چكار كنيم لپه زود بپزه

دوره مقدماتی php
چكار كنيم لپه زود بپزه
چكار كنيم لپه زود بپزه




 

برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود. پس برای مشاهده پاسخ این پرسش‌ها، با ما همراه شوید.

چكار كنيم لپه زود بپزه

دوره مقدماتی php

 

قیمه از خورش‌های ایرانی است که فقط یک دستور پخت دارد و با اینکه در شهرهای مختلف آن را به شکل قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و… تهیه می‌کنند، اما قیمه اصلی همان خورشی است که از لپه، گوشت، لیموعمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است، بنابراین نباید در دستور تهیه آن تغییری داد.

 

رعایت این 10 نکته نیز به هرچه خوشمزه‌تر شدن این غذای اصیل ایرانی کمک می‌کند:

1. گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار می‌گیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه می‌شود که بهتر است مغز ران باشد یا گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه می‌کنم.

 

2. ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه‌ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.

 

3. هرگز در خورشتان آب‌لیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجه‌فرنگی ترش مزه‌دار کنید. یادتان باشد که برخی از رب‌های گوجه‌فرنگی ترش مزه هستند و می‌توانند به هر چه خوش‌طعم شدن خورش کمک کنند.


4. برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آن‌ها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپه‌ها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد. در غیر این صورت لپه‌ها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورش بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپه‌ها شکل خود را از دست ندهند.


 

5. رب گوجه‌فرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد.


6. لیمو عمانی‌ها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آن‌ها باعث تلخی خورش می‌شود. دیر انداختن آن‌ها باعث می‌شود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.

 

7. هرگز روی خورش قیمه، چیپس خلالی نریزید بلکه خودتان خلال‌های سیب‌زمینی تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنید.

 

8. انداختن 2 عدد گوجه‌فرنگی قاچ شده در خورش، هم طعم بهتری به این غذا می‌دهد هم باعث می‌شود تا این خورش رنگ بهتری پیدا کند.

 

9. این غذا باید با یک بشقاب سبزی خوردن و برنج زعفرانی سرو شود. ته‌دیگ برنج هم باید از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلال‌های سیب‌زمینی سرو می‌شود پس نباید ته‌دیگ غذا را هم سیب‌زمینی گذاشت. به خاطر داشته باشید که گذشتن ته‌دیگ نان در کنار این خورش طعم به یادماندنی‌ای به آن خواهد داد.

 

10. نوشیدنی‌ای که به شما پیشنهاد می‌کنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت به‌لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آن‌ها وعده غذایی‌تان کامل خواهد شد.




بهتر است به جای گوشت گوساله، از گوشت بوقلمون برای طبخ این خورش استفاده کنید که چربی کمتری دارد. مقدار روغن مصرفیتان را نیز به حداقل برسانید و به جای روغن کانولا کمی روغن زیتون در این غذا بریزید. بهتر است نوشیدنیتان دوغ کفیر باشد و غذا را همراه سبزی خوردن (به خصوص شوید) میل کنید تا این وعده غذایی به کاهش چربی خون کمک کند.

 

حداقل نمک را در تهیه این خورش به کار ببرید و برای طعم‌دار کردن آن، از آب‌لیموی تازه یا آب‌غوره استفاده کنید. در ضمن، به همراه این غذا بهتر است سالادی میل کنید که از برگ‌های سبز کاهو، بروکلی و کرفس تشکیل‌شده و با آب‌غوره طعم‌دار شده باشد. البته خوردن ماست مزه دار شده با کرفس و سیر ساطوری و جوانه گندم نیز در تنظیم فشارخون موثر است.

 

این خورش را همراه برنج میل کنید و وقتی وعده غذایی‌تان را در بشقاب کشیدید، به آن 2 قاشق مرباخوری روغن زیتون بیفزایید. در ضمن، می‌توانید خورش را با سیب‌زمینی سرخ‌شده همراه و برای افزایش اشتهایتان آن را با یک لیوان شربت آب‌لیموی تازه یا آب پرتقال میل کنید. البته ممکن است به سرعت سیر شوید و تمایلی به خوردن غذا نداشته باشید که در این صورت به شما توصیه می‌شود که غذا را به چند وعده کوچک تقسیم و میل کنید.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: هفته نامه سلامت – شماره 372 – سامان گلریز، مدرس آشپزی

چكار كنيم لپه زود بپزه

 

آشنایی با روش تهیه‌ی خورش قیمه قارچ

آشنایی با روش تهیه‌ی خورش قیمه با گوشت چرخ‌کرده

قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)

خورش قیمه آلو

خورش قیمه

8 پیشنهاد سرآشپز برای تهیه‌ی ماهی فیله سوخاری

توصیه‌های سرآشپز برای طبخ پاستا

8 پـیـشـنـهاد آبـگـوشـتـی

7 نکته‌ی جوجه کبابی

20 توصیه‌ی سرآشپز برای خوشمزه‌تر شدن غذاها

چند نکته ضروری در مورد طبخ خورش‌ها

راهنمای خرید و مصرف برنج


شروع موضوع توسط mahin در ‏8/9/15 در انجمن انواع خورشت

نام های کاربری را بواسطه کاما”،” از هم جدا کنید



توصیه هایی برای پخت بهتر حبوبات!

* بهتر است قبل از پخت یک شب کامل آن ها را در آب خیس کنید و در یخچال قرار دهید این کار باعث می شود حبوبات زودتر بپزند و آنزیم های بیشتری آزاد کنند که باعث هضم راحت تر آن ها می شود.

* یک راه سریع تر دیگر این است که حبوبات، مثلاً نخود را در آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید و سپس از روی گاز برداشته و بگذارید به مدت یک ساعت در همان آب خیس بخورد.

این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل 8-10 ساعت خیساندن حبوبات است و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید.

چكار كنيم لپه زود بپزه

* برای پخت حبوبات لازم است که آن ها را در مقدار زیادی آب سرد بریزید و روی گازقرار دهید.

* نمک اضافه نکنید زیرا این کار باعث می شود حبوبات سفت شده و زمان پخت آن طولانی تر شود.

* در هنگام پخت می توانید در ظرف را گذاشته یا بدون در، آن ها را بپزید.

گذاشتن در ظرف باعث می شود حبوبات نرم تر شده و برای استفاده در سوپ، آش یا پوره مناسب تر باشد.

در حالت بدون در حبوبات درسته تر پخته می شوند و برای استفاده در خورش ها یا سالاد مناسب هستند.

* ده دقیقه اول پخت باید به صورت جوشاندن سریع حبوبات باشد تا سموم نابود شوند.

* بهتر است از حبوبات تازه استفاده کنید مخصوصا حبوبات بسته بندی شده چرا که تمام آزمونهای بهداشتی و کنترل کیفیت روی آنها انجام شده و قابل اطمینان تر و سالم تر هستند.

– لوبیا چشم بلبلی: خیساندن 10-12 ساعت / زمان پخت 45-50 دقیقه


– باقلا: خیساندن 8-12 ساعت / زمان پخت 70-90 دقیقه

– لوبیا سفید: خیساندن 10-12 ساعت / زمان پخت 70-90 دقیقه


– ماش: خیساندن 8-10 ساعت / زمان پخت 30-50 دقیقه

– لوبیا چیتی: خیساندن 8-12 ساعت / زمان پخت 70-90 دقیقه

– لوبیا قرمز: خیساندن 10-12 ساعت / زمان پخت 45-50 دقیقه


– نخود: خیساندن 8-10 ساعت زمان پخت 60-90 دقیقه


– لپه: خیساندن نیازی نیست / زمان پخت 40-45 دقیقه


– عدس: خیساندن نیازی نیست / زمان پخت 30-40 دقیقه

دال عدس: خیساندن نیازی نیست / زمان پخت: 15-30 دقیقه


فوت کوزه گری!

حبوبات معمولا دیر پخته می‌شود؛ بخصوص اگر با شرایط معمولی پخته شود؛ اما راهی هم وجود دارد که می‌توان آن
را با سهولت بیشتری به مرحله پختگی رساند.

برای سهولت در کار و صرفه‌جویی در وقت می‌توانید حبوبات را شب با مقداری آب جوش در فلاسک بریزید و
در آن را ببندید.
صبح خواهید دید که تقریبا حبوبات پخته شده است.
برای عدس هم همین‌طور، بدون آن‌که پوست حبوبات کنده شود با این روش کاملا پخته می‌شود.


لطفاً درباره این مطلب نظر بدهید!

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج نام و لينک سايت مجاز است.

با استفاده از ترفندی ساده می توان حبوبات سرسخت را در کمترین زمان پخت و آماده کرد

حبوبات پروتئین ها و ویتامین های خاصی دارند که برای بدن بسیار ضروری هستند بااستفاده از این مواد غذایی غنی و سرشار از انرژی می توان ویتامین های لازم را برای بدن تامین کرد اما ترفند برای پخت سریع حبوبات باعث می شود تا موضل پخت حبوبات از بین برود و راه حلی آسان در کمترین زمان به ما کمک می کند تا حبوباتی کاملا پخته شده داشته باشیم این ترفند را در نیک صالحی بخوانید.

حبوبات معمولا دیر پخته می‌شود؛ بخصوص اگر با شرایط معمولی پخته شود؛ اما راهی هم وجود دارد که می‌توان آن را با سهولت بیشتری به مرحله پختگی رساند. برای سهولت در کار و صرفه‌جویی در وقت می‌توانید حبوبات را شب با مقداری آب جوش در فلاسک بریزید و در آن را ببندید.

صبح خواهید دید که تقریبا حبوبات پخته شده است. برای عدس هم همین‌طور، بدون آن‌که پوست حبوبات کنده شود با این روش کاملا پخته می‌شود.

* بهتر است قبل از پخت یک شب کامل آن ها را در آب خیس کنید و در یخچال قرار دهید این کار باعث می شود حبوبات زودتر بپزند و آنزیم های بیشتری آزاد کنند که باعث هضم راحت تر آن ها می شود.

چكار كنيم لپه زود بپزه

* یک راه سریع تر دیگر این است که حبوبات، مثلاً نخود را در آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید و سپس از روی گاز برداشته و بگذارید به مدت یک ساعت در همان آب خیس بخورد.

این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل ۸-۱۰ ساعت خیساندن حبوبات است و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید.

* برای پخت حبوبات لازم است که آن ها را در مقدار زیادی آب سرد بریزید و روی گازقرار دهید.

* نمک اضافه نکنید زیرا این کار باعث می شود حبوبات سفت شده و زمان پخت آن طولانی تر شود.

سیب سبز ، نینی نما

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

چکار کنم لپه زود بپزه

شروع موضوع توسط mahin در ‏8/9/15 در انجمن انواع خورشت

چكار كنيم لپه زود بپزه

* بهتر است قبل از پخت یک شب کامل آن ها را در آب خیس کنید و در یخچال قرار دهید این کار باعث می شود حبوبات زودتر بپزند و آنزیم های بیشتری آزاد کنند که باعث هضم راحت تر آن ها می شود.

* یک راه سریع تر دیگر این است که حبوبات، مثلاً نخود را در آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید و سپس از روی گاز برداشته و بگذارید به مدت یک ساعت در همان آب خیس بخورد.

این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل 8-10 ساعت خیساندن حبوبات است و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید.چکار کنم لپه زود بپزه

* برای پخت حبوبات لازم است که آن ها را در مقدار زیادی آب سرد بریزید و روی گازقرار دهید.

* نمک اضافه نکنید زیرا این کار باعث می شود حبوبات سفت شده و زمان پخت آن طولانی تر شود.

* در هنگام پخت می توانید در ظرف را گذاشته یا بدون در، آن ها را بپزید.

گذاشتن در ظرف باعث می شود حبوبات نرم تر شده و برای استفاده در سوپ، آش یا پوره مناسب تر باشد.

در حالت بدون در حبوبات درسته تر پخته می شوند و برای استفاده در خورش ها یا سالاد مناسب هستند.

* ده دقیقه اول پخت باید به صورت جوشاندن سریع حبوبات باشد تا سموم نابود شوند.

* بهتر است از حبوبات تازه استفاده کنید مخصوصا حبوبات بسته بندی شده چرا که تمام آزمونهای بهداشتی و کنترل کیفیت روی آنها انجام شده و قابل اطمینان تر و سالم تر هستند.

– لوبیا چشم بلبلی: خیساندن 10-12 ساعت / زمان پخت 45-50 دقیقه

– لوبیا سفید: خیساندن 10-12 ساعت / زمان پخت 70-90 دقیقه

– لوبیا چیتی: خیساندن 8-12 ساعت / زمان پخت 70-90 دقیقه

– لوبیا قرمز: خیساندن 10-12 ساعت / زمان پخت 45-50 دقیقه

دال عدس: خیساندن نیازی نیست / زمان پخت: 15-30 دقیقه

حبوبات معمولا دیر پخته می‌شود؛ بخصوص اگر با شرایط معمولی پخته شود؛ اما راهی هم وجود دارد که می‌توان آن را با سهولت بیشتری به مرحله پختگی رساند.

برای سهولت در کار و صرفه‌جویی در وقت می‌توانید حبوبات را شب با مقداری آب جوش در فلاسک بریزید و در آن را ببندید. صبح خواهید دید که تقریبا حبوبات پخته شده است. برای عدس هم همین‌طور، بدون آن‌که پوست حبوبات کنده شود با این روش کاملا پخته می‌شود.

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج نام و لينک سايت مجاز است.

برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود. پس برای مشاهده پاسخ این پرسش‌ها، با ما همراه شوید.چکار کنم لپه زود بپزه

قیمه از خورش‌های ایرانی است که فقط یک دستور پخت دارد و با اینکه در شهرهای مختلف آن را به شکل قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و… تهیه می‌کنند، اما قیمه اصلی همان خورشی است که از لپه، گوشت، لیموعمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است، بنابراین نباید در دستور تهیه آن تغییری داد.

چكار كنيم لپه زود بپزه

رعایت این 10 نکته نیز به هرچه خوشمزه‌تر شدن این غذای اصیل ایرانی کمک می‌کند:

1. گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار می‌گیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه می‌شود که بهتر است مغز ران باشد یا گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه می‌کنم.

2. ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه‌ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.

3. هرگز در خورشتان آب‌لیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجه‌فرنگی ترش مزه‌دار کنید. یادتان باشد که برخی از رب‌های گوجه‌فرنگی ترش مزه هستند و می‌توانند به هر چه خوش‌طعم شدن خورش کمک کنند.

4. برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آن‌ها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپه‌ها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد. در غیر این صورت لپه‌ها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورش بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپه‌ها شکل خود را از دست ندهند.

5. رب گوجه‌فرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد.

6. لیمو عمانی‌ها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آن‌ها باعث تلخی خورش می‌شود. دیر انداختن آن‌ها باعث می‌شود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.

7. هرگز روی خورش قیمه، چیپس خلالی نریزید بلکه خودتان خلال‌های سیب‌زمینی تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنید.

8. انداختن 2 عدد گوجه‌فرنگی قاچ شده در خورش، هم طعم بهتری به این غذا می‌دهد هم باعث می‌شود تا این خورش رنگ بهتری پیدا کند.

9. این غذا باید با یک بشقاب سبزی خوردن و برنج زعفرانی سرو شود. ته‌دیگ برنج هم باید از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلال‌های سیب‌زمینی سرو می‌شود پس نباید ته‌دیگ غذا را هم سیب‌زمینی گذاشت. به خاطر داشته باشید که گذشتن ته‌دیگ نان در کنار این خورش طعم به یادماندنی‌ای به آن خواهد داد.

10. نوشیدنی‌ای که به شما پیشنهاد می‌کنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت به‌لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آن‌ها وعده غذایی‌تان کامل خواهد شد.

بهتر است به جای گوشت گوساله، از گوشت بوقلمون برای طبخ این خورش استفاده کنید که چربی کمتری دارد. مقدار روغن مصرفیتان را نیز به حداقل برسانید و به جای روغن کانولا کمی روغن زیتون در این غذا بریزید. بهتر است نوشیدنیتان دوغ کفیر باشد و غذا را همراه سبزی خوردن (به خصوص شوید) میل کنید تا این وعده غذایی به کاهش چربی خون کمک کند.

حداقل نمک را در تهیه این خورش به کار ببرید و برای طعم‌دار کردن آن، از آب‌لیموی تازه یا آب‌غوره استفاده کنید. در ضمن، به همراه این غذا بهتر است سالادی میل کنید که از برگ‌های سبز کاهو، بروکلی و کرفس تشکیل‌شده و با آب‌غوره طعم‌دار شده باشد. البته خوردن ماست مزه دار شده با کرفس و سیر ساطوری و جوانه گندم نیز در تنظیم فشارخون موثر است.

این خورش را همراه برنج میل کنید و وقتی وعده غذایی‌تان را در بشقاب کشیدید، به آن 2 قاشق مرباخوری روغن زیتون بیفزایید. در ضمن، می‌توانید خورش را با سیب‌زمینی سرخ‌شده همراه و برای افزایش اشتهایتان آن را با یک لیوان شربت آب‌لیموی تازه یا آب پرتقال میل کنید. البته ممکن است به سرعت سیر شوید و تمایلی به خوردن غذا نداشته باشید که در این صورت به شما توصیه می‌شود که غذا را به چند وعده کوچک تقسیم و میل کنید.

منبع: هفته نامه سلامت – شماره 372 – سامان گلریز، مدرس آشپزیچکار کنم لپه زود بپزه

آشنایی با روش تهیه‌ی خورش قیمه با گوشت چرخ‌کرده

با استفاده از ترفندی ساده می توان حبوبات سرسخت را در کمترین زمان پخت و آماده کرد

حبوبات پروتئین ها و ویتامین های خاصی دارند که برای بدن بسیار ضروری هستند بااستفاده از این مواد غذایی غنی و سرشار از انرژی می توان ویتامین های لازم را برای بدن تامین کرد اما ترفند برای پخت سریع حبوبات باعث می شود تا موضل پخت حبوبات از بین برود و راه حلی آسان در کمترین زمان به ما کمک می کند تا حبوباتی کاملا پخته شده داشته باشیم این ترفند را در نیک صالحی بخوانید.

حبوبات معمولا دیر پخته می‌شود؛ بخصوص اگر با شرایط معمولی پخته شود؛ اما راهی هم وجود دارد که می‌توان آن را با سهولت بیشتری به مرحله پختگی رساند. برای سهولت در کار و صرفه‌جویی در وقت می‌توانید حبوبات را شب با مقداری آب جوش در فلاسک بریزید و در آن را ببندید.

صبح خواهید دید که تقریبا حبوبات پخته شده است. برای عدس هم همین‌طور، بدون آن‌که پوست حبوبات کنده شود با این روش کاملا پخته می‌شود.

* بهتر است قبل از پخت یک شب کامل آن ها را در آب خیس کنید و در یخچال قرار دهید این کار باعث می شود حبوبات زودتر بپزند و آنزیم های بیشتری آزاد کنند که باعث هضم راحت تر آن ها می شود.چکار کنم لپه زود بپزه

* یک راه سریع تر دیگر این است که حبوبات، مثلاً نخود را در آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید و سپس از روی گاز برداشته و بگذارید به مدت یک ساعت در همان آب خیس بخورد.

این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل ۸-۱۰ ساعت خیساندن حبوبات است و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید.

* برای پخت حبوبات لازم است که آن ها را در مقدار زیادی آب سرد بریزید و روی گازقرار دهید.

* نمک اضافه نکنید زیرا این کار باعث می شود حبوبات سفت شده و زمان پخت آن طولانی تر شود.

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

ایران مزاج – آموزش مزاج شناسی – آموزش طب سنتی اسلامی به زبان ساده

نرم پختن حبوبات مثل نخود و لوبیا و عدس و ماش… کار هرکسی نیست.چکار کنم لپه زود بپزه

خیلی از افراد از پختن حبوبات تجربه بدی دارند چون باعث بد خوراک شدن آش رشته یا دیگر غذاهایشان شده است.

عده ی زیادی هم با خوردن حبوبات دچار نفخ و دل درد و سنگینی و بدحالی می شوند و کلا مصرفی ندارند.

نکته بسیار مهم این است که باید نخود و لوبیا را یک روز در آب قرار داده تا روی آب کف جمع شود.

این کف سفید که جمع شد نفخ حبوبات  هم خارج می شود.

اگر خیساندن به مقداری باشد که جوانه ی حبوبات مشخص شود آن غذا خواص فوق العاده ای خواهد داشت.

و نخود و لوبیا که دیرپز هستند نباید همزمان با عدس و ماش که زودپز است گذاشته شود.

گاهی فرد آشپز عجله داشته و انتظار دارد غذا را در مدت کوتاهی آماده کند و در نتیجه مواد آن نپخته می ماند.

اگر استفاده نمی کنید، بگذارید در چند ساعت آرام آرام جا بیوفتد تا بوی خوش آن در فضا پخش گردد.

و نکته خیلی مهم اینکه ادویه غذا را در آخر اضافه کنید مخصوصا نمک چرا که اگر هنگام پخت اضافه شود از خوب پختن غذا جلوگیری خواهد کرد.

تجربیات حرفه ای خود را برای ما ارسال کنید تا به اسم خودتان منتشر گردد

سلام علیکم. اخوی اگه نخود رو ۲۴ساعت بذاری توی آب، تمام خواص نخود به فنا خواهد رفت! شش الی ۸ساعت کافیست

و علیکم سلام باید به قدری باشد که روی آب کف جمع شود که بسته به نوع نخود و آب فرق دارد.

ممنون از وبلاگ خوبتون. به سایت ما هم حتما سر بزنید

یه ایده جدید به دوستان بدم،وقتی نخود رو خیس میکنید با زیره خیس کنید و اینکه چند بار آبشو عوض کنید، دیگه نفخ نمیکنید بعد منو دعا کنید

من یه دستور العمل فوق العاده سری و محرمانه دارم و بنظرم محشره !!! از طریق این دستور العمل دیگه اقا پسرای گل و گلاب سختی و مشقت اشپزی رو به کلی می تونن به فراموشی بسپارند تنها یک مطلب میمونه اونم اینکه تاکید میکنم این دستورالعمل کاملا سری و محرمانه بوده و نباید اجازه بدین مشترکین متوجه ان بشن !

خب دیگه بیش تر از این حاشیه سازی نمیکنم و میرم سر دستورالعمل ابتدا میرین حمام و به نظافت خودتون میرسید و صد البته عطر اتکلن بعد از حمام رو فراموش نکنید خب سپس میرین داخل اشپز خانه و با سینه ای سپر و قامتی استوار به مادر گرامیتان مراجعه مینمایید و با رعایت حجب و حیا بوسه ای بر دستان پر از مهر ایشان زده و درخواست میکنید که اگر امکانش هستد برای جنابتان استینی بالا زده و به خاستگاری دختری نجیب و کدبانو بروند تا حق مادری را بر شما تمام کرده باشن.چکار کنم لپه زود بپزه

به نظر اینجانب راههای زیادی وجود داره برای اشپزی ولی این یکی هم ثواب معنوی دارد و هم شما را یکبار برای همیشه از دردسر اشپزی خلاص مینماید !

با تشکرات فراوان از شما که وقت گذاشته و نظر مرا مطالعه فرمودید …

درموردش فک میکنم چون خرج زن تو ایران زیاده پس آشپزی به صرفه تره

دوستان ،من نمی دونن که ایا این کار ضرر داره یا نه ولی نتیجه بخش هست. من در اواسط پخت حبوبات کمی جوش شیرین یا بیکینگ پودر به داخل قابلمه میریزم و این کار باعث میشه که نخود و لویبا درونش نرم میشه بدون اینکه له بشه.

سلام باید قبل خیس کردن اون رو شست ویکم تو فر قرار دهیم تا بعد خیس کردن سریع نرم بشه

در خورش هایی مثل قیمه و قیمه بادمجان، اگر لپه رو تفت بدید و بعد به خورش اضافه کنید، توی خورش له و بد منظره نمیشه.

چکار کنم لپه زود بپزه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “ad51bb5ca7228f2fba96d3827b855218” );document.getElementById(“b57ca831f8”).setAttribute( “id”, “comment” );

وب‌سایت

ایران مزاج – آموزش مزاج شناسی – آموزش طب سنتی اسلامی به زبان ساده

بسم الله الرحمن الرحیم

نرم پختن حبوبات مثل نخود و لوبیا و عدس و ماش… کار هرکسی نیست.

چكار كنيم لپه زود بپزه

خیلی از افراد از پختن حبوبات تجربه بدی دارند چون باعث بد خوراک شدن آش رشته یا دیگر غذاهایشان شده است.

عده ی زیادی هم با خوردن حبوبات دچار نفخ و دل درد و سنگینی و بدحالی می شوند و کلا مصرفی ندارند.

من راز پخت آن را به شما خواهم گفت

نکته بسیار مهم این است که باید نخود و لوبیا را یک روز در آب قرار داده تا روی آب کف جمع شود.

با این کار بافت نرمی گرفته و زودتر نرم می شود.

این کف سفید که جمع شد نفخ حبوبات  هم خارج می شود.

عدس و ماش را می توان مدت خیلی کمی خیساند.

اگر خیساندن به مقداری باشد که جوانه ی حبوبات مشخص شود آن غذا خواص فوق العاده ای خواهد داشت.

و نخود و لوبیا که دیرپز هستند نباید همزمان با عدس و ماش که زودپز است گذاشته شود.

 

گاهی فرد آشپز عجله داشته و انتظار دارد غذا را در مدت کوتاهی آماده کند و در نتیجه مواد آن نپخته می ماند.

برای پخت اگر از زودپز استفاده می کنید که هیچ

اگر استفاده نمی کنید، بگذارید در چند ساعت آرام آرام جا بیوفتد تا بوی خوش آن در فضا پخش گردد.

و نکته خیلی مهم اینکه ادویه غذا را در آخر اضافه کنید مخصوصا نمک چرا که اگر هنگام پخت اضافه شود از خوب پختن غذا جلوگیری خواهد کرد.

منبع: iranmezaj.ir/?p=5469

تجربیات حرفه ای خود را برای ما ارسال کنید تا به اسم خودتان منتشر گردد

مطلب قبلی

چگونه گرما را تحمل کنیم؟ تدابیر مقابله با گرما

مطلب بعدی

طرز تهیه ماست و پنیر در خانه

اگر غذا شور شد چه کنیم؟

چگونه زرده تخم مرغ را جدا کنیم؟

با میوه های نارس چه کار کنیم؟

از بین بردن بوی بد یخچال

سلام علیکم. اخوی اگه نخود رو ۲۴ساعت بذاری توی آب، تمام خواص نخود به فنا خواهد رفت! شش الی ۸ساعت کافیست

و علیکم سلام باید به قدری باشد که روی آب کف جمع شود که بسته به نوع نخود و آب فرق دارد.

هعععععععع???????

ممنون از وبلاگ خوبتون. به سایت ما هم حتما سر بزنید

ممنون مطلب خوبی بود

خواهش میکنم

یه ایده جدید به دوستان بدم،وقتی نخود رو خیس میکنید با زیره خیس کنید و اینکه چند بار آبشو عوض کنید، دیگه نفخ نمیکنید بعد منو دعا کنید

با سلام و خسته نباشید

من یه دستور العمل فوق العاده سری و محرمانه دارم و بنظرم محشره !!! از طریق این دستور العمل دیگه اقا پسرای گل و گلاب سختی و مشقت اشپزی رو به کلی می تونن به فراموشی بسپارند تنها یک مطلب میمونه اونم اینکه تاکید میکنم این دستورالعمل کاملا سری و محرمانه بوده و نباید اجازه بدین مشترکین متوجه ان بشن !

خب دیگه بیش تر از این حاشیه سازی نمیکنم و میرم سر دستورالعمل ابتدا میرین حمام و به نظافت خودتون میرسید و صد البته عطر اتکلن بعد از حمام رو فراموش نکنید خب سپس میرین داخل اشپز خانه و با سینه ای سپر و قامتی استوار به مادر گرامیتان مراجعه مینمایید و با رعایت حجب و حیا بوسه ای بر دستان پر از مهر ایشان زده و درخواست میکنید که اگر امکانش هستد برای جنابتان استینی بالا زده و به خاستگاری دختری نجیب و کدبانو بروند تا حق مادری را بر شما تمام کرده باشن.

چكار كنيم لپه زود بپزه

به نظر اینجانب راههای زیادی وجود داره برای اشپزی ولی این یکی هم ثواب معنوی دارد و هم شما را یکبار برای همیشه از دردسر اشپزی خلاص مینماید !

با تشکرات فراوان از شما که وقت گذاشته و نظر مرا مطالعه فرمودید …

خدا شفات بده

درموردش فک میکنم چون خرج زن تو ایران زیاده پس آشپزی به صرفه تره

دوستان ،من نمی دونن که ایا این کار ضرر داره یا نه ولی نتیجه بخش هست. من در اواسط پخت حبوبات کمی جوش شیرین یا بیکینگ پودر به داخل قابلمه میریزم و این کار باعث میشه که نخود و لویبا درونش نرم میشه بدون اینکه له بشه.

سلام باید قبل خیس کردن اون رو شست ویکم تو فر قرار دهیم تا بعد خیس کردن سریع نرم بشه

به حساب کاربریتان خوش آمدید

بازگردانی رمز ورود

رمز ورود به ایمیلتان ارسال خواهد شد

چكار كنيم لپه زود بپزه
چكار كنيم لپه زود بپزه
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *