چه کار کنیم ژله به قالب نچسبد

دوره مقدماتی php
چه کار کنیم ژله به قالب نچسبد
چه کار کنیم ژله به قالب نچسبد

اگر شما نیز در درست کردن ژله مشکل دارید و هنگام در آوردن ژله از ظرف ، ژله تان به قالبش می چسبد این مطلب از بخش نمناک را که درباره علت چسبیدن ژله به ظرف و راهکارهایی برای نچسبیدن ژله به ظرف ارائه می کند مطالعه بفرمایید.

یکی از علت های چسبیدن ژله به ظرف روغن نزدن به قالب ژله می باشد.

برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید . اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید .

 

چه کار کنیم ژله به قالب نچسبد

دوره مقدماتی php

جنس ظرف ژله یکی دیگر از علل چسبیدن ژله به قالب است

بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست .قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر

اگر می خواهید ژله به قالبتان نچسبد ژله را غلیظ تر درست کنید

وقتی می خوایم ژله رو قالب بزنیم باید یه کم سفت تر درستش کنیم یعنی فقط با یه لیوان آب داغ و وقتی خوب سفت شد قالب رو درون ژله فرو میبریم ، نباید قالب رو بلند کنید یک کمی بکشین بعد برش دارین تا ژله با قالب بالا بیاد .

زمان بستن ژله در چسبیدن به ظرف یا راحت جدا شدن آن تاثیر گذار است

هر چقدر که ژله مدت زمان بیشتری داخل یخچال بماند با ریسک کمتری برای برگرداندن همراه است و احتمال اینکه ژله به ظرف بچسبد کمتر است اما هرچه ژله زمان کمتری درون یخچال باشد احتمال اینکه در هنگام برگرداندن خراب شود یا نمی از آ« به ظرف بچسبد بسیار زیاد است.

استفاده از آب داغ

وقتی دسر کاملا بست ، یک ظرف محتوی آب داغ ( جوش ) آماده کنید قالب دسر رو پانزده تا بیست ثانیه داخل اون قرار بدید بعد برش گردونید تو ظرف مورد نظرتون.اگه کمتر ازاین زمان تو آب داغ قرا ر بدید لایه بیرونی دسر کامل آب نمیشه بنابراین کامل جدا نمیشه اگه هم زمان زیاد بشه دسر بیش ازمقدار مورد نیاز آب میشه .

یک تجربه: ظرف محتوی آب داغ رو خیلی بزرگ انتخاب نکنید ، یه بار برای مهمونی کلی دسر تهیه کرده بودم ، دیدم مامانم یه قابلمه بزرگ آب داغ گذاشته رو گاز ، منم تنبلیم گل کرد گفتم ازهمین آب داغ استفاده کنم ، دو طرف قالب رو گرفتم و فرو بردم تو آب داغ ، یهو بخارش خورد به دستم و قالب ازدستم ول شد افتاد تو قابلمه بزرگ پر از آب جوش ، تا به خودم بجنبم دو تا کفگیر بیارم و قالب رو از تو ش دربیارم دسر نازنینم تقریبا” تو آب حل شد!

استفاده ازحوله گرم و سشوار

بعد ازبستن دسر اون رو به همراه قالب تو یه ظرف دمر کنید ، حوله ای رو که ازقبل گرم کردید بپیچید دور قالب وقتی دسر ازقالب جدا شد وافتاد تو ظرف ، حوله روبردارید تقریبا” یک دقیقه زمان میبره.به همین ترتیب میتونید از سشوار هم استفاده کنید ، سشوار رو بزارید رو آخرین درجه ش و مرتب همه جای قالب بگیرید تا دسر از قالب جداشده و بیفته تو ظرف . 

 

نحوه خارج کردن ژله از قالب:

ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.

قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.

قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.

چه کار کنیم ژله به قالب نچسبد

این کار را چند بار تکرار می کنیم.

نکته 1: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.

نکته 2: همانطور که گفتیمممکن است لازم باشد این کار را 3-2 بار انجام دهید.

نکته 3: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.

سایز قالب ژله : برای اینکه بفهمیم برای یه قالب خاص چقدر ژله لازم داریم کافیه قبل از آماده سازی ژله قالبتون رو با لیوان یا پیمانه ای که ژله رو باهاش درست میکنید از آب پر کنید و ببینید چه مقدار آب توش جا میگیره بر طبق اون میتونید متوجه بشید که آیا ژله تون به اون قالب اندازه میشه یا نه و یا چه حجمی از قالب قرار میگیره .

برای هر بسته ژله ی 1.5 تا 2 لیوان آب احتیاجه ، از روی این میتونید تعیین کنید که تو قالب مورد نظرتون چند بسته ژله ی آماده جا میگیره .

چطور ژله را مغذی تر کنیم؟

اول اینکه پودرهای ژله خودشان به اندازه کافی شکر دارند و نیازی به افزودن این کربوهیدرات ساده و مضر به آنها وجود ندارد. دوم اینکه برای بالا بردن ارزش تغذیه ای ژله ها، می توانید انواع میوه های دلخواه را قبل از بستن آنها اضافه کنید.

فقط حواستان باشد که کیوی، آناناس، انجیر و انبه در ژله آب می اندازند و باعث می شوند ژله نبندد.

مرکبات مختلف مانند پرتقال و نارنگی هم باید با پوست نازک رویی شان به ژله ها اضافه بشوند تا آب نیندازند.

از قرار دادن انواع پاستیل روی ژله های نیمه بسته هم خودداری کنید چون این کار باعث آب شدن سطح زیرین پاستیل و شل شدن سطح رویی ژله شما خواهد شد. 

اگر فرزند بدغذایی دارید یا لاغر هستید، می توانید به جای یک لیوان آب سرد، یک لیوان بستنی وانیلی به پودر ژله ای که در آب گرم حل شده است اضافه کنید. به این ترتیب، می توانید کالری و ارزش تغذیه ای ژله را تاحد زیادی بالا ببرید.

توجه : ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.

چگونه ژله را از قالب درآوریم / روشهایی که به سرعت می توانید استفاده کنید.حتی برای مبتدی ها.چگونه ژله را از قالب درآوریم سوالی است که بسیاری از افراد مبتدی برای درست کردن ژله با آن مواجه هستند.برای اینکه ژله به ظرف نچسبد و همچنین پاسخ به پرسش چگونه ژله درست کنیم وشناختن انواع ژله راه حل های زیر را به کار برید.

ژله از دسرهای خوش مزه است و روش های ساده برای تهیه ژله بر محبوبیت تهیه ژله بین خانم ها افزده است.اما معمولا کسانی که برا ی دفعات اول می خواهند ژله تهیه کنند با مشکلی به نام اینکه چگونه ژله را از قالب درآوریم روبرو هستند.برای این کار روش های مختلفی وجود دارد.

 

برای درآوردن ژله از قالب 3 روش متداول وجود دارد

این روش بیشتر مورد استفاده است.پس از اینکه ژله آماده شد ،ظرف ژله را داخل ظرفی باسایز کمی بزرگتر که پر از آب جوش است قرار دهید.پس از آنکه حدود 15   ثانیه گذشت ،ظرف ژله را از ظرف آب گرم درآورید و با برگرداندن ظرف ژله تو ظرف مورد نظرتون که می خواهید ژله را در آن سرو کنید، کار درآوردن ژله از قالب به اتمام می رسد.چه کار کنیم ژله به قالب نچسبد

در  این روش دو تا نکته باید رعایت شود.اول اینکه بیشتر از 20 ثانیه قالب در آب نماند و دوم اینکه ظرف آب جوش خیلی بزرگتر از قالبتان نباشد که دستتان نسوزد.

 

روش دیگر برای پاسخ به پرسش چگونه ژله را برگردانیم استفاده از روغن است.برای این منظور باید پیش از اینکه مواد ژله را در قالب بریزیم،آن را با کمی روغن چرب می کنیم.با این روش وقتی ژله آماده شد،با یک حرکت کوچک به قالب ژله جدا می شود.

 

برای این که ژله را راحت از قالب در آورید بهتر است قبل از اینکه مواد ژله را داخل قالب بریزید آن رابا آب سرد بشویید و پس از خشک کردن کامل قالب، به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد از آن که قالب را از یخچال بردارید و مواد را داخل قالب بریزید.

همچمنین برای اینکه ژله را راحت برگردانید بهتر است یک ظرف روی قالب قرار دهید و ظرف و قالب را محکم با انگشتانتان نگاه داریم بعد ظرف ژله را برداریم.

امیدواریم با مطالعه این مطلب  از پرسش  چگونه ژله را از قالب درآوریم پاسخ مناسبی دریافت کرده باشید.در صورتی که می خواهید اطلاعات تکمیلی در مورد ساخت ژله و انواع ژله داشته باشید ادامه مطلب را دنبال کنید.

 

ژله انواع مختلفی مانند ژله رولتی،ژله بستنی،ژله رنگین کمانی،ژل میوه ای،ژله شکسته دارد.اما ساده ترین آن تهیه ژله تک رنگ از یک طعم خاص با پودرهای آماده یا همان پودر ژلاتین است.

 

برای این منظور یک بسته پودر ژلاتین را  در  یک لیوان آب گرم می ریزید و به خوبی هم می زنید.پس از اینکه دانه های ژله به خوبی حل شد و دیگر مشخص نبود،یک لیوان آب سرد روی مواد می ریزیم و مجددا چند دقیقه هم می زنیم.سپس ظرف ژله را داخل یخچال قرار می دهید.پس از 4  ساعت ژله شما آماده است.پودر ژلاتین با طعم های مختلفی مانند پرتقالی،توت فرنگی،هندوانه،بلوبری،تمشک و …می توان درست کرد.

همچنین می توان ژله میوه ای با  ریختن میوه های مختلفی داخل پودر ژلاتین درست کرد.  اما باید دقت کرد که چند میوه هستند که در صورت استفاده از  آن ها در ژله ، ژلاتین نمی بندد که دلیل آن وجود آنزیم در این میوه ها است. از جمله این میوه ها آناناس خام ، انجیر و کیوی را می توان نام برد.

نکته دیگر اینکه ژلاتین در دو حالت  پودری و ورقه ای فروخته می شود . اما بایددقت کرد که  برای معادل گرفتن پودر و ورقه ژلاتین از این روش استفاده کرد : یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین معادل است با  یک ورقه ژلاتینی بزرگ و یا دو   کوچک.

 

شما می توانید به جای یک لیوان آب گرم،دو لیوان آب بریزید که باعث شفاف شدن ژله شود اما زمان بستن ژله حدودا نیم ساعت افزایش پیدا می کند و بین 4 تا 5 ساعت طول می کشد.

 

 

 

تمامی حقوق برای ساعت24 محفوظ است

قدم اول روش صحیح درست کردن ژله است،به ازاي هر بسته پودر ژله يک ليوان آب را در ظرفي ريخته و بگذاريد تا جوش بيايد. سپس پودر ژله را داخل آن ريخته و خوب هم بزنيد تا کاملا حل شود. اجازه دهيد تا حدود يک دقيقه روي حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنيد. بعد نصف ليوان آب يرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد و به قالب مورد نظر منتقل کنيد.

قدم دوم آماده سازي قالب: براي اينکه ژله و يا هر نوع دسر به راحتي از ظرف جدا شود بايد قالب پلاستيکي و يا سيليکوني را با برس روغن مالي کنيد و سپس شکر بپاشيد و نيم ساعت داخل فريزر بگذاريد و بعد مايع ژله را داخل ان بريزيد . اگر قالب فلزي داريد فقط آنرا خيس کنيد و در فريزر گذاشته تا يک لايه نازک يخ ببندد و بعد مايه ژله را بريزيد.

نکات مهم:

ظرف مورد نظر برای سرو دسر رو نم کنید تاوقتی دسررو توش برمیگردونید دسر به راحتی توش قابل جابجاشدن باشه و دقیقا در مرکز ظرف قرا ربگیره .

بهتره قالب دسر و خیس کنید نیم ساعتی بزارید تو جایخی تا حسابی یخ بزنه بعد دسر رو توش بریزید.چه کار کنیم ژله به قالب نچسبد

قدم سوم برگرداندن دسر:

استفاده از آب داغ

وقتی دسر کاملا بست ، یک ظرف محتوی آب داغ ( جوش ) آماده کنید قالب دسر رو پانزده تا بیست ثانیه داخل اون قرار بدید بعد برش گردونید تو ظرف مورد نظرتون.اگه کمتر ازاین زمان تو آب داغ قرا ر بدید لایه بیرونی دسر کامل آب نمیشه بنابراین کامل جدا نمیشه اگه هم زمان زیاد بشه دسر بیش ازمقدار مورد نیاز آب میشه .

یک تجربه: ظرف محتوی آب داغ رو خیلی بزرگ انتخاب نکنید ، یه بار برای مهمونی کلی دسر تهیه کرده بودم ، دیدم مامانم یه قابلمه بزرگ آب داغ گذاشته رو گاز ، منم تنبلیم گل کرد گفتم ازهمین آب داغ استفاده کنم ، دو طرف قالب رو گرفتم و فرو بردم تو آب داغ ، یهو بخارش خورد به دستم و قالب ازدستم ول شد افتاد تو قابلمه بزرگ پر از آب جوش ، تا به خودم بجنبم دو تا کفگیر بیارم و قالب رو از تو ش دربیارم دسر نازنینم تقریبا” تو آب حل شد!

استفاده ازحوله گرم و سشوار

بعد ازبستن دسر اون رو به همراه قالب تو یه ظرف دمر کنید ، حوله ای رو که ازقبل گرم کردید بپیچید دور قالب وقتی دسر ازقالب جدا شد وافتاد تو ظرف ، حوله روبردارید تقریبا” یک دقیقه زمان میبره.به همین ترتیب میتونید از سشوار هم استفاده کنید ، سشوار رو بزارید رو آخرین درجه ش و مرتب همه جای قالب بگیرید تا دسر از قالب جداشده و بیفته تو ظرف .

این روش معمولا” تو قالبهای فلزی بهتر جواب میده چون این جور قالبها هادی خوبی برای گرما هستند.

 روش چرب کردن

اگر با اینکه دسر و یا ژله تان چرب نشود مشکلی ندارید، به این ترتیب عمل کنید که؛  قالب رو قبل اریختن دسر با قلم مو چرب کنید بعد دسر رو بریزید توش ، چون روغن تو مواد دسر حل نمیشه بعد ازبسته شدن دسر با یه تکون به قالب دسر ازش جدا میشه.

صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید…

اگر شما هم با جدا كردن ژله از قالب مشكل داريد ، با ما در 7 گنج  همراه شويد و نكات زير را بخوانيد…

به ازاي هر بسته پودر ژله يك ليوان آب را در ظرفي ريخته و بگذاريد تا جوش بيايد. سپس پودر ژله را داخل آن ريخته و خوب هم بزنيد تا كاملا حل شود. اجازه دهيد تا حدود يك دقيقه روي حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنيد. بعد نصف ليوان آب يرد را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد و به قالب مورد نظر منتقل كنيد .

برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .

اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.

ابتدا مطمئن شويد كه ژله كاملا بسته است.

چه کار کنیم ژله به قالب نچسبد

قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.

قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.

این کار را چند بار تکرار می کنیم.

نكته 1: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.

نكته 2:  همانطور كه گفتيم ممکن است لازم باشد این کار را 3-2 بار انجام دهيد.

نكته 3: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زيرا ممكن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتي ديگر در قرار بماند تا فرم اوليه خود را به دست آورد.

صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شكست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهيد تا چند دقیقه بیرون از يخچال بماند و بعد ظرف سرو را روي دهنه قالب پيركس خود گذاشته و قالب را در حال تكان تكان دادن برگردانيد…

پیشنهادات ما: 

 

*** كپي برداري بدون لينك فعال به 7 گنج مجاز نمي باشد.

دیدگاه شما

آدرس وبسایت

سلام ببخشید اگه قالب پلاستیکی باشه.روغن نزنم بیرون نمیاد ؟؟؟

سلام دستتون درد نکنه واقعا عالی بود .

من ظرفم خودش ژله ای باید چیکارکنم

یکم روغنی کنید به مواد اضافه شود

من یادم رفته ظرف ژلم چرب کنم چیکار کنم کمکم کنید فردا مهمون دارم

عالی بود.البته بقیه مطالب اشپزی مثل خیارشور و خواص تخم شربتی و….. هم عالی بودت.سپاس بخاطر سایت خوبتان

ممنون عالی بود

ممنون، عالی بود

سلام . از راهنمائی هاتون متشکرم خیلی مفید و موثر بود واسم . ممنونم .

عالی بود

سلام من تو دراوردن ژله از قالب خیلی مشکل داشتم خیلی ازتون ممنونم

عالی بود

واقعا ازتون ممنونم خیلی با دراوردن ژله از قالب مشکل داشتم ممنونم

از اطلاعاتتون سپاسگزارم

آموزش درآوردن ژله از قالب!
Aparat.com/Antinamard کانال عسل


سفره آرایی و میوه آرایی
ثبت دیدگاه
36,848 بازدید

خیلی از کسانی که ژله درست می‌کنند، برای این که ژله به ظرفشان نچسبد، کف ظرف را روغن می‌مالند یا این که ظرف ژله را بعد از بستن ژله در آب جوش قرار می‌دهند… با این کار یا ژله چرب می‌شود یا اینکه با قرار دادن ناگهانی ظرف ژله در آب جوش، مقدار زیادی از آن ذوب می‌شود. پس چه باید کرد؟ راه‌حل، استفاده از فریزر است. ظرف یا قالب ژله را بشویید که خیس شود و داخل فریزر قرار دهید؛ به این ترتیب، آبی که روی دیواره ظرف بوده، یخ می‌زند. وقتی خواستید ژله را داخل قالب بریزید، ظرف را از فریزر بیرون بیاورید، ژله را بریزید و قالب را داخل یخچال بگذارید. آب خیس یخ‌زده، مانع چسبیدن ژله به ظرف می‌شود و هنگام بیرون آوردن ژله از قالب، راحت از دیواره جدا می‌شود. همین کار را برای قالب کیک نیز می‌توان انجام داد؛ روغن را کف قالب کیک بمالید سپس آن را داخل فریزر قرار دهید. وقتی که مایه کیک حاضر شد، قالب را از فریزر بیرون بیاورید، مایه را در آن بریزید و آن را داخل فر قرار دهید. در لحظات اول که مایه در فر می‌خواهد به قالب بچسبد، روغن یخ‌زده مانع چسبندگی می‌شود.

 گرد آوری مطالب : iranbanou.com

برچسب ها در آوردن کیک از قالب درآوردن ژله از قالب چه کنيم که ژله و کيک به ظرف‌شان نچسبند چه کار کنیم ژله به قالب نچسبد

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت


تزئین سالاد

تزیین سالاد الویه

مدل کیک تولد دخترانه

تزیین غذا و سفره ایرانی

طرز تهیه انواع ژله

انواع سالاد کاهو با تزیینات

تزیین سالاد فصل

عکس تزیین سالاد کاهو کلم

تزیین سالاد کاهو و کلم

تزیین سالاد فصل

تزیین انواع سالاد شیرازی

دیزاین  سالاد کاهو

تزیین سالاد ماکارونی

طرز تزیین حلوا

عکس تزیین حلوا عروسی

تزیین ژله جدید

طرز تهیه ژله تزریقی

طرز تهیه ژله رولی

تزیین مدل ژله چند رنگ

تزیین غذا و دسر ایرانی

تزیین غذا و سالاد و دسر

تزیینات دسر

تزیین دسر ژله

ژله انار

سفره شب یلدا سنتی

چه کار کنیم ژله به قالب نچسبد

تزیینات شب یلدا

تزیین پشمک شب یلدا

تزئین سفره ی افطاری

تزیین سفره افطار

منو غذایی ماه رمضان

چگونه خودم را دوست داشته باشم

بیوگرافی

رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

عکس پروفایل

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

مدل پالتو

عکس پروفایل اربعین

عکس پروفایل عاشورا

عکس پروفایل روز دختر

عکس پروفایل شاد

عکس امام رضا

عکس شهریور ماهی

چه کار کنیم ژله به قالب نچسبد
چه کار کنیم ژله به قالب نچسبد
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *