گیلاس برای فشار خون بالا

دوره مقدماتی php
گیلاس برای فشار خون بالا
گیلاس برای فشار خون بالا

گیلاس از دسته میوه های پرطرفدار است که ؛ برخی معتقد هستند خاستگاه این میوه قاره آسیا است.این میوه افزون بر طعم دلپذیر خواص زیادی نیز دارد. هر درخت گیلاس در یک فصل حدود 7000 گیلاس تولید میکند. رنگ گیلاس از زرد تا سیاه متغیر است ،اما معروف ترین نوع گیلاس به رنگ قرمز است. همچنین شکل آن از کروی تا قلبی شکل تغییر میکند.از گیلاس میتوان در تهیه تارت، پای گیلاس، آب میوه و… استفاده کرد این میوه سرشار از مواد مغذی و ویتامین است و همچنین به کالری سوزی کمک میکند و میتواند جایگزین غذاهای پرکالری شود و کالری مصرفی روزانه را کاهش دهد.

ویتامین ث که به عنوان آنتی اکسیدان قوی عمل می کند در مقادیر خوبی از گیلاس وجود دارد. آن ها حاوی چربی های، کلسترول یا سدیم نیستند و فیبر، ویتامین آ و مواد معدنی ضروری مثل آهن، کلسیم و پروتئین دارند همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از پتاسیم هستند. علاوه بر اینها چنانچه در بخش سلامت نمناک کامل توضیح داده ایم گیلاس ها نیز ترکیبات مفید دیگری مانند بورون، ملاتونین و آنتوسیانین دارند.

گیلاس سرشار از آنتی سیانین است که به سلامت بدن کمک میکند. آنتی اکسیدان موجود در آن از اکسایش ناشی از اکسیژن موجود در بدن و خطرات ناشی از رادیکال ها جلوگیری میکند. بدن ما روزانه به حداقل 3000 تا 5000 سلول دهانی نیاز دارد تا اکسیژن مورد نیاز خون را تامین کند.

گیلاس، ده برابر بیشتر از تمشک و توت فرنگی ملاتونین دارد که بی خوابی را درمان میکند و کارایی مفصل ها را بهبود میبخشد. همچنین درمان خوبی برای جت لگ (خستگی ناشی از پرواز) است.

گیلاس برای فشار خون بالا

نقرس زمانی اتفاق می افتد که غلظت اسید اوره در بدن وجود دارد. تشکیل کریستال های اسید اوریک در مفاصل منجر به ورم و التهاب می شود. به جلوگیری از این بیماری کمک می کند و با کمک به تنظیم فرآیندهای متابولیک میزان اسید اوره را در خون کنترل می کنند.

دوره مقدماتی php

مصرف گیلاس سبب سلامت قلب و عروق می شود و چربی و قند خون در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک کاهش می دهد . مواد مغذی موجود در گیلاس مثل ویتامین ها، آنتی اکسیدان های فلاونوئید و کاروتنوئید و مواد معدنی فسفر، برای قلب و عروق بسیار مفید هستند.این مواد سبب تنظیم ضربان قلب و تقویت قلب می شود و از سفت شدن رگ های خونی پیشگیری می کند.

مصرف گیلاس به دلیل وجود آنتوسیانین برای بهبود حافظه و بهبود عملکرد حرکتی مفید است.

مصرف گیلاس گواتر مزمن را تا حد زیادی کنترل می‏ کند.

مصرف گیلاس برای افرادی که به سنگ کلیه و یا سنگ صفرا و یا مثانه مبتلا هستند ، مفید است زیرا مانند یک عامل تخلیه و زهکشی در مجاری ادرار و لوله‏ های هاضمه کار می‏ کند و سنگ‏ ها را از بین می‏ برد. این میوه به دفع سموم از بدن کمک می کند.

برای دفع سنگ‏ های مثانه و تمیز کردن مجاری ادرار جوشانده ی دم گیلاس مفید است. گیلاس حاوی پوتاس فراوانی است که این ماده بر افزایش ادرار تاثیر فراوان دارد.افراد مبتلا به سنگ کلیه و مثانه بهتر است 9 گرم مغز هسته گیلاس با 1 گرم رازیانه در یک لیتر آب بجوشانند و هر 4 ساعت یک لیوان میل کنند.

گیلاس ها شیرین شامل ویتامین سی، آنتو سیانین و کاراتنوئید هستند که به جلوگیری از انواع خاصی از سرطان کمک می کنند. گیلاس ها شیرین منبع خوبی ازسیانیدین هستند، که در درجه اول مسئول این پیش گیری از سرطان است. آنتو سیانین به دستگیری چرخه سلولی و آپوپتوز کمک می کند. تمایز سلول ها را ترویج می دهد و خطرات سلول های سالم را کاهش می دهد که به سلول های سرطانی تبدیل می شوند.

مصرف منظم گیلاس به دلیل وجود فیبر فراوان خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

مصرف گیلاس به خاطر حضور ویتامین A، ویتامین B و مواد معدنی نظیر کلسیم و فسفر برای مغز خوب است. در نتیجه به جلوگیری از نقص لوله عصبی در نوزادان کمک می کند و همچنین حافظه را بهبود می بخشد

عصاره گیلاس به کاهش درد ماهیچه ها بعد از ورزش کمک می کند. آن هایی که ورزش و تمرینات با شدت بالا انجام می دهند می توانند عصاره گیلاس را در رژیم غذایی خود داشته باشند.

به تنظیم فشار خون و ضربان قلب کمک می کند و خطرات توسعه بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد این به خاطر حضور پتاسیم رگ گشا است همچنین حاوی فیتواسترول هستند که سطح کلسترول بد را کاهش می دهد

گیلاس عمدتا شامل آب هستند و کالری خیلی پایینی دارند. مقدار فیبر موجود در این میوه به حفظ شما به مدت طولانی کمک می کند در حالی که ویتامین های ب مانند تیامین، ریبوفلاوین و ویتامین ب 6می توانند متابولیسم و تبدیل مواد مغذی به انرژی را تسهیل کنند. بنابراین گیلاس ها به شما کمک می کنند وزن کم کنید

در پاسخ به سوال شما کاربران نمناک در مورد کاهش وزن با گیلاس باید بگوییم که میتوانید مقداری گیلاس را موقع ناهار یا بعد از ظهر بخورید یا آب گیلاس را با مقداری آب و یخ ترکیب کرده و بنوشید. گیلاس به همراه ماست بدون چربی، خامه سبک و دارچین هم ترکیب خوبی است. گیلاس نرسیده برخلاف دیگر سبزیجات و میوه های کال طعم خوبی دارد.گیلاس خاصیت قلیایی دارد و به تعادل PH بدن کمک میکند.

گیلاس حاوی ویتامین A، ویتامین B و مواد معدنی مانند کلسیم و فسفر است که برای مغز بسیار مفید است. همچنین آب موجود در آن به خروج مواد سمی از بدن کمک میکند.

این میوه علاوه بر خون سازی انرژی مورد نیاز بدن را نیز تامین میکند و سدیم موجود در آن انعطاف از دست رفته را باز میگرداند.

مشخص شده است که ترکیب گیلاس در رژیم غذایی می تواند به فرد کمک کند تا با نشانه های بیماری آلزایمر مقابله کند. بسیاری از پزشکان گیلاس ها را به افرادی که مبتلا به آلزایمر هستند توصیه کرده اند این به خاطر حضور مقادیر خوب آنتی اکسیدان است.

گیلاس درد عضلانی را کاهش میدهد و برای افرادی که تمرینات ورزشی سخت انجام میدهند، بسیار مفید است.

این میوه به دلیل اینکه حاوی آنتی سیانین و بیوفلاونوئید است، به درمان میگرن کمک میکند.

آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در گیلاس سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و از ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا، تب، سرفه و عفونت های باکتریایی، ویروسی و قارچی جلوگیری می کند.

فیبر موجود در گیلاس هضم غذا را بهبود می بخشد و معده درد را درمان کرده وبه سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

آنتی اکسیدان های موجود در گیلاس باعث بهبود بینایی شده و چشم ها را در برابر دژنراسیون ماکولا، التهاب و خشکی چشم و عفونت های چشم محافظت می کند.آنتی اکسیدان موجود در گیلاس سبب محافظت از چشم ها در برابر صدمات ناشی از رادیکال های آزاد و پیری مانند ازدست دادن بینایی، تباهی لکه ی زرد در چشم و خشکی چشم می شود. این آنتی اکسیدان ها سبب تسکین خستگی و کاهش تورم چشم می شوند و فشار داخلی چشم را در وضعیت مناسب قرار می دهند.

برگ گیلاس در جلوگیری از رشد تومور موثر است زیرا حاوی فلاونوئید، تانن و ساپونین می باشد .گیلاس برای فشار خون بالا

گیلاس انرژی مورد نیاز بدن شما را فراهم می آورد زیرا سدیم موجود در آن انعطاف پذیری را افزایش می دهد.

مصرف گیلاس به حفظ تعادل pH بدن کمک می کند.

گیلاس علاوه بر ویتامین آ و ب دارای ویتامین های ث و ایی نیز هست و دوز بالای مولتی ویتامین آن موجب میشود پوستی سالم و درخشان داشته باشید.

این میوه لکه های سیاه پوست را از بین میبرد و استفاده بلند مدت آن موجب احیاء و جوانی پوست میشود.

استفاده از گیلاس و میوه های مانند آن با مبارزه کردن با رادیکال های آزاد روند پیری را به تعویق می اندازد. گیلاس های سیاه حاوی آنتی اکسیدان های هستند و خاصیت ضد پیری طبیعی دارند دوم، گیلاس های سیاه شامل ویتامین ث هستند تا به بهینه سازی تولید کلاژن کمک کنند که خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ می کند.

برای روشن شدن پوستتان آب گیلاس می تواند کمک کننده باشد.

ویتامین A فراوانی در گیلاس و آب گیلاس وجود دارد که برای درمان آکنه و جوش صورت مفید است . این میوه دارای خواص ضد باکتری بوده و با حذف سموم از خون جوش صورت را درمان می کند.

یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی و نصف یک لیمو ترش را با دو قاشق غذاخوری گیلاس پخته و له شده ترکیب کنید و بر روی صورت بمالید، اجازه دهید20 دقیقه بماند و سپس صورتتان را بشویید. توجه کنید پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت مقداری کمی از آن بر روی پوست دست به مدت 20 دقیقه بمالید و اگر حساسیت نداشتید این ماسک را برای صورت استفاده نمایید.

برای از بین بردن سلول های مرده و پاک سازی پوست صورت از گیلاس استفاده کنید و اینگونه پوست خود صورت را صاف و نرم نمایید.

  • نگهداری از گیاه کراسولا خرفه ای
  • گیلاس را بپزید و هسته هایش را جدا نمایید سپس آنها را له و خمیری کنید و این خمیر را به مدت 20 دقیقه روی پوستتان بمالید و سپس آبکشی نمایید.

     

    استفاده از گیلاس تنها برای سیستم گوارشی و پوست مفید نیست بلکه برای موها نیز مفید است. ویتامین های موجود در گیلاس مواد مغذی لازم برای مو را تامین میکنند ویتامین A موجود در گیلاس مو و پوست سر را مرطوب نگه میدارد همچنین با ساختن رتینوئیک اسید به غدد ترشحی پوست سر کمک میکند.

    ویتامین B گیلاس گردش خون در پوست سر را بهبود میبخشد و موجب تسریع رشد موها میشود -20ویتامین C غدد ترشحی را تقویت میکند و از ایجاد موخوره جلوگیری میکند ،ویتامین E از آسیب و خشک شدن موها جلوگیری میکند.

    مزه شیرین گیلاس های سیاه ممکن است شما را نگران کند که با انواع خاصی از دیابت تشخیص داده شده اند اما لازم نیست نگران باشید چون این میوه حاوی شاخص گلیسمیک پایین است که برای بیماران دیابتی مفید است

    پلاک دلیل اصلی پوسیدگی دندان و یا کرم خوردگی دندان است. مطالعات نشان داد که مصرف گیلاس سیاه به طور مرتب می تواند به جلوگیری از تجمع پلاک کمک کند.

    یک فنجان گیلاس حدود 9 درصد از ارزش روزانه توصیه شده پتاسیم را تامین می کند در حالی که میان وعده ای غنی از پتاسیم است بدن برای عملکرد چندین عضو بدن پتاسیم برای قلب، کلیه ها، مغز و بافت های ماهیچه ای بسیار حیاتی است.پتاسیم خطر سکته، فشار خون و گرفتگی ماهیچه را کاهش می دهد و قدرت ماهیچه ها را بهبود می بخشد.

    مقادیر بالای فیبر موجود در میوه گیلاس حرکات روده را بهبود می بخشد و از یبوست پیشگیری می کند.

    گیلاس ها در دوران بارداری مفید هستند چون پتاسیم را تامین می کنند، که برای کمک به حفظ مایعات و تراز شیمیایی به عنوان حجم خون مورد نیاز است.ویتامین C موجود در گیلاس ، سیستم ایمنی بدن زن حامله را تقویت می کند. آنتوسیانین موجود در گیلاس سبب تقویت سلامت مغز جنین و کاهش التهاب، تورم و درد مفصلی در دوران بارداری می شود. مصرف اندازه گیلاس سطح قند خون زنان باردار را کنترل کرده و از ابتلا به دیابت بارداری پیشگیری می کند. پتاسیم موجود در گیلاس سبب کاهش فشار خون بالا در زنان باردار شده و خطر ابتلا به پره اکلامپسی در دوران بارداری را کاهش می دهد. مصرف گیلاس در بارداری به دلیل وجود ملاتونین در آن به بهبود خواب زنان حامله کمک می کند. مصرف گیلاس در بارداری حرکات روده را بهبود می بخشد و از شایع ترین مشکلات دوران بارداری ، یبوست جلوگیری می کند.گیلاس برای فشار خون بالا

    ویتامین های A و C موجود در گیلاس با افزایش سطح تستوسترون و افزایش حجم اسپرم سبب افزایش میل جنسی و درمان ناباروری در مردان می شود .

    کلسیم فراوان موجود در گیلاس رشد نوزادان و کودکان را بهبودمی بخشد و استخوان ها را تقویت می کند.ویتامین C، کاروتنوئید ها و فیبر موجود در گیلاس از سرطان در نوزادان و کودکان پیشگیری می کند.گیلاس به علت وجود ملاتونین سبب بهبود خواب نوزادان و کودکان می شود.

    بهترین گیلاس ها سفت و براق هستند. از خریدن گیلاس سوراخ و پاره شده خود داری کنید. گیلاس های سیاه بهترین گزینه اند، زیرا به خوبی رسیده و جا افتاده اند. سبز بودن شاخه گیلاس هم راه خوبی برای تشخیص کیفیت آن است؛ گیلاس هایی که شاخه ندارند تازگی و طراوت خود را از دست داده اند.

    گیلاس را بیش از دو روز در دمای اتاق نگه داری نکنید زیرا خاصیت خود را از دست داده و خوردن آن مضر است. در صورت فریز کردن میتوانید تا یک هفته از آن استفاده کنید.

    گیلاس را فقط قبل از خوردن بشویید؛ شستن و نگه داشتن آن باعث خراب شدن و از بین رفتن خاصیت میشود.

    گیلاس حاوی مقدار زیادی فیبر است و استفاده مفرط از آن باعث ایجاد مشکلات گوارشی، درد شکم و نفخ میشود. این میوه با وجود اینکه حاوی مقدار بسیار زیادی ویتامین و مواد معدنی است ، نمیتواند جایگزین دیگر مواد مورد نیاز بدن شود.

    افرادی که بدن حساسی دارند ممکن است آلرژی های خود را با مصرف بیش از حد گیلاس تشدید کنند.

    فواید سلامتی گیلاس های سیاه را در حال حاضر می دانید اما هنوز برخی هشدارها در مورد گیلاس ها سیاه وجود دارد که باید بدانید.همانطور که در بالا ذکر شد، گیلاس ها نیز منبع عالی بتا – هستند که به خوبی به عنوان ویتامین A شناخته می شود. آیا می دانید ویتامین آ در بدن می تواند سمی باشد؟ بنابراین مصرف آن به مقدار مناسب بسیار توصیه می شود.

     

    آلبالو و گیلاس دو میوه بسیار پرخاصیت هستند. آلبالو، مسکن تشنگی است و شربت آلبالو بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند. هسته آلبالو، ضد اسهال و قابض خوبی است و ضد فشار خون نیز می باشد. آلبالو، ضد مواد صفراوی، ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است. آلبالو، اشتهاآور بسیار خوبی است. ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره موثر و مفید است. مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند سودمند است. مصرف آلبالو برای افرادی که خارش پوستی دارند موثر و مفید است. آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن، اعصاب را آرامش می دهد، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. آلبالو برای سوء هاضمه های لجوج بسیار مفید است. آلبالو میوه ای نرم کننده ملّین است. مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسائی های کبد مفید است. شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است.

    خواص خوراکی ها– آلبالو یا به قول فرنگی ها همان گیلاس ترش sour- herry) از میوه های فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینی های مختلف فصل استفاده می کنند. البته از مربا و شربت خوشمزه آن نیز نمی توان به راحتی گذشت؛ به خصوص اینکه شربت آلبالو خاصیت عطش زدایی نیز دارد. درضمن، بعضی ها برای رفع تشنگی، آب آلبالو را به شربت آن ترجیح می دهند. از طرف دیگر، این میوه طبیعتی سرد دارد؛ بنابراین خوردن آن به افراد گرم مزاج توصیه می شود. به طورکلی آلبالو، سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی گوناگون به خصوص ویتامین و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.

    – آلبالو باعث کاهش فشار خون می شود، بنابراین مصرف آن برای افرادی که دارای فشارخون بالایی هستند مفید است؛ علاوه بر این، غلظت خون را کم می کند و برای رفع مشکل کم خونی توصیه می شود.– آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا کمک می کند. البته می گویند اگر آب یا مربای آلبالو با کمی رازیانه مخلوط شود، برای دفع سنگ مثانه و رفع سوزش مجاری ادرار مفید است.

    – این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونی کننده بر روده ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم می کند.

    – آلبالو به طور کلی برای درمان رماتیسم، تصلب شرایین، نقرس و پیوره دندان مفید است. گیلاس برای فشار خون بالا

    – با توجه به اینکه آلبالو قندخون را کاهش می دهد، دیابتی ها می توانند آن را با خیال راحت مصرف کنند.

    – این میوه ادرارآور بوده، برای رفع ورم کلیه مفید است.

    – چاق ها نیز می توانند با خوردن آلبالو خودشان را لاغر کنند. علاوه بر این، آلبالو چربی خون را نیز پایین می آورد.

    * آلبالو به علت داشتن قند لوولوز برای افراد دیابتی مضر نیست. هم چنین برای تقویت قدرت باروری مردان مفید است.

    فواید آلبالو و گیلاس در کاهش وزن بدن

    آلبالو و گیلاس دارای کالری و چربی کمی هستند و مقدار زیادی آب دارند. تحقیقات نشان داده که افزایش مصرف آب سطح انرژی و متابولیسم بدن را افزایش می دهد، در نتیجه انرژی بیشتری در بدن می سوزد.

    بسیاری از افراد اثرات مفید میوه هایی مثل آلبالو و گیلاس را که دارای آب زیادی هستند، در کاهش وزن خود مشاهده کرده اند. هم چنین دارای پتاسیم بالا و سدیم کمی هستند که با نگهداری آب در بدن، تعادل آن را در بدن حفظ می کنند، زیرا رژیم های کم سدیم کم نمک باعث کمبود شدید آب در بدن می شوند.

    گیلاس و آلبالو برای کاهش درد مفاصل، روماتیسم و نقرس بسیار مفید هستند.

    * دارای مقدار زیادی مواد قلیایی هستند و اسیدیته خون را کاهش می دهند. بنابراین افرادی که می خواهند خونشان قلیایی شود، گیلاس و آلبالو بخورند.

    * نوع سیاه رنگ این میوه ها، دارای مقدار زیادی آهن هستند و برای کم خونی مفید می باشند.

    گیلاس و آلبالو برای کاهش درد مفاصل، روماتیسم و نقرس بسیار مفید هستند.

    * برای افراد دچار نقرس مفید است، چون مقدار اسید اوریک را که در نقرسی ها بالاست، کاهش می دهد. اسید اوریک یک ماده زائد و دفعی است که در اثر هضم و جذب مواد غذایی در بدن بوجود می آید و اگر مقدار آن در بدن افزایش یابد، به کریستال هایی در مفاصل تبدیل می شود و درد و تورم را در آن قسمت ایجاد می کند.

    * غنی از آنتی اکسیدان هستند، در نتیجه برای پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی مفید می باشند.

    * دارای موادی هستند که درد حاصل از آرتریت التهاب مفاصل و نقرس را کاهش می دهد که این خاصیت را سایر میوه ها و سبزی ها ندارند.

    * منبع غنی ملاتونین هستند. ملاتونین، یک آنتی اکسیدان قوی است که تأثیر آن بهتر و مؤثر از ویتامین های آنتی اکسیدانی وE وA است، زیرا هم محلول در چربی و هم محلول در آب است. در حالی که ویتامین محلول در آب و ویتامین های A و E محلول در چربی هستند.

    آنتی اکسیدان های موجود در این میوه ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را در بدن می گیرند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که با حمله به سلول های سالم بدن، باعث تخریب آنها می شوند. تخریب سلولی توسط رادیکال های آزاد، باعث ایجاد استرس اکسیداتیو در بدن و پیری زودرس سلول ها می شود.

    علاوه بر موارد فوق، برای درمان بیماری های زیر نیز مفید هستند:

    – سنگ کلیه – کاهش خطر سکته قلبی – پوسیدگی دندان ها

    – رفع کم خوابی – جلوگیری از واریس رگ ها– کاهش التهاب بدن

    – کاهش کلسترول خون – کاهش سردرد

    علاوه بر خواصی که ذکر شد؛

    گیلاس سینه را نرم می کند، معده را ضدعفونی نموده و تخمیر معده را از بین می برد با آن که معالج یبوست است، اسهال و به خصوص اسهال خونی را شفا می دهد. برای مبتلایان به رماتیسم – درد مفاصل و تصلب شرائین میوه بسیار مفیدی است. ماسک زیبایی که با گوشت گیلاس تهیه می شود پوست را نرم و رنگ آن را باز می کند. دم کرده گیلاس ادرار را زیاد می کند.

    صاحب نظران بر این باورند که گیلاس دارای آنزیمی است که باعث شکسته شدن اسید اوریک و در نتیجه دفع آن می گردد. خوردن روزانه نصف فنجان گیلاس به مدت یک تا دو ماه سودمند است ولی نباید از رژیم غذائی نیز غافل بود.

    گیلاس سموم بدن را از بین می برد، دستگاه هاضمه را مرتب کرده و اعصاب را تسکین می بخشد.

    گیلاس سرشار از املاح معدنی است: دارای کلسیم، فسفر، پتاسیم، کلر، سدیم، منیزیم، گوگرد و مقدار قابل توجه آهن است.گیلاس برای فشار خون بالا

    هم چنین دارای کوبالت، مس، منگنز و روی می باشد.

    گیلاس دارای ویتامین های ث، ب 2، آ و … نیز می باشد و برای چشم فوق العاده مفید است.

    در قرن هجدهم دکتر له مری معروف درباره گیلاس نوشته است:

    ( گیلاس برای قلب، برای معده و روده مفید است اشتها را زیاد کرده و بدبویی را به خوشبویی تبدیل می کند. در عصر حاضر بر اثر بررسی هایی که در روی گیلاس به عمل آورده شده است گفته های پزشکان قدیمی درباره این میوه به ثبوت رسیده است.

    و اکنون با آزمایش های علمی ما می دانیم که گیلاس از میوه هایی است که سموم بدن را بر طرف کرده و خون را تصفیه می کند، قوه دماغی بدن را تقویت کرده و کمبود املاح معدنی بدن را برطرف ساخته و دستگاه هاضمه را منظم می کند.

    گاز جمع می شود و غذا تخمیر می گردد و هم چنین کسانی که املاح معدنی بدن آنها کم شده و یا بچه هایی که دیر رشد می کنند باید گیلاس بخورند و رژیم گیلاس بگیرند چون قند میوه گیلاس از نوع قند لوولوز می باشد. مصرف گیلاس به کسانی که بیماری دیابت دارند توصیه می شود.

    ترکیباتی که در گیلاس وجود دارد تعدیل کننده PH خون است زیرا خون باید به مقدار 4/7 قلیایی باشد.

    مصرف گوشت و مواد گوشتی خون را اسیدی می کند و بهترین تعدیل کننده آن میوه ها از جمله گیلاس است.

    گیلاس را باید قبل از غذا خورد تا با آن جلوی زیادی اشتها را بگیرد. کسانی که برای کم خوردن و لاغری متوسل به قرص های شیمیایی می شوند می توانند از گیلاس که یک میوه طبیعی است و مصرف آن اندام را متناسب می کند کمک بگیرند، زیرا قرص های شیمیایی برای کم کردن اشتها اشخاص را لاغر می کند اما در مقابل برای سیستم اعصاب و دستگاه عروق و شریان ها مضر و خطرناک است و اعصاب را تحریک کرده و بی خوابی می آورد. کسانی که می خواهند از گیلاس برای لاغری و تناسب اندام خود کمک بگیرند باید در ابتدای غذای خود دویست و پنجاه تا سیصد و پنجاه گرم گیلاس بخورند و بعد منوی غذای آنها نباید دارای مواد نشاسته ای مثل نان ماکارونی، برنج، حبوبات و نان شیرینی باشد.

    برای رژیم دفع سموم باید صبح ناشتا نخست صد گرم گیلاس بخورید و بعد آن را تا پانصد گرم افزایش دهید.

  • مدل لباس تابستانی نخی زنانه
  • مصرف آب گیلاس در افراد مسن موجب می شود این افراد درد آرتروز کمتری داشته باشند.

    هم چنین جوشانده برگ گیلاس برای سنگ های کلیوی نافع می باشد.

    حرارت خون را پایین می آورد، صفرابر است، ناراحتی های کبدی را کاهش می دهد، تب را پایین می آورد.

    در طب سنتی معتقدند که گیلاس برای رفع خشکی حلق و ریه مفید است. ضد پوسیدگی دندان است. در بررسی ها مشاهده شده است که عصاره گیلاس سیاه تا 89 درصد فعالیت آنزیم های عامل تشکیل پلاک دندان را متوقف می کند.

    آلبالو و گیلاس دو میوه بسیار پرخاصیت هستند. آلبالو، مسکن تشنگی است و شربت آلبالو بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند. هسته آلبالو، ضد اسهال و قابض خوبی است و ضد فشار خون نیز می باشد. آلبالو، ضد مواد صفراوی، ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است. آلبالو، اشتهاآور بسیار خوبی است. ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره موثر و مفید است. مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند سودمند است. مصرف آلبالو برای افرادی که خارش پوستی دارند موثر و مفید است. آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن، اعصاب را آرامش می دهد، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. آلبالو برای سوء هاضمه های لجوج بسیار مفید است. آلبالو میوه ای نرم کننده ملّین است. مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسائی های کبد مفید است. شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است.

    خواص خوراکی ها– آلبالو یا به قول فرنگی ها همان گیلاس ترش sour- herry) از میوه های فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینی های مختلف فصل استفاده می کنند. البته از مربا و شربت خوشمزه آن نیز نمی توان به راحتی گذشت؛ به خصوص اینکه شربت آلبالو خاصیت عطش زدایی نیز دارد. درضمن، بعضی ها برای رفع تشنگی، آب آلبالو را به شربت آن ترجیح می دهند. از طرف دیگر، این میوه طبیعتی سرد دارد؛ بنابراین خوردن آن به افراد گرم مزاج توصیه می شود. به طورکلی آلبالو، سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی گوناگون به خصوص ویتامین و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.

    – آلبالو باعث کاهش فشار خون می شود، بنابراین مصرف آن برای افرادی که دارای فشارخون بالایی هستند مفید است؛ علاوه بر این، غلظت خون را کم می کند و برای رفع مشکل کم خونی توصیه می شود.– آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا کمک می کند. البته می گویند اگر آب یا مربای آلبالو با کمی رازیانه مخلوط شود، برای دفع سنگ مثانه و رفع سوزش مجاری ادرار مفید است.

    – این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونی کننده بر روده ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم می کند.

    – آلبالو به طور کلی برای درمان رماتیسم، تصلب شرایین، نقرس و پیوره دندان مفید است.

    – با توجه به اینکه آلبالو قندخون را کاهش می دهد، دیابتی ها می توانند آن را با خیال راحت مصرف کنند. گیلاس برای فشار خون بالا

    – این میوه ادرارآور بوده، برای رفع ورم کلیه مفید است.

    – چاق ها نیز می توانند با خوردن آلبالو خودشان را لاغر کنند. علاوه بر این، آلبالو چربی خون را نیز پایین می آورد.

    * آلبالو به علت داشتن قند لوولوز برای افراد دیابتی مضر نیست. هم چنین برای تقویت قدرت باروری مردان مفید است.

    فواید آلبالو و گیلاس در کاهش وزن بدن

    آلبالو و گیلاس دارای کالری و چربی کمی هستند و مقدار زیادی آب دارند. تحقیقات نشان داده که افزایش مصرف آب سطح انرژی و متابولیسم بدن را افزایش می دهد، در نتیجه انرژی بیشتری در بدن می سوزد.

    بسیاری از افراد اثرات مفید میوه هایی مثل آلبالو و گیلاس را که دارای آب زیادی هستند، در کاهش وزن خود مشاهده کرده اند. هم چنین دارای پتاسیم بالا و سدیم کمی هستند که با نگهداری آب در بدن، تعادل آن را در بدن حفظ می کنند، زیرا رژیم های کم سدیم کم نمک باعث کمبود شدید آب در بدن می شوند.

    گیلاس و آلبالو برای کاهش درد مفاصل، روماتیسم و نقرس بسیار مفید هستند.

    * دارای مقدار زیادی مواد قلیایی هستند و اسیدیته خون را کاهش می دهند. بنابراین افرادی که می خواهند خونشان قلیایی شود، گیلاس و آلبالو بخورند.

    * نوع سیاه رنگ این میوه ها، دارای مقدار زیادی آهن هستند و برای کم خونی مفید می باشند.

    گیلاس و آلبالو برای کاهش درد مفاصل، روماتیسم و نقرس بسیار مفید هستند.

    * برای افراد دچار نقرس مفید است، چون مقدار اسید اوریک را که در نقرسی ها بالاست، کاهش می دهد. اسید اوریک یک ماده زائد و دفعی است که در اثر هضم و جذب مواد غذایی در بدن بوجود می آید و اگر مقدار آن در بدن افزایش یابد، به کریستال هایی در مفاصل تبدیل می شود و درد و تورم را در آن قسمت ایجاد می کند.

    * غنی از آنتی اکسیدان هستند، در نتیجه برای پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی مفید می باشند.

    * دارای موادی هستند که درد حاصل از آرتریت التهاب مفاصل و نقرس را کاهش می دهد که این خاصیت را سایر میوه ها و سبزی ها ندارند.

    * منبع غنی ملاتونین هستند. ملاتونین، یک آنتی اکسیدان قوی است که تأثیر آن بهتر و مؤثر از ویتامین های آنتی اکسیدانی وE وA است، زیرا هم محلول در چربی و هم محلول در آب است. در حالی که ویتامین محلول در آب و ویتامین های A و E محلول در چربی هستند.

    آنتی اکسیدان های موجود در این میوه ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را در بدن می گیرند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که با حمله به سلول های سالم بدن، باعث تخریب آنها می شوند. تخریب سلولی توسط رادیکال های آزاد، باعث ایجاد استرس اکسیداتیو در بدن و پیری زودرس سلول ها می شود.

    علاوه بر موارد فوق، برای درمان بیماری های زیر نیز مفید هستند:

    – سنگ کلیه – کاهش خطر سکته قلبی – پوسیدگی دندان ها

    – رفع کم خوابی – جلوگیری از واریس رگ ها– کاهش التهاب بدن

    – کاهش کلسترول خون – کاهش سردرد

    علاوه بر خواصی که ذکر شد؛

    گیلاس سینه را نرم می کند، معده را ضدعفونی نموده و تخمیر معده را از بین می برد با آن که معالج یبوست است، اسهال و به خصوص اسهال خونی را شفا می دهد. برای مبتلایان به رماتیسم – درد مفاصل و تصلب شرائین میوه بسیار مفیدی است. ماسک زیبایی که با گوشت گیلاس تهیه می شود پوست را نرم و رنگ آن را باز می کند. دم کرده گیلاس ادرار را زیاد می کند.

    صاحب نظران بر این باورند که گیلاس دارای آنزیمی است که باعث شکسته شدن اسید اوریک و در نتیجه دفع آن می گردد. خوردن روزانه نصف فنجان گیلاس به مدت یک تا دو ماه سودمند است ولی نباید از رژیم غذائی نیز غافل بود.

    گیلاس سموم بدن را از بین می برد، دستگاه هاضمه را مرتب کرده و اعصاب را تسکین می بخشد.

    گیلاس سرشار از املاح معدنی است: دارای کلسیم، فسفر، پتاسیم، کلر، سدیم، منیزیم، گوگرد و مقدار قابل توجه آهن است.

    هم چنین دارای کوبالت، مس، منگنز و روی می باشد.

    گیلاس دارای ویتامین های ث، ب 2، آ و … نیز می باشد و برای چشم فوق العاده مفید است.

    در قرن هجدهم دکتر له مری معروف درباره گیلاس نوشته است:

    ( گیلاس برای قلب، برای معده و روده مفید است اشتها را زیاد کرده و بدبویی را به خوشبویی تبدیل می کند. در عصر حاضر بر اثر بررسی هایی که در روی گیلاس به عمل آورده شده است گفته های پزشکان قدیمی درباره این میوه به ثبوت رسیده است.

    و اکنون با آزمایش های علمی ما می دانیم که گیلاس از میوه هایی است که سموم بدن را بر طرف کرده و خون را تصفیه می کند، قوه دماغی بدن را تقویت کرده و کمبود املاح معدنی بدن را برطرف ساخته و دستگاه هاضمه را منظم می کند.

    گاز جمع می شود و غذا تخمیر می گردد و هم چنین کسانی که املاح معدنی بدن آنها کم شده و یا بچه هایی که دیر رشد می کنند باید گیلاس بخورند و رژیم گیلاس بگیرند چون قند میوه گیلاس از نوع قند لوولوز می باشد. مصرف گیلاس به کسانی که بیماری دیابت دارند توصیه می شود.

    ترکیباتی که در گیلاس وجود دارد تعدیل کننده PH خون است زیرا خون باید به مقدار 4/7 قلیایی باشد.

    مصرف گوشت و مواد گوشتی خون را اسیدی می کند و بهترین تعدیل کننده آن میوه ها از جمله گیلاس است.

    گیلاس را باید قبل از غذا خورد تا با آن جلوی زیادی اشتها را بگیرد. کسانی که برای کم خوردن و لاغری متوسل به قرص های شیمیایی می شوند می توانند از گیلاس که یک میوه طبیعی است و مصرف آن اندام را متناسب می کند کمک بگیرند، زیرا قرص های شیمیایی برای کم کردن اشتها اشخاص را لاغر می کند اما در مقابل برای سیستم اعصاب و دستگاه عروق و شریان ها مضر و خطرناک است و اعصاب را تحریک کرده و بی خوابی می آورد. کسانی که می خواهند از گیلاس برای لاغری و تناسب اندام خود کمک بگیرند باید در ابتدای غذای خود دویست و پنجاه تا سیصد و پنجاه گرم گیلاس بخورند و بعد منوی غذای آنها نباید دارای مواد نشاسته ای مثل نان ماکارونی، برنج، حبوبات و نان شیرینی باشد.

    برای رژیم دفع سموم باید صبح ناشتا نخست صد گرم گیلاس بخورید و بعد آن را تا پانصد گرم افزایش دهید.

    مصرف آب گیلاس در افراد مسن موجب می شود این افراد درد آرتروز کمتری داشته باشند.

    هم چنین جوشانده برگ گیلاس برای سنگ های کلیوی نافع می باشد.

    حرارت خون را پایین می آورد، صفرابر است، ناراحتی های کبدی را کاهش می دهد، تب را پایین می آورد.

    در طب سنتی معتقدند که گیلاس برای رفع خشکی حلق و ریه مفید است. ضد پوسیدگی دندان است. در بررسی ها مشاهده شده است که عصاره گیلاس سیاه تا 89 درصد فعالیت آنزیم های عامل تشکیل پلاک دندان را متوقف می کند.

    این مجله مخصوص کودک و نوجوان می باشد.

    پیام زن
    ویژه مسائل زنان و خانواده

    دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
    محمد جعفری گیلانی
    سید ضیاء مرتضوی

    3

    7733305
    7738743
    7733305
    payam-zan_man@aalulbayt.org

    قم، صندوق پستی 371…

    پرسمان
    فرهنگی، اجتماعی، دانشجویی

    مرکز فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
    سید محمدرضا فقیهی
    محمد باقر پور امینی
    1380
    3

    7747240
    7735473
    7743816
    info@porseman.net
    www.porseman.n…

    مبلغان
    فرهنگی – تبلیغی
    حوزه

    1385/6/1
    3
    mbl

    گیلاس یکی از میوه های بسیار پر طرفدار و محبوب فصل تابستان است که طبعی سرد و تر دارد، برای آشنایی بیشتر با خواص و مضرات گیلاس در ادامه با چیشی همراه باشید.

    یکی از مهم ترین دلایلی که می توانید از گیلاس در رژیم های لاغری استفاده کنید این است که این میوه دارای کالری بسیار پاینی می باشد، علاوه بر این گیلاس چربی بسیار کمی دارد و برای آب کردن چربی های اطراف شکم بسیار مفید است.

    نکته دیگر در مورد خواص لاغری گیلاس این است که این میوه علاوه بر فیبر غنی، دارای انواع مواد مغذی و ویتامین ها می باشد و به همین دلیل می تواند به همراه احساس سیری طولانی،  انرژی مورد نیاز بدن را نیز فراهم کند.

    مصرف مواد غذایی که دارای شاخص گلیسمی پایین هستند برای دیابتی ها مفید می باشد و گیلاس هم از این نوع مواد غذایی محسوب می شود، شاخص گلیسمی گیلاس ۲۲ می باشد و قند ان نسبت به میوه های تابستانی مثل زردآلو و هلو بسیار کمتر می باشد.گیلاس برای فشار خون بالا

    برای درمان کم خونی هم می توانید روی کمک گیلاس حساب کنید. گیلاس حاوی مقادیر غنی از آهن می باشد و به همین دلیل می تواند باعث افزایش تولید گلبول های قرمز خون شود که در نتیجه به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن کمک می کند.

    همچنین ببینید : خواص و مضرات انار برای کبد چرب، دستگاه گوارش و جوش و آکنه

    جالب است بدانید که ترکیباب موجود در گیلاس می توانند مانند قرص های مسکن باعث کاهش درد سردردهای میگرنی شوند. گیلاس حاوی مقادیر مناسبی آنتوسیانین و انواع بیو فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان های قوی می باشد که برای قطع سریع سردرد بسیار مفید هستند.

    یکی از شناخته شده ترین خاصیت های گیلاس این است که می تواند به درمان انواع سرطان ها کمک کند. گیلاس حاوی مقادیر غنی از کورستین می باشد که این ماده به عنوان یکی از موثرترین مواد ضد سرطانی شناخته می شود.

    علاوه بر این آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدهای موجود در گیلاس نیز می توانند مانع آیسیب رساندن رادیکال های آزاد مخرب به سلول های بدن شوند. ضمن اینکه مصرف گیلاس می تواند سرعت رشد سلول های سرطانی را کاهش دهد.

    جالب است بدانید مصرف گیلاس قبل از خواب مانند قرص خواب عمل می کند و باعث خوابی آرام و عمیق می شود. برای این منظور باید از آب گیلاس با طعم ترش استفاده شود که دارای مقادیر غنی از ملاتونین می باشد و علاوه بر رفع استرس و اضطراب به درمان بی خوابی هم کمک می کند.

    همچنین ببینید : خواص و مضرات هلو برای سرطان، آلزایمر، کودکان و درمان کم خونی

    مصرف گیلاس می تواند به درمان ناتوانی ها و بی میلی جنسی زنان و مردان کمک کند. گیلاس به دلیل وجود ویتامین های C و A می تواند سطح هورمون های تستوسترون و استروژن را افزایش دهد و علاوه بر افزایش میل جنسی، باعث افزایش حجم اسپرم های آقایان نیز شود.

    مصرف گیلاس یکی از درمان های طبیعی فشار خون بالا نیز می باشد. همانطور که می دانید گیلاس حاوی مقادیر سرشار از پتاسیم می باشد و به همین دلیل می تواند باعث دفع سدیم اضافی موجود در بدن شود و فشار خون بالا را کاهش دهد.

    گیلاس برای بهبود و کاهش علائم نقرس بسیار مفید است. گیلاس به دلیل اینکه حاوی مقادیر مناسبی از آنتوسیانین می باشد و به همین دلیل می تواند باعث کاهش التهابات و رفع درد حاصل از مفاصل بسیار موثر باشد.

    برخی افراد ممکن است به مصرف خوراکی یا موضعی گیلاس حساسیت داشته باشند. برای مصرف موضعی گیلاس حتما تست حساسیت پوست را انجام دهید و برای حساسیت و آلرژی خوراکی که نشانه های آن تنگی نفس، کهیر و … هستند به پزشک مراجعه کنید.

    گیلاس یکی از محبوب‌ترین میوه‌های تابستانی است که بسیاری از افراد در فصل تابستان سعی می‌کنند از این میوه استفاده کنند. این میوه محبوب را می‌توان به اشکال مختلف از تازه تا تبدیل شده به مربا استفاده کرد، اما این خوراکی محبوب چه خواصی دارد؟

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، گیلاس نه تنها بسیار خوشمزه است، بلکه ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی بسیار مفیدی را به بدن ارائه می‌دهد و اثرات سلامتی قدرتمندی دارد.

    سرشار از مواد مغذی

    رنگ گیلاس‌ها می‌تواند از زرد تا قرمز مایل به قرمز عمیق متفاوت باشد. همه انواع گیلاس‌ها بسیار مغذی و پر از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. یک فنجان (۱۵۴ گرم) گیلاس شیرین سرشار از ویتامین C. و پتاسیم است که از جهات مختلفی برای سلامتی مفید هستند.
    ویتامین C. برای حفظ سیستم ایمنی و سلامت پوست شما ضروری است در حالی که پتاسیم برای انقباض ماهیچه‌ها، عملکرد عصبی، تنظیم فشار خون و بسیاری دیگر از فرآیند‌های مهم بدن ضروری است. گیلاس همچنین منبع خوبی از فیبر است، که با سوختن باکتری‌های مفید روده و ترویج منظم روده به شما کمک می‌کند تا سیستم گوارش شما را سالم نگه دارد. به علاوه، گیلاس ویتامین‌های گروه B.، منگنز، مس، منیزیم و ویتامین K. را تأمین می‌کند.

    سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات ضد التهابی
    غلظت بالای ترکیبات گیاهی در گیلاس ممکن است مسئول بسیاری از مزایای سلامتی این میوه باشد. اگرچه مقدار و نوع آن بسته به نوع مختلف می‌تواند متفاوت باشد، اما همه گیلاس‌ها با آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات ضد التهابی بسته بندی شده اند. این مقدار زیاد آنتی اکسیدان ممکن است در مبارزه با استرس اکسیداتیو، شرایطی که با بیماری‌های مزمن متعدد و پیری زودرس مرتبط است، کمک کند.
    گیلاس به ویژه سرشار از پلی فنول‌ها است، گروه بزرگی از مواد شیمیایی گیاهی که به مبارزه با آسیب سلولی، کاهش التهاب و ارتقاء سلامت کلی کمک میکنند. در حقیقت، رژیم‌های غذایی غنی از پلی فنول ممکن است در برابر بسیاری از شرایط مزمن، از جمله بیماری‌های قلبی، دیابت، افت روانی و برخی از سرطان‌ها محافظت کند.گیلاس برای فشار خون بالا

    به سلامت قلب کمک می‌کند
    افزایش مصرف میوه‌های پر از مواد مغذی مانند گیلاس روشی مقوی برای محافظت از قلب شما است. بسیاری از مطالعات نشان می‌دهند که رژیم‌های غذایی سرشار از میوه با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی همراه هستند. گیلاس از این نظر به ویژه مفید است، زیرا سرشار از مواد مغذی و ترکیباتی هستند که به سلامتی قلب کمک می‌کنند و شامل آنتی اکسیدان‌های پتاسیم و پلی فنول هستند. برای حفظ ضربان قلب منظم و کمک به از بین بردن سدیم اضافی از بدن، با تنظیم فشار خون شما مصرف گیلاس بسیار مفید است.

    ممکن است علائم آرتریت و نقرس را بهبود بخشد
    به دلیل اثرات ضد التهابی قوی، گیلاس ممکن است علائم آرتریت و نقرس را کاهش دهد، نوعی آرتریت ناشی از ایجاد اسید اوریک است که می‌تواند منجر به تورم شدید، التهاب و درد در مفاصل شما شود. بسیاری از مطالعات نشان می‌دهند که گیلاس با سرکوب پروتئین‌های التهابی به مهار استرس اکسیداتیو و کاهش التهاب کمک می‌کند، این موضوع می‌تواند به کاهش علائم مرتبط با آرتروز کمک کند. به علاوه، آن‌ها می‌توانند سطح اسید اوریک را در بدن شما کاهش دهند، و باعث می‌شود که به ویژه برای افراد مبتلا به نقرس مفید باشد.

    کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد
    خوردن گیلاس یا نوشیدن آب گیلاس ممکن است به بهبود کیفیت خواب شما کمک کند. این مزایای تقویت خواب را می‌توان به غلظت بالای میوه در ترکیبات گیاهی نسبت داد. علاوه بر این، گیلاس حاوی ملاتونین، ماده‌ای است که به تنظیم چرخه خواب و بیدار شدن شما کمک می‌کند. نوشیدن ۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) آب آلبالو ترش یا گیلاس قبل از خواب ۸۴ دقیقه زمان خواب را افزایش می‌دهد.

    کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

    میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

    آموزش سلامت, سلامت سالمندان, مشروح اخبار

    میزان فشار خون بر پایه دو عدد نشان داده می شود. اولین عدد مربوط به فشار سیستولیك یا ماكزیمم و دومی مربوط به فشار دیاستولیك یا مینیمم است. بالاترین میزان فشار خون، فشار سیستولیك نام دارد. سیستولیك همان فشاری است كه هنگام انقباض ماهیچه قلب موجب می شود تا خون از قلب به سرخرگ اصلی وارد شده و به سایر نقاط بدن برسد.

    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز،  كمترین میزان فشار خون نیز فشار دیاستولیك است كه فشار بین ضربان های قلب محسوب می شود و مربوط به زمانی است كه قلب در حالت استراحت است. فشار خون بر حسب میلی متر جیوه (mmhg) اندازه گیری می شود.

    فشار خون بالا عبارت است از افزایش فشار وارده از جریان خون به دیواره رگ های خونی. فشار خون بالا گاهی «قاتل بی صدا» نامیده می شود چرا كه تا مراحل انتهایی اغلب هیچ علامتی ندارد.

    باید توجه داشت كه فشار خون به طور طبیعی در اثر استرس و فعالیت بدنی بالا می رود. اما فردی كه دچار بیماری فشار خون بالا است هنگام استراحت نیز فشار خونش بالاتر از حد طبیعی است.گیلاس برای فشار خون بالا

    رژیم های نادرست غذایی، مصرف زیاد غذاهای چرب و پرنمك، بی تحركی و زندگی ماشینی از جمله عوامل مستعد كننده برای ابتلا به بیماری فشار خون بالاست.

    بسیاری از افراد كه به فشار خون بالا مبتلا هستند، علامتی نداشته و احساس بیماری ندارند. ۱۵ درصد افراد مسن دارای فشار خون هستند و خودشان خبر ندارند مگر آن كه فشار خون بطور ناگهانی خیلی بالا برود. به این ترتیب تنها راه تشخیص فشار خون بالا، اندازه گیری میزان آن است.

    از هر ده نفر مبتلا به فشار خون بالا، در نه نفر آنها، یعنی در۹۰ درصد آنها علت دقیق برای فشار خون شناخته نشده است. این نوع فشار خون، نوع اولیه فشار خون بالا نامیده می شود.

    در تعداد كمی از افراد مبتلا به فشار خون بالا (نوع ثانویه فشار خون بالا) عواملی همچون تنگ شدن سرخرگ كلیوی و یا اختلال در تولید هورمون های مترشحه از غدد فوق كلیوی و بیماری های بافت كلیه در ایجاد بیماری نقش دارند.

    چاقی و اضافه وزن، سیگار كشیدن، مصرف الكل، رژیم غذایی حاوی نمك یا چربی اشباع شده زیاد، عدم مصرف میوه و سبزی، كم تحركی و نداشتن فعالیت بدنی كافی، استرس و عوامل ژنتیكی از علل مستعد كننده بیماری فشار خون هستند.

    اگر یكی از والدین و یا هر دو دچار فشار خون بالا باشند، خطر ابتلای فرد به فشار خون بیشتر است.

    سابقه خانوادگی فشار خون بالا، سكته مغزی و حمله قلبی نیز احتمال ابتلا را افزایش می دهد.

    پیشگیری از ابتلا به فشار خون بالا

    برای پیشگیری از ابتلا به فشار خون، وزن تان را كنترل كنید. اگر اضافه وزن دارید، رژیم بگیرید. كم كردن حتی یك كیلوگرم از وزن تان در این زمینه مفید است. مرتب ورزش كنید. ۳۰ دقیقه ورزش در هر روز بهترین راه مبارزه با پرفشاری خون است.

    مصرف روزانه نمك را كم كنید (حداكثر یك قاشق چایخوری). سدیم علاوه بر نمك در بسیاری از غذاهای بسته بندی شده، وجود دارد. برای اطلاع یافتن از مقدار سدیم بكار رفته در مواد غذایی برچسب آنها را قبل از مصرف به دقت مطالعه كنید.

    اگر می خواهید از مواد جایگزین سدیم استفاده كنید حتما با پزشك مشورت كنید؛ چرا كه برخی از این مواد برای همه افراد مناسب نیستند.

    از رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات فراوان و غذاهای حاوی پتاسیم مانند دانه های سبوس دار و خشكبار استفاده كنید.

    پتاسیم از فشار خون بالا جلوگیری می كند. لوبیا، عدس، نخود، آب میوه، میوه جات تازه بویژه زردآلو، موز، گیلاس، طالبی، كیوی، انبه، شلیل، پرتغال، هلو، تشمك و نارنگی حاوی پتاسیم بالایی هستند.

    دانه كنجد و سبزی های برگ سبز، منابع كم سدیم و تامین كننده كلسیم هستند. سیر نیز به كاهش فشار خون كمك می كند. از مصرف مشروبات الكی بپرهیزید.

    در نظر داشته باشید كه اندازه گیری فشار خون را در برنامه بررسی سلامت خود قرار دهید. زیرا اگر فشار خون بالا زود تشخیص داده شود و درمان به موقع انجام گیرد از عوارض آن پیشگیری می شود.

    اگر سابقه خانوادگی فشار خون بالا وجود داشته باشد، فشار خون باید حداقل سالی یكبار كنترل شود.

    اگر باردار هستید، مرتب برای انجام مراقبت های دوره بارداری به مراكز درمانی مراجعه كنید تا ضمن انجام سایر مراقبت ها فشار خون شما نیز به موقع كنترل شود.

    اگر از قرص های ضد بارداری حاوی استروژن استفاده می كنید یا تحت هورمون درمانی هستید، فشار خون تان را به طور منظم كنترل كنید.

    عوارض فشار خون بالا چیست؟

    سكته مغزی، حمله قلبی، نارسایی احتقانی قلب، نارسایی كلیه و آسیب چشمی و مشكل بینایی از عوارض اصلی فشار خون بالا هستند. هرچه فشار خون بالاتر باشد، طول عمر افراد پایین تر خواهد بود.

    اگر فشار خون بالا به مدت طولانی بدون درمان باقی بماند ممكن است نارسایی كلیوی رخ دهد و یا حتی به بینایی آسیب وارد شود.

    در ضمن امكان دارد كه قلب بطور غیر طبیعی بزرگ شده و كارایی آن كم شود كه چنین وضعیتی می تواند منجر به نارسایی قلبی و اختلال در پمپاژ خون توسط قلب شود.

    اگر فشار خون بالا درمان شود، از خطر ابتلا به حملات قلبی كاسته خواهد شد. فشار خون بالا از ابتدایی ترین عوامل بروز بیماری های قلبی و سكته است.

    طبق آمارهای جهانی، از هر ۵ مورد نارسایی قلبی در زنان، ۳ مورد به دلیل كنترل نكردن فشار خون بالا ایجاد می شود.

    فشار خون بالا به كلیه ها آسیب می رساند و موجب نارسایی كلیوی، سكته مغزی، حمله قلبی و بیماریهای مرگبار دیگری می شود.گیلاس برای فشار خون بالا

    همچنین، افرادی كه علاوه بر فشار خون بالا به بیماری دیابت مبتلا هستند به مراتب بیشتر از سایرین به نارسایی كلیوی و سكته مغزی دچار می شوند.

    درمان فشار خون بالا

    علاوه بر اندازه گیری فشار خون، ممكن است بنا به تشخیص پزشك، برخی بررسی های تشخیصی دیگر برای تعیین علت ابتلا به فشار خون بالا یا بررسی عوارض و آسیب های احتمالی آن لازم باشد.

    اقدامات درمانی با توجه به ویژگی های هر فرد تعیین خواهند شد و ممكن است شامل كم كردن وزن، ترك دخانیات، برنامه ورزش مناسب و تغییر شیوه زندگی برای كاهش استرس باشند.

    در صورتی كه اقدامات غیر دارویی اثر نداشته باشند، با استفاده از داروهای ضد فشار خون می توان فشار خون را پایین آورد. این داروها باید بطور مستمر و تحت نظر پزشك مورد استفاده قرار گیرند.

    اگر فرد علاوه بر فشار خون بالا به بیماری دیگری نیز مبتلا باشد، به عنوان مثال به دیابت نیز مبتلا باشد درمان دارویی فشار خون بالا از همان ابتدای تشخیص شروع خواهد شد.

    پیگیری افراد مبتلا به فشار خون بالا

    افراد مبتلا به فشار خون بالا باید برای بررسی پیشرفت بیماری یا تعیین ابتلا به عوارض احتمالی از طریق بررسی های زیر با فواصل زمانی خاص مراجعه كنند:

    اندازه گیری فشار خون، معاینه قفسه سینه، معاینه چشمها كه با دستگاه مخصوصی انجام و وضعیت عروق شبكیه چشم نیز بررسی می شود. فشار خون بالا می تواند موجب آسیب عروق شبكیه شود.

    فعالیت الكتریكی و ریتم قلب توسط الكتروكاردیوگرام (ECG) یا نوار قلب بررسی می شود. آزمایش خون جهت اندازه گیری میزان كلسترول و قند خون نیز حائز اهمیت است.

  • سس سرکه بالزامیک ایرانی
  • میزان بالای كلسترول و قند خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد. آزمایش ادرار نیز برای بررسی وضعیت كلیه ها اهمیت دارد. رادیوگرافی قفسه سینه در بررسی عوارض قلبی بیماری مورد استفاده قرار می گیرد.

    با فشار دادن دكمه ای روی قسمت دیجیتالی دستگاه، بازوبند شروع به باد شدن می كند تا به یك سطح معینی برسد.

    سپس بطور اتوماتیك باد آن می خوابد. در بازوبند یك گیرنده خاص الكترونیكی وجود دارد كه نسبت به نبض حساس است و میزان فشار خون را روی صفحه نمایشگر نشان می دهد.

    گیلاس برای فشار خون بالا

    طرز تهیه مرجو خورش برای کسانی مناسب است که می خواهند یک خورشت سنتی جدید …

    علائم اصلی میاستنی گراویس ضعف در عضلات اسکلتی است میاستنی گراویس نوعی بیماری عصبی عضلانی …

    نظر شما:

      

    تمامی حقوق برای «گیل خبر» محفوظ است

    استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است

    باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: برخی خوراکی ها در تشدید فشار خون افراد نقش مهمی دارند با کاهش مصرف این خوراکی ها می توان سلامتی را تضمین کرد.

     شما می‌توانید خطر ابتلا به فشار خون بالا را با اضافه کردن این مواد خوراکی به رژیم غذایی خود روزانه خود کاهش دهید.تشخیص علائم فشار خون بالا ممکن است دشوار باشد اما درمان نشدن آن‌ها می‌تواند منجر به بروز مشکلات جدی مانند حملات قلبی و سکته مغزی شود؛ مواد خوراکی مختلف تاثیرات مثبت و منفی زیادی را در فشار خون بالا دارند.از هر چهار نفر در انگلستان یک نفر به فشار خون بالا مبتلا است؛ برخی از غذا‌ها تاثیر منفی بر فشار خون بالا دارند؛ به طور مثال غذا‌های حاوی نمک زیاد فشار خون بالا را تشدید می‌کنند.طبق تحقیقات انجام شده مصرف بیش از اندازه نمک بزرگترین علت ابتلا به فشار خون بالاست؛ بزرگسالان نباید بیش از ۶ گرم نمک در روز مصرف کنند.

    قسمت بیشتر نمکی که مصرف می‌کنیم، پنهان است در واقع بخشی از نمک را از طریق مصرف غذا‌های فرآوری شده مانند بیسکوئیت، نان‌ها، غلات صبحانه و غذا‌های آماده دریافت می‌کنیم همچنین پیتزای فریز شده یکی دیگر از غذا‌هایی است که افراد دارای فشار خون بالا باید از آن پرهیز کنند.در سوی دیگر تعدادی از مواد خوراکی هستند که به کاهش فشار خون کمک می‌کنند؛ اسفناج، پسته و گشنیز از جمله این مواد خوراکی هستند.جاش اکس، محقق تغذیه می‌گوید: سال‌هاست که گشنیز در درمان تعداد زیادی از بیماری‌ها کاربرد داشته است.به گفته وی در سال ۲۰۰۹، یک مطالعه به منظور شناخت خواص اصلی گشنیز آغاز شد. محققان دریافتند که کاهش فشار خون بالا از جمله مزایای مثبت این گیاه است.

    مصرف میوه‌های تازه مانند هندوانه نیز می‌تواند به کنترل فشار خون کمک کندوی می‌گوید: مصرف میوه‌های تازه (نه به صورت آب میوه، شیرینی یا میوه‌های کنسرو شده) یک راه عالی برای افزایش دریافت فیبر است؛ با مصرف این میوه‌ها علاوه بر تامین عناصر ضروری بدن خود مانند پتاسیم، منیزیم، از وجود آنتی اکسیدان‌هایی مانند فلاونوئید‌ها و رزوراترول نیز بهره‌مند می‌شوید.بهتر است افراد مصرف دو تا چهار وعده میوه‌های تازه به ویژه میوه‌هایی مانند انواع توت‌ها یا بری‌ها، مرکبات، کیوی، سیب و هندوانه را به برنامه غذایی خود اضافه کنند.انواع بری‌ها مانند بلوبری، تمشک یا توت فرنگی می‌تواند به کاهش فشار خون بالای شما کمک کند؛ این میوه‌ها حاوی مقادیر زیاد زردینه یا فلاونید هستند. زردینه در جلوگیری از فشار خون بالا نقش اساسی دارد. بلوبری بیشترین تاثیر را در کاهش فشار خون بالا دارد.همچنین موز با داشتن مقادیر زیاد پتاسیم به کنترل فشار خون کمک می‌کند؛ استفاده بیشتر از پتاسیم، اثر سدیم موجود در نمک دریافتی را کاهش می‌دهد در واقع هرچه پتاسیم بیشتری دریافت کنید، سدیم بیشتری را از طریق ادرار از دست می‌دهید.دقت داشته باشید بهتر است به جای دریافت پتاسیم از راه مکمل‌ها، از مواد خوراکی غنی از پتاسیم استفاده کنید.شما همچنین می‌توانید با اضافه کردن شکلات تلخ به برنامه غذایی خود، ریسک ابتلا به فشار خون بالا را کاهش دهید. طبق تحقیقات انجام شده مصرف روزانه ۱۰۰ گرم شکلات تلخ به جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند.به همان اندازه که میوه منبع عالی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری از جمله ویتامین C و پتاسیم است، از مصرف میوه‌های خشک باید اجتناب شود.به نوشته سایت Healthline؛ فرایند خشک شدن میوه منجر به از دست رفتن مقادیر زیاد آب آن می‌شود در نتیجه درصد بالایی از مواد مفید و مغذی میوه از دست می‌رود. متاسفانه محتوای اصلی آن‌ها قند است. یک کاسه انگور حاوی ۲۷ گرم کربوهیدرات است؛ فیبر‌ها تنها یک گرم این ترکیب را تشکیل می‌دهند در مقابل یک پیاله کشمش ۱۱۵ گرم کربوهیدرات دارد که تنها ۵ گرم آن به فیبر تبدیل می‌شود.در نتیجه میزان کربوهیدرات کشمش بیش از سه برابر انگور است؛ به طور کلی انواع میوه‌های خشک در مقایسه با میوه‌های تازه کربوهیدرات بالاتری دارند.پیتزای فریز شده از دیگر خوراکی‌هایی است که افراد با فشار خون بالا باید از آن اجتناب کنندبه نوشته این سایت پیتزا برای تمام افرادی که مراقب میزان نمک دریافتی خود هستند، بد است. ترکیب پنیر، گوشت، سس گوجه فرنگی و خمیر پیتزا حاوی مقادیر زیاد سدیم است اما با این حال پیتزای فریز شده به خصوص برای افراد دارای فشار خون بالا خطرناک است.برای حفظ طعم پیتزای فریز شده، یک بار آن را می‌پزند. همچنین تولیدکنندگان آن اغلب مقدار زیادی نمک را به آن اضافه می‌کنند. یک تکه پنیر یخ زده یا گوشت و پنیر پیتزا می‌تواند حاوی ۹۸۲ میلی‌گرم سدیم یا حتی گاهی اوقات مقادیر بیشتر از این میزان نیز باشد. هرچه ضخامت خمیر پیتزا بیشتر باشد، سدیم دریافتی شما نیز بیشتر خواهد شد.

    چه عوامل دیگری می‌تواند شما را در معرض فشار خون بالا قرار دهد؟در همین زمینه NHS به هشت مورد اشاره می‌کند. سن (با افزایش سن ریسک ابتلا به فشار خون بالا افزایش می‌یابد)، سابقه خانوادگی، آفریقایی بودن یا ساکن منطقه حوزه دریای کارائیب، نداشتن تحرک، اضافه وزن و چاقی، مصرف مقادیر زیاد الکل، سیگار کشیدن و کم‌خوابی طولانی مدت احتمال ابتلای شما را به فشار خون بالا افزایش می‌دهند.برخی از عوارض فشار خون بالا می‌تواند توان شما را کاهش دهد یا حتی تهدید کننده زندگی شما باشد.گیلاس برای فشار خون بالا

    2323

    ویروس کرونا به خیلی از صنعت های ریز و درشت اقتصادی آسیب های جدی و جبران ناپذیری وارد کرده است و این درحالی است که صنعت گردشگری به عنوان یکی از آسیب پذیر ترین صنایع دنیا در این پاندمی شناخته شده است.

    به دلیل گسترش خبرهای توطئه آمیز ارتباط COVID-19 با G5 که در پی آن برج سلولی مورد آتش سوزی قرار گرفت، مهندسان مخابرات به دردسر افتادند.

    تمامی حقوق این سایت برای خبرآنلاین محفوظ است.
    نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
    Copyright © 2018 khabaronline News Agancy, All rights reserved

    گیلاس برای فشار خون بالا
    گیلاس برای فشار خون بالا
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *