کندر خوراکی در بارداری

دوره مقدماتی php
کندر خوراکی در بارداری
کندر خوراکی در بارداری



خانهموبایل

کندر مقوی قلب-حافظه- صاف شدن صدا- ضد خلط خونی است.

 

کُندُر گیاهی دارویی است از راسته افراها (Sapindales) که از صمغ آن هم به عنوان خوشبو کننده استفاده می‌شود. صمغ کندر را معمولا با اسفنددانه می‌سوزانند.

کندر خوراکی در بارداری

دوره مقدماتی php

کندر مقوی قلب-حافظه- صاف شدن صدا- ضد خلط خونی است.

نام علمی این گیاه Boswellia thurifera یا B. sacra است. طعم این عصاره بسیار تلخ است .محققان دریافتند که تجویز کندر ، به ویژه دوز ‏‎g/kg‎‏0/05 ، در دوران بحرانی رشد و نمو سیستم عصبی جنین و نوزاد ، موجب افزایش چشمگیر (001/0>‏‎p‎‏) قابلیتهای یادگیری ، به ویژه تقویت و نگهداری حافظه می شود . از این رو به نظر می رسد که کندر می تواند دارای تاثیری مثبت بر روند تکامل مغز و احتمالا شکل گیری مناسب درختهای دندریتی ، اکسونها و برقراری ارتباطات صحیح بین آنها باشد. از چند ماهگی کندر بخورم؟متاسفانه بعضی از زنان باردار برای اینکه ضریب هوشی فرزند خود را افزایش دهند ماه ها اقدام به خوردن کندر می کنند که این باعث می شود فرزندشان دچار بیماری بیش فعالی شود. کندر را باید فقط  –در ماه سوم بارداری– و هر روز به اندازه ی- یک عدس– ( نه بیشتر ) مصرف کرد. در ضمن اگر در خانواده ی خود سابقه ی فرزند بیش فعال را دارید بهتر است به جای کندر مویز بخورید. اگر شما از ابتدای بارداری فولیک اسید مصرف کرده و میکنید دیگر نیازی به خوردن کندر نیست چرا که فولیک اسید همان عملکرد را روی جنین دارد و اگر فولیک اسید را به همراه کندر میل کنید احتمال اینکه فرزند شما لب شکری یا بیش فعال بشود بسیار زیاد است.  آن چه از روایات راجع به کندر آمده به این شرح است:محمد بن سنان از امام رضا(ع) نقل کرده است که آن حضرت فرمود: «همسران باردارتان را کندر دهید؛ اگر حمل آنها پسر باشد، پاکیزه قلب ودانشمند و شجاع خواهد شد و اگر دختر باشد، خوش اخلاق و زیبا مى‏شود.»

پیامبر خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ):به زنان باردار خود، کندر بدهید؛ چرا که عقل کودک را افزون مى کند.

پیامبر خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ):بر شما باد کندر؛ چرا که … عقل را افزون مى کند، ذهن را ذکاوت مى دهد، چشم را جلا مى بخشد و فراموشى را از میان مى برد.

امام رضا (علیه السلام ):فراوان کندر بخورید، آن را در دهان نگه دارید و بجوید. بلغم معده را مى زداید و آن را تمیز مى کند، عقل را استحکام مى بخشد و غذا را مى گوارد.

 

کندر، عقل را افزون مى کند، ذهن را ذکاوت مى دهد، چشم را جلا مى بخشد

 

  بهترین راه مصرف کندرآنرا کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آنرا در یک استکان آب حل کرده و مصرف نمایید.

همچنین میتوانید آنرا در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده نمایید اما کمی تلخ میباشد.

داشتن رژیم غذایی متعادل و دریافت آهن کافی ( با توصیه پزشک) و خوردن منابع غذ ایی کولین دار در هوش نوزاد موثر است و یادتان باشد که در مصرف هر ماده غذایی رعایت تعادل را بنمایید.

برای تقویت حافظه، مصرف آنتی‌‌اکسیدان‌ها(مثل میوه‌ و سبزی ها) که از سلول‌های بدن دفاع و آنها را تغذیه می‌کند، پیشنهاد شده است. آنتی‌اکسیدان‌ها همچنین از رسوب‌کردن چربی در رگ‌های خونی جلوگیری می‌کنند و باعث می‌شوند که خون به راحتی جریان پیدا کند و به مغز برسد.

مطالعاتی که در دانشگاه پزشکی هاروارد انجام شده، نشان داده است افرادی که مقدار زیادی سبزیجات تازه استفاده می‌کنند، کمتر دچار فراموشی و تضعیف حافظه می‌شوند.

کولین، ماده ای است که به طور طبیعی در غذاهای چرب وجود دارد و حافظه را تقویت می کند. پزشکی از دانشگاه کارولینای شمالی بیان کرد، اگر در دوران بارداری مادر، به رژیم غذایی او کولین اضافه شود، قدرت حافظه جنین در حال رشد را برای مراحل بعدی زندگی افزایش می دهد.

در دوران بارداری و شیردهی، ذخایر کولین بدن مادر تخلیه می شود، در نتیجه کولین کافی برای رشد طبیعی مغز در دسترس نخواهد بود. کولین برای حفظ سلامتی افراد، موردنیاز است.کولین یک ترکیب فسفولیپیدی است که در بدن، مواد محلول در چربی را حمل و چربی ها را امولسیه* می کند. این ماده مستقیماً روی پیام های عصبی موثر است و قدرت ساخت و آزادسازی استیل کولین را سرعت می بخشد. استیل کولین یک ناقل عصبی است که در کنترل عضلات و قدرت حافظه دخالت دارد. منابع غذایی کولین عبارت اند از: شیر، جگر، تخم مرغ و بادام زمینی. در بدن نیز از اسید آمینه متیونین ساخته می شود. کولین به صورت مکمل های خوراکی نیز وجود دارد و مقدار مورد نیاز آن برای مردان 550 میلی گرم در روز و برای زنان بالغ 425 میلی گرم در روز است از چند ماهگی کندر بخورم؟ مغز برای انجام فعالیت های طبیعی خود به استیل کولین نیاز دارد که منشأ آن از لسیتین می باشد. وقتی لسیتین ازطریق غذا دریافت می شود طی مراحل جذب وهضم به کبد وارد شده ، شکسته و کولین که جزئی از ساختمان لسیتین است از آن جدا می شود که از این کولین آزاد شده بسیاری از مواد حیاتی و ضروری بدن ساخته خواهد شد.

یکی از نقش های مهم کولین در ساختن استیل کولین است. استیل کولین اهمیت بسیاری برای فعالیت مغز و مرکز حافظه دارد و با بودن استیل کولین، مغز و مرکز حافظه توانایی ضبط و نگهداری صحبت ها، نوشته ها و دیده ها را خواهند داشت و تا زمانی که این ماده حیاتی یعنی استیل کولین ساخته شده از لسیتین به اندازه کافی به مغز برسد ما دچار فراموشی نمی شویم و برعکس در اثر کاهش مقدار استیل کولین به دنبال کمبود لسیتین ، حتی به مدت کوتاه، قدرت حافظه کاهش یافته و فرد قدرت حفظ طولانی صحبت ها و دیده ها را از دست خواهد داد و یا مطالب و مسائل جدید را به سختی به خاطر می سپارد. منابع غذایی لسیتینلسیتین درعدس، ذرت، شیر، زرده تخم مرغ، تخم آفتابگردان، جوانه گندم، بادام زمینی، آرد جو و سر، کبد(جگر) گوساله و… وجود دارد ولی از همه بیشتر در لوبیای سویا یافت می شود. مقدار لسیتین موجود در لوبیای سویا بسیار بالاتر از لسیتین سایر مواد ذکر شده می باشد و به همین علت در سازمان بهداشت جهانی(WHO) سویا را، سلطان لسیتین معرفی کرده اند. به عبارتی کیفیت لسیتین گرفته شده از سویا از سایر ترکیبات بهتر و بالاتر می باشد.

 

منبع: niniban.com

راه ورسم حفظ وتداوم عشق درزندگی مشترک

افزایش فوری فروش و رشد چشمگیر درآمد

تشخیص و درمان اختلالات جنسی

بهبود رتبه سایت در کمترین زمان

درمان سریع وقطعی بواسیر بدون درد و خونریزی

پیشنهاد بیوتی بلاگرها برای خریدلوازم آرایش

بازگشت به زندگی بعد از یک بحران سخت روحی

کندر خوراکی در بارداری

لوازم آرایشت رو با تخفیف از اینجا بخر

راهکاری که درآمدتان را زیرو رو می کند!!

کیست مویی رو قبل از دردسرساز شدن درمان کن

هر آنچه برای سئوی حرفه ای سایت نیاز دارید!

کاملا رایگان مشاوره بگیر!

پاسخ سوالات زناشویی‌ را تلفنی دریافت کنید

مشاوره تلفنی طلاق

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

سلام و ممنون از توجهتون

برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک
زیر استفاده کنید

https://ninisoal.com/

همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید

http://bit.ly/31AMOqp

کندر خوراکی در بارداری

همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید

http://bit.ly/31AMOqp

یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه طب سنتی برای زنان باردار باید‎ها و نباید‎هایی را برای داشتن فرزند سالم توصیه می‌کند، گفت: خوردن کندر تنها در ماه سوم بارداری بی‌خطر است اما در ماه‌های بعد برای جنین مضر است.

یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه طب سنتی برای زنان باردار باید‎ها و نباید‎هایی را برای داشتن فرزند سالم توصیه می‌کند، گفت: خوردن کندر تنها در ماه سوم بارداری بی‌خطر است اما در ماه‌های بعد برای جنین مضر است.

دکتر روشنک قدس در گفت وگو با خبرنگار سلامت ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه یبوست در دوران بارداری بسیار شایع است، افزود: با تنظیم مزاج استفاده از غذاهای مغذی مانند شوربای ساده شامل مرغ، ادویه گرم، سبزیجات و همچنین سوپ چرب توصیه می‌شود و پرهیز از پرخوری در پیشگیری از یبوست موثر است.

کندر خوراکی در بارداری

وی ادامه داد: بهتر است از ملین کننده‌های کم خطر مانند تمرهندی، گل قند، شیرخشت، ترنجبین همراه با گلاب استفاده و از حبوباتي مثل نخود، لوبیا و کنجد در دوران بارداری خودداری شود. همچنين بهتر است فرد نان تهیه شده از گندم مرغوب و غذاهايی مانند سوپ و گوشت بره را جایگزین کند.

این متخصص طب سنتی مصرف کشمش، به شیرین، گلابی، سیب و انار ملس را در دوران بادراری مفید دانست و اظهار کرد: راه رفتن در حد اعتدال و سبک در دوران بارداری توصیه می‌شود. همچنین زنان باردار از بوی تند بايد پرهیز کنند.

وی با توصیه بر رعایت تعادل روحی در دوران بارداری گفت: از بلند صحبت کردن، ناراحتی، عصبانیت و استرس در دوران بارداری به ویژه در ماه‌های اول باید خودداری شود.

دكتر قدس اظهارداشت: زنان باردار در ماه‌های اول بارداری از بلند کردن شیء سنگین پرهیز کنند و مراقب ضربه‌های فیزیکی خصوصاً به شکم باشند و از سردنده‌های نزدیک شکم به پایین خود را با پارچه‌ای نرم پشمی بپوشانند و از شروع ماه نهم بارداری برای تسهیل زایمان روزی 6 گرم روغن بادام شیرین و شیرگاو مصرف کنند. همچنین مالیدن روغن بابونه برای تسهیل زایمان کمک کننده است.

وی با اشاره به ممنوعیت استحمام طولانی در زنان باردار گفت: استحمام طولانی منجر به سستی تمام اندام‌های بدن می‌شود.


انتهاي پیام

در احادیث آمده کندر برای افزایش هوش جنین مفید است. بر روی تاثیر گذاری کندر تحقیقات اساسی صورت نگرفته، اما توصیه می شود مادران باردار از هفته ۱۲ تا ۱۴ بارداری کندر به اندازه یک نخود بجوند تا به طور کامل با بزاق دهان مخلوط شود.

کندر صمغ درخت خاردار با ارتفاع تقریبی ۲ متر است که در نواحی نسبتا گرم زمین رشد می کند. بهترین نوع کندر، کندری است که خالص، تازه، نرم و ظاهرش سفید باشد. خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن را می شکنیم داخلش یک حالت چسبنده زرد و طلایی رنگ باشد.

اگر هر روز کندر میل کنید احتمال بروز بیش فعالی را در نوزاد دلبندتان افزوده اید. البته در خصوص زیاده روی در میل نمودن خرما، عسل، ارده و سایر گرمی ها نیز این امر صادق است. حال اگر خیلی تمایل به مصرف کندر دارید، از شروع هفته ۱۲ تا اتمام هفته ۱۴ سه گرم از آن را هر شب میل کنید تا به طور کامل با بزاق دهان مخلوط شود.

گوش دادن به موسیقی های آرامش بخش بر افزایش هوش جنین تأثیر مثبتی دارد. گوش سپردن به قرائت قرآن در تقویت هوش جنین بسیار مهم است و بوییدن عطرهای طبیعی مانند گل محمدی و بهارنارنج نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

با تشکر از همکار متخصص طب سنتی سرکار خانم دکتر الهام اختری و سرکار خانم دکتر مامک هاشمی حبیب آبادی در تهیه این مطلب.

کندر خوراکی در بارداری

در صورتی که این مطلب برای شما مفید بود از ما حمایت کنید.

چرا باید حمایت کنم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

از تیم طبایع برای تولید محتوای جدید حمایت می‌کنم.

چرا حمایت کنم؟

| طب سنتی برای همه © 1398 – تمامی حقوق محفوظ است. |

3

مقدمه: به زنان باردار کندر بخورانيد، کودک هرگاه در شکم مادر با کندر تغذيه شود دلش قوي و عقلش زياد گردد (پيامبر گرامي اسلام (ص)). كندر (Frankincense) صمغ گياهي است كه از گونه هاي مختلف گياه Boswellia به دست مي آيد. در طب سنتي و پزشكي اسلامي از كندر به عنوان ماده اي كه اثر تقويت هوش و حافظه دارد نام برده شده است. مهم ترين جايگاه يادگيري و حافظه در مغز، هيپوكامپ است، احتمالا عصاره كندر با تاثير بر اين ناحيه موجب افزايش انتقال پيام ها و تقويت حافظه مي شود. با توجه به استفاده گسترده از توصيه هاي طب سنتي و اسلامي در کشور، در مطالعه حاضر، وضعيت استفاده از کندر در دوران بارداري در زنان تحت پوشش مراکز بهداشتي در ماني شهرستان مشهد در سال 1386-1385 بررسي شده است.مواد و روش ها: در اين پژوهش مقطعي تعداد 900 زن باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتي درماني مورد مصاحبه قرار گرفتند. افراد واجد شرايط طي نمونه گيري چند مرحله اي انتخاب شدند. سن بارداري در زنان باردار مورد پژوهش بين 4 تا 41 هفته و ميانگين آن 26.2 هفته بود. جهت پردازش داده ها از نرم افزارSPSS  استفاده شد.نتايج: 263 نفر (29.2 درصد) از مادران به منظور با هوش شدن كودك از كندر استفاده كرده بودند. ميزان مصرف کندر از يك نوبت در طي بارداري تا مصرف روزانه در کل دوران بارداري متفاوت و به طور متوسط 74.2 روز از دوران بارداري بود. 39.8 درصد از مادران استفاده كننده از کندر داراي تحصيلات زير ديپلم و 60.2 درصد داراي تحصيلات ديپلم و بالاتر بودند. در 94.6 درصد از مادران مصرف كننده هيچ عارضه اي در بارداري مشاهده نشد و تنها در 5.4 درصد از مادران تهوع يا ساير عوارض جزيي همراه با مصرف کندر گزارش گرديد.نتيجه گيري: با توجه به اهميت يادگيري و نقش تعيين كننده قواى ذهنى و حافظه در زندگى و موفقيت انسان توصيه مي شود تحقيقات تكميلي براي تعيين ميزان تاثير آن بر بهره هوشي كودكان متولد شده از مادران مصرف كننده كندر و مقايسه آن با ساير كودكان توصيه مي شود.

نشانی: تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل بزرگراه شهید همت، خیابان شهید قموشی، خیابان بهار، نبش کوچه چهارم، پلاک 1

کندر خوراکی در بارداری

کدپستی: 1461965381

تلفن و دورنگار: 4 الی 44265001

کارگاه های آموزشی

اخبار

JCR

خبرگزاری سیناپرس

پیوندهای مرتبط

در طب سنتی یکی از خواصی که برای کندر بیان شده است، تقویت حافظه و افزایش ضریب هوشی افراد است و همین امر سبب می شود بسیاری از خانم های باردار برای افزایش هوش فرزندشان در این دوران کندر مصرف کنند. کندر علاوه بر تقویت حافظه و افزایش هوش، خواص فراوانی برای سلامتی دارد. اما مصرف بیش از حد آن در دوران بارداری بر جنین تاثیر داشته و سبب بیش فعالی کودک می شود.

کندر صمغ درخت خاردار با ارتفاع تقریبی ۲ متر است که در نواحی نسبتا گرم زمین رشد می کند. بهترین نوع کندر، کندری است که خالص، تازه، نرم و ظاهرش سفید باشد. خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن را می شکنیم داخلش یک حالت چسبنده زرد و طلایی رنگ باشد.

کندر خواص بسیاری برای سلامت انسان دارد که در ادامه مهمترین آن ها را بیان می کنیم.

یکی از مهمترین و اصلی ترین خواص کندر تقویت حافظه و استفاده از آن برای درمان فراموشی در طب سنتی است. مصرف کندر ضعف حاظه را از بین میبرد.

یکی از خواص کندر درمان اسهال است. به این منظور مقداری کندر را با آب سرد بخورید. همچنین استفاده از کندر باعث قطع استفراغ میگردد.

کندر خوراکی در بارداری

یکی از خواص درمانی بی نظیر این صمغ گیاهی کاهش و درمان خونریزیهای شدیدی است که در دوران قاعدگی بارها برای زنان و دختران جوان اتفاق می افتد، برای این منظور کافی است مقداری از کندر را هر روز مانند آدامس جویده و میل نمایید.

جویدن کندر مانند آدامس در استحکام لثه بسیار موثر است، همچنین یکی از راههای درمان بوی بد دهان جویدن کندر است.

یکی دیگر از خواص کندر که بسیار مورد توجه قرار گرفته، استفاده از روغن این گیاه برای تسکین اعصاب و کاهش تپش قلب است. به این منظور مقدار یک نخود از این صمغ را داخل روغن کنجد ریخته و بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید حل شود. سپس از این روغن برای ماساژ ستون فقرات استفاده کنید. ماساژ ستون فقرات با روغن کنجدی که در آن کندر حل شده است، علاوه بر تسکین اعصاب و ریلکسی، باعث بهبود تپش قلب و آرامش فرد میگردد.

در 3 ماه دوم بارداری چون هر دارویی که مصرف کنید روی جنین اثر چشم گیری می گذارد. به همین دلیل مصرف کندر در این دوره توصیه نمی شود. بهترین زمان برای مصرف کندر در بارداری، در ماه سوم باداری است. در این دوره به مدت 2 هفته روزانه به اندازه 1 نخود کندر بجوید. مصرف بیش از این مقدار و این دوره زملنی به هیچ عنوان توصیه نمی شود و مصرف بیش از حد این ماده سبب بیش فعالی کودک خواهد شد. به هیچ عنوان در 2 ماه اول بارداری کندر مصرف نکنید.

آنرا کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آنرا در یک استکان آب حل کرده و مصرف نمایید.
همچنین میتوانید آنرا در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده نمایید اما کمی تلخ میباشد.

اگر هر روز کندر میل کنید احتمال بروز بیش فعالی را در نوزاد دلبندتان افزوده اید. البته در خصوص زیاده روی در میل نمودن خرما، عسل، ارده و سایر گرمی ها نیز این امر صادق است. حال اگر خیلی تمایل به مصرف کندر دارید، از شروع هفته ۱۲ تا اتمام هفته ۱۴ سه گرم از آن را هر شب میل کنید تا به طور کامل با بزاق دهان مخلوط شود.

اگر مادران باردار می خواهند بچه ای خوش اخلاق و آرام و با بهره هوشی بالا داشته باشند ما توصیه می کنیم از میوه «به» برای این منظور استفاده کنند که علاوه بر نکاتی که گفتم مقوی قلب نیز است و هیچ عارضه جانبی دیگری نه برای مادر ونه برای جنین در پی ندارد. و اینکه صرف اینکه دیگران چه گفته اند و مصرف چه ماده ای باعث باهوش شدن بچه می شود به حرف آن ها تکیه نکنند.

کندر صمغ گیاهی به همین نام است که مزه‌ای گس و تلخ دارد. این صمغ از زمان‌های بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده بوده و امروزه نیز به ۳ صورت خوراکی، موضعی و بخور مصرف می‌شود. به باور بسیاری از مردم، مصرف کندر در افزایش حافظه و تقویت ضریب هوشی افراد تاثیر گذار است. در این مطلب مجله دلتا، از تاثیر کندر بر حافظه و دیگر خواص کندر بیشتر بدانید.

برخی بر این باورند که مصرف صمغ توسط مادران باردار موجب افزایش هوش و ضریب هوشی جنین آن‌ها می‌شود. این نکته صحیح است؛ اما مادران باردار باید مراقب باشند که مصرف کندر بیش از ۳ ماه موجب بیش‌فعالی کودک آن‌ها شده و این مسئله بعد ها آنان را با مشکلات متعددی روبه‌رو می‌کند. بنابراین مادران باردار باید توجه داشته باشند که برای افزایش میزان هوش و تقویت حافظه نوزاد، خوردن یک ماه کندر کفایت می‌کند و این یک ماه باید بعد از ۴ ماهگی جنین صورت گیرد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با تغذیه مناسب بارداری، “تغذیه مناسب در دوران بارداری” را مطالعه کنید.

درمانگران طب سنتی برای درمان خواب‌آلودگی و بی‌حالی ناشی از تجمع بلغم در بدن، نسخه‌ای دارند که به کمک آن می‌توان بلغم زائد بدن را دفع کرد و بی‌خوابی و حتی بوی بد دهان را درمان کرد.

کندر خوراکی در بارداری

برای تهیه این نسخه کافی است یک نخود کندر را با یک نخود مصطکی و یک فندق سقز ترکیب کرده و آن را بجوید. برای تهیه این مواد می‌توانید به داروخانه‌های گیاهی در سطح شهر مراجعه کرده و با تهیه آن و جویدن افزون بر بی‌خوابی، بوی بد دهان خود را نیز درمان کنید. علاوه بر این، همین نسخه می‌تواند ترکیب بسیار مناسبی برای افرادی باشد که به کمر درد یا درد مفاصل از قبیل درد زانو مبتلا هستند. مصرف این نسخه موجب کاهش و تسکین دردهای مفصلی نیز می‌شود.

افرادی که پوست خشک و زبر دارند، می‌توانند از این نسخه برای بهبود خشکی پوست خود بهره‌ ببرند. کافی است ۲ نخود کندر را در روغن بادام حرارت دهید تا حل و پس از آن بگذارید که روغن سرد شود و از آن برای ماساژ پوست دست یا بدن‌تان استفاده کنید. این روغن تاثیر بسیار زیادی در بهبود خشکی پوست‌تان خواهد داشت.

ماساژ ستون فقرات با کمک روغن کنجدی که در آن کندر حل شده باشد، برای تسکین اعصاب و آرام‌بخشی بیمار، بسیار موثر است. کافی است به اندازه سرانگشت کندر را در روغن کنجد انداخته و روغن را روی حرارت بگذارید تا کندر حل شود. پس از خنک شدن این روغن، آن را روی ستون فقرات ماساژ دهید، علاوه بر تسکین و آرامش اعصاب، این ماساژ موجب بهبود تپش قلب افراد مبتلا نیز می‌شود.

بهبود خش صدا و صاف شدن آن، کاهش خونریزی شدید در دوران قاعدگی، درمان سریع‌تر زخم‌ها و بهبود دیابت از دیگر خواص کندر به شمار می روند.

روغن ماهی، ضامن سلامتی

اشتهای کاذب و راه های رفع آن

خواص ترب سفید برای سلامتی

مواد غذایی مضر برای رفلاکس معده

ویتامین ای و منابع آن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

آویشن از خانواده گیاه نعناع است که به شکل درختچه ای کوچک و پر از شاخه های علفی می باشد. آو…

لباس متولدین هر ماه در بین خانم‌ها متفاوت است و هر ماه استایل خاص خود را دارد. تا به حال با خود فکر کرده‌اید چرا همیشه یک نوع لباس خاص می‌خرید یا چرا به استایل خاصی علاقه دارید؟ با مد و زیبایی مجله دلتا همراه باشید تا با لباس متولدین هر ماه و استایل خاص آنها آشنا شوید.


 کندر که با نام علمی olibanum نیز شناخته می‌شود، از رزین درخت بوسولیا بدست می‌آید و معمولا در مناطق خشک و کوهستانی هند، آفریقا و خاورمیانه رشد می‌کند. کندر بوی شبیه به چوب دارد و می‌تواند از راه تنفس، تماس با پوست، تهیه دمنوش و با مکمل جذب بدن شود. به نظر می‌رسد کندر در درمان آرتروز ، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش حملات آسم و سلامت دهان و دندان بسیار موثر است. همچنین در مبارزه با نوع خاصی از سرطان نیز کمک کند. اما آیا خوردن کندر در بارداری توصیه می‌شود؟

 

خوردن کندر در بارداری

گفته‌های زیادی پیرامون تاثیر خوردن کندر در بارداری بر افزایش هوش جنین در طب سنتی نقل شده است. اما هنوز هیچ پشتوانه علمی برای آن وجود ندارد و این ارتباط اثبات علمی نشده است. از سوی دیگر شبهاتی در ارتباط میان خوردن کندر در بارداری و بیش فعالی کودکان نیز مطرح شده است.

کندر خوراکی در بارداری

برخی از تحقیقات علمی نشان می‌دهند که مصرف کندر در بارداری خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد، بنابراین بهتر است زنان باردار از خوردن کندر در بارداری اجتناب کنند!از طرفی طی تحقیقی که در سال ۱۳۸۶-۱۳۸۵ در یکی از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان مشهد درباره وضعیت استفاده از کندر در دوران بارداری در زنان تحت پوشش این مرکز صورت گرفت؛ میزان عوارض خوردن کندر در بارداری بررسی شد.

در این پژوهش مقطعی تعداد ۹۰۰ زن باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی مورد مصاحبه قرار گرفتند. افراد واجد شرایط طی نمونه گیری چند مرحله‌ای انتخاب شدند. سن بارداری در زنان باردار مورد پژوهش بین ۴ تا ۴۱ هفته و میانگین آن ۲۶.۲ هفته بود.

۲۶۳ نفر (۲۹.۲ درصد) از مادران به منظور باهوش شدن کودک از کندر استفاده کرده بودند. میزان مصرف کندر از یک نوبت در طی بارداری تا مصرف روزانه در کل دوران بارداری متفاوت و به طور متوسط ۷۴.۲ روز از دوران بارداری بود. ۳۹.۸ درصد از مادران استفاده کننده از کندر دارای تحصیلات زیر دیپلم و ۶۰.۲ درصد دارای تحصیلات دیپلم و بالاتر بودند. در ۹۴.۶ درصد از مادران مصرف‌کننده هیچ عارضه‌ای در بارداری مشاهده نشد و تنها در ۵.۴ درصد از مادران تهوع یا سایر عوارض جزیی همراه با مصرف کندر گزارش گردید.با این وجود نیاز به تحقیقات گسترده تری برای اثبات بی خطر یا خطرناک بودن خوردن کندر در بارداری نیاز است تا مادران با خیال راحت‌تری بتوانند در این دوران حساس و سرنوشت ساز از این ماده گیاهی استفاده کنند.

از آنجایی که هنوز پژوهش‌های کافی در زمینه مصرف کندر در دوران شیردهی نیز انجام نشده است؛ به مادران شیرده نیز توصیه می‌شود که از مصرف کندر خودداری کنند.

کندر و مزایای آن

۱. کمک به درمان آرتروز

اثرات ضد التهابی کندر به کاهش علائم آرتروز کمک می‌کند. با این وجود، مطالعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

۲. بهبود عملکرد دستگاه گوارش

کندر با کاهش التهاب در روده، به کاهش علائم کولیت کرون و درمان زخم‌های روده‌ای کمک می‌کند.

 

۳. بهبود آسمکندر ممکن است به کاهش حملات آسمی در افراد مبتلا کمک کند. همچنین می‌تواند علائم آسم مانند تنگی نفس و خس خس سینه را از بین ببرد.

۴. حفظ سلامت دهان و دندان

عصاره یا پودر کندر بیماری‌های لثه را درمان و به حفظ سلامت دهان کمک می‌کند.

۵. مبارزه با برخی از سرطان‌ها

ترکیبات موجود در کندر باعث کشتن سلول‌های سرطانی و جلوگیری از گسترش تومور‌ها می‌شود. پژوهش‌هایی پیرامون درمان سرطان‌های پستان، پروستات، کولون، پوست و پانکراس با کندر انجام شده است. با این حال، تحقیقات انسانی بیشتری مورد نیاز است. مزایای کندر در طب سنتی

کندر در طب سنتی بسیار مفید و موثر معرفی شده و مزایای فراوانی برای آن آورده شده است. اگرچه یافته‌های علمی تمامی آن‌ها را تایید نمی‌کند.

 

برخی از مزایای کندر در طب سنتی به شرح زیر است:

از ابتلا به دیابت جلوگیری می کند: برخی از مطالعات نشان می‌دهد که کندر ممکن است به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.استرس، اضطراب و افسردگی را کاهش می‌دهد: کندر می‌تواند باعث کاهش رفتار‌های منتسب به افسردگی در موش‌ها شود، اما مطالعاتی بر روی انسان انجام نشده است. مطالعات پیرامون تاثیر کندر بر استرس یا اضطراب نیز کم است.

از بیماری قلبی جلوگیری می‌کند: کندر دارای اثرات ضد التهابی است که ممکن است به کاهش التهاب رایج در بیماری‌های قلبی کمک کند. با این حال، مطالعات انسانی در این زمینه وجود ندارد. پوست را صاف و شفاف می‌کند: روغن کندر به عنوان درمان موثری برای آکنه و چین و چروک‌های پوست معرفی شده است. با این حال، هیچ مطالعه‌ای برای اثبات این ادعا وجود ندارد.

حافظه را بهبود می‌بخشد: مطالعات نشان می‌دهد که مصرف مقادیر زیاد کندر در موش‌های صحرایی باعث افزایش حافظه آن‌ها شده است. با این حال، هیچ مطالعه‌ای در مورد انسان‌ها انجام نشده است. از آنجایی که مهم ترين جايگاه يادگيري و حافظه در مغز، هيپوكامپ است، احتمالا عصاره كندر با تاثير بر اين ناحيه، موجب افزايش انتقال پيام ها و تقويت حافظه مي شود.هورمون‌های بدن را متعادل می‌کند و نشانه‌های PMS را کاهش می‌دهد: گفته می‌شود کندر یائسگی را به تاخیر می‌اندازد و نشانه‌های PMS (سندروم پیش از قاعدگی) مانند حالت تهوع، سردرد و تغییرات خلقی را کاهش می‌دهد. هیچ تحقیقی این موضوع را تایید نمی کند.

احتمال باروری را افزایش می دهد: مکمل کندر باعث افزایش باروری در موش‌های صحرایی می‌شود، اما تحقیقات انسانی در این زمینه دسترس نیست. از آنجایی که پژوهش‌های اندکی پیرامون موارد یاد شده وجود دارد و الزاما از نظر علمی آن‌ها را تایید نمی‌کند، بهتر است که به صرفا این افسانه‌ها اتکا نکنید.

اثرات جانبی مصرف کندر

مصرف کندر برای بسیاری از مردم بی خطر است. این دارو برای هزاران سال بدون عوارض جانبی شدید استفاده شده است.دوز‌های بالاتر از ۹۰۰ میلی گرم در هر پوند وزن بدن (۲ گرم در هر کیلوگرم) در موش‌ها ایجاد مسمومیت می‌کند. با این حال، دوز سمی کندر در انسان مورد مطالعه قرار نگرفته است.شایع ترین عوارض جانبی گزارش شده در مطالعات علمی عبارت بودند از تهوع و رفلاکس اسیدی معده.برخی از تحقیقات نشان می‌دهند که کندر ممکن است خطر سقط جنین را در دوران بارداری افزایش دهد، بنابراین زنان باردار بایستی از مصرف آن جلوگیری کنند.کندر همچنین ممکن است با برخی از داروها، به ویژه دارو‌های ضد التهابی، رقیق کننده‌های خون و قرص‌های کاهش دهنده کلسترول تداخل داشته باشد.اگر از هر یک از این دارو‌ها استفاده می‌کنید، قبل از استفاده از کندر بایستی نظر پزشک خود را جویا شوید.

 

کندر خوراکی در بارداری

جمع بندیکندر در طب سنتی برای درمان بیماری‌های مختلفی استفاده می‌شود.مصرف کندر در بارداری به دلیل احتمال افزایش خطر سقط جنین توصیه نمی‌شود.به دلیل عدم وجود تحقیقات کافی، مصرف کندر در دوران شیردهی نیز توصیه نمی‌شود.کندر برای درمان آسم و آرتروز، بیماری‌های روده و سلامت دهان و دندان توصیه می‌شود. هم چنین ممکن است خواص ضد سرطان داشته باشد.برای حفظ سلامت خود، پیش از مصرف کندر بهتر است نظر پزشکتان را جویا شوید.


 کندر که با نام علمی olibanum نیز شناخته می‌شود، از رزین درخت بوسولیا بدست می‌آید و معمولا در مناطق خشک و کوهستانی هند، آفریقا و خاورمیانه رشد می‌کند. کندر بوی شبیه به چوب دارد و می‌تواند از راه تنفس، تماس با پوست، تهیه دمنوش و با مکمل جذب بدن شود. به نظر می‌رسد کندر در درمان آرتروز ، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش حملات آسم و سلامت دهان و دندان بسیار موثر است. همچنین در مبارزه با نوع خاصی از سرطان نیز کمک کند. اما آیا خوردن کندر در بارداری توصیه می‌شود؟

 

خوردن کندر در بارداری

گفته‌های زیادی پیرامون تاثیر خوردن کندر در بارداری بر افزایش هوش جنین در طب سنتی نقل شده است. اما هنوز هیچ پشتوانه علمی برای آن وجود ندارد و این ارتباط اثبات علمی نشده است. از سوی دیگر شبهاتی در ارتباط میان خوردن کندر در بارداری و بیش فعالی کودکان نیز مطرح شده است.

برخی از تحقیقات علمی نشان می‌دهند که مصرف کندر در بارداری خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد، بنابراین بهتر است زنان باردار از خوردن کندر در بارداری اجتناب کنند!از طرفی طی تحقیقی که در سال ۱۳۸۶-۱۳۸۵ در یکی از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان مشهد درباره وضعیت استفاده از کندر در دوران بارداری در زنان تحت پوشش این مرکز صورت گرفت؛ میزان عوارض خوردن کندر در بارداری بررسی شد.

در این پژوهش مقطعی تعداد ۹۰۰ زن باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی مورد مصاحبه قرار گرفتند. افراد واجد شرایط طی نمونه گیری چند مرحله‌ای انتخاب شدند. سن بارداری در زنان باردار مورد پژوهش بین ۴ تا ۴۱ هفته و میانگین آن ۲۶.۲ هفته بود.

۲۶۳ نفر (۲۹.۲ درصد) از مادران به منظور باهوش شدن کودک از کندر استفاده کرده بودند. میزان مصرف کندر از یک نوبت در طی بارداری تا مصرف روزانه در کل دوران بارداری متفاوت و به طور متوسط ۷۴.۲ روز از دوران بارداری بود. ۳۹.۸ درصد از مادران استفاده کننده از کندر دارای تحصیلات زیر دیپلم و ۶۰.۲ درصد دارای تحصیلات دیپلم و بالاتر بودند. در ۹۴.۶ درصد از مادران مصرف‌کننده هیچ عارضه‌ای در بارداری مشاهده نشد و تنها در ۵.۴ درصد از مادران تهوع یا سایر عوارض جزیی همراه با مصرف کندر گزارش گردید.با این وجود نیاز به تحقیقات گسترده تری برای اثبات بی خطر یا خطرناک بودن خوردن کندر در بارداری نیاز است تا مادران با خیال راحت‌تری بتوانند در این دوران حساس و سرنوشت ساز از این ماده گیاهی استفاده کنند.

از آنجایی که هنوز پژوهش‌های کافی در زمینه مصرف کندر در دوران شیردهی نیز انجام نشده است؛ به مادران شیرده نیز توصیه می‌شود که از مصرف کندر خودداری کنند.

  • پروفايل تيكه دار و سنگين
  • کندر و مزایای آن

    ۱. کمک به درمان آرتروز

    اثرات ضد التهابی کندر به کاهش علائم آرتروز کمک می‌کند. با این وجود، مطالعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

    ۲. بهبود عملکرد دستگاه گوارش

    کندر با کاهش التهاب در روده، به کاهش علائم کولیت کرون و درمان زخم‌های روده‌ای کمک می‌کند.

     

    ۳. بهبود آسمکندر ممکن است به کاهش حملات آسمی در افراد مبتلا کمک کند. همچنین می‌تواند علائم آسم مانند تنگی نفس و خس خس سینه را از بین ببرد.

    ۴. حفظ سلامت دهان و دندان

    عصاره یا پودر کندر بیماری‌های لثه را درمان و به حفظ سلامت دهان کمک می‌کند.

    ۵. مبارزه با برخی از سرطان‌ها

    کندر خوراکی در بارداری

    ترکیبات موجود در کندر باعث کشتن سلول‌های سرطانی و جلوگیری از گسترش تومور‌ها می‌شود. پژوهش‌هایی پیرامون درمان سرطان‌های پستان، پروستات، کولون، پوست و پانکراس با کندر انجام شده است. با این حال، تحقیقات انسانی بیشتری مورد نیاز است. مزایای کندر در طب سنتی

    کندر در طب سنتی بسیار مفید و موثر معرفی شده و مزایای فراوانی برای آن آورده شده است. اگرچه یافته‌های علمی تمامی آن‌ها را تایید نمی‌کند.

     

    برخی از مزایای کندر در طب سنتی به شرح زیر است:

    از ابتلا به دیابت جلوگیری می کند: برخی از مطالعات نشان می‌دهد که کندر ممکن است به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.استرس، اضطراب و افسردگی را کاهش می‌دهد: کندر می‌تواند باعث کاهش رفتار‌های منتسب به افسردگی در موش‌ها شود، اما مطالعاتی بر روی انسان انجام نشده است. مطالعات پیرامون تاثیر کندر بر استرس یا اضطراب نیز کم است.

    از بیماری قلبی جلوگیری می‌کند: کندر دارای اثرات ضد التهابی است که ممکن است به کاهش التهاب رایج در بیماری‌های قلبی کمک کند. با این حال، مطالعات انسانی در این زمینه وجود ندارد. پوست را صاف و شفاف می‌کند: روغن کندر به عنوان درمان موثری برای آکنه و چین و چروک‌های پوست معرفی شده است. با این حال، هیچ مطالعه‌ای برای اثبات این ادعا وجود ندارد.

    حافظه را بهبود می‌بخشد: مطالعات نشان می‌دهد که مصرف مقادیر زیاد کندر در موش‌های صحرایی باعث افزایش حافظه آن‌ها شده است. با این حال، هیچ مطالعه‌ای در مورد انسان‌ها انجام نشده است. از آنجایی که مهم ترين جايگاه يادگيري و حافظه در مغز، هيپوكامپ است، احتمالا عصاره كندر با تاثير بر اين ناحيه، موجب افزايش انتقال پيام ها و تقويت حافظه مي شود.هورمون‌های بدن را متعادل می‌کند و نشانه‌های PMS را کاهش می‌دهد: گفته می‌شود کندر یائسگی را به تاخیر می‌اندازد و نشانه‌های PMS (سندروم پیش از قاعدگی) مانند حالت تهوع، سردرد و تغییرات خلقی را کاهش می‌دهد. هیچ تحقیقی این موضوع را تایید نمی کند.

    احتمال باروری را افزایش می دهد: مکمل کندر باعث افزایش باروری در موش‌های صحرایی می‌شود، اما تحقیقات انسانی در این زمینه دسترس نیست. از آنجایی که پژوهش‌های اندکی پیرامون موارد یاد شده وجود دارد و الزاما از نظر علمی آن‌ها را تایید نمی‌کند، بهتر است که به صرفا این افسانه‌ها اتکا نکنید.

    اثرات جانبی مصرف کندر

    مصرف کندر برای بسیاری از مردم بی خطر است. این دارو برای هزاران سال بدون عوارض جانبی شدید استفاده شده است.دوز‌های بالاتر از ۹۰۰ میلی گرم در هر پوند وزن بدن (۲ گرم در هر کیلوگرم) در موش‌ها ایجاد مسمومیت می‌کند. با این حال، دوز سمی کندر در انسان مورد مطالعه قرار نگرفته است.شایع ترین عوارض جانبی گزارش شده در مطالعات علمی عبارت بودند از تهوع و رفلاکس اسیدی معده.برخی از تحقیقات نشان می‌دهند که کندر ممکن است خطر سقط جنین را در دوران بارداری افزایش دهد، بنابراین زنان باردار بایستی از مصرف آن جلوگیری کنند.کندر همچنین ممکن است با برخی از داروها، به ویژه دارو‌های ضد التهابی، رقیق کننده‌های خون و قرص‌های کاهش دهنده کلسترول تداخل داشته باشد.اگر از هر یک از این دارو‌ها استفاده می‌کنید، قبل از استفاده از کندر بایستی نظر پزشک خود را جویا شوید.

     

    جمع بندیکندر در طب سنتی برای درمان بیماری‌های مختلفی استفاده می‌شود.مصرف کندر در بارداری به دلیل احتمال افزایش خطر سقط جنین توصیه نمی‌شود.به دلیل عدم وجود تحقیقات کافی، مصرف کندر در دوران شیردهی نیز توصیه نمی‌شود.کندر برای درمان آسم و آرتروز، بیماری‌های روده و سلامت دهان و دندان توصیه می‌شود. هم چنین ممکن است خواص ضد سرطان داشته باشد.برای حفظ سلامت خود، پیش از مصرف کندر بهتر است نظر پزشکتان را جویا شوید.

    منبع: ستاره

    1980

    کندر خوراکی در بارداری
    کندر خوراکی در بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *