کیک سیب و دارچین با دستور شهرزاد

دوره مقدماتی php
کیک سیب و دارچین با دستور شهرزاد
کیک سیب و دارچین با دستور شهرزاد

 
وقتی که قرار است با سیب کیک یا شیرینی درست کنید بهترین طعم دهنده آن دارچین است یعنی به هیچ جیز دیگر حتی فکر هم نکنید

pornis پورنگ پورن کیک سیب و دارچین کیک سیب یکی از انواع کیک سنتی است که در همه کشورها به صورت کم وبیش مشابهی تهیه می شود. ادویه

آکایران : 

 
پن کیک سیب
 
آرد 1 لیوان  .  پنیر خامه ای 1 لیوان  .  شیر 4 قاشق غذاخوری  .  عسل 1 قاشق غذاخوری
بنا به گزارش آ

زمان آماده سازی۲۰ دقیقهزمان پختن۵۵ دقیقهملیتغذای فرنگیمناسب برای۸ نفر۱۰ قاشق غذاخوریکره۱/۲ پیمانهشکر قهوه ای۳ عددسیب۱ قاشق غذاخو

طرز تهیه شکر را با مخلوط روغن و کره بزنید تا سفید شود . تخم مرغها را یکی یکی با مواد مخلوط کنید . ماست را نیز بیفزایید (آرد و ب

دوره مقدماتی php

مشاهده قوانین انجمن

;!( function( w, d ) {
‘use strict’;
var ad = { user: “1327241210”, width: 120, height: 240, id: ‘anetwork-‘ + ~~( Math.random() * 999999 ) },
h = d.head || d.getElementsByTagName( ‘head’ )[ 0 ],
s = location.protocol + ‘//static-cdn.anetwork.ir/aw/aw.js’;
if ( typeof w.anetworkParams != ‘object’ )
w.anetworkParams = {};
d.write( ‘

‘ );
w.anetworkParams[ ad.id ] = ad;
d.write( ” + ‘pt>’ );
})( this, document );

کلیه حقوق مادی و معنوی مطالب و قالب انجمن، نزد وبسایت” مامی سایت – پورتال جامع بانوان” محفوظ میباشد.

باز نشر مطالب پورتال و انجمن، تنها با ذکرنام و آدرس پرتال و یا لینک کامل مطلب مجاز میباشد.

صفحه اصلی تالار گفت‌و‌گو خانه داری مامان کیک و شیرینی پزی انواع کیک و شیرینی کیک سیب و دارچین

مواد لازم:

شکر 1پيمانه

روغن مايع يک دوم پيمانه

کره يک دوم پيمانه

کیک سیب و دارچین با دستور شهرزاد

تخم مرغ 3 عدد
ماست 1 پيمانه
آرد 2 پيمانه
بکينگ پودر 1قاشق غذاخوري
سيب ? عدد

پودر دارچين و مغز پسته

طرز تهيه:

شکر را با مخلوط روغن وکره هم بزنيد تا سفيد شود تخم مرغها را يکي يکي اضافه و مخلوط کنيد ماست را هم اضافه کرده هم بزنيد آرد راهم مخلوط و با همزن دستي فقط جهت مخلوط شدن هم بزنيد(اگه آرد گلوله شد با همزن برقي با درجه کم بزنيد)

مواد را در قالب ريخته وسيبها را که ورقه کرديد روي آن بچينيد سطح آن را دارچين ومغز پسته(من نداشتم نريختم) بپاشيد
به مدت 1ساعت در فربا دماي180 درجه بگذاريد

که من با استفاده از کيک پز درست کردم…!

کيک سيب و دارچين فوق پرطرفدار

کيک سيب و دارچين و عسل من
توي فر پخته شده
روش رو هم پودر قند و دارچين ريختم
اينجا هم خنديده تا ازش عکس بگيرم

منم با اين رسپي درست کردم:
http://motherschef.niniweblog.com/post12.php
دو قسمت کردم تو مايکروفر
هرقسمتو حدود 8 دقيقه با قدرت اخر

خيليييي خوب شد
سيبشو بيشتر هم بزنين بهتره
اينم عکسش
ظاهرش شايد توپ نباشه اما خيلي خوشمزه شده خخخخخ

سلام دوستان من 1بار اينو درست کردم خمير شد راه حلي ندارين؟

ظرفتون براي مواد کوچيک بوده يا فرتون تنظيم نيست.

ظرفتون براي مواد کوچيک بوده يا فرتون تنظيم نيست.

مرسي پس از سيب ها نبوده چون تو خونه گفتن اب سيب باعث شده خمير بشه

من امروز واسه اولين بار کيک درست کردم! خيلي هم سخت بود! همزن برقي هم به کل در و ديوار لطف داشتند! اما بعد کلي زحمت و ذوق و شوق فراوان کيکم کيک نشد! بيسکوييت شد! خييييلييي سفت شد.. تو ماکروفر پختم.. چيکار بايد بکنم؟؟ اين کيک تو ماکروفر چجوري پخته ميشه؟؟ کلي خورد تو ذوقم..

بچه ها تجربه ثابت کرده بخاطر سيب،روي کيکتون خمير ميشه برا اينکه ترد بشه گريل بالا يا همون شعله ي بالا رو10دقيقه روشن کنيد تا از بالا بپزه.
عالي ميشه.

تو مايکروفر حدود 5 دقيقه تا 10 دقيقه
بيشتر سفت ميشه

من امروز واسه اولين بار کيک درست کردم! خيلي هم سخت بود! همزن برقي هم به کل در و ديوار لطف داشتند! اما بعد کلي زحمت و ذوق و شوق فراوان کيکم کيک نشد! بيسکوييت شد! خييييلييي سفت شد.. تو ماکروفر پختم.. چيکار بايد بکنم؟؟ اين کيک تو ماکروفر چجوري پخته ميشه؟؟ کلي خورد تو ذوقم..

اگه سفت شد ، يکي از دلايلش ميتونه اين باشه که زياد تو ماکروفر مونده کيکت.
اين کيک و من با دستور شهرزاد رضايي درستش ميکنم . اگه طعم سيب و دارچين و دوس داشته باشي ، مزه اش فوق العادس.

چند دقيقه قبل از اينکه کيکتو بزاري تو ماکروفر ، يک کاسه آب بزار توش و ماکرو رو روشن کن . بعد از کمتر از پنج دقيقه کاسه آب رو بيار بيرون و موادتو بزار داخل ماکروفرت با قدرت صد در صد و مدتش هم بسته به ضخامت موادت و ظرفت داره ، به نظر من براي اين کيک 15 دقيقه کافيه ولي خودت بايد قلق ماکروت بياد دستت و بهترين راهش هم اين که با چاقو تستش کني .( چاقو رو فرو ميکني وسط کيک ، اگه تميز بيرون اومد ، کيکت بخته). اگه ميخواي روش هم طلايي بشه ، دو سه دقيقه هم بزار زير گريل . بازم بستگي به ماکروفرت داره . من باشم از پيش ماکرو کنار نميرم تا وقتي که به طلايي مورد نظرم رسيد خاموشش کنم.

….
دستور فوق العاده شهرزاد رضايي عزيز:

عزيزم اين رسپي شما دقيقا اولين رسپي همين تاپيکه!!
ممنون ميشم فقط به اشاره به اون بسنده کنيد.

واي بچه ها منم اين کيک رو درست کردم
اما چشمتون روز بد نبينه .به معناي واقعي کلمه خمير
آخه چرا؟؟؟
اگه خمير نبود طعم سيب و دارچينش جالب بود اما خيلي حيف شد
کلي وقت گذاشتم اما خيلي خميري شد
ميشه بگيد از چي شد؟

من با شير درست ميکنم
سيب هارم کف قالب مي پينم يک سيب هم ريز خرد ميکنم توي مواد اصلا خمير نميشه خيلي هم خوشمزه ميشه
از هل به جاي دارچين استفاده ميکنم

خوب شايد کفش بچينيم خمير نشه چون نوشته بود سنگيني سيب روي کيک مانع از پف کيک ميشه و قاعدتا خمير ميشه
اما ميخوام بدونم دليل ديگه اي هم ميتونه داشته باشه؟؟؟

شير به جاي چي ميريزي وچقدر؟

چقدر تو فر باشه بچه ها ؟

به جاي ماست دستورشو اينجا نوشتم
http://www.nowaroos.com/Thread-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D9%88-%D9%87%D9%84–6743

مواد لازم

شکر 1 پيمانه
روغن مايع 2/1 پيمانه
کره 2/1 پيمانه
تخم مرغ 3 عدد
ماست 1 پيمانه
آرد 2 پيمانه
بيکينگ پودر 1 ق غ
سيب 3 عدد
پودر دارچين 1 ق م

شکر را با مخلوط روغن و کره بزنيد تا سفيد شود . تخم مرغها را يکي کي با مواد مخلوط کنيد . ماست را نيز بيفزاييد .آرد و bp را با همزن دستي فقط در حد مخلوط شدن با ساير مواد ترکيب کنيد ..اگر گلوله هاي آرد باز نشد با درجه کند همزن کمي بزنيد
مواد را در قالب 35* 25ريخته و سيب ها را که پوست کنده و ورقه نموديد روي مايع کيک بچچينيد و سطح آن را دارچين و مغز پسته بپاشيد و به مدت 1 ساعت در فر 180درجه قرار دهيد

برای پاسخ دادن به این موضوع، به سیستم وارد شوید.

کیک یکی از دسرهای جدانشدنی برای تمام فصول سال مخصوصا فصل سرد سال است در این مطلب از پرشین وی طرز تهیه یک دسر خوشمز کیک سیب و دارچین را برای شما آماده کردهایم

کیک سیب و دارچین کیک سیب یکی از انواع کیک سنتی است که در همه کشورها به صورت کم‌وبیش مشابهی تهیه می‌شود.ادویه سنتی. کیک سیب؛ دارچین و جوز هندی است و داخل آن می‌توان از کره به همراه مغزیجاتی مانند فندق، بادام یا گردو نیز استفاده کرد.

کیک سیب بسیار لطیف و خوش‌طعم است و به خصوص اگر با دارچین و گردو ترکیب شود، طعمی رویایی خواهد داشت. رسپی‌های تهیه کیک سیب بسیار متفاوت هستند و این تفاوت بیشتر به میزان مواد اولیه و مدت زمان پخت برمی‌گردد ولی در کل یک کیک سیب خوشمزه باید نرم، سبک و پر از سیب باشد. در ادامه طرز تهیه یکی از خوشمزه‌ترین انواع کیک سیب جهان را به شما معرفی می‌کنیم که طعم بهشتی دارد.با ما همراه باشید.

شکر ۱ پیمانه روغن مایع نصف پیمانه کره نصف پیمانه تخم مرغ ۳ عدد ماست ۱ پیمانه آرد ۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۱ ق غذاخوری سیب ۳ عدد دارچین ۱-۲ ق مرباخوری مغز پسته برای تزیین کیک سیب و دارچین، ابتدا شکر را با روغن و کره مخلوط کرده و هم بزنید تا سفید شود. تخم مرغ‌ها را یکی‌کی با مواد مخلوط کنید. ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید. اگر گلوله‌های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید. کف یک قالب مناسب با اندازه ۳۵× ۲۵ سانت را چرب کرده و آردپاشی کنید و مایه کیک سیب را داخل قالب بریزید.

کیک سیب و دارچین با دستور شهرزاد

سیب‌ها را پوست کنده و ورقه‌ای خرد نمایید. سیب‌ها را روی مایه کیک بچچینید و سطح آن را با دارچین و مغز پسته تزیین کنید. قالب را به مدت ۱ ساعت داخل فر با دمای ۳۵۰ درجه قرار دهید.

کیک سیب خوشمزه شما آماده است. شما می‌توانید این کیک خوشمزه را به عنوان کیک عصرانه سرو نمایید. عطر کره در این کیک خیلی مشهود است ولی اگر بخواهید حتما از روغن استفاده کنید باید از روغن جامد استفاده کنید و ۲۰ گرم از وزن روغن کم کنید. اگر مایع کیک بیش از اندازه همزده شود و یا تخم مرغ خیلی کوچیک باشد انسجام کیک کم می‌شود و موقع برش خرد می‌شود.

خواص سیب-سیب، یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود. از زمان‌های گذشته مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و … می‌باشد. سیب دارای انواع بسیار متفاوتی است.

همه‌ی سیب‌ها مانند هم نیستند. اندازه، رنگ، بو و مزه‌ی متفاوت در گونه‌های مختلف، تعیین کننده‌ی نوع مصرف آن‌ها است.

ستاره / سیب سبز

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .


» اینستاگرام ( دوشنبه 17 خرداد 1395 )

» حلوای شیر ( جمعه 4 دی 1394 )

» کالباس خونگی ( دوشنبه 30 آذر 1394 )

» چیز کیک ( دوشنبه 16 آذر 1394 )

» کیک موزی شکلاتی ( شنبه 14 آذر 1394 )

» خورش قیمه ( دوشنبه 9 آذر 1394 )

» کباب کوبیده ( دوشنبه 9 آذر 1394 )

» پیج من در اینستاگرام ( دوشنبه 4 آبان 1394 )

» کیک مک کویین ( دوشنبه 4 آبان 1394 )

» حلوای سه آرد مجلسی ( دوشنبه 4 آبان 1394 )

» فلافل ( سه شنبه 10 شهریور 1394 )

» کیک پرنسس باربی (کیک عروسکی) ( دوشنبه 2 شهریور 1394 )

» نان همبرگر ( یکشنبه 18 مرداد 1394 )

» کیک رنگین کمان ( جمعه 2 مرداد 1394 )

» پاپینگ ژل (ژله نوشتاری) ( چهارشنبه 31 تیر 1394 )

CopyRight © 2011 – 2012 nasrinr Group , All Rights Reserved | RSS

تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به این سایت می باشد و استفاده از آن ها با لینک دادن به سایت مجاز می باشد.

مشاهده نسخه کامل : کیک سیب و دارچین

مشاهده نسخه کامل : عكس کیک هایی که خودمون درست کردیم

تیر ۱۳, ۱۳۹۸
کیک, نان و شیرینی

0

کیک سیب مدل ها و رسیپی های مختلفی داره که الحق و الانصاف یکی از یکی خوشمزه تر هست. اما رسیپی کیک سیب فرانسوی خیلی راحته. برای افراد مبتدی و تازه کار هیچ مشکلی پیش نمیاره و در عین سادگی بسیار خوشمزست. با شروع فصل پاییز و رسیدن میوه های …

کیک سیب و دارچین با دستور شهرزاد
کیک سیب و دارچین با دستور شهرزاد
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *