چگونه برنامه ريزي درسي کنيم براي دبيرستان

دوره مقدماتی php
چگونه برنامه ريزي درسي کنيم براي دبيرستان
چگونه برنامه ريزي درسي کنيم براي دبيرستان

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع فیلم آموزشی و مقالات آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

مطالعه بخش مهمی از موفقیت تحصیلی است. اما گاهی اوقات پیدا کردن وقت کافی برای مطالعه‌، سخت به نظر می‌رسد. مخصوصا خواندن بخش‌هایی که به مرور بیشتری نیاز دارند. یکی از راه‌های مطمئن برای موفقیت در مطالعه، داشتن یک برنامه‌‌ ریزی درسی منسجم است. یک برنامه‌ی درسی مناسب می‌تواند راه‌گشا باشد، حتی اگر انجامش خیلی از آن چیزی که ما فکر می‌کنیم سخت‌تر به نظر برسد. شما نه‌تنها باید بر اساس اولویت مطالب برنامه‌ریزی کنید، بلکه باید آن‌قدر هوشمندانه عمل کنید که از مسئولیت‌های دیگرتان در قبال خانواده و دوستان غافل نشوید و در ضمن لازم نباشد سرگرمی‌هایتان را کنار بگذارید. در نهایت با کمی فکر و کمی فعالیت بیشتر، هیچ مشکلی برای انجام یک برنامه‌ریزی درسی مناسب و رسیدن به همه‌ی اهداف تحصیلی خود نخواهید داشت. با این نوشته همراه باشید تا گام به گام یاد بگیریم چگونه برنامه ریزی درسی کنیم و با صرف انرژی مناسب و وقت کافی، به تمام اهداف مطالعاتی خود برسیم.چگونه برنامه ريزي درسي کنيم براي دبيرستان

دوره مقدماتی php

اولین گام برای برنامه ریزی درسی، تهیه‌ی فهرستی از تمام موضوعات و دروسی است که شما نیاز به مطالعه‌ی آنها دارید. تعهدات خود و کارهایی را که باید انجام بدهید، روی کاغذ بیاورید. این به شما کمک خواهد کرد تا ایده‌هایتان در رابطه با کارهایی که باید انجام شوند، پرورش یابند. اگر شما امتحاناتی پیش رو دارید، آنها را در اولویت مطالعه قرار بدهید.

ابتدا همه‌ی موضوعاتی را که باید مطالعه کنید، یادداشت کنید. حالا ببینید برای هر موضوع چه کارهایی باید انجام بدهید. شاید زمان‌هایی که شما باید برای یک درس اختصاص بدهید یا روند برگزاری یک کلاس درسی خاص در هر هفته تغییر کند. این تغییرات، شانس‌ شما برای پیدا کردن زمان‌های سوخته‌ای است که می‌توانید برای مطالعه از آنها استفاده کنید.

پس از آنکه یک لیست از تمام موضوعات یا امتحانات پیش روی‌تان تهیه کردید، سعی کنید بفهمید برای هر کدام چه کارهایی لازم است انجام بدهید، حالا وقت آن رسیده است که لیست‌تان را بر اساس اولویت‌ها مرتب کنید. درس‌ها را به نسبت اهمیتی که دارند رتبه‌بندی کنید، این کار به شما کمک می‌کند بفهمید چه موضوعاتی نیاز به زمان بیشتری برای مطالعه دارند. همین‌طور اینکه چه موضوعاتی برای پر کردن زمان‌های خالی شما مناسب‌تر هستند.

پیش از آنکه ادامه بدهید، نیاز است زمان‌های‌ در دسترس در طول هفته‌ را، به‌صورت یک جدول با خانه‌های اختصاصی برای هر درس تقسیم‌بندی کنید. پس از انجام این کار می‌توانید هر ستون جدول را به یک موضوع اختصاص بدهید.

در حالی‌که برای هر موضوع درسی زمانی را در نظر می‌گیرید، باید مطمئن شوید که اوقاتی را به خانواده، دوستان و استراحت‌تان اختصاص داده‌اید. اگر نتوانید بین زندگی شخصی و زندگی علمی خود تعادل ایجاد کنید، هرگز در تحصیل‌تان موفق نخواهید شد.

زمانی‌ که ستون‌ها و خانه‌های جدول برنامه ریزی درسی‌ خود را طراحی کردید با توجه به آنچه که نیاز دارید، ستون‌ها را پر کنید. موضوعی را که هر جلسه باید مطالعه کنید، بنویسید. این کمک می‌کند که در مسیر درست باشید و به شما اجازه می‌دهد کتب و مطالب درسی‌تان را جلوتر از زمانی که پیش‌بینی کرده‌اید، پیش ببرید.

اولین قدم برای ایجاد یک برنامه ریزی درسی خوب این است که برنامه‌ریزی قبلی و چگونگی گذراندن زمان‌هایتان را تا این لحظه، بررسی کنید. ارزیابی برنامه‌ریزی فعلی‌تان کمک می‌کند که نگاه مناسب‌تری برای چگونگی استفاده از زمان داشته باشید، شما را قادر می‌سازد که بفهمید کدام زمان‌ها و روش‌ها برای اهداف مطالعاتی شما مناسب‌تر هستند و انجام کدام فعالیت‌ها را باید متوقف کنید.

درست است دانستن این مطلب که «زمان‌هایتان را چگونه سپری می‌کنید» برای ایجاد یک برنامه ریزی درسی خوب مهم است؛ اما در عین حال اینکه دقیقا بدانید کدام شیوه و سبک مطالعاتی برای شما مناسب‌تر است موضوع مهم‌تری است. همین‌طور به شما کمک می‌کند تا زمان‌هایی را که به‌طور معمول به هدر می‌رفته است کشف و از آنها برای مطالعه استفاده کنید. از خودتان چند سؤال بپرسید:

اگرچه ممکن است شما یک برنامه‌‌ی بسیار جذاب برای خودتان طراحی کنید، اما توجه داشته باشید که طراحی برنامه تضمین نمی‌کند که آن برنامه حتما اجرا شود. برای گرفتن نتیجه‌ی مناسب از برنامه‌ریزی‌تان، باید کمی وقت صرف کنید و سعی کنید خودتان را به اجرای برنامه‌ریزی طراحی شده «وادار» کنید. برای انجام این کار:

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌‌ها در دنبال کردن برنامه ریزی درسی، وسوسه شدن است. وسوسه‌ی اینکه با خودتان بگویید به جای اجرای برنامه استراحت کن، تفریح کن. یا اینکه خودتان را به نحوی سرگرم کنید. در هر صورت باید در برابر این وسوسه‌ها مقاومت کنید و فقط از زمان‌هایی که در برنامه ریزی درسی‌تان برای سرگرمی در نظر گرفته‌اید، استفاده کنید.

مطمئن شوید که برای هر کدام از خانه‌های جدول مشخص شده در برنامه‌‌ریزی، یک زنگ تفریح در نظر گرفته باشید، تا بتوانید در زمان مناسب به استراحت بپردازید. مهمترین عنصر در پیروی از برنامه‌ریزی‌تان این است که مطمئن شوید کاملا همه‌ی موارد برنامه‌ را رعایت می‌کنید و تنها از همان مقدار زمان استراحت که در برنامه گنجانده شده است، استفاده می‌کنید. تلف کردن زمان، بیشتر از آن مقداری که در برنامه‌ریزی به‌عنوان زنگ تفریح در نظر گرفته شده است، می‌تواند باعث تخریب برنامه‌ریزی شما شود و در این صورت در درس‌تان موفق نخواهید شد.

مهم‌ترین نکته درباره‌ی برنامه‌‌ریزی این است که شما باید آن‌ را درست اجرا کنید. هیچ موضوعی نباید باعث شود که شما از برنامه‌ریزی خودتان سرپیچی کنید.

گاهی اوقات اجرای برنامه‌ها سخت می‌شود؛ چون افراد مهم زندگی‌مان باعث می‌شوند ما از اهداف‌مان فاصله بگیریم. این اتفاق از طرف آنها عمدی نیست، آنها دوست دارند وقت‌شان را با شما بگذرانند. پس ناچارید برای جلوگیری از این اتفاق، برای افرادی که در زندگی‌تان هستند درباره‌ی برنامه‌‌ریزی‌تان توضیح بدهید. از آنها بخواهید خود را با برنامه‌‌ریزی شما هماهنگ کنند.

برگرفته از: wikihow

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

کارشناسی ارشد، ادبیات نمایشی خوندم. نمایشنامه و فیلمنامه می نویسم و عاشق هنر و روانشناسی ام. خوش شانس بودم که با «چطور» آشنا شدم و حالا عضوی از تحریریه این مجموعه و در خدمت مخاطبین درجه یک این نشریه هستم.

خیلی مفیدبود سپاسگزارم

لطفا یه نمونه تصویری از برنامه ریزی استاندارد بزارید

سلام
مقاله ی خیلی خوبی بود و نکات ارزنده و مفیدی داشت و کلی گویی نکرده بود
مرس از وقتی که برای مقاله گذاشتین…

سلام
ممنونم از شما که وقت گذاشتید و دقیق مطالعه کردید
سپاس

امتحان و کنکور

چگونه برنامه ريزي درسي کنيم براي دبيرستان

کاربردی‌ترین روش‌های تقویت اراده برای درس خواندن

۲۲ نکته اثبات‌شده برای موفقیت در کنکور و امتحانات


راهکارهای افزایش انگیزه برای درس خواندن

روش صحیح مطالعه برای کنکور؛ ۵ راهکار برای بدست آوردن رتبه دلخواه


چگونه ریاضی خود را قوی کنیم؟

آخرین مطالب

چطور پوشه‌های کامپیوترمان را مرتب نگه داریم؟

نحوه دریافت ارز دانشجویی از سامانه سجاد و مدارک مورد نیاز آن

افسردگی چه مدت طول میکشد؛ ۵ روش موثر درمان افسردگی

چطور ارزانترین نرخ بلیط هواپیما را پیدا کنیم؟

اهرم های موفقیت و روش استفاده از آنها در زندگی و کسب‌وکار

ترین های جهان

گران ترین تصادف های دنیا؛ ۱۰ خودروی لوکس که در چند لحظه از بین رفتند

بهترین فیلم های ترسناک دنیا که دلهره و ترس را به جان‌تان می‌اندازند


راحت ترین کشورها برای مهاجرت کدام‌اند؟

بهترین فیلم های عاشقانه جهان که شما را در فضایی رمانتیک غرق می‌کنند

زیباترین سواحل دنیا و جذابیت‌های فوق تصور آنها


گران ترین کشورهای جهان برای زندگی

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.


“آینده در دستان شماست

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…چگونه برنامه ريزي درسي کنيم براي دبيرستان

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.




خانه

موبایل

 

چگونه برنامه ريزي درسي کنيم براي دبيرستان

مهمترین عواملی که باعث اجرا نشدن برنامه درسی دانش‌آموزان می‌شود، این است که آنان برنامه‌های خود را ساعتی یا روزانه تنظیم می‌کنند یا بهتر بگویم واحد زمانی برنامه ریزی را ساعت به ساعت یا روز به روز در نظر می‌گیرند. این گونه برنامه‌ها اشتباهاتی دارند چرا که در زندگی روزانه ما استثناهای زیادی وجود دارد وآنها باعث می‌شوند که ما نتوانیم هرروز دریک ساعت مشخصی همان کار را انجام دهیم.

 

زمانیکه برنامه ما در یک روز به دلیل حوادث و یا کارهای پیش بینی نشده، اجرا نشود برای همیشه روی کاغذ باقی می‌ماند.

 

به نظر اینجانب بهترین برنامه، یک برنامه هفتگی است، برنامه یک هفته‌ای مناسب ترین و بهترین برنامه است در این برنامه می‌توانیم ضعف‌ها و قوتهای روزهای بعد را جبران کنیم.

 

از محاسنات برنامه هفتگی این است، هنگامی که ساعات مطالعه دروسی مختلف را درطول هفته جمع آوری می‌کنید. تازه متوجه می‌شوید که آیا درسی را بیش از اندازه لازم مطالعه کرده‌اید یا نه؟ در مقابل زمانیکه کار خود را روزانه بررسی می‌کنید متوجه یک جانبه گری‌ها و اشکالات کلی کارتان نمی‌شوید. اما وقتی عملکرد خود را در طول هفته بررسی می‌کنید تا حدود زیادی تعادل و عدم تعادل کارها یتان مشخص می‌شود.

 

شما در برنامه ریزی می‌توانید هر درسی را به طور متعادل و به اندازه اهمیت همان درسی مطالعه نمایید و با توجه به نقاط قوت و ضعفتان در آن درس و اهمیتی که در کنکور دارد ساعت مطالعه آن درس را تنظیم کنید.

 

روزگار دریایی است که کشتی زندگی مابرروی آن به طرف ساحل مقصود می‌رود. این دریا همیشه جزومد است اگر امروز آرام باشد فردا طوفانی است. وقتی آرام است از فرصت استفاده کنیم واز آن به بهترین شکل بهره ببریم.

 

در برنامه ریزی اصلی ترین نقش به عهده چه کسی است؟

داوطلب گرامی این را بدان که هیچ کس نمی‌تواند به خوبی و با دقت مثل خودتان شما را بشناسد و برای شما برنامه ریزی کند.

 

معمولاً داوطلبانی که به ما مراجعه می‌کنند. انتظار دارند طوری برنامه آموزش آنها را تنظیم کنیم که حتماًموفق شوند. توجه دانش‌آموزان را در برنامه ریزی به نکات زیر جلب می‌کنیم:

 

اولاً هیچ کس به اندازة خود شما دلسوز و نگران سرنوشت شما نیست.

 

ثانیاً هیچ کس به اندازة شما از جزئیات کارتان آگاه نیست و ویژگیهای شما را کسی مثل خودتان نمی‌شناسد پس این شما‌اید که می‌توانید به خوبی و با دقت برای خودتان برنامه ریزی کنید.

 

با توجه به موارد بالا که ذکر کردیم گاهی مشاهده شد که خیلی از مشاورین ما برای تمام افراد از قبل یک نسخه برنامه آماده شده در دست دارند که شبیه به هم می‌باشند و به هر نفر یک برگه از این نسخه‌ها می‌دهند اما این کار صحیح نیست. چرا که گفتم افراد به دلایل زیادی با هم تفاوت دارند که در قسمت گذشته به آن اشاره کردیم.

 

توصیه می‌کنیم به دانش‌آموزان عزیز که حتماً این دو مورد را در نظر داشته باشید:

 

1- در برنامه ریزی خود شما‌اید که از جزئیات کارتان آگاهی دارید ونگران سرنوشت خود هستید.

 

2- در کنکور رقیب اصلی شما، خود شمااید نه دیگران، شما در طول سال باید با خودتان رقابت کنید یعنی هر روزتان از روز قبل و هفته قبل بهتر باشد باز تأکید می‌کنیم! سالمترین، صحیح ترین ومؤثرترین نوع رقابت، رقابت انسان با خودش است شما باید دائماً تلاش کنید قابلیتها وتوانایی‌های خود را بالا ببرید.

 

در برنامه ریزی حتماً به این نکته توجه داشته باشید که با توجه به تغییرات کتابهای درسی که تقریباً هر ساله در آموزش وپرورش صورت می‌گیرد و بخشی از کتب درسی حذف می‌گردد یا اضافه می‌شود. کتابهای دوره دبیرستان، تنها منبع اصلی طراحی و استخراج تستهای کنکور می‌باشند بدین تربیت در برنامه ریزی درسی خود حتماً در اولین گام به جمع آوری کتابهای دوران دبیرستان بپردازید.

 

ودر حرکت دوم با توجه به اینکه قرار است در سال 89 مراکز پیش دانشگاهی را جمع کنند به سال چهارم اهمیت بیشتری بدهید در گام سوم جهت تست‌زدن از آزمون‌های سالهای قبل استفاده نمائید چرا که این گونه تستها استاندار هستند.

منبع:آکاایران

 


والدین نگران بخوانند

چگونه برنامه ريزي درسي کنيم براي دبيرستان

تور ویژه مشهد // قیمت مناسب-*-

جدیدترین جواهرات زنانه و مردانه-*-

شماره موبایلتان را نام خودتان بگذارید 0912sara

خانه ایی مدرن و شیک داشته باشید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .

چگونه برنامه ريزي درسي کنيم براي دبيرستان
چگونه برنامه ريزي درسي کنيم براي دبيرستان
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *