ویار لیمو ترش در بارداری

دوره مقدماتی php
ویار لیمو ترش در بارداری
ویار لیمو ترش در بارداری

سلام
و ممنون از توجهتون

برای
طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک زیر استفاده کنید

https://moshavere.niniban.com/

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

دوره مقدماتی php

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

عفونت مجاری ادرار دارید؟ عفونت شما موقتی خوب میشود و دوباره باز میگردد؟  

داروی کانفرون بیونوریکا آلمان مشکل شما را برطرف می کند. 

برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

ویار لیمو ترش در بارداری

سلام مامانیا.میگن اونی که زیاد حالت تهوع داره و میل به غذاهای رو به سردی داره و زیاد می‌خوابه و کسل هستش بچش دختره.

من فقط انار و لیموترش دوس دارم،فشارمم پایینه.میخورم پس میافتم.

امیدوارم برا هممون سالم و صالح باشه.جنسیت مهم نیس 

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

امام علی (ع) فرمودند: زن باردار هیچ خوراکی نمی خورد و هیچ دارویی به کار نمی گیرد که برتر از خرمای تازه باشد.

در ابتدا، به یاد داشته باشید که طعم و عطر خاص میوه لیمو ترش برای از بین بردن بوی نامطبوع دهان و تسکین دادن درد شکم و معده زنان در 9 ماه دوران بارداری مؤثر است. همچنین، مصرف این میوه خاص، به کاهش علائم ویار صبحگاهی و حالت تهوع زنان باردار کمک زیادی میکند. به همین دلیل، بسیاری از پزشکان متخصص زنان و زایمان عقیده دارند که مصرف میوه لیمو ترش در دوران بارداری، برای سلامت خود مادر و جنین درون رحم او سودمند است. طبق برآوردهای کتاب کیم اسو، یک میوه لیمو ترش خام و بدون پوست، تقریباً 17 کالری داشته و دارای ویتامینها و مواد معدنی فراوانی از جمله نیاسین، کلسیم، منیزیم، فولات، ویتامین C، B6 و ریبوفلاوین است. زنان حامله با توجه به مزایای شگفتانگیز این میوه و توانایی آن در کاهش علائم ویار صبحگاهی، میتوانند آن را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند. با این حال، 9 ماه دوران بارداری، زمانی است که فرد باید در مورد خوردن و نوشیدن هر نوع ماده غذایی احتیاط بیشتری بکند. در ادامه این مقاله، به شما توضیح میدهیم که در 9 ماه دوران بارداری، مصرف میوه لیمو ترش تا چه اندازه برای بدن مادر و جنین درون رحم او ضروری است.

 بله لازم است بدانید که رژیم غذایی زنان در دوران بارداری باید دارای آب لیمو ترش باشد؛ مصرف متعادل این میوه مانند دریافت هر ماده مغذی، در اندازه متعادل، ​​برای حفظ سلامت بدن خود او و بهبود روند رشد جنین مؤثر است. بهتر است از آب لیموی تازه به جای کنسرو یا آب لیموی کارخانهای، به عنوان یک نوشیدنی در دوران حاملگی خود استفاده نمایید. با این که مصرف بیش از حد آب لیمو میتواند به سمزدایی سریع بدن زنان باردار کمک کند، اما این کار بسیار ناامن است. فراموش نکنید که مديريت تعادل، همیشه کليد حل مشکلات دوران باردار است. همچنین، یک زن حامله، قبل از اینکه تصمیم بگیرید هر ماده غذایی جدید را در رژیم خود قرار دهد، بسیار مهم است که با یک پزشک متخصص زنان و زایمان در این مورد مشورت نماید.

 در سه ماهه اول بارداری، زنان اغلب از مشکل تهوع رنج میبرند؛ این حالت تمایل و اشتیاق این مادران را به مصرف مواد غذایی که حاوی اسید سیتریک بوده و دارای مزه ترش میباشند، افزایش میدهد. بر همین اساس، میوه لیمو ترش تازه، رایجترین انتخاب مادران در این دوره از زندگی خواهد بود.

اگر باردار هستید و حالت تهوع شدید دارید و دنبال راهی برای کاهش ان هستید این مطلب 5 روش برای کاهش تهوع دوران بارداری را بخوانید

ویار لیمو ترش در بارداری

 خیر، این حرف در حد افسانه است؛ مصرف آب میوه لیمو ترش برای زنان باردار کاملاً بیخطر میباشد؛ استفاده متعادل از این میوه باعث سقط جنین درون رحم زنان باردار نمیشود، به همین دلیل مادران میتوانند آن را در 9 ماه دوران بارداری خود، با خیال راحت مصرف کنند.

 طبق نتایج تحقیقات اخیر انجمن بارداری آمریکا، تا به حال هیچ شواهد علمی وجود ندارد که نشان دهد مصرف آب لیموی تازه، حالت تهوع ناشی از ویار صبحگاهی را در سه ماهه اول بارداری زنان از بین میبرد. با این حال، میتوان ادعا کرد که استفاده متعادل از این ماده مغذی، جریان بیش از حد صفرا را در بدن زنان باردار مدیریت نموده و از انباشته شدن خلط در دستگاه گوارش آنها جلوگیری میکند؛ بنابراین، مصرف لیمو ترش مانع انسداد رودههای این افراد خواهد شد. همچنین، اعتقاد بر این است که مصرف این میوه شگفتانگیز به عنوان یک خوشبوکننده دهان عمل کرده و حالت تهوع و استفراغ را در زنان حامله کنترل میکند. با همه این توصیفات، یادتان باشد که اگر مصرف آب میوه لیمو ترش به شما کمکی نکرد و حالت تهوع شما با گذر زمان شدت گرفت، باید بلافاصله به پزشک متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید.

 لازم است بدانید که وجود ویتامینهای مختلف در میوه لیمو ترش باعث تقویت عروق خونی زنان، در دوران بارداری شده و باعث میشود که این عضلات بسیار نرم و قابلانعطاف شوند؛ بنابراین، از رخ دادن خونریزی داخلی در بدن زنان باردار جلوگیری نموده و نقش مهمی در کاهش فشار خون بالا ایفا میکند. علاوه بر این موارد، مصرف لیمو ترش در دوران بارداری، در پایین آوردن میزان کلسترول خون مادران نیز بسیار مؤثر است.

 این کاملاً عادی است که اکثر زنان در دوران بارداری خود از مشکلات سوءتغذیه و دستگاه گوارش رنج ببرند. در چنین مواردی، مصرف آب لیمو یک درمان قدیمی محسوب شده و دستگاه گوارش این افراد را تقویت میکند. در واقع، با مصرف آب لیمو ترش، روند هضم مواد غذایی در معده مادران به راحتی انجام گرفته و مشکل سوءهاضمه نیز در بدن این افراد از بین میرود.

 یبوست یكی از مشكلات رایج در بدن زنان باردار میباشد. با توجه به مطالب درج شده در کتاب آشپزی بارداری طبیعی که توسط Sonali Ruder نوشته شده است، مصرف یک لیوان آب لیموی تازه در روز برای جلوگیری از بروز مشکل یبوست در بدن زنان حامله بسیار مؤثر بوده و کبد این افراد را تحریک میکند. در واقع، مصرف میوه لیمو ترش، حرکات پرستالیس را در بدن مادران حامله افزایش داده و با تحریک رودهها، در دفع مواد زائد بدن این افراد بسیار کمککننده خواهد بود.

 به خاطر بسپارید که مصرف آب لیمو در جلوگیری از مبتلا شدن زنان حامله به عفونتهایی مانند بیماری سرماخوردگی، آنفلوانزا و برخی دیگر از عفونتها که منجر به بروز تب در بدن این افراد میشود، بسیار مؤثر است. در واقع، این میوه غنی از ویتامین C بوده و به بهبود مکانیسم دفاعی بدن مادران باردار و جنین درون رحم این افراد کمک زیادی میکند؛ لیمو ترش روند رشد باکتریها و ویروسها را در بدن همه انسانها متوقف میکند.

 آب لیمو به دلیل این که منبع غنی از منیزیم و کلسیم است، سلامتی و روند رشد استخوانهای بدن جنین را در داخل رحم مادران باردار بهبود بخشیده و مواد معدنی مورد نیاز برای رشد او را فراهم میکند. علاوه بر این موارد، این میوه اعجابانگیز حاوی پتاسیم بوده و مصرف آن در دوران بارداری به تغذیه سلولهای مغزی و اعصاب جنین کمک میکند.

برای اطلاع از فواید شگفت انگیز عسل برای زنان باردار این مطلب را بخوانید

 آب لیمو دارای دیورتیک بوده و در حفظ عملکرد سالم کلیههای زنان، در 9 ماه دوران بارداری بسیار مفید است. همچنین، مصرف آب این میوه از مبتلا شدن زنان حامله به انواع عفونتهای مثانه جلوگیری خواهد نمود.

 مصرف آب لیموی تازه به بدن زنان حامله کمک میکند تا سطح pH خود را در اندازه متعادل حفظ نموده و با ایجاد محیط قلیایی سالم، فضای امنی را برای رشد جنین داخل رحم خود فراهم کند. لازم است بدانید که محدوده pH معمولی خون مادران باردار از 7/7 تا 7/45 است که در حالت طبیعی، قلیایی میباشد. اگر حالت بدن خانمی اسیدی شود، رویه بیرونی دندانها و استخوانهای بدن او را از بین میبرد؛ اما نوشیدن آب لیموی تازه به حفظ سطح قلیایی بدن مادران باردار کمک کرده و شرایط داخل رحم این افراد را برای رشد مناسب جنین امن خواهد کرد. همچنین، متعادل بودن pH خون مادران باردار نشانهای از دسترسی سلولها به اکسیژن کافی است؛ اگر سلولهای بدن مادر باردار اکسیژن را به اندازه کافی دریافت کنند، آن را برای رشد کامل جنین به بدن او ارسال خواهند نمود؛ بنابراین، میتوان ادعا کرد که وجود محیط قلیایی در بدن زنان باردار برای سلامت بدن خود این مادران و جنین درون رحم این افراد بسیار ضروری است.

 پاهای متورم که در علم پزشکی با عنوان “ادم” شناخته میشود، در میان زنان باردار بسیار رایج است. این وضعیت بسیار دردناک بوده و با از بین بردن سلامتی بدن، حالتی ناراحتکننده را برای فرد ایجاد میکند. برای درمان این بیماری، زنان حامله میتوانند یک قاشق غذاخوری آب لیمو را با آب گرم مخلوط نموده و آن را برای کاهش شدت درد ادم در بدن خود استفاده کنند.

جالب است بدانید که مصرف آب لیمو با جلوگیری از بروز عوارض جانبی مانند حالت تهوع، سردرد، ادم، گرفتگی عضلات و سرگیجه، به بدن مادران باردار کمک میکند تا بتواند حالت هیدراته خود را حفظ کند.

اعتقاد بر این است که آب لیموی تازه به عنوان پاککننده طبیعی در بدن مادران باردار عمل میکند؛ طبق یافتههای محققین در کتاب Super Nons، مصرف این میوه برای دوران بارداری زنان کاملاً مناسب است. در واقع، مصرف آب لیمو به طور منظم، به حذف سموم بدن زنان حامله کمک کرده و از آنها در برابر ابتلا به انواع عفونتها در 9 ماه دوران بارداری محافظت میکند.

 همانطور که میدانید روند زایمان طبیعی، عملی دردناك و استرسآور برای همه زنان باردار است؛ اما نوشیدن آب لیمو همراه با عسل، باعث کاهش استرس زایمان طبیعی در زنان حامله میشود. برای استفاده از این مزیت لیمو، زنان باید مصرف آب این میوه را از ماه پنجم از دوران بارداری خود تا زمان تولد نوزاد به طور منظم ادامه دهند. با همه این توصیفات، بهتر است قبل از اضافه کردن این ماده مغذی به برنامه روزانه خود، با پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید.

 اعتقاد بر این است که مصرف منظم آب لیمو توسط زنان حامله شدت بیماریهای خاص مانند تب، سرماخوردگی، آسم و مشکلات پوستی را در بدن این افراد کنترل میکند. طبق دستورالعمل Blender که توسط جولیانا بالدک ارائه شده است، اسید سیتریک موجود در میوه لیمو ترش کرم روده مادران باردار را از بین برده و از این طریق، مانع بروز مسائل گوارشی در بدن این افراد میشود.

 اگرچه مصرف آب لیموی تازه در دوران بارداری، مزایای متعددی را به بدن مادران ارائه میدهد، در برخی موارد نیز ممکن است باعث ایجاد عوارض جانبی در بدن فرد مصرفکننده شود؛ بنابراین، قبل از اینکه به عنوان یک زن باردار مصرف این میوه را در رژیم غذایی خود برنامهریزی کنید، با یک پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت نمایید. عوارض جانبی ناشی از مصرف آب میوه لیمو ترش در دوران بارداری زنان به شرح زیر است:

با آغاز دوران بارداری، اکثر زنان ممکن است بعد از مصرف آب لیمو از مشکل سوزش سر دل و سایر اختلالات گوارشی رنج ببرند. در واقع، حالت اسیدی آب لیمو میتواند این مشکلات را در بدن زنان باردار تشدید نموده یا منجر به بروز عوارض جبرانناپذیری در بدن جنین درون رحم آنها شود. علاوه بر این موارد، اگر به عنوان یک زن زائو، بعد از اتمام دوران بارداری نیز از موارد فوق رنج میبرید، بهتر است شما هم مصرف لیمو را تا زمان فروکش کردن علائم نارحتیهای معده در بدن خود کنار بگذارید.

 استخوانها و دندانهای زنان در دوران حاملگی مستعد ابتلا به پوکی و پوسیدگی هستند. در چنین شرایطی، اسید سیتریک موجود در لیمو ترش نیز به عنوان یک لایهبردار عمل کرده و به مینای دندان این افراد آسیب میرساند. در واقع، میتوان ادعا کرد که مصرف بیش از حد لیمو ترش در دوران بارداری، منجر به بروز مشکلات دهان و دندان در بدن مادران خواهد شد. بر اساس این توضیحات، اگر شما مجبور هستید که آب لیمو را در 9 ماه دوران بارداری خود به طور منظم و در مقادیر زیادی مصرف کنید، با دندان‌پزشک معالج خود صحبت نمایید، چون او بلافاصله بعد از معاینه، متوجه تغییرات ایجاد شده در رنگ یا بافت دندانهای شما شده و به دنبال درمان مناسب خواهد بود.

 در نهایت، به یاد داشته باشید که مصرف آب لیموی سرد و یخزده میتواند باعث مبتلا شدن زنان حامله به بیماری سرماخوردگی و سرفه کردن شود؛ بنابراین، این افراد باید آب لیمو را در دمای اتاق قرار داده یا با مقداری آب گرم مخلوط کنند تا در فصلهای سرد سال، دچار مشکلات گلو و سینه نشوند.

 زنان حامله میتوانند آب لیمو پاستوریزه یا لیمو ترش تازه را برای جلوگیری از رشد باکتریهای مضر در درون بدن خود استفاده کنند. آب این میوه را میتوان در اشکال مختلف مصرف نمود که به شرح زیر میباشند:

لیموی تازه را به دو قسمت تقسیم کرده و آب نیمی از آن را استخراج کنید. سپس، آب لیمو را به یک لیوان آب آشامیدنی تصفیه شده اضافه کنید. البته، در چنین مواردی میتوانید از یک شیرینکننده طبیعی مانند عسل نیز برای بهبود طعم نوشیدنی خود استفاده نمایید. فراموش نکنید که این نوع آب لیمو را بلافاصله بعد از تهیه، باید مصرف کنید. زنان حامله میتوانند نیمه دیگر لیمو را در دفعه بعد، استفاده کنند؛ بدین ترتیب که آن را در یک ظرف دربدار گذاشته و در یخچال نگهداری نمایند یا آب لیمو ترش را استخراج نموده و در درون یک شیشه دربدار کوچک، برای مصارف بعدی خود ذخیره کنید. جالب است بدانید که زنان حامله با نوشیدن آب لیموی تازه میتوانند تقریباً 20٪ از نیاز روزانه بدن خود و جنین به ویتامین C را دریافت کنند. البته این مقدار دارای حدود هشت کالری نیز میباشد.

یک لیوان آب را جوشانده و یک تکه زنجبیل تازه را در درون آن بیندازید. سپس، دو تکه لیمو را به آن اضافه نموده و اجازه دهید همه ترکیبات به مدت ده دقیقه دم بکشند؛ سپس مواد درون چای را فشار داده و آب آن را مصرف کنید. زنان حامله میتوانند در داخل یک لیوان چای سیاه هم از پودر زنجبیل به جای ریشه آن استفاده کنند. علاوه بر این مورد، این افراد میتوانند آب لیموی تازه را به غذاهای خود در هنگام پخت در آشپزخانه اضافه کرده یا آب تازه لیمو را بر روی مواد غذایی پروتئیندار، سالاد، ماکارونی، مرغ یا ماهی بریزند، زیرا عطر و طعم دلپذیری به غذا داده و احساس طراوت و شادابی پوست زنان حامله را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد.

 ماهیت اسیدی میوه لیمو ترش میتواند استحکام مینای دندانهای زنان حامله را تحت تأثیر قرار دهد؛ بنابراین، پس از مصرف آب لیمو، حفره دهان خود را با آب، به صورت کامل بشویید تا از بروز مشکلات دندان در بدن خود جلوگیری کنید. همچنین، هنگامی که به عنوان یک زن حامله مصرف لیمو ترش را در رژیم بارداری خود شروع کردید، باید ابتدا با مصرف مقدار کمی از این میوه، احتمال بروز مشکلاتی مانند سوزش سر دل و ناراحتیهای دستگاه گوارش را در بدن خود بررسی کنید تا در صورت بروز این علائم، تغییراتی در روند مصرف آن ایجاد نمایید. علاوه این موارد، اطمینان حاصل کنید که در 9 ماه دوران بارداری خود فقط از آب لیموی تازه استفاده میکنید.

ویار لیمو ترش در بارداری

به خاطر بسپارید که مصرف یک لیمو ترش کامل برای بعضی از زنان باردار بیش از حد اندازه بوده و میتواند مشکلات گوارشی شدیدی را در بدن این افراد ایجاد کند؛ بنابراین، بهتر است غلظت آب لیمو را در آب نوشیدنی، با توجه به شرایط بدن خود کمتر کنید. همچنین، بهتر است آب لیمو را به آب جوش یا آب بسیار گرم اضافه نکنید، زیرا اثرات این میوه در آب جوش تا حد زیادی از بین میرود. علاوه بر این موارد، توصیه میشود که زنان حامله روند مصرف آب لیموی تازه را از اندازه یک چهارم شروع نموده و روزانه آن را با 12 تا 16 لیوان آب مصرف کنند. ولی این افراد میتوانند به تدریج میزان مصرف میوه لیمو ترش خود را در طول دو تا سه روز افزایش دهند؛ البته میزان افزایش اندازه آن بستگی به شرایط بدنی و احساسی دارد که فرد با مصرف آب لیمو در قسمتهای مختلف بدن خود حس میکند.

همیشه به زنان حامله توصیه میشود که در چنین مواردی با پزشک متخصص زنان و زایمان صحبت کنند تا در مورد اثرات جانبی برخی مواد غذایی، اطلاعات کاملی به دست بیاورند. بدیهی است که میزان بروز علائم ناخوشایند در رابطه با مصرف مواد غذایی مختلف، در بدن هر مادری متفاوت از سایر زنان باردار است.

 بله لیموناد یک نوشیدنی پرطرفدار بوده و مصرف آن علائم ویار صبحگاهی را در دوران بارداری زنان کاهش میدهد. همچنین مصرف این آب میوه مقادیر زیادی ویتامین C را به بدن مادران باردار ارائه میکند. با این حال، مصرف بیش از حد لیموناد شیرین باعث افزایش بیش از حد وزن زنان در دوران بارداری خواهد شد. خوشبختانه، برخی از شیرینکنندههای مصنوعی که توسط سازمان (FDA) مورد تأیید قرار گرفتهاند، برای بدن زنان در 9 ماه دوران بارداری، مشکلی ایجاد نمیکنند. لیموناد نیز حاوی شیرینکنندههای مصنوعی مانند استویا، آسپارتام و سوکرالوز است؛ زنان حامله میتوانند بدون نگرانی آن را مصرف کنند؛ اما اگر بدن زن بارداری سطح بالایی از فنیل آلانین را داشته باشند، او باید از مصرف آسپارتام در 9 ماه دوران حاملگی خود اجتناب نماید.

اگر باردار هستید و میخواهید سرکه مصرف کنید قبل از مصرف این مطلب فقط این سرکه ها را در دوران بارداری می توانید بخورید را بخوانید

 نه لیمو ترش هرگز به عنوان عامل سقط جنین در دوران بارداری زنان شناخته نشده است؛ اما اعتقاد بر این است که مصرف میوههایی از جنس مرکبات مانند لیمو ترش میتواند سطح اسیدی بدن مادران باردار را افزایش داده و باعث سقط جنین درون رحم این افراد شوند. با این حال، اگر شما به عنوان یک زن حامله از این میوه استفاده میکنید، بهتر است حد اعتدال را برای حفظ سلامت خود و جنین داخل رحم خود نگه دارید.

 نوشیدن برخی از نوشیدنیها، با اینکه کافئین ندارد، در 9 ماه دوران بارداری زنان امری نگرانکننده است. فراموش نکنید که اکثر نوشابههای لیمویی حاوی کافئین و شیرینکنندههای مصنوعی در مقادیر بسیار زیاد هستند. بر همین اساس، مصرف این نوع نوشیدنیهای شیرین میتواند خطر ابتلا به زایمان زودرس را در بدن زنان حامله افزایش دهد. همچنین، میزان مصرف کافئین یک زن حامله باید 200 میلیگرم در روز باشد، در حالی که یک نوشابه معمولی حاوی 35 تا 55 میلیگرم کافئین است؛ بنابراین، هنگام انتخاب نوشابههای لیمویی دقت نموده و برای مصرف دوران بارداری خود، منابع غذایی دیگر را که حاوی کافئین نیستند، انتخاب کنید. علاوه بر این موارد، زنان حامله باید در مورد مصرف چای، قهوه، شکلات و سایر نوشیدنیهای انرژیزا بیشتر دقت کرده و به جای آنها از میوهها و سبزیجات برگ سبز استفاده کنند.

بله لازم است بدانید که اگر مادر حامله چای لیمو را در اندازه متعادل مصرف کند، این نوشیدنی برای حفظ سلامت خود او و جنین کاملاً امن خواهد بود. شما میتوانید یک فنجان کوچک از چای لیمو را به جای سایر نوشیدنیهای شیرین انتخاب کنید، زیرا مصرف نوشیدنیهایی با قند بالا در این دوران میتواند خطر ابتلا به دیابت بارداری را در بدن شما افزایش دهد.

 آب لیمو و آب خیار با چند شاخه گیاه نعناع یک نوشیدنی عالی محسوب شده و تمام زنان حامله میتوانند آن را با خیال راحت مصرف کنند. میوه لیمو یک پاککننده طبیعی بوده و خیار هم علاوه بر بهبود روند هضم مواد غذایی، حالت هیدراتاسیون بدن مادران باردار را حفظ میکند؛ وجود نعناع در این نوشیدنی نیز طعمی تازه به آب میوه شما داده و شادابی و طراوت را به بدنتان هدیه میکند. شما میتوانید برای تهیه این نوشیدنی آب خیار تازه را با آب لیمو مخلوط نموده و با اضافه نمودن چند برگ تازه گیاه نعنا، عطر و طعمی دلپذیر ایجاد کنید. این نوشیدنی بهتر است در طول روز مصرف شود تا فرد لذت بیشتری از آن ببرد.

Med-lemon داروی خوش طعمی است که برای مبارزه با بیماری سرماخوردگی و آنفولانزا مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما زنان نمیتوانند در 9 ماه دوران بارداری خود، مخصوصاً سه ماهه اول بارداری و سه ماهه سوم بارداری از این دارو استفاده کنند؛ مگر این که روند مصرف آن تحت نظارت پزشک متخصص زنان و زایمان صورت گیرد.

زن حامله باید روغن لیمو را در مقادیر کم و رقیق مورد استفاده قرار دهد تا از مزایای آن به عنوان یک روغن معطر درمانی بهره ببرد.

  • طرز استفاده از بخور بابونه برای پوست
  •  در نهایت، به یاد داشته باشید که طبیعت اسیدی لیمو باعث میشود که آب آن برای درمان آکنه زنان در دوران بارداری مؤثر باشد. زنان حامله میتوانند آب لیمو را بر روی نواحی آسیبدیده پوست خود که مبتلا به آکنه است قرار داده و به مدت پنج دقیقه صبر کنند؛ سپس ناحیه مورد نظر را با استفاده از آب معمولی بشویند. در چنین موردی، استفاده از برنامه روزانه منظم میتواند علائم آکنه را بر روی پوست بدن زنان حامله از بین برده و انباشت چربی زیر پوست این افراد جلوگیری کند.

     فیسبوک  |   تویتر  |  پینترست  | بلاگ  |  الکسا

    ویار پسر زن باردار چیست؟

    و زن حامله که پسر باردار است چه چیزهایی دوست دارد بخورد؟

    این سوالاتی است که ممکن است برای هر مادر بارداری پیش بیاید و لذا باید بدانید که ممکن است کسانی که بارداری پسر دارند، در حین بارداری میل به خوردن چیزهایی خاص داشته باشند که به عنوان نشانه ای از جنسیت جنین از آن یاد می شود.

    در ادامه ی این مطلب به همراه تک پزشک به این موضوع خواهیم پرداخت.

    ویار لیمو ترش در بارداری

    تحقیقات نشان می دهد که بسیاری از زنان باردار در طول دوره ی بارداری خود نسبت به برخی مواد غذایی که از هر فرد به فرد دیگر متغیر است، میل شدیدی دارند که اصطلاحا آن را با عنوان ویار می شناسند که در انگلیسی به آن اصطلاحا Longing of pregnant woman گفته می شود.

    این ویار می تواند نسبت به هرچیزی باشد و در برخی مواقع حتی ویار فقط نسبت به خوراکی نیست و میل و علاقه ای برای انجام کاری است.

    رایج ترین ویارهای دیده شده بین زنان باردار که معمولا از ماه دوم بارداری شروع می شود می تواند شامل ویار به ترشیجات، ویار به غذاهای شور و ویار به شیرینی باشد.

    ویار خانمهای باردار با هم متفاوت است. بعضی از زنان باردار شیرینی را ترجیح می دهند و بعضی ها هم غذاهای پر نمک را می پسندند. برخی از خانم ها حتی ویار بارداری عجیب و غریبی دارند. اما آیا می دانید که ویار بارداری با جنسیت جنین در رابطه است؟

    هنگامی که می دانید باردار هستید، اولین چیزی که به ذهن شما می رسد، جنسیت جنین (تشخيص جنسيت جنين از ظاهر مادر) است.

    از آنجایی که در هندوستان تعیین جنسیت جنین قانونی نیست، مادران مجبور هستند تا زمان تولد صبر کنند و این موضوع سبب شده است تا بر اساس تجربه، گمانه هایی راجع به این موضوع پیش بیاید.

    خبر خوب این است که می توانید جنسیت جنین را با توجه به ویار  خود حدس بزنید. اما، به یاد داشته باشید که این هیچ اثبات علمی ندارد؛ اینها به تجارب دیگر زنان در هنگام بارداری پسر بستگی دارد.

    علائم و ویارهای زیر مربوط به این موضوع خواهد بود که شما اگر میل زیادی به خوردن خوراکی های زیر داشته باشید، پس ممکن است فرزند شما پسر باشد.

    اگر ویار مواد غذایی ترش مزه را دارید، احتمال بارداری پسر خیلی زیاد است. اگر ویار خاصی ندارید، به برنامه غذایی خود دقت کنید و متوجه می شوید به چه چیزی بیشتر تمایل دارید.

    ویار مادر باردار روی پسر

    در حالی که اشتیاق برای غذاهای شیرین به جنین دختر مربوط می شود، غذاهای شور به جنین پسر مرتبط هستند. بنابراین اگر ویار غذاهای شور دارید نوزاد شما پسر خواهد بود.

    علاقه به نمک ویار پسر

    شایع است که برخی از زنان که هرگز غذای تند نمی خورند، در طول بارداری تمایل به غذاهای تند پیدا می کنند. اگر شما یکی از آنها هستید، به احتمال زیاد پسر باردار هستید. مادران زیادی هستند که می گویند در حین بارداری پسر ویار تندی داشته اند.

    آیا عاشق لیموی خام هستید؟

    پس به احتمال زیاد فرزند شما پسر خواهد بود. در صورتی که قبلا لیمو را به این شکل نمی خوردید احتمال پسر بودن جنین بیشتر می شود. اما تنها اثبات این فرضیه، تجربیات مادران دیگر است که پسر باردار بوده اند و در طول بارداری به لیمو علاقه داشته اند.

    اگر دوست دارید رژیم بارداری شما بدون سبزیجات باشد، مطمئنا از گوشت خوشتان می آید. ویار گوشت یک عامل تعیین کننده برای پسر بودن فرزند شما است.

    اگر ویار ترشیجات داشته باشید به احتمال زیاد فرزند شما پسر است. دلیل این امر حضور نمک افزوده شده در ترشی است.

    ویار نمک به عنوان ویار بارداری برای بارداری پسر محسوب می شود بنابراین ترشی جات نیز جزو ویار پسر هستند.

    اگر ویار شما نسبت به مرکبات، مانند پرتقال، بیشتر باشد، ممکن است فرزند شما پسر باشد. ممکن است این موضوع پشتوانه علمی نداشته باشد، اما بسیاری از زنان آن را تجربه کرده اند.

    ویار لیمو ترش در بارداری

    این ها بعضی از ویارهای غذایی معمول برای پسر است که کاملا تجربی است و اثبات علمی برای آن وجود ندارد و از این رو باید بدانید صرف داشتن این علائم نمی توان دقیقا گفت که جنین پسر است.




    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    بهداشت و سلامت بیماری صبحگاهی, تعیین جنیست جنین, ویار, ویار پسر در بارداری, ویار ترشیجات, ویار غذا در بارداری

    ویار غذا در حین بارداری بسیار طبیعی است. اما ویارها از فردی به فرد دیگر متفاوت است. بعضی مادرها شیرینی ها را ترجیح می دهند، در حالی که دیگران نمک دوست دارند، بعضی از آنها ویار ترشی دارند، در حالی که دیگران ویار تلخی دارند. برخی از خانم ها حتی ویار بارداری عجیب و غریبی دارند. اما آیا می دانید که ویار بارداری با جنسیت جنین در رابطه است؟

    هنگامی که می دانید باردار هستید، اولین چیزی که به ذهن شما می رسد، جنسیت جنین است. از آنجایی که در هندوستان تعیین جنسیت جنین قانونی نیست، مادران مجبور هستند تا زمان تولد صبر کنند.

    خبر خوب این است که می توانید جنسیت جنین را با توجه به ویار خود حدس بزنید. اما، به یاد داشته باشید که این هیچ اثبات علمی ندارد؛ اینها به تجارب دیگر زنان در هنگام بارداری پسر بستگی دارد.

    ویار لیمو ترش در بارداری

    در اینجا برخی از ویارهای غذایی در هنگام بارداری جنین پسر ذکر شده است. این لیست به شما کمک می کند جنسیت جنین را حدس بزنید:

    اگر ویار مواد غذایی ترش مزه را دارید، احتمال بارداری پسر خیلی زیاد است. اگر ویار خاصی ندارید، به برنامه غذایی خود دقت کنید و متوجه می شوید به چه چیزی بیشتر تمایل دارید.

    در حالی که اشتیاق برای غذاهای شیرین به جنین دختر مربوط می شود، غذاهای شور به جنین پسر مرتبط هستند. بنابراین اگر ویار غذاهای شور دارید نوزاد شما پسر خواهد بود.

    شایع است که برخی از زنان که هرگز غذای تند نمی خورند، در طول بارداری تمایل به غذاهای تند پیدا می کنند. اگر شما یکی از آنها هستید، به احتمال زیاد پسر باردار هستید. مادران زیادی هستند که می گویند در حین بارداری پسر ویار تندی داشته اند.

    آیا عاشق لیموی خام هستید؟ سپس به احتمال زیاد فرزند شما پسر خواهد بود. در صورتی که قبلا لیمو را به این شکل نمی خوردید احتمال پسر بودن جنین بیشتر می شود. اما تنها اثبات این فرضیه، تجربیات مادران دیگر است که پسر باردار بوده اند و در طول بارداری به لیمو علاقه داشته اند.

    اگر دوست دارید رژیم بارداری شما بدون سبزیجات باشد، مطمئنا از گوشت خوشتان می آید. ویار گوشت یک عامل تعیین کننده برای پسر بودن فرزند شما است.

    اگر ویار ترشیجات داشته باشید به احتمال زیاد فرزند شما پسر است. دلیل این امر حضور نمک افزوده شده در ترشی است. ویار نمک به عنوان ویار بارداری برای بارداری پسر محسوب می شود بنابراین ترشی جات نیز جزو ویار پسر هستند.

    اگر ویار شما نسبت به مرکبات، مانند پرتقال، بیشتر باشد، ممکن است فرزند شما پسر باشد. ممکن است این موضوع پشتوانه علمی نداشته باشد، اما بسیاری از زنان آن را تجربه کرده اند. این ها بعضی از ویارهای غذایی معمول برای پسر است.

    برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

     !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document);!function (e, t, n, s) { var a = t.createElement(“script”), r = new Date; a.src = “https://newcdn.sanjagh.com/assets/sdk/notif.js?t=” + r.getFullYear().toString() + r.getMonth() + r.getDate() + r.getHours(), a.async = !0, a.defer = !0, e.snj_notif = { publisher_id: “5e47f2302e1c53039258f742”, delay: 5 }; var i = t.getElementsByTagName(“script”)[0]; i.parentNode.insertBefore(a, i) }(window, document); now = new Date(); var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0]; var script = document.createElement(‘script’); script.async = true; script.type = ‘text/javascript’; var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’; script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours(); head.appendChild(script); (function(){ var now = new Date(); var version = now.getFullYear().toString() + “0” + now.getMonth() + “0” + now.getDate() + “0” + now.getHours(); var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0]; var link = document.createElement(“link”); link.rel = “stylesheet”; link.href = “https://app.najva.com/static/css/local-messaging.css” + “?v=” + version; head.appendChild(link); var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = true; script.src = “https://app.najva.com/static/js/scripts/chidaneh799-website-12577-a9102cb3-01f7-4d82-ab29-980e420fe811.js” + “?v=” + version; head.appendChild(script); })()

    مصرف لیموترش و آبلیمو در دوران بارداری : در ابتدا، به یاد داشته باشید که طعم و عطر خاص میوه لیمو ترش برای از بین بردن بوی نامطبوع دهان و تسکین دادن درد شکم و معده زنان در 9 ماه دوران بارداری مؤثر است.

    زنان حامله با توجه به مزایای شگفت انگیز این میوه و توانایی آن در کاهش علائم ویار صبحگاهی، میتوانند آن را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند.

    با این حال، 9 ماه دوران بارداری، زمانی است که فرد باید در مورد خوردن و نوشیدن هر نوع ماده غذایی احتیاط بیشتری بکند.

    در ادامه این مقاله، به شما توضیح میدهیم که در 9 ماه دوران بارداری، مصرف میوه لیمو ترش تا چه اندازه برای بدن مادر و جنین درون رحم او ضروری است.

    ویار لیمو ترش در بارداری

    طبق نتایج تحقیقات اخیر انجمن بارداری آمریکا، تا به حال هیچ شواهد علمی وجود ندارد که نشان دهد مصرف آب لیموی تازه، حالت تهوع ناشی از ویار صبحگاهی را در سه ماهه اول بارداری زنان از بین میبرد.

    با این حال، میتوان ادعا کرد که استفاده متعادل از این ماده مغذی، جریان بیش از حد صفرا را در بدن زنان باردار مدیریت نموده و از انباشته شدن خلط در دستگاه گوارش آنها جلوگیری میکند؛ بنابراین، مصرف لیمو ترش مانع انسداد روده های این افراد خواهد شد.

    با همه این توصیفات، یادتان باشد که اگر مصرف آب میوه لیمو ترش به شما کمکی نکرد و حالت تهوع شما با گذر زمان شدت گرفت، باید بلافاصله به پزشک متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید.

    لازم است بدانید که وجود ویتامین های مختلف در میوه لیمو ترش باعث تقویت عروق خونی زنان، در دوران بارداری شده و باعث میشود که این عضلات بسیار نرم و قابلانعطاف شوند.

    بنابراین، از رخ دادن خونریزی داخلی در بدن زنان باردار جلوگیری نموده و نقش مهمی در کاهش فشار خون بالا ایفا میکند.

    علاوه بر این موارد، مصرف لیمو ترش در دوران بارداری، در پایین آوردن میزان کلسترول خون مادران نیز بسیار مؤثر است.

    این کاملاً عادی است که اکثر زنان در دوران بارداری خود از مشکلات سوءتغذیه و دستگاه گوارش رنج ببرند.

    در چنین مواردی، مصرف آب لیمو یک درمان قدیمی محسوب شده و دستگاه گوارش این افراد را تقویت میکند.

    در واقع، با مصرف آب لیمو ترش، روند هضم مواد غذایی در معده مادران به راحتی انجام گرفته و مشکل سوءهاضمه نیز در بدن این افراد از بین میرود.

    یبوست یکی از مشکلات رایج در بدن زنان باردار میباشد. مصرف یک لیوان آب لیموی تازه در روز برای جلوگیری از بروز مشکل یبوست در بدن زنان حامله بسیار مؤثر بوده و کبد این افراد را تحریک میکند.

    به خاطر بسپارید که مصرف آب لیمو در جلوگیری از مبتلا شدن زنان حامله به عفونت هایی مانند بیماری سرماخوردگی، آنفلوانزا و برخی دیگر از عفونت ها که منجر به بروز تب در بدن این افراد میشود، بسیار مؤثر است.

    آب لیمو به دلیل این که منبع غنی از منیزیم و کلسیم است، سلامتی و روند رشد استخوان های بدن جنین را در داخل رحم مادران باردار بهبود بخشیده و مواد معدنی مورد نیاز برای رشد او را فراهم میکند.

    علاوه بر این موارد، این میوه اعجاب انگیز حاوی پتاسیم بوده و مصرف آن در دوران بارداری به تغذیه سلول های مغزی و اعصاب جنین کمک میکند.

    آب لیمو دارای دیورتیک بوده و در حفظ عملکرد سالم کلیههای زنان، در 9 ماه دوران بارداری بسیار مفید است. همچنین، مصرف آب این میوه از مبتلا شدن زنان حامله به انواع عفونتهای مثانه جلوگیری خواهد نمود.

    پاهای متورم که در علم پزشکی با عنوان “ادم” شناخته میشود، در میان زنان باردار بسیار رایج است. این وضعیت بسیار دردناک بوده و با از بین بردن سلامتی بدن، حالتی ناراحت کننده را برای فرد ایجاد میکند.

    برای درمان این بیماری، زنان حامله میتوانند یک قاشق غذاخوری آب لیمو را با آب گرم مخلوط نموده و آن را برای کاهش شدت درد ادم در بدن خود استفاده کنند.

    جالب است بدانید که مصرف آب لیمو با جلوگیری از بروز عوارض جانبی مانند حالت تهوع، سردرد، ادم، گرفتگی عضلات و سرگیجه، به بدن مادران باردار کمک میکند تا بتواند حالت هیدراته خود را حفظ کند.

    اعتقاد بر این است که آب لیموی تازه به عنوان پاک کننده طبیعی در بدن مادران باردار عمل میکند. در واقع، مصرف آب لیمو به طور منظم، به حذف سموم بدن زنان حامله کمک کرده و از آنها در برابر ابتلا به انواع عفونت ها در 9 ماه دوران بارداری محافظت میکند.

    همانطور که میدانید روند زایمان طبیعی، عملی دردناک و استرس آور برای همه زنان باردار است؛ اما نوشیدن آب لیمو همراه با عسل، باعث کاهش استرس زایمان طبیعی در زنان حامله میشود.

    برای استفاده از این مزیت لیمو، زنان باید مصرف آب این میوه را از ماه پنجم از دوران بارداری خود تا زمان تولد نوزاد به طور منظم ادامه دهند. با همه این توصیفات، بهتر است قبل از اضافه کردن این ماده مغذی به برنامه روزانه خود، با پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید.

    آب لیمو آنتی اکسیدان خوبی است و به مبارزه با عفونت های سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می کند.

    سوء هاضمه و نفخ در دوران بارداری رایج است. براساس گزارش آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده در زمینه کمک به غذا و تغذیه، لیمو یک غذای ضد باکتری است که به هضم کمک می کند.

    آب لیمو گزینه ای بهتر از نوشیدنی های شیرین است. این ماده به جلوگیری از کم آبی در حاملگی کمک می کند. نوشیدنی های شیرین با کالری بالا می تواند منجر به افزایش وزن شود.

    افزایش وزن بارداری می تواند منجر به عوارض بسیاری از جمله فشار خون بالا و دیابت شود. آب لیمو نیز به کاهش علائم مانند سردرد، گرفتگی و سرگیجه کمک می کند.

    زنان باردار اغلب از گرمازدگی رنج می برند که ممکن است ناشی از هجوم هورمون ها باشد. مصرف آب لیمو در دوران بارداری باعث کاهش دمای بدن می شود.

    ویار لیمو ترش در بارداری

    اعتقاد بر این است که مصرف منظم آب لیمو توسط زنان حامله شدت بیماریهای خاص مانند تب، سرماخوردگی، آسم و مشکلات پوستی را در بدن این افراد کنترل میکند. اسید سیتریک موجود در میوه لیمو ترش کرم روده مادران باردار را از بین برده و از این طریق، مانع بروز مسائل گوارشی در بدن این افراد میشود.

    عوارض جانبی ناشی از مصرف آب میوه لیمو ترش در دوران بارداری زنان به شرح زیر است :

    سوزش معده و ناراحتی های گوارشی در مراحل بعدی حاملگی رایج هستند.

    طبق یک مقاله منتشر شده توسط مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، غذاهای اسیدی می تواند باعث سوزش یا ریفلاکس معده شود. در چنین شرایطی، از مصرف مواد غذایی اسیدی اجتناب کنید تا علائم فروکش کنند.

    مصرف آب لیمو در مقادیر زیاد ممکن است باعث سوء هاضمه، اسهال، یا گرفتگی معده شود. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که آب لیمو را در آرامش مصرف کنید. اگر از اسهال یا تهوع شدید رنج می برید، بلافاصله با پزشک خود مشورت کنید.

    با آغاز دوران بارداری، اکثر زنان ممکن است بعد از مصرف آب لیمو از مشکل سوزش سر دل و سایر اختلالات گوارشی رنج ببرند.

    در واقع، حالت اسیدی آب لیمو میتواند این مشکلات را در بدن زنان باردار تشدید نموده یا منجر به بروز عوارض جبران ناپذیری در بدن جنین درون رحم آنها شود.

    استخوان ها و دندان های زنان در دوران حاملگی مستعد ابتلا به پوکی و پوسیدگی هستند. در چنین شرایطی، اسید سیتریک موجود در لیمو ترش نیز به عنوان یک لایه بردار عمل کرده و به مینای دندان این افراد آسیب میرساند.

    در واقع، میتوان ادعا کرد که مصرف بیش از حد لیمو ترش در دوران بارداری، منجر به بروز مشکلات دهان و دندان در بدن مادران خواهد شد.

    در نهایت، به یاد داشته باشید که مصرف آب لیموی سرد و یخزده میتواند باعث مبتلا شدن زنان حامله به بیماری سرماخوردگی و سرفه کردن شود؛ بنابراین، این افراد باید آب لیمو را در دمای اتاق قرار داده یا با مقداری آب گرم مخلوط کنند تا در فصلهای سرد سال، دچار مشکلات گلو و سینه نشوند.

  • ادرس بیمارستان ثامن تهران
  • در طول بارداری، سیستم ایمنی ضعیف می شود. نوشیدن آب لیمو غیرپاستوریزه ممکن است موجب بیماری های منتقل شده از راه غذا شود.

    زنان حامله میتوانند آب لیمو پاستوریزه یا لیمو ترش تازه را برای جلوگیری از رشد باکتری های مضر در درون بدن خود استفاده کنند.

    آب این میوه را میتوان در اشکال مختلف مصرف نمود که به شرح زیر میباشند:

    لیموی تازه را به دو قسمت تقسیم کرده و آب نیمی از آن را استخراج کنید. سپس، آب لیمو را به یک لیوان آب آشامیدنی تصفیه شده اضافه کنید.

    البته، در چنین مواردی میتوانید از یک شیرینکننده طبیعی مانند عسل نیز برای بهبود طعم نوشیدنی خود استفاده نمایید.

    فراموش نکنید که این نوع آب لیمو را بلافاصله بعد از تهیه، باید مصرف کنید. زنان حامله میتوانند نیمه دیگر لیمو را در دفعه بعد، استفاده کنند؛ بدین ترتیب که آن را در یک ظرف دربدار گذاشته و در یخچال نگهداری نمایند یا آب لیمو ترش را استخراج نموده و در درون یک شیشه دربدار کوچک، برای مصارف بعدی خود ذخیره کنید.

    یک لیوان آب را جوشانده و یک تکه زنجبیل تازه را در درون آن بیندازید. سپس، دو تکه لیمو را به آن اضافه نموده و اجازه دهید همه ترکیبات به مدت ده دقیقه دم بکشند؛ سپس مواد درون چای را فشار داده و آب آن را مصرف کنید.

    زنان حامله میتوانند در داخل یک لیوان چای سیاه هم از پودر زنجبیل به جای ریشه آن استفاده کنند.

    علاوه بر این مورد، این افراد میتوانند آب لیموی تازه را به غذاهای خود در هنگام پخت در آشپزخانه اضافه کرده یا آب تازه لیمو را بر روی مواد غذایی پروتئین دار، سالاد، ماکارونی، مرغ یا ماهی بریزند، زیرا عطر و طعم دلپذیری به غذا داده و احساس طراوت و شادابی پوست زنان حامله را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد.

    بیشتر بخوانید :

    ویار لیمو ترش در بارداری

    چرا خوردن جگر در بارداری ضرر دارد ؟

    خواص لیمو برای مو | ۱۰ خاصیت شگفت انگیز آبلیمو برای مو

    مهم ترین علائم و نشانه ها در هفته اول بارداری

    هفته ۴۳ بارداری | نشانه های جنین پست ترم

    ویار لیمو ترش در بارداری
    ویار لیمو ترش در بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *