کیک زبرا

دوره مقدماتی php
کیک زبرا
کیک زبرا

کیک زبرا یکی از انواع کیکی های خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که مانند کیک اسفنجی به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. این کیک به دلیل راه راه بودن شبیه به گور خر است که به همین دلیل نام آنرا زبرا ( گور خر ) گذاشته اند.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر کیک زبرا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک زبرا تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با کیک زبرا با پارسی دی همراه باشید.

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا پس از اینکه مایه کیک آماده شد برای گرم شدن فر معطل نشوید. برای شروع آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید تا به طور کامل صاف شوند.

پس از اینکه آرد و بکینگ پور را الک کردید آنها را کنار بگذارید. در مرحله بعدی یک کاسه مناسب انتخاب کنید و تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه بریزید. همزن را روی دور تند بگذارید و مواد را هم بزنید تا کاملا کشدار و سفید رنگ شوند.

کیک زبرا

دوره مقدماتی php

پس از اینکه مخلوط تخم مرغ ، شکر و وانیل کشدار شدند روغن مایع را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. در ادامه شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری از آردی که در مرحله اول الک کردید بردارید.

حالا باقیمانده آرد را کم کم به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید و با لیستک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید تا مواد با آرد یکدست شوند و خمیر کیک منسجم شود. در مرحله بعد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

دو قاشق غذاخوری آرد باقیمانده را با نیمی از خمیر به خوبی مخلوط کنید و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف دیگر خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. یک قالب مناسب انتخاب کنید و آنرا با روغن مایع چرب کنید.

در ادامه مقدار کمی آرد کف قالب بپاشید و یک ملاقه از مایه سفید داخل قالب بریزید ، سپس یک مقاله از مایه کاکائویی بریزید. به همین ترتیب تمام مایه کیک را داخل قالب بریزید. در مرحله پایانی کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شود.

کیک زبرا از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفدار است که شما می توانید این کیک خوشمزه و زیبا را برای جشن تولد و مهمانی ها به عنوان عصرانه تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه کیک زبرا را به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

کیک زبرا از انواع کیک های دو رنگ است که به آن کیک راه راه و یا کیک گوه خری نیز گفته می شود در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک زبرا خوشمزه را با بهترین روش به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

کیک زبرا و کیک سیب و کیک بستنی از انواع کیک های خوشمزه و ساده هستند که اگر شما ترجیح می دهید برای پذیرایی از مهمان هایتان از کیک استفاده کنید این نوع کیک ها می توانند بهترین انتخاب برای شما عزیزان باشد. طرز پخت کیک زبرا بسیار ساده و آسان است و در ادامه این مطلب شما را با چگونگی پخت کیک زبرا آشنا می سازیم.

شیر : 1 لیوان
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 1 لیوان
بیکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری
وانیل : 1/4 قاشق چای خوری
آرد : 2.5 پیمانه به همراه 2 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو : 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع : 1/2 لیوان

کیک زبرا

ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود. سپس آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کنید و مخلوط این مواد را سه بار الک کنید. تخم مرغ ها را در درون ظرف مناسبی بشکنید و سپس وانبل و شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط این مواد را آنقدر هم بزنید تا کشدار و کرمی رنگ شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه کیک زبرا روغن و شیر را به همان ترتیبی که گفته شد به مایه کیک اضافه کنید و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را به صورت آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید و مواد کیک را به کمک قاشق چوبی و یا قاشق فلزی هم بزنید.

بعد از اینکه مواد کیک به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند مواد کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و در درون دو تا ظرف جداگانه بریزید به یکی از ظرف ها 2 قاشق غذا خوری آرد و به ظرف دیگر 2 قاشق غذا خوری پودر کاکائو اضافه کنید.

قالب فر را به خوبی چرب کنید و یا از کاغذ روغنی در ته قالب فر استفاده کنید سپس در درون قالب فر یک ملاقه از مواد کاکائویی کیک بریزید و یک ملاقه از مواد سفید کیک را در وسط مواد کاکائویی بریزید و همین روش را تا اتمام مایه کیک ادامه دهید.

بعد از تمام شدن مایه کیک به کمک خلال دندان و یا کارد از وسط کیک به سمت بیرون قالب و از بیرون قالب فر به سمت وسط خط هایی را بکشید تا کیک شبیه به گل شود .

سپس قالب فر را به مدت 45 دقیقه در درون فر قرار دهید.

بعد از اینکه کیک آماده شد برای این که مطمئن شوید کیک به خوبی پخته شده است می توانید یک خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید کیک آماده است. امیدواریم از طرز تهیه کیک زبرا در منزل نهایت لذت را برده باشید این کیک خوشمزه را می توانید به کمک روش های تزیین کیک خانگی به زیبایی تزیین کنید. برای آموزش مشاهده پخت انواع کیک کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



انواع مدل جلوی مو جذاب برای زیر شال و روسری


مردان زیبا چه ویژگی هایی دارند؟ (معیارهای زیبایی از دید خانم ها)



نحوه درست کردن اسموتی هندوانه با 4 طعم معرکه


ایده های دوست داشتنی برای تزیین منزل با وسایل دور ریز

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

کیک زبرا

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

کیک زبرا

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

مواد لازم برای تهیه کیک زبرا : تخم مرغ 3 عدد، شکر 5/1 پیمانه، روغن مایع 1 پیمانه، شیر 1 پیمانه، آرد 5/2 پیمانه، پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری، وانیل به میزان لازم، بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری. تخم مرغ، شکر و کمی وانیل را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه با هم مخلوط می کنیم. شیر و روغن مایع را اضافه کرده، هم می زنیم.http://www.negahmedia.ir/media/show_v…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…





ویدئوهایی که دیگران تماشا کرده اند

طرز تهیه کیک زبرا :
تخم مرغ ۳ عدد/شیر ۱ لیوان/شکر ۱ لیوان/آرد ۲٫۵ لیوان + ۲ قاشق غذاخوری /روغن مایع ۱/۲ لیوان/بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری/پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری/وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

در ابتدا فر را روشن کنید و روی صدو هشتاد درجه قرار دهید تا گرم شود .کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارید .آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
تخم مرغ را بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکنید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار شود و جای پره های همزن روی آن بماند .سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

در این مرحله دو و نیم پیمانه آرد را که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودید کم کم به مواد اضافه کنید و با یک قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید .ریختن آرد داخل مواد کیک را در چند مرحله انجام دهید.
بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد مواد را دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دو ظرف جداگانه بریزید .به یکی دو قاشق غذاخوری آرد و به دیگری دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .دو قاشق آرد در این مرحله به این دلیل اضافه میشود که مواد هم وزن شوند و قسمت کاکائویی به دلیل وزن بیشتر در زیر قرار نگیرد.
در قالبی که از قبل آماده کرده بودید یک ملاقه از مواد کاکائویی بریزید و یک ملاقه از مواد سفید به وسط آن اضافه کنید و این کار را تا تموم شدن مایه ی کیک ادامه دهید.

کیک زبرا

در انتها به کمک یک سیخ چوبی یا خلال دندان از وسط به سمت بیرون قالب و یا از بیرون قالب به سمت وسط خط هایی رو بندازید.
کیک را در فر صدو هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدهید.

می توانید از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید.

(۱۸۲۳۷)

مجله خبری تصویری تگ

کیک زبرا
کیک زبرا
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *