چكار كنيم كوفته وا نره

دوره مقدماتی php
چكار كنيم كوفته وا نره
چكار كنيم كوفته وا نره

یکی از اشکال کوفته مجلسی که به اسم کوفته تبریزی معروف است، کوفته ای است که از نظر مواد و اندازه کوفته کمی بزرگ تر از کوفته ترکی های دیگر مناطق آذربایجان است.کوفته تبریزی یا کوفته ترکی از جمله غذاهای اصیل منطقه آذربایجان است که به شکل های مختلف تهیه میشود. دقیقا مانند طرز تهیه کوفته هایی دیگر که در شهرها و مناطق مختلف ایران به شکل ها و مدل های مختلف آماده می شود و هر کدام از این کوفته ها عطر و طعم بی نظیر خود را دارد. در این مطلب   آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی و اصیل را برای شما آماده کرده ایم که امیدواریم تهیه کرده و دوست داشته باشید.

دقت کنید که اگر قبلا کوفته تبریزی درست کرده اید و کوفته وا رفته است، بخش علت وا نرفتن کوفته تبریزی را به دقت بخوانید.تبریزی های عزیز اگر در دستور پخت کوفته تبریزی مغایرتی وجود دارد در بخش نظرات اعلام کنید تا اصلاح شود.

 

• گوشت چرخ کرده ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم• برنج ۵ قاشق غذا خوری• لپه ۴ قاشق غذاخوری (۱ پیمانه)• تخم مرغ یک عدد : به ازای هر نیم کیلو گوشت یک تخم مرغ لازم است. پس اگر میزان گوشت شما بیشتر از نیم کیلو بود به تناسب تخم مرغ اضافه کنید. • پیاز دو عدد متوسط• سبزی معطر به دلخواه ۲ قاشق غذاخوری : از میان سبزی ها، مرزه ، ترخون ، گشنیز و جعفری کوفته تبریزی شما را خوشمزه تر خواهد کرد. در صورت دلخواه به این سبزی ها میتوانید یک با دو پر نعنا هم اضافه کنید اما دقت کنید که زیاد کردن نعنا در سبزی های معطر، کوفته تبریزی شما را تلخ خواهد کرد.• رب گوجه ۴ قاشق غذا خوری• روغن و نمک و فلفل و زردچوبه و آب به مقدار لازم (ادویه کوفته تبریزی)• مواد بین کوفته : به دلخواه . برای مواد بین کوفته تبریزی اصیل از آلو (آلو برغان یا هر آلویی که دوست دارید)، زرشک و گردو توصیه میشود و لازم است پیش از اضافه شدن به کوفته تبریزی آنها را خیس کنید.• زعفران آب زده : در صورت دلخواه

چكار كنيم كوفته وا نره

دوره مقدماتی php

 

برای تهیه کوفته تبریزی اول باید تصمیم بگیرید که تمام مواد را برای پخت یک عدد کوفته خیلی بزرگ میخواهید استفاده کنید و با چند کوفته با سایزهای کوچکتر را ترجیح می دهید.

اگر یک کوفته با سایز بزرگ درست کنید کوفته تبریزی اصل است و اگر چند کوفته در سایزهای کوچکتر درست کنید کوفته اردبیلی خواهید داشت و لازم است تا همان ابتدا مواد اولیه را برای تعداد کوفته مورد نظرتان جدا کنید تا مواد یکسانی در همه ی کوفته ها داشته باشید.

ضمن اینکه در کوفته اردبیلی آلو برغان و زغال اخته و یا آلبالو خشک برای مواد میانی کوفته محبوبیت خاصی دارد. تهیه کوفته تبریزی شامل ۳ مرحله ی اصلی بعد از آماده کردن مواد اولیه ی کوفته است :• آماده کردن مواد اولیه ای که نیاز به پختن دارند• آماده کردن سس مخصوص برای پختن کوفته ها• مخلوط کردن مواد کوفته• گرد کردن کوفته و آماده کردن برای قرار دادن در قابلمهآماده کردن مواد اولیه ای که نیاز به پختن دارند• برنج و لپه را نیم پز و نیم کوب کنید : ابتدا لپه را برای مدتی خیس کنید (به خصوص اگر لپه ی شما دیرپز است). بعد به صورت جداگانه لپه و برنج را نیم پز کنید.

دقت کنید که حتما برنج و لپه را در ظرف های جداگانه نیم پز کنید تا اگر لپه دیرپز بود برنج بیش از حد نپزد و وا نرود. بعد از نیم پز شدن هر دو را در یک طرف مناسب ریخته و نیم کوب کنید. برخی از سایت ها توصیه به میکس کردن برنج و لپه میکنند در صورتیکه اگر بیش از حد برنج و لپه کوفته را له کنید، کوفته شما قیافه ی خوبی نخواهد داشت.• آماده کردن سس مخصوص برای پختن کوفته ها : در حین خنک شدن برنج و لپه نیم کوب شده، یکی از پیاز ها رو رنده میکنیم و در مقداری روغن و زردچوبه تفت میدیم. بعد از اینکه پیازها کمی طلایی شدن رب رو اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم و نمک و فلفل اضافه میکنیم. حالا چهار تا پنج لیوان آب میریزیم و میذاریم کمی بجوشه. بعد هم شعله رو خیلی کم میکنیم و میذاریم آب رب به همون صورت روی گاز باشه.• مخلوط کردن مواد کوفته : یکی از پیاز ها رو با رنده متوسط (نباید درشت باشه) رنده میکنیم و آب اضافیش رو میگیریم. پیاز و گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه رو حدود دو سه دقیقه ورز میدیم تا مواد کاملا به خرد هم برن. حالا لپه و برنجی که نیم کوب کردیم به مخلوط گوشتمون اضافه میکنیم و باز پنج دقیقه ای ورز میدیم. نکته مهم در کوفته اینه که مواد کاملا به خرد هم برن و ورز داده بشن. اینطوری هم طعم بهتری داره و هم وا نمیره. وقتی مواد به خرد هم رفتن سبزی رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. در انتها هم تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. چند باری هم مواد رو با دستتون بردارید و به داخل ظرف بکوبید. کوفته رو اونقدر ورز بدید که مواد کاملا به خرد هم برن و به راحتی بتونید یک گلوله گرد باهاش درست کنید.• گرد کردن کوفته و آماده کردن برای قرار دادن در قابلمه : اگر تصمیم به درست کردن یک کوفته تبریزی بزرک گرفته اید، تمام مواد را باید یکجا استفاده کنید یعنی باید از ترکیب ای که در مرحله ی قبل با استفاده از گوشت و لپه و برنج درست کرده بودید، یک گلوله ی بزرگ درست کنید و داخل آن رو با موادی که برای بین کوفته آماده کرده بودید (آلو و …) پر کنید و بعد گلوله ی کوفته را کاملا گرد کنید. بعد خیلی آرام و با دقت گلوله ی گرد شده ی کوفته را در قابلمه ای که سس کوفته در آن روی حرارت ملایم قرار دارد، قرار بدید. البته برای اطمینان میتونید اول گلوله ی کوفته را درون یک تنظیف تمیز قرار بدید و ببندید که این کار کاملا سلیقه ای است. اما اگر چند کوفته در اندازه های کوچکتر دارید که اصلا نیازی به تنظیف هم نیست. فقط دقت کنید که مرحله ی ورز دادن را کاملا با حوصله و دقت انجام بدید و گلوله ی کوفته کاملا منسجم باشد و کاملا آرام وارد قابلمه ی سس بشود.

کوفته باید حدود ۶ ساعت با حرارت ملایم روی گاز بپزد. پس باید کاملا حوصله به خرج بدهید. برای سرو هم ابتدا کوفته ها را به آرامی در ظرف مورد نظر بکشید و بعد آب کوفته (سس) را روی آن بریزید. البته برخی خانواده ها علاقه دارند در آب کوفته نون تیلیت کرده و بخورند که در اینصورت باید آب کوفته را در کاسه سر سفره ببرید. برای تزیین کوفته می توانید از زرشک و آلو ، نارنج و … استفاده کنید.

 

 

• آب پیاز کوفته باید گرفته شود.• لپه و برنج باید نیم پز شوند، خام ماندن یا بیش از حد پختن آنها باعث وا رفتن کوفته می شود. (پختن کامل لپه و برنج دلیل وا رفتن کوفته است.)• متعادل نبودن نسبت مواد اولیه باعث وا رفتن کوفته می شود.• مقدار لپه بیش از حد باعث وا رفتن کوفته می شود.• چرب بودن بیش از حد گوشت : باعث وا رفتن کوفته می شود. به همین دلیل گوشت مصرفی در تهیه کوفته تبریزی بهتر است از تلفیق گوشت گوسفندی و گوشت گوساله انتخاب شود. نسبت استفاده گوشت‌ ها نصف و نصف خواهد بود . در صورت استفاده از چرخ‌ گوشت برای ترکیب مواد، برای اینکه مواد به راحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیواره‌های چرخ نچسبند، قبل از چرخ کردن آن‌ ها کمی فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید.• درست ورز ندادن مایه کوفته باعث وا رفتن کوفته می شود. در هر مرحله از مخلوط کردن مواد باید کاملا آنها را ورز دهید. کوفته به طور کلی باید حدود یک ربع ورز بخورد و این مرحله مهمترین قسمت طرز تهیه کوفته است.• استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث می‌شود که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد.• برنج کوفته تبریزی باید به حالت کته پخته شود که چسبندگی بیشتری داشته باشد. بهتر است از برنج مرغوب ایرانی استفاده شود تا کوفته خوشمزه تری داشته باشیم. (حدودا به مدت ۸ دقیقه در آب جوش نیم‌ پز شود)• گلوله های کوفته باید کاملا یک دست و گرد باشد و خیلی آروم وارد قابلمه بشوند.• حرارت قابلمه ای که سس مخصوص برای پختن کوفته را در آن ریخته اید و کوفته ها در آن قرار داده خواهند شد، باید کاملا کم و ملایم باشد. چرا که اگر آب قابلمه یا همان سس کوفته در حال قل زدن باشد کوفته وا خواهد رفت.• در قابلمه کوفته را به هیچ عنوان اصلا نباید کیپ کنید چون قطعا کوفته وا میرود.• به هیچ وجه تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چرا که تکان دادن کوفته ها باعث ترک خوردن و وا رفتن کوفته میشود. برخی معتقدند که باید بعد از انداختن هر کوفته صبر کنید تا آب که دوباره به جوش آید و سپس کوفته بعدی را اضافه کنید و سس آن باید مقداری باشد که روی کوفته ها را بگیرد. 

 

 برای سفت شدن کوفته ترفند مفید یکی از کاربران در بخش نظرات برای وا نرفتن کوفته کاملا عملی بود.به نطرات مراجعه فرمایید.

 

برای تزیین کوفته تبریزی بنا به سلیقه و ذائقه خودتان می‌توانید از گردوی سابیده یا گردوی درسته، زرشک تفت داده شده  سبزیجات بخصوص برگ نعناع ،جعفری ویا پیازچه، زیتون و…. استفاده نمایید.

محتوا کاوی وب

اینترنت

لپ تاپ های دانش آموزی مجهز به ویندوز 10 با قیمت 200 دلار معرفی شد

لپ تاپ و کامپیوتر

برای ارسال نظر، لطفا وارد حساب خود شوید یا ثبت نام نمایید.

از نان روغنی بعنوان صبحانه و، عصرانه می توانید استفاده کنید.

تاریخ غذاهای آرژانتین به طور دقیق با تاریخ این کشور ارتباط دارد.

غذاهای فرانسوی که به لطف محبوبیت فراوان خود بیشتر مردم جهان با آن آشنایی دارند

غذا های آذربایجانی بسیار شبیه به غذاهای مردم قفقاز است

کابلی پلو یا قابلی پلو یکی از غذا های معروف افغانستانی می باشد.

من این کیک را برای تولد ها درست می کنم زیرا بسیار راحت است

کاربران عزیز می توانند  طرز تهیه انواع سس های دیگر را در بخش نظرات به اشتراک

طرز تهیه پاپ کورن یا همان چس فیل با مایکروویو به صورت زیر است

برگ های ساقه کلم را بکنید و آن ها را در ماهی تابه حاوی آب جوش به مدت چند دقیقه

کوفته تبریزی ، انواع سبزیجات معطر ، ترخون

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت سیارک محفوظ است.

آشپزی, ترفند و تجربه آشپزی دیدگاهها

انواع کوفته مثل کوفته قلقلی، کوفته تبریزی از غذاهای سنتی ایرانی هستند؛ که بسیاری از ما طرفدار آن‌ها هستیم. اما از مشکلاتی که برای پخت کوفته وجود دارد، این است که کوفته در حین پخت وا میرود. یا خیلی سفت می شود. علت وا رفتن کوفته چیست؟ نکات لازم برای جلوگیری از وا رفتن کوفته و جلوگیری از سفت شدن کوفته مواردی هست که در این پست به آن ها می پردازیم.

۱- برای جلوگیری از وا رفتن کوفته باید به دستور پخت خود یک الی دو قاشق غذا خوری آردنخودچی اضافه کنید یا گندم را بکوبید و داخل مواد کوفته بریزد. تا مواد کوفته شل نباشد و حالت چسبنده بگیرند.

۲- برای اینکه کوفته شل نشود؛ پیاز را با رنده درشت رنده کنید که خیلی آب نداشته باشد. اگر خیلی آب داشت آب پیاز را بگیرید یا مقدار آردنخودچی را که به کوفته میزنید، بیشتر کنید.

۳- یکی  دیگر از علت های وا رفتن کوفته ، گوشت آن است. گوشت کوفته هرچه چرب تر باشد احتمال شل شدن کوفته و وا رفتن آن افزایش می‌یابد. بنابراین اگر گوشت شما خیلی چرب است یک عدد تخم مرغ را به کوفته خود اضافه کنید.

چكار كنيم كوفته وا نره

۴- بعد از مخلوط کردن مواد کوفته باید آنها را به خوبی ورز دهید . ورز دادن خوب و کافی باعث جلوگیری از وا رفتن کوفته می‌شود. حداقل ۵ الی ۱۰ دقیقه کوفته را ورز دهید.

۵- بعد از ورز دادن و پیچاندن کوفته ها، باید آن‌ها را حداقل ۱ ساعت داخل فریزر بگذارید. توجه کنید این یکی از نکات مهم پخت کوفته است که برای جلوگیری از وا رفتن کوفته بسیار مهم است. بنابراین شما هرچه بیشتر کوفته ها را داخل فریزر بگذارید بهتر است حتی یک شبانه روز!

۶- برای پخت کوفته :

توجه کنید! که به هیچ عنوان کوفته را داخل آب سرد نیندازید و وقتی کوفته را به آب جوش اضافه کردید، شعله گاز باید زیاد باشد تا وقتی که آب کوفته دوباره شروع به جوشیدن کند. وگرنه کوفته وا می رود. یکی دیگر از علت های مهم وا رفتن کوفته رعایت نکردن این نکته ساده اما مهم است.

۷- تا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه اول که کوفته در حال جوشیدن است از تکان دادن کوفته ها بپرهیزید چون باعث وارفتن کوفته می شود.

حتماً بخوانید: جلوگیری از وا رفتن گوشت قلقلی

۱- گوشت کوفته باید دارای کمی چربی باشد. گوشت کوفته نه باید خیلی چرب باشد تا وا نرود و نه خیلی بدون چربی باشد تا کوفته سفت شود.

۲- برنج و مواد کوفته را آب کنید یا نیمه پز کنید تا کوفته سفت نشود. مواد اگر خام یا آب نکرده باشند کوفته را سفت می کنند.

برای اینکه کوفته خوشمزه تر شود:

اگر شماهم نکته و تجربه ای در زمینه‌ی پخت کوفته و وا نرفتن و سفت شدن آن دارید، برای کامل شدن این پست در قسمت نظرات بفرمایید. تجربه های شما برای چاره دان خیلی ارزشمند است.

برای خوشمزه شدن کوفته های خود چیکار می کنید؟

در ادامه بخوانید: رازهای درست کردن شامی نرم و خوشمزه

برچسب هاتجربه آشپزی خورشت خوشمزه وا رفتن

سلام مال من خیلی عالی شد ممنون فقط من از برنج استفاده نکردم برای وا نرفتن و فقط از لپه استفاده کردم در ضمن ۲ عدد تخم مرغ به جای آرد زدم نه خیلی سفت شد نه وا رفت و برای سسش هم ۴ قاشوق غذا خوری رب گوجه فرنگی رو همراه با اشکنه مرغ کمی روی شعله قرار دادم و کوفته هارو اول کمی تو روغن داغ قرار دادم بعد ۵ دقیقه بهش آب اشکنه مرغ اضافه کردم و در آخر سس رو بهش اضافه کردم و ۵ دقیقه حرارت دادم.

سلام ممنون از تجربه خوبت که برامون نوشتی ?

با سلام کوفته من شل شد بهش ارد و خورده های نان سوخاری زدم.خوب سفت شد

سلام مریم عزیر ممنون که تجربه خوبت رو برای ما هم نوشتی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وقتی دیدگاهم تایید شد من را از طریق ایمیل باخبر کن

چكار كنيم كوفته وا نره

جدیدترین مطالب چاره‌دان را برای من هم بفرست.

میتونی ایمیلت رو وارد کنی تا تازه‌ترین مطالب چاره‌دان رو از دست ندی و هر وقت خواستی از ایمیلت بخونی

آیا میدونید برای اینکه کوفته وا نره، باید چی کار کنید!؟ سس کوفته باید جوشان باشه تا کوفته ها رو به اون اضافه کنید، در غیر این صورت وا میره!۲۰ دقیقه اول پخت، به هیچ وجه درب قابلمه رو نبندید!هر چی بیشتر مواد رو ورز بدید، احتمال وا رفتن کمتره!کوفته ها رو یکی یکی به […]

آیا میدونید برای اینکه کوفته وا نره، باید چی کار کنید!؟

سس کوفته باید جوشان باشه تا کوفته ها رو به اون اضافه کنید، در غیر این صورت وا میره!۲۰ دقیقه اول پخت، به هیچ وجه درب قابلمه رو نبندید!هر چی بیشتر مواد رو ورز بدید، احتمال وا رفتن کمتره!کوفته ها رو یکی یکی به سس اضافه کنید، اگر سس از جوش افتاد، بذارید دوباره به جوش بیاد، بعد یکی دیگه اضافه کنید.با رعایت این نکات، کوفته اصلا وا نمیره!

چكار كنيم كوفته وا نره

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .


 


 

ارسال نظر


نظرات شما ( 12 نظر )

یکشنبه 6 اسفند 1391 12:45

چكار كنيم كوفته وا نره

شنبه 14 اردیبهشت 1392 12:47

یکشنبه 15 اردیبهشت 1392 11:30

یکشنبه 19 خرداد 1392 11:40

جمعه 17 خرداد 1392 12:35

سه شنبه 14 خرداد 1392 10:45

شنبه 25 خرداد 1392 11:35

چهارشنبه 22 خرداد 1392 11:32

چهارشنبه 29 خرداد 1392 11:05

چهارشنبه 29 خرداد 1392 12:10

جمعه 31 خرداد 1392 12:46

سه شنبه 4 تیر 1392 11:10

یکشنبه 9 تیر 1392 11:05

سه شنبه 18 تیر 1392 10:15

شنبه 22 تیر 1392 11:47

یکشنبه 13 مرداد 1392 10:33

یکشنبه 20 مرداد 1392 09:33

سه شنبه 22 مرداد 1392 13:40

دوشنبه 1 مهر 1392 07:47

چهارشنبه 15 آبان 1392 13:26

دوشنبه 6 آبان 1392 10:03

دوشنبه 11 آذر 1392 09:50

چهارشنبه 25 دی 1392 15:08

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393 10:51

جمعه 10 بهمن 1393 10:36

ضمیمه این هفته

آشپزی و تغذیه, آموزش انواع غذاها, مطالب ویژه

چرا کوفته های من وا میره؟ / طرز تهیه کوفته خوشمزه

کوفته از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که درست کردن آن فوت و فن های زیادی دارد . درست کردن یک کوفته خوشمزه نیاز به تجربه و مهارت بالایی دارد . در این مطلب ما برای شما طرز تهیه یک کوفته خوشمزه همراه با تمامی نکات مهم برای پخت و جلوگیری از وا رفتن آن آورده شده است.

نکات مهم برای وا نرفتن کوفته

چكار كنيم كوفته وا نره

متعادل نبودن نسبت مواد اولیه، پختن کامل لپه، مقدار لپه بیش از حد، چرب بودن بیش از حد گوشت، درست ورز ندادن مایه کوفته، کم بودن مایع سس و پائین بودن دمای سس هنگامی که کوفته‌ها را به سس اضافه می‌کنید.

هنگام اضافه کردن کوفته ها به سس باید ابتدا سس جوشان باشد سپس زیر آن را کم کنید و یکی یکی کوفته های آماده را اضافه کنید . به هیچ وجه درب قابلمه را در ۱۰ دقیقه اول نبندید.

هر چی بیشتر مواد رو ورز بدید، احتمال وا رفتن کمتره

گوشت مصرفی در تهیه کوفته تبریزی بهتر است از تلفیق گوشت گوسفندی و گوشت گوساله انتخاب شود. نسبت استفاده گوشت‌ها نصف و نصف خواهد بود.

آب پیاز باید کاملا گرفته شود.

لپه و برنج باید نیم پز باشه. نه اینکه کاملا بپزه و یا خام باشه.

به هیچ وجه تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چون هر تکون کوچیک ممکنه باعث ترک خوردنش بشه.

مواد لازم کوفته تبریزی

برنج ۱ پیمانه

لپه ۱ پیمانه

گوشت چرخ‌شده ۵۰۰ گرم ( مخلوط گوساله و گوسفند و کم چرب)

پیاز خام ۱ عدد

سبزی ۵۰۰ گرم( شامل: تره، مرزه، شوید، جعفری، ترخون )

تخم مرغ ۱ عدد

سیب زمینی ۱ عدد

نمک، فلفل، زیره سبز، زعفران به میزان لازم

طرز تهیه کوفته تبریزی

ابتدا گوشت چرخ‌شده و پیاز رنده شده را درون غذاساز و یا هاون برقی ریخته و برای چند دقیقه کاملا میکس کنید.

لپه نیم پز و سیب‌زمینی پخته و رنده ریز شده (متوسط) را نیز به طور جداگانه درون غذاساز نرم کنید.

برنج را که از قبل به مدت ۸ دقیقه در آب جوش نیم‌پز و میکس کرده‌اید به مواد اضافه کنید و خوب ماساژ دهید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

همه مواد را به ظرف نسبتا گودی منتقل نمایید و نمک، فلفل، در صورت تمایل زیره سبز، زعفران آب‌زده و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب ماساژ دهید. (می‌توانید از غذاساز کمک بگیرید.)

سبزی خردشده را به مواد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.

در این مرحله یک تنظیف پارچه‌ای را کف یک کاسه قرار دهید و کلیه مواد کوفته را درون تنظیف بریزید.

در تهیه کوفته تبریزی اصل نصف مواد (برنج و لپه ) را میکس میکنند و بقیه را همان طور به مواد اضافه می کنند و ورز می دهند .

مواد لازم داخل کوفته تبریزی

پیاز سرخ‌شده ۲ قاشق غذاخوری

گردو ۱/۴ پیمانه

آلو ۱/۲ پیمانه

زرشک (اختیاری) ۱/۴ پیمانه

تخم مرغ آب‌پز ۱ عدد

پر کردن کوفته تبریزی

در این مرحله گردوی خیس‌خورده، در صورت تمایل تخم مرغ آب‌پز شده، زرشک و آلو را وسط مواد کوفته قرار دهید و تنظیف را به خوبی گره بزنید و با دست مرطوب کوفته را به شکل گرد فرم دهید.

کوفته تبریزی بزرگ

مواد لازم جهت تهیه سس کوفته تبریزی

چكار كنيم كوفته وا نره

رب گوجه‌فرنگی۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

آب ۴ پیمانه

نمک، فلفل، زعفران به میزان لازم

طرز تهیه سس کوفته تبریزی

پیاز را سرخ کنید. رب گوجه‌فرنگی را تفت دهید و ادویه‌جات را اضافه کنید و در نهایت آب را بیفزایید.

سپس کوفته را درون سس قرار دهید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت با حرارت ملایم پخت کنید.

در صورت تمایل می‌توانید مواد کوفته را به ۱۰ قسمت تقسیم نمایید و هر کوفته را به طور جداگانه پر کنید. در این صورت نیازی به استفاده از تنظیف نخواهد بود . کوفته ها را به آرامی و یکی یکی به سس اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه درب آن را بگذارید .در این صورت زمان پخت نیز ۴۰ دقیقه می شود . من خودم بیشتر اینجوری درست میکنم .

گردآوری: حیاط خلوت

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

⇐ کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز ⇒

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

۱۳۹۸-۰۲-۲۶

۱۳۹۷-۱۲-۲۲

۱۳۹۶-۰۲-۲۹

ماهنامه سفره ایرانی: موسی دادویرین (Musa Dagdeviren) در سال ۱۹۶۰ در شهر نیزیپ (Nizip) ترکیه …

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

آموزش انواع غذاها, مطالب ویژه, نکات مهم آشپزی

درست کردن کوفته تبریزی خوشمزه و اصیل فوت و فن های خودشو داره که یکی از مهم ترین آن ها فوت و فن وا نرفتن کوفته است .

کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی است . تهیه یک کوفته تبریزی اصیل نیاز به تجربه و مهارت زیادی دارد .

در این مطلب از حیاط خلوت همه نکات و فوت و فن های وا نرفتن کوفته ، علت وا رفتن کوفته ، علت سفت شدن کوفته ، ترکیب سبزی کوفته تبریزی و طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه را به طور کامل و مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش داده ایم .

علت ترک خوردن کوفته تبریزی / چه کار کنیم کوفته وا نرود 

چكار كنيم كوفته وا نره

برای وا نرفتن کوفته چه کنیم / جلوگیری از وا رفتن کوفته

درست کردن یک کوفته تبریزی خوشمزه نکات ریزی دارد که در ادامه تمام نکات مهم برای خوشمزه تر شدن این غذای ایرانی و جلوگیری از وا رفتن کوفته و سفت شدن کوفته را به شما عزیزان آموزش می دهیم .ته

برای تهیه کوفته تبریزی باید به میزان مواد اولیه توجه کنید .

در صورت زیاد یا کم بودن یکی از مواد اولیه مثل گوشت و لپه و … ممکن است کوفته سفت شود و یا وا رود .

مقدار لپه و برنج بیش از حد باعث وار رفتن کوفته می شود .

و زیاد بودن میزان گوشت باعث سفت شدن کوفته می شود .

پس دقت کنید که اندازه مواد اولیه کوفته باید کاملا به اندازه و متناسب باشد .

گوشت مصرفی در تهیه کوفته تبریزی باید از مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله باشد .

نصف گوشت گوسفندی و نصف دیگر گوساله باشد .

گوشت مورد استفاده در کوفته تبریزی برای چسبندگی بهتر و جلوگیری از وا رفتن کوفته بهتر است ۲ مرتبه چرخ شود .

همچنین چرب بودن بیش از حد گوشت نیز یکی از علت های وا رفتن کوفته است .

یکی از نکات مهم برای داشتن یک کوفته درجه یک و خوب میزان ورز دادن است .

هر چی بیشتر مواد رو ورز بدید، احتمال وا رفتن کمتره

مواد کوفته را خوب ورز دهید تا زمانی که به دست بچسبد و یک حالت چسبندگی پیدا کند .

معمولا ده دقیقه ورز دادن مواد کافی است .

اگر مواد را بیش از حد ورز دهید ممکن است باعث سفت شدن کوفته شود .

یکی از اشتباهاتی که ممکن است باعث وا رفتن کوفته شود زمان اضافه کردن کوفته ها به سس است .

دمای مایع سس هنگامی که می خواهید کوفته ها را به آن اضافه کنید بسیار مهم است .

باید اجازه دهید که سس به جوش بیاد سپس زیر آن را کم کنید

و یکی  یکی با کمی مکث کوفته ها را به سس اضافه کنید .

میزان سس نباید خیلی زیاد یا کم باشد .

سس نباید کاملا روی کوفته ها را بگیرد .

به هیچ وجه تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چون هر تکون کوچیک ممکنه باعث ترک خوردن کوفته شود.

* برای وا نرفتن کوفته باید آب پیازی که به مواد اضافه می شود کاملا گرفته شود .

* به هیچ وجه درب قابلمه را در ۱۰ دقیقه اول نبندید.

* لپه و برنج را نیم پز کنید نه اینکه کاملا بپزه و یا خام باشه

* از یک ظرف بزرگ برای درست کردن کوفته استفاده کنید تا کوفته ها از یکدیگر فاصله داشته باشند و روی هم قرار نگیرند .

* اگر مواد داخل کوفته ی شما خام می ماند بهتر است که قبل از اضافه کردن کوفته ها به سس با خلال دندان چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا برنج های وسط کوفته خام نماند .

* یکی از فوت و فن های وا نرفتن کوفته این است که بعد از اینکه مواد کوفته را گرد کردید روی آن را بپوشانید و آن را داخل یخچال قرار دهید و استراحت دهید .

بهتر است مواد را شب قبل درست کنید داخل یخچال قراردهید و روز بعد برای آن سس درست کنید .

و کوفته ها را به سس اضافه کنید این یکی از ترفند های جالب برای جلوگیری از وا رفتن کوفته است .

اگر زمان لازم برای این کار را ندارید می توانید ۲ ساعت داخل فریزر بذارید .

چه کنم تا کوفته باز نشه / وا نرفتن کوفته

چكار كنيم كوفته وا نره

سبزی کوفته چیه / سبزی کوفته تبریزی 

سبزی کوفته تبریزی شامل سبزی هایی است که عطر خاصی را به کوفته می دهد.

سبزی کوفته شامل جعفری، تره، نعنا، ریحان، ترخون و پیازچه است.

اگر ریحان نداشتید می توانید از گشنیز استفاده کنید.

سبزی کوفته را باید دقیقا هنگام پخت از تره بار تهیه کنید تا عطر آن در کوفته بیشتر باشد.

اگر در دسترس نبود می توانید از سبزی خشک نیز استفاده کنید اما عطر سبزی تازه بیشتر است.

برنج : نصف پیمانه

لپه : یک پیمانه

گوشت چرخ کرده : سیصد و پنجاه الی چهارصد گرم

سبزی کوفته :پانصد گرم

تخم مرغ : یک عدد درشت

الو و مغز گردو و زرشگ برای داخل کوفته

پیاز: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق

نمک فلفل به مقدار لازم

ابتدا لپه و برنج را که از چند ساعت قبل خیس کردیم هر کدام را جدا میپزیم .

لپه را با کمی زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود بعد داخل آبکش ریخته و ابکشی میکنیم

برنج را هم جداگانه میپزیم اب برنج فقط در حدی باشد که سطح برنج خیس باشد و بدون در و بدون روغن فقط در حدی که ابش کشیده بشه میپزیم

بعد لپه را با یک گوشت کوب غذاساز کمی میکوبیم نه در حد له شدن فقط یه مقداری که لپه یه کم از هم باز بشه

لپه و برنج را کنار گذاشته تا کمی خنک شود

و گوشت را همراه یک عدد پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده خوب ورز داده

و بعد برنج و لپه و سبزی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زرد چوبه را هم به گوشت اضافه کرده

و خوب ورز میدهیم ورز دادن کوفته یکی از نکات باز نشدن کوفته هست .

پس خوبه خوب با دست ورز بدین .

چکار کنیم کوفته وا نرود / سبزی کوفته تبریزی شامل چیست؟

علت وا رفتن کوفته و سفت شدن آن / چرا کوفته های من وا میره 

بعد کمی دستتون رو خیس کنید و کوفته ها را با دست گرد کرده

و داخل اون رو یک الو و گردو و زرشک میذاریم یا اینکه تخم مرغ آب پز بزاربن .

خوب گرد کنید تمام درزها رو با دستتون بپوشونید فشرده کنید.

چرا کوفته سفت می شود / با کوفته وا رفته چیکار کنم 

***********************

نکات کلیدی برای پخت شله زرد خوشمزه و خوش رنگ

***********************

برای سس ابتدا  ۱ پیاز را نگینی خرد و سرخ کرده بعد کمی زرد چوبه و فلفل زده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت داده تا رنگ باز کنه

مقداری اب جوش ریخته و میگذاریم تا به جوش بیاد .

زیر گاز را کم میکنیم و بعدش کوفته ها را داخل سس میندازیم

اگه کوفته شل شد چه کنم / طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل

***********************

نکات مهم پختِ یک «ته چین» خوشمزه

***********************

حرارت هم کم باشه

برای پخت کوفته یک ساعت زمان لازم است .

اگر تمام نکات بالا را رعایت کنید کوفته شما وا نمی رود .

اما اگر کوفته شما شل شد یا وا رفت به هر دلیلی می توانید آن را به یک سوپ خوشمزه تبدیل کنید

مقداری آب جوشیده به مواد اضافه کنید و یک ساعت دیگر اجاز دهید که مواد بپزد و نرم تر شود .

گردآوری: حیاط خلوت

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

⇐ کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز ⇒

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

۱۳۹۸-۰۲-۲۶

۱۳۹۶-۰۸-۱۵

۱۳۹۶-۰۲-۲۹

ماهنامه سفره ایرانی: موسی دادویرین (Musa Dagdeviren) در سال ۱۹۶۰ در شهر نیزیپ (Nizip) ترکیه …

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه


 

 

۱-برای اینکه کوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به مواد آن بیافزائید۲_ می توانید مقداری عدس خام را چرخ کرده و در موادتان از آن استفاده کنید۳_ پس از گلوله کردن کوفته ها و قرار دادن در قابلمه ،حرارت آتش را زیاد کنید تا بجوشد و سپس کم کنید تا با آرامش بپزد.

چند دلیل رایج که باعث باز شدن (وا رفتن) کوفته می‌شود:_ متعادل نبودن نسبت مواد اولیه، پختن کامل لپه، مقدار لپه بیش از حد، چرب بودن بیش از حد گوشت، درست ورز ندادن مایه کوفته، کم بودن مایع سس و پائین بودن دمای سس هنگامی که کوفته‌ها را به سس اضافه می‌کنید.

فوت مهم کوفته‌گری!استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث می‌شود که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد! توجه داشته باشید که سیب زمینی را حتما همراه لپه چرخ کنید. اگر سیب زمینی به تنهایی چرخ شود حالت کشدار پیدا می‌کند که باعث به هم خوردن انسجام و چسبندگی مواد می‌شود.برای اینکه مواد براحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیواره‌های چرخ نچسبند نیز قبل از چرخ کردن آن‌ها کمی فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید

تالار گفتوگوایرانیان

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

چكار كنيم كوفته وا نره

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

چكار كنيم كوفته وا نره
چكار كنيم كوفته وا نره
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *