چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه

دوره مقدماتی php
چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه
چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه

صفحه نخست » ? آموزش آشپزی آسان » نکات آشپزی » روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا

در  این قسمت از مجله تصویر زندگی ، تکنیک ها و تجربه های ساده ای را برای خوشمزه تر کردن غذا  به شما معرفی می‌کنیم که کمک می‌کند غذائی خوشمزه‌تر و سالمتر داشته باشید.

 

بهترین آشپز دنیا هم که باشید، وقتی اسم میهمان و میهمانی شام بیاید، دست و پایتان را گم می‌کنید و استرس می‌گیرید که حالا چه کار کنم و چطوری غذا درست کنم که باب میل میهمان‌ها باشد. ما هم قصد داریم در این مقاله، چند روش ساده اما کاربردی را برای خوش‌طعم کردن غذاها به شما آموزش بدهیم.چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه

آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند. به همین دلیل در این بخش به برخی از طعم‌دهنده‌های مواد غذایی مختلف اشاره می‌کنیم تا طعم غذایتان بهتر و لذیذتر شود…

دوره مقدماتی php

 

 پنیر خامه‌ای + تخم‌مرغ: ۲ تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک‌چهارم فنجان پنیر خامه‌ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم‌مرغ‌ها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه‌ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.

 

 قهوه + استیک: اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، می‌توانید از پودر قهوه نیم‌کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم‌دار کردن گوشت‌های استیک و کبابی است.

 

مایونز + جوجه کباب: اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید.

 

آب‌لیمو + ماکارونی: خیلی‌ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می‌کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد. معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهید.

 

آب سیب + کتلت: اگر می‌خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت‌های تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.

 

برنج + شامی: اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشته‌تان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید. شما می‌توانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزی‌های معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان بگذارید.

 

پنیر پیتزا + فیله سوخاری: معمولاً بچه‌ها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما می‌توانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشت‌های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب‌لیموی تازه استفاده کنید. خامه + سوپ سفید: اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا می‌خواهید مهمانی برگزار کنید، حتماً به سوپ‌های سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپ‌های سفید عطری دل‌پذیر و طعمی به یاد ماندنی به آن می‌دهد.

 

پنیر صبحانه + ماکارونی: وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.

 

رب انار + مرغ: پس از اینکه تکه‌های مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ‌شده و یک قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده کمی تفت بدهید و روی مرغ‌ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه‌های مرغ طعم‌دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.

 

کنجد + نودل: نودل یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از بچه‌های بدغذاست. شما می‌توانید به سادگی ارزش تغذیه‌ای آن را با افزودن کمی کنجد بوداده و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید. اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید .

 

گل محمدی + برنج: برای طعم گرفتن برنج‌های بدون عطر می‌توانید هنگام خیس کردن آن‌ها چند گلبرگ گل محمدی را داخل آبشان بریزید تا عطر و طعم خوبی پیدا کنند. اگر برای ناهار می‌خواهید برنج سفید بپزید، برای یک‌بار هم که شده این توصیه را امتحان کنید.

 

رب انار + قرمه سبزی : برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید

 

زیره و آویشن + کتلت : برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید

 

بلغور گندم + آش رشته : برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزیدشون

 

ارسال این مطلب برای دوستانتان (دکمه رو لمس کنید)

نام(لازم)

 

چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه

در این مطلب چند فوت و فن آشپزی به شما عزیزان آموزش داده می شود     *  برای جلوگیری از سر رفتن غذا در هنگام پختن، یک خلال دندان لای در قابلمه ، یعنی …

استفاده از ادوبه جات برای خوشمزه تر شدن غذاها لازم است. ادویه هر غذا با غذای دیگر فرق می کند. شاید بسیاری از ما ندانیم ادویه های مخصوص هر غذا چیست؟ در این مطلب از …

در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   1- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

   توصیه هایی برای انتخاب و پخت برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.   تهیه و انتخاب برنج : خصوصیاتی …

برای نگهداری قارچ روش‌های مختلفی وجود دارد. اگر می‌خواهید قارچ‌های تازه‌ای که خریداری کرده‌اید را برای مدت زمان طولانی نگه‌داری و حفظ کنید به ادامه این مطلب توجه کنید.   نکاتی برای خرید و نگهداری …

پودر سیر های بازاری اصلا خالص نیستن. بیشتر از اینکه مزه سیر بدن مزه آرد میدن. توصیه می کنم اگه مثل من مصرف پودر سیر دارین حتما خودتون درست کنید. اصلا هم درد سر نداره …

  آموزش تصویری ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک در این مطلب روش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک و بیسکویت که بسیار ساده و راحته رو فرامی گیرین. این قیف ها برای کار با …

روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز …

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.

انجمن های نوعروس وب سایتی است برای تبادل نظر عروس خانم های جوان درباره بهترین آرایشگاه ها ، لباس عروس ، آتلیه ها ، تشریفات ، تالارهای عروسی و هر آنچه برای برگزاری یک مراسم عروسی رویایی مورد نیاز میباشد.

کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد – قدرت گرفته از سرورهای نوعروس

برنامه نویسی و طراحی با توسط آرتاباز

مشاهده نسخه کامل : دستپخت شما در پخت چه غذایی زبانزد فامیل و دوستان است؟

همگی برید کنار که یانگوم اومد خخخخخخ

اول اینکه  داداشاتونو لوس نکنید یعنی چی که چند نوع غذا درست میکنید؟! مرد بایستی سنگم میذاری جلوش سرشو بندازه پایین بی حرف اضافی بخوره :))

 یه نکته در مورد قرمه سبزی بگم اونم اینکه هیچ وقت رب به غذاتون اضافه نکنید چون قرمه سبزی یه غذای سنتیه و رب که بهش اضافه میشه اون طعم واقعی رو که باید داشته باشه از دست میده.

یه چاشنی که من همیشه به غذا میزنم فلفل قرمزه یعنی دست جنوبیها رو از پشت بستم از بس غذاهام تنده:))

با کمک مامانم سر فرصت میام براتون لیست میکنم:)) چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه

به احسان 22

مراسم که چه عرض کنم ، کیک عروسیتم خودم میام می پزم 🙂 خیلی آشپزیم
خوبه .

به پاییز

آره خب ، کاش همه پسرا می رفتن یه جا دیگه درس می خوندن .

آشپزیم که خوبه ، عزیزم اشهد نمی خواد که خیلی با لذت غذاتو بخور فوق
بعدش میریم بیمارستان یه شستشوی معده میدی ، فکر کنم باید همه بچه های سایتو یه
بار دعوت کنم یه شام خوشمزه براشون بپزم .

قصه های مجید همه قسمتاش قشنگ بود ولی اون که می خواست بلوز ببافه و
اون قسمتی که جدول ضرب ازش می پرسیدن خیلی قشنگ بود ولی من همشو دوست داشتم .

اصلا واقعا این نکات دقیق نبودن ما می خواستیم چجوری آشپزی کنیم .

به کابوی تنها

یعنی واقعا حدیث داریم در مورد این مسئله مهم ؟ خخخخخخ  ولی شما اقایون اگه خونه تنها باشید خداییش
خیلی خودتونو تحویل میگیرید ، با انواع غذاها و خوراکیا از خودتون پذیرایی می کنید
ولی خانوما این جوری نیستن . آفرین به این همه آینده نگریتون .

 خوب یه غذا میگم که مثل فرمه سبزیه اما قرمه سبزی نیست

 گوشت یا مرغتو سرخ کن بزار کنار

بادمجون دوتا قلمی سرخ کن بزار کنار

سبزی قرمه و اگه چوچاق و خالواش داشتی سرخ کن بزار کنار 🙂

حالا  پیازو رنده کن تفت که دادی گردو اسیاب شده و همه موارد بالا رو بریز روش با دو قاشق رب انار  نمک فلفل و اب بزار بپزه (محشره)

 

یرای مرغ میتونی مرغارو با سیب زمینی بزاری بپزن به جز نمک هیچ ادویه ای نزن وقتی ابشو کااامل کشید تو کره سرخش کن با رب انار بخور (اکبر جوجه)

 

توی الویه تخم مرغ نریز عوضش کمی شیر و سیر بریز هم لطیف میشه هم سس کمتری میبره هم بو زخم نمیگیره

 

ماهی: ماهی رو باید خوووب پاک کنی پولکاشو که گرفتی هیچ با چاقو خلاف جهت رو پوستش بکش که اب سیاهو لزجیش بره باعث میشه بو زخمش کامل بره

بعد به تنش و گوشتش سیر بمال با نمک بزار فریزر هر وقت خواستی سریع میتونی سرخش کنی

یا میتونی گردو رب انار پیاز رنده شده سیر جعفری رو با هم مخلوط کنی بزاری تو شکمش  روش کره بمالی بزاری تو فر

 

ماکارونی میتونی با سس سفید یا الفردو درست کنی سس پمودرینی هم خیلی خوشمزه و سادس (اگه بلد نیستی بوگو تا بگم)چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه

 

بیف استرگانوفم خاستی درست کنی حتما توش پیازچه و جعفری بریز

 

پیتزا خیلی راحته خیلی هم شاخه فکر میکنن چیکار کردی حالا

یا میتونی نون تستو سیر بمالی با کمی جعفری و پنیر پیتزا بزاری تو فر خیلی خوشمزه میشه

 

 

همون املت خودمون گوجه رو رنده کن با فلفل سیاه و نمک و یک قاشق رب (همسر من پر روغن دوست داره) بزار ابشو بکشه بعد دوتا تخم مرغ بزن یکم بست هم بزن

تو املت پیازو فل فل دلمه ای خوب نمیشه

 

برای کوکو سیب زمینی اول اب پزشون کن ابشو کامل بکشه تو طعمش تاثیر داره با نمک یه دونه تخم مرغ شوید خشک مخلوط کن و خییییلی نازک سرخش کن خیییلی نازکا خوشمزه میشه

الان حضور ذهن ندارم برا بقیش

اما یه سوال دارم این عدس پلوهای هیئتی رو دیدین بدون گوشت چه خوشمزه میشن اونارو. چی بهشون میزنن؟ 

خب تنوع غذایی خیلی زیاده ولی من چند تا غذا که خودم خیلی دوست دارم و طرز پختش تضمینیه رو براتون میگم.

کتلت مرغ

سینه مرغ ، پیاز، سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران دم کرده

اول مرغ رو با پیاز و نمک آبپز کنید و بعد از پخته شدن ریش ریش کنید، از اون طرف سیب زمینی رو به صورت خام رنده کنید و آبش رو حتما حتما دور بریزید.

حالا مرغ و سیب زمینی و تخم مرغ جعفری نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کنید و به این ترتیب مایه کتلت آماده است میتونید برا سرخ کردن مثل فلافل عمل کنید و کتلتا رو تو روغن غوطه ور کنید و با شعله کم در ماهیتابه رو ببندید که مغز پخت بشه.

بادمجان شکم پر

بادمجان، گردو، پیاز سرخ کرده، نعنا خشک، رب انار، نمک، فلفل، زردچوبه، سیر رنده شده، ادویه کاری

بادمجونا رو پوست میگیریم و تو آب نمک میذاریم که تلخیش گرفته بشه بعد وسط بادمجونا رو عمودی برش میدیم بطوری که از وسط نصف نشه. بعد اونا رو تو ماهیتابه میچینیم و درشو میبندیم که سرخ و مغرپخت بشه.

حالا مواد داخل بادمجون: گردوی آسیاب شده ، پیاز سرخ کرده، نعنا خشک، رب انار، نمک فلفل زردچوبه سیر و ادویه رو همه با هم مخلوط میکنیم. و داخل بادمجونا رو باهاش پر میکنیم. یه مقدار از مایه داخلی رو نگه میداریم و با آب مخلوط میکنیم که آخر کار بریزیم رو بادمجونا و میذاریم خوب بپزه و روغن بندازه.

این غذا حتی برا اونایی که مزه بادمجونو دوست ندارن فوق العاده است چون طعمش با این مایه گرفته میشه امتحان کنید مطمئنم خوشتون میاد.

جوجه کباب

سینه مرغ، پیاز، زعفرون دم کرده، فلفل دلمه ای، آب لیمو،  ماست،  کره و روغن مایع

تکه های خرد شده سینه مرغ رو با پیاز که خرد کردیم و نمک  خوب ورز میدیم و بعد زعفرون دم کرده رو بهش اضافه میکنیم و ودوباره ورز میدیم. بعد فلفل دلمه ای خرد شده و ماست و آبلیمو رو اضافه میکنیم  و تو یخچال میذاریم 1-2 ساعت  تا مزه ها رو به خودش بگیره. بعدش از یخچال خارج میکنیم و روغن مایع رو اضافه میکنیم و بعد دویاره تو یخچال میذاریم ما معمولا 10 ساعت میذاریم تو یخچال بمونه که خوب مزه دار بشه.  بهش میگیم جوجه تابه ای چون اونا رو سیخ میکنیم (از این سوخ چوبیا) بعد تو ماهیتابه ای که روغن و یکم کره هست سرخ میکنیم. اینم فوق العاده خوشمزه است من تضمین میکنمJ

خورش قیمه بادمجون

فکر میکنم طرز پختشو خودتون بدونید من فقط موادی که خودمون استفاده میکنیم رو میگم.

گوشت، لپه، پیاز، رب، زعفرون دم کرده، بادمجون، سیب زمینی، نمک، فلفل قرمز و چوب دارچین

آماده کردن بادمجونا :

مقداری رب، نمک و فلفل رو در روغن تفت میدیم بعد زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنیم مقداری آب و بعد بادمجونا رو روش میچینیمو در تابه رو میذاریم که با حرارت ملایم بپزه و بعد در کنار خورش سرو میکنیم.

کوکوی پیازچه (ما با تره هم درست میکنیم که خیلی خوشمزه است)

پیازچه، تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد و زرشک و گردوی خرد شده

ریشه پیاز چه رو جدا میکنیم و ساقه هاشو میشوریم بعد ساقه ها رو خشک میکنیم (آبشو میگیریم) و خردشون میکنیم.حالا گردوی خرد شده و آرد و زرشک رو بهش اضافه میکنیم بعد نمک فلفل و زردچوبه رو همراه تخم مرغا بهش اضافه و مخلوط میکنیم و بعد سرخ میکنیم.

دمپختک

باقلا، برنج، زردچوبه، زعفرون دمکرده، پیاز و کره

پیاز رو به همراه زردچوبه تفت میدیم و بعد باقلایی که قبلا خیسوندیم رو بهش اضافه میکنیم بعد از تفت باقلاها آب اضافه میکنیم و وقتی خوب پخته شد برنج و نمک و کره رو هم اضافه میکنیم و میذاریم دم بکشه.

استانبولی پلو

برنج، گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده (گاهی اوقات ما به جای گوجه فرنگی رب اضافه میکنیم) ، سیب زمینی نگینی خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل

تمام غذاها یه طرف دمپختک و استانبولی هم یه طرف با اینکه غذاهای ساده ای هستن ولی خیلی خوشمزه ان و مطمئنم همه دوست دارن. این دو تای آخری رو من تو خوابگاه هفته ای  سه چهار بار درست میکنم :))))

به جناب احسان 22:

همه این غذاهایی که اسم بردم مثل آب خوردن درست میکنم اینقدرم خوشمزه ان که برا کسی انگشت نمیمونه شما بهتره یه فکری به حال خودتون بکنید که من خانم sa و خانم پاییز میخوایم پستتون رو تحریم کنیم:))

به خانمها sa  و پاییز:

وقتی کامنتمو دیدید از اون لحظه به بعد وارد پست این جناب نشید تا تنبیه بشن و با بزرگتر از خودشون شوخی نکنن:)))) البته شاید بعدا با انجام مذاکرات 1+3 از تحریم درشون بیاریم خخخخ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

به جناب احسان 22:

اتفاقا خودمم داشتم فکر میکردم خیلی بی معنیه دارم اینجا دستور آشپزی میذارم با وجود این همه کتاب و سایت آموزش آشپزی ولی چون به خانم سوال کننده یه جورایی قول داده بودم خواستم هنر آشپزیمو به رخ بکشم و غذاهایی که معمولا درست میکنمو بگم:)) در ضمن شما فکرتون منحرفه من چکار کنم؟! نیست خودتون یه نیمرو نمیتونید درست کنید فکر میکنید غذا درست کردن برا ما دخترا خیلی کار شاقیه :))

پست خاطره ها خیلی داره بی مزه میشه کسی نمیاد خاطره تعریف کنه شما خودتون یه سه چهار تا از اون سوتی های آبلیمو دوغیتون تعریف کنید که از این بی حالی در بیاد خخخخخ

به خانم پاییز:

آره والا بخشش از بزرگانه کوچیکا باید بچگی کنن ما بزرگواری به خرج بدیم:))) هنرمند!!! فقط آشپزیم خوبه و مشت و لگدم  خوب کار میکنه و گرنه از بقیه هنرا بی بهره ام خخخخ

به جناب احسان 22:

اسم سوتی که میاد کم میارید خخخخ آبلیمو و دوغ:))) الفراررررررررررررررررررررررر:)

به جناب مجید 94:

خیلی کم توقعید اومدیمو هر شب هوس یه چیزی کردید:))

البته بهتون تبریک میگم فکر کنم از این نظر یه نموره از بقیه آقایون جلوترید که این همه سایت آشپزی معرفی میکنید کی از آینده خبر داره اومدیمو همسرتون یه نیمرو هم بلد نبود درست کنه خودتون باید گلیمتونو از آب بکشید نه مثل بعضی آقایو حرف از طلاق بزنید:)) 

 

به جناب احسان 22:

اولا اون دردودل نبود و سوتی بود بعدشم من بیشتر از شما از سوتی ها و خاطراتم گفتم شما هم میتونید به روم بیارید من اصلا ناراحت نمیشم البته اگه شجاعت به خرج بدید:))

به جناب مجید 94:

خیلی خوبه:)) به نظرم علاوه بر برنامه نویسی یه سری کلاسای آموزش آشپزیو شیرینی پزی هم برا آقایون هنرجو برگزار کنید آخه گناه دارن فردا پس فردا که رفتن سر خونه و زندگیشون باید بتونن شکمشونو سیر کنن خخخ اولین شاگردتونم من معرفی میکنم آقای احسان 22 :)))

حالا این دید رو من نسبت به خرید کردن دارم… هر چیزی که چشممو بگیره میخرم توجیهم اینه که وقتی میتونم چیزی رو داشته باشم و ازش لذت ببرم چرا به خودم سخت بگیرم:)) البته لذت زیادی هم خوب نیست این کار من به نوعی اسرافه که دارم رو خودم کار میکنم کمتر لذت ببرمL

بذارید یه خاطره بگم که فکر میکنم جاش اینجا باشهJ

یادمه دوران کارشناسی بچه های سه تا اتاقو دعوت کردیم برا شام که با اتاق خودمون جمعا میشیدیم 20 نفر… میخواستیم سرو تهشو با یه قرمه سبزی هم بیاریم ولی اونا میگفتن فقط پیتزا… هیچی دیگه ما حساب کردیم اگه بخوایم 20 تا پیتزا با مخلفات سفارش بدیم با اینکه هزینه اش بین 5 نفر تقسیم میشه ولی خب بازم خیلیه … تصمیم گرفتیم خودمون درست کنیم…با یک چهارم پولی که میخواستیم پیتزا سفارش بدیم رفتیم مواد اولیشو خریدیم و دست به کار شدیم… حالا تو آشپزخونه کلی با بچه ها سر و کله زدیم که سه تا شعله بهمون بدنL با سه تا ماهیتابه 20 تا پیتزا درست کردیم حساب کنید مسیر اتاق تا آشپزخونه رو اینقدر با سرعت طی میکردیم کم مونده بود ضربه مغزی بشیمL باورتون میشه تو عمرم پیتزای به این خوشمزگی نخوردم خیلی بهمون چسبیدJ حالا اگه سفارش میدادیم باید سه روز عزای عمومی اعلام میکردیم به خاطر پولایی که خرج کردیم خخخخ

تمام آموزش ها به صورت رایگان به سایت http://foodacademy.ir و http://academyiman.com

تمام آموزش ها به صورت رایگان به سایت http://foodacademy.ir و http://academyiman.com

چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه
چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *