کنجد عسلی اشپزخانه کوچک

دوره مقدماتی php
کنجد عسلی اشپزخانه کوچک
کنجد عسلی اشپزخانه کوچک

یمه لیلر به معنی خوشمزه ها است

من خیلی‌ دوست میدارمش . ما بهش میگیم پشت زیک لیلا جون .

چه جالب نشنیده بودم عارفه جون

albate fekr konam ma shomaliha migimnasim

اهان 🙂 میگم نشنیده بودم

کنجد عسلی اشپزخانه کوچک

Gorganiha behesh migan poshte zik, manham Gorganiam. 😉

دوره مقدماتی php

Gorganiha migan behesh poshte zik 😉

لیلا جون من تو شاهرود با رنگ سفیدش رو میخوردم که البته فکرکنم با شیر قاطی بود چون کاملا سفید بود٫ البته مادرجانم چون مازندرانی بود پشتزیک رو برای شب یلدا درست میکرد

لیلا جونم مهربون ،منم برای خودت و خانواده عزیزت بهترینهارو آرزو می‌کنم و امیدوارم همیشه لبت خندون و دلت شاد باشه و پیشاپیش سال نو رو بهت تبریک میگم و امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشی‌.

قربونت مصی عزیزم بهترین ها رو براتون ارزو میکنم

leila joonam sale nou shoma ham mobarak azizam .behtarin ha roo baratoon arezoo mikonam ….

قربونت عزیزم همچنین ارزوی من برای شما

آسمانت بی غبار سهم چشمانت بهار قلبت از هر غصه دور بزم عشقت پر سرور بخت و تقدیرت قشنگ عمر شیرینت بلند پیشاپیش سال نو مبارک امیدوارم سال خوب و خوشی رو پیش رو داشته باشید.:***

قربانت عزیزم بهترین ها رو براتون ارزو میکنم

.لیلای عزیزم سال نو مبارک, برای شما هم در سال جدید بهترین ها رو آرزو می کنمتوی این دستور میشه فقط از عسل استفاده کرد؟ چند قاشق به تنهایی باید عسل ریخت؟ ممنونم

ممنونم عزیزم همچنین ارزوی من برای شمانه عزیزم نمیشه بدون شکر کنجدها نمیچسبن بهم و حالت ابنباتی پیدا نمیکنن

leila jun sale no mobarak,sali por az shadi dashte ba shi va hamchenin ba dasurhaye khoshmazeatnasim

قربانت نسیم جون ممنونم سال خوبی رو براتون ارزو میکنم عزیزم

bayramiz mobarak,insha allah min bela bayramlar sagliginan va shadliginan gorasiz.trafelida duzaddim chokh gashang olde gonakhlariminda khoshe galde,allarin agrimasin.

بایرامیز مبارک سیزنن بله عزیزیم همیشه شادیخ و ساغلیخدا یاشیاسیزنوشوجانیز اولسون سویندیم بیندیقین ایچین

سلام عزیزم خیلی کارهات جالبه شما به معنای واقعی خانم خانه ای از همه چیز به خوبی نهایت استفاده را می کنی من خیلی خوشحالم که با وب شما اشنایم خیلی مواقع در خارج از ایران خیلی چیزها در دسترس نیست مخصوصا در جاهای خاصی باشی آموزش های شما خداییش آخرشه انشالله همیه موفق باشید .سال نو ، سر شار از آرامشی را برایت آرزومندم .

سلام هستی جون ممنون از لطفت خانوم محبت دارید خوشحالم که وبلاگم به دردتون میخورهشالی پر از شادی و شادکامی براتون ارزو میکنم

چقدر دلم یه گاز ازش خواست! ممنون لیلا جون! … راستی سال نوت مبارک عزیزم!امیدوارم سال خوبی داشته باشی! پر از شادی و خوشی!

قربونت مهربون همچنین برات ارامش روح و جان ارزو دارم

من عاشق کنجدم ، و شنیدم واسه ناراحتی معده خوبه ، البته واسه من که خوب بوده :)))واسه همین هم خالی خالی خیلی میخورم لیلا جون کاش این پست رو نمیزاشتی ، چون اگه درست کنم امانش نمیدم سال نوی خوبی رو برات آرزو میکنم

چقدر خوووب :)برا من زیاد نمیسازه یه جوری میشه معدم ولی خوب واقعا خوشم میاد از کنجد منم هی میخورممرسی عزیزم همچنین ارزوی شادی و سلامتی دارم برات

Salam azizam, sale not mobarak sali poraz sahdio salamati barat arezo daram.Ye soal, ta chegahdr mishe to yakhchal negaehshon dasht, va estefa kard?Merc azizam :*

سلام ممنونم همچنین دوستم ارزوی من برای شماوالا من هیچ وقت طولانی مدت نگهداریش نکردم همیشه روز 3 همه تموم شده ولی خوب به نظرم تا 3-4 هفته در ظرف دربسته داخل یخچال مانداری داره و خراب نمیشه

لیلا جان سال نو را تبریک میگم. برات سالی پر از شادی، نشاط، سلامتی در کنار خانواده و تمام آنهایی که دوستشان داری را آرزو میکنیم. امیدوارم همانقدر که در اینجا برای ما دست و دلباز هستی و هنرت را با گشاده دستی در اختیارمان میگذاری، عالم هستی هم در مقابلت همانقدر گشاده دست باشه و همیشه با درهای گشوده از خوشبختی و شادی روبرو بشییک دنیا درود دوست من اینم بوس عید دیدنی من :*

قربون محبتت عزیزمممنون از لطفت همچنین ارزوی من برای شماسالی پر از شادی و شادکامی و ارامش روح و جان براتون ارزو میکنماینم بوس عید دیدنی من :*کنجد عسلی اشپزخانه کوچک

عزیز دلم لیلای نازنین ؛ منم برات بهترینها رو آرزو میکنم ، آرزو میکنم همیشه خنده رو لبهات و شادی تو قلب مهربونت باشه :*اینا من خیییییلی دوست دارم ، اگر کنجد داشتم همین امروز میدرستیدم ، در اولین فرصت باید درستش کنم :))

قربونت عزیزم همچنین ارزوی من برای شما :*

MAMNOON. HAPPY NOROOZ.

خواهش میکنم سال نو شما هم مبارک

خیلی خوشمزه س… ما در شمال بهش میگیم پشت زیگ و معمولاً برای شب یلدا همه درست می کنند.عالی … مرسی

چه جالب زارا جون اونوقت زیگ معنیش میشه کنجد؟

علت نامگذاريشم به خاطر پرنده اي هس به نام زيك كه تو شمال هست و رنگ بالو پرش دقيقا مثل همين شيرينيه

اهان مرسی 🙂

kheili ali

ممنون

  • طرز پخت آبگوشت بوقلمون
  • Salam Shekammoe aziz.Noruz be shoma va khanevadateon ham mobarak bashe… vaghean lezat bordam az arezohaye ghashangeton, omidvaram bara shoma ham tahaghogh peyda kone,,,, kheili doseton daram chera ke dele daryaii darin va bedone hich cheshm dashti danestanhatono ke kheili ba arzeshan share mikonin. Zendeh va salamat bashin.Farah

    سلام دوستمممنون عزیزم از محبتتون شما لطف دارید همچنین عزیزم شاد و موفق باشید

    سلام دوستم من اینو درست کردم عالی بود فقط اینکه به سختی از کاغذ روغنی جداش کردم تقریبا بهش چسبیده بود! یعنی اشکال کار کجا بوده؟ باید کاعذ روغنی رو چرب میکردم؟ یا علت دیگه ای داره؟

    سلام عزیزم اره خوب حتما باید چرب بشه توی توضیحات که نوشته بود چربش کنید با کره

    درسته … دوباره که خوندم دیدم

    dasture kheili khubie .vaghean merC.age tush gerdu ham ezafe beshe aali mishe :)))

    نوش جوونتون باشه

    Salam leyla joon :)Mrci az in webloge kameletoon. Mishe ye rahnemaie konid mano khanome honarmand :)1. Age nakhaym asal estefade konim, kari mishe kard?2. Mishe bejaye kaghaze roghani az foyle nazok estefade konam? Khaili mamnoonam :)Sara

    سلام عزیزم دوستم میتونید مقدار بیشتری شکر استفاده کنید به جای عسلمیتونید از فویل هم استفاده کنیدشاد باشید

    سلام لیلا خانوم گل و نازنین

    کنجد عسلی اشپزخانه کوچک

    سلام عزیزم

    من تازه با سایت خوب شما آشنا شدم چند بار سعی کردم کامنت بذارم که متاسفانه ثبت نشدمن این کنجد عسلی رو درست کردم و واقعا خیلی عالی دراومد قبلا فقط از شکر استفاده می کردم که بافتش اینطوری نرم نمی شد. ایده ی استفاده از عسل رو خیلی دوست داشتم. ولی چون کاغذ نداشتم کف سینی فلزی رو با کره چرب کردم و مواد رو توش ریختم و با پشت قاشق صاف کردم بعد که سرد شد درسته از سینی جدا شد بعد با چاقو برشش دادمممنون از سایت زیبا و زحماتت دوست عزیزمهمیشه شاد و موفق باشی

    سلام عزیزم خوشحالم دوست داشتید نوش جوونتون باشهممنون از محبت شما موفق باشید

    drood bar shoma ,karatoon hamash aliye shekamoo,man gahi sari mizanam,zahmate ziyadi mikeshin,sepas az lotf o mohabatetoon,

    نوش جوونتون باشه تشکر از محبت شما عزیزم لطف دارید

    واااای لیلا جووون یعنی عالی شداااخیلی خوشمزه شده بود، در چشم بهم زدنی تموم شدیعنی بابای من که از همه چیز ایراد میگیره همونجوری داغ داغ خوردعاااالیمیتونم ازتون خواهش کنم اگر وقت کردین دستور سرکه ی سیب رو هم بزارینممنونم – فروغ

    نوووووووووش جونتون باشه خوشحالم دوست داشتید عزیزم

    لیلا جان مهربان. ممنون از زحماتت می خواستم بپرسم که ایا میشود بجای عسل از می پل سیراپ استفاده کنم؟ من وگان هستم و عسل استفاده نمی کنم. مرسی مهربان بانوMaple syrup

    دوباره سلام لیلا جان. فقط خواستم بگویم با می پل سیراپ و شکر نارگیل درست کردم و عالی شد. بازم ممنونم عزیز مهربان.

    سلام عزیزم نوش جوونتون باشه خوشحالم دوست داشتید .چه خوب که خودتون تجربه کردید و ممنون که با ماهم به اشتراک گذاشتید

    عسل؟وگن؟,🤔

    بله عسلهای وگان هست در بازار



    کلیه حقوق این وب سایت متعلق به جعبه می باشد.
    مسئولیت محتوای ویدئوهای بارگذاری شده با منتشرکننده است و سایت جعبه مسئولیتی در قبال آن ندارد.

    افزایش بازدید ویدیوهای شما با استفاده از پلتفرم تبلیغات هوشمند سنجاق

    کنجد یکی از دانه های پرخاصیت است که خواص فراوانی دارد این دانه های پر ارزش
    برای کودکان بسیار مفید خواهد بود کنجد عسلی یکی از شیرینی ها و میان وعده های خوشمزه
    و مفید است در ادامه مطلب پرشین وی طرز تهیه کنجد عسلی را برای شما آماده کرده ایم

    آموزش تهیه کنجد عسلی را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم, با ما همراه باشید.

    مواد لازم:
    شکر:۳ قاشق غذا خوری فشرده عسل: ۳ قاشق غذا خوری کنجد: ۱ پیمانه

    طرز تهیه:
    ۱٫کنجد رو بریزید داخل سینی فر بزارید روی ۳۵۰ درجه فارنهایت
    تا کنجدها رنگشون عوض بشه و تست بشن وکمی
    طلایی بشن .
    زیاد نزارید که رنگشون عوض بشه فقط طلایی بشن کافیه.
    قهوه ای بشه رنگشون مزشونم بد میشه و در نتیجه شیرینیهاتون هم بد مزه و تلخ میشن.

    ۲٫یک کاغذ روغنی داخل سینی پهن کنید و روش رو کامل کره بمالید بزارید کنارکنجد عسلی اشپزخانه کوچک

    ۳٫زیاد کره نزنید فقط کمی چرب بشه کافیه .

    ۴٫شکر و عسل رو بزارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر اب بشه به مدت
    تقریبا ۵ دقیقه بزارید روی حرارت باشه تا وقتی که مواد بجوشه و حباب بزنه کنجد رو اضافه کنید و
    با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.

    ۵٫بلافاصله بریزید توی سینی روی کاغذ روغنی و صافش کنید سعی کنید به هم فشارشون بدید و یک جا جمع
    کنید و با وردنه روش رو صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدید .
    میتونید مستطیل یا مربع برشش بدید

    ۶٫بعد دست نزنید و بزارید تا کاملا خنک بشن و بعد از هم جداشون کنید

    ۱٫کنجد یکی از بهترین‌ دانه‌های روغنی است؛ دانه‌های کنجد
    به رنگ‌های سفید، خاکستری و سیاه است که نوع سفید
    این دانه‌ها از همه مرغوب‌تر است.

    ۲٫کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد.
    هر قاشق غذاخوری کنجد تأمین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه بدن
    به کلسیم است؛ مصرف ۵۰ گرم کنجد، ۲۵
    درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف می‌کند.

    ۳٫این دانه منبع گیاهی آهن است که برای رفع خستگی مفید است
    همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی که
    به کم‌خونی فقر آهن مبتلا هستند بسیار مؤثر است.

    ۴٫دانه کنجد دارای ۲۰ تا ۲۵ درصد پروتئین، ۵۰ درصد چربی
    و به نسبت مساوی اسیدلینولئیک و اولئیک است.
    کنجد از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار می‌آید.

    دلگرم / باشگاه خبرنگاران جوان

    Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

    © باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

    کنجد عسلی اشپزخانه کوچک
    کنجد عسلی اشپزخانه کوچک
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *