گلاب جامن طرز تهیه

دوره مقدماتی php
گلاب جامن طرز تهیه
گلاب جامن طرز تهیه

امتیاز دهید


4.3
از

19

امروز قراره با هم یه دسر هندی به اسم گلاب جامون رو تهیه کنیم. من که خیلی هیجان زده هستم. چون این دسر هندی طعم خیلی عالی ای داره. و طرز تهیه اون به صورتیه که با هر سطح مهارتی در آشپزی، میشه خیلی راحت از پسش براومد. این دسر که از ترکیب آرد و پودر شیر و جوش شیرین تهیه میشه رو باید در روغن سرخ کنین. بعدش با شربتی که کنارش تهیه می کنین سرو میشه. که این شربت بافت نرم و خوشایندی بهش میده.

اگه توی آشپزی تازه کار هستین خوبه که یادآوری کنم پودر شیر با شیر خشک متفاوته و نباید اشتباه گرفته بشه. توی این دسر از زعفران هم استفاده میشه که نیازی نیست دم بشه. فقط به صورت خشک اون رو به شربت اضافه می کنین تا رنگ بده. دیگه گفتنی ها رو گفتم. فقط مونده یه نکته. اگه دوست دارین غذای هندی یاد بگیرین و کنار این دسر جذاب سرو کنین پیشنهاد من به شما پلو سبزیجات، بریانی قارچ، خوراک مرغ و بادام و نان هندی هست. امیدوارم از آشپزی به سبک هندی ها و از طعم خوراکی هاشون حسابی لذت ببرین.گلاب جامن طرز تهیه

دوره مقدماتی php

 

 

آرد همه منظوره، پودر شیر، نمک و جوش شیرین را در یک الک بریزید. سپس با هم مخلوط و الک کنید.

 

حالا مخلوط الک شده را در یک کاسه بریزید. ماست و کره را اضافه کنید. خوب بهم بزنید.

 

در صورت نیاز ماست بیشتری اضافه کنید. حالا خمیر به دست آمده را خوب ورز دهید تا نرم و چسبناک شود. اجازه دهید خمیر گلاب جامون به مدت 5 دقیقه استراحت کند. در این حین شربت را تهیه کنید.

 

1- یک تابه کوچک یا شیر جوش را روی حرارت بگذارید. آب و شکر را در آن بریزید. اجازه دهید به جوش بیایند. صبر کنید تا مخلوط آب و شکر به مدت 5 تا 8 دقیقه بجوشد تا نسبتا غلیظ شود.

 

2- حالا گلاب، پودر هل و زعفران را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. حالا شربت شما آماده است. آن را در کناری قرار دهید تا بقیه مراحل گلاب جامون را انجام دهید.

 

تکه کوچکی از خمیر بردارید. آن را در کف دست خود قرار دهید و به شکل گلوله درآورید. دقت داشته باشید که گلوله خمیر کاملا نرم و یک دست باشد. این کار را برای تمام خمیر ادامه دهید. سپس آن ها را در کاسه ای بچینید.

 

1- تابه ای را روی حرارت بگذارید. به عمق یکی دو سانتی متر در آن روغن بریزید. برای این که مطمئن شوید روغن داغ شده، یکی از گلوله ها را در آن بیندازید. اول گلوله ته نشین می شود و بعد بالا می آید.

 

2- حالا چند گلوله دیگر اضافه کنید. آن ها را با حرارت کم سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

 

گلاب جامن طرز تهیه

3- سپس به کمک یک کفگیر آن ها را از روغن خارج کنید. و در ظرف دیگری قرار دهید.

 

باید گلوله های جامون سرخ شده با شربت گلاب مخلوط شود. برای این کار لازم است شربت کاملا داغ باشد. پس اگر شربت شما سرد شده، آن را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. سپس گلوله ها را در آن بیندازید. به مدت 2 ساعت اجازه دهید تا جامون ها در شربت خیس بخورند.

 

حالا گلاب جامون شما برای سرو آماده است. موقع سرو میتوانید به شربت انواع مغز که دوست دارید مثل پسته، بادام و بادام هندی اضافه کنید. نوش جان.

 

  • علت درد گرفتن زير دل چيست
  • – در تهیه این دسر می توانید ماست را حذف کرده و شیر را جایگزین آن کنید.

    – اگر به پودر هل دسترسی ندارید می توانید از 4 عدد دانه هل استفاده کنید.

    – در این دستور هر پیمانه معادل 240 میلی لیتر است.

    – به جای گلاب می توانید از چند قطره اسانس گل رز در شربت استفاده کنید.

    – دستور تهیه این دسر هندی خوشمزه و جذاب از سایت yummytummyaarthi ترجمه شده است.

     

    دیدگاه

    نام (ضروری)

    ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

    وب سایت

    گلاب جامن طرز تهیه

    برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

    | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

     

    اصالت گلاب جامون به کشور هند برمی گرده و خیلی هم خوشمزه هست. این دسر در هند بسیار معروف هست و طرفداران زیادی رو به خودش اختصاص داده. در مدت کوتاهی این دسر در تمام دنیا محبوبیت پیدا کرد و اینک اکثر افراد ان را در خانه هایشان تهیه می کنند و با چای داغ نوش جان می کنند.

    *ایمیل شما در سایت منتشر نخواهد شد

    گلاب جامن طرز تهیه

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    © noonesir.com 2019.

     

     

    1- شیر خشک ۲ گیلاس

    گلاب جامن طرز تهیه

    2- آرد ۱ گیلاس

    3- روغن نیم گیلاس

    4- آب ۳ گیلاس برای شربت

    5- بوره  ۲ گیلاس

    (همراه آب  سری قیام بیارید.)

    6- خلال با دام و پسته  برای تزیین 

     

    طرز تهیه :

    ۱-شیر و آرد روغن را باهم مخلوط  کنید.

    بعدا  بسیار کم آب انداخته مشت کنید.

    لیکن متوجه باشد تمام آب یکجا  نه اندازید

    مثل خمیر!

    سپس از خمیر تهیه شده را کلو له‌ ها کوچک

    و منظم جدا کنید.

    (البته از مقدار تذکر شده ۴۰ عدد گلاب

    جامن بسازید ) بعدا روغن با حرارت

     متوسط داغ کنید.

    کلوله ها خمیری راطی چند مرحله توی  

    آن رها کرده آهسته آهسته  شور داده

     بروید.

    تاوقتیکه سرخ شوند. سپس آنها را از روغن

    کشیده  بگذارید تا روغن خود را با کاغذ

    بریزد بعد گلاب جامن رابالای شربت انداخته

    برای چند لحظه میگذاریم.

    وقت که فهمیدیم شربت با خود گرفته از

    گلاب جامن طرز تهیه

    شربت کشیده بگذارید سرد شود. رویش را

    با خلال پسته ، بادام آراسته بعدا صرف

     کنید.

     

    ارسالی معسوده جان نادری

    سپاس عزیزم

       

       

     گلاب جامن در بین قیام بوره

     

  • نقاشی سه بعدی آسان با مداد رنگی
  •   

      گلاب جامن

     

     نکات مهم :

    گلاب جامن باید  مانند جلبی شربت به‌

    خود داشته باشد.

    2 –  روغن تان زیاد داغ نباشد.

    3- حین علاوه نموده آب توجه کنید .

    با انداختن  آب  خمیر زیاد نرم  نشود . 

     

    گلاب جامن طرز تهیه

     

    گلاب جامن طرز تهیه
    گلاب جامن طرز تهیه
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *