چای هل دار در بارداری

دوره مقدماتی php
چای هل دار در بارداری
چای هل دار در بارداری

ادویه نیز مانند سبزیجات نقشی مهم در پخت و پز دارد.
ادویه به ریشه، سبزیجات و موادی گفته می شود که به غذا افزوده می شود تا طعم آن را تغییر دهد. ادویه نه تنها برای طعم دادن بلکه برای تغییر رنگ نیز استفاده میشوند.

زردچوبه در دوران بارداری بسیار مفید است. این ماده خاصیت مسکن و کاهش مشکلات پوستی دارد. این ماده طبیعی از آسیب های الکل، مواد شیمیایی و قرص ها به کبد جلوگیری می کند. همچنین باعث کاهش استرس می شود. روزانه می توانید تا هشت گرم زردچوبه مصرف کنید. 

زنجبیل برای درمان حالت تهوع بارداری و استفراغ در دوران بارداری مفید است. برای درمان حالت تهوع می توانید روزی یک گرم زنجبیل به مدت چهار روز متوالی مصرف کنید. مطالعات نشان می دهد این ماده باعث درمان حالت تهوع شود.

چای هل دار در بارداری

فلفل سیاه منبعی غنی از کروم است که برای خانم باردار مورد نیاز است. مقدار کم کروم باعث افزایش قند خون و کلسترول می شود که باعث دیابت و بیماری های قلبی می شود. مطالعات نشان می دهد دیابت ناشی از بارداری را می توان با مصرف مرتب کروم کاهش داد. مقدار مناسب فلفل سیاه در روز سی میکروگرم می باشد.

دوره مقدماتی php

می توانید چای هل در دوران بارداری مصرف کنید. این ماده به کاهش حالت تهوع کمک میکند.

جعفری تازه غنی از فولات است. خانم باردار به فولات برای رشد مغز، تقسیم سلولی و سنتز دی ان آ نیاز دارد. مقدار مناسب فولات در رژیم غذایی برای جلوگیری از نقص لوله عصبی لازم است.

دانه های شنبلیله باعث تحریک رحم می شوند بنابراین برای خانم باردار ممنوع می باشد. همچنین مصرف دانه های شنبلیله باعث استفراغ، نفخ و اسهال می شود. مقدار زیاد این ماده باعث عقب ماندگی جنین می شود.

از مصرف این ماده در دوران بارداری اجتناب کنید زیرا باعث سقط جنین می شود. همچنین این ماده برای جلوگیری از بارداری مصرف می شود و باعث کم خونی می شود.

سیر حاوی مواد سمی می باشد به همین دلیل در بارداری توصیه نمی شود. همچنین اگر به مقدار زیاد مصرف شود باعث سوزش معده و خونریزی می شود.

گلپر باعث رقیق شدن خون می شود به همین دلیل در دوران بارداری توصیه نمی شود.

چای نعناع باعث شل شدن رحم و سقط جنین می شود. همچنین روغن نعناع در دوران بارداری باعث شروع خونریزی می شود بنابراین بهتر است پیش از مصرف هر گونه نعناع مراقب باشید. 

 

در انتها امیدوارم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد و اطلاعات مورد نیاز را کسب کرده باشید. برای بدست آوردن اطلاعات درباره سایر مواد غذایی به شما پیشنهاد می دهم که مقاله ” بسته کامل آموزشی تغذیه دوران بارداری” را مطالعه کنید.

منبع: http://www.momjunction.com/articles/spices-to-eat-and-avoid-during-pregnancy_00339319/#gref

مگه نمیگن جعفری بده

خوردن چای هل و دارچین تو ماه پنجم بارداری ضرر داره یا ن

سلام
اینا گرمی هستن
بخصوص دارچین
فک کنم فقط ماه اخر میشه گرمی استفاده کرد
بازم نمیدونم دقیق

گرمی خیلی کم بخوری بهتره.

مقدار کم مشکلی نداره
در حد یه فنجان در روز بیشتر از این بهتره خورده نشه

میگم تو اقدام ک مشکلی نیس چای دارچین بخوریم؟؟؟

چای هل دار در بارداری

سوال منم هس?

نه عزیزم مشکلی نداره؛ کم بخور
دارچین زیاد نریز
غلیظ نباشه ضرر نداره

تو اقدام خیلی هم‌خوبه دارچین برا کارکردن تخمدان ها هر چقد میتونی بخور

;ممنون از راهنماییت:blush:

مرسی ک جواب دادی?

س دارچين اوايل بارداري ضررداره…دارچين زعفران نعناع .زرشک فلفل تند…

مواد غذایی مضر در دوران بارداری

سلام عید بندگی همتون مبارک، تا میتونید گرمیجات نخورید، فقط ماه آخر اونم نزدیک به زمان زایمانتون استفاده کنید که بچه به قول قدیمی های زردی نگیره.

عيد شماهم مبارک فاطي جون.

ماه آخر اونم نزدیک به زمان زایمانتون استفاده کنید

گرمی بخورن تا بچه زردی نگیره؟

آره شنیدم اگه مادر گرمی زیاد خورده باشه، نوزاد زردی (یرقان)میکنه.

مرسی از راهنماییتون:blush:

آها برعکس نوشته بودین من تعجب کردم
گرمی زیاد بخوره زردی میاره نه اینکه نخوره

آره اشتباه تایپی شد☺

نه خیلیم خوبه

مامی گپ، کلیه حقوق برای دانشنامه فرزند محفوظ است.

سبد خرید ثبت سفارش

جمع اقلام: 0 تومان

سبد خرید ثبت سفارش

خواص هل و طریقه مصرف هل و فواید استفاده از آن همراه با چای ماسالا در این مقاله توضیح داده شده است. با چای مارکت همراه باشید.

نام جهانی هل عبارت است از Elettaria cardamom. هل نوعی گیاه (و اصطلاحاً درخت) و جزو ادویه‌ها است که در درون آن دانه‌هایی سیاه رنگ وجود دارد.چای هل دار در بارداری

طعم هل تا حدی شیرین و به‌نوعی نمکین است. هم پوسته و هم دانه‌ی آن عطری تند و مخصوص به خود دارد.

از هل در پخت انواع شیرینی‌ها و غذاهای گرم و هنگام صرف نوشیدنی‌های معطر از جمله در انواع چای و قهوه استفاده می‌شود.

هل در دنیا جزو ادویه‌های نسبتاً گران قیمت است. استفاده از این گیاه که بومی هندوستان، نپال و بوتان است؛ در طب سنتی هند تحت عنوان Ayurveda مرسوم بوده و نیز در طب سنتی چینی نیز دارای سابقه‌ای باستانی است..

هل دو نوع اصلی دارد؛ هل سبز Elettaria و هل غیر سبز که شامل هل سیاه، هل سفید و هل قرمز Amomum می‌شود.

هل را باید در غلاف آن و در جعبه‌ی چوبی و محفوظ و در جای خنک، تاریک و خشک نگهداری کرد و گاهی آن را در معرض هوادهی به دور از رطوبت و حشرات قرار داد.

طبق گزارش وزارت کشاورزی ایالات متحده (United States Department of Agriculture) هل دارای آهن، منیزیوم، سلنیوم، روی و بخصوص منگنز است.

هم‌چنین هل در مقادیری کمتر، دارای کلسیم، پتاسیم، ویتامین B و C، پروتئین، اسیدهای چرب و فیبرهای غذایی است.

به عبارت دیگر هل یک منبع غنی از مواد معدنی غذایی محسوب می‌شود.

هل به دلیل داشتن مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان در پیشگیری از سرطان‌های متعارف و بخصوص سرطان روده‌ی بزرگ بسیار مؤثر است.

از دیگر خواص هل می‌توان به کاهش التهاب قلب اشاره کرد. تنظیم فشار خون از دیگر خواص آن است. در گیاه هل، کلسترول خوب (HDL) وجود درد و همین موضوع سبب وجود خاصیت فوق در هل شده است.

از دیگر خواص هل می‌توان به حفظ تعادل گلوکز و انسولین توسط آن در بدن اشاره کرد. نکته‌ی مهم این است که خواص هل در این مورد هم شامل پیشگیری از دیابت و هم شامل کاهش عوارض دیابت است.

نوعی روغن اسانس دار در هل وجود دارد که از آن در «آروماتراپی» ضد تنشی (ماساژ و رایحه درمانی با روغن) نیز استفاده می‌شود.

فیبر موجود در هل،  اشتها را کاهش داده و «ملاتونین» موجود در آن به چربی سوزی کمک می‌کند و به همین دو دلیل، کمک به لاغر شدن یکی دیگر از خواص هل است.

در متون طب سنتی هند یکی از خواص هل ، درمان ناراحتی‌های گوارشی ذکر شده است. هل، اسیدی شدن، التهاب و ناراحتی‌های معده و دستگاه گوارشی را بهبود می‌بخشد.

از دیگر خواص هل می‌توان به ضد میکروب بودن آن به دلیل وجود روغن‌هایی خاص در آن اشاره کرد.

این روغن‌ها در سلامتی پوست، مو، خون و نیز مثانه از طریق جلوگیری از به وجود آمدن و تکثیر میکروب‌های خطرناک، مؤثر هستند.

از خواص هل، ضد التهاب بودن آن است. نکته‌ی جالب‌توجه این است که هل در درمان چاقی‌هایی که ناشی از استرس هستند نیز مؤثر است.

در طب سنتی چین از هل برای درمان ناراحتی‌های دندان استفاده شده است. این خاصیت نیز ناشی از وجود مواد ضد میکرب در هل است.

هل از دیرباز به عنوان یک آدامس طبیعی و خوشبو کننده‌ی نفس مورد استفاده قرار گرفته است.

نتایج آزمایش‌های انجام شده توسط محققان نشان می‌دهد که جلوگیری از آسیب‌های تنفسی و استنشاقی و نیز بهبود آسم و برونشیت از دیگر خواص هل است.

از هل در ماساژ درمانی با روغن استفاده می‌شود و این امر به بهبود سیستم گردش خون و گردش اکسیژن در بدن یاری می‌رساند. مصرف هل گرفتگی رگ‌ها و مشکلات قلبی را درمان می‌کند.

از زمان‌های بسیار قدیم و در طب سنتی، ضد استفراغ و ضد دل‌پیچه بودن هل بیان شده است.

انداختن چند دانه هل در قوری چای و نیز اضافه کردن پودر هل به برخی غذاها، استفاده در دسرها و شیرینی‌ها، مرسوم‌ترین روش مصرف هل است.

طبق نتایج تحقیقات انجام شده توسط محققان، مصرف چای هل دار در ایام بارداری سبب تقویت حافظه و یادگیری و تقویت رفتاری کودک در آینده خواهد شد.

هم‌چنین استفاده از پودر هل در تخفیف استفراغ‌های حاملگی مؤثر است.

مهم‌ترین موضوع در این مورد لزوم مصرف کم آن است زیرا تحقیقات دقیق و موثقی در مورد میزان مصرف درست آن وجود ندارد. اگر دچار بیماری خاصی هستید با پزشک در مورد مصرف هل و میزان آن مشورت کنید. این مورد برای دوران بارداری نیز صادق است. برخی افراد معتقدند که روزانه باید کمتر از یک مثقال مصرف شود.

در سطور فوق به خواص هل از نظر پیشگیری و درمان سرطان روده‌ی بزرگ اشاره کردیم.

علاوه بر مورد فوق، طبق تحقیقات انجام شده یکی از مهم‌ترین خواص چای هل و دارچین از بین بردن ریسک ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ است.

خواص چای هل و دارچین باعث می‌شود که میزان ریسک سرطان 48 درصد کاهش یابد و به عبارت دیگر مصرف هل و دارچین باهم، به نوعی ایجاد خواص تکمیلی می‌کنند.

ترکیب هل و چای ماسالا معجونی از فواید مختلف است. شما نیز از فواید فوق‌العاده‌ی چای ماسالا و هل سبز استفاده کنید. برای فراگرفتن طرز تهیه‌ی چای ماسالا همراه با هل سبز به مقاله‌ی طرز تهیه چای ماسالا مراجعه فرمایید.

به‌طور کلی خواص هل را می‌توان در این موارد خلاصه کرد:

تقویت و حفاظت از سیستم گوارشی، کنترل میزان کلسترول، پیشگیری از انواع سرطان، بهبود ناراحتی‌های قلبی و عروقی، بهبود سیستم گردش خون در بدن انسان، درمان بیماری‌های دندان، برطرف کردن مشکلات مرتبط با جذب مواد غذایی توسط بدن، درمان عفونت‌های دستگاه ادرار، برافروختگی کلیه (نفریت) و سوزاک (گونوره)، انزال سریع، درمان ضعف قوای جنسی و اختلال عملکرد جنسی مردان، تخفیف دل‌پیچه و سکسکه، کمک به لاغری و تناسب اندام و سلامتی پوست و مو.

در ضمن،  ترکیب هل و چای ماسالا، معدن سلامتی است.

آدرس پست الکترونیک شما نمایش داده نمیشود.

چای هل دار در بارداری

دیدگاه

ذخیره اطلاعات وارد شده در این مرورگر برای دفعات بعدی.

چای مارکت ارائه کننده انواع چای و دمنوش با کیفیت از بهترین چای ایرانی، چای سیاه، چای سفید، چای سبز، چای ماچا، چای ماسالا و انواع دمنوش های ترکیبی.

چای مارکت در نظر دارد تا با افزایش سطح آگاهی مصرف کننده و عرضه بالاترین کیفیت از چای و دمنوش، علاقه‌مندان به نوشیدنی‌های طبیعی و افرادی که به سلامتی خود اهمیت میدهند در رسیدن به این هدف عرضه سریع و مستقیم کالای با کیفیت و استاندارد یاری دهد.

 

تلفن: 02177860862 پست الکترونیک: info[@]chaymarket.com

مصرف برخی از ادویه ها مانند زردچوبه در دوران بارداری مفید و برخی دیگر مانند شنبلیله می تواند مضر باشد. هل در بارداری یکی از ادویه های توصیه شده برای خانم های حامله می باشد که خوردن آن به کاهش حالت تهوع کمک می کند.

بسیاری از متخصصان تغذیه، مصرف هل در بارداری را مجاز می دانند، اما لازم است بدانید که این ماده علی رغم خواص زیادی که دارد برای افرادی که دارای طبیعت گرم هستند، توصیه نمی شود. برای آشنایی بیشتر با خواص هل و باید و نباید های خوردن آن در دوران بارداری، خواندن این مطلب را پیشنهاد می دهیم.

هل میوه ای بسیار کوچک از تیره گیاه زنجبیل و دارای پوست تیره با دانه های خوشبو است که به عنوان چاشنی معطر در برخی غذا ها، شیرینی ها و نان ها استفاده می شود. دانه هل به سه رنگ سفید، سیاه و سبز یافت می شود که نوع سبز آن عطر تندتری دارد، بنابراین مصرف آن در کشور های گرمسیر مثل هندوستان، پاکستان و جنوب بلوچستان ایران بیشتر است. در ادامه قصد داریم درباره مصرف هل در دوران حاملگی اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

چای هل دار در بارداری

مقدار هل که به عنوان طعم دهند چای استفاده می شود، مصرف آن ممانعتی برای دوران بارداری و شیر دهی ندارد و می تواند تا حدودی به کاهش تهوع در این دوران کمک نماید، البته خانم های باردار برای جلوگیری از تداخل دارویی نباید از ادویه هل به منظور خوش طعم کردن غذای خود استفاده کنند.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته، مصرف عرق هل به دلیل داشتن ترکیبات سنگین دارای خواص کمتری نسبت به خود گیاه هل سبز می باشد. همچنین هل به دلیل ماندگاری کوتاهی که دارد، باید از نگهداری طولانی مدت و استفاده آن خودداری شود.

گیاه هل دارای طبع گرم است، بنابراین خوردن آن به دلیل خاصیت ضد عفونی کنندگی، ضد قارچ، ضد باکتری، آرامش بخش و طعم دهندگی برای افرادی که طبع سرد دارند، بسیار توصیه می شود. اما خوردن آن برای افراد با طبع گرم موجب تپش قلب و احساس گُر گرفتگی خواهد شد. بهتر است از این ماده خوش عطر و مفید به صورت ادویه و طعم دهنده چای و حلوا در فصل زمستان استفاده شود.

در مصرف هل در بارداری نیز همانند بسیاری از مواد غذایی دیگر نباید زیاده روی شود، ضمن اینکه خانم های باردار به منظور جلوگیری از تداخل دارویی بهتر است، از مصرف آن پرهیز کنند.

مصرف هل در بارداری برای درمان استفراغ و رفع حالت تهوع مفید می باشد، ضمن اینکه برطرف کننده زخم های دهان است، به این صورت که می توان مقداری دم کرده هل را در دهان قرقره کنید. ادرار آور و قاعده آور است، برای تسکین درد گوش مفید است. بر طرف کننده خستگی، رفع بیماری های چشم، تسکین درد روماتیسم، درمان سنگ کیسه صفرا، شادی آور، درمان نقرس از مزایای مصرف هل می باشد، در ادامه، برخی دیگر از فواید دارویی هل را ملاحظه می کنید.

دانه هل، خاصیت گرمابخش داشته و موجب تقویت معده و روده ها خواهد شد.

خوردن آن، اشتها را تحریک کرده و موجب بهبود هضم  غذا می شود.

دم کرده داغ آن، در تسکین کولیت و رفع سوء هاضمه، باد نفخ، حالت تهوع مؤثر بوده و مانع از ترشح زیاد اسید معده می شود.

مصرف هل موجب  درمان خلط گلو شده و از ایجاد آن جلوگیری می کند، بنابراین اضافه کردن آن به پودینگ و محصولات لبنی مانند شیر که خلط آور است، اثر آن را خنثی کرده و موجب هضم سریع می شود.

ضمن اینکه دانه های هل خاصیت داروی اکسپکتورانت را داشته و می تواند سینوس ها، بینی و سینه را از خلط و ترشحات اضافی پاک نماید.

هل در بارداری به دلیل خواص گرمابخشی و انرژی زیاد به بهبود روحیه و بازیابی توان از دست رفته کمک زیادی خواهد کرد، ضمن اینکه اضطراب و نگرانی را کاهش داده و در رفع افسردگی مفید می باشد.

خوردن هل برای تقویت کلیه هاو نیز درمان شب ادراری کودکان مفید می باشد. همچنین بادشکن بوده و گاز معده و روده را خارج می سازد.

استفاده از چند دانه هل در بارداری یا یک عدد میوه آن، در هنگام دم کردن چای به عنوان طعم دهنده، ضمن خوش طعم تر شدن چای، دارای خاصیت درمانی است.

دانه های هل ضد نفخ و بادشکن است و موجب تقویت معده می شود، بنابراین مصرف آن به هضم راحت تر غذا کمک خواهد کرد.

استفاده از آن در درمان سرفه و سرماخوردگی و تب نیز مؤثر است.همچنین مصرف آن برای رفع سردرد و کاهش حملات بیماری صرع توصیه می شود.

برای افرادی که عرق بدبویی دارند، یا برای رفع بوی بد دهان می توان مقدار ۶ گرم از هل به همراه غلاف آن به صورت چای دم کرد و به مرور در طول یک روز بنوشید.

به طور کلی خوردن هل نباید از یک مثقال بیشتر شود و زیاده روی در مصرف آن برای روده ها نیز مضر است. در پایان ضمن سپاس از همراهی شما، امیدواریم  این مبحث از کودک و والدین برای خوانندگان این مطلب مفید واقع شود.

منبع : آرگا



موهاتو ابریشمی کن !



روغن خراطین و خواص شگفت انگیز آن !


انواع کمد لباس شیک و کاربردی با قیمت های مناسب را اینجا ببینید



چطور ارزان به آنتالیا سفر کنیم؟


مدل ساعت های لوکس زنانه و مردانه با استایل های جذاب



تخفیفات مناسبتی جذاب برای خانم های خوش پوش

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

چای هل دار در بارداری

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

با ما در 7گنج  همراه شويد تا با خواص و مضرات اين گياه معطر بيشتر  آشنا شويد…

درختی است از خانواده زنجبیل به صورت وحشی و پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه درختان می‌روید. ارتفاع درخت ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر و بعصی‌ها دارای اعضاء چوبی تا ۳ متر ارتفاع و شاخه‌های هوایی و برگ‌های متناوب نوک تیز با گل‌های ریز سفید مانند گل باقلا و میوه ان کوچک ناشکوفا (پوشینه دار) بقدر بند انگشت با پوست تیره رنگ و دانه‌های متعدد می‌باشد. هل انواع مختلفی دارد: هل سفید و هل سیاه و هل سبز و هل رسمی. که طبیعت همه ان‌ها گرم و خشک و نوع سبز ان تند و معطر بوده و از دو نوع دیگر مرغوب تر است. دانه‌های هل بویی قوی و طعمی مطبوع دارد از مغز و پوستش برای درمان و معطر ساختن غذاها و پختن شیرینی استفاده می‌شود.

در ایران بیشتر از هل سبز استفاده می‌کنند.

هل دارای اسانس فرار و معطری در حدود ۴% می باشد ضمنا این گیاه دارای مواد رزینی و چربی نیز است .چای هل دار در بارداری

نام‌های دیگر آن: قاقله، هیل، هال، قاقله كبار، قاقله ذكر، قاقله غراب، قاقله صغار، قاقله انثی، خیربوا، هیل بوا، هال بوا، هیل غراب، حماما و هیل ذكر می‌باشد.

هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است

جویدن دانه های هل پس از صرف غذا ضمن كمك به هضم و گوارش بهتر غذا، می تواند بوی نامطبوع دهان(مثل بوی سیر و پیاز) را نیز خنثی كند.

دانه های هل خواص گرمابخشی داشته و معده و روده ها را تقویت می كنند.

هل اشتها را تحریك می كند و عمل هضم غذا را بهبود می بخشد.

نوشیدن دم كرده ی داغ آن موجب تسكین كولیت، سوءهاضمه، باد نفخ، حالت تهوع و بی حالی شده و مانع ترشح زیاد اسید معده می شود.

یكی از خواص ویژه و بسیار ارزشمند هل، جلوگیری از تشكیل خلط در گلو است. از این رو می توان آن را به محصولات لبنی و پودینگ ها افزود تا اثر شیر را كه موجب تشكیل خلط در گلو می شود خنثی كرده و به هضم آن نیز كمك كند.

دانه های هل خاصیت داروی اكسپكتورانت را دارد و سینوس ها و برونش ها، بینی و سینه را از خلط و ترشحات اضافی پاك می كنند.

هل چنان كه ذكر شد خواص گرمابخش و انرژی زا دارد از این رو به بهبود روحیه و بازیابی انرژی و توان از دست رفته كمك می كند، اضطراب و نگرانی را كاهش می دهد و در رفع افسردگی موثر است.

هل همچنین كلیه ها را تقویت می كند و گفته می شود برای درمان شب ادراری كودكان مفید است.

تقویت كنده قلب و بدن است.

علاوه بر این، بعضی ها هنگام دم كردن چای معمولی چند دانه هل یا یك عدد میوه هل را در چای می ریزند و همراه با آن دم می كنند. این چای، هم خوش طعم تر می شود و هم خاصیت درمانی دارد.

دانه هل تقویت كننده معده، ضدنفخ و بادشكن است؛ در ضمن به هضم غذا هم كمك می كند.

از هل به عنوان دارو برای معالجه سرفه، سرماخوردگی و تب استفاده می كنند.- در صورتی كه عرق بدبویی دارید یا دهان شما بوی خوبی نمی دهد، 6گرم هل را- با غلافش- به صورت چای دم كنید و در طول یك روز به مرور بنوشید.

برای درمان استفراغ و تهوع نیز توصیه می شود مقداری دم كرده هل مصرف كنید.

مصرف هل برای رفع سردرد و كاهش حملات بیماری صرع نیز توصیه می شود.به اين منظور  مقداری از هل را مانند انفیه از بینی بكشید.

 

هل سبز باعث شاداب شدن پوست می‌گردد چند دانه هل را در آب جوشانده آب را صاف نموده با یك قاشق روغن بادام شیرین مخلوط نموده صورت را ماساژ دهید.

مقدار هلی که برای برای معطر کردن چای به آن اضافه می کنند در دوران بارداري و شيردهي مانعی ندارد.

دم کرده : مقدر ۳۰ گرم هل کوبیده را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید بمدت ۱۰ دقیقه دم بکشد سپس صاف کرده و بنوشید .

هل را همچنین می توان به چای اضافه کرد .

 

 

برای تهیه یك دم کرده ی گیاهی معطر و آرام بخش و خوش طعم، 4 عدد دانه هل را همراه با 4 عدد دانه فلفل سیاه، 4عدد دانه میخك، یك قطعه دارچین نكوبیده و چند حلقه نازك زنجبیل تازه در 600 میلی لیتر آب بریزید. آن را به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید، اما مواظب باشید نجوشد.

دم کرده را صاف كنید و به صورت داغ همراه با كمی شیر یا عسل بنوشید.

نوشیدن این دم کرده دو بار در روز، درمانی فوق العاده برای سرفه و سرماخوردگی است.

نكته: برای عطرآگین كردن غذا، شیرینی یا مربا، حتما لازم نیست غلاف آن را باز كرده و دانه های سیاه رنگ هل را مورد استفاده قرار دهید؛ میوه هل با همان غلاف نیز به اندازه كافی غذاها را خوش طعم می كند؛ مگر آنكه طعم جویدن دانه های هل در دهانتان را دوست داشته باشید.

مصرف زياد هل در افرادي كه طبيعت گرم دارند مضر است.

كسانی كه یبوست دارند كمتر مصرف كنند.

كسانی كه فشار خون یا زخم معده دارند نباید در خوردن آن زیاده روی كنند.

مصرف زیاد آن هم تپش قلب را افزایش می دهد و هم برای بیماری های روده و ریه مفید نیست.

برای بیماری‌های سوزاك و سیفیلیس و عفونت های ادراری بانوان حامله مضر می‌باشد.

كسانی كه ورم پروستات دارند كم مصرف كنند.

مقدر مصرف زیاد هل برای روده ها مضر است . برای رفع این اشکال آنرا باید با کتیرا خورد .

توجه کنید که مقدار مصرف باید از یک مثقال بیشتر نشود.چای هل دار در بارداری

 

*** كپي برداري بدون ذكر نام و لينك 7گنج مجاز نميباشد.

دیدگاه شما

آدرس وبسایت

درضمن ادای سلام و احترام، من شنیده بودم که مصرف هل توانایی جنسی را پایین میاورند، آیا این حقیقت دارند؟ ممنون شما

گروه هفت کنج تو همه زمینه ها عالی هستید عالی و آسان در دسترس مرسی??

خیلی مفید بود بسیار سپاسگزارم

سپاس

هل رو صبح با معده خالی میخورم. آیا اینگونه مصرف کردن مضره؟

چه تعداد از دانه های هل در روز میشه مصرف کرد؟

سلام من 50 سالمه گاهی فشارم بالا میره و کمی سیر مصرف می کنم و سینوس هم گاهی عفونت میکنه آیا هل واسه رفع بوی سیر واسه من مناسبه و باعث بالا رفتن فشارم نمیشه در صورت امکان ممنون میشم جوابمو بدید و واسه فشار خون اگه تجویزی دارید ممنون میشم البته کم بالا میره و گاهی اوقات . شاد و سالم باشید و سپاس از لطفتون

سلام دم نوش چای ترش(برگ گیاه قرمز رنگ هست) درمان فشار خون بالاست و فواید دیگه ایی هم داره

سلام من حدود سه ساله به دانه های هل معتاد شدم . موقع ناراحتی بمن ارامش میدن و در طول هر روز حدود ده الی بیست دانه هل رو خالی میخورم. من دختر هستم و دچار بیماری داخلی شدم اما بدنم کاملا به این دانه ها عادت کرده میشه بدونم مضرات این دانه های هل چیه و روزانه چقدر مصرفش کافیه؟

سلام خسته نباشیدمن شنیدم استفاده هل برای دخترامضرره حقیقت داره؟

درصورتی که زیاده روی نکنید و مقدار مناسب استفاده کنید هیچ مشکلی برای دختران ندارد.

خیلی ممنون عآآآآآآآآآلی بــــــــــــود خیلی برای تحقیقی که داشتم خووووووف بود مرسی ^______^

خواهش میکنم خوشحالم که مفید بودیم

با ما در 7گنج همراه شويد تا با خواص و مضرات اين گياه معطر بيشتر آشنا شويد…

چای هل دار در بارداری
چای هل دار در بارداری
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *