طرز تهیه نان تافتون بدون خمیر مایه

دوره مقدماتی php
طرز تهیه نان تافتون بدون خمیر مایه
طرز تهیه نان تافتون بدون خمیر مایه

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه نان تافتون بدون خمیر مایه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

کانال آشپزی با نیلوفر تقدیم می کند، قصد من از تهیه این ویدئوها آموزش و به اشتراک گذاری دانسته های خود با شما خوبان است با مشترک شدن در کانال آشپزی با نیلوفر می توانید هر هفته ویدئوهای جدید را بیننده باشیددر کانال آشپزی با نیلوفر شما با پخت انواع نانها ، شیرینی ها و غذاهای ایرانی و بین المللی آشنا شده و آموزش تک نک آنها را به صورت رایگان خواهید داشت . در مسیر عمر آموختم زندگی سفری کوتاه ست باید دانش و مهر را برای همدیگر به یادگار بگذاریم و من در این دنیای مجازی قصد دارم بهترین تجربیات خود را در زمینه پخت و پز به شما خوبان هدیه کنم به امید روزهای شاد و سفره های رنگین برای همه کودکان جهان ، تنها آرزوی قلبی من … بیا تا مهر باشیم و مهر پروری را سر لوحه زندگی خود قرار دهیم . در صورت تمایل ویدئو ها را لایک و اشتراک گذاری نمایید چرا که با این عمل خود ، شما هم سفره رنگین را به دیگر انسانها هدیه خواهید کرد … نیلوفر====================================================== نان تافتون شماره 1مواد لازم آرد سلف ری زینگ 320 گرمآرد سبوس دار 20 گرمآرد سفید مخصوص نان 310 گرمجمع آرد در کل 650 گرم استشکر 1 قاشق غذاخورینمک 1 قاشق چایخوریجوش شیرین 1/2 قاشق چایخوریبیکینگ پادر 1 قاشق چایخوریروغن مایع 2 قاشق غذاخوریآب ولرم به اندازه لازمدر ریختن آب بسیار مراقب باشید خمیر نباید خشک و سفت باشد . شما باید خمیری لطیف و نرم داشته باشید

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

پایگاه خبری تحلیلی تلکسیران

حوزه خبری : اخبارسیاسی، اخباراقتصادی،اخبارورزشی، اخباراجتماعی، اخبارحوادث، اخباراستانی، اخبارفرهنگی، اخبار علمی، اخبار روز، اخبار فناوری، اخباربین الملل، اخبارخودرو،اخبارتصویری، اخبار ویدیویی، سوژه های خبری. روزنامه های ایران، روزنامه های سراسرجهان.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت داده پردازی دیده بان می باشد . استفاده ازتمامی مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد .

یمه لیلر به معنی خوشمزه ها است

ba arze salam wa khastah nabashi sistare azizam meshah ke in qesmat hara ham mesle qesmat hai awal marhalah ba marhala neshan beten besiar ali meshah hgar in kar ra konen

سلام دوست عزیزکدام قسمتش رو مشکل دارین یا متوجه نشدین بگین که این دفعه موقع درست کردن از اون قسمت ها عکس بگیرم

Man dishab nun lavashu dorost kardam, vagean dastetun dard nakone bavaram nemishod ingadr khub beshe, albate kukuye tone mahi ham dorost kardam unam khili khub shod, khili khoshmaze, shoharam ke umad fekr kard man ye furushgahe irany peyda kardam va nun lavash kharidam, kholase ta akhar bavaresh nemishod, dastetun dard nakone mishe nune tertila ham ke tu gazaha estefade mikonid dasturesho benevisid. mersiii

زهره جان خیلی خوشحالم که دوست داشتی :)من نان ترتیلا رو میخرم یا از همین نان لواش استفاده میکنم طرز تهیش رو نمیدونم اما اگر پیدا کنم مینویسم براتون

طرز تهیه نان تافتون بدون خمیر مایه

Salam douste aziz, binahayat azatoun mamnounam babate in nune khoshmaze! bavar nemikardam be in khubi beshe va hamsaram ham koli az shoma tashakor kard babate in dastoure khubetoun.movafagh o salamat bashid.

سلام دوستم هما جان خیلی خوشحالم که دوست داشتین عزیزم نوش جون شما و همسرتون 🙂

salam khaste nabashin moteasefane man movafagh nashodam dorost konam,yani kharab shod vaghti shiro ezafe kardam khamiram gole gole shod ehsas kardam in meghdar shir kheli kame baraye hamin ezafe kardam…kheli bad shod chikar konam mehrabon???HELP ME..:(

salam khaste nabashid,moteasefane male man kharab shodvaghti shiro ezafe kardam khamiram gole gole shod be nazar miyomad in meghdar shir kheli kame baraye hamin shir ezafe kardam chi kar konam.chi konam mehrabon???HELP ME…:(

چه بد دوستم خوب کمی بیشتر شیر میریختید اگر هم شل میشد دوباره مقدار کمی ارد اضافه میکردید بهش تا خمیر مناسبی بدست بیادو باید خوب ورز بدید تا خمیر گوله نشه و نرم بشه

Salam be khanoom honarmande aziz, mamnon az hameye zahamateton, mishe dastore dorost kardane panir o ham benevisin!

سلام دوستم مرسی‌ از لطفتون گلم اگر گوشه سمت راست بالای وبلاگ اسم پنیر رو بنویسید و سرچ کنید دستورش رو می‌بینید اما من دوباره اینجا آدرس رو میزارم براتونhttp://yemalilar.blogspot.com/2010/10/blog-post_6641.html

kheili khobeeeeeeeeeeeemakhsosan ba morabaye haviji ke khodam dorost mikonam, bah bahdastet dard nakone

نوش جون نغمه عزیز 🙂

salam leila jan, azizam agar khamiro dorost konim o bejaye 30 saat masalan chand saat bezarim bemone moshkeli pish miad?

سلام فرشته جون ۳۰ ساعت نه ۳۰ دقیقهآره فرشته جون خشک می‌شه و اون نونی که باید بدست بیاد نمیاد

salam leila jan, man non o dorost kardam vali bad az 3 roz ham bazam khoshk shod kami ham seft albate laye parche ham bod va man kheili ham nazok kardam vali vaghti mizashtam toye tabe jam mishod o koloft.rasti nabayd az khamir torsh estefade konim? va chera?

فرشته جون من که درست می‌کنم بیشتر از ۱ هفته نرم می‌مونه نون هاماگر آرد کمی‌ زیاد بشه سفت می‌شه نون‌هات احتمال میدم آرد زیاد شدهیا اینکه شیرت داغ بود شیر فقط باید یکمی ولرم باشه

لیلا جان ، میشه از آرد تمام غلّه هم استفاده کرد؟آخه ما اصلا آرد سفید نمی خریم

یه سوال میشه به جای این روغن از روغن زیتون استفاده کرد؟؟ و آیا خمیر ترش نمیخواد و جسارتا شما در کدام کشور تشریف دارید

روغن زیتون نون رو خشک میکنه بهتره از روغن مایع استفاده کنید نه خمیر ترش نمیخواد عزیزممن امریکا هستم

آره شیوا جان می‌شه اما انتظار نداشته باشی‌ مثل این در بیاد نون سبوس دار می‌شه

salam ye soalin noon bayad bargardoonde besheya vaghti mizarim khoshesh roosh ghahvei mishe??yani bayad az ye taraf pokhte beshe ya bargardoonim?

سلام بله ساغز جون یک طرفش وقتی خالهای قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگرو برمیگردونیم

ye solai daram azizamin noon bayad bargardoonde besheyani az har do taraf too mahi tabe bereya inkevaghti mizari khod be khod roosh ghahvei mishemarhaleye too mahi tabasho migi azizam?

سلام ساغر جون آره عزیزم یه طرفش که پخت باید طرف دیگشو برگردونید تا بپزه

سلام ؛ شما با شير درست كرديد يا آب ؟

زهرا جون من با هردوش درست کردم اما چون آب در دست رستر هست بیشتر از آب استفاده می‌کنم ،

seninle gurur duyuyorum iyiki varsın iyki benim akrabamsın

cok sagol cnm , iyiki senda benim arkadashimsin 🙂

خیلی عالی بود سپاسگزارم

خواهش میکنم دریا جان

salam.bebakhshid mishe tarze dorost kardane khamir ro ba aks neshon bedin akhe man ta hala khamir dorost nakarde bodam alan say kardam dorost konam vali khali bad shod,aslan shabihe khamir nist.size peymane bayad che ghadr bashe ? mer30 azizam

سلام عزیزم خمیر درست کردن کاری نداره اب و ارد میریزیی قاطی میکنه و کم کم ارد اضافه میکنی اگر چسبناک باشه خمیرت پیمانه هم پیمانه مخصوص شیرینی پزی هست عزیزم قسمت اندازه گیریها میتونی اندازه هر مواد رو به گرم ببینی شاد باشی

سلام لیلا جان, خمیرمایه نباید استفاده کرد و چرا؟

سلام دوستم نه نیازی نیست چون بکینگ پودر داره

سلام میشه بجای بکینک پودر از خمیر مایه ترش استفاده کرد؟

سلام دوست عزیز من تا حالا استفاده نکردم بکینگ پودر راحت تر هست و نرم میشه نونهاش اما با خمیر مایه اطلاع ندارم

salamin weblog shoma yeki az moshkelate bozorge ma ro tu belade ghorbat hal kardeh mamnun keh dasture pokhte in nane khoshmaze ro gozashtid va ma ro az khordaneh in nan haye ghorbat nejat dadin.Be khatere inke dobare mazeye nan o panir o gerduye vatani ro be ma hedye dadin mamnunkheili dustetun daram

قربونت نازنین جان خیلی خوشحالم که دوست داشتی موفق و شاد باشی عزیزم

طرز تهیه نان تافتون بدون خمیر مایه

mano doostam,alan too marhaleye khamirim,gozashtim ke esterahat kone,….age khoob az ab darad ke mam madyoonetoon mishim,chon mordim az bas inja noone toast khordim!

اشالا که خوب میشه 🙂

واه من فردا ختما درست میکنم اگه خوب شه از این نان فانتزی خوردن نجات پیدا میکنممرسی

اشالا که خوب شه شما هم راحت بشید 🙂

Ba salam man aslan ba ham khob nashod sefto khoshk shod va yek khamire besyar kam ,chanta nan shoma ba in khamira dorost kardidva zamany ke vardane mikeshidam khamir jam mishod mishe begid moshkele kar chye ???? Motoshakeram

سلام عزیزمعزیزم ارد زیاد ریختی برای همین جمع شدن خمیر موقع وردنه کردن دوتا علت داره یا روغن زیاد ریختید یا ارد

Chanta non bedast myad az in khamir tashakor leila jan

عزیزم بستگی به اندازه نونی داره که شما میخوای درست کنی ممکنه خیلی بزرگ درست کنی 2 تا در بیاد یا کوچیک درست کنی 4 تا در بیاد

منم درست كرذم.خيلي خوب شد.واقعا ممنونم

نوش جونتون

kheili khoob daroomad.fagat khamiram baz nemishod…yekam oonja aziat shodam.vagarna ham khoshmaze ham narm shod…leila khanoom mamnoon…khaste nabashid.

نوش جونتون خوشحالم دوست داشتید عزیزم

سلام، سال نو مبارک. من امروز نان رو درست کردم اما خراب شد. لطفآ من رو راهنمائی کنید. بعد از اضافه کردن همه مواد، چون خمیر خیلی سفت شده بود، ۱/۴ پیمانه آب اضافه کردم. اما خمیر چسبناک شد.و مجبور شدم ارد اضافه کنم. در هنگام پخت نان ها حباب نداشت و سفت شد.مشکل چی بوده؟

سلام سال نو مبارک عزیزم دوستم ارد زیاد اضافه کردید برای همین سفت شده

من درست کردم عالی شد. به دوستان پیشنهاد می کنم آرد رو یهو اضافه نکنند که سفت بشه. من دو پیمانه خیلی سر خالی ریختم بعد کم کم یه کوچولو دیگه اضافه کردم تا حدی که به دستم نجسبید دیگه مرسی از لیلا جون بابت این دستورهای مرحله به مرحله و عالی .

نوووش جونت یلدا جوون

salam !vaghean dastet dard nakone besiaaar ali bod !!ma ro az pita bread khordan nejat dadi !!

سلام نوش جونتون خوشحالم دوست داشتید عزیزم

bebakhshid, baking powder hamoon baking soda ast?

نه دوستم فرق میکنن بکین سودا جوش شیرین هست

mamnoon az javabetoon, man daram noono dorost mikonam ama nemidoonam khamir bayad chejoori bashe? shol bashe ya seft? be dast bechasbe ya nachasbe? man daram az raising flaour estefade mikonam, fekr nakonam niaz be baking powder bashe, nazare shoma chie? bazam mamnoon

دوستم نباید سفت باشه و در عین حال نباید هم به دست بچسبه باید نرم و لطیف باشه اگر خیلی کم به دست بچسبه مهم نیست چون موقعی که داری با وردنه بازش میکنی زیر و روش ارد میپاشی و درست میشهاگر از ارد سلف ریزینگ استفاده میکنید که دیگه چه بهتر عاالی میشه و نیازی هم به بکین پودر ندارهشاد باشید

سلام منم هم اومدم تشکر کنم. دیروز پختم و عالی شد. البته سری اول یه ساعت گذاشتم خمیر موند اما انگار هنوز ور نیومده بود چون خیلی به دست می چسبید اما یه مقدارشو بعد از 6 ساعت درست کردم خیلی خوب شد و خمیر کاملا ور اومده بود. فقط یه مسئله. بجز ماهیتابه دیگه روی چی میشه پهنش کرد چون اینجوری ماهیتابه بعد مدتی از بین میره. بازم ممنون. شما باعث شدید بعد مدنها مزه نان لواش رو دوباره حس کنیم.

سلام دوستم نوش جونتون شش ساعت خیلی خیلی خیلی زیاده اصلا نیازی نبود بیشتر از نیم ساعت خمیر بمونه اگر خمیرتون بدست میچسبیده دلیلش این بوده که ارد کم ریختید نه اینکه علتش ور نیومدن باشهروی میز کمی ارد میپاشیدید و کمی هم روی خمیر و با وردنه بازش میکردید اینجوری راحت میشد کارتون و به دست یا وردنه هم نمیچسبید حتی خمیرهایی که خمیر مایه دارن این همه نمیزارن برای ور اومدن میتونید از سفال استفاده کنید سفال رو بزارید روی گاز یا باربیکیو وقتی داغ شد خمیر رو پهن کنید روش شاد باشید

سلام . ممنون از راهنماییهاتون. راستش من دوباره نون درست کردم و همون نیم ساعت گذاشتم. اما کلا خمیر موقع پخت حباب نمی کنه حتی یه مفدار بیکینگ پودر هم زدم اما فایده نداشت. میشه بگید اشکال کارم کجاست؟ شاید باید بیشتر ورز بدم؟ البته چسبندگی خمیر بد نبود . کمی می چسبید . توی کاسه که جمعش می کردی یه گوشه دوباره پهن میشد. من تا اینو یاد نگیرم ول کن نیستم. ممنون می شم بهم کمک کنید. ضمناً بقیه غذاهاتون هم خیلی عالیند.ممنون

سلام خواهش میکنم احتمال زیاد شما حرارت ماهی تابتون رو دقیق نتونستید بدست بیارید که چطوری باید باشه اگر ماهی تابه خیلی داغ باشه و حرارت همچنان بالا باشه نونها حباب نمیزنن و اگر هم حرارت ماهی تابه کم باشه بازم حباب نمیزنه و یک دلیلش هم سفتی خمیر هست که میگید خمیرتون سفت نیست حرارت تابه رو زیاد کنید تا داغ بشه و بعد حرارت رو بزارید روی متوسط بمونه و کم و زیادش نکنید خمیر رو که باز کردید بلافاصله که ماهی تابه داغه بندازید توش حباب میزنه بعد طرف دیگش رو برگردونید امیدوارم اینبار خوب بشه

سلام. من بازم اومدم بگم دستتون درد نکنه این دفعه موفق شدم و نون خیلی خوبی از آب درومد. ضمنا پنیر رو هم درست کردم عالی شد. حالا می خوام برم سراغ غذای هندی. بازم ممنون

خوب خوشحال شدم دوستم نوش جوونت خوشحالم که دستور پنیر رو هم دوست داشتی شاد باشی

لیلا جون اومدم تشکر کنم.امروز نون لواشو پختمعالی شد. اولی و دومیش رو هنوز دستم نیومده بود دیر از رو حرارت بر می داشتم یه کم خشک شدن ولی بعدیاش خیلی خوب شدن. البته متاسفانه به عکس نرسیدن از بس برای خوردنشون ذوق کردیم!:)ولی به زودی میپزم عکسشو میفرستم حتما. فعلا اومدم تشکر کنم.:)

خواهش میکنم نرگس جون خوشحالم دوست داشتید 🙂

سلاممن اين نون طبق دستور درست كردم.به نظر خودم همه چيش درست بود حتي أون حباب ها رو هم موقعي كه داشت تو ماهيتابه درست مي شد ديدم اما يه اشكال داشت اينكه وقتي درست شد خوردمش مزه آرد مي داد به جاي مزه نان لواش .به نظر شما اشكال كار كجاست؟

سلام عطیه جان دوتا دلیل میتونه داشته باشه یاخمیر رو نازک باز نکردید و یا اینکه حرارت ماهی تابه زیاد بوده و زودی خال قهوه ای گرفته و نونهاتون کامل نپخته

فكر كنم دليل دومي باشه.دوباره امتحان مي كنم.ممنون

خواهش میکنم

kheili hayajan zade hastam ke be lotfe shoma toonestam nooni dorost konam ke maze noonay irano mide :)) hame chish khub shode vali yekam dore noon khoshk shode … vali bazam khoshmazast …

نووش جونتون عزیزم خوشحالم که دوست داشتید اگر بعد خنک شدن نونها اونها رو توی پلاستیک یا ظرف در بسته قرار بدید نرم میشهشاید کنارهای نون رو نسبت به وسطش نازک تر پهن کردیدشاد باشید

salam, manam in nono dorost kardam kheyli khob shod dastetun dard nakone .

سلام مهسا جان نوش جانت خانوم خوشحالم دوست داشتید

Salam ,besiyar tashakor mikonam az dastoorat ghazaeiye khoobi ke dar websitetoon gozashteid.man in noon ro dorost kardam hame chiz kheyli khoob bood ama vaghti noon dorost shod dar baezi ghesmathash halate charb boodan dasht mishe lotfan rahnamaei konid ke elate an chist?

سلام دوستم خواهش میکنم عزیزممتوجه نشدم یعنی چطور چرب بود؟ این خمیر روغنش خیلی ناچیز هست اصلا چرب نمیکنهشاید حرارت تابتون کم بوده نونتون کامل نپخته؟

Salam,man mojadadan emtehan kardam.nazare shoma kamelan sahih bood.in bar kheyli behtar shod.besiyar motshakeram.hamishe shado salamat bashid.

خواهش میکنم عزیزم نوش جانتون

سلام عزیزممیشه به جای بگینک پودر مایه خمیر استفاده کنیم؟

سلام دوستم من با خمیر مایه امتحان نکردم تا به حال نمیدونم

سلام. به نظر من شما واقعا یه هنرمندید. تا به حال چنین عکسهایی ندیده بودم. جالبیش اینه که همش ام خودتون گرفتید. تا حالا یکی دوتا رسپی ها رو امتحان کردم. واقعا ممنون

خیلی ممنونم لطف دارید ممنون از محبتتون خوشحالم وبلاگم به دردتون خوردهشاد باشید

از بی نونی دیگه داره گریم می گیره هر چی نون رو تست می کنم مزه نون ایران را نمی ده فردا می خوام درست کردنه نون را تست کنم. می شه روغن کمتر زد

میشه ولی همچین جالب نمیشه

سلام لیلی جونمن نون رو درست کردم با اینکه خیلی نازک کردم خمیرو ولی وسطش برشته می شه ولی به نظرم دورش خوب نمی پزه

سلام عزیزمشری جون اگر خمیرتون رو یکدست بازش کنید و تابتون داغ باشه همه خمیر یکدست میپزه شاید تابه ای که استفاده میکنید وسطش نسبت به کناره هاش گودتر هست

سلام عزیزممن هم مثل شما در آمریکا زندگی میکنم و مساله نون برام عذاب آور شده بود که خیلی اتفاقی با سایت شما و این دستور نان خوشمزه برخورد کردم و سریع دست به کار شدم و خدارو شکر خوب از کار در اومدذست شما واقعا درد نکنه که این مشکل من رو حل کردینتنها یه مساله و اون اینه که شما در دستور اولیه آب نوشتین ولی در نطرات دوستان دیدم که از شیر استفاده کردند که این چه تفاوتی در مزه نان ایجاد میکنه؟؟؟باز هم ممنونم

سلام دوستم نوش جونتون خوشحالم دوست داشتید عزیزم شیر با اب زیاد فرقی نمیزاره توی کیفیت یا مزه نون ولی مدت ماندگاری نونها با اب بیشتره ولی با شیر زودی باید خورده بشهموفق باشید

Salam man malezi zrndegi mikonam pedaram be tazegi omade pisham vali az hamon roze aval moshkele non dasht va nemitonest nOn tost bokhore.chand dafe sayKard khodesh non dorost kone vali ya seft mishodan ya sang:)) man diaham ye search zadam ke matlabe shonaro didam va shoro kardam be tahiyeye khamir va non pokhtam vaghean ali bod hamsaram bavar nemikard ke man pokhtam.dasteton dard nakone vaghean kheili matlabeton komak kard behem

سلام سپیده جون خوووشحالم خانوم که استفاده کردید و راضی بودید نوش جوونتون عزیزم

عالی عالی عالیمن که از دیدنش دهنم آب افتاد ;)مررررسی

خواهش میکنم 🙂

خوش حالم لیلا جان که درست کردی و اینجا گذشتی عکس ها خیلی زیباست.

مرسی عزیزم دستت درد نکنه 🙂

aaaliyeeee

🙂

in weblog behtari p daghightarin ja vase yad gereftane mamnunaamm :*

خواهش میکنم خوشحالم دوست داشتید 🙂

من درست كردم اما خميرم موقع بازكردن دوباره جمع ميشه و نميتونم خمير رو يك دست باز كنم در ضمن وقتى توى ماهى تابه ميزارم باز هم كمى جمع تر ميشه اشكال كارم كجاست؟

احتمالا مقدار اردتون زیاد شده و خمیرتون سفت شده برای همین جمع میشده

الهی خدا هرچی‌ تو دلته بهت بده نمیدونی‌ چه قدر خوش حالم بالاخره تونستم نون بپزم خیلی‌ خوشمزه شده اصل نون لواش دستتون درد نکنه خدا خیرت بده

مرسی لینا جون نوش جونت خوشحالم دوست داشتی

با تشکر اگه ممکنه مفدار درجه حرارت با آون یاتنظیم حرارت تابه را توضیح دهید من هر کار میکنم قبل از قهو ه ای شدن روی نان زیر نان قهوه ای میشود

مگه میشه روی نون قهوه ای بشه وقتی که کف نان به تابه هست؟!!!وقتی یک طرف نون قهوه ای شد طرف دیگش رو برمیگردونیم تا اونطرفم قهوه ای بشه

با تشكر از دستور هاي خوبتون، خيلي اسون يود و نون ها خوب شدن.

خيلي ممنون از دستور راحت وخوبتون، خيلي اسون درست شد و عالي شد

نوش جونتوون ستاره جون خوشحالم راضی بودید عزیزم

همین الان درستش کردم…عاااااااااااااااااااالی بود…….دستت طلا 🙂 با سکرمبلد اِگ و جعفری و گوجه و سس مایونز خونگی خوردیم کلی چسبید….مممممم به به

نوش جونتون خوشحالم دوست داشتید خانوم 🙂

salam 🙂 man japon zendgy mikonam nemidoonam bekin poder asan be japomi chy ,iske 😀 age arde makhsoose noon pokhtan begiram kafie? merc :*

سلامنه بدون بکینگ پودر نمیشه عزیزممیتونید نون لواش با دستور خمیر مایه رو درست کنید البته اگر میدونید خمیر مایه به ژاپنی چی میشه 😀

😀 ba arde makhhsoose noon dorost kardam alyyy shooood :* vaghean mamanoonam az in web site ghashangetooon har jasho negah mikonam chizaee khoooshmaze alyyyy mibonam :* mochakeram BAHARAK

نوش جونتون خوشحالم دوست داشتید خانوم:)

Leila jan man ojagham 6 shomare dare,vbenazareton kodom darajash bara in nan monasebeh ?? Mamnun

اول بزارش روی 6 وقتی خوب داغ شد بزارش روی 4ونیم یا کمی بیشتر

Man konam hobabhaye rizi mizane, fekr mikonid dalilesh chy bashe??

خشک بودن خمیر زیادی ارد میریزید بهشاز حرارت نامناسب هم میتونه باشهزیادی داغ میکنید بعد یهو کم میکنید

یعنیااااااااااااااای ولیعنی آخرشی.عااالی شدامیدوارم همیشه به هرچی خواستی برسی بووووس

نوش جوونتون باشه عزیزم خوشحالم دوست داشتید

salam. bebakhshid mikhasam beporsam in roghan k neveshtid, che noe roghani bayad bashe va key ezafe mishe be mavad?

سلامروغن مایع معمولی عزیزم همراه با اب و ارد اضافه میشهاگر دستور رو بخونید نوشتم کی اضافه میشه

سلام چوخ ممنون بو مطلب دن. یئنه یاشاسینلار تورک خاتین لاری کی اولماسایدیلار اینترنتین آشپازلیقی معطل قالاردی!!!من البته سنین مطلبین گؤرمه ماقدان قاباق اؤزوم خمیر جورله دیم (دوز وورمامیشدیم) و چؤره ک لریم ده اول تجربه یه گؤره پیس چیخمادی. ایندی ده بیر درین تاوا تاپمیشام، ایسته ییره م ساج کیمی گاز اوستونده پیشیره م. بیر ده اگر تفلون تاوانین ایچینده پیشیره سن و یاغ ووراسان تاوایا، اولار. هندی لرین بیر چؤره ک لری وار کی بؤیله پیشیررلر. هله ائیله ماق اولار سریمساق توزی دا یا باشقا داد وئره نلردن ده استفاده اولسون. ارادت

سلامچوخ تشکور :)لطفوز وار دوزده اونون دستورودا وار منیم وبسایتیمدا :)شاد گالین ساغ یاشایین

به به. جناب عجب دستور عالی بود. خدا عمرت بده. خیلی نون خوبی پختم البته با دستور ویژه شما..من عاشق نون تازه هستم.در دانمارک زندگی میکنم و زیاد با نون های اینجا حال نمیکنم. خلاصه ممنون و موفق باشید

نوش جوونتون باشهخوشحالم دوست داشتید

سلام من عاشق وبلاگتمممممم، من ابن نون رو درست کردم، ولی خمیرش جمع میشد و هرچی نازک می کردم دوباره کلفت می شد. آبشم به نظرم خوب بود. ولی نانم خوب شدن . تنها مشکلشون کلفت بودنشون بود.که اونم بخاطر جمع شدن خمیر بود.میشه راهنماییم کنی علتش چیه؟ممنون از این تجربیاتت

سلام واقعا نمیدونم چی بگم منو که معتاد این وبلاگ کردی!! تا میخام درس بخونم باز یه سر میام اینجا می چزخم و …ممنونمممممممممممنم خمیرم با اینکه به نظرم آبش خوب بود خودشو جمع می کنه!! نانام تنها مشکلشون کلفت بودنشون بود، چون هز چی میخاستم نازک کنم دوباره جمع میشدممنون میشم کمک کنی

اخییی عزیزم خوشحالم براتون مفید بودهارد زیادی ریختید دوستم برای همین جمع میشده

agha man ashegheeeeeeeeeeeeeeeeetam

نوش جوون 🙂

Salam , man Dorost kardam , alie dar oumad

نوش جوونتون باشه

Merci duste aziz, bara avalin bar dorost kardam khub shod, badaz 6 mah tunestim noone lavash bokhorim, mamnoon,

نوش جووون دوستم

چقدر دستور خوبیه! من حتما امروز درست می کنم. مرسی!

نوش جاان

بي نهايت ممنون از اين دستور نون. راستش ما تو غربت ديگه حالمون بهم خورد انقد نوناي بي مزه خورديم. از وقتي نونو درست كردم با ذوق و شوق پا ميشيم با همسرم صبحونه ميخوريم. من يه بار در هفته نون ميپذم بعد تو فريزر نگهشون ميدارم، مزه ش اصلا عوض نميشه. يه دنيا ممنون واسه حس خوبي كه با دستور پخت اين نون به خونه ما آوردين.

نوش جووونتون باشه دوستم خوشحالم دوست داشتید چه سعادتی بالاتر از این که دل هموطنم رو شاد کردم در غربت 🙂 نوش جون

سلام لیلا خانم نازنین. من هم به لطف شما برای اولین بار بعد از 38 سال نان پختم. اما متاسفانه خشک میشه بلافاصله پس از برداشتن. البته من دو عدد تخم مرغ هم به لیست بالای شما اضافه کردم و بکینگ پودر رو هم دو قاشق زدم به جای بکی. آرد هم سفید نبود. و متاسفانه در خلال مدت نیم ساعتی که میبایست مخلوط رو در جای گرمی میزاشتم این امکان به دلیل کشور بسیار سردی که در اون زندگی میکنم وجود نداشت و در محیط طبیعی اتاق گذاشتم. این امکان وجود داره لیلا جان بفرمایید چه دلایلی میتونند باعث بشن که نان خشک در بیاد و یا زود خشک بشه؟! که در آینده نزدیک در کارم لحاظ کنمشون. یک دنیا سپاس و درود برای مدیریت و وبلاگ بسیار ارزشمندت خانم گل. .

سلام لیلا جون خوبی خانومی؟ خواستم یک فضولی بکنم، چون فکر میکنم درستش این-ه که فضولی کنم در این مورد خاص.خیلی از دیدنش ناراحت شدم، اما متاسفانه اینجور دزدی ها کم نیست. متاسفم براشون. و به شما هم تبریک میگم که اینقدر کارت درست-ه که همه میان خونە ات (وبلاگت) دزدی!اینهم لینکش http://www.iranvij.ir/fa/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B4.html

سلام,ممنون از دستور راحت و عالی تون,اگه بخوام تو فر نون را بپزم باید چکار کنم

سلام عزیزم خشک میشه داخل فر

سلام خیلی ممنون بابت دستورای خوبتونمن تازه با سایتتون اشنا شدم نون لواش رو دیدم خیلی هوس کردم چون گیرم نمیاد درست کردم ولی مثل عکسای شما خوب نشد میخوام ببینم ایراد کارم کجا بودهنونای من مثل شما اینقدر حباب نزد کمتر بود البته وقتی ی کم کلفت تر گرفتم بهتر شد و اینکه من تاحالا نون درست نکردم اینکه میگین ور بیاد یعنی چ جوری بشه؟ حجم خمیر من زیاد نشد و وقتی میخواستم گوله کنم چسبناک بود و مجبور شدم ارد بهش بزنم اگه میشه راهنمایی کنینولی طعم و بوش خیلی خوب بود خیلی ممنون

سلام عزیزم خمیر تون صفت شده این خمیر خمیر مایه نداره برای همین حجمش زیاد نمیشه دلیل اینکه نوشته استراحت کنه ور بیاد اینکه که گلتون خمیر ازاد بشه تا بشه راحت باهاش کار کردنباید ارد اضافه میکردید فقط کمی موقع باز کردن خمیر باید ارد بپاشید تا به وردنه و میز نچسبهنوش جوونتون باشه

Salam, ye soal daram , shoma tokhme morgh estefade nakardin, mishe tokhme morgha ham zad ya na??

سلامتخم مرغ نداره عزیزم چرا میخواین اضافه کنید؟؟نه نمیشه

سلام و خسته نباشيد، مي خواستم بپرسم وقتي خمير رو براي نيم ساعت مي ذاريم كنار، ايا بايد حجمش دو برابر شه حتما؟ من خميرم نرم و لطيف در امده اما نيم ساعت گذشته و هنوز تغيير زيادي تو حجمش نمي بينم

سلام نه عزیزمچون خمیر مایه نداره که حجمش دوبرابر بشه

سلام و ممنون بابت اشتراکبدون روغن هم میشه این نان رو تهیه پخت؟

میشه اما روغن باعث نرمی نون میشه عزیزم

عرض أدب دوست عزيز ممنون إز اطلاعات خوب شما .حقيقت من انگليس هستم ما در اينجا ماشن ناواني تهيه كرديم ولي اطلاعات كافي نداريم براي درست كردن نآن خوب لواش اگه محبت بكني موارد مورد نياز براي تهيه برام بفرستي ممنون ميشم

سلام قسمت سرچ وبلاگ بزنید نان لواش دستورش میاد براتونشاد باشید

مرسی دوست عزیز من درست کردم خیلی خوب شد.

نوش جوونتون باشه عزیزم

سلام ممنون از رحمات شما من درست کردم نون خوب نشد فکر میکنم علتش اندازه گیری مواد خوب نبود پیمانه آرد همون 100ml?

سلام عزیزم عزیزم هر پیمانه استاندارد برابر هست با 236 میلی لیتر

عالی عالی عالیخیلی سریع حاضر شد و بسیار خوشمزه شد

سلام میبخشید توی فر هم میشه درستش کرد؟ ممنون

نه خشک میشه عزیزم



طرز تهیه نان تافتون بدون خمیر مایه
طرز تهیه نان تافتون بدون خمیر مایه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *