طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

دوره مقدماتی php
طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا
طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

امتیاز دهید


3.6
از

41

انواع شیرینی خشک تو مراسم و مناسبت های مختلف مثل عید سرو میشه که هر کدوم خوشمزگی های خودشون رو دارن. از شیرینی گل مینا در شکل های مختلف گرفته تا شیرینی نخودچی پر طرفدار همیشه تو عید سر میز پذیرایی همه وجود داره. یکی از شیرینی های پر طرفدار و معروف که البته همیشه تو شیرینی فروشی ها وجود داره شیرینی پاپیونیه. از اون جایی که طرز تهیه شیرینی پاپیونی خیلی آسونه، اغلب افراد، به ویژه خانم های با سلیقه ای که اهل درست کردن کیک و شیرینی هستن، دوست دارن این شیرینی خوشمزه رو خودشون درست کنن. البته اگه شما هم به دنبال دستور پخت شیرینی پاپیونی هستین، باید بهتون بگیم که درست کردن خمیر اون یه کم به دقت و مهارت نیاز داره. شیرینی پاپیونی با خمیر هزارلا درست میشه که البته می تونید اون رو به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه کنید. فقط حواستون باشه که اون رو تو فریزر نگهداری کنید. اگر هم دوست دارید خمیر هزارلای این شیرینی خوشمزه رو خودتون درست کنید طرز تهیه خمیر هزارلا رو هم بهتون یاد میدیم تا از اول تا آخر شیرینی پاپیونی رو خودتون درست کنید و بپزید. یادتون نره که شیرینی پاپیونی یکی از شیرینی هاییه که برای عید میتونید درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه بشید تا طرز تهیه شیرینی پاپیونی کره ای رو بهتون یاد بدیم.

 

 

دوره مقدماتی php

طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

– ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده را در کاسه بریزید و خوب بزنید تا نرم شود. آرد را دو مرتبه الک کنید، به همراه نمک داخل سینی بریزید و وسط آن ها را گود کنید.

– ۱۰۰ گرم از کره را به همراه آب وسط آرد بریزید و به آرامی با دست مخلوط کنید تا خمیر شود.

– خمیر به دست آمده را داخل کیسه بگذارید و در جای گرم به مدت حدود ۲ ساعت استراحت دهید و روی آن را بپوشانید.

– بعد از ۲ ساعت، خمیر را از کیسه بیرون آورید. با چاقو به شکل مثبت (+) روی خمیر برش بزنید و آن را آرام با وردنه باز کنید.

– باقی مانده ی کره را وسط خمیر باز شده بریزید و چهار طرف خمیر را روی کره برگردانید.

– خمیر به دست آمده را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را چهار لا کنید و روی هم بیاورید. مجددا با وردنه خمیر را باز کنید. این کار را ۵ بار تکرار کنید و هر بار خمیر را ۲ تا ۴ تا روی هم باز و بسته کنید تا کاملا مخلوط شود. باید یک بار خمیر را از طول و یک بار از عرض باز و بسته کنید.

– پس از این مراحل، خمیر را حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید. سپس مجددا آن را ۴ تا ۵ بار باز و بسته کنید و خمیر را در یخچال بگذارید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید.

 

– خمیر را به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید و به شکل مربع یا مستطیل های کوچک ببرید.

– وسط برش ها را یک یا دو پیچ بدهید.

 

 

– فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید.

– شیرینی ها را روی سینی فر با فاصله از هم بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

– شیرینی ها را از داخل فر در آورید و بعد از آن که کاملا خنک شد روی آن پودر قند الک کنید. می توانید برای تزیین شیرینی پاپیونی از پودر نارگیل و پودر پسته هم استفاده کنید.

 

 

– برای درست کردن شیرینی پاپیونی می توانید از خمیر هزارلا آماده استفاده کنید. بعد از آن که یخ خمیر آب شد و از حالت سفتی در آمد، آن را به دلخواه برش بزنید و با آن شیرینی درست کنید.

– هنگام استفاده از خمیر هزارلا آماده، آن را زمان زیاد در هوای آزاد قرار ندهید. چون بعد از این که یخ آن آب شود، کار کردن با آن سخت می‌ شود.

– برش زدن خمیر هزارلا به شکل مستطیل یا مربع به سلیقه شما بستگی دارد. اگر می خواهید شیرینی پاپیونی کشیده تر داشته باشید می توانید آن را به صورت مستطیلی برش بزنید. اگر می خواهید شیرینی ها کوچک تر و کمی گرد باشند، می توانید آن ها را به شکل مربع ببرید.

 

 

طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

– برای شیرنی های خشک مثل شیرینی زبان و پاپیونی پودر قند را بعد از خنک شدن شیرینی ها روی آن بپاشید و الک کنید. در غیر این صورت اگر شیرینی ها داغ باشند پودر قند روی آن ها آب می شود.

– در صورت تمایل می توانید از شهد نیز به جای پودر قند استفاده کنید.

تصاویر از :  qazalbanoo01 ، @43ali4 ، @asal.sweet@

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

  • عکس فاز سنگین جدید پروفایل
  • برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

    | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.


    شیرینی ها از آن دسته خوراکی هایی هستند که می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در این بین، شیرینی هایی که به روش خانگی تهیه می شوند، محبوبیت دارند. در این مطلب طرز تهیه شیرینی پاپیونی را برای شما علاقه مندان به هنر شیرینی پزی قرار داده ایم.شیرینی ها را می توان در شکل ها و مدل های مختلفی تهیه کرد. شیرینی های مختلفی مانند شیرینی ناپلئونی، شیرینی خامه ای، شیرینی قیفی و شیرینی زبان را می توانید با خمیر هزارلا تهیه کنید. در طرز تهیه شیرینی پاپیونی نیز از خمیر هزارلا باید استفاده کنید.

    مواد لازم:شربت بار: یک پیمانهپودر پسته: یک چهارم پیمانهسفیده تخم مرغ: ۲ عددپودر قند: نصف پیمانهخمیر هزارلا: یک کیلو

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی خوشمزه:خمیر هزارلا را به قطر یک سانتی متر باز کرده و نوارهایی به ابعاد ۲ سانتی متر در ۶ تا ۸ سانتی متر ببرید. مرکز آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

    قبل از اینکه قالب های شیرینی را در سینی فر بچینید، فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

    بعد از پخته شدن قالب ها و سرد شدن آن ها، روی آن کمی پودر قند یا شکر بپاشید.

    در صورت تمایل می توانید به جای پودر قند یا شکر، کمی شربت بار و پودر پسته بر روی آن بریزید.

     

     مواد لازم تهیه خمیر هزارلا یا کره ای:آرد کاملا سفید: ۳۰۰ گرمکره: ۱۵۰ گرمروغن مایع: یک قاشق سوپ خوریجوهر لیمو: یک دوم قاشق چای خوریتخم مرغ: یک عددنمک: یک قاشق چای خوریآب خنک: یک فنجانوانیل: یک قاشق چای خوری

    طرز تهیه خمیر هزارلا:در طرز تهیه شیرینی پاپیونی ابتدا باید خمیر هزارلا را آماده کنید. آرد را در کاسه بزرگ بریزید. وسط کاسه آرد را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهر لیمو، آب و نمک را با هم مخلوط کنید. در آخر آرد را به آن اضافه کنید. خمیر صاف و تهیه شده را یک ساعت در کناری بگذارید تا جا بیفتد.

    روی سطحی صاف آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در میان خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و روی خمیر با وردنه آرام آرام ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود.

    خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا تا بزنید و در جای خنک قرار دهید و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه خمیر را مجددا پهن کنید و به قطر یک سانتی متر باز کنید. این بار عکس دفعه ی قبل، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا تا بزنید و در جای خنکی قرار دهید و بعد از ۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید. دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. خمیر هزارلا برای مرحله بعدی  دستور طبخ شیرینی پاپیونی آماده شد.

    در مرحله آخر طرز تهیه شیرینی پاپیونی در صورت تمایل می توانید از شربت بار برای روی شیرینی استفاده کنید.

    مواد لازم

    آب: ۲۰۰ گرمشکر: ۵۰۰ گرماسید سیتریک(جوهر لیمو): به اندازه ی نوک قاشق چای خوری

    طرز تهیه شربت بار:آب را در ظرفی ریخته و شکر را کم کم به آن اضافه کنید. آن گاه آن را روی اجاق قرار بدهید. زمانی که آب به جوش آمد، جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.

    به منظور اینکه شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و با خود ناخالصی های شکر را جذب می کند و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف کنید. برای تکمیل دستور تهیه شیرینی پاپیونی شربت آماده شده را می توانید بر روی آن بریزید.از اینکه در طرز تهیه شیرینی پاپیونی همراه ما بودید، صمیمانه سپاس گذاریم و امیدواریم این مطالب مورد توجه شما قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع شیرینی کلیک نمایید.

    منبع: آکاایران


    شیرینی ها از آن دسته خوراکی هایی هستند که می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در این بین، شیرینی هایی که به روش خانگی تهیه می شوند، محبوبیت دارند. در این مطلب طرز تهیه شیرینی پاپیونی را برای شما علاقه مندان به هنر شیرینی پزی قرار داده ایم.شیرینی ها را می توان در شکل ها و مدل های مختلفی تهیه کرد. شیرینی های مختلفی مانند شیرینی ناپلئونی، شیرینی خامه ای، شیرینی قیفی و شیرینی زبان را می توانید با خمیر هزارلا تهیه کنید. در طرز تهیه شیرینی پاپیونی نیز از خمیر هزارلا باید استفاده کنید.

    مواد لازم:شربت بار: یک پیمانهپودر پسته: یک چهارم پیمانهسفیده تخم مرغ: ۲ عددپودر قند: نصف پیمانهخمیر هزارلا: یک کیلو

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی خوشمزه:خمیر هزارلا را به قطر یک سانتی متر باز کرده و نوارهایی به ابعاد ۲ سانتی متر در ۶ تا ۸ سانتی متر ببرید. مرکز آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

    قبل از اینکه قالب های شیرینی را در سینی فر بچینید، فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

    بعد از پخته شدن قالب ها و سرد شدن آن ها، روی آن کمی پودر قند یا شکر بپاشید.

    در صورت تمایل می توانید به جای پودر قند یا شکر، کمی شربت بار و پودر پسته بر روی آن بریزید.

     

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

     مواد لازم تهیه خمیر هزارلا یا کره ای:آرد کاملا سفید: ۳۰۰ گرمکره: ۱۵۰ گرمروغن مایع: یک قاشق سوپ خوریجوهر لیمو: یک دوم قاشق چای خوریتخم مرغ: یک عددنمک: یک قاشق چای خوریآب خنک: یک فنجانوانیل: یک قاشق چای خوری

    طرز تهیه خمیر هزارلا:در طرز تهیه شیرینی پاپیونی ابتدا باید خمیر هزارلا را آماده کنید. آرد را در کاسه بزرگ بریزید. وسط کاسه آرد را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهر لیمو، آب و نمک را با هم مخلوط کنید. در آخر آرد را به آن اضافه کنید. خمیر صاف و تهیه شده را یک ساعت در کناری بگذارید تا جا بیفتد.

    روی سطحی صاف آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در میان خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و روی خمیر با وردنه آرام آرام ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود.

    خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا تا بزنید و در جای خنک قرار دهید و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه خمیر را مجددا پهن کنید و به قطر یک سانتی متر باز کنید. این بار عکس دفعه ی قبل، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا تا بزنید و در جای خنکی قرار دهید و بعد از ۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید. دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. خمیر هزارلا برای مرحله بعدی  دستور طبخ شیرینی پاپیونی آماده شد.

    در مرحله آخر طرز تهیه شیرینی پاپیونی در صورت تمایل می توانید از شربت بار برای روی شیرینی استفاده کنید.

    مواد لازم

    آب: ۲۰۰ گرمشکر: ۵۰۰ گرماسید سیتریک(جوهر لیمو): به اندازه ی نوک قاشق چای خوری

    طرز تهیه شربت بار:آب را در ظرفی ریخته و شکر را کم کم به آن اضافه کنید. آن گاه آن را روی اجاق قرار بدهید. زمانی که آب به جوش آمد، جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.

    به منظور اینکه شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و با خود ناخالصی های شکر را جذب می کند و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف کنید. برای تکمیل دستور تهیه شیرینی پاپیونی شربت آماده شده را می توانید بر روی آن بریزید.از اینکه در طرز تهیه شیرینی پاپیونی همراه ما بودید، صمیمانه سپاس گذاریم و امیدواریم این مطالب مورد توجه شما قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع شیرینی کلیک نمایید.

  • عکس عروسک باربی قشنگ
  • منبع: آکاایران

    10

    لطفا امکان داره موادلازم را پیمانه ای بگید که ترازو نخواد

    به نظر من کسانی که دارند میمیرند نشان بدهید شاید مردم تحت تسیر ودر خانه بمانند

    صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه شیرینی زبان و پاپیونی (شیرینی نوروزی)

     

     

    این دو تا شیرینی به شدت خوشمزه و پر طرفدار با خمیر هزار لا تهیه میشن که قبلا طرز تهیش رو به صورت کاملا مفصل و مصور در لینک زیر توضیح دادم !

    طرز تهیه خمیر هزارلا

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

    پس برای تهیه اونها اول یه مقدار خمیر هزارلا تهیه کنید و اگر میخواید میتونید آمادش رو با نامهای میل فوی یا puff pastry تهیه کنید. کمی هم عسل رو با آب جوش و یه ذره گلاب و زعفران ترکیب کنید تا شهد تهیه بشه(برای روی شیرینی)

    خمیر رو بعد از آماده شدن به صورت کاملا سرد روی سطح باز کنید و به قطر 1سانت پهنش کنید و خیلی فوری قالب بزنید با با چاقو مستطیلی ببرید.بعد روی شیرینی یک خط عمیق ایجاد کنید .توجه کنید که وسایل شما هم باید سرد باشه تا پف خمیر نخوابه. بعد با برس روی شیرینی ها شهد بریزید و یک عدد زرده تخم مرغ رو با مقدار کمی شیر مخلوط کنید و با برس روی شیرینی ها بکشید و کمی کنجد بریزید روش.حالا شیرینی ها رو با فاصله داخل سینی فری که روش کاغذ روغنی داره قرار بدید و بذارید 25 دقیقه بپزه.(حرارت 180 درجه و از نیم ساعت قبل گرم شده)در مورد شیرینی پاپیون هم به بعد از اینکه به صورت مستطیلی با چاقو برش دادید با دستتون یه فر بهش بدید و کمی بپیچونیدش.
    وقتی شیرینی ها از فر خارج شدن بذارید سرد بشن و بعد دوباره روشون شهد بریزید.

    نکات:

    1)حتما بعد از پهن کردن خمیر به شکل مستطیل دورش رو با چاقو ببرید تا هواگیری بشه.
    2)خیلی سریع عمل قالب زدن یا بریدن رو انجام بدید چون اگر خمیر سرد بشه پف نمیکنه.
    3)سوالی که برای خیلیا پیش میاد اینه که آیا خمیر خودش لایه لایست؟نه خمیر معمولیه ولی هنگام پخت خودش چند لایه میشه.

     

    سوران

    نام:

    

     

    تهیه شیرینی زبان و پاپیونی

     

    این خمیر، خمیر حساسی است برای تهیه ی آن باید وقت و حوصله داشته باشید و با دقت درست کنید.

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

     

    آرد آن بهتر است خیلی خوب و با مرغوب تهیه شود. هر آردی خوب بدست نمی آید.

    برای کره میانی از مارگارین هزارلا استفاده کنید. کره هم می شود استفاده کرد اما بوی کره غالب است و ماندگاری آن خیلی کمتر است.

     

    این خمیر نمی تواند زیاد داخل دمای محیط بماند. اگر می بینید کاری برایتان پیش آمد خمیر را حتما داخل یخچال بگذارید.

     

    این خمیر را می توانید ماه ها داخل فریزر نگهداری کنید و هنگامی که خواستید با آن شیرینی درست کنید از شب قبل داخل یخچال بگذارید تا کامل یخ زدایی شود.

    این خمیر برای تهیه انواع شیرینی مثل شیرینی زبان، شیرینی پاپیونی، شیرینی ناپلئونی استفاده می شود.

     

    طرز تهیه خمیر هزارلایه :

    شیرینی با خمیر هزارلا

     

    مواد لازم برای خمیر هزارلایه :

     

    طرز تهیه خمیر هزارلایه :

    آرد و جوهر لیمو را با هم مخلوط کنید سپس کم کم آب را اضافه کنید یکم که خمیر شکل گرفت روغن و نمک را اضافه کنید اگر نیاز به آب داشت آب اضافه کنید. خمیر را آنقدر ورز بدهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست بیاورید. ممکن است آب کمتر یا بیشتری احتیاج داشته باشد پس تو اضافه کردن آب دقت کنید خمیر نباید به دست بچسبد سپس آن را به شکل یک چانه ی بزرگ در بیاورید و وسط آن را با چاقویی تیز یک علامت + بگذارید و روی خمیر را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال بگذارید.

     

    اکنون مارگارین هزارلا را بین دوتا نایلون قرار بدهید و با وردنه باز کنید و بعد داخل فریزر قرار بدهید. بعد از اینکه مارگارین سفت شد خمیر را از داخل یخچال بیرون بیاورید و با وردنه روی آن بکشید و خمیر را باز کنید بعد مارگارین را روی خمیر قرار بدهید.

     

    و اطراف خمیر را روی مارگارین برگردانید به صورتی که کره بین خمیر باشد و اصلا پیدا نباشد و با وردنه صاف کنید. آردهای اضافی خمیر را بردارید و با وردنه ضربه های آهسته به خمیر بزنید و خمیر را پهن کنید. آردهای اضافی خمیر را با برس پاک کنید و از لبه های بالا و پایین خمیر روی آن قرار بدهید و خمیر را از وسط تا کنید به صورتی که خمیر 4 لاتا شده باشد و بعد آن را داخل ظرفی قرار بدهید و روی آن نایلون بکشید.

     

    و داخل یخچال قرار بدهید بعد از 20 دقیقه خمیر را بیرون بیاورید و آن را باز کنید و اگر لازم بود خیلی کم آرد روی آن بپاشید و با وردنه باز کنید و دوباره لبه های بالا و پایینی آن را تا بزنید و نایلون بکشید و داخل یخچال قرار بدهید این کار باید تا 6 مرتبه انجام بدهید و هربار بین آن ها به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار بدهید.

     

    بعد از این مراحل خمیر هزار لایه ی شما آماده است.

    از خمیر هزارلا می توانید برای تهیه ی انواع شیرینی استفاده کنید.

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

     

    طرز تهیه شیرینی زبان خانگی :

    طرزتهیه شیرینی زبان

     

    مواد لازم برای شیرینی زبان :

     

    طرز تهیه شیرینی زبان :

    خمیر هزارلا را روی صفحه آشپزخانه به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید. در یک کاسه عسل و آب را مخلوط کنید و خوب هم بزنید و با برس آشپزخانه روی خمیر بمالید و روی آن را شکر بریزید. اکنون با قالب مخصوص شیرینی زبان قالب بزنید اگر قالب نداشتید می توانید برش های مستطیلی بزنید و با چاقو یک شیار طولی در وسط هر کدام ایجاد کنید و در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را با کمی فاصله بچینید.

     

    فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و سینی را در طبقه وسط فرقرار بدهید. برای 10 دقیقه حرارت را بالا نگه دارید تا نان ها پف کنند سپس حرارت را به 170 درجه سانتیگراد پایین بیاورید و بگذارید شیرینی ها برای 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزند.

  • گیاه شناسی گل گاوزبان ایرانی
  •  

    اکنون شیرینی ها را از فر بیرون بیارید دوباره عسل روی آنها بزنید و با پسته و کنجد تزیین کنید و اجازه بدهید خنک شوند و بعد داخل ظرف مورد نظرتان بچینید. اگر تمایل داشتید می توانید شربت بار تهیه کنید و بعد از پخت شیرینی روی آن ها بریزید.

     

    شیرینی زبان با خمیر یوفکا را هم تهیه می شود.

     

    طرزتهیه شیرینی پاپیونی خانگی :

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی

     

    مواد لازم برای 30 تا شیرینی پاپیونی :

     

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی :

    خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2 سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید. وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

     

    سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

     

    بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

     

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

     

    راه و رسم داشتن زندگی زناشویی بدون تنش

    برنامه آخر هفته رو اینجا فوق العاده بچین!

    تنوع بالا و قیمت پایین لوازم آشپزخانه

    سرو باکیفیت ترین غذاها در باغ رستوران

    مشاوره تربیت کودک و شیوه های فرزندپروری

    آخر هفته کجا بریم غذا بخوریم؟

    به تماشای کیفیتی بی حاشیه!

    دیگه لازم نیست حتماروبه روی تلویزین بشینی!

    واسه همه چی جا هست!

    حس می کنی دچار کم شنوایی شدی؟

    عصرای جمعه دیگه حوصلت سر نمیره!

    قطعات یدکی جاروبرقی،چرخ گوشت،سماور و…

    اینجا یکی از هتلهای کیشه! همین حالارزروکن

    تمام قابلیت ها که ازیک تلویزین انتظاردارید

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    با خمیر هزارلا می‌توانید یکسری شیرینی متعدد مثل شیرینی زبان , پاپیونی و ناپلئونی درست فرمایید . و از میل کردن آن‌ها لذت ببرید . خمیر هزارلایه بعداز پخت به حالت لایه لایه می شود .این خمیر , خمیر حساسی است برای تنظیم ی آن می بایست وقت و صبر داشته باشید و با اعتنا درست فرمائید .

    آرد آن بهتر است خیلی عالی و با مرغوب تهیه و تنظیم شود . هر آردی عالی بدست نمی آید .

    برای کره میانی از مارگارین هزارلا به کارگیری نمایید . کره نیز می شود بهره مند شد ولی بوی کره غالب است و ماندگاری آن خیلی کمتر است .

    این خمیر نمی تواند زیاد درون دمای محیط بماند . چنانچه می‌بینید کاری برایتان پیش آمد خمیر را حتما درون فریزر بگذارید .

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

    این خمیر را می‌توانید ماه ها درون سردخانه محافظت فرمایید و زمانی که خواستید با آن شیرینی درست نمایید از شب پیشین درون یخچال بگذارید تا بدون نقص یخ زدایی شود .

    این خمیر برای تهیه و تنظیم اشکال شیرینی نظیر شیرینی زبان , شیرینی پاپیونی , شیرینی ناپلئونی به کار گیری می شود .

    نحوه تنظیم خمیر هزارلایه :مواد ضروری برای خمیر هزارلایه :

    مارگارین هزارلا 350 گرمجوهر لیمو 1 گرمنمک 2 گرمروغن مایع 75 گرمآرد 750 گرمآب سرد 275 گرم

    📷

    طریق تهیه و تنظیم خمیر هزارلایه :

    آرد و جوهر لیمو را با هم ادغام فرمایید بعد از آن کم کم کم آب را اضافه نمائید یکم که خمیر شکل گرفت روغن و نمک را اضافه فرمایید درصورتی که نیاز به آب داشت آب اضافه فرمائید . خمیر را به حدی ورز بدهید تا یک خمیر صاف و یکدست بدست آید . امکان دارد آب کمتر یا شاید هم بیشتری احتیاج داشته باشد. پس دقت ویژه ای در افزودن آب داشته باشید تا خمیر نباید به دست بچسبد بعد آن را به حالت یک چانه ی بزرگ در بیاورید و میانه آن را با چاقویی تیز یک نشانه + بگذارید و روی خمیر را با نایلون بپوشانید و درون یخچال بگذارید .

    حالا مارگارین هزارلا را بین دو نایلون قرار بدهید. با وردنه آن را باز کنید و سپس درون یخچال قرار بدهید . بعداز سفت شدن مارگارین، خمیر را از درون یخچال بیرون بیاورید و با وردنه روی آن بکشید. سپس خمیر را باز نمایید بعد از آن مارگارین را روی خمیر قرار بدهید .

    و دور و بر خمیر را روی مارگارین برگردانید به صورتی که کره دربین خمیر باشد و به هیچ وجه پیدا نباشد و با وردنه صاف نمایید . آردهای مازاد خمیر را بردارید و با وردنه ضربه های آرام به خمیر بزنید و خمیر را پهن نمایید . آردهای مازاد خمیر را با برس تمیز نمائید و از حاشیه های بالا و پایین خمیر روی آن قرار بدهید و خمیر را از میانه تا فرمائید به صورتی که خمیر 4 لاتا شده باشد و سپس آن را درون ظرفی قرار بدهید و روی آن نایلون بکشید .

    آن را درون یخچال قرار بدهید. بعداز 20 دقیقه خمیر را خارج کنید و آن را باز کنید. اگر واجب بود خیلی کم آرد روی آن بپاشید و سپس با وردنه باز فرمایید و مجدد حاشیه های بالا و پایینی آن را تا کنید. سپس نایلون بکشید و درون یخچال قرار بدهید این عمل بایستی تا 6 مرتبه انجام بدهید و هربار میان آنان به بازه زمانی 20 دقیقه درون یخچال قرار بدهید .

    پس از این فرآیند خمیر هزار لایه ی شما مهیا است .

    از خمیر هزارلا میتوانید برای تنظیم ی گونه های شیرینی به کارگیری نمایید .

    طریق تنظیم شیرینی زبان خانگی :مواد ضروری برای شیرینی زبان :

    خمیر هزارلا یک کیلو گرمعسل 3 قاشق غذاخوریآب ولرم 1 قاشق مرباخوریپودر پسته برای تزیینشکر کمی

    روش تنظیم شیرینی زبان :خمیر هزارلا را روی ورقه آشپزخانه به ضخامت نیم سانتیمتر پهن نمائید . در یک پیاله عسل و آب را ترکیب نمایید و عالی هم بزنید و با برس آشپزخانه روی خمیر بمالید و روی آن را شکر بریزید . اینک با قالب منحصر به فرد شیرینی زبان قالب بزنید در حالتی‌که قالب نداشتید می‌توانید برش های مستطیلی بزنید و با چاقو یک شیار طولی در میانه هرکدام ایجاد نمائید و در سینی فر برگه روغنی پهن نمایید و شیرینی ها را با مقداری فاصله بچینید .

    فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن فرمائید تا گرم شود و سینی را در طبقه وسط فرقرار بدهید . برای 10 دقیقه حرارت را بالا نگه دارید تا نان ها پف نمایند بعد از آن حرارت را به 170 درجه سانتیگراد پایین بیاورید و بگذارید شیرینی ها برای 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزند .

    هم اکنون شیرینی ها را از فر خارج بیارید مجدد عسل روی آن ها بزنید و با پسته و کنجد تزیین فرمائید و اذن بدهید خنک شوند و بعد از آن درون کاسه مورد نظرتان بچینید . در‌حالتی که تمایل داشتید می‌توانید شربت بار تهیه و تنظیم نمائید و پس از پخت شیرینی روی آنان بریزید .

    شیرینی زبان با خمیر یوفکا را هم تهیه و تنظیم می شود .

    طرزتهیه شیرینی پاپیونی خانگی :

    مواد ضروری برای 30 تا شیرینی پاپیونی :

    سفیده تخم مرغ 2 عددپودر پسته یک چهارم پیمانهپودر قند یک دوم پیمانهخمیر هزارلا 1 کیلوگرم

    روش تنظیم شیرینی پاپیونی :

    خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کنید و سپس نوارهایی به ابعاد 2 سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید . اواسط آن را پیچ بدهید و مقداری سفیده تخم مرغ بزنید تا به هم بچسبد .

    بعدت در سینی فر آن ها را بچینید  و در فر (که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم نموده اید ) به بازه زمانی 15 دقیقه ( در طبقه وسط فر ) قرار دهید .

    پس از پختن و سرد شدن شیرینی روی آن یه خرده پودر قند یا این که شکر درشت بپاشید. همچنین می‌توانید بعداز پخت کمی شربت روی آن بریزید و یه خرده پودر پسته بپاشید .

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

    منبع: کیمبو

    با ثبت نام در ویرگول به آرشیو بزرگی از مقالات مرتبط با این موضوع دسترسی خواهید داشت


    مطلبی دیگر از این نویسنده


    مطلبی دیگر در همین موضوع


    بر اساس علایق شما

    از این پس او نمی‌تواند پروفایل کاربری و مطالب شما را ببیند.


    در آشپزی
    ۲۵ اسفند ۱۳۹۴
    ۰
    24,037 بازدید

    آموزش شیرینی زبان و پاپیون

    مواد لازم برای خمیر هزارلا :

    آرد کاملا سفید:۳۰۰ گرم

    کره :۱۵۰ گرم

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

     یک عدد:  تخم مرغ

    روغن مایع : یک قاشق سوپخوری

    جوهرلیمو: یک دوم قاشق چایخوری

    وانیل : یک دوم قاشق چایخوری

     نمک :یک قاشق چایخوری

    آب خنک: یک فنجان

    طرز تهیه خمیر هزارلا :

    آکاایران: در کاسه بزرگی آرد را بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن  را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف یک دستی به عمل بیاید. خمیر را یک ساعت بگذارید، بماند تا جا بیفتد. روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر۲ سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از ۲۰ دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتی متری باز کنید و این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از۲۰ دقیقه عمل فعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.

    طرز تهیه شیرینی زبان :

    ۱٫ برای تهیه اونها اول یه مقدار خمیر هزارلا تهیه کنید و اگر میخواید میتونید آمادش رو با نامهای میل فوی یا puff pastry تهیه کنید.کمی هم عسل رو با آب جوش و یه ذره گلاب و زعفران ترکیب کنید تا شهد تهیه بشه(برای روی شیرینی)

    ۲٫ خمیر رو بعد از اماده شدن به صورت کاملا سرد روی سطح باز کنید و به قطر ۱سانت پهنش کنید و خیلی فوری قالب بزنید با با چاقو مستطیلی ببرید.بعد روی شیرینی یک خط عمیق ایجاد کنید .توجه کنید که وسایل شما هم باید سرد باشه تا پف خمیر نخوابه.بعد با برس روی شیرینی ها شهد بریزید و یک عدد زرده تخم مرغ رو با مقدار کمی شیر مخلوط کنید و با برس روی شیرینی ها بکشید و کمی کنجد بریزید روش.

    ۳٫ حالا شیرینی ها رو با فاصله داخل سینی فری که روش کاغذ روغنی داره قرار بدید و بذارید ۲۵ دقیقه بپزه.(حرارت ۱۸۰ درجه و از نیم ساعت قبل گرم شده)در مورد شیرینی پاپیون هم به بعد از اینکه به صورت مستطیلی با چاقو برش دادید با دستتون یه فر بهش بدید و کمی بپیچونیدش.

    ۴٫ وقتی شیرینی ها از فر خارج شدن بذارید سرد بشن و بعد دوباره روشون شهد بریزید.

    نکات:

    ۱)حتما بعد از پهن کردن خمیر به شکل مستطیل دورش رو با چاقو ببرید تا هواگیری بشه.

    ۲)خیلی سریع عمل قالب زدن یا بریدن رو انجام بدید چون اگر خمیر سرد بشه پف نمیکنه.

    ۳)سوالی که برای خیلیا پیش میاد اینه که آیا خمیر خودش لایه لایست؟نه خمیر معمولیه ولی هنگام پخت خودش چند لایه میشه.

    ۲۹ آبان ۱۳۹۹

    ۲۸ آبان ۱۳۹۹

    ۲۷ آبان ۱۳۹۹

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا

    دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “07991866e8b2a5e16d0302a2400d07ae” );document.getElementById(“70dc4c889f”).setAttribute( “id”, “comment” );

    نام *

    ایمیل *

    وب سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

    © Copyright 2020, All Rights Reserved. | Powered by saten

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا
    طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لا
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *