سلام، ممنون از توجه و لطف شما
امام علی (ع) فرمودند: زن باردار هیچ خوراکی نمی خورد و هیچ دارویی به کار نمی گیرد که برتر از خرمای تازه باشد.
همانطور که میدانید ویار صبحگاهی یکی از علامتهای رایج در سه ماهه اول بارداری همه زنان است. نتایج مطالعات اخیر محققان نشان میدهد که بیشتر زنان باردار مبتلا به مشکل، نوشیدن انواع چایهای گیاهی از جمله چای زنجبیل را به عنوان یک روش درمانی خانگی، جهت تسکین حالت تهوع خود انتخاب میکنند. اما آیا نوشیدن چای زنجبیل در 9 ماه دوران بارداری زنان امن است؟ اگر نوشیدن این چای گیاهی در دوران بارداری زنان امن باشد، باز هم مطمئناً در کنار منافع خود، خطراتی برای سلامت خود مادر و جنین درون رحم او خواهد داشت. در ادامه این مقاله، به تمام سؤالات شما در مورد نوشیدن چای زنجبیل در دوران بارداری پاسخ داده شده و تردیدهای شما در مورد مصرف این گیاه مفید برطرف خواهد شد.
بله، به یاد داشته باشید که مصرف چای زنجبیل در مقادیر متعادل، برای همه زنان باردار امن است. همچنین، چای زنجبیل یک جایگزین عالی برای چای و قهوه به شمار میرود، زیرا دارای عطر و طعم عالی بوده و مصرف آن طیف وسیعی از منافع بهداشتی را برای بدن مادران مصرفکننده و جنین درون رحم این افراد به دنبال خواهد داشت علاوه بر این موارد، این نوشیدنی شگفتانگیز برای کنترل حالت تهوع و استفراغ زنان حامله، به ویژه در سه ماهه اول از دوران بارداری بسیار مفید میباشد. با این حال، بهتر است زنان حامله مصرف روزانه چای زنجبیل را در اندازه یک گرم محدود کنند.
اگر باردار هستید و حالت تهوع دارید و دنبال راهی برای کاهش ان هستید این مطلب 5 روش برای کاهش تهوع دوران بارداری را بخوانید
مصرف این گیاه اعجاب انگیز فواید زیادی برای بدن زنان باردار و جنین درون رحم این افراد دارد که مهمترین آنها عبارتند از:
چای زنجبیل برای زن حامله
حالت تهوع و استفراغ زنان باردار، اغلب با نام “ویار صبحگاهی” شناخته میشود؛ این مشکل در هفتههای اولیه از دوران حاملگی زنان بسیار شایع است. لازم است بدانید که مصرف گیاه زنجبیل به راحتی میتواند این مشکل مادران باردار را کنترل کند. کافی است زنان حامله بلافاصله بعد از بيدار شدن از خواب، در هنگام صبح اول چای زنجبیل را مصرف كرده و با کنترل شدت ویار صبحگاهی خود، بقیه روز را با حال خوش ادامه دهند.
گیاه زنجبیل به طور مستقیم بر روی عضلات شکم مادران باردار کار کرده و روند هضم مواد غذایی را در بدن این افراد بهبود میبخشد. به همین دلیل، بسیاری از پزشکان متخصص زنان و زایمان عقیده دارند که مصرف یک لیوان چای زنجبیل در طول روز، باعث تحریک معده و رودههای زنان حامله شده و عملکرد دستگاه گوارش این افراد را بهبود میبخشد.
زنجبیل با خواص ضد التهابی که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن زنان باردار و جنین درون رحم این افراد میشود. جالب است بدانید که چای زنجبیل، نوشیدنی است که نسبت به سایر محصولات گیاهی، میتواند به مبارزه با بیماریهای موجود در بدن زنان باردار کمک بیشتری نموده و از مبتلا شدن این زنان به انواع عفونتها جلوگیری کند.
ماهیت تسکین دهندگی چای زنجبیل باعث تسکین سریع درد عضلات گلو در دوران بارداری زنان شده و علائم سرفه و بیماری آنفولانزا را در بدن این افراد از بین میبرد. علاوه بر این موارد، نوشیدن چای زنجبیل در دوران بارداری، روند رشد عفونتهای موجود در ناحیه گلوی این مادران را مختل نموده و از شدت یافتن بیماری در بدن این افراد جلوگیری خواهد نمود.
لازم است بدانید که چای زنجبیل به ایجاد انسولین در بدن مادران باردار کمک کرده و برای حفظ سطح گلوکز خون در بدن این افراد بسیار مفید است. به همین دلیل، میتوان ادعا کرد که مصرف این گیاه، یک روش درمان عالی برای از بین بردن دیابت حاملگی در زنان باردار به شمار میرود.
به دلیل این که گیاه زنجبیل دارای خواص ضد التهابی و ضد درد است، مصرف آن توسط زنان حامله به کاهش التهابات عضلانی و خستگی ناشی از آن در 9 ماه دوران بارداری کمک شایانی میکند.
در نهایت، به خاطر بسپارید که گیاه زنجبیل توانایی بدن زنان حامله را برای جذب مواد مغذی مختلف به نحو شگفتانگیزی تحریک نموده و به حفظ تعادل ویتامینها و مواد معدنی در بدن این افراد کمک شایانی میکند.
برای اطلاع از اینکه آیا خوردن کاسنی در بارداری مضر است؟ یا نه این مطلب را بخوانید
شما به عنوان یک زن حامله میتوانید حدود دو تا سه فنجان چای زنجبیل را در روز مصرف کنید. برای این منظور، کافی است یک گرم ریشه گیاه زنجبیل را به دو تا سه قسمت تقسیم نموده و هر بار یک قسمت از آن را برای تهیه چای خود مورد استفاده قرار دهید.
در ادامه این مقاله، چند دستورالعمل ساده برای تهیه چای زنجبیل عنوان شده است (که با انواع طعمدهندهها ترکیب شده است). این دستورالعملها عبارتند از:
با این که مصرف چای زنجبیل در دوران بارداری زنان، ایده مناسبی است، اما اگر در اندازه بیش از حد مصرف شود، میتواند عوارض جانبی مختلفی را در بدن زنان حامله و جنین درون رحم این افراد ایجاد کند.
اگر چای زنجبیل، در مقادیر متعادل مصرف گردد، کاملاً بیخطر است. با این حال، اگر این گیاه مفید در اندازه بیش از حد مصرف شود، میتواند اثرات مضری را در بدن مادر حامله و جنین درون رحم او به جای گذارد که تعدادی از آنها به شرح زیر میباشند:
1-مصرف بیش از حد چای زنجبیل در دوران بارداری میتواند منجر به بروز عوارض قلبی و افزایش مشکل سوزش سر دل در بدن زنان باردار شود.
2-همچنین، مصرف بیش از حد این نوشیدنی در دوران حاملگی، توانایی لخته شدن خون در بدن مادر و جنین درون رحم او را پایین میآورد. همچنین، چای زنجبیل با مصرف ماده بیهوشی تداخل پیدا میکند. بنابراین، به عنوان یک زن حامله قبل از هر نوع عمل جراحی از نوشیدن چای زنجبیل خودداری کنید، زیرا اثرات این دارو را از بین میبرد.
3-از آنجایی که گیاه زنجبیل دارای ویژگی آرامبخشی بوده و مصرف آن عضلات بدن زنان باردار را شل میکند، خطر خونریزی در بدن این افراد را نیز همزمان با مصرف داروهای تولیدکننده خون در بدن افزایش میدهد.
اگر باردار هستید و نفخ شدید دارید و دنبال راهی برای کاهش ان هستید این مطلب کاهش نفخ شدید بارداری با چای قاصدک را بخوانید
هیچ تحقیق معتبری وجود ندارد که نشان دهد مصرف چای زنجبیل برای القای روند زایمان مفید است. با این حال، مصرف بیش از حد این گیاه در دوران بارداری باعث مبتلا شدن زنان به بیماری اسهال خواهد شد که برخی از زنان، درد ناشی از این بیماری را با تحریکات رحم خود اشتباه میگیرند. پس، یادتان باشد که نوشیدن چای زنجبیل انقباضات رحمی مادران باردار را تحریک نخواهد کرد.
بله، چای لیمو و زنجبیل به صورت ترکیبی یا به عنوان دمنوشهای جداگانه، اگر در مقدار متعادل مصرف شود، کاملاً امن خواهد بود. زنان میتوانند در ماههای اولیه از دوران بارداری خود از این چای برای از بین بردن حالت تهوع وویار صبحگاهی استفاده کنند؛ مصرف چای زنجبیل در ماههای اولیه از دوران بارداری برای جنین داخل رحم این مادران امن شناخته شده است.
در نهایت، به یاد داشته باشید با این که مصرف چای زنجبیل در طول دوران بارداری زنان مناسب بوده و زیر سایه مصرف آن، سلامت خود مادر و جنین درون رحم او تضمین میشود؛ اما اگر به عنوان یک زن حامله با مصرف این چای در مقدار خیلی زیاد احساس ناراحتی کردید یا با حس ناخوشایندی روبرو شدید، بلافاصله باید با دکتر متخصص زنان و زایمان در مورد وضعیت بدن خود مشورت کنید.
فیسبوک | تویتر | پینترست | بلاگ | الکسا
امروز تصمیم دارم تا در مورد فواید و عوارض مصرف چای زنجبیلی در دوران بارداری صحبت کنم. دوران بارداری باید برای زنان شورانگیز باشه چون که در حال مادر شدن هستن و این برای زنان بسیار پر ارزشه. اما با این حال…
امروز تصمیم دارم تا در مورد فواید و عوارض مصرف چای زنجبیلی در دوران بارداری صحبت کنم.
مصرف چای زنجبیلی در دوران بارداری
چای زنجبیلی در کنار طعم بسیار خوبی که داره فواید زیادی هم داره. مطالعات نشون میده که چای زنجبیلی توانایی درمان سرطان تخمدان رو داره. بنابراین یه فنجون چای زنجبیلی در هر روز در دوران بارداری میتونه از استرس اکسیداتیو و سرطان تخمدان جلوگیری کنه.
اثر چای زنجبیلی در جلوگیری و درمان سرطان تخمدان
چای زنجبیل برای زن حامله
وضعیت این سندروم در دوران بارداری میتونه بدتر بشه. اگه شما به این سندروم مبتلا هستین و علائم این بیماری در حال بدتر شدن هستن، میتونین چای زنجبیلی رو امتحان کنین. چای زنجبیلی حتما تاثیر خیلی خوبی خواهد داشت و درد شما رو هم کمتر میکنه.
بارداری توان زیادی از ماهیچه های شما میگیره و فشار زیادی به استخوان های شما وارد میکنه. نوشیدن روازنه یه فنجون چای زنجبیلی میتونه درد ماهیچه ها و استخوان های شما رو تسکین بده.
درمان درد مفاصل در بارداری با مصرف چای زنجبیل
تحقیقات نشون میده که مصرف روزانه زنجبیل میتونه اندیس های ایستایی انسولین مثل اندیس QUICKI در دیابتی ها رو کاهش بده و بهبود ببخشه. بنابراین اگه شما مبتلا به دیابت هستین، میتونین با استفاده از زنجبیل وضعیت خودتون رو بهبود ببخشین.
اثر زنجبیل در کنترل سطح گلوکز خون
همراه با باردار شدن شما، نیاز بدن شما هم به مواد مغذی تغییر میکنه. بدن شما در دوران بارداری از هر ماده مغذی باید مقداری بیشتر دریافت کنه. زنجبیل به بدن شما کمک میکنه که بهتر مواد مغذی رو از غذاها جذب کنه.
ناخوشی صبحگاهی در دوران بارداری بسیار آزاردهندست. چای زنجبیلی میتونه در این مورد به شما کمک کنه. زنجبیل به هر صورتی که باشه میتونه حالت تهوع و استفراغ رو از بین ببره و ناخوشی صبحگاهی رو بهبود ببخشه.
زنجبیل در رفع کردن حالت تهوع صبح گاهی موثره
احساس خستگی در دوران بارداری موضوع رایجی در بین زنانه. چای زنجبیلی میتونه انرژی شما رو افزایش بده، یعنی چیزی که شما در طول روز به اون خیلی احتیاج دارین. مطالعات نشون میده که زنجبیل میتونه باعث تسکین خشتگی در بیماران مبتلا به سرطان بشه. بنابراین برای شما هم بسیار مناسبه.
به خاطر بزرگ شدن رحم، شکم شما نمیتونه که وظیفه معمول خودش رو به درستی انجام بده و همین موضوع باعث تولید نفخ زیاد در شکم میشه. تاثیر زنجبیل در برطرف کردن نفخ شناخته شده هست.
ممکنه سیستم ایمنی بدن شما در زمان بارداری مقداری ضعیف بشه. این موضوع باعث میشه که شما دچار بیماری هایی مثل سرماخوردگی و اسهال بشین. زنجبیل میتونه سیستم ایمنی شما رو تقویت کنه و از این بیماری ها جلوگیری کنه.
استرس میتونه تاثیر زیادی روی بدن شما و روان شما بذاره. اما به خاطر تغییراتی که درون بدن شما به وجود میاد، داشتن استرس طبیعیه. هورمون های بارداری این وضعیت رو میتونن حتی بدتر کنن. چای زنجبیلی میتونه به شما برای غلبه بر استرس کمک کنه.
زنجبیل در برطرف کردن استزس موثره
مطالب بیان شده قسمتی از فواید مصرف چای زنجبیلی در دوران بارداری بود. اما این باعث نمیشه که شما بتونین روزانه هر مقداری که خواستین زنجبیل مصرف کنین. مصرف زیاد زنجبیل میتونه به شما ضرر برسونه.
شما نیاز دارین که در هنگام بارداری مقداری وزن اضافه کنین. اما زنجبیل میتونه اشتهای شما رو تحت تاثیر قرار بده و باعث کاهش وزن شما بشه.
زنجبیل میتونه روی بیهوشی تاثیر بذاره و باعث به وجود اومدن مشکلاتی در هر نوع جراحی بشه، بنابراین اگه شما قصد سزارین دارین نوشیدن چای زنجبیلی ایده خوبی نیست. زنجبیل همچنین لخته شدن خون رو به تاخیر میندازه که مشکلاتی رو در طول جراحی به وجود میاره. بنابراین سعی کنین حداکثر یکی یا دو فنجان چای زنجبیلی در هر روز بنوشین تا از حداکثر فواید اون استفاده کنین و از عوارضش هم مصون باشین.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
لایک
زنجبیل غذایی فوق العاده است. زنجبیل را می توان در آشپزی استفاده کرد و خواص دارویی نیز دارد. این ماده عطر و طعم خوبی نیز به غذا می افزاید. در اروپا این ماده را برای جلوگیری از حالت تهوع و استفراغ استفاده می کنند. اما پیش از استفاده از زنجبیل در بارداری باید مقدار مناسب آن را بدانید.
در بارداری می توان زنجبیل تازه را مصرف کرد و مشکلی ایجاد نمی کند. اما ریشه خشک آن مناسب نیست. در صورتی که زنجبیل را به مقدار مناسب به چای و غذا بیفزایید مشکلی ایجاد نمی کند. پیش از مشورت با پزشک مکمل زنجبیل مصرف نکنید. زیرا مقدار زیاد آن باعث سقط جنین می شود.
می توانید روزانه یک گرم ریشه زنجبیل یا دو تا چهار دوز به طور جداگانه استفاده کنید. همچنین برای جلوگیری از حالت تهوع و استفراغ در بارداری می توانید زنجبیل تازه یا آبنبات مصرف کنید. باید در سه ماهه اول بارداری خیلی مراقب باشید.
در سه ماهه اول بارداری از حالت تهوع، استفراغ، تغییر حالت روحی و کسالت رنج می برید. بنابراین بهترین زمان برای خوردن چای زنجبیل زمانی است که حالت تهوع دارید. این ماده ناراحتی شما را برطرف کرده و باعث بهتر شدن حالتان می شود. اما زیاد از آن مصرف نکنید.
ممکن است یک فنجان چای زنجبیل بخورید یا زنجبیل را برای افزایش طعم به غذای خود بیفزایید. بنابراین باید خواص آن را بدانید.
زنجبیل باعث افزایش جریان خون در بدن می شود بنابراین مقدار خون وارد شده به بدن جنین را افزایش می دهد.
چای زنجبیل برای زن حامله
زنجبیل مقدار کلسترول را تنظیم می کند بنابراین احتمال افزایش کلسترول در بارداری را کاهش می دهد و باعث کاهش کلسترول خون می شود.
اگر از حالت تهوع و استفراغ در بارداری رنج می برید، می توانید زنجبیل بخورید تا بهتر شوید. چای زنجبیل باعث کاهش مشکلات معده می شود.
زنجبیل برای درمان سرماخوردگی، سرفه و ناراحتی های مزمن مناسب است. سیستم ایمنی بدن در بارداری کند و آسیب پذیر می شود. زنجبیل توانایی افزایش ایمنی بدن و کمک به بهبود سریع دارد. همچنین از این بیماری ها جلوگیری می کند.
مطالعات نشان می دهد زنجبیل نقشی حیاتی در کنترل گلوکوز خون دارد. این ماده مادر و جنین را سالم نگه می دارد. همچنین به افزایش انرژی و جلوگیری از خستگی نیز کمک می کند.
بدن می تواند مواد مغذی بیشتری دریافت کند:
دلایل زیادی مانند عفونت یا عادات نادرست در رژیم غذایی، توانایی بدن را برای جذب مواد مغذی کاهش می دهد. زنجبیل بدن را در جذب مواد مغذی کمک می کند و مواد مغذی مورد نیاز جنین را آماده می کند.
زنجبیل بهترین داروی خانگی برای درمان سوزش معده در بارداری می باشد. این ماده با اسید معده مبارزه کرده و سوزش معده را از بین می برد. همچنین مصرف چای زنجبیل همراه با عسل یا قند نیز مناسب است.
در بارداری، سرعت هضم غذا کاهش می یابد تا جنین نیز مواد مغذی را جذب کند. این مسئله باعث می شود احساس سنگین بودن کنید و نفخ پیش می آید. پیش از خواب زنجبیل بخورید تا مشکلات گوارشی برطرف شود و نفخ شکم نیز برطرف شود. همچنین می توانید یک قاشق چایخوری آب زنجبیل تازه را با عسل مخلوط کنید.
زنجبیل یک ضد التهاب طبیعی است که التهاب و ورم معده را در بارداری کاهش می دهد. یک تکه زنجبیل را داخل عسل بزنید و بخورید.
زنجبیل تمام دردهای بارداری مانند شکم درد، پشت درد یا درد مفاصل را کاهش می دهد. این ماده مقدارهورمون ها را به تعادل می رساند و از درد جلوگیری می کند. می توانید صبح خود را با یک چای زنجبیل شروع کنید.
بارداری باعث خستگی استخوان ها و عضلات می شود. یک فنجان چای زنجبیل در روز باعث کاهش درد استخوان ها و عضلات می شود.
در طول بارداری میل جنسی خانم کاهش می یابد. زنجبیل این میل را افزایش می دهد. همچنین بدن را گرم کرده و باعث افزایش جریان خون به اندام تناسلی می شود.
مصرف زنجبیل تازه در چای یا غذا باعث بهبود ویتامین ث و آهن می شود. همچنین سیستم ایمنی بدن جنین را حمایت کرده و احتمال عقب افتادگی ذهنی را کاهش می دهد.
خوردن زنجبیل تازه به مقدار مناسب مشکلی ایجاد نمی کند. اما باید ملاحظات زیر را در نظر بگیرید:
در صورتی که زنجبیل را به مقدار زیاد مصرف نکنید باعث سقط جنین نمی شود.
نباید بدون مشورت با پزشک کپسول های ریشه زنجبیل را مصرف کنید. پزشک احتمالا توصیه می کند 1000 میلیگرم کپسول زنجبیل در روز بخورید تا حالت تهوع شما کاهش یابد. بهتر است کپسول های با مارک معروف مصرف کنید.
بله، قرص های جویدنی از ریشه زنجبیل واقعی تهیه شده است و ترکیبات طبیعی دارد. این قرص ها نرم هستند و می توان برای تهیه چای از آن ها استفاده کرد. نصف آبنبات بخورید تا از حالت تهوع جلوگیری شود. این قرص ها را نیز با تجویز پزشک خریداری کنید.
اگر در بارداری به تعداد کم کلوچه می خورید می توانید کلوچه زنجبیل بخورید. این کلوچه ها کم قند و کم چربی هستند و حاوی ویتامین و مواد معدنی هستند. این مواد در ابتدای بارداری از حالت تهوع جلوگیری می کنند.
می توانید زنجبیل را در غذا، به صورت جویدنی و آبنبات مصرف کنید. این ماده به راحتی هضم می شود اما نباید در مصرف آن زیاده روی کنید.
در انتها امیدوارم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد و اطلاعات مورد نیاز را کسب کرده باشید. برای بدست آوردن اطلاعات درباره سایر مواد غذایی به شما پیشنهاد می دهم که مقاله ” بسته کامل آموزشی تغذیه دوران بارداری” را مطالعه کنید.
منبع: www.momjunction.com
این حقیقت داره که زنجبیل بچه رو چشم رنگی میکنه
در دوران بارداری تغییرات زیادی رخ میدهد. سیستم ایمنی بدن شما بهخاطر تغییرات هورمونی ناگهان ضعیف میشود. معنایش این است کوچکترین مسئله بیمار میشوید و میبایست در مورد چیزهایی که قبلا سالم محسوب میشد تجدیدنظر کنید. یکی از مسائل کلیدی که در دوران بارداری باید به آن توجه کنید رژیم غذایی است. آنچه میخورید و میآشامید بسیار مهم است. برای همین میخواهیم در این مقاله فواید و اثرات جانبی چای زنجبیل در دوران بارداری را مورد بررسی قرار دهیم.
نوشیدن چای زنجبیل در دوران بارداری بیخطر است؟
برای درک فواید چای زنجبیل در دوران بارداری، ابتدا باید بیخطر بودن آنرا بررسی کنیم و اگر بیخطر است تحت چه شرایطی؟ مصرف متعادل چای زنجبیل برای سلامتی بسیار مفید است و در دوران بارداری، خصوصا در سهماهه اول فواید زیادی دارد و به عنوان درمان طبیعی تهوع صبحگاهی استفاده میشود. توصیه میشود در دوران بارداری روزانه بیش از یک گرم زنجبیل مصرف نکنید و در مواقع عادی نباید مصرف روزانه شما از 1 گرم تجاوز کند. در موارد بسیار نادر، بعضی از بانوان باردار ممکن است به زنجبیل حساسیت نشان دهند که در این صورت مصرف چای زنجبیل خطرناک است.
زنجبیل و خوردن چای زنجبیل در دوران بارداری فواید بسیاری دارد. در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم:
چای زنجبیل برای زن حامله
زنجبیل تقویتکننده طبیعی مجرای گوارشی و تنفسی است. علاوه بر آن گلو را آرام میکند و از استفراغ جلوگیری بعمل میآورد. بهطور کلی، پزشکان بسیاری چای زنجبیل را برای کاهش تهوع بارداری توصیه میکنند. نوشیدن چای هنگام شب و درست پس از بیدار شدن از خواب میتواند به کنترل تهوع صبحگاهی کمک کند.
همچنین پزشکان بسیاری زنجبیل را به خاطر تاثیر مثبت آن بر گوارش به بانوان باردار توصیه میکنند. تضعیف سیستم ایمنی گوارش را بسیار سختتر میکند و مصرف یک لیوان چای زنجبیل میتواند به بهبود و تقویت عملکرد گوارش بدن یاری برساند.
زنجبیل سرشار از موادی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. در دوران بارداری که بدن مدام با بیماریهای مختلف مبارزه میکند، افزودن زنجبیل به غذا یا چای میتواند از بیماری جلوگیری کند.
مشهور است که زنجبیل گلودرد را از بین میبرد و به کاهش عفونت آن کمک میکند که به خاطر خاصیت آرامبخش زنجبیل است.
زنجبیل خاصیتی دارد که ذهن را آرام میکند و گفته میشود استرس را کاهش میدهد. مصرف متعادل چای زنجبیل میتواند آرامبخش باشد.
زنجبیل یک گیاه ریشهای سرشار از مواد معدنی است که مصرف متعادل آن به کنترل قند خون کمک میکند.
این مواد معدنی، میزان کلسترول را نیز مانند قند خون کنترل میکند. توصیه میشود مقدار کمی زنجبیل را همراه با رژیم غذایی مناسب برای قلب پیش بگیرید تا کلسترول خون شما در حد طبیعی باشد.
زنجبیل دارای مواد معدنی است که از استرس اکسیداتیو جلوگیری میکند و به این ترتیب با سرطان تخمدان مبارزه و از آن پیشگیری میکند.
ماهیت آرامبخش زنجبیل به رفع خستگی عضلانی نیز کمک میکند. نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل در دوران بارداری میتواند به آرام کردن مفاصل، استخوانها و بدن شما یاری برساند و خستگی مفرط را از بین ببرد.
زنجبیل سرشار از ویتامینها و مواد معدنی ضروری برای بدن است. تعادل این ویتامینها به جذب بهتر مواد مغذی کمک میکند. چای زنجبیل میتواند به حفظ توازن ویتامینها یاری برساند و به این ترتیب جذب مواد مغذی را بهبود بخشد.
چه مقدار چای زنجبیل در دوران بارداری می توانید مصرف کنید؟
زنجبیل به مقدار متعادل یک ابرغذا محسوب میشود، اما اگر زیاد مصرف شود، بیشتر از فایده ضرر خواهد داشت. بیشتر پزشکان به بانوان باردار توصیه میکنند زنجبیل را در هر شکل آن روزانه بیش از یک گرم مصرف نکنند. این یعنی، افزودن زنجبیل به چای خود را به یک گرم در روز محدود کنید و برای بیشتر کردن ارزش غذایی چای زنجبیل از افزودنیهای دیگر استفاده کنید.
اگر چای زنجبیل را بیش از حد مجاز مصرف کنید میتواند اثرات سوء داشته باشد. در اینجا به چند مورد آن اشاره میکنیم:
اگر زنجبیل به مقدار زیاد مصرف شود، میتواند در مدیریت وزن بارداری نقش منفی ایفاء کند و باعث کاهش وزن زیاد شود. این امر باعث میشود توازن غذایی بین شما و جنین از بین برود.
زنجبیل خون را رقیق میکند. این امر میتواند بر لختهشدن خون تاثیر بگذارد و موجب خونریزی شدید شود. بعلاوه اگر زنجبیل به مقدار زیاد مصرف شود میتواند بر بیهوشی تاثیر بگذارد که این امر مصرف آنرا پیش از جراحی خطرناک میسازد.
همانطور که در بالا اشاره شد، زنجبیل به جذب مواد مغذی کمک میکند، اما مقدار زیاد آن میتواند مضر باشد. اگر بدن شما مواد مغذی موجود در خون را بیش از حد مصرف کند، میتواند موجب کمبود این مواد برای جنین شود.
در موارد بسیار نادر، مصرف بیش از حد زنجبیل میتواند منجر به سقط جنین یا مردهزایی شود.
به خاطر خاصیت رقیقکنندگی خون و شل کردن عضلات، مصرف بیش از حد آن میتواند منجر به زایمان زودرس شود.
مصرف بیش از حد چای زنجبیل در دوران بارداری میتواند باعث شود متابولیسم بدن شما افزایش پیدا کند و این باعث اختلال در تغذیه جنین میشود. این امر موجب کموزنی نوزاد در هنگام تولد خواهد شد.
بیشتر بدانید:
1- برای کاهش حالت تهوع در بارداری چه باید کرد؟
2- دلیل حالت تهوع در بارداری و علت تهوع در ماه اخر بارداری چیست
3- حالت تهوع در بارداری تا چه زمانی ادامه دارد
4- علت تهوع صبحگاهی در بارداری چیست و چه روش های درمانی دارد؟
منبع: parenting.firstcry
چای زنجبیل برای زن حامله
نویسنده :
تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس
وزن و تغذیه در بارداری
وزن و تغذیه در بارداری
وزن و تغذیه در بارداری
وزن و تغذیه در بارداری
وزن و تغذیه در بارداری
وزن و تغذیه در بارداری
وزن و تغذیه در بارداری
این بخش در حال طراحی می باشد
خواص دمنوش زنجبیل در بارداری | عوارض مصرف زنجبیل در بارداری | میزان مصرف | طرز تهیه و نحوه مصرف
دمنوش زنجبیل را می توان با استفاده از زنجبیل تازه یا خشک شده و آب داغ تهیه کرد.
حالا ممکن است این سوال مطرح شود که نوشیدن چای زنجبیل برای مادران باردار بی خطر است یا خیر؟
در این مقاله از سایت کوکا به بررسی خواص دمنوش زنجبیل برای درمان تهوع بارداری، مقدار مصرف روزانه، عوارض جانبی احتمالی و طرز تهیه آن می پردازیم.
حداکثر 80٪ از خانم ها در سه ماهه اول بارداری حالت تهوع و استفراغ را تجربه می کنند. خوشبختانه ریشه زنجبیل حاوی انواع ترکیبات گیاهی است که ممکن است به برخی از ناراحتی های دوران بارداری کمک کنند.
چای زنجبیل برای زن حامله
به طور خاص تصور می شود که دو ترکیب موجود در زنجبیل به نام های گینجرول و شوگاول بر روی گیرنده های دستگاه گوارش و سرعت تخلیه معده اثر گذاشته و به نوبه خود ممکن است باعث کاهش احساس حالت تهوع در دوران بارداری شوند.
گینجرول به مقدار زیادی در زنجبیل تازه وجود دارد در حالی که شوگاول در زنجبیل خشک فراوان تر است.
این بدان معنی است که هر دو دمنوش تهیه شده از زنجبیل تازه یا خشک ممکن است حاوی ترکیباتی با اثرات ضد تهوع باشند و به این ترتیب هر دو برای درمان تهوع حاملگی مناسب هستند.
علاوه بر این مطالعات نشان داده که زنجبیل به درمان درد ناشی از گرفتگی رحم که بسیاری از زنان باردار در سه ماهه اول آن را تجربه می کنند، کمک می کند.
با این حال هیچ مطالعه ای اثرات زنجبیل بر روی گرفتگی های رحم در زنان باردار را به طور خاص بررسی نکرده است.
بیشتر مطالعات انجام شده در مورد تجزیه و تحلیل توانایی زنجبیل برای درمان تهوع بارداری بر روی کپسول های زنجبیل انجام شده است.
با این حال نتایج آن ها هنوز هم مزایای احتمالی دمنوش زنجبیل را تایید می کند زیرا 1 قاشق چای خوری (5 گرم) ریشه زنجبیل رنده شده در آب معادل همان مقدار زنجبیل به عنوان یک مکمل 1000 میلی گرمی است.
در یک مطالعه بر روی 67 زن باردار مشخص شد کسانی که روزانه 1000 میلی گرم زنجبیل را به شکل کپسول به مدت 4 روز مصرف می کنند نسبت به افرادی که دارونما دریافت کرده اند حالت تهوع و استفراغ کمتری را تجربه می کنند.
علاوه بر این تجزیه و تحلیل شش مطالعه نشان داده زنانی که در اوایل بارداری زنجبیل مصرف می کردند پنج برابر کمتر از افرادی که دارونما مصرف کرده بودند، حالت تهوع و استفراغ را تجربه کرده اند.
این نتایج جمعی نشان می دهد که چای زنجبیل ممکن است به درمان تهوع بارداری به خصوص در سه ماهه اول کمک کند.
چای زنجبیل معمولا برای زنان باردار حداقل به مقدار معقول بی خطر است. مطالعات هیچ ارتباطی بین مصرف دمنوش زنجبیل در دوران بارداری و افزایش خطر زایمان زودرس و وزن کم نوزاد هنگام تولد یا عوارض دیگر نشان نداده است.
با این حال برخی از شواهد نشان می دهد که چای زنجبیل را نباید نزدیک به زمان زایمان مصرف کرد زیرا ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. زنان باردار با سابقه سقط جنین، خونریزی واژن یا مشکلات لخته شدن خون باید از مصرف محصولات زنجبیل خودداری کنند.
سرانجام اینکه زیاده روی در نوشیدن دمنوش زنجبیل ممکن است منجر به عوارض جانبی ناخوشایند مانند سوزش سردل، گاز و آروغ زدن زیاد در برخی افراد شود.
در حالی که هیچ دوز استانداردی برای درمان حالت تهوع بارداری وجود ندارد، تحقیقات نشان می دهد که حداکثر 1 گرم (1000 میلی گرم) زنجبیل در روز بی خطر است.
این معادل با 4 فنجان (950 میلی لیتر) چای کیسه ای زنجبیل یا چای زنجبیل خانگی تهیه شده با استفاده از 1 قاشق چای خوری (5 گرم) ریشه زنجبیل رنده شده در آب است.
برای تهیه چای زنجبیل در خانه می توانید از زنجبیل خشک یا تازه استفاده کنید؛
روش اول : 1 قاشق چای خوری (5 گرم) ریشه زنجبیل خام خرد شده یا رنده شده را در آب داغ بریزید و بگذارید بماند تا عصاره ی آن خارج شود، یک جرعه از دمنوش میل کنید تا ببینید که طعم آن خوب است یا نه. اگر طعم چای زنجبیل خیلی قوی بود می توانید برای رقیق کردن آن از آب جوش استفاده کنید.
روش دوم : می توانید آب گرم را بر روی مقداری زنجبیل خشک شده بریزید و بگذارید چند دقیقه بماند تا دم بکشد.
حتما چای زنجبیل را به آرامی میل کنید چون اگر آن را سریع بنوشید بیشتر احساس تهوع می کنید.
منبع : healthline
✅ پربازدیدترین سایت های ایرانی
فال حافظ
چای زنجبیل برای زن حامله
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.
مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.
خوردن زنجبیل در دوران بارداری برای رفع حالت تهوع و استفراغ بسیار مؤثر است؛ این ماده غذایی با ارزش و دارای طعم و عطر خوش، علاوه بر اینکه به عنوان چاشنی در آشپزی کاربرد دارد، دارای خواص درمانی زیادی می باشد. در ادامه با خواص زنجبیل در بارداری آشنا خواهید شد.
دوران بارداری یکی از حساس ترین دوره های زندگی مادران باردار می باشد که رعایت برخی از موارد و همچنین رژیم غذایی مناسب در طول این دوره اهمیت بسیاری دارد، از آنجا که مصرف برخی از غذاها و داروهای گیاهی ممکن است برای خانم های حامله و جنین آنها خطرناک باشد، بنابراین لازم است قبل از استفاده، حتما آگاهی لازم در مورد مصرف آن را کسب نمایند. از این رو در این بخش به معرفی خواص زنجبیل در دوران بارداری پرداخته ایم.
زنجبیل یا زنجفیل یک ماده غذایی با ارزش بوده که دارای خواص درمانی بی شماری می باشد، کاهش حالت تهوع و استفراغ یکی از مواردی است که با مصرف روزانه ریشه زنجبیل و یا پودر آن، می توان آن را به میزان قابل توجهی کاهش داد. بنابراین مصرف زنجبیل در بارداری در کاهش حالت تهوع و استفراغ به عنوان یک نوع ماده غذایی مؤثر توصیه شده است. در زیر به برخی از خواص مصرف زنجبیل در بارداری اشاره کرده ایم که ملاحظه می فرمایید.
چای زنجبیل برای زن حامله
زنجبیل از جمله مواد غذایی است که موجب کاهش کلسترول خون شده، بنابراین مصرف آن می تواند از بروز خطرات ناشی از کلسترول بالا در بارداری جلوگیری نماید.
احساس تهوع و استفراغ یکی از حالتهای شایع دوران بارداری است که استفاده از خواص زنجبیل می تواند، حالت تهوع صبحگاهی دوران بارداری و ناراحتی های ناشی از آن را تا حدودی کاهش دهد.
زنجبیل در بهبود گردش خون مادر، تاثیر مثبت داشته و موجب انتقال بهتر اکسیژن و مواد غذایی از مادر به جنین می شود.
زنجبیل غنی از آنتی اکسیدان می باشد، بنابراین مصرف آن به عنوان یک ماده ضد التهاب می باشد که می تواند رادیکال های آزاد را خنثی نماید. همچنین این ماده غذایی در تقویت سیستم ایمنی بدن مادر نقش به سزایی دارد.
مصرف زنجفیل در دوران بارداری به دلیل سرشار بودن از ویتامین C، اسید فولیک و آهن موجب تقویت سیستم ایمنی جنین شده و از بروز برخی نقایص مادرزادی در هنگام تولد پیشگیری می کند.
به طور کلی در دوران بارداری نباید، هیچ گونه داروی گیاهی را سرخود و بدون مشورت با پزشک مصرف کرد، زیرا این دوران برای مادران بسیار حساس بوده و مصرف برخی مواد غذایی گیاهی می تواند خطرات و عوارض جبران ناپذیری را برای جنین و مادر به همراه داشته باشد؛ خوردن مقدار کم زنجبیل تازه در طول بارداری ممکن است، مشکلات زیادی ایجاد نکند، اما مصرف آن برای کسانی که سابقه سقط جنین، سرگیجه و خونریزی واژینال دارند، توصیه نمی شود. همچنین دیابت بارداری از جمله بیماری های شایع برای مادران باردار می باشد، بنابراین مصرف زنجفیل برای آنها، بسیار مضر بوده و بر روی قند خون آنها تاثیر منفی می گذارد. مصرف زیاد زنجبیل در خانم های حامله موجب سقط جنین و خونریزی پریودی می شود که بروز این مشکل برای مادر و جنین بسیار خطرناک می باشد. از این رو به مادران باردار، توصیه می شود قبل از استفاده از زنجبیل و قرار دادن آن در در رژیم غذایی خود، حتما با پزشک و یا متخصص تغذیه مشورت نمایند.
منبع : آرگا
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “abce4c4458aeefca2aa935a5c9d3563c” );document.getElementById(“d1c1ed84db”).setAttribute( “id”, “comment” );
نام
ایمیل
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
0