاشقی


    آپارتمانی ها

    پپرومیا قاشقی

    امیدواریم مقاله فوق براتون مفید بوده باشه.

    تا مقاله بعد، خدانگهدار…

    جهت بازدید از صفحه کافه گلدون در اینستاگرام، کلیک کنید. 🙂

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    انتخاب فایل  (Allowed file types: jpg, gif, png, maximum file size: 2MB.

    وب‌ سایت

    کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
    تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳


    کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:cafegoldoon_com@


    نام کاربری یا آدرس ایمیل *


    گذرواژه *

    مرا به خاطر بسپار

    ورود


    گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟


    آدرس ایمیل *

    A password will be sent to your email address.


    نام *


    نام خانوادگی *


    نام مغازه *


    آدرس مغازه *

    https://cafegoldoon.com/store/


    شماره تلفن*

    من مشتری هستم

    من فروشنده هستم

    Subscribe to our newsletter


    هم اکنون ثبت نام کنید

    معرفی و نگهداری برگ قاشقی (پپرومیا): دوستان و همراهان عزیز گل من و تو در این بخش با معرفی یک گل محبوب و معروف از قدیم ،به نام برگ قاشقی – گل قاشقی این گیاه بسیار مناسب اداره و بانک ها می باشد که نیاز نوری متوسطی دارد و میتونید در مکان های کم نور از اون استفاده کنید  البته برای داخل اتاق هم میتونید استفاده کنید. لازم به ذکر هست که رشد بسیار کندی داره و ازش انتظار رشد بالایی نداشته باشید ولی برای همین رشد کم هم نیاز های رو باید براش فراهم کنید. در ادامه به بررسی نیازها و شرایط نگهداری این گیاه زیبا می پردازیم.

    نام علمی این گیاه Peperomia magnoliiaefolia هست که در فارسی آن را با نام های برگ قاشقی و پپرومیا میشناسند این گیاه اصالتی برزیلی دارد و از جنگل های آمازون به دست ما رسیده، گیاه قاشقی دارای برگهایی قلبی شکل، گوشتی می باشد و دارای واریته های گوناگون هست که به صورت عمده در کشور ما میتوانید گیاهانی با رنگ برگهای سفید – کرمی و سبز پیدا کنید. البته این گیاه دارای 400 گونه مختلف می باشد و بیشتر در مناطق گرمسیری نگهداری میشده که به مرور زمان وارد آپارتمان ها شده و مقاومت خود را در برابر ما انسان ها نشان داد 🙂

    نگهداری ساده،قیمت ارزان و قابلیت تکثیر فراوان پیرومیا بهمراه جالب توجه بودن رنگ برگها طرفداران زیادی در بین افراد مبتدی دارد.

    این گیاه به نور متوسط و نیمه سایه ، دمای معمول اتاق، آبیاری متوسط و رطوبت کافی نیاز دارد که در ادامه تمامی موارد را به صورت جزئی مورد بررسی قرار خواهیم داد.

    همانوطر که گفتیم پپرومیا گیاهی هست که میتونه در نور کم هم رشد خوبی داشته باشه ولی برای رشد عالی نیاز به نور زیاد ولی غیر مستقیم داره به هیچ وجه در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندید بهتر است در زمان ظهر گیاه در سایه قرار داشته باشد، این گیاه به هیچ وجه تحمل نور فلورسنت را ندارد و باعث مرگ آن خواهد شد.

    آبدهی قاشقی

    این گیاه به علت گوشی بودن برگهای خود آب را در برگها ذخیره میکنید  و نیاز آبی متوسطی دارد و آبیاری زیاد باعث بوسیدگی ساقه و ریشه در این گیاه خواهد شد حتما بین دو آبیاری اجازه دهید که خاک گلدان تا عمق 3 الی 4 سانتی متری (بستگی به اندازه گلدان شما دارد) خشک شود و سپس اقدام به آبیاری مجدد نمایید. در زستان میزان آبیاری را تا حد امکان کاهش دهید ولی به هیچ وجه به گیاهتون تشنگی ندهید. راستی آبیایر بیش از حد علاوه بر پوسیدگی موجب حمله قارچ بیماری زا به گیاه شما خواهد شد.

    این گیاه به هیچ وجه تحمل سرما را ندارد و کمترین مقدار دمای قابل تحمل آن در زمستان 10 درجه سانتی گراد میباشد ولی به هیچ وجه اجازه ندهید که دما پایین تر از 18 درجه بیاید. بهترین دما بای نگهداری این گیاه بین 19 تا 24 درجه سانتی گراد می باشد. در کل گل قاشقی به هوای خنک برای رشد خوب نیاز دارد در غیر این صورت برگها خشک و شکننده خواهند شد.

    این گیاه رطوبت رو دوست داره و به هیچ وجه غبارپاشی رو برای اون فراموش نکنید در فصل های گرم سال هفته ای 2 بار و در فصل های سر سال هفته ای یکبار غبار پاشی انجام شود. ولی توجه داشته باشید که غبارپاشی مدام باعث ایجاد لکه روی برگها خواهد شد.

    این گیاه خاک با زهکشی بالا را دوست دارد پس سعی کنید از خاک های سبک و دارای زهکشی مناسب برای آن استفاده کنید البته شما میتونید خاک کمپوست یا بنفشه افریقایی که بهترین محیط رشد ریشه این گیاه است برای آن تهیه کنید ولی ترکیب یک قسمت پیت ماس، یک قسمت ماسه و یک قسمت خاک باغچه میتونه برای خاک گلدان گل قاشقی بسایر مناسب باشه.

    پپرومیا هم همانند سایر گیاهان آپارتمانی نیاز به تغذیه دارد در فصل رشد گیاه سعی کنید هر دو هفته یکبار از کودهای محلول در آب مخصوص گیاهان زینتی به صورت آبیاری به گیاه بدهید تا نیازهای مواد مغذی آن هم تامین شود.

    تشخیص زمان مناسب برای تعویض گلدان همانند فرمولی که همیه گفته میشه باید صورت بگیره چون همه گیاهان دوست دارند که ابتدا ریشه را افزایش داده و سپس اقدام به رشد ساقه و برگها کنند پس زمانی که ریشه از زیر گلدان خارج شد میتونید گلدان را با یک گلدان دیگر که فقط 1 سایز بزرگتر باشد جایگزین کنید این انفاق در صورت فراهم بودن تمامی شرایط هر سایل یکبار میتواند انجام شود

    سعی کنید با استفاده از غبار پاشی برگ ها را تمیز کنید، همانطور که در بال گفته شد چون برگهای این گیاه گوشتی و ترد هستند باید خیلی مراقب باشید تا در زمان تمیز کردن آسیبی به برگها وارد نشود.

    یک از بهترین روش های تکثیر برگ قاشقی گرفتن قلمه در اوایل بهار تا اواخر تابستان می باشد، اجازه دهید قلمه های گرفته شده به مدت 24 ساعت در محیطی با دمای اتاق و سایه قرار دهید تا محل برش پینه ببندد و سپس قلمه را به میزان 4 – 5 سانتیمتر در ماسه ی شسته  (یا خاک سبک ترکیب پرلیت و پیت ماس) فرو کنید توجه داشته بشاید دمای محلی که قلمه ها را در آن نگهداری میکنید باید 18 درجه و سایه باشد.

    در تابستان از انتهای شاخه ها ساقه هایی با جوانه انتهایی و حداقل با دو جفت برگ قطع و جفت پائین برگ را حذف و انها را در خاک مخلوط شن و پیت کاشت و در درجه حرارت ۱۸ درجه سانتی گراد و به مدت ۲۱ روز نگهداری نمایید.

    شما میتوانید تمامی مشکلات و بررسی جزئی اونها رو در مشکلات برگ قاشقی مطالعه کنید.

    این مشکل میتواند از تشنگی و خشکی هوا اتفاق بیوفتد پی گیاه را آبیاری کرده و همچنین رطوبت مورد نیاز را با استفاده از غپارپاشی برای گیاه تامین کنید . برای رفع تشنگی کامل ابتدا گیاه را به مدت 15 دقیقه در تشت آب قرار دهید.

    این مشکل از شدن نور زیاد می باشد هرچه سریعتر گیاه به به مکان سایه منتقل کنید.

    این مشکل از کمبود مواد مغذی در گلدان می باشد پس سریعا گیاه رو با استفاده از کودهای محلول در آب در دو هفته یکبار تغذیه کنید تا مشکل رفع شود.

    همانطور که گفتیم آبیاری زیاد باعث ایجاد قارچ در گیاه می باشد، قارچ بوتری تیس این مشکل می باشد ، پس با سم قارچ کش گیاه را سمپاشی و گلدان را به محل گرمتری منتقل کنید،غبارپاشی را تا رفع علائم متوقف و آبیاری را کاهش دهید.

    هوای سرد از عوامل اصلی این مشکل می باشد گیاه را محلی با دمای بیشتر منتقل کنید.

    آبیاری زیاد باعث پوسیدگی ساقه و ریشه خواهد شد اگر ساقه شما کامل از بین نرفته است آبیاری را متوقف کرده و بین دو آبیاری اجازه دهید که سطح گلدان کاملا خشک شود.

    هوای گرم باعث به وجود آمدن این مشکل میباشد پس گیاه را به محلی خنک تر منتقل کنید.

    راهنمای پرورش و نگهداری گیاه هویا

    هر آنچه باید در خصوص گیاه محبوبه شب بدانید

    معرفی و راهنمایی گل میمون

    من گلدانم کامل سرحال است.فقط یه بخشی ازش خم شده و بعد مدتی میپوسه.چرا؟؟

    دوست عزیز اگر امکانش باشه عکسی از گل برام ارسال کنید ولی در کلا شما باید اون شاخه رو ببرید احتمالا ساقه در اون قسمت دچار مشکل ابرسانی شده اب تجمع میکنه و منجر به پوسیدگی میشه ممنونم که با ما همراه هستید

    دیدگاه

    نام

    ایمیل

    آبدهی قاشقی

    Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

    همه اتفاقات مجله اینترنتی گل من و تو از گل و گیاه شروع شد (آموزش و نگهداری گل و گیاه آپارتمانی) اما حالا به محلی برای اشتراک گذاشتن تجربیات و ایده ها تبدیل شده.

    تمامی حقوق محفوظ است . در گل من و تو ما با ♥ برای شما

    قاشقی، یا پپرومیا (نام علمی: Peperomia)، گیاهی علفی و همیشه سبز با رشد کند است. گیاه قاشقی برگ‌های قلبی شکل، گوشتی و اغلب رنگ‌های سفید، کرم و سبز دارد و چون محل زندگی و زادگاهش در جنگل‌های نسبتاً تاریک است، می‌تواند شرایط آپارتمان را به‌خوبی تحمل کند؛ البته در کاشت گروهی هم به‌عنوان یک گیاه مجزا کاربرد دارد. گونه‌های زیادی از این گیاه پرورش یافته‌است.[۱]

    با توجه به شکل ظاهری و نحوهٔ رشد، آن‌ها را به سه گروه تقسیم‌بندی می‌کنند:

    دلیل این مشکل آبیاری دیر هنگام است. زمانی آبیاری کنید که کمپوست تقریبا خشک باشد اما برگ پژمرده نباشد.

    اگر ریزش برگها در زمستان اتفاق بیوفتد، ممکن است به دلیل دمای بسیار پایین باشد. گیاه را در محلی قرار دهید که دما حداقل 10 درجه سانتی گراد باشد.

    دلیل این اتفاق کاهش ناگهانی دماست. همه ی برگهای آسیب دبده را باید چید.

    آبدهی قاشقی

    دلیل این عارضه ها آبیاری بیش از حد، خصوصا در زمستان است.[۳]

    فلفل‌سیاهیان (به انگلیسی: Piperaceae) تیره‌ای از فلفل‌سیاه‌سانان علفی یا بالارونده گیاه چوبی با هفت یا هشت سرده و حدود ۲۰۰۰ گونه و پراکنش گرمسیری که گیاهان آنها بودار و گلهای کوچک آنها در گل‌آذین سنبلچه آرایش یافته‌است.

    واژه‌های مصوب فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی. دوره ۸. سال ۱۳۹۰.

    زرآوندیانHydnoraceaeLactoridaceaeفلفل‌سیاهیانSaururaceae

    فلفل‌سیاه‌سانان (Piperales) راسته‌ای کوچک از دولپه‌ای‌های علفی یا درختچه‌ای یا بالارونده چوبی با حدود ۳۶۰۰ گونه است که در سه تیره طبقه‌بندی می‌شوند و بسیاری از آنها مانند فلفل سیاه و زرآوند کاربرد دارویی دارند و برخی نیز در مناطق معتدل به‌عنوان گیاه زینتی کاشته می‌شوند.

    واژه‌های مصوب فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی. دوره ۸. سال ۱۳۹۰.

    پپرومیا از گیاهان همیشه سبز و از خانواده ی پیپراسه سایت خرید گل و گیاه آپارتمانی می باشد. دارای گونه های مختلف و اغلب دارای برگ گوشتی و نیمه گوشتی و جثه ای کوچک هستند. بیش از چهارصد گونه از این خانواده شناخته شده،منشأ این گیاهان، آمریکای جنوبی (برزیل) و آفریقای جنوبی و آفریقای مرکزی و به طور کلی مناطق گرمسیری است؛ حتی دیده شده که در مناطق گرمسیر روی تنه درختان می روید.

    این گیاه اگرچه رشد سریعی ندارد، ولی در هر شرایطی در آپارتمان پرورش می یابد. معمولاً آنها را در تراریوم وباغ شیشه ای یا مجموعه ی گل های یک سبد پرورش می دهند. اگرچه تعداد انواع این خانواده بسیار زیاد است، ولی فقط تعداد محدودی مورد توجه قرار گرفته و در آپارتمان هاپرورش داده می شوند و خاک آنها بایستی خاک پیت باشد تا به خوبی رشد کند.

    پپرومیا قاشقی آب را در بافت برگ ها و ساقه های خودش ذخیره میکند و نیاز آبی کمی دارد. پس برای آبدهی عجله نداشته باشید. البته آبدهی رو هم به تعویق نندازید. بهترین راه آبدهی به موقع و برنامه ریزی شده گیاه هست. در زمستان هر دو هفته یکبار و در تابستان هفته ای یکبار به گیاه پپرومیا قاشقی آب بدید. قبل از آبدهی سطح خاک را چک کنید و بعد از اطمینان از خشکی سطح خاک اقدام به آبدهی کنید.

    در ادامه مقاله روش آبیاری گیاه آپارتمانی پپرومیا قاشقی به رطوبت مورد نیاز این گیاه اشاره میکنیم

    خیلی از افراد از ایجاد لکه هایی روی برگهای گیاه قاشقی خود نگران می شوند . یکی از دلایل اصلی این مشکل رطوبت بالای محیط یا آبپاشی های مداوم روی برگهای این گیاه هست. اگر علاقه دارید که همزمان با آبیاری گیاهان دیگر، این گیاه را هم مرطوب کنید، بهتر است درجه آبپاش خود را به جای آبپاشی روی غبار پاشی تنطیم کنید و هفته ای یکبار در زمستان و دوبار در تابستان گیاه رو مرطوب کنید.

    آبدهی قاشقی

    آبپاشی سطح گیاه شما را براق تر و زیباتر نشان میدهد اما در دراز مدت گیاه را خراب خواهد کرد. پس بجای آبپاشی مداوم، برگ های گیاه رو با پارچه های نخی و مرطوب و با فشار دست بسیار آرام پاک کنید. این گیاه ساقه و برگ های بسیار ترد و شکننده ای داد بنابراین مواظب باشید تا فشار زیادی را روی گیاه وارد نکنید.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    گلماگرام به عنوان یک فروشگاه آنلاین گل و گیاه آپارتمانی ( گل فروشی آنلاین) با بهره مندی از بستر اینترنت و تکنولوژی روز دنیا این امکان را برای مشتریان خرید اینترنتی گل و گیاه فراهم آورده است که به راحتی و در آسایش از طریق موبایل یا کامیپوتر با اتصال به اینترنت، نسبت به سفارش و خرید آنلاین گیاه از میان مدل های خاص و مختلف با طراحی های مدرن و جدید اقدام کنند.

    دسترسی آسان و ۲۴ ساعته به وبسایت خرید گل و گیاه آپارتمانی گلماگرام برای سفارش گل و خرید گل ، آسایش در هنگام خرید آنلاین گیاه ، تنوع در مدل های مدرن و جدید متناسب با همه سلیقه ها در قیمت های مختلف از مهمترین مزیت های Golmagram برای افرادی است که به دنبال خرید اینترنتی گل و گیاه و یا خرید هدیه خاص هستند.

    © طراحی و بهنیه سازی شده در استودیو کارو

    آبدهی قاشقی
    آبدهی قاشقی
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *