ژله رنگین کمان با بستنی

دوره مقدماتی php
ژله رنگین کمان با بستنی
ژله رنگین کمان با بستنی

ژله رنگین کمان از انواع دسرهای مناسب و بسیار خوشمزه و زیبا برای مهمانی های شما است و می توانید آن را در منزل تهیه کنید. در این مقاله طرز تهیه ژله رنگین کمان را به همراه نکاتی برای طرز تهیه آن مشاهده خواهید کرد.

ژله رنگین کمان یکی از انواع دسر و پیش غذا های های خوشمزه و خوش رنگ است که رنگ و طراوت زیادی به سفره های شما می بخشد. شما می توانید آن را با چند رنگ مختلف تهیه کنید. در طرز تهیه ژله رنگین کمان می توانید به طور دلخواه تعداد رنگ ها را کم و یا زیاد کنید.

در طرز تهیه ژله رنگین کمان به چند نوع پودر ژله در رنگ های مختلف نیازمند هستیم . و همچنین می توانیم به جای بستنی وانیلی از خامه یا ماست وانیلی نیز استفاده کنیم.

بستنی وانیلی لیوانی : 2 عدد
پودر ژله موز : برای رنگ زرد
پودر ژله شاتوت : برای رنگ بنفش
پودر ژله کیوی : برای رنگ سبز
پودر ژله پرتقال : برای رنگ نارنجی
پودر ژله تمشک آبی : برای رنگ آبی
پودر ژله آلبالو : برای رنگ قرمز

ژله رنگین کمان با بستنی

دوره مقدماتی php

برای تهیه ژله رنگین کمان ابتدا قالب ژله ای را آماده کنید و آن را به طور کامل چرب کردید می توانید از اسپری های نچسب برای چرب کردن قالب استفاده کنید.
سپس پودر ژله شاتوت را برای رنگ بنفش در نصف لیوان آب جوش به خوبی حل کنید و 5 قاشق از ژله را در ظرفی مناسبی ریخته و در گوشه ای بگذارید سپس 3 قاشق آب یخ را به باقی مانده ژله اضافه کنید و در قالب ژله بریزید و در یخچال به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دهید تا به خوبی سفت شود.

سه قاشق از ژله ای را که کنار گذاشته بودید با 2 قاشق بستنی وانیلی مخلوط کنید و بر روی ژله شاتوت بریزید و 30 دقیقه صبر کنید تا به خوبی سفت شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه ژله رنگین کمان 2 قاشق ژله بنفش را با 3 قاشق از پودر ژله تمشک آبی را همراه با نصف بیشتر لیوان آب جوش به خوبی مخلوط کنید تا رنگ نیلی به وجود آید.  حدود 5 قاشق از ژله نیلی را در ظرفی ریخته و گوشه ای بگذارید سپس به باقی مانده ژله 3 قاشق آب سرد اضافه کرده و بعد از اینکه مقداری سرد شد در قالب ژله بریزید و صبر کنید تا به خوبی بسته شود.

سپس بقیه ژله را که کنار گذاشته بودید با 2 قاشق بستنی وانیلی مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید و بر روی بقیه ژله نیلی ریخته شده در قالب بریزید.

در مرحله بعدی طرز تهیه ژله رنگین کمان 6 قاشق از پودر ژله تمشک آبی رادر ظرف مناسبی ریخته و آن را با نصف بیشتر لیوان آب جوش به خوبی حل کنید. 6 قاشق از ژله آبی را در ظرفی بریزید و باقی مانده ژله را با 4 قاشق آب سرد مخلوط کنید و طبق مراحل قبلی پیش بروید. 6 قاشق ژله آبی را که کنار گذاشته اید با دو قاشق بستنی وانیلی مخلوط کنید.
برای رنگ سبز 7 قاشق از پودر ژله کیوی را با نصف مقداری بیشتر از نصف لیوان آب جوش در ظرف مناسبی حل کنید و به مقدار 6 قاشق از آن را در ظرف دیگری ریخته و کنار گذاشته و سپس به باقی مانده ژله 5 قاشق آب سرد اضافه کرده و مدتی صبر کنید تا به خوبی خودش را بگیرد و بر روی لایه قبلی بریزید. 6 قاشق ژله سبز را که کنار گذاشته بودید با 2 قاشق بستنی وانیلی به خوبی مخلوط کرده و بر روی لایه قبلی بریزید.
برای رنگ زرد پودر ژله موز را در نصف بیشتر لیوان آب جوش به خوبی حل کنید و 7 قاشق از ژله را در گوشه ای کنار بگذارید و طبق مراحل قبلی به روند کار ادامه بدهید. و توجه داشته باشید که 7 قاشق از ژله زرد را که کنار گذاشته بودید با 2 قاشق بستنی وانیلی باید به خوبی مخلوط کنید.
برای رنگ نارنجی در ژله رنگین کمان  9 قاشق از پودر ژله پرتقال را در یک لیوان آب جوش به خوبی حل کنید. و مقدار 7 قاشق از آن را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید و طبق مراحل قبلی روند کار را ادامه دهید. توجه داشته باشید که 7 قاشق ژله را که کنار گذاشته بودید با 3 قاشق بستنی وانیلی به خوبی مخلوط کنید.
برای رنگ قرمز پودر ژله آلبالو را به طور کامل با یک لیوان آب جوش در ظرف مناسبی به خوبی حل کنید و سپس یک چهارم آب سرد را به ژله قرمز اضاقه کنید و بر روی بقیه لایه های ژله در قالب بریزید و در یخچال به مدت 24 قرار دهید.

بعد از اینکه قالب ژله رنگین کمان را از یخچال بیرون آورید اطراف ژله را به خوبی با استفاده از یک چاقوی مناسب جدا کرده و در ظرف مناسبی مقداری آب جوش ریخته و قالب ژله رنگین کمان را به مدت 35 ثانیه در ظرف آبجوش قرار دهید و سپس قالب را از آب جوش بیرون آورید و در ظرفی برگردانید. و اگر ژله رنگین کمان از درون قالب جدا نشد به مدت 10 ثانیه دیگر آن را در درون آب جوش قرار دهید و برای برگرداندن آن مراحل قبلی گفته شده را تکرار کنید. بعد از اینکه ژله را در ظرفی مناسب قرار دادید می توانید آن را با کمک روش های تزیین ژله به زیبایی تزیین کنید.

طرز تهیه ژله رنگین کمان زمان بر است زیرا باید مدت زمانی را صبر کنید تا لایه ها به خوبی خودشان را بگیرند و سفت شوند. این ژله بسیار خوشمزه و زیبا را می توانید به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمانی هایتان تهیه کنید. برای دیدن آموزش انواع دسر با ژله کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

ژله رنگین کمان با بستنی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

ژله رنگين كمانمواد لازم :٧ رنگ ژلهمن از اين رنگ ها استفاده كردم?پرتغاليليموييتمشكتوت فرنگيبلوبريآلبالوآلوئه وراهركدوم يك بسته،بجز آلوئه ورا ٢ بستهپودر ژلاتين ٢ قاشق غذاخوريبستني وانيلي كوچولو ٢ عددطرز تهيه :اول از همه براي پر كردن قلب هاي موجود در كف قالب بايد ٥ رنگ ژله رو آماده كنيم بزاريم كنار تا خنك بشه.٥ رنگ رو انتخاب و از هركدوم يك قاشق غذاخوري ژله(بقيه پودر ژله رو ميزاريم واسه طبقات بعدي) با يك چهارم ليوان آب جوش قاطي كردم و گذاشتم همشونو كنار تا سرد بشنبا فرچه ي آغشته به روغن مايع حسابي قالب رو چرب كردم،حسابي چرب كنين چون مراحل كارمون زياد امكان داره چربيش يكم كمرنگ بشه حين كار.بعد ژله هارو داخل يه ظرفي مث ظرف سس ريخته و آروم فقط خونه هاي قلبي رو پر ميكنيم و ميزاريم داخل فريزر?(من هميشه واسه درست كردن ژله هايي كه طبقه اي هست و زمان ميبره يك طبقه از فريزر رو خالي و از همونجا استفاده ميكنم تا زودتر ببندن)٥ دقيقه بيشتر طول نميكشه كه ژله ها ميبندن.بعد يه بسته ژله آلوئه ورا و يك قاشق غذاخوري ژلاتين و نصف ليوان آب جوش تركيب و حسابي هم ميزنيم و ميزاريم خوب خنك بشه(تاكيد ميكنم بزارين خنك بشه) چون اگه خنك نشه وقتي بستني رو بهش اضافه كنين تركيب نميشه و دوطبقه ميشه.بستني هم يك ساعت بيرون بزارين بعد استفاده كنين.وقتي خنك شد بستني رو اضافه و مخلوط كنين با همزن دستي.بعد لايه بعدي ژله رو سفيد بريزين(از همين)اين مقدار واسه ٣ مرحله لايه سفيد كافيه.و همينطور به ترتيب يه لايه سفيد و لايه بعد رنگ ديگه الي آخر…واسه طبقات رنگي از اضافه ي پودر ژله هامون و نصف ليوان آب جوش استفاده ميكنيم.❌هر لايه رو كه ميخواين رو لايه بعدي اضافه كنين حتما ژلتون بايد خنك شده باشه وگرنه وقتي رو لايه بعدي ميريزين اگه گرم باشه با لايه بسته شد تركيب ميشه و ژله رو خراب ميكنه❌يه نكته مهم كه طبقه آخر ژله يكم ديرتر ميبنده،بس عجبه نكنين.و در آخر وقتي خوب بست ، اول با چاقو به آرومي دور ژله رو باز و چند ثانيه قالب ژله رو داخل قابلمه آب گرم بزارين(آب جوش نه) بعد يكم به سمت راست و چپ كج كنيم قالب رو ، راحت درمياد.نكته : بجاي بستني از شير و خامه هم ميتوني واسه لايه هاي سفيد استفاده كنين ، ولي جاش پودر ژلاتينتون رو بيشتر كنين.نكته ٢ : وقتي ژلاتين اضافه ميكنين خيلي بايد زياد هم بزنين تا ژلاتين حل بشه❌اين ژله اگه داخل فريزر درست بشه هرمرحله پنج الي ١٥ دقيقه زمان ميبره و دو لايه آخر هركدوم نيم ساعت❌.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…



امتیاز دهید


3.3
از

522

ژله رنگین کمان یکی از پر طرفدارترین ژله های مجلسی است. برای تهیه ژله رنگین کمانی تنها نیاز به چهار بسته ژله در رنگ های مختلف دارید و البته مقداری بستنی یا شیر. رنگ ژله ها را طوری انتخاب کنید که با هم تناسب داشته باشند و در کنار هم دسر زیبایی ایجاد کنند. برای این کار میتوانید از رنگ های پیشنهادی ما استفاده کنید و یا پالت رنگی دلخواه خود را جایگزین کنید.  برای تهیه ژله رنگین کمان میتوانید از قالب ژله پلاستیکی یا قالب های فلزی استفاده کنید.

 

ژله رنگین کمان با بستنی

 

 

 

برای آماده کردن هر بسته ژله به این صورت عمل کنید که نصف پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1/2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژله شفاف شود. سپس 1/2 لیوان آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید.

 

 

ژله را داخل قالب بریزید و حدود 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. دقت کنید ژله سفت نشود. فقط تا حدی که بسته شود کافیست.

 نصف باقی مانده پودر ژله را با 1/2 لیوان آب جوش مخلوط کنید. پس از اینکه شفاف شد با 1/2 لیوان بستنی یا شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

 

 

پس از اینکه ژله داخل فریزر کمی خودش را گرفت و کم کم ژله حل شده با بستنی را روی آن بریزید و مجدد داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و به همین صورت تمام بسته ها را اماده کنید و لایه لایه ژله ساده و ژله بستنی را روی هم بگذارید.

 

 

پس از اینکه لایه اخر را اضافه کردید ژله را داخل یخچال قرار دهید (داخل فریزر نگذارید) تا خودش را بگیرد. برای خارج کردن ژله قالب را چند ثانیه داخل آب داغ قرار دهید تا ژله از قالب جدا شود سپس در ظرف برگردانید و سرو کنید.

 

 

– در زمان اضافه کردن لایه ها دقت کنید که لایه زیری بسته شده باشد. – با دقت و به ارامی لایه بعدی را اضافه کنید تا لایه ها باهم ترکیب نشوند. – میتوانید از لایه ها با رنگ ها بیشتری نیز استفاده کنید.– همچنین میتوانید به جای ریختن مواد داخل قالب بزرگ آنها را داخل بستنی خوری یا لیوان اماده و سرو کنید.

 

عااالی فقط میخوام بدونم موقع اضافه کردن بستنی باید کف کنه حتما

سلام نیلوفر جان من برای در اوردن ژله از قالب از روش آب گرم استفاده کردم اما نشد و بازم تو ظرف چسبید

سلام
بهتره قبل از فرو بردن قالب در آب داغ با دست لبه های ژله رو از قالب جدا کنید. از چاقو هم میشه با احتیاط استفاده کرد.
جنس قالب هم اگه پلاستیکی باشه راحت تر جدا میشه. امیدوارم دفعه بعدی این نکات بهتون کمک کنه.

ببخشید برای شیر رو نگفتین چکار کنیم؟

سلام ببخشید معمولا با این راهکار اب جوش ژله من از قالب درست جدا نمیشه ایا جنس ظرف یا روش بخصوصی داره راهنمایی بکنید

سلام ببخشید وقتی شیر رو با ژله مخلوط کردم درده درده شد و کامل حل نشد چیکار کنم خراب شده ینی ؟؟؟؟

سلاام نیلو جون یع سواال
تو پاسخ ها گفتی بجا پودر ژله از ژلاتین استفاده کردی
میشه بگی چجوری استفاده کردی؟؟❤

سلام ببخشید واسه اینک ژله مدل دار در بیاد باید کف ظرف رو روغنی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام,من شیر ریختم داخل ظرف ولی شیر برید
درصورتی که ژله کاملا سرد بود ,دلیلش چیه؟

سلام دوستان من یه مشکلی داشتم من زمانی که ژله رو با بستنی کاملا براساس دستورالعمل انجام دادم ولی سفت نمیشد و باعث شد کل ژله ام خراب شه چیکار کنم؟

مرسی خیلی عالی بود .درست کردم و مثل ژله دستور شد.

سلام مرسى از توضیحات فقط یه سوال اگه ژله حل شده گرم باشه و شیر سرد بهش اضافه کنیم شیرنمیبره؟چون من یه بار به جاى بستنى اشیر ریختم ولى برید و تیکه تیکه شد؟

خیلی خوب شد مرسی

ژله رنگین کمان با بستنی

س ببخشید من یه سؤال دارم میشه ژله رو دو روز قبل از مهمونی آماده کرد مشکلی واسش پیش نمیاد ؟؟؟

سلام عزیزم. اتفاقا زودتر آماده کنید ژله بهتر میبنده!

سلام ممنون از سایت آموزنده و عالی شما.ببخشید یک سوال واسه اینکه ژله شفافتر شه میشه بجای یک دوم لیوان آب سرد و یک دوم لیوان آب جوش از همون آب جوش فقط استفاده کرد و میزانش رو یک لیوان درنظر گرفت؟

بله عزیزم میتونی فقط از آب جوش استفاده کنی ، کاسه رو بذار روی حرارت بخار آب و خوب هم بزن تا ژله ات شفاف بشه

نیلوفر جون من ژله رنگین کمان درست کردم اما تمام رنگها با هم مخلوط شد ابروم جلوی مهمونها رفت

عزیزم مشکل کارت اینجا بود که زمان کافی برای بستن ژله ها نذاشتی ، باید صبر کنی لایه ژله خوب سفت بشه بعد لایه بعدی رو اضافه کنی …

خیلی ممنون اما اینکه نوشتید “قالب را چند دقیقه داخل آب داغ قرار دهید”درست نیست چون زیاده.. چند ثانیه بسه

ممنون فرانک جان ، تصحیح میکنم

وااااااااااااااای عالی بود من همیشه دوست داشتم بدونم چ جوری درست میشن اینا مرسی خیلی عالی توضیح دادی بلند شم 2رست کنم ببینم میشه خخخخخخخخخخخخخخ

خوشحالم atena جان ، امیدوارم موفق شی … فقط دقت کن شیر یا بستنی رو خوب با ژله مخلوط کنی و هم بزنی

سلام میشه کف این زله یا لابلاش رو با سنگ های خوراکی پرکرد

بله لیلا جان ، میتونی از برش های میوه هم استفاده کنی

باعرض سلام خدمت شما.ممنون بابت آموزش این ژله زیبا.من این ژله را درست کردم وواقعا خوب شد.باتشکر

با سلام و تشکر از آموزش مفیدتون

سلام من از این سایت خیلی خوشم اومد می شه بپرسم چه کسی نظر ها را تایید می کند؟

شما لطف دارید ، من مدیر سایت نیلوفر بانو هستم

خیلی عالی و شیک ممنون.

سلام دست شما درد نکن خیلی باحال بود لطفا بیشترش کنید ممنون

خیلی عالی بودمرسی

مر٣٠ خیلی زیبا بود

ممنون – خیلی خوب و عالی راهنمایی کرده بودید

وقتی بستنی به ژله های رنگی اضافه میکنید رنگش تغییر نمیکنه؟ بستنی حتما باید ساده باشد؟ از بستنی با طمع های مختلف نمیشه استفاده کرد؟

رنگ ژله حاوی بستنی کمی از ژله ساده روشن تره ، میتونید از ژله بی رنگ مثل ژله آلوورا برای ثابت موندن رنگ بستنی استفاده کنی ، میشه اما بستنی ساده بهتره چون طعم و ظاهر ژله بهتر میشه

عالیه ، اما رنگ این ژله ها خیلی شفافه ، دلیل خاصی داره یا مارک بخصوصیه ؟

هستی جان مارک ژله بی تاثیر نیست اما دلیل اصلی اینه که به جای پودر ژله از ژلاتین استفاده شده چون ژلاتین رنگ ژله رو شفاف تر میکنه عزیزم

عالی بود ممنون ، من درست کردم و روش بستنی وانیلی ریختم واقعا خوشگل و خوشمزه شد ، دست تون درد نکنه

ممنون شقایق جان ، خیلی خوشحالم که دوست کردی و لذت بردی

سلام نیلوفر بانووووووووووووووووو خوبی ؟ میخوام واسه نازی تولد بگیرم . امیدوارم بتونم از این ژله درست کنم . دعا کن برنامه ام خوب برگزار بشه

ممنون مهتاب جون ، خوبم عزیزم ، ای جاااااااان نازی ، امیدوارم خوش بگذره ، مطمئنم خیلی خوب در میاری عزیزم

خیییییییییییلی قشنگ بود.مررررررسی.

خیییییییلی عالی بود واقعا مررررررررسی خیلی گیر این مدل بودم که برای عروسی دختر داییم درست کنم ممنون بازم.

ممنون عزیزم ، خوشحالم به چیزی که میخواستی رسیدی ، عروسی هم مبارک باشه

خیلی قشنگ و با سلیقه است.

سلام.دستور خیلی کاملی بود ممنون

یه سوال من میخوام واسه جشنواره غذا ببرم ایا بستنیش اب نمیشه؟

فکر نمیکنم اب شه چون با ژله مخلوط شده و ژله از بستنی محافظت میکنه ، میتونی از قبل یه مقدار کم بستنی به این شکل درست کنی و چند ساعت بیرون یخچال بذاری بمونه و بعد تست کنی ببینی چطور شده

من شیر استفاده کردم حالت دلمه پیدا کرد مشکلش چیه

گلم عالی بود واقعا ادم با دیدنش دلش اب می افته

عالی بود خیلی ممنونم

منم از اینا میخوام ولی کسی نیست درست کنه

ای بابا … مزه اش مثل ژله های دیگه است ، میتونی از بیرون ژله اماده بخری و با بستنی مخلوط کنی بخوری ?

وای دهن آدم آب میوفته . به به

من این ژله رنگین کمانی رو فقط تو قالب دوست دارم و چون قالب هم فلزی یا پلاستیکیه اصلا نمیبینم اندازه هایی که دارم می ریزم مساویه یا نه یه راه خوب بهم پیشنهاد بده که اندازه هام مساوی دربیاد:)

هدیه جان از یک پیمونه برای انتقال ژله استفاده کن یا تعداد قاشق هایی که میریزی بشمار و برای همه به همون اندازه بریز ، اینجوری بدون دیدن هم لایه ها یک اندازه در میاد ?

سلام
اینجا همه چیز عالیه …
ممنون که پیش من هم اومدین

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

ژله رنگین کمان یکی از زیباترین ژله های تلفیقی و فانتزی است . این ژله زیبا و شیک را می توان به شکل ها و مدلهای مختلف تهیه و برای پذیرایی در مهمانی ها و مناسبت ها استفاده کرد. این ژله زیبا از ترکیب ژله و بستنی تهیه شده و به علت استفاده از بستنی لذیذ و خوش طعم نیز است . برای تهیه این ژله رعایت یک سری نکات ضروری است . تهیه و نکات مهم ژله رنگین کمان در ادامه آورده شده است .

برای تهیه ژله رنگین کمان به ازای هر بسته پودر ژله به یک لیوان بستنی نیاز داریم. ژله رنگین کمان را به دو شکل می توان تهیه کرد.

مدل اول : ترکیب ژله های رنگی با یک لایه ژله بستنی سفید بین لایه ها . در این مدل ژله رنگین کمان هر رنگ پودر ژله را ریخته و بین لایه ها یک لایه ژله بستنی آلوئه ورا یا یک لایه ژله شیر ریخته می شود.

ژله رنگین کمان پرسی با لایه سفید بین لایه ها ( ژله بستنی آلوئه ورا)

ژله رنگین کمان با بستنی


ژله رنگین کمان با لایه سفید بین لایه ها ( ژله شیر )


ژله رنگین کمان مدل دوم : تهیه ژله بستنی های رنگی . تهیه ژله بستنی به شکل دورنگ و لایه بندی ژله ها . برای تهیه ژله بستنی دو رنگ بستنی باید به ژله گرم اضافه شود.


نمونه های مدل دوم در ادامه آورده شده است :



مدل دیگر :



 

برای تهیه ژله رنگین کمان باید ظرف مناسبی را انتخاب نمایید : قالبهای سیلیکونی مدل دار و پیچیده مناسب ژله رنگین کمان نیستند. برای ژله رنگین کمان از قالبهای ساده تر استفاده نمایید. قالبهای تک نفره پرسی شیشه ای و یا طلقی برای ژله رنگین کمان بسیار مناسب هستند.

برای شکل دهی لایه ها باید هر لایه ریخته شود و قالب در یخچال گذاشته شود و بعد از نیم بند شدن لایه اول لایه بعدی ریخته شود. دقت داشته باشید باید با حوصله و دقت کار کنید تا لایه ها مخلوط نشود.

بهتر است لایه ها را با یک قاشق بزرگ روی هم بریزید تا ژله زیرین پاره نشود.

برای برگرداندن ژله 5 ثانیه قالب را در آب جوش قرار دهید و سپس ظرف سرو را روی آن گذاشته و برگردانید. بهتر است ظرف را خیس کنید.

برچسب ها: ژله, رنگین کمان,

خبرنامه پرنیان

گارانتی سلامت کالا

پیگیری مرسولات پستی

نماد اعتماد الکترونیکی

آموزش کیک تولد خامه دار و خانگی ساده و شیک و فانتزی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی و مجلسی خوشمزه با تصاویر

طرز تهیه جوجه کباب و سس مخصوص رستورانی با ماست و ادویه

طرز تهیه کباب کوبیده عالی با نکات و فوت و فن ها

طرز تهیه نان خانگی بدون فر بسیار خوشمزه

طرز تهیه برنج آبکش زمان مناسب آبکشی برنج و دم کردن آن با تصاویر

تزیین کیک با خامه صبحانه

آموزش کرم برای وسط کیک و تزیین کیک

طرز تهیه باقلوا با تصاویر مرحله به مرحله

طرز تهیه گاناش شکلاتی برای روکش کیک و انواع دسر

طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ عالی در منزل با ترکیب ادویه های خانگی

طرز تهیه تیرامیسو عالی و خوشمزه با تصاویر مرحله ای

طرز تهیه سس سالاد سزار

طرز تهیه نان سیر با پنیر پیتزا و جعفری

طرز تهیه سالاد فصل با سس مخصوص با طعمی استثنایی

لباس محلی گیلانی

طرز تهیه سالاد نخود سبز با سس مخصوص

ژله رنگین کمان با بستنی

طرز تهیه سالاد عدس رژیمی و سالم با ادویه مخصوص و طعم ویژه

با ماکارانی آبکش شده اضافه چه کار کنیم ؟روش صحیح فریز کردن ماکارانی

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه با سبزی مخصوص به همراه تصاویر

طرز تهیه دلمه برگ مو با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه آبدوغ خیار با سبزی ویژه و تصاویر مرحله ای

طرز تهیه نان بربری با رومال واقعی با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه ادویه یونانی با تصاویر و توضیحات مرحله به مرحله

7 روش ساده برای تزیین کیک تولد در خانه به بهترین شکل حرفه ای

طرز تهیه کوکوسبزی با توضیح رازهای خوشمزه تر شدن آن

ادویه ترشی و چند طعم دهنده عالی برای انواع ترشیها

طرز تهیه ترشی فوری با بهترین روش

طرز تهیه توپک های خرمایی

طرز تهیه سالاد تن ماهی

سالاد لوبیا و پاستا

سالاد آلمانی

سالاد انگور آذربابجان

طرز تهیه تبوله

سالاد سالم

طرز تهیه سالاد پانزانلا

طرز تهیه سالاد سزار با ماهی

طرز تهیه کوکی

طرز تهیه سالسا

قهوه عربي

طرز تهیه چاناماسالا

طرز تهیه کاپوچینو

فروشگاه پرنیان

ژله تزریقی

آشپزی

کافی شاپ پرنیان

قنــادی پرنیان

هفت سین

شیرینی نوروزی

کیک پزی

سفره آرایی

پیش غذا

آموزش تزیین کیک

آموزش فینگر فود

ژله, رنگین کمان,

خانم بخشی آشپزی, دسر

طرز تهیه دسر رنگین کمان یا ژله رنگین کمان موضوع این بخش از سایت برفانک است. در اینجا آموزش این دسر خوشمزه و شیک را در اختیارتان می گذاریم تا بتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و برای پذیرایی از مهمان ها استفاده کنید.

در این بخش مواد لازم برای تهیه دسر خوشمزه رنگین کمان را تقدیم تان می کنیم :

بستنی وانیلی ۲عدد (لیوانی)

پودر ژله به میزان لازم (۵ رنگ)

ژله رنگین کمان با بستنی

البته تعداد رنگ ها دلخواه است. ولی هر چه تعداد رنگ ها بیشتر و متنوع تر باشد ژله شما زیباتر خواهد شد.

برای تهیه ژله رنگین کمال شما می توانید از هر رنگی استفاده کنید. ولی سعی کنید رنگهایی را انتخاب کنید که در کنار هم زیبا باشد.

ولی ما پیشنهاد می کنیم رنگهای رنگین کمان را انتخاب کنید تا دسرتان کاملا شبیه رنگین کمان شود. مثل ژله های زیر :

انگور یا شاتوت(برای بنفش )

بلوبری،تمشک آبی(برای آبی)

لیمو یا کیوی(برای سبز)

موز یا آناناس(برای زرد)

پرتقال(برای نارنجی)

آلبالو یا انار یا توت فرنگی (برای قرمز).

در اینجا ما اولین رنگ را بنفش انتخاب کرده ایم. 5 قاشق غذاخوری یا همان نصف ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کنید. پبشنهاد می کنیم برای شفاف تر شدن دسر تان آن را کمی روی حرارت بگذارید تا بجوشد. همچنین می توانید 30 ثانیه آن را در ماکروویو قرار دهید.

 

حالا باید  ۴ تا ۵ قاشق از این مایه را کنار بذارید و به بقیه ۲-۳ قاشق آب یخ اضافه کنید.

حالا قالب ژله را با آب سرد بشویید و 1 دقیقه در فریزر بگذارید. سپس آن را چرب کرده و این مایه را در آن بریزید.

 

حالا آن را در یخچال بگذارید. حدودا  ۴۵ تا۶۰ دقیقه برای گرفتن ژله کافیست. ولی شما گهگاهی آن را چک کنید. همین که ژله خودش را بگیرد و با ژله بعدی مخلوط نشود کافیست. ژله شما نباید خیلی سفت شود.

4-5 قاشق ژله ای را که گفتیم کنار بگذارید با دوقاشق بستنی ( باید در دمای اتاق شل شده باشد ) اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

حالا این ژله را هم روی ژله بنفش بریزید. این ژله بستنی زودتر از ژله ق بلی سفت می شود.

رنگ بعدی ما رنگ نیلی است. برای بدست آوردن رنگ نیلی 5 قاشق ( مخلوط 3 قاشق پودر ژله بلوبری و 2 قاشق پودر ژله بنفش) نیاز دارید. مراحل کار درست شبیه مرحله قبل است. اول ژله ساده را روی ژله بستنی بنفش ریخته تا سفت شود. سپس ژله بستنی نیلی را به آن اضافه می کنیم.

همه مراحل درست شبیه مرحله اول برای رنگ بنفش است. فقط برای لایه های بالاتر پیشنهاد می کنیم کمی پودر ژله بیشتر بریزید که ما در این قسمت مقدار تقریبی را به طور خلاصه به شما می گوییم.

رنگ نیلی : 5 قاشق پودر ژله / 5 قاشق از مخلوط آب جوش و ژله کنار گذاشته / به مخلوط باقیمانده 3 قاشق آب یخ / برای بخش ژله بستنی 2 قاشق بستنی

 

رنگ آبی : 6 قاشق پودر ژله با نصف لیوان بیشتر آبجوش / 6 قاشق از مخلوط آب جوش و ژله کنار گذاشته / به مخلوط باقیمانده 4 قاشق آب یخ / برای بخش ژله بستنی 2 قاشق بستنی

رنگ سبز: 7 قاشق پودر ژله با نصف لیوان بیشتر آبجوش / 6 قاشق از مخلوط آب جوش و ژله کنار گذاشته / به مخلوط باقیمانده 5 قاشق آب یخ / برای بخش ژله بستنی 2 قاشق بستنی

 

رنگ زرد: 8 قاشق پودر ژله با نصف لیوان بیشتر آبجوش / 7 قاشق از مخلوط آب جوش و ژله کنار گذاشته / به مخلوط باقیمانده 4 قاشق آب یخ / برای بخش ژله بستنی 2 قاشق بستنی

رنگ نارنجی: 9 قاشق پودر ژله با یک 1 لیوان آبجوش / 7 قاشق از مخلوط آب جوش و ژله کنار گذاشته / به مخلوط باقیمانده یک چهارم لیوان آب یخ / برای بخش ژله بستنی 2-3 قاشق بستنی

رنگ قرمز : تمام پودر ژله با یک لیوان آبجوش / به مخلوط باقیمانده یک چهارم لیوان آب یخ ، در این قسمت آب و ژله کنار نمی گذاریم. چون لایه آخر نیاز به ژله بستنی ندارد.

 

اکنون باید صبر کنید تا ژله تان حسابی سفت شده و ببندد. اگر وقت دارید یک روز صبر کنید.

حالا برای دراوردن ژله باید با استفاده از سشوار ظرف را گرم کنید. سپس با چاقو لبه های آن را از قالب آرام جدا کنید و بعد آن را در ظرف برگردانید.

همچنین می توانستید ظرفتان را در آب جوش فرو کرده و ۱۰۰۱ ،۱۰۰۲ ،۱۰۰۳ بشمارید و ظرف را برگردانید.

حالا ژله رنگین کمان شما آماده است و می توانید به دلخواه آن را تزیین کنید.

نکته :

اگر دوست داشتید می توانستید مانند شکل ژله تان را در ظرف های شیشه ای بریزید که دیگر در این موارد نیازی به برگرداندن و چرب کردن ظرف نیست.

 

ژله رنگین کمان با بستنی

 

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت برفانک تقدیم تان کردیم بهره کافی را برده باشید.

 

برچسبانواع دسر تهیه دسر دسر رنگین کمان ژله ژله رنگین کمان

املت یکی از انواع غذاهای ساده و سریع است که طرفداران زیادی دارد. ولی خیلی …

خريد بک لينک خريد رپورتاژ ترمیم مو تشک طبی دانلود آهنگ جدید باغ تالار كنكور آسان است اوج يادگيري كنكور آسان است مهندس امير مسعودی انتشارات گیلنا دانلود آهنگ جدید

بهارک مبینی (بهار)

مدیر ارشد بهارسایت

ژله رنگین کمان با بستنی

 

این ژله غوغا می کنه . وقتی سر میز می آرید همه چشمها رو نوازش می ده . به همون اندازه که زمان می بره به همون اندازه هم ازش تعریف می شه . طعمش هم دست کمی از شکلش نداره . بالاخره از من گفتن بود می تونید امتحان کنید و ببینید چه جوابی می ده .

در ضمن هر وقت جایی مهمونی رفتید و از این ژله ها براتون درست کرده بودن بدونید که برای صاحبخونه خیلی عزیز هستید که انقدر براتون زمان گذاشته .

درست کردن این ژله زمان می بره البته نه اینکه فکر کنید کار سختی هست نه . زمان بسته شدن ژله ها باعث می شه که درست کردنش طول بکشه ولی … موقعی که از قالب در آوردید همه خستگی ها از تنتون در می آد . خودتون کلی ذوق می کنید . به امتحان کردنش می ارزه .

مواد لازم :

ژله  آلبالو یک بسته (ژله آلبالو قرمز خوش رنگی می ده من از اون استفاده کردم )

ژله پرتقال یک بسته

ژله موز یک بسته

ژله لیمو یک بسته

ژله تمشک آبی یک بسته

بستنی وانیلی دو لیوان (برای هر لایه ۳/۱ لیوان بستنی لازم هست پس حدودا” دو لیوان لازم داریم )

قالب ژله  ( اگه از قالب در آوردن براتون سخته ، می تونید داخل گیلاس هم درست کنید خیلی خوشگل می شه )

طرز تهیه :

* برای درست کردن هر رنگ به این ترتیب عمل می کنیم :

* هر بسته ژله رو به صورت ۳/۲ و ۳/۱ تقسیم کنید :

* قسمت ۳/۲ رو با نصف لیوان ( هر لیوان رو ۲۰۰ سی سی در نظر بگیرید ) آبجوش مخلوط کنید بعد نصف لیوان آب سرد بریزید . بعد داخل قالبتون بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده . برای اینکه سریعتر پیش برید می تونید داخل فریزر هم قرار بدین .

* بعد قسمت ۳/۱ رو با ۳/۱ لیوان آبجوش مخلوط کنید سپس ۳/۱ لیوان بستنی بریزید . بعد از اینکه ژله قبلی بسته شد ژله بستنی رو به آرامی و با قاشق روی ژله قبلی بریزید .

نکته : بستنی رو از فریزر در بیارید تا کمی آب بشه .

نکته : استفاده از ژله بستنی فقط برای اینه که یه جدایش بین دو رنگ ایجاد کنه و از تداخل دو رنگ جلوگیری کنه .

نکته : ژله ها بیش از اندازه بسته نشن ( مثلا” دو روز به حال خودش نذارین بعد از دو روز لایه بعدی رو درست کنید) چون موقعی که از قالب در می آرید لایه ها از هم جدا می شن .

* به همین طریق همه لایه ها رو با رنگهای مختلف درست می کنید . برای واضح بودن مطلب مجددا” لایه آخر ( رنگ آبی ) رو با شکل قرار دادم که مراحل انجام هر لایه رو ببینید .

* نکته : توجه داشته باشید که ژله مون موقع ریختن روی لایه قبل سرد شده باشه وگرنه لایه قبل رو تو خودش حل می کنه .

* بعد از اینکه مرحله آخر تمام شد اجازه بدین یک روز داخل یخچال بمونه تا کاملا ببنده .

* برای اینکه ژله رو از قالب در بیارید بدین ترتیب عمل کنید :

دور تا دور ژله رو با استفاده از یه چاقو از قالب جدا کنید . بعد قالب رو بمدت ۳۰ ثانیه داخل یه ظرف آبجوش بذارید بعد روی ظرف مورد نظر برگردونید . اگه برگشت که فبها وگرنه مجددا” داخل آبجوش قرار بدین ( بمدت ۱۰ ثانیه دیگر ) و تا زمانیکه ژله از قالب در بیاد این مرحله رو تکرار کنید ( اگه قالبتون فلزی باشه تا حالا دیگه باید ژله از قالب در اومده باشه ) .

نکته : ممکنه بخاطر قرار دادن در آبجوش کمی از ژله قرمزتون آب بشه و داخل ظرفتون بریزه اصلا” خوتون رو ناراحت نکنید و با یه دستمال کاغذی اونا رو پاک کنید .

ژله رنگین کمان با بستنی

* و این هم ژله رنگین کمان خوشگل ما :

براونی یکی از کیک های غنی شده با کاکائو و شکلات هست . طعم بسیار دلچسب و خوبی داره … مطلب کامل

هر نوع بیسکویتی رو می شه با این نوع تزیین و در مناسبت های مختلف برای سرو در نظر گرفت . شکل زیبا و متفاوت آن باعث جذب مهمان خواهد شد . مطلب کامل

جدیدترین و متفاوت ترین شیرینی رو از بهارسایت آموزش ببینید … مطلب کامل

این کوکیزها هدیه های خیلی شیک و قشنگی هست که می تونید به هر کسی و در هر مناسبتی تقدیم کنید … مطلب کامل

نارنج یه میوه ای هست که تو کشور ما فراوان یافت میشه . خصوصا تو شهر شیراز.
محصولات جانبی این میوه پرخاصیت هم زیاده .
اینجا با برگ این درخت و تعدادی از خواصش آشنا شده و یه دمنوش ساده باهاش درست میکنیم .
دم كرده برگ نارنج تشنج را از بين مي برد. مطلب کامل

برای تهیه این غذا میتونید از فیلینگ های مختلف بسته به ذائقه خودتون استفاده کنید . مثل انواع مرباها (بدون شهد) و تخم مرغ برای صبحانه ، مواد پیتزا ، انواع سبزیجات و… مطلب کامل

این کاپ کیک ترکیبی از کیک و شکلاته که در کنار کرم شکلات فندقی طعم بی نظیری داره و در روز عشق میتونه یک هدیه از طرف شما برای عزیزانتون باشه. مطلب کامل

تفسیر عشق فقط بین دختر و پسر محدود نمی شه ( البته این رابطه هم یکی از آفریده های خداست و بنوبه خود زیباست) .
عشق رو در خیلی موارد می شه تفسیر کرد ؛ عشق به خدا ، عشق به همسر ، عشق به فرزند ، عشق به والدین ، عشق به کار، عشق به زندگی و …. همه اینا یه نوع عشقه و درنوبه خودشون قابل احترام هستن . … مطلب کامل

دمنوش لیمو نوشیدنی ای گوارا و خوش طعم و رنگه که تو فصل زمستون و برای بهبود سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن می تونیداونو تهیه نموده و نوش جان کنید . مطلب کامل

قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی هست . البته در هر شهر با توجه به ذائقه خودشون تغییراتی دادن که مطمئنا همه شون خوشمزه هستن… مطلب کامل

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

خمیر هزارلا که توسط خانم مهندس مبینی بصورت حضوری و آنلاین تدریس خواهد شد

این دسر طعم آشنایی داره ، همون طعمی که وقتی می خوری یاد بستنی زعفرونی سنتی ایرانی می افتی …..

استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر نام کامل بهارسایت و لینک مربوطه مجاز میباشد.

قدم اول : آموزش ببینید

قدم دوم : اجرا کنید

قدم سوم : لذت ببرید

ژله رنگین کمان با بستنی
ژله رنگین کمان با بستنی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *