کالری شیرینی پاپیونی

دوره مقدماتی php
کالری شیرینی پاپیونی
کالری شیرینی پاپیونی

دریافت کد موسیقی


دوره مقدماتی php

آرد را در کاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط …کالری شیرینی پاپیونی

 

مواد لازم:خمیر هزارلا(خمیر کره ای یا خمیر میل فوری)                        1 کیلو

پودر قند                             نصف پیمانه

شربت بار                          1 پیمانه

پودر پسته                         یک چهارم پیمانه

سفیده تخم مرغ                  2 عدد

پودر پسته                          به مقدار لازم

 

طرز تهیه:خمیر هزارلا را به
قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر
ببرید. وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم
کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید. بعد از پختن و سرد
شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید. یا این که می توانید بعد از
پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.

علی کاتبی
1394/11/05
محاسبه کالری روزانه
1 نظر
101,449 بار نمایش

برای اجرای رژیم هایی که وابسته به کالری شماری هستند ، دانستن کالری مواد غذایی بسیار سودمند خواهد بود و ما برای کمک به امر کالری شماری شما ، تصمیم گرفتیم تا لیستی کامل از کالری شیرینی ها را برای شما فراهم کنیم ، پس با ما همراه باشید.

 

امیدواریم که با آگاه بودن از میزان کالری این مواد ، در امر کالری شماری خود ، بیش از پیش موفق باشید. برای اطلاع از کالری سایر مواد غذایی ، مقاله های آینده سلامت دات لایف را دنبال کنید.کالری شیرینی پاپیونی

شما می توانید با مراجعه به قسمت محاسبه کالری روزانه اطلاعات سایت سلامت دات لایف دقیقی از کالری مواد غذایی بدست آورید و بر همین اساس رژیم غذایی مناسب برای خود در نظر بگیرید.

برچسب هاتناسب اندام رژیم رژیم لاغری شیرینی ها کالری انواع شیرینی ها محاسبه کالری روزانه

1398/11/08

1398/06/17

1396/10/13

سلام. ممنون از اطلاعات خوبتون

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

ارتوکین تراپی فلوشیپ فوق تخصص درد – ارتوکین – ترالی اورژانس – آرتروز زانو – آندوسکوپی دیسک کمر – کابینت استیل

لابیاپلاستی – پرینورافی – واژینوپلاستی

برای انتشار رپورتاژ آگهی در سایت سلامت دات لایف اینجا کلیک کنید.

سبد خرید شما خالی است!

امتیاز:

آرد روغن مايع تخم مرغ وانيل روغن جامد پودر قند روغن

١٠روز در محيط

کالری هر عدد 100

کالری شیرینی پاپیونی

جالب است بدانید که شیرین کره ای هم در مراسم ختم و عزا مورد استفاده قرار می گیرد و هم در مراسم عقد و عروسی و همچنین میمهانی های بزرگ و رسمی. شیرینی کره ای یکی از پر کاربردترین شیرینی های موجود است که ماندگاری کمی داشته و بیشتر برای مراسم های بزرگ کاربرد دارد. تنوع ظاهری این شیرینی شربت دار ، باعث شده تا چیدمان آنها در کنار زیباتر گردد. یکی از انواع این شیرینی ، شیرینی کره ای پاپیون است. مدل پاپیونی شیرینی ای کره ای طرفداران زیادی داشته و در کنار طعم خوشمزه طرح بسیار زیبایی دارد. این شیرینی به سفارش مشتری و برای سفارش های بالای 10 کیلو، در سایز های کوچکتر نیز تولید می شود.


17,000تومان

عضویت در خبرنامه ی آموزشی آکادمی آفتابگردان

خمیر هزارلا 1 کیلوپودر قند نصف پیمانهشربت بار 1 پیمانهپودر 2 عددپودر پسته به مقدار لازم طرز تهیه:خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.

وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.کالری شیرینی پاپیونی

یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

کالری هر یک عدد شیرینی پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.

طرز تهیه خمیر کره ای یا هزارلا:مواد لازم:آرد کاملا سفید 300 گرمکره ” 150 گرمتخم مرغ یک عدد روغن مایع یک قاشق سوپخوریجوهرلیمو یک دوم قاشق چایخوریوانیل یک دوم قاشق چایخورینمک” یک قاشق چایخوریآب خنک یک فنجانطرز تهیه:آرد را در کاسه بزرگی بریزید.

وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید.

خمیر را یک ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.

روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه

شیرینی پاپیونی

خمیر هزارلا               1 کیلو

پودر قند                      نصف پیمانه

شربت بار                   1 پیمانه

کالری شیرینی پاپیونی

پودر پسته                   یک چهارم پیمانه

سفیده تخم مرغ         2 عدد

پودر پسته                   به مقدار لازم

 

خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.

وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.

یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.

طرز تهیه خمیر کره ای یا هزارلا:

مواد لازم:

آرد کاملا سفید                300 گرم

کره                                 150 گرم

تخم مرغ                          یک عدد 

روغن مایع                       یک قاشق سوپخوری

جوهرلیمو                       یک دوم قاشق چایخوری

وانیل                              یک دوم قاشق چایخوری

نمک                               یک قاشق چایخوری

آب خنک                          یک فنجان

طرز تهیه:

آرد را در کاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید.

خمیر را یک ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.

روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود.

سپس خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتیمتر باز کنید و این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و  6 بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. کالری شیرینی پاپیونی

شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.

یادآوری:

ما می توانیم به جای کره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می کنیم در تهیه این خمیر دقت کافی و کامل را رعایت کنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.

طرز تهیه شربت بار:

مواد لازم:

شکر                                       500 گرم

آب                                          200 گرم

اسید سیتریک(جوهر لیمو)       نوک قا شق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید.

  • عکس عشقی تولدت مبارک
  • سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.

    در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.

    برای این که شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شکر را جذب کرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف می کنیم.

    ·                                 شیرینی پاپیونی

    ·                                 مواد لازم: خمیر هزارلا 1 کیلو پودر قند نصف پیمانه شربت بار 1 پیمانه پودر پسته یک چهارم پیمانه سفیده تخم مرغ 2 عدد…

    خمیر هزارلا               1 کیلو

    پودر قند                      نصف پیمانه

    شربت بار                   1 پیمانه

    کالری شیرینی پاپیونی

    پودر پسته                   یک چهارم پیمانه

    سفیده تخم مرغ         2 عدد

    پودر پسته                   به مقدار لازم

     

    خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.

    وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

    سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

    بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.

    یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

    کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.

    طرز تهیه خمیر کره ای یا هزارلا:

    مواد لازم:

    آرد کاملا سفید                300 گرم

    کره                                 150 گرم

    تخم مرغ                          یک عدد 

    روغن مایع                       یک قاشق سوپخوری

    جوهرلیمو                       یک دوم قاشق چایخوری

    وانیل                              یک دوم قاشق چایخوری

    نمک                               یک قاشق چایخوری

    آب خنک                          یک فنجان

    طرز تهیه:

    آرد را در کاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید.

    خمیر را یک ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.

    روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود.

    سپس خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتیمتر باز کنید و این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و  6 بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. کالری شیرینی پاپیونی

    شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.

    یادآوری:

    ما می توانیم به جای کره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می کنیم در تهیه این خمیر دقت کافی و کامل را رعایت کنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.

    ·                                

    ·                                 ماهی تنوری صُبور

    ·                                 مواد لازم‌: ماهی‌ صُبور 2 عدد سبزی‌ پلویی ‌ 300 گرم‌ سبزی ماهی گشنیز و شنبلیله پیاز متوسط 2 عدد سیر 1 حبه‌ آب‌ تمر هندی ‌ نصف‌ لیوان‌ نمک‌ و فلفل‌ سیاه به مقدار لازم رب‌ گوجه‌فرنگی‌…

    ماهی‌ صُبور                                          2 عدد

    سبزی‌ پلویی                                      ‌ 300 گرم‌

  • عکسهای عاشقانه گل دادن
  • سبزی ماهی گشنیز و شنبلیله             کمی

    پیاز متوسط                                           2 عدد

    سیر                                                      1 حبه‌

    آب‌ تمر هندی ‌                                      نصف‌ لیوان‌

    نمک‌ و فلفل‌ سیاه                                 به مقدار لازم

                                                                        رب‌ گوجه‌فرنگی‌                                    یک‌ قاشق‌ غذا خوری‌

    ابتدا داخل‌ شکم‌ ماهی‌ را تمیز می کنیم و می شوییم. فلس‌ ماهی‌ را لازم نیست جدا کنیم. بهتر است مقداری شیره خرما بر پوست ماهی بمالیم (ولی حتمی نیست) تا از سوختن آن به هنگام کباب کردن روی آتش، جلوگیری شود، چون پوست سوخته ی آن باعث ایجاد مزه تلخ می شود.

    شکم ماهی را کاملا باز کرده و صاف می کنیم (مانند تصویر پایین).

    ‌مقداری‌ آب‌ تمرهندی‌ روی‌ شکم‌ ماهی‌می‌ریزیم‌ تا جذب‌ ماهی‌ شود.

    بهتر است مقدار شنبلیه خیلی کم باشد تا مزه ی سبزی ماهی تلخ نشود. سپس‌ سبزی‌ ماهی و سبزی پلویی راشسته‌ و خرد می‌کنیم‌. کالری شیرینی پاپیونی

    پیاز و سیر را نیز خرد می کنیم.

    سیر و پیاز خرد شده را سرخ می کنیم. سپس با سبزی ماهی، سبزی پلویی و مقداری تمرهندی سفت مخلوط می کنیم.

    در مرحله‌ بعد فلفل‌، نمک‌ و بقیه‌ آب‌تمرهندی‌ را به‌ همراه‌ رب‌گوجه‌ فرنگی‌ به‌ بقیه مواد اضافه‌ کرده‌ و هم‌ می‌زنیم‌ و روی شکم‌ ماهی‌ می مالیم.

    مخلوط به دست آمده را که روی شکم ماهی می گذارند، به زبان محلی ” حشو ” می گویند.

    هدف از این کار، خوشمزه شدن ماهی و جلوگیری از سوختن گوشت آن است.

    سپس‌ ماهی‌ها را مانند تصویر به پشت (یعنی شکم باز شده ی آن رو به بالا باشد) داخل‌ توری‌ ‌قرار داده‌ و آن‌ را روی زغال کباب‌ می‌کنیم‌، و یا می‌توانیم‌ آنها را درون‌ فر گذاشته‌ و کباب کنیم.

    کسانی که در آپارتمان زندگی می کنند و امکان کباب کردن روی آتش برای آنها وجود ندارد، می توانند از فر برای کباب کردن ماهی استفاده کنند.

    قدیم ها که تنورهای نانوایی سنتی وجود داشت، از این تنورها برای کباب کردن ماهی صُبور استفاده می شد. 

    در انتخاب ماهی صبور دقت کنید که ماهی نه زیاد کوچک باشد و نه زیاد بزرگ، چون کوچک آن، زیاد تیغ دارد و بزرگ هم خوب پخته نمی شود (به اصطلاح مغز پخت نمی شود).

    ماهی صبور بهتر است نر باشد (ماده ی آن شکم پف کرده دارد).

    ماهی تازه پوست براق و متمایل به طلایی دارد.

    بهترین نوع ماهی صُبور، متعلق به بهمنشیر آبادان است.

    ·                                

    ·                                 بیسکوییت شکری

    ·                                 مواد لازم: کره 250 گرم پودر قند 1 پیمانه وانیل یک چهارم قاشق چایخوری تخم مرغ 2 عدد آرد 500 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری شکر به مقدار لازم پودر پسته به مقدار لازم…

    کره   250 گرم

    پودر قند   1 پیمانه

    وانیل   یک چهارم قاشق چایخوری

    تخم مرغ  2 عدد

    آرد   500 گرم

    بیکینگ پودر  1 قاشق چایخوری

    شکر   به مقدار لازم

    پودر پسته به مقدار لازم

    کره، پودر قند و وانیل را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود.

    سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.

    آرد و بیکینگ پودر را نیز کم کم بیفزایید تا حدی که خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی به دست آید.

    خمیر را روی سطح صافی به قطر نیم سانت پهن کنید و سپس برش های 6×3 سانتیمتری بدهید.

    روی خمیر بیسکوییت ها شکر و پودر پسته بپاشید و در سینی بچینید.

    سینی را در فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت(180 درجه سانتی گراد) گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها بپزند.

    ·                                

    ·                                 آش ترش

    ·                                 مواد لازم برای6 تا 8 نفر: بلغور گندم 300 گرم نخود و لوبیا سفید 150 گرم برگه هلو 150 گرم برگه زردآلو 150 گرم…

    بلغور گندم                       300 گرم

    نخود و لوبیا سفید            150 گرم

    برگه هلو                         150 گرم

    برگه زردآلو                       150 گرم

    آلو خشک                       200 گرم

    چغندر                               1 کیلو

    آب قلم گوساله                  3 لیتر

    پیاز داغ                          5 قاشق غذاخوری

    نعنا داغ                          به میزان دلخواه

    سرکه                            به میزان لازم

    بلغور گندم، نخود و لوبیا را جداگانه از شب قبل خیس کنید. موقع پختن آب آنها را دور بریزید و بشویید تا ایجاد نفخ نکند.

    در یک قابلمه بزرگ، هر سه را ریخته و با کمی آب بگذارید تا بجوشد.

    در ظرف را ببندید تا زودتر جوش آید و در ضمن مراقب سررفتن آن باشید.

    آب قلم گوساله را که از قبل، تهیه و صاف کرده اید، به آش اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

    وقتی مواد بالا بعد از یک ساعت پختن، کمی نرم شد، چغندرهای شسته و خرد شده را به آش اضافه کنید.

    یک ساعت بعد می توانید برگه های شسته شده را اضافه کنید تا نرم شوند.

    به دلخواه خود، کمی پیاز داغ و نعنا داغ درون آش بریزید تا خوشمزه گردد.

    در آخر، نمک آش را ریخته و سرکه را به میزان دلخواه به آن بیفزایید.

    آش اکنون آماده است. به سلیقه خود روی آن را تزئین کنید.

    انرژی کل این غذا3000 کیلوکالری است.

    برگه ی هلو و زردآلو منبع خوبی از آهن هستند. همچنین فیبر غذایی دارند و برای حفظ سلامت دستگاه گوارش مناسبند.

    ·                                

    ·                                 کباب کوبیده زعفرانی

    ·                                 مواد لازم برای یک پرس: گوشت بره گوسفندی 210 گرم پیاز چرخ شده 40 گرم زعفران آسیاب شده کمی نمک به میزان لازم…

    گوشت بره گوسفندی                           210 گرم

    پیاز چرخ شده                                        40 گرم 

    زعفران آسیاب شده                                کمی

    نمک                                                       به میزان لازم

     

     

    در کل برای تهیه کباب کوبیده، 20 درصد پیاز و 80 درصد گوشت لازم است.

    ابتدا گوشت بره را با چرخ دنده درشت، سپس چرخ دنده ریز چرخ می کنیم.

    بعد پیاز را چرخ می کنیم و همراه با نمک و گوشت به مدت نیم ساعت ورز می دهیم.

    به هر سیخ کباب، کمی زعفران اضافه می کنیم.

    سپس گوشت های آماده شده را به سیخ کشیده و روی شعله گازهای مخصوص کباب پزی می گذاریم.

    هر چند ثانیه سیخ ها را می چرخانیم تا کاملا بپزند.

    سیخ ها ی کباب را همراه با گوجه کبابی، ریحان، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده تزئین و سرو می نماییم.

    ·                                

    ·                                 کوفته روسی

    ·                                 مواد لازم برای 4 نفر: گوشت چرخ کرده 300 گرم سیب زمینی پخته 300 گرم سبزی خرد شده (گشنیز و جعفری) 150 گرم پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ آب پز 3 عدد…

    گوشت چرخ کرده                                     300 گرم

    سیب زمینی پخته                                    300 گرم

    سبزی خرد شده (گشنیز و جعفری)         150 گرم

    پیاز داغ                                                      1 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ آب پز                                           3 عدد

    زرشک                                                       1 قاشق غذاخوری

    رب گوجه فرنگی                                         1 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ خام                                                 1 عدد

    آرد سوخاری، گردو، زعفران آب گرفته              به میزان لازم

    نمک، فلفل سیاه، زردچوبه                             به میزان لازم

    روغن                                                            به میزان لازم

     

    پیاز سرخ شده را با گوشت و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود.

    سپس سبزی خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

    بعد نمک، فلفل، زردچوبه و آب زعفران را اضافه و کمی مخلوط می کنیم.

    سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و با مواد بالا ترکیب می نماییم.

    از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر می داریم و وسط آن را گود کرده، کمی زرشک و گردو می ریزیم و کوفته را به شکل گرد درست می کنیم.

    کوفته را داخل تخم مرغ خام زده و در آرد سوخاری می غلتانیم.

    کوفته ها را مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند و وا نروند.

    بعد آنها را در روغن داغ، سرخ کرده و با سس قرمز و گوجه سرو می نماییم.

     

    عید نوروز از کهن ترین جشن های ایرانی است که در آن خانواده ها به دیدار یکدیگر می روند و میزبان با خوراکی های مختلف مانند آجیل ، شیرینی ، شکلات و میوه به بهترین نحو از میهمانان خود پذیرایی می کند . شیرینی های نوروزی بخش خوشمزه نوروز هستند که همه افراد به خوردن آن در عید نوروز علاقه دارند.

    اگر علاقمند به خوردن شیرینی هستید بهتر است قبل از خوردن انواع مختلف شیرینی های نوروزی از کالری موجود در آنها با خبر شوید تا در ایام نوروز وزن زیادی اضافه نکنید . در این بخش از نمناک کالری انواع شیرینی های نوروزی را برایتان گردآوری کرده ایم تا با دانستن میزان کالری آنها کمی با احتیاط تر سراغ شیرینی ها بروید.

    شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های ساده و سنتی ما ایرانی هاست که در ایام نوروز سرو می شود و کمتر کسی ممکن است آن را دوست نداشته باشد. این شیرینی اصالتا از شیرینی های سنتی قزوین است که با آرد نخودچی، روغن، پودر شکر و هل درست می شود.

    این شیرینی کوچک و خوشمزه کالری زیادی ندارد اما اگر در چند دقیقه مقدار زیادی از این شیرینی را نوش جان کنید ، کالری قابل توجهی بر بدن خود وارد می کنید و به تدریج چاق خواهید شد.

    کالری نان نخودچی:

    کالری شیرینی پاپیونی

    این شیرینی کوچک انتخاب مناسبی برای خوردن است و میزان کالری موجود در یک نان نخودچی متوسط حدود 37 تا 45 کالری است.

    گز از شیرینی های معروف و سنتی ایران، سوغات اصلی اصفهان است که در تهیه آن از شکر، سفیده تخم مرغ، بادکا همان گلوکوز مایع از نشاسته ذرت،مغز بادام و پسته و هل و گلاب استفاده می شود و طرفداران زیادی دارد. در مهمانی های عید بسیاری از مردم برای پذیرایی از گز استفاده می کنند.

    کالری گز :

    در هر 100 گرم گز، حدود 380 کیلوکالری انرژی نهفته است یعنی در هر تکه گز که دارای 12 گرم وزن باشد، معادل 5/ 45 کیلوکالری وجود دارد. از لحاظ کالری در هر تکه از گز محتوی مغز بادام یا پسته و گزی که داخل آرد باشد یا در بسته بندی جداگانه تفاوتی وجود ندارد.

    نون خامه ای یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های تَر قرار می گیرد و در سایز های مختلف و در شهر های مختلف ایران تولید می شود اما هیچ کجای ایران نان خامه ای هایش به پای تهران نمی رسد. این شیرینی واقعا خوشمزه، که درون آن را با خامه پر می کنند ، کالری زیادی دارد و بسیار چاق کننده است.

    کالری نان خامه ای :

    نان خامه ای که از آرد، تخم مرغ، روغن، آب، شکر، وانیل، نمک، پودر قند و خامه تشکیل شده است ، کالری فراوانی دارد و در هر 100 گرم از این شیرینی 500 کیلوکالری انرژی وجود دارد، یعنی یک شیرینی خامه ای کوچک با وزن 50 گرم ، 250 کیلوکالری دارد پس در خوردن آن احتیاط کنید.

    باقلوا یکی از شیرینی هایی است که در بین ایرانیان طرفداران زیاد دارد و برای پذیرایی در عید نوروز از میهمانان بسیار مناسب است . باقلوا یکی از شیرین های خوشمره و معروف ترکیه می باشد و باقلواهای استانبول بسیار معروف هستند اما باقلوای قزوین، باقلوای یزد، باقلوای کاشان، باقلوای کرمان، باقلوای تبریز و. . . نیز دست کمی از باقلوای استانبولی ندارند . در تهیه باقلوا از تخم مرغ، نمک، روغن مایع، آرد، شیر، شکر، گلاب، آب، پودرقند، پودر بادام، پودرفندق و پودر هل استفاده می کنند.

    کالری باقلوا :

    کالری باقلوای هر شهر به دلیل تفاوت در دستور پخت آن با یکدیگر متفاوت است . باقلوای استانبولی و باقلوای یزد که شهد و شیره بیشتری دارند، کالری بالاتری هم دارا هستند . در هر 100 گرم باقلوا 500 کیلوکالری وجود دارد یعنی در هر تکه باقلوا 20گرمی 100 کیلوکالری انرژی نهفته است.

    کُلُمْپه نوعی شیرینی سنتی کرمان است که ظاهری شبیه به کلوچه سیستان دارد که مواد اصلی آن خرما، آرد گندم، گردو و روغن می باشد و برای تزیین آن از پودر پسته یا کنجد استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی در عید نوروز مناسب است.

    کالری کلمپه :

    میزان کالری کلمپه به قطر خمیر (میزان کلفتی خمیر) و مقدار محتویات داخل آن بستگی دارد . در یک سهم از شیرینی کلمپه با خمیر متوسط 120 تا 140 کیلوکالری انرژی وجود دارد بنابراین در مصرف این شیرینی زیاده روی نکنید.

    شیرینی دانمارکی یکی از شیرینی های عالی و بینظیر می باشد که اصالتا اتریشی است اما در دانمارک معروف شد و به محبوبیت جهانی رسید. این شیرینی به خاطر طعم فوق العاده و زیاد خشک نبودنش پای ثابت بسیاری از مهمانی ها و پذیرایی های عید می باشد.

    شیرینی دانمارکی در همه شهرهای ایران تولید می شود اما اصل تولید آن در کشورمان مربوط به تهران است. این شیرینی از مواد غذایی مختلف مانند شیر، روغن، آرد، شکر، تخم مرغ، کره، پودر خمیر مایه، نمک، اسانس وانیل تشکیل شده است و کرم شیرینی نیز از زرده تخم مرغ، شکر و آب تهیه شده است.

    اگر به مصرف شیرینی دانمارکی علاقه دارید و بر یک چشم بر هم زدن مقدار زیادی از این شیرینی را می خورید ، باید بدانید کالری زیادی را وارد بدن خود می کنید و خیلی سریع چاق می شوید .

    کالری شیرینی دانمارکی :

    هر 100 گرم از شیرینی دانمارکی حدود 500 کیلوکالری وجود دارد . یک شیرینی دانمارکی تقریبا 30 تا 40 گرم است بنابراین 150 تا 200 کیلوکالری انرژی در آن وجود دارد بنابراین با خوردن چهار تا پنج عدد شرینی دانمارکی هزار کالری مصرف می کنید و اگر هر روز در ایام نوروز شیرینی بخورید به زودی دچار اضافه وزن زیادی خواهید شد.

    نان برنجی یکی از شیرینی های معروف و بسیار پرطرفدار شهر کرمانشاه است که به عنوان یکی از شیرینی های مناسبتی برای عید نوروز محسوب می شود . این شیرینیدر قزوین هم به شکل سنتی تولید می شود اما نان برنجی های قزوین نسبت به نان برنجی های کرمانشاه کوچک تر هستند.

    کالری نان برنجی

    نان برنجی های خوشمزه کرمانشاه و قزوین از پودر قند، کره، آرد برنج، تخم مرغ، گلاب، زعفران و خلال پسته تهیه شده اند . اگر به این شیرینی خوشمزه علاقه دارید ، باید بدانید در هر نان برنجی تولید شده در قزوین حدود 37 تا 45 کالری وجود دارد اما در نان برنجی کرمانشاه 50 تا 55 کیلوکالری انرژی وجود دارد.

    سوهان نوعی شیرینی ایرانی است که از جوانه گندم درست می شود و انواع مختلفی مانند عسلی،کنجدی،کره ای،پشمکی،بادامی،سوهان گزی،دسر سوهان و … دارد . سوهان در بین مردم طرفداران زیادی دارد و برای عید نوروز نیز از برخی از افراد از این شیرینی خوشمزه برای پذیرایی استفاده می کنند.کالری شیرینی پاپیونی

    مواد تشکیل دهنده سوهان آرد جوانه گندم، آرد سفید، شکر، کره، عسل، بادکا، گلاب، زعفران، هل، خلال بادام و پسته می باشد . به دلیل میزان چربی بالا و مغزهای مختلفی که این شیرینی خوشمزه داراست ، کالری بسیار زیادی دارد و بسیار چاق کننده می باشد.

    کالری سوهان :

    در هر 100 گرم سوهان 550 کیلوکالری انرژی نهفته است مثلا در هر تکه از سوهان که دارای 20 گرم وزن است ، حدود 110 کیلوکالری انرژی نهفته است بنابراین باید در مصرف سوهان احتیاط کنید . مغزهای مختلف به کار رفته در سوهان و ترکیب سوهان با گز نیز بر کالری سوهان می افزاید.

    قطاب یکی از شیرینی های سنتی و بسیار محبوب ایرانی است که بهترین نوع آن را می توانید در شهر های یزد و کرمان پیدا کنید این شیرینی پرطرفدار عطر و طعم بی نظیری دارد و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان در عید نوروز از این شیرینی خوشمزه استفاده نمایید.

    این شیرینی خوشمزه از زرده تخم مرغ، پودر قند، ماست، روغن جامد یا کره، بیکینگ پودر، آرد، پودربادام، پودر قند و هل کوبیده تشکیل شده است.

    کالری قطاب :

    این شیرینی بسیار خوش طعم و دلچسب بسیار پر کالری است و اگر در خوردن آن احتیاط نکنید ، اضافه وزن زیادی پیدا خواهید کرد . در هر قطاب حدود 120 کیلوکالری، انرژی وجود دارد پس در مصرف این شیرینی خوشمزه پرکالری، احتیاط کنید.

    قرابیه نوعی شیرینی معروف و رسمی تبریزی ها است که عمدتا با بادام، شکر و تخم مرغ تهیه میشود و روی آن پر از مغز پسته و بادام است و انواع مختلفی مانند قرابیه گردویی و قرابیه نارگیلی دارد . این شیرینی از لحاظ ارزش غذایی و داشتن منبع آهن گیاهی در سطح خوبی قرار دارد.

    کالری قرابیه:

  • نحوه مصرف ویتامین سی جوشان
  • در هر قرابیه حدود 200 کیلوکالری انرژی وجود دارد و در هر سهم از قرابیه قزوینقریبا 40 کیلوکالری انرژی وجود دارد پس اگر به تناسب اندام خود علاقه دارید کمتر از این شیرینی خوشمزه استفاده نمایید.

    امتیاز دهید


    3.6
    از

    41

    انواع شیرینی خشک تو مراسم و مناسبت های مختلف مثل عید سرو میشه که هر کدوم خوشمزگی های خودشون رو دارن. از شیرینی گل مینا در شکل های مختلف گرفته تا شیرینی نخودچی پر طرفدار همیشه تو عید سر میز پذیرایی همه وجود داره. یکی از شیرینی های پر طرفدار و معروف که البته همیشه تو شیرینی فروشی ها وجود داره شیرینی پاپیونیه. از اون جایی که طرز تهیه شیرینی پاپیونی خیلی آسونه، اغلب افراد، به ویژه خانم های با سلیقه ای که اهل درست کردن کیک و شیرینی هستن، دوست دارن این شیرینی خوشمزه رو خودشون درست کنن. البته اگه شما هم به دنبال دستور پخت شیرینی پاپیونی هستین، باید بهتون بگیم که درست کردن خمیر اون یه کم به دقت و مهارت نیاز داره. شیرینی پاپیونی با خمیر هزارلا درست میشه که البته می تونید اون رو به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه کنید. فقط حواستون باشه که اون رو تو فریزر نگهداری کنید. اگر هم دوست دارید خمیر هزارلای این شیرینی خوشمزه رو خودتون درست کنید طرز تهیه خمیر هزارلا رو هم بهتون یاد میدیم تا از اول تا آخر شیرینی پاپیونی رو خودتون درست کنید و بپزید. یادتون نره که شیرینی پاپیونی یکی از شیرینی هاییه که برای عید میتونید درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه بشید تا طرز تهیه شیرینی پاپیونی کره ای رو بهتون یاد بدیم.

     

     

    کالری شیرینی پاپیونی

    – ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده را در کاسه بریزید و خوب بزنید تا نرم شود. آرد را دو مرتبه الک کنید، به همراه نمک داخل سینی بریزید و وسط آن ها را گود کنید.

    – ۱۰۰ گرم از کره را به همراه آب وسط آرد بریزید و به آرامی با دست مخلوط کنید تا خمیر شود.

    – خمیر به دست آمده را داخل کیسه بگذارید و در جای گرم به مدت حدود ۲ ساعت استراحت دهید و روی آن را بپوشانید.

    – بعد از ۲ ساعت، خمیر را از کیسه بیرون آورید. با چاقو به شکل مثبت (+) روی خمیر برش بزنید و آن را آرام با وردنه باز کنید.

    – باقی مانده ی کره را وسط خمیر باز شده بریزید و چهار طرف خمیر را روی کره برگردانید.

    – خمیر به دست آمده را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را چهار لا کنید و روی هم بیاورید. مجددا با وردنه خمیر را باز کنید. این کار را ۵ بار تکرار کنید و هر بار خمیر را ۲ تا ۴ تا روی هم باز و بسته کنید تا کاملا مخلوط شود. باید یک بار خمیر را از طول و یک بار از عرض باز و بسته کنید.

    – پس از این مراحل، خمیر را حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید. سپس مجددا آن را ۴ تا ۵ بار باز و بسته کنید و خمیر را در یخچال بگذارید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید.

     

    – خمیر را به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید و به شکل مربع یا مستطیل های کوچک ببرید.

    – وسط برش ها را یک یا دو پیچ بدهید.

     

     

    – فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید.

    – شیرینی ها را روی سینی فر با فاصله از هم بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

    – شیرینی ها را از داخل فر در آورید و بعد از آن که کاملا خنک شد روی آن پودر قند الک کنید. می توانید برای تزیین شیرینی پاپیونی از پودر نارگیل و پودر پسته هم استفاده کنید.

     

     

    – برای درست کردن شیرینی پاپیونی می توانید از خمیر هزارلا آماده استفاده کنید. بعد از آن که یخ خمیر آب شد و از حالت سفتی در آمد، آن را به دلخواه برش بزنید و با آن شیرینی درست کنید.

    – هنگام استفاده از خمیر هزارلا آماده، آن را زمان زیاد در هوای آزاد قرار ندهید. چون بعد از این که یخ آن آب شود، کار کردن با آن سخت می‌ شود.

    – برش زدن خمیر هزارلا به شکل مستطیل یا مربع به سلیقه شما بستگی دارد. اگر می خواهید شیرینی پاپیونی کشیده تر داشته باشید می توانید آن را به صورت مستطیلی برش بزنید. اگر می خواهید شیرینی ها کوچک تر و کمی گرد باشند، می توانید آن ها را به شکل مربع ببرید.

     

     

    کالری شیرینی پاپیونی

    – برای شیرنی های خشک مثل شیرینی زبان و پاپیونی پودر قند را بعد از خنک شدن شیرینی ها روی آن بپاشید و الک کنید. در غیر این صورت اگر شیرینی ها داغ باشند پودر قند روی آن ها آب می شود.

    – در صورت تمایل می توانید از شهد نیز به جای پودر قند استفاده کنید.

    تصاویر از :  qazalbanoo01 ، @43ali4 ، @asal.sweet@

    دیدگاه

    نام (ضروری)

    ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

    وب سایت

  • عکس نوشته میكائیل
  • برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

    | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

    کالری شیرینی پاپیونی
    کالری شیرینی پاپیونی
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *