پنیر نخل برای چی خوبه

دوره مقدماتی php
پنیر نخل برای چی خوبه
پنیر نخل برای چی خوبه

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ در میانه تنه نخل، مغز ترد و شیری‌رنگی وجود دارد که شیرین و گس است که به آن “پنیر نخل” گفته می‌شود و بسیار مقوی و گران‌قیمت است.

برای دستیابی به پنیر نخل (با رنگ سفید) که در اصطلاح محلی به آن غاپ می‌گویند معمولاً سر درخت را می‌اندازند و برگ‌ها و لیف‌های دور برگ‌ها را تا رسیدن به میانه و پنیر نخل، جدا می‌کنند و در همه فصل‌های سال به دست می‌آید و در فصل‌های پربارش از طعم شیرین‌تری برخوردار است.

در ابتدای بهار که نخل شکوفه می‌زند، شکوفه‌ها را که “تارونه” نام دارد، می‌‌چینند و از آن عرق تارونه می‌گیرند که مانند بقیه عرقیجات مفید و درمان‌گر دردهای معده است؛ عرق تارونه مقوی، گرم و برای قلب مفید است.

پنیر نخل یا همان غاپ، سوغات لذیذی است که از دل نخل بیرون می‌آید و بسیار مقوی است. هر نخل 3 تا 10 کیلوگرم پنیر دارد و پنیر نخل تمام خواص خرما را دارد یعنی سرشار از قند، مواد معدنی، ویتامین، کالری و آهن است‌.

پنیر نخل که در واقع مریستم انتهایی نخل بوده بسیار مقوی و عامل رشد و نمو و تولید برگ و میوه جدید است؛ مریستم که یکی از حساس‌ترین بخش‌های گیاهی بوده در صورت آسیب دیدن باعث مرگ گیاه می‌شود.

پنیر نخل برای چی خوبه

دوره مقدماتی php

نخل‌داران آن دسته از نخل‌هایی را که زمان ثمردهی آنها تمام شده است، قطع می‌کنند و پنیر آن را که در قسمت انتهایی تنه نخل است بیرون آورده و استفاده می‌کنند.

از جمله خواص آن درمان نازایی، درمان بیماریهای عصبی از جمله آلزایمر، پارکینسون و درمان کم‌خونی و ضعف قوای جسمی و جنسی را می‌توان نام برد.

انتهای پیام/*

در میانه تنه نخل، مغز ترد و شیری‌رنگی وجود دارد که شیرین و گس است که به آن “پنیر نخل” گفته می‌شود و بسیار مقوی و گران‌قیمت است.که برای دستیابی به آن معمولاً سر درخت را می‌اندازند و برگ‌ها و لیف‌های دور برگ‌ها را تا رسیدن به میانه و پنیر نخل، جدا می‌کنند.

پنیر نخل در واقع ماده اولیه تشکیل تنه و برگ‌های نخل پیش از مرحله چوبی شدن است.اگر چه بعضی از عشایر عادت دارند برای مهمان مهمی که سر می‌رسد گوسفندی قربانی کنند، حال اینکه مردم مناطق کویر به جای گوسفند یکی از درختان نخل‌شان را سر می‌زنند.

در این میان در شهرهایی که درخت خرما وجود دارد رسم بر این است تا هرگاه اهالی مهمان ویژه‌ای دارند، یکی از درختان خرما – درخت پیر – را سر بریده و پنیر خرمای آن را پیشکش‌ او می کنند.پنیر نخل که در اصطلاح محلی به آن غاپ می گویند با رنگ سفید، در همه فصل های سال به دست می آید و در فصل های پر بارش از طعم شیرین تری برخوردار است.

درخت خرما با نام لاتین (phoenix dactlyliferal) یکی از سه نوع درخت میوه ای مهم از خانواده نخیلات می-باشد. درخت خرمای کبکاب از عمده ترین نوع نخیلات کشت شده در جنوب غربی ایران، استان بوشهر می باشد. قلب خرما که قسمت انتهایی بالای درخت و در حقیقت سلول های بنیادی درخت خرما را تشکیل می دهد از ارزش های غذایی بالایی برخوردار می باشد

پنیر نخل برای چی خوبه

به عنوان یک داروی محلی مورد استفاده متعددی از جمله تقویت بنیه و در درمان ضعف جنسی به کار برده می شود.

به منظور بررسی ارزش های غذایی این محصول درخت خرما میزان کربوهیدرات ها، پروتئین-ها، چربی‎ها و مواد معدنی موجود در آن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.پنیر خرما از چند درخت مختلف خرمای کبکاب از منطقه تهیه و توسط مخلوط کن خرد و در دمای ۷۰ درجه سانتی‎گراد به‎صورت پودر خشک در آمد.

میزان پروتئین تام و کربوهیدرات ها به ترتیب با روش کجل- دال و لین – آینون (Eynon Lane –and Kjldahl) اندازه گیری شد. مواد معدنی موجود در نمونه ها توسط روش اتمیک آبزوربشن تعیین مقدار گردید. همچنین مقدار فیبر موجود در نمونه ها اندازه‎گیری شد.

میانگین مقدار چربی تام نمونه ها ۵/۰±۲۷/۰ گرم در ۲۸ گرم تعیین گردید. میزان اسیدهای چرب غیراشباع موجود در نمونه های مورد آزمایش عمدتاً اسیدهای چرب لینولئیک، لینولنیک و اولئیک جمعاً ۲/۲۷ درصد کل چربی ها را تشکیل می دهند. عمده ترین چربی اشباع موجود در نمونه ها اسید پالمتیک می باشد.

میزان پروتئین تام نمونه ها ۳/۰ گرم در هر اونس (۲۸ گرم) تخمین زده شد. مقدار کربوهیدرات نمونه ها ۲۹/۲ گرم در هر اونس تعیین مقدار گردید. مواد معدنی موجود در نمونه ها عمدتاً روی، آهن، منیزیم، فسفر، منگنز، کلسیم، پتاسیم و سلنیوم می باشد.

از نتایج این مطالعه این طور به عمل می آید که پنیر خرما حاوی اسیدهای چرب ضروری و مواد معدنی مفید به ویژه روی که اثرات ضد التهابی دارد می باشد. میزان فیبر خام موجود در نمونه ها ارزش غذایی آنها را بیشتر نشان می دهد و پیشنهاد می شود که این محصول به‎عنوان یک مواد مغذی بدون کلسترول مورد استفاده در رژیم های غذایی مختلف قرار گیرد.

پنیر نخل از جمله محصولات درخت خرماست که با طعم شیرین خود بسیار دلپذیر است. پنیر نخل که در اصطلاح محلی به آن غاپ می گویند با رنگ سفید ، برای دستیابی به آن معمولا سر درخت را می‌اندازند و برگ‌ها و لیف‌های دور برگ‌ها را تا رسیدن به میانه و پنیر نخل، جدا می‌کنند و در همه فصل های سال به دست می آید و در فصل های پر بارش از طعم شیرین تری برخوردار است

در ابتدای بهار که نخل شکوفه می‌زند، شکوفه‌ها را که تارونه نام دارد، می‌‌چینند و از آن عرق تارونه می‌گیرند که مانند بقیه عرقیجات مفید و درمان‌گر دردهای معده است. عرق تارونه مقوی، گرم و برای قلب مفید است.

پنیر نخل یا بقولی (غاپ) سوغات لذیذی که از دل نخل بیرون می آید و بسیار مقوی است. هر نخل ۳ تا ۱۰ کیلوگرم پنیر دارد و پنیر نخل تمام خواص خرما را دارد یعنی سرشار از قند – مواد معدنی ویتامین کالری و آهن است

پنیر نخل که در واقع مریستم انتهایی نخل بوده بسیار مقوی و عامل رشد و نمو و تولید برگ و میوه جدید است. مریستم که یکی از حساس‌ترین بخش‌های گیاهی بوده در صورت آسیب دیدن باعث مرگ گیاه می‌شود.

نخل داران آن دسته از نخل هایی را که زمان ثمردهی آنها تمام شده است قطع می کنند و پنیر آن را که در قسمت انتهایی تنه نخل است بیرون آورده و استفاده می کنند.پنیر نخل که در واقع مریستم انتهایی نخل بوده بسیار مقوی و عامل رشد و نمو و تولید برگ و میوه جدید است؛ مریستم که یکی از حساس‌ترین بخش‌های گیاهی بوده در صورت آسیب دیدن باعث مرگ گیاه می‌شود.

نخل‌داران آن دسته از نخل‌هایی را که زمان ثمردهی آنها تمام شده است، قطع می‌کنند و پنیر آن را که در قسمت انتهایی تنه نخل است بیرون آورده و استفاده می‌کنند.از جمله خواص آن درمان نازایی، درمان بیماریهای عصبی از جمله آلزایمر، پارکینسون و درمان کم‌خونی و ضعف قوای جسمی و جنسی را می‌توان نام برد.

۱. مستحکم کردن استخوان‌ها

میزان قابل توجه مواد معدنی مثل فسفر، پتاسیم و کلسیم که در خرما یافت می‌شود آن را به یک غذای کامل و فوق‌العاده برای تقویت استخوان‌ها و مقابله با بیماری‌های دردناک و ناتوان‌کننده‌ای مثل پوکی استخوان تبدیل کرده است.

خرما حاوی سلنیوم، منگنز، مس و منیزیم است که همه‌ی آن چیزی است که برای رشد و تقویت استخوان‌ها ضروری است به‌خصوص برای افرادی که پا به سن می‌گذارند و استخوان‌هایشان رو به ضعیف شدن می‌گذارد.

۲. درمان یبوست

خرما را معمولاً جزو خوراکی‌های ملین طبقه‌بندی می‌کنند. به همین دلیل خوردن مرتب آن به افرادی که دچار یبوست هستند توصیه می‌شود. برای اینکه از خاصیت مسهل کنندگی خرما بیشترین بهره را ببرید شب آن‌ها را در آب بخیسانید و صبح خرما و آب آن را میل کنید.

خرما حاوی مقادیر زیادی فیبر محلول است که برای بهبود حرکت دودی روده و عبور آسان غذا از جهاز هاضمه ضروری است، به همین خاطر می‌تواند علائم یبوست را از بین ببرد.

۳. درمان اختلالات روده‌ای

ترکیبات نیکوتینی موجود در خرما برای درمان بسیاری از اختلالات روده‌ای مفید است. مصرف مداوم آن از رشد ارگانیسم‌های مضر جلوگیری می‌کند درنتیجه به رشد باکتری‌های مفید در روده کمک می‌کند.

پنیر نخل برای چی خوبه

خرما، چون هم فیبر‌های غیر محلول و هم فیبر‌های محلول به همراه مقادیر فراوانی از اسید‌آمینه‌های مفید دارد می‌توان به گوارش بهتر غذا کمک کند بنابراین باعث می‌شود مواد مغذی غذا‌ها توسط جهاز هاضمه بهتر جذب شوند.

۴. درمان کم‌خونی

خرما مواد معدنی زیادی دارد که برای بسیاری عوارض و اختلالات مفید هستند، اما مقادیر بالای آهن، خرما را به یک مکمل رژیمی عالی برای مبتلایان به کم‌خونی تبدیل کرده است.

خرما با میزان بالای آهنی که دارد کمبود آهن را در بیماران کم‌خون جبران می‌کند انرژی و بنیه را تقویت می‌کند و احساس رخوت و سستی را از بین می‌برد.شما می‌توانید تکه‌های خرما را به غلات صبحانه و فرنی خود اضافه کنید.

۵. درمان حساسیت‌ها

یکی از جالب‌ترین نکات در مورد خرما این است که این میوه حاوی سولفور طبیعی است. سولفور به‌ندرت در مواد خوراکی یافت می‌شود، اما اثراتش بر سلامتی انسان بی‌شمار است ازجمله اینکه از بروز واکنش‌های آلرژیک و حساسیت‌های فصلی جلوگیری می‌کند.

طبق پژوهشی که در سال ۲۰۰۲ انجام شد، ترکیبات ارگانیک سولفور بر بسیاری از افرادی که مبتلا به آلرژی فصلی رینیت هستند اثر مثبتی دارد. حدود ۲۳ میلیون نفر فقط در آمریکا به این بیماری مبتلا هستند. خرما می‌تواند با واردکردن سولفور به رژیم غذایی علائم این حساسیت‌های فصلی را به طرز قابل‌توجهی کاهش دهد.

۶. کمک به افزایش وزن

خرما باید جزوی از رژیم غذایی سالم باشد چراکه حاوی قند، پروتئین و بسیاری از ویتامین‌های ضروری است. اگر خرما را با خیار له‌شده مصرف کنید می‌توانید وزنتان را در محدوده‌ی نرمال و متعادل نگه دارید. یک کیلو خرما تقریباً ۳۰۰۰ کالری دارد و کالری موجود در این مقدار برای تأمین نیاز روزانه‌ی بدن انسان به انرژی کفایت می‌کند.

۷. افزایش انرژی

  • فوايد ومضرات بادام کوهي
  • خرما سرشار از قند‌های طبیعی مانند گلوکز، فروکتوز و ساکروز است؛ بنابراین اگر می‌خواهید با خوردن یک میان وعده انرژی‌تان را به‌سرعت افزایش دهید خرما را انتخاب کنید.

    بسیاری از مردم سرتاسر جهان برای میان وعده‌ی عصرشان و برای اینکه از خستگی و رخوت خارج شوند از خرما استفاده می‌کنند. عموماً هنگام ورزش در باشگاه یا در خانه دچار خستگی شدید می‌شوید، با خوردن چند عدد خرما در چنین مواقعی به‌سرعت انرژی خود را بازیابی کنید.

    ۸. حفاظت از سلامت دستگاه عصبی

    ویتامین‌های موجود در خرما موجب می‌شوند سلامت و عملکرد دستگاه عصبی تقویت شود. پتاسیم یکی از مواد اصلی و مهم برای داشتن یک دستگاه عصبی سالم است و علاوه بر آن سرعت و هوشیاری مغز را افزایش می‌دهد.

    ازآنجاکه خرما حاوی مقادیر زیادی پتاسیم است پس غذایی عالی برای افراد مسن و افرادی که سیسم عصبی‌شان دچار کندی و رخوت شده است می‌باشد؛ همچنین برای افرادی که می‌خواهند قدرت ذهنی و مغزی خود را افزایش دهند.

    ۹. بهبود سلامت قلب

    خرما در حفظ سلامت قلب شما بسیار مؤثر است. اگر خرما را شب در آب بخیسانید و صبح آن را له کنید و مصرف کنید می‌تواند در درمان ضعف قلب مؤثر واقع شود. پتاسیم موجود در آن‌هم طبق پژوهش‌ها می‌تواند از حملات قلبی و سایر بیماری‌های قلبی جلوگیری کند.

    علاوه بر این ثابت‌شده که مصرف خرما میزان کلسترول‌های بد خون را کاهش می‌دهد و از این طریق خطر حملات قلبی و سکته را کاهش می‌دهد. به همین خاطر است که مصرف دو بار در هفته‌ی خرما موجب بهبود سلامت کلی قلب می‌شود.

    ۱۰. درمان ضعف جنسی

    مطالعات نشان داده‌اند خرما حتی برای افزایش بنیه‌ی جنسی هم مفید است. یک مشت خرما را در شیر تازه‌ی بز شب تا صبح بخیسانید و بعد آن را با همان شیر به‌اضافه‌ی مقداری پودر هل و عسل مخلوط‌کنید. این ترکیب معجونی عالی برای افزایش توان جنسی و کاهش عقیمی ناشی از اختلالات جنسی مختلف است.

    پنیر نخل برای چی خوبه

    دانش امروزی تجربه‌ی پیشینیان در استفاده از خرما برای تقویت قوای جنسی را تأیید می‌کند. پژوهشی در سال ۲۰۰۶ اثرات خرما و روغنش را بر عملکرد جنسی بررسی کرد و نشان داد میزان بالای ترکیبات استرادیول و فلاونوئید موجود در خرما موجب افزایش تعداد و تحرک اسپرم‌ها می‌شود.

    همچنان که اندازه و وزن بیضه‌ها را هم افزایش می‌دهد؛ بنابراین اگر شما به دنبال تقویت قوه‌ی مردانگی هستید خرما بخورید، چون خرما یک داروی مقوی قوه‌ی باه قوی و طبیعی است.

    ۱۱. پیشگیری از شب‌کوری

    خواص درخت خرما کم نیست و از آن جمله باید به کاربرد آن در درمان بیماری‌های مختلف گوش، بینی و گلو اشاره کرد.

    مثلاً اگر برگ‌های درخت خرما را به خمیر تبدیل کنند و دور چشم بمالند یا اگر آن را به‌صورت خوراکی مصرف کنند، ثابت‌شده که فراوانی شب‌کوری را کاهش می‌دهد. از این راه‌حل به‌عنوان جایگزینی برای دارو عمدتاً در نواحی روستایی که خرما در آن می‌روید استفاده می‌شود.

    همچنین بخوانید:

    خواص خرما با گردو

    خواص بی نظیر و معجزه آسا خرما

    خواص و فواید خرما در بارداری

    دستور پخت شیرینی خرما بیسکوییت خانگی مرحله به مرحله

    این مطلب برای شما مفید بود؟

    موسیقی حلقه اتصال فرهنگ‌هاست

    برنامه های آبفا در هفته دولت

    نگین توسعه بوشهر

    افتتاح و کلنگ زنی ۱۵طرح عمرانی در هفته دولت

    سایه غم بر ورزش

    پنیر نخل برای چی خوبه

    مسافران و رهگذرانی که برای عبور از جاده برازجان به گناوه مسیر آبپخش را انتخاب می نمایند حتما در طول گذر از این طبیعت بکر و نخلستان انبوه تعدادی غرفه را که با شاخ و برگ درختان نخل به صورت به هم پیوسته برپا شده اند مشاهده می کنند…

    مسافران و رهگذرانی که برای عبور از جاده برازجان به گناوه مسیر آبپخش را انتخاب می نمایند حتما در طول گذر از این طبیعت بکر و نخلستان انبوه تعدادی غرفه را که با شاخ و برگ درختان نخل به صورت به هم پیوسته برپا شده اند مشاهده می کنند که رنگ و لعاب مواد غذایی موجود در پیشخوان این غرفه ها که محلی ها به آن کپر می گویند چشم نواز خاصی دارد و مشتریان را به قصد خرید فرا می خواند. در این کپر ها از شیره خرما گرفته تا ارده وخرما و قصب و لورک سایر خوراکیها و مواد احصاء شده از نخل به فروش می رسد در واقع سوغات سراهایی که انوع و اقسام خوراکی های رایج جنوبی در آن خودنمایی میکند. اما در فصل زمستان در کنار همه ی این سوغاتی ها صاحبان این غر فه ها به فروش پنیر نخل رو می آورند.

    احسان  بوستانی یکی از این فروشندگان است که حدود ده سالی است علاوه بر شغل کشاورزی اوقات فراغت خود را در جوار این غرفه های کپری به کار فروش پنیر نخل می پردازد و از این رهگذر معیشت خود و خانواده اش را فراهم می کند.این فروشنده در مورد پنیر نخل به جنوب آنلاین می گوید :پنیر نخل ماده ای است به رنگ سفید که از قسمت پایینی نخل بین تنه و شاخ وبرگ درخت درست در محل رویش شاخه هابه دست می آید.

    وی می افزاید :بیشتر نخلهایی که ثمرده نیستند و یا از نوع نر هستند برای بدست آوردن پنیر آن مورد استفاده قرار می گیرند. اما در ختان نخلی که در حریم فعالیت های عمرانی وپروژه ها هم قرار می گیرند قطع می شوند.

    بوستانی اضافه می کند :پنیر نخل در فصل پاییز وزمستان که آب وهوا و اقلیم  بوشهربرای بارگیری وتولید آن مناسبتر است بیشتر است. چون در فرورین تا آخر شهریور که فصل ثمربخشی نخل ها و چینش خرماست مناسب برداشت نیست. پنیر نخل نر همه رنگ و لعاب زیباتری دارد و هم ظریف تر است و به دلیل تردی و مزه شیرین آن مشتری بیشتری نسبت به سایر نخل ها دارد.

    پس از حذف شاخ و برگ اضافی که با تبحر خاصی برداشته می شوند قسمت مخروطی شکل پنیر جهت استفاده آماده می شود البته قسمت تحتانی آن که زیرتر است از خواص بیشتری برخوردار است که در بین عوام مشهور است که برای شستشو معده مناسب است.

    وی با اشاره به اینکه هر نخل به طور متوسط ۳۰تا ۳۵ کیلو پنیر دارد که هرکیلوی آن ۳۰هزار تومان قیمت دارد می گوید: هر چه نخل تنومندتر باشد و سبزتر، پنیر آن هم بهتر و سنگین تر خواهد بود پس از به دست آمدن پنیر باید ظرف ۱۰ روز استفاده شود یا در یخچال نگهداری شود تا فاسد نشود.

    حدود ۲۰غرفه یا کپر موجود در این مسیر یعنی ورودی آبپخش زمینه اشتغال ۵۰نفر را فراهم آورده اند که  به گفته احسان بوستانی در عین حالی که اشتغال پایدار برای ۵۰نفر زمینه فراهم شده است  سالانه ۱۰تا۱۵میلیون سود نصیبشان می کند اما از سارقانی هم که شبانه دارایی آنها را به تاراج می برند هم می گوید و می افزاید:بعضا افرادی هم پیدا می شوند که  شبانه به نخلستانها رفته و با قطع مخفیانه نخل ها ،پنیر آنها را برداشت کرده و در نقاط مختلف استان به صورت دوره گردی به فروش می رسانند که موجب ضرروزیان هم باغداران می شود و هم با شکستن قیمت ها روی فروش ما هم تاثیر می گذارند که تقاضا داریم تا مسئولان با این پدیده هم برخورد کنند.

    این غرفه دار اضافه می کند: فروش پنیر تقریبا تا نیمه اسفند ادامه دارد و پس از آن با به بارنشستن نخلها و گرده افشانی آنها فروشندگان و صاحبان این کپرها به فروش خرما و سایر سوغاتی ها می پردازند.

    عضو گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر هم در گفتگو با جنوب آنلاین با اشاره به ارزشهای غذایی پنیر خرما می گوید:  پنیر خرما که در واقع در قسمت انتهایی بالای درخت خرما قرار گرفته و در حقیقت سلولهای بنیادی درخت خرما را تشکیل می دهد از ارزشهای غذایی بالایی برخوردار می باشد تا آنجا که به عنوان یک داروی گیاهی در مواردی چون تقویت بنیه و درمان ضعف جنسی به کار برده می شود.

    محمد مهدی محمدی با بیان اینکه پنیر خرما منبعی غنی از اسیدهای چرب ضروری است می افزاید: اهمیت این گونه اسیدهای چرب آزاد موجود در پنیر خرما در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی  است بنابراین این ماده غذایی می تواند در رژیم غذایی روزانه مخصوصا در قالب سالاد سبزیجات گنجانده شود.

    این کارشناس با اشاره به نتایج حاصل از مطالعات صورت گرفته بر روی پنیر نخل تصریح می کند: این مطالعات نشان داده که  مواد معدنی شامل منیزیم، روی، آهن، کلسیم، سدیم، روی، پتاسیم و سلنیوم با نسبت های گوناگون در پنیر خرما وجود دارد. این مواد معدنی نقش های متعددی در بدن انسان ایفا می نمایند و جزء منابع بالقوه سلامتی انسان می باشند .

    وی اضافه می کند : از آنجا که جذب روده ای روی در سالمندان کاهش می یابد پنیر خرما می تواند به عنوان یک منبع غذایی حاوی روی مورد استفاده قرار گیرد. همچنین پنیر خرما به خاطر وجود ۲۳ اسید آمینه در آن که بعضی از آنها در میوه های رایج از جمله پرتقال، سیب و موز وجود ندارد از ارزش غذایی خوبی برخوردار است. ضمن اینکه پنیر خرما منبع غذایی خوبی از لحاظ کربوهیدرات نمی باشد و این خود برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.

    محمدی با بیان اینکه پنیر خرمای گونه ایرانی معروف به درخت خرمای کبکاب در بومیان جنوب غربی ایران یعنی استان بوشهر  بیشتر مورد استفاده قرار دارد می افزاید: درخت های خرمایی که برای تولید پنیر استفاده میشوند غالبا در امریکای مرکزی و شمالی یافت می شوند. در کشور آمریکا این محصول عمدتا به صوت کنسرو و در دسترس می باشد و به صورت افزودنی به سالاد سبزیجات  استفاده ی جهانی قرار دارد.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه

    مخاطبان

    جستجو

     

     

    پنیر نخل از جمله محصولات درخت خرماست كه با طعم شیرین خود بسیار دلپذیر است. پنیر نخل كه در اصطلاح محلی به آن غاپ می گویند با رنگ سفید ، برای دستیابی به آن معمولا  سر درخت را می‌اندازند و برگ‌ها و لیف‌های دور برگ‌ها را تا رسیدن به میانه و پنیر نخل، جدا  می‌کنند و در همه فصل های سال به دست می آید و در فصل های پر بارش از طعم شیرین تری  برخوردار است. نخل داران آن دسته از نخل هایی را كه زمان ثمردهی آنها تمام شده است قطع می كنند و پنیر آن را كه در قسمت انتهایی تنه نخل است بیرون آورده و استفاده می كنند. هر نخل 3 تا 10 كیلوگرم پنیر دارد و پنیر نخل تمام خواص خرما را دارد یعنی سرشار از قند – مواد معدنی – ویتامین كالری و آهن است .پنیر نخل در واقع ماده اولیه تشکیل تنه و برگ‌های نخل پیش از مرحله چوبی شدن است.

    پنیر نخل برای چی خوبه

     

    سازمان صداوسیما

    معاونت امور استان ها

    سایت نگاه

    باشگاه مخاطبان نگاه

    تلویزیون اینترنتی

    رادیو اینترنتی

    پژوهش مرکز

    صفحات ویژه

    نقشه سایت

    ارتباط با ما

    انتقادات و پیشنهادات

    پرسش و پاسخ متداول

    روابط عمومی

    باشگاه مخاطبان

    جدول پخش هفتگی

    فرکانس

    آرشیو

    جذب ایده

    برندگان سیما

    پخش زنده

    خبرخوان (موضوعی)

    جدول پخش هفتگی

    فرکانس

    آرشیو

    پنیر نخل برای چی خوبه

    جذب ایده

    برندگان سیما

    پخش زنده

    خبرخوان (موضوعی)

    سيماي استانها

    شبكه شما

    پخش سیمای مراکز استانی

    رویدادها

    هنرمندان

  • طرز تهيه كيك شكلاتي با موز
  • کلیه حقوق متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می باشد. | هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۹/۰۵/۲۹

    پیاده سازی توسط شرکت سپهر افزار ایرانیان

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    بچه ها هر دو یکی هستن یا فرق دارن 

    فرق دارن عزیزم

    دوتا چیز کاملا جدا هستن

    پنیر نخل برای چی خوبه

    گرده از نخل نر گرفته میشه واسه بارور کردن نخل ماده که تبدیل به خرما بشه ولی پنیر درخت نخل رو قطع میکنن بعد وسطش مثل حالت مغز سفید میخورن 

    عفونت مجاری ادرار دارید؟ عفونت شما موقتی خوب میشود و دوباره باز میگردد؟  

    داروی کانفرون بیونوریکا آلمان مشکل شما را برطرف می کند. 

     برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

    برا ناباروری میخوام گلم کدوم خوبه گلم 

    کدوم بهتر واس ناباروری عزیزم

    گردشو بخر

    پنیر سفارش داد شوهرم یعنی پنیر نخوره

    گرده رو برا ناباروری میخورن. مخلوط با عسل

    گرده درخت نخل

    گرد نخل 

    ولی شوهر من خورد اثر نداشت براش 

    گرده برای باروریه ولی پنیرشم خیلی خوشمزه وکمیابه

    گرده واسه باروری عالیه 

    گرده شنیدم خیلی خوبه اخه یکی از فامیلمون واسه خانوم دوستش از اینجا میفرستاد براش تهران ولی راجب پنیر نشنیده بودم که واسه ناباروری خوبه

    نمیدونم از کجا بخرم هر عطاری میرم نداره دکترم گفته ای وی اف کن اصلا روحیه ای وی اف ندارم 

    اطراف ما نخل زیاده پنیرشو یا همون به زبون محلی میگیم مغزشو خاصیتشو نمیدونم چیه اگه خریدی چند روز بیشتر نمیشه نگه داری باید همشو یجا بخورین ولی گردشو مدت طولانی‌میشه نگه داشت .اگه برای بارداری میخای صبحا قبل صبحانه یه نوک قاشق غذا خوری بریز رو‌ یه قاشق عسل بخور خیلی خوبه برای تقویت هم زن هم‌مرد

    پنیر نخل برای چی خوبه

    گلم چطور حامله شدی 

    گلم شماذکجایین من اهوازم 

    خواست خدا 

    و ای وی اف

    من استان فارسم شهرمون پر نخله به زبون محلی خودمون میگیم موخ به نخل

  • مدل سالاد فصل مجلسی
  • کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت می‌باشید

    مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است


     

     

    URL: http://ismj.bpums.ac.ir/article-1-256-fa.html

    پنیر نخل برای چی خوبه

    Iranian South Medical Journal is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License which allows users to read,
    copy, distribute and make derivative works for non-commercial purposes from the material, as long as the author of the original work is cited properly

    Copyright © 2017, Iranian South Medical Journal| All Rights Reserved

    پنیر از خانواده ی لبنیات به حساب می آید ،در سراسر دنیا تعداد بسیار زیادی از انواع پنیر وجود دارد که پنیرهای مورد استفاده در ایران به چند نوع پنیر مانند پنیر لیقوان ، پنیر موتزارلا، پنیر فتا یا دانمارکی ختم شود. بخصوص پنیر شامل مواد مغذی فراوانی است که در شیر وجود دارد، مانند پروتئین، ویتامین، فسفر، مواد معدنی، فیبر و آهن که در ادامه این بخش از تغذیه و سلامت در نمناک به بررسی کامل تر آنها خواهیم پرداخت.

    1. پروتئین:

    پنیر نیز همانند شیر، منبع خوبی از پروتیین است. پروتیین موجود در پنیر از پروتیین شیر به نام کازیین می آید. در نتیجه شامل آمینو اسیدهای ضروری و قابل هضم است. هم چنین پروتیین برای سلامتی در ترویج فشار خون پایین، افزایش مواد معدنی و همچنین منبع خوب انرژی مفید است.

    در واقع پنیر شامل مقدار کمی کربوهیدرات است، اما مقدار آن بسته به نوع پنیر است. در حقیقت میانگین پنیر شامل 1، 3 گرم کربوهیدرات در هر 100 گرم است. در همین حال، اکثر پنیرها حاوی کربوهیدرات هستند که لاکتوز یا شکر شیر است. با این وجود، در طول فرآیند انعقاد خون و تولید آن، لاکتوز به گلوکز و گالاکتوز تجزیه می شود. علاوه بر این، کربوهیدرات به عنوان سوخت بدن برای تولید انرژی روزانه استفاده می کند.

     

    پنیر نخل برای چی خوبه

    به نظر می رسد که غذاهای غنی از چربی مثل پنیر برای بدن خوب نیست، اما در واقع پنیر بسیار سالم است. در همین حال پنیر شامل چربی های اشباع شده است، مواد غذایی که انرژی بیشتری به ما می دهند. محتویات آن حدود 70 درصد یا 33 گرم در هر 100 گرم پنیر است. همچنین. پنیر شامل چربی های ترانس داری است که واکسسین اسید و لینولیک کانجاکتد هستند. به هر حال، این چربی ترانس دار برای مصرف بدن به مقدار معقول خوب است.

    در حقیقت پنیر منبع خوبی از ویتامین و مواد معدنی مانند شیر است.در همین حال، یک لیوان شیر، یک تکه پنیر را تولید می کند. بنابراین، ویتامین ها و مواد معدنی اش به اندازه شیر است.

    پنیر غنی از ویتامین A است. ویتامین A برای سلامتی چشم ها، آسیب های پوستی، و عفونت تنفسی خوب است.

     

    روی یک عنصر ضروری است که بدن به مقدار کمی از آن نیاز دارد. در نتیجه روی در تولید هورمون، بهبود ایمنی و سلامتی مفید است.

    ریبوفلاوین یا ویتامین B2 بهترین منبع تولید انرژی است. ویتامین B2 کربو هیدرات ها را برای گلوکز فراهم می کند. در نتیجه، ویتامین B2 برای درمان اوتیسم، آب مروارید، میگرن و غیره مفید است.

    سلنیوم خواص آنتی اکسیدانی برای جلوگیری از سلول های سرطانی و دیابت است.

     

    سدیم به طور طبیعی در شیر وجود دارد. به قدری مفید است که از گرفتگی عضلات، حفظ گلوکز، بهبود سلامت قلب به عنوان منبع مواد معدنی در بدن جلوگیری می کند.

    ویتامین B12 نیز به عنوان کوبالامین نقش کلیدی در عملکرد و متابولیسم مغز ایفا می کند.

    فسفر مهم ترین ماده معدنی برای ترمیم مغز استخوان و مغز است.

     

    کلسیم یا ویتامین D برای قوی بودن مهم است. عدم دریافت کلسیم به اندازه کافی می تواند موجب شکستگی استخوان، ناخن، دندان، پوست و مشکلات سلامتی شود.

    ویتامین K2 منبع ساختار استخوانی و سلامت قلبی است.علاوه بر این پنیر شامل منبع مغذی بالایی از مواد مغذی سالم برای بدن ما است. مصرف یک تکه پنیر هر روز به ما کمک می کند تا یک استخوان قوی داشته باشیم و سلامت بدنی را به طور کلی به دست آوریم.

    1. داشتن استخوان قوی:

    در واقع پنیر شامل ویتامین B و مجموعه ویتامین های B است که در ساخت استخوان قوی بسیار خوب است. در واقع، برای کودکان در دوران کودکی بسیار موثر است و همچنین برای افراد مسن، تا استخوان ها را قوی داشته باشند. هم چنین، محصولات لبنی مانند پنیر شامل کلسیم و پروتئین به عنوان بهترین منابع غذایی برای سلامت استخوان است.

    به نظر می رسد که ترکیب کاملی از کلسیم، پتاسیم و منیزیم برای سلامتی قلب مفید هستند. همچنین، کازیین پروتیین اصلی برای کاهش خطر فشار خون، حفظ گردش خون و همچنین جلوگیری از بیماری های قلبی است. به طور خلاصه، اضافه کردن پنیر در منوی شما از بیماری های قلبی مانند عروق کرونر، اختلالات ریتم قلب، و بیماری های قلبی عروقی محافظت می کند.

    خب، سرطان بدترین قاتل تا به حال است و ما می توانیم با غذایی سالم مثل پنیر از آن جلوگیری کنیم. در واقع پنیر شامل اسید لینولییک و شینگولیپید است که به عنوان نقش های کلیدی برای جلوگیری از سلول های سرطانی عمل می کنند. یک محقق گفت که پنیر دارای ویژگی های بوتیرات برای مبارزه با سرطان با تغذیه سلول های خوب در کولون است. در عین حال، ویتامین B نیز از بدن از سلول ها محافظت می کند.

    این یک اطلاعات تکان دهنده است، پنیر نیز به عنوان پیش گیری از دیابت مفید است. به همین ترتیب، پنیرهای بوتیرات – متراکم دارای 50 % سطح انسولین پایین تری بودند.ممکن است از دیابت نوع 2 برای حفظ سطح انسولین در حالت عادی و موثر استفاده شود.

    پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوان ها قدرت خود را از دست می دهند، حفره دارند و یا حتی شکسته می شوند. این وضعیت معمولاً در افراد مسن اعم از مرد یا زن، اتفاق می افتد. بنابراین پنیر برای ترمیم پوکی استخوان مفید است چون حاوی کلسیم و پروتئین بالایی است.

    به همین ترتیب، ساخت ماهیچه آسان نیست. اول، شما باید هر روز صبح ورزش کنید. دوم، شما به غذای سالم نیاز دارید تا به رشد بافت ماهیچه کمک کنید. در واقع، به نظر می رسد که پنیر منبع غذایی مناسبی برای تولید ماهیچه ای است، چون حاوی پروتئین بالایی است. پروتئین از آمینو اسید ساخته شده است و این در واقع منبع تولید ماهیچه است.

    داشتن دندان های محکم، تمیز و سفید نیاز همه افراد است، در عین حال برخی غذاهای شیرین می توانند به آرامی دندان های ما را بشکنند. اما پنیر غذایی است که به خاطر کلسیم و فسفرش، برای دندان های شما خوب است. در نتیجه کلسیم و فسفر مواد معدنی هستند که می توانند باکتری و اسید لاکتیک را در دهان بکشند. هم چنین می تواند به حفاظت ازمینا دندان کمک کند.

    پنیر نخل برای چی خوبه

    فشار خون بالا ناشی از میزان بالای کلسترول و سدیم است و برای سلامتی بدن بد است. اگرچه پنیر شامل سدیم است، اما سدیم کمی دارد. بنابراین شما هنوز هم می توانید آن را بدون نگرانی بخورید، چون سدیم کم برای کاهش خطر بیماری های قلبی مفید است.در عین حال، محتوای ویتامین B آن به بدن کمک می کند تا فشار خون را کاهش دهد.

    پنیر استراحت و آرامشی که نیاز دارید تا احساس استرس را کاهش دهید را به شما اهدا می کند. هم چنین پنیر شامل اسید ضروری یا آمینو اسیدها و تریتوفان برای تولید سروتونین بیشتر است. در نتیجه، این محتویات می تواند سطح اضطراب و حالت تنش را تنظیم کند. باور کنید یا خیر، پنیر می تواند استرس شما را کاهش دهد.

    چنانچه پیش از این هم در بخش سلامت نمناک خوانده اید پنیر راهی ساده برای درمان میگرن است. اگر در زمان بدون قید و شرط میگرن را تجربه می کنید، می توانید به راحتی یک تکه پنیر بخورید چون پنیر حاوی ریبوفلاوین است. همان طور که گفته شد، ریبوفلاوین می تواند برای درمان موثر میگرن مفید باشد. علاوه بر این پنیر شامل کلسیم است که می تواند درد ناشی از سردرد میگرن را کاهش دهد.

     

    چه کسی می گوید که خوردن پنیر می تواند شما را چاق کند؟ از زمان 8000 سال گذشته، پنیر به فهرست غذاها در رژیم غذایی مردم تبدیل شده است. این به خاطر مواد بوتیرات برای کمک به افزایش متابولیسم و مبارزه با باکتری ها در روده برای تولید بوتیرات بیشتر است.

    پنیر شامل میلیون ها باکتری خوب است، مانند آنچه که ما در ماست می دانیم. در نتیجه باکتری های خوب اثرات مثبتی بر روی بدن دارند، از قبیل جلوگیری از فشار خون بالا و کلسترول. هم چنین، باکتری های خوب برای درمان مشکلات هاضمه از قبیل IBS، اسهال عفونی، بیماری کرومن و بیماری های گوارشی مناسب هستند. در واقع بدن همیشه به باکتری های خوب نیاز دارد تا باکتری های بد را متعادل کنند.

    به نظر میرسد که افراد از چربی ها میترسند. با این وجود, افراد به چربی نیاز دارند تا انرژی تولید روزانه را حفظ کنند. همچنین پنیر شامل بسیاری از چربی های طبیعی است که بر حفاظت از اعضا بدن، بهبود سلول ها, حفظ دمای بدن و همچنین برای سلامتی پوست و مو موثر است.

     

    اگر گیاهخوار هستید, پنیر بهترین غذا برای نیازهای پروتئینی شماست. چون پروتئین بزرگ ترین ماده لازم است, پس باید کامل شود. در ضمن پنیر شامل آمینو اسید ضروری برای حفظ و تولید خوبی در بدن ما است.

    پنیر برای بهبود سیستم ایمنی مفید است, به طوری که بدن ما دربرابر هر بیماری قوی می شود. در ضمن پنیر حاوی روی است که در تولید هورمون و بهبود سیستم ایمنی نیز مفید است. پس ما می توانیم از پنیر به عنوان پیش گیری از ویروس مانند آنفولانزا, تب, سرفه, سرما خوردگی و یا هر بیماری و بیماری دیگر استفاده کنیم.

  • عکس نوشته جالب و پر مفهوم
  • همانطور که می دانیم, زنان در دوران بارداری به ویتامین, معدنی, کلسیم و پروتئین نیاز دارند تا هر دو را برای مادر و نوزاد منتقل کنند. به همین ترتیب, پنیر شامل کلسیم زیادی برای تحریک انقباض است. همچنین برای کودک برای عملکرد مغز در آینده خوب است. هم چنین پنیر به تولید شیر مناسب بعد از دوره بارداری برای تغذیه نوزاد کمک می کند.

     

    خصوصاً پنیر شامل نوع آمینو اسیدی به نام تریپتوفان است، که در ارتقای خواب بهتر و کاهش سطح استرس مفید است. تاثیر مثبت آن، به شما آرامش و احساس گرما می دهد. بنابراین قبل از خواب ممکن است کمی پنیر بخورید و بی خوابی را درمان کنید.

    التهاب مفاصل به دلیل فقدان مواد کلسیم در بدن, شایع است. در واقع پنیر شامل میزان زیادی از کلسیم, ویتامین و معدنی است که نیازهای معدنی آن را برای استخوان ها و مفاصل کامل می کند. علاوه بر این پنیر برای بهبود استحکام استخوانی و نیز درمان التهاب مفاصل مفید است.

    این علائم متعلق به یک زن در روز اول سندرم پیش از قاعدگی است. در واقع پنیر باعث کاهش مشکلات یا درد ناشی از سندروم پیش از قاعدگی می شود. به همین ترتیب, اثر آرامش بخشی می تواند به آسوده کردن احساس کمک کند.

     

    در واقع پنیر می تواند شما را خوشحال کند! پنیر حاوی آمینو اسیدی است که وقتی آن را می جویم, موادی که احساس شادی می کنند را ازاد میکنند. همچنین چربی موجود در پنیر, مغز را برای تولید دوپامین به عنوان ماده شیمیایی خوب طبیعی، برای تقویت روحیه و انرژی ما تحریک می کند.

    در نتیجه پنیر نه تنها اثر مثبتی برای سلامتی دارد، بلکه برای زیبایی نیز سودمند است. شما ممکن است هرگز اینها را نمی دانستی.

    اگر تا به حال ریزش مو را تجربه کرده اید, می توانید آن را با خوردن پنیر حل کنید. چون پنیر شامل ویتامین b است که باعث تقویت مو و محدود شدن ریزش مو می شود.

     

    پنیر نخل برای چی خوبه

    به نظر می رسد هر دختری می خواهد موهای براق داشته باشد تا زیباتر به نظر برسد. در واقع, شما می توانید باور کنید که پنیر می تواند به خاطر مواد ویتامین b, موهای شما را درخشان کند.

    سلامت پوست سر برای مردان و زنان مهم است. پوست سر ناسالم باعث رشد بد مو می شود. اما پنیر مواد لازم برای تحریک رشد مو را دارد. این ویتامین B است که ما به آن نیاز داریم.

    در حقیقت، مشکل اصلی زنان متوسط این است که موهایشان به خاطر مدل موی روزانه شان مانند اتو کشیدن، سشوار و رنگ مو اسیدی دیده می شود. ویتامین B، به این مشکلات شما کمک می کند. در واقع، پنیر از آسیب مو جلوگیری می کند.

     

    پروتیین موجود در پنیر، درخشندگی پوست را افزایش می دهد چون پوست های مرده را از بین می برد.

    وقتی بزرگ تر می شویم، جوش های پوست به طور ویژه در صورت ظاهر می شود. خب، این چیزی نیست ک برای زنان می خواهیم. به خصوص، هورمون ها در طول دوران قبل قاعدگی تغییر می کنند و پیری پوست را افزایش می دهد. علاوه بر این، ویتامین پیچیده B در پنیر می تواند ریسک آن را تحت فشار قرار دهد. در همین حال، شما می توانید پنیر چدار را برای رفع مشکل پوست بخورید.

    اختلال پوست مثل خارش، جوش زدن، واقعاً باعث می شود که احساس ناراحتی بکنید. بدتر از آن جوش پوستی و اختلال پوستی پسوریازیس می باشد. پنیر شامل ویتامین B1 است که سلامتی پوست را تغذیه می کند و می تواند برای پاک کردن اختلال پوست مورد استفاده قرار گیرد.

    یک مشکل پوستی دیگر، چین و چروک است. در واقع، این می تواند بدترین دشمن برای هر زن در دنیا باشد و این روشی است که تعداد جراحی پوست رو به افزایش می برد. منظور این است که پنیر می تواند جایگزین شما برای ترویج پوست سالم باشد،.

    همانند شیر طبیعی، پنیر برای التیام آلرژی ها و حساسیت های پوستی مفید است.

    همان روش، تاثیر مثبت بر سلامتی دارد چون بر مو و سلامت استخوان تاثیر می گذارد.

    پیامبر (ص) می فرمایند :پنیر بخورید ؛چراکه خواب می آورد و غذا را هضم میکند.

    امام صادق (ع) می فرمایند :چه نیکو لقمه ای است پنیر ! دهان را تر و تازه می کند ، بوی دهان را خوش می سازد ، غذای پیشین را هضم می کند و برای پس از خود اشتها آور است . هرکس آن را سرهر ماه بخورد نزدیک است که هیچ حاجت او بی پاسخ نماند.

    همچنین ایشان در جایی دیگر می فرمایند :پنیر ، چه نیکو لقمه ای است ! نوشیدن انسان را خوش بو می سازد ، آنچه را پیش از آن هست هضم میکند و آنچه را پس از آن باشد دوست داشتنی می سازد . پنیر ،غذاهای پیش از خود را گوارش می دهد و برای پس از خود اشتها می آورد.

    پیامبر اسلام فرمود پنیر و گردو هر یک به تنهایی مضرند، اما اگر با هم جمع شوند مفید و نافع می گردند.

    همچنین در مورد فواید مصرف پنیر با گردو باید گفت:پیامبر (ص) می فرمایند :پنیر درد است ؛ چون با گردو خورده شود، درمان است . پنیر درد است؛ گردو هم درد است ، چون با هم یک جا جمع شود درمان می شوند.

    امام صادق (ع) در مورد مصرف پنیر با گردو می فرمایند :پنیر و گردو ، چون با هم یک جا جمع شوند در هر یک از آنها درمان است ؛ اما اگر از هم جدا شوند در هر یک از آنها درد است.

    در پنیر ماده ای به نام تیرامین وجود دارد که اگر در مغز تجمع یابد، باعث کندی ذهن می شود، البته این ماده توسط یک نوع آنزیم موجود در بدن انسان می تواند تجزیه شود ولی این آنزیم تا حد مشخصی فعال است. برای فعالیت بیشتر این آنزیم باید میزان مس را در بدن زیاد کرد و این کار با خوردن گردو که حاوی مقداری مس است، انجام می شو د. بنابراین اگر چند بار پنیر خالی خوردید، نگران نشوید.

    با این حال که پنیر فواید زیادی دارد و خوش مزه و خامه ای است، اما برخی چیزها وجود دارند که شما می توانید قبل از خوردن پنیر به آن ها توجه کنید.

    لاکتوز کربوهیدرات اصلی در پنیر است، یا به عنوان شکر شیر نیز شناخته می شود.سپس، عدم تحمل لاکتوز شرطی است که فرد قادر به جذب لاکتوز نیست. به این ترتیب، برخی از مردم نسبت به لاکتوز حساسیت نشان می دهند. اگر آن ها مواد غذایی را با لاکتوز مصرف کنند، باعث اسهال، گاز، درد، گرفتگی عضلات، نفخ شکم یا رها کردن آن ها می شود.

    در همین حال، افراد با عدم تحمل لاکتوز هنوز هم می توانند پنیر را در گاز کوچک بخورند. علاوه بر این بهترین پنیر برای خوردن اگر شما یک عدم تحمل لاکتوز هستید، پنیر چدار و پنیر فتا هستند.

    برخی افراد وجود دارند که نسبت به شیر حساسیت دارند، این اتفاق برای کودکان و افراد مسن شایع است. برای جایگزینی منابع پروتیینی، آن ها را معمولاً با پروتئین سویا تغییر می دهند. چون پنیر از شیر ساخته می شود، برخی افراد ممکن است به پنیر نیز آلرژی داشته باشند.در نتیجه پنیر شامل خاطرات روزانه و راحتی است که فواید مختلفی برای سلامتی و زیبایی دارد ؛ علاوه بر این، شما می توانید پنیر را به هر شکلی که دوست دارید بخورید، چه به عنوان مسلک شک و یا آب شده در پیتزا.

     

    پنیر نخل برای چی خوبه
    پنیر نخل برای چی خوبه
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *