طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر
طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر

کیک سیب و دارچین یکی از دسرهای همه پسند است. می‌توانید با صرف زمان و هزینه کم این کیک خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. این کیک انتخاب مناسبی برای دورهمی های دوستانه و خانوادگی است. همچنین درست کردن این کیک برای تعداد بالا راحت‌تر از سایر کیک‌ها است و انتخاب خوبی برای پذیرایی از مهمان هاست به این دلیل که هم طعم خوبی دارد و هم برش دادن و تقسیم کردن آن بدون از  بین رفتن زیبایی ظاهری آن امکان پذیر است.

طعم سیب و دارچین در کنار هم بسیار عالی است و عطر فوق العاده‌ای هم دارد. علاوه بر کیک سیب و دارچین، پیشنهاد می‌کنیم دستور تهیه قرابیه سیب و دارچین و ترایفل سیب و دارچین را هم از دست ندهید.

به طور کلی همه کیک‌ها مواد پایه ثابتی دارند و تفاوت مزه‌ای اونا فقط به برخی مواد ثانویه و روش‌ها و تکنیکای پخت بستگی داره. من اینجا تکنیک هایی که خودم استفاده میکنم و بر اساس تجربه به دست اومده رو میگم. خب بریم سراغ ادامه دستور پختمون. مواد زیر رو آماده کنید.

برای خرید همه مواد اولیه با تخفیف از اپلیکیشن اکالا، کلیک کنید.

طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر

 این کار به سایز سیب‌هاتون بستگی داره و ترجیحا نازک برش زدنش خیلی بهتره چون روی سطح کیک راحت‌تر می‌مونه.

دوره مقدماتی php

مواد رو توی این مرحله اگر زیاد از حد هم بزنید، هم پف تخم مرغ‌ها میخوابه و هم مواد رقیق میشه.

نکته: اگر می‌خواید از نتیجه کارتون مطمئن بشید و در مورد دما شک دارید، یک خلال دندون توی مرکز کیک فرو کنید، اگر از چیزی مواد بهش نچسبیده بود یعنی به خوبی پخته.

امیدوارم که طعم و بوی تازه سیب و دارچین این کیک حال و هوای خونه شما رو هم همین قدر متفاوت کنه. معمولا اکثر افراد با شنیدن اسم سیب و دارچین کنار هم و ترکیبشون برای مزه دار کردن کیک، واکنش خوبی نشون نمیدن ولی با مزه کردنش نظرشون عوض میشه. پس اگه شماهم جز این دسته افراد هستید، بهتره حداقل یه بار امتحانش کنید. در صورتی که از این دسر خوشتون اومد می‌تونید برای یادگیری سایر دسرها به وبلاگ اکالا مرجعه کنید.

سمانه هستم، یه کارمند اردیبهشتی ۲۸ ساله! از بچگیم عاشق این بودم که توی تلوزیون آشپزی رو آموزش بدم. از همون موقع منو خاص خودمو داشتم و با حداقل امکانات و خوراکی‌های مورد علاقم طعم‌های جدید کشف میکنم. چهار سال حرفه‌ایی دارم هدفمو با چاشنی عشق دنبال میکنم. ترکیب رنگ های خوراکی و چیدنشون کنار هم بهم حس خیلی خوبی میده.

من درست کردم، عالی شد فوق العاده خوشمزه و خوش بافته، ممنون

من درست کردم، عالی شد فوق العاده خوشمزه و خوش بافته، ممنون

سلام واقعا ممنونم،من دوبار این کیک رو درست کردم عااااالی شد

منم دوباردرست کردم واقعا خوشمزه شد عاااالی ممنونم

ما که فر نداریم چه جوری این کیک خوشمزه رو درست کنیم

سلام ببخشید میگم با تنور گازی هم میشه پختش اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

میتونید از کیک پز یا تابه دوطرفه استفاده.کنید .عالی میشه

مرسی از نظرتون!

سلام.من کیک رو طبق دستورتون پختم ولی دو ساعت توی فر موند تا بپزه
اخرشم طوری شد ک میخوری خیلی سنگینه
علتش چیه؟

مدت زمان ماندن در فر بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه است. به همین دلیل کیک شما حالت سنگین به خود گرفته است.

منظورتون از پیمانه دقیقا چقدره؟یک استکان یا لیوان؟
ممنون میشم جواب بدین

منظور نیم لیوانی است.

در اون مدت زمان اصلا نپخته بود

از قبل فر باید داغ شده باشد.

متشکرم

عالییییی

عالییییی کمممم

طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر

سلام مشیه توی کیک سیب رنده شده بر یزیم با تشکر

بسیار عالی بود دستورتون من دوباره پختم عالی از نظر عطر و طعم

من پختم بسیارعالی بودممنونم

من سه بار درست کردم عاااالی بود.همسرم خیلی خوشش اومد، ممنون از اکالا

یخورده کم شیرین میشه

سلام از روغن جامد میشه استفاده کرد؟ یا روغن جامد رو آب کنیم میشه؟؟

میشه، ولی بافت کیک به این نرمی و پوکی نمیشه و‌کیک سنگین نر میشه، بهتره روغن مایع باشه

عالیییی شد عالی مرسی

سلام کیک را با اب ودقیقا طبق دستور درست کردم اما خیلی سنگین شد

سلام دوبار درست کردم بار دوم ی لایه سیب دارچین وسط مایع کیک گذاشتم عاالییی شد

  • عکس پروفایل برای مرگ خواهر
  • من تازه می خوام بپزم برای یه جمع دوستانه امیدوارم خوب از اب در بیاد..

    سلام ممنون از دستور کیکتون من پختم خیلی عالی شد

    عالی بود سپاس

    افتضاح .وسطش پخته نشد .

    ببخشید سیب ها رو چقدر باید توی دارچین و شکر بزاریم باشه؟

    ده تا پونزده دقیقه

    آیا میشه توى مایکروویو هم درست کرد؟؟

    بهتر است در فر درست شود.

    سلام. بله ولی طبق دستور درست کنین بهتره

    با آرد برنجم میشه این کیک رو پخت؟

    طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر

    نه دوست عزیز

    ببخشید سیب رطوبت داره خمیر نمیشه

    نه دوست عزیز

    خمیر که نه ولی نرم تر میشه

    سلام اینکه گفتین اب اضافه بشه تو کدوم مرحله هستش

    بعد از زدن تخم مرغ‌ها، شیر یا آب را به مواد اضافه کنید.

    منظور از پیمانه لیوان دسته دار هستش, اب رو تو کدوم مرحله اضافه کنم.؟

    https://blog.okala.com/every-things-about-measurecup/ برای اطلاعات بیشتر به مقاله فوق مراجعه نمایید.

    من درست کردم خیلی عالی شد. البته من از آرد کامل گندم ( که سرشار از پروتیین آهن ویتامین های گروه ب و فیبر است) استفاده کردم که خیلی خوب بود .

    سلام تو پلو پز یا آرام پزم میشه درس کرد؟؟؟

    بله فقط نیاز به رعایت چند نکنه داره از جمله چرب کردن ظرفتون

    من با دستور سما کیک درست کردم ،واقعا عالی شد بافت لطیف ،طعم عالی .ممنون

    ببخشید توستر بخواهیم درست کنیم زمانش همین باشه میپزه

    سلام بستگی به دمای دستگاه داره

    سلام .من درست کردم فوق العاده شد بهترین کیکی که تا حالا خوردم واقعا ممنونم

    اگه سیب رو رنده کنیم و با مواد مخلوط کنیم و چندتاش وو واسه زیبایی رویه آخر بزاریم بد میشه؟

    برای تهیه این مدلی یک پیمانه سیب رنده شده ریز استفاده کنید، و به جای یک پیمانه از آرد ، ۱ پیمانه سیب رنده شده بریزید ( سیب رنده شده را در پیمانه فشار ندهید که سنگین شود…)

    من هم درست کردم عالی بود طبق همین روش و با آب ..ممنون

    من درست کردم خیلی ترد و عالی شد . فقط اینکه ی خرده شیرینه.

    سلام من درست کردم خیلی خوب شد، فقط یکم زمان بیشتری برای پخت میخواد

    سلام عالی بود

    منم درست کردم خمیر شد.۱ ساعت و نیم تو فر بود وما آخرشم نپخت.
    کاش دقیقا مشخص کنید ی پیمانه چقدری منظورتونه

    میشه سیب نزاشت

    کیک سیب هست دیگه!! میشه به جاش یه کم از اسانس سیب استفاده کرد و به جای آب هم به همون مقدار آب سیب ریخت تا بو و‌عطر سیب داشته باشه کیکتو

    من این کیکو درست کردم عاااااااالیییییی شد

    سلام ببخشید شعله های فر رو باید هر دوتاش روشن کرد هم پایین هم بالا

    من از این کیک درست کردم خیلی خوشمزه شد ممنون

    منم درست کردم خمیرشد

    سلام منم این کیک و دو بار درست کردم خیلی خوشمزه و عالیییییییی شد

    سلام منم این کیک و دو بار درست کردم فوق العاده عالیییییییی شد

    عالی بود، تجربه ی اول کیک پختنم بود و طبق این دستور پختم عالی بود

    عالی شد ممنون ازتون

    سلام من درست کردم ولی سیب هارو کمی توی روغن تف دادم

    افتضاح شد
    خمیرشد و پف نکرد
    حیف این همه مواد

    افتضاح شد
    خمیرشد و پف نکرد
    حیف این همه مواد

    ببخشید تو قابلمه میشه درستش کرد؟

    من درست کردم همه چیزش عالی شد ولی وسطش خمیر شده علتش چیه

    Awli shod mamnoon az dasture khubetun🙏🏻

    من امروز درست کردم عاااااااالی شد اول ترسیدم با آب درست کنم ولی بعد دیدم خیلی خوب شد

    سلام دوستان این کیک بسیار عالیه طمعش فقط سیب رو وقتی ۱۵ دقیقه ی آخر میچینی رو کیک بهتر وزیباتره

    بله وقتی سیب رو اول میچینیم رو کیک
    کیک خمیر میشه
    بهتره ۱۰ دقیقه ی آخر سیب رو بچین رو کیک قشنگتر میشه

    افتضاح بود فقط خمیر شد🤮

    .اندازه ها دقیق رعایت نشده ۲.فر از قبل گرم نبوده ۳. دمای فر یا مدت پخت کم بوده ( که این با توجه به سایز فر، تعداد طبقات و نوع فر ها متفاوته ) باید بعد از زمانی که اعلام کردیم با خلال دندون تست کنید بزنید توی کیک اگه نچسبید بهش ینی پخته اگه چسبید ینی هنوز باید بزارید بپزه

    سلام. من هم درست کردم. طعمش عااالی شد اما اصلا پف نکرد!!!!

    سلام ..چرا با وجور اینکه پکینگ پودر زیاد میزنم ولی پف نمیکنه خیلی ؟؟

    بیکینگ پودر شما ممکنه تاریخش گذشته باشه (نباید مونده باشه)

    من همین الان پختم. یادم رفت شکر بریزم =))))))))

    سلام من واسه اولین بار بود کلا که میخواستم کیک درست کنم با همین دستورالعمل که درست کردم عااااااااااللللللیییی شد خانمم خیییلی خوشش اومد
    چقد دستورالعمل تون دقیق و حرفه ای بود واقعا ممنونم

    میشه توی قابلمه هم درست کرد؟
    آیا با همین کیفیت میشه؟

    میشه، ولی توی فر قطعا بافت بهتری پیدا میکنه

    سلام من واسه اولین بار بود کلا که میخواستم کیک درست کنم با همین دستورالعمل که درست کردم عااااااااااللللللیییی شد خانمم خیییلی خوشش اومد
    چقد دستورالعمل تون دقیق و حرفه ای بود واقعا ممنونم.

    من الان دارم درست میکنم ببینم چطور میشه،با کیک پز درست کردم ببینم تا ۴۰دقیقه دیگه چطور میشه طبق دستور شما و از شیر استفاده کردم

    من هنوز درست نکردم میشه برا تولدهم درست کنیم

    سلام من درست کردم یکم بیش از حد نرم شد…دلیلش چی میتونه باشه؟

    ۱.اندازه ها دقیق رعایت نشده ۲.فر از قبل گرم نبوده ۳. دمای فر یا مدت پخت کم بوده ( که این با توجه به سایز فر، تعداد طبقات و نوع فر ها متفاوته ) باید بعد از زمانی که اعلام کردیم با خلال دندون تست کنید بزنید توی کیک اگه نچسبید بهش ینی پخته اگه چسبید ینی هنوز باید بزارید بپزه

    با سلام ای کاش دستور رو ویرایش کنید و منطور از یک پیمانه رو بنویسید چیه!!! چون طبق عادت پیمانه لیوانه!!! نه نصف لیوان. من پختم بسیار سنگین بود چون شما ذکر نکرده بودید پیمانه دقیقا چیه 🙄

    همه چیز رو درباره پیمانه و واحدهای اندازه گیری در شیرینی پزی میتویند اینجا ببینید.https://blog.okala.com/every-things-about-measurecup/

    منظور از پیمانه، پیمانه شیرینی پزی است که حدودا معادل یک استکان فرانسوی دسته دار میشود ( ولی بهتره پیمونه مخصوص کیک پزی بخرید و با اونا اندازه گیری انجام بدید تا اندازه ها دقیق بشه)

    نه به نظره من

    همسرم درست کرد عالی شد

    سلام میشه بدون بیکینگ پودر درست کرد این کیک رو

    چرا بعد از یکساعت پخت هنوز شل عه؟!
    انگار اصلا قرار نیست درست شه😖

    اگر دقیقا طبق دستور و رعایت نکته ها درست کنید بی نظیر میشه. یک دنیا سپاس.

    من درست کردم. گذاشتم تو پلوپزس که کیک هم میشد باهاش درست کرد و مزه ش خوب بود فقط چون پلوپز بود روش طلایی نشد ولی هم خوب پف کرد هم اسفنجی و خوش مزه بود. کسایی که میگن نپخت و سنگین بود حتما از پیمانه مخصوص شیرینی پزی و کیک استفاده نکردن.

    منم دقیقا طبق دستور عمل کردم اما تقریبا خام بود و بافتش فوق العاده سنگین شد.⁦👎🏼⁩

    عالی بود

    سلام خیلی خوب بود ممنون

    سلام ممنون بابت دستورتون کیک خیلی خوب شد فقط تایم پخت یک ساعت و ده دقیقه درست شد

    سلام من دستورتونو انجام دادم حالا گذاشتم تو کیک پز ایشالله خوب از اب دربیاد

    میشه تو قابلمه پخت؟

    سه بار الک کردن زیاده😐😐😐

    من درست کردم، عالی شد، خیلی خیلی ممنون از رسپی ساده، و کامل که گذاشتید. مخصوصا که بدون شیر هم میشه درستش کرد. چقدر هم خوب پف کرد. 👍👍👍

    دستتون دردنکنه بابت توضیح کامل و دقیقتون ممنونم خدا اجرتون بده

    من درست کردم عالی شد طعمش خیلی خوب بود

    ببخشید چند دقیقه تول مبکشه که بپزه لطف میکنید اگه بگین

    سلام میشه شکر رو زیادتر ریخت

    عالی بود

    سلام اولین کیکی که درست کردم بافت بی نظیر و طعمی عالی ازتون واقعا ممنونم فقط به دوستانی که میخوان درست کنن پیشنهاد میکنم بایک قاشق دارچین امتحان کنن

    سلام کیک من خیلی شله و تو مدت زمانی که شما گفتید خودشو نگرفته چیکار کنم

    سلام داخل خود کیک نمیخاد دارچین بریزیم؟

    منم درست کردم خوشمزه شد تو کیک پز درست کردم فقط یه مقداری سیبها له شده بود

    واقعا عالی شد.مرسی

    من درست کردم ولی روغن یادم رفت بد نشد.میشه دقیقا ۱ پیمانرو توضیح بدین؟من ۱ لیوان در نظر گرفتم

    منم روز پدر درست کردم برای بابام که دوست داره خیلی خوشمزه شد ممنون

    خیلی عالیه ممنونم

    کاش بگید چیکار کنیم خمیر نشه ! من درست کردم خیلی خوش طعمه اما خمیر شده اصلا ترد نیست 🙁

    با سلام من امروز کیک سیب را درست کردم خیلی خوشمزه بود و کاملا روی کیک برشته شده بود ولی کنار کیک و داخل کیک خمیر و حالت نپخته شده بود دلیلیش را میگید ممنون و سپاس

    سلام ما هم پختیم دست شما درد نکنه واقعا عالی شد

    خیلی خوش مزه بود من که خوشم اومد👏👏👏👏👏

    بسیار عالی خوشمزه است

    سلام منم دورست کردم عالے بودممنون

    سلام پیمانه هاتون پیمانه استاندارد آشپزی هس؟
    منظور یک پیمانه یک پیمانه لیوان دسته دار فرانسه هس؟

    منم درست کردم طعمش عالی و بی نظیره. فقط اینکه وسط کیکم پف میکنه یکم گنبدی شکل میشه و ترک میخوره از چیه ممنون میشم بگین

    من درست کردم عین دستور شما واقعا معرکه بودازهمه میخوام یبارم که شده امتهان کنید

    منم درست کردم الان تو فره😊😊😊

    خیلی عالی بود متشکرم

    عالی بود

    با سلام و تشکر فراوان از رسپی عالی شما. همسرم گفت من رو یاد کیک هایی مامانم انداخت که بچه بودیم برامون درست میکرد. خوشحالم که براش حس نوتالژی داشت. تنتون سلامت و دلتون شاد باشه.

    سلام ممنون میشم بگین روغنش مایع باشه یا جامد یا اصلا فرقی نمیکنه؟

    افتضاح بود ،یک ساعت و نیم توی فر بودو نپخت،فر هم قبلش گرم بود

    من توی کیک پز برقی پختم بکساعت عالی شد

    دستور افتضاح بود ، کیکم خمیر شد، همه موادم هدر رفت ، متاسف براتون با این رسپی اشتباه …

    مرسی واقعا عالی بود،توضیحات کامل شما قابل تقدیر بود
    سپاسگزارم

    افتضاح بود، حیف این همه مواد و زمانی که برای درست کردنش گذاشتم، کیکم خمیر شد ، البته احساس کردم مایع کیک شله ولی گفتم شاید من دارم اشتباه میکنم… چرا رسپی اشتباه میزارید واقعا براتون متاسفم…

    کیک سیب

    ممنون از دستور خوب این کیک .طبق دستور و نکات درست کردم خوب شد

    اگه قالب پر بشه از مواد چی میشه؟نمیپزه؟

    من درست کردم عالی شد . با اینکه اولین کیک زندگیم بود

    عالی بود خدا خیرتون بده

    عالی بود منم پختم

    واااای خیلی خوب بود خیلییییی ممنون از دستورتون.البته شما دارچین رو داخل مواد نریختین ولی من ریختم حدس زدم که یادتون رفته بگید.بافت نرم خوش عطر خوشمزه هرچی بگم بازم کمه😋

    واااای خیلی خوب بود خیلییییی ممنون از دستورتون.البته شما دارچین رو داخل مواد نریختین ولی من ریختم حدس زدم که یادتون رفته بگید.بافت نرم خوش عطر خوشمزه هرچی بگم بازم کمه😋من داخل ماکروفر درست کردم یک ساعت گذاشتم

    واااای خیلی خوب بود خیلییییی ممنون از دستورتون.البته شما دارچین رو داخل مواد نریختین ولی من ریختم حدس زدم که یادتون رفته بگید.بافت نرم خوش عطر خوشمزه هرچی بگم بازم کمه😋من داخل ماکروفر درست کردم یک ساعت گذاشتم

    دوستانی که میگن خیلی عالی شده چون خیلی تجربه ندارن، چون به هر ترتیب بدلیل وجود سیب و رطوبت آن باعث سنگینی میشه منم توصیه میکنم ده دقیقه آخر سیبها رو بچینن،، در ضمن پیمانه، منظور لیوان دسته دار فرانسوی هست،ادمین محترم چند تا سوال اساسی رو جواب ندادید اغلب پرسیدن چرا خمیر میشه ممنون میشم جواب بدید

    من با این دستور پختم و خیلی راضی بودم ممنونم

    عالی شده بود

    عالی شده بود اوووووووم

    درست کردم واقعا عالی شد.هم طعمش هم ظاهرش.

    بخدا همیشه کیک میپزم با این دستور پیش رفتم خمیر شد فقط دور ریختنی بود

    پختم خیلی خوب شد دادم چنتا دختر با دست پخت خوبم چشیدن مرسی

    بهتر نیست سیب رنده شود؟

    سلام منم الان دارم کیک رو درست میکنم تو اون زمان که گفتین هنوز نپخته .

    سلام این دستور برای چند نغر میشه تقریبا؟

    عالی شد مرسی

    بد نبود

    منم درست کردم الان تو فره

    وریگود عالی بود

    خوب بود اما کم شیرینه

    با سلام ممنون از دستور خوبتون ببخشیداندازه قالب هم میشه بگید؟؟؟

    منم درست کردم از عید تا الان حداقل ۶ بار عالیه

    نرگس من درست کردم البته بدون فر خیلی خوب شده بود وعطر فوق‌العاده داره

    سلام .خسته نباشید.من این کیک رو درست کردم و طعمش عالی بود ولی ۲ ساعت تو فر بود و مقداری خمیر شده بود دلیلش چی هست؟!

    سلام من نمیدونم چرا دو بار درست کردم این کیک و وسطش یه مقدار نرم میمونه؟

    سلام
    برای پف کیک حتماباید تخم مرغ وارد بیرون یخچال باشه وبه دمای محیط برسه
    وحتما تخم مرف رو حداقل ۵ دقیقه باهمزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر بشه

    من درست کردم وسطش یکم خمیر شد علتش چی میتونه باشه؟

    من درست کردم خیلی خوب شده بود.
    ممنونم

    من درست کردم خیلی خوب شد مخصوصا اگه سیب هارو تو لایه وسط بریزیم‌خیلی خوشمزه تر میشه چون نرم میشن اما اون هایی روی کیک ریختیم برشته و سفت میشن

    من امروز درست کردم خیلیییی خوب شد اولین بارمم بود عالی شد حیف که نمیشه عکس گذاشت وگرنه عکسشو میذاشتم

    عالیه مرسی

    ببخشید پیمانه منظور پیمانه پلاستیکی هست که برای کیک واینا استفاده میشه روشون ۱پیمانه و …..نوشته ؟؟؟؟

    کناره هاش پخت ولی یکم روش و یک سانت از پایین خام موند اندازه ها کاملا دقیق زدم و فر گرم بود و حتی بیشتر گزاشتم چون هنوز نپخته بود ولی بازم پوک و اسفنجی نشد و حتی اون یک سانت از پایین کیک مزه مایع خام میداد

    ب نظر من اگه زرده و سفیده رو جدا کنید و در اخر سفیده. رو اضافه و فلد کنید بهتر میشه و بیشتر پف میکنه .

    سلام
    منم قبلا درست کرده بودم توی توستر اولا تمام سیبها ته نشین شدن،دوما وسط کیک خمیری شد،با اینکه تمام نکات رو رعایت کرده بودم و از قبل توستر رو روشن کرده بودم،زمان پخت و دماش هم اندازه بود،ولی سیب آب میندازه وسط کیک و خمیریش میکنه،ولی طعمش فوق العاده س

    چرا کیک من از بغل های ظرف می ریزه بیرون

    منم درست کردم بافت کیک عالی بود مزه اش هم معرکه .. در ماکروفر سولاردام فوما درست کردم . زمان پختشم ۴۳ دقیقه .فقط تنها ایرادی ک داشت اونم مشکل از خودم بود ک سیب هایی ک وسط مایه کیک گذاشتم زیر دندون میان کامل نپختن اخه سیب هایی ک داشتم سیب سبز و سفت بودن . ولی در کل کیک خوشمزه ای بود روشم سس کاراملی درست کردم ریختم

    من درست کردم خوشمزه اس 💙🌍

    ایا دو لایه باید سیب بریزیم

    سلام، من با دستور شما پختم، البته با شیر و در زودپز برقی، فوقالعاده شد، ممنونم🌹🌹🌹

    سلام، من با دستور شما پختم، البته با شیر و در زودپز برقی، فوقالعاده شد، ممنونم🌹🌹🌹 عالیییییی👌🏻👌🏻👌🏻

    من درست کردم خوب شد ولی سوال داشتم از حضور بانوی هنرمند :منظور از پیمانه لیوان دسته داره ؟اندازه قالب چقدر باشه ؟با اضافه های دارچین و شکر چکار کنیم ؟

    سلام
    من از پودر آماده سیب و دارچین آمون استفاده کردم ولی بافت کیک اون چیزی نبودم که میخواستم خیلی سنگین و منسجم شده بود دلیلش چیست ؟

    سلام من امشب برای اولین بار کیک سیب درست کردم راستش بلد نبودم فقط سیب ها رو طوری که گفته بودین برش زدم یه لایه فقط رو کیک چیدم شکر نزدم فقط دارچین پاشیدم روی سیب ها وبعد از پخت کامل کیک پودر قند پاشیدم

    خیلی بد شد

    بسیار دستور خوبی بود ممنون 🙏🌹

    من درست کردم اما ته کیکم حالت خمیری شد . مشکلش چیه؟

    سلام
    من این کیک رو تا حالا چند بار درست کردم عالی میشه
    خیلی حس خوبی بهم میده
    فقط یه نکته مهم روغنش رو کم نکنید که نتیجه جالبی نخواهد داشت.

    من طبق دستور درست کردم ولی کیک نمیپخت یک ساعت بیشتر تو فر بود تا بپزه و بعدش که برش زدم وسط کیک خام و اصلا نپخته ، فوق العاده سنگین و بد شد

    تعداد تخم مرغها ؟؟؟؟؟؟

    من تخم مرغ رو کامل هم زدم پف کرد بعد که آب رو بهش اضافه کردم یکم شل شد روغن رو هم اضافه کردم بعد مخلوط کردن آرد پف مواد از بین رفت ( آرد رو هم آروم هم زدم )اشکال از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید 🙁

    من درست کردم
    خیلی خوشمزه و لطیف در اومد
    مرسی از رسپی و توضیحات خوبتون

    می خوام درستش کنم بس که همه گفتن عالیه

    رباحی هستم .
    خیلی عالی بود.

    سلام ببخشید میشه در این کیک مثل کیک هویج سیب رو رنده کرد وبا دارچین مزه دار کرد وتو مواد بریزیم یعنی تکه های سیب دیده نشه

    میشه از سیب رنده شده استفاده کرد که تو کیک دیده نشه مثل کیک هویج

    الانم پختم، عالی بود، ممنون از دستور پختتون

    ببخشید داخل کیک پز هم به خوبی پخته میشه؟

    سلام خسته نباشید ببخشید میشه به جای شیر از ماست استفاده کردواز روغن خیلی کمتری استفاده کرد

    توی این دستور اصلا چه فرقی داره پیمونه ی لیوان باشه یا نصف لیوان؟ همه مواد رو با یه پیمونه برمیدارین دیگه

    من درست کردم ، مزش خوب بود ولی یکم خمیر شد
    به نظرتون چرا؟

    سلام، این مقدار شکر خیلی زیاده و کیک خیلی شیرین میشه دوستان خودتون کمش کنید.

    در پاسخ به دوستانی که گفتن کیک مثل سنگ میشه بگم که آرد حتما باید ۳ بار الک بشه و موقع اضافه کردن آرد به مواد خیس، از لیسک استفاده کنید نه از دور کم همزن برقی! آروم آروم اضافه کنید و فقط به یک سمت با لیسک آروم هم بزنید. نذارید پف اولیه مواد گرفته بشه.

    منظرتون از پیمانه ظرف چقدیه اخه

    من با پیمانه ی قنادی تمام مواد رو اندازه گرفتم . فرم مجهز به دماسنج است و دما دقیقه دقیق. خودم ۱۲ ساله دارم کیک درست میکنم و مدرک این کار رو هم دارم . کیکتون با عرض تاسف مشکل داره. بعد از دو ساعت پخت اونم نه کامل. ۳ بار کیکتون رو با همکاران پختیم و هر سه بار نتیجه یکی شد . کیک خمیر بود.

    ما اعتقاد داریم که آشپزی باید لذت بخش باشه و به قولی فان باشه. برای همین اسم “شفان” رو برای سایتمون انتخاب کردیم که در واقع ترکیبی از شف و فان هست.


    ورود


    نام کاربری:


    رمز عبور:

    طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر


    صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه کیک سیب و دارچین فوق العاده خوشمزه مناسب عصرانه و صبحانه

    کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیک خوش عطر و خوشرنگ و بسیار خوشمزه ایه که هم میشه ساده سرو کنید و هم با خامه. این کیک را میشه با الک کردن پودر قند روی کیک بوسیله شابلون به زیبایی تزیین کنید.

    بهتون پیشنهاد می کنیم این کیک بی نظیر حتما امتحان کنید.

     

    آرد: 2 پیمانه

    طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر

    پودر دارچین: 2 قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر: 3 قاشق چایخوری

    تخم مرغ: 3 عدد

    سیب رنده شده: 1 پیمانه

    گردوی خرد شده: 50 گرم

    شکر: 200 گرم

    ماست: 3 قاشق سوپخوری

    روغن مایع: 1 پیمانه

    نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

    ابتدا مواد را از یخچال بیرون گذاشته و فر را روی 180 روشن می کنیم.

    قالب را چرب و آرد پاشی می کنیم یا از روغن جدا کننده استفاده می کنیم.

    برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب می توانید یک قاشق روغن جامد، یک قاشق آرد و یک قاشق روغن مایع را مخلوط کرده و سطح داخل قالب را با آن بپوشانید.

    آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و 3 بار الک می کنیم. من یکم جوز هندی هم توش رنده کردم.

    تخم مرغها و شکر و دارچین را با همزن زدم. حالا ماست و روغن مایع را اضافه می کنیم.

    سیب رنده شده را هم مخلوط می کنیم. آرد را کم کم روی مواد الک می کنیم و با لیسک هم می زنیم.

    در انتها گردوی خرد شده را اضافه می کنیم. مایه کیک رو توی قالب می ریزیم.

    قالب را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز از داخل کیک بیرون بیاد توی فر می گذاریم.

    بعد از اینکه کیک سیب و دارچین خنک شد از قالب خارج کنین. در صورت تمایل با پودر قند و دارچین تزیین کنید.

    نوش جان

    منبع:کانال آشپزی سپیده-شقایق-فرشته سهیل

    ممنون از شما من در تستر درست میکنم فر ندارم آرد کیک قنادی خریدم .. آرد مخصوص کیک را از کجا تهیه کنم سپایگزارم

    آرد کیک ، آرد سه صفر را لوازم قنادی فروشی ها و برخی سوپر مارکت ها دارند.

    نام:

    بدون شک یکی از خوشمزه ترین کیک های دنیا کیک سیب است که ترکیب آن با دارچین و گردو می تواند طعم آن را لذیذتر کند، این کیک دارای بافت نرمی است و می توانید به راحتی برای تعداد نفرات زیاد ، این کیک را تهیه کنید.

    کیک سیب خانگی

    ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود این کار باعث میشود کره با مواد دیگر بهتر ترکیب شود، سپس فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد کیک گرم شود.

     

    طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر

    کیک سیب جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد . کیک سیب را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

    در ادامه آموزش روش و دستور تهیه و مواد لازم کیک سیب و دارچین و کیک سیب و دارچین و کاکائو و کیک سیب و دارچین فوری و کیک سیب و دارچین در پلوپز و کیک سیب و دارچین در سولاردام و فوت و فن پخت کیک سیب و دارچین خانگی و ترفندهای درست کردن کیک سیب و دارچین و زمان تهیه کیک سیب و دارچین و نکات مهم در تهیه کیک سیب و دارچین خانگی را در نم نمک بخوانید.

    بدون شک یکی از خوشمزه ترین کیک های دنیا کیک سیب است که ترکیب آن با دارچین و گردو می تواند طعم آن را لذیذتر کند ، این کیک دارای بافت نرمی است و می توانید به راحتی برای تعداد نفرات زیاد ، این کیک را تهیه کنید.

    ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود این کار باعث میشود کره با مواد دیگر بهتر ترکیب شود ، سپس فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد کیک گرم شود.

    سیب ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید و با کشمش و گردو مخلوط کرده و کمی کره اضافه کنید ، سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی تفت بخورد.طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر

    کره نرم شده و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند ، سپس دو عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. بعد از مخلوط شدن تخم مرغ ها شیر یا آب را بریزید و دوباره هم بزنید .

    در ادامه آرد ، بکینگ پودر ، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید . بعد کم کم به موادتان اضافه کنید و با هم زن دستی یا لیسک خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و خمیر کیک یکدست شود.

    قالب مورد نظرتان را چرب کنید و ابتدا مخلوط سیب و گردو را بریزید و با قاشق خوب پهن کنید سپس مایه کیک را افزوده و برای 45 تا 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد.

    کیک سیب جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد

    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه

    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .

    کیک سیب را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .

    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

    مرا برای نظرات کاربرانی بعدی به یاد بسپار

    در ادامه با بیوگرافی کامل نیما کرمی مجری و گوینده و همسرش زینب زارع گوینده رادیو به همراه عکس با دخترشان نیل و فعالیتهای این دو مجری با شما خواهیم بود.

    مادرشوهر و سیاست رفتار با خانواده شوهر و مادرشوهر دورو و مادر شوهر پرتوقع و راههای بی محلی به خانواده شوهر و نیش و کنایه مادر شوهر و حسادت مادر شوهر به عروس و چگونه جواب مادر شوهر را بدهیم و جملاتی که نباید به مادرشوهر گفت و تقویت رابطه عروس و مادرشوهر و عروس با سیاست و رفتار صحیح با مادر شوهر را در نم نمک ببینید.

    All Rights Reserved – © 2016 – 2020

    کیک سیب و دارچین یک کیک بسیار خوشمزه و متفاوت است. دلیل تفاوت این کیک با سایر کیک‌ها، نحوه مخلوط کردن مواد اولیه آن است و مایه‌ای که از آن به دست می‌آید متراکم‌تر خواهد بود. کیک سیب و دارچین را می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. این کیک را به عنوان میان وعده برای خانواده خود سرو کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

    سیب‌ها را به شکل خلال یا مکعب خرد کنید. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و کره را درون آن بیندازید. سیب‌هایی که خرد کرده‌اید را به کره اضافه کنید و آن‌ها را کمی با هم تفت دهید. سپس کشمش و گردو را نیز به آن‌ها اضافه کنید.

    فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود. قالبتان را با کاغذ روغنی بپوشانید یا به کمک برس آشپزخانه سطح آن را با روغن چرب کنید.

    کره‌ای که به دمای اتاق رسیده است را درون یک ظرف بیندازید . شکر را به آن اضافه کنید. کره و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا یک مخلوط سفید و کاملا پف کرده به دست آورید. تخم مرغ‌ها را به این مخلوط اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید. در حین هم زدن، وانیل، بیکینگ پودر و دارچین را هم به آن‌ها اضافه کنید.

    در مرحله آخر شیر را به آن بیفزایید و سپس آرد را کم کم روی آن‌ها بریزید. حین اضافه کردن آرد حتما مخلوطتان را هم بزنید و برای هم زدن از لیسک استفاده کنید.طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر

    موادی که آماده کرده‌اید را درون قالب بریزید سپس مایه کیک را به آن اضافه کنید. قالب را برای مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از اینکه کیک پخت اجازه دهید کمی در قالب بماند و خنک شود سپس آن را از قالب خارج سرو کنید.

    امتیاز:

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    بهتر نیست سیب رنده شود؟

    سیب بهتر است پوست گرفته و خرد شود، در اینصورت کیک بافت بهتری پیدا کرده و خوش‌طعم‌تر می‌شود.

    تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
    محفوظ می باشد.

    کیک سیب و دارچین از کیک های خوشمزه ای است که با یک نوشیدنی گرم مانند چای یا قهوه حسابی می‌چسبد. این کیک به دلیل ترکیب سیب و دارچین عطر و طعم خوب و بی نظیری دارد. طرز تهیه کیک سیب و دارچین آسان است و می‌توان آن را به شکل دلخواه مدل داد و آماده کرد.

    برای آشنایی با طرز تهیه کیک سیب و دارچین با مجله دلتا همراه باشید.

    شیر یا ماست، کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند.

    کره یا روغن و شکر را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. بهتراست از کره استفاده کنید تا طعم کیک بهتر شود.

    تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کرده و دوباره با همزن بزنید تا یکدست شود.طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر

    وانیل و ماست یا شیر را هم به مواد افزوده و کمی هم بزنید.

    آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید. آن ها را به آرامی در مواد ریخته و با لیسک یا قاشق هم بزنید.

    برای درست کردن کیک سیب و دارچین از هر قالبی مانند قالب کیک، ظرف پیرکس و حتی قابلمه می‌توانید استفاده کنید.

    کف قالب کاغذ روغنی انداخته و مواد را در آن بریزید.

    پوست سیب ها را بگیرید. آن ها را ورقه ای کرده و روی مایه کیک بچینید. سپس روی مواد، دارچین و پودر قند و در صورت تمایل می‌توانید مقداری پودر پسته هم روی مواد بریزید.

    قالب کیک را در فر که از قبل گرم شده، در طبقه وسط به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید.

    می شود سیب را به جای ورقه ای کردن، به اندازه دلخواه برش زد.

    در صورت تمایل می‌توانید به جای اینکه سیب را روی مواد بچینید، آن را داخل مواد بریزید.

    این کیک را می‌توانید بدون فر در تابه رژیمی دو طرفه درست کنید.

    طرز تهیه چیز کیک لیمویی

    اشترودل میان وعده لذیذ اتریشی

    طرز تهیه کیک اسمارتیز

    طرز تهیه کتلت بادمجان

    ۷ آبان ۱۳۹۸ در ۸:۴۷ ب٫ظ

    پاسخ

    ۷ آبان ۱۳۹۸ در ۱۲:۳۸ ب٫ظ

    ممنون

    پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر

    تنوع غذا با بلدرچین زیاد است و غذاهای متنوع و لذیذی می‌توان با آن درست کرد. در این مطلب طر…

    اشخاص ممنوع المعامله به کسانی گفته می‌شود که از انجام دادن معامله یا مداخله در اموال خود به طور کلی یا نسبت به موردی خاص توسط قانون‌گذار منع شده‌اند.

    

    طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر
    طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *