هسته انار و یبوست

دوره مقدماتی php
هسته انار و یبوست
هسته انار و یبوست

انار میوه ای است سرشار از ویتامین و به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیر هضم می باشد .با ما همراه شوید تا با خواص خوردن انار این معجزه الهی و البته مضرات آن بیشتر آشنا شوید.

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ انار از مهمترین میوه های فصل پاییز است که نام آن از کلمه ای یونانی به معنای سیب با هسته های زیاد گرفته شده است و این میوه خواص غذایی و دارویی فراوانی دارد.

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد:انار ترش طبعی سرد و خشک وانارشیرین مزاجی سرد و معتدل دارد و این میوه حاوی ویتامین هایی مانند A، E، C و اسید فولیک است. 

وی با اشاره به اینکه انار آنتی اکسیدانی بسیار قوی است؛ اظهار داشت:طبق بررسی های انجام شده، خاصیت آنتی اکسیدانی انار 3 برابر چای سبز است و آب انار از تجمع پلاکت ها در عروق خونی جلوگیری می کند. 

این پژوهشگر عنوان کرد:مصرف انار سبب تصفیه خون و دفع سموم بدن می شود، همچنین این میوه با از بین بردن اسید های چرب نقش موثری در کاهش چربی های اطراف شکم دارد. 

هسته انار و یبوست

دوره مقدماتی php

عظمایی با عنوان اینکه انار تاثیر بسزایی در کاهش فشار و قند خون دارد؛ یادآور شد:مصرف این میوه برای افرادی که دچار خارش بدنهستند و طبع گرمی دارند توصیه می شود، همچنین رب انار خاصیت چاق کنندگی دارد بنابراین مصرف آن برای افراد لاغر مفید است.

وی ابراز کرد:مصرف انار در دوران بارداری موجب زیبایی چهره نوزاد می شود و مصرف رب انار نیز از ویار حاملگی جلوگیری می کند. استفاده از آب انار در زمان بارداری مانع از آسیب رسیدن به مغز جنین می شود. 

این پژوهشگر توصیه کرد:مصرف انار همراه با گلپر از ایجاد دل درد جلوگیری می کند و از طرفی سبب جذب بهتر آن می شود. بهترین زمان مصرف این میوه صبح ناشتا همراه با مقداری گلپر است. 

وی همچنین تصریح کرد:آب انار حاوی ترکیباتی مانند کلاژن و الاستین است بنابراین مصرف آن نقش چشمگیری در از بین بردن ترک های پوستی دارد و سبب حفظ جوانی و شادابی پوست می شود. 

وی عنوان کرد:مبتلایان به زخم معده باید از مصرف انار ترش اجتناب کنند زیرا استفاده از این میوه سبب تشدید زخم معده می شود. همچنین استفاده از انار شیرین در افراد سردمزاج توصیه می شود همچنین این افراد باید پس از خوردن این میوه مقداری نبات و زنجبیل مصرف کند. 

گفتنی است؛ مصرف بیش از حد انار و رب انار سبب یبوست می شود بنابراین مصرف انار همراه با هسته های آن در مبتلایان به اسهال مفید است همچنین زیاده روی در مصرف انار ترش سبب کاهش هورمون های مردانه می شود.

88492747

88830950

info@bornanews.ir

تهران – خیابان شهید مطهری – خیابان فجر – خیابان نظری – انتهای خیابان دلفان – نبش اتوبان مدرس – پلاک 50

تمام حقوق برای خبرگزاری برنا محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

ایسنا/کرمانشاه یک کارشناس تغذیه معتقد است، دانه‌های انار باعث افزایش حرکات روده می‌شود، اما آب انار می‌تواند یبوست را تشدید کند.

یک کارشناس تغذیه معتقد است، دانه‌های انار باعث افزایش حرکات روده می‌شود، اما آب انار می‌تواند یبوست را تشدید کند.

مریم شیرمستی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کرمانشاه، خاطرنشان کرد: دانه‌های سفید موجود در دل انار فیبر مضاعفی دارد که برای کاهش کلسترول و اسیداوریک مفید است.

هسته انار و یبوست

وی با رد این موضوع که به عقیده برخی انار یبوست را تشدید می‌کند، عنوان کرد: دانه‌های انار حرکات روده را تحریک می‌کند، اما اگر آب انار به تنهایی مصرف شود می‌تواند باعث یبوست شود. انار باعث کاهش فشار خون افراد می‌شود و مصرف زیاد آن را برای افرادی که فشار خون پایین دارند، توصیه نمی‌شود.

شیرمستی، مصرف انار برای افرادی که مشکل کبد دارند، مانند کسانی‌که دچار کبد چرب هستند و یا با اختلالات آنزیمی کبد مواجهند را مفید، عنوان کرد و افزود: انار به دلیل رنگدانه‌های قرمزی که دارد در پیشگیری از سرطان موثر است.

وی به ویتامین C بالای موجود در انار اشاره کرد و گفت: مصرف این میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از انواع بیماری‌ها خصوصا سرماخوردگی در این فصل مفید است.

شیرمستی با اشاره به طبیعت سرد انار در طب سنتی، یادآور شد: گفته می‌شود انار با پوشش سفید اطرافش مصرف شود، زیرا این پوشش سفید از افزایش ناگهانی قند خون پس از مصرف انار نیز جلوگیری می‌کند و از سردی انار هم می‌کاهد. طبع سرد انار می‌تواند نفخ و سوء‌هاضمه را تشدید کند، خصوصا اگر این میوه بلافاصله بعد از غذا مصرف شود. همچنین مصرف انار همراه با گلپر و گلاب توصیه می‌شود، زیرا هم گلپر و هم گلاب طبع گرم دارند و ضد نفخ هستند.


انتهای پیام

انار از مهمترین میوه های فصل پاییز است که از آن به عنوان میوه ای بهشتی هم یاد میشود. این میوه حاوی ویتامین ها و آنتی اکسیدان فراوانی است به طوری که از قدیم مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بی شماری برشمرده اند. نام انار از کلمه ای یونانی به معنای سیب با هسته های زیاد گرفته شده است و با توجه به خواص غذایی و دارویی فراوانی که دارد ، مصرف آن برای برخی از افراد مضر می باشد. اگر به مصرف انار علاقه مندید ، مضرات این میوه خوشمزه را نیز در نظر بگیرید و در خوردن آن زیاده روی نکنید. در این بخش ازبهداشت و سلامت نمناک به شما می گوییم که مصرف انار برای چه کسانی مضر است.

طبع انار

مزاج انار به طعم آن بستگی دارد. مزاج انار به طور کلی سرد و خشک است و هر چه ترش تر باشد مزاج سرد و خشکی آن نیز بیشتر است. انار شیرین مزاجی سرد و معتدل دارد و بهترین زمان برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است.

خانم های باردار :

انار برای خانم های باردار بسیار مفید است و سبب :

هسته انار و یبوست

زیبایی چهره نوزاد ، جلوگیری از ویار حاملگی ، جلوگیری از آسیب رسیدن به مغز جنین می شود. اما متاسفانه با تمام خواصی که دارد می تواند سبب سقط جنین شود، به طوری که در قدیم الایام به عنوان داروی طبیعی سقط از آن استفاده می شد پس اگر در روزهای اول بارداری هستید هرگز از آن استفاده نکنید.

مبتلایان به زخم معده

افرادی که به مشکلات معده و زخم معده مبتلا هستند ، نباید انار ترش مصرف کنند زیرا مصرف انار سبب تشدید زخم معده می شود.

افراد سرد مزاج

مصرف انار در افراد سرد مزاج به علت طبع آن مشکلاتی را به وجود می آورد . مصرف این میوه در این افراد معده را سست کرده و ایجاد نفخ می کند. این افراد باید پس از خوردن این میوه مقداری نبات و زنجبیل مصرف کنند.

افراد دچار یبوست

افرادی که همیشه دچار یبوست هستند ، باید از خوردن انار و رب انار خود داری کنند زیرا مصرف انار همراه با هسته های آن سبب تشدید یبوست شده ، این افراد بهتر است انار را با پرده های سفید داخل آن مصرف نمایند چرا که آنها حاوی فیبرند. این فیبر نامحلول به حرکات دستگاه گوارش، رفع مشکلات دستگاه گوارش، جلوگیری از یبوست و کاهش اضافه وزن و کنترل اشتهای کاذب کمک می کند.

افراد دچار اختلالات جنسی

مصرف بیش از حد انار در مردانی که دچار اختلالات جنسی هستند سبب کاهش نیروی جنسی شده و هورمون های مردانه را کاهش می دهد.

افراد دچار اختلالات هضم

انار به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیر هضم می باشد و مصرف بیش از حد این میوه دستگاه گوارش را تحریک می کند و باعث اختلالات بسیاری مانند حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و… خواهد شد.

افراد دچار اضافه وزن

مصرف انار و عصاره آن به علت کالری فراوانی که دارد ، سبب افزایش وزن می شود پس اگر رژیم دارید و کالری مصرفی را چک می کنید از خوردن این میوه خودداری کنید.

افراد دچار فشار خون پایین

خوردن انار سبب کاهش فشار خون می شود پس افراد دچار افت فشار خون از فشار خون پایین رنج می برند نباید بیش از حد انار مصرف کنند. مصرف این میوه با انواع خاصی از داروها که برای درمان فشار خون و کلسترول بالا استفاده می شود، مداخله می کند.

جراحی

انار بر فشار خون تاثیر می گذارد. این امر ممکن است با کنترل فشار خون در طول و بعد از عمل جراحی تداخل ایجاد کند پس دو هفته قبل از عمل جراحی انار مصرف نکنید.

افراد مبتلا به دیابت

انار قند بالایی دارد و برای افراد مبتلا به دیابت مضر است پس این افراد باید در خوردن انار احتیاط کنند.

افراد مبتلا به ناراحتی های ریوی

افراد مبتلا به ناراحتی های ریوی باید در خوردن انار احتیاط کنند زیرا این میوه سبب تشدید بیماری آنها می شود.

هسته انار و یبوست

افراد دچار اختلالات کبد

اگر داروهای خاصی برای اختلالات کبد دارید، انار را با احتیاط و طبق نظر پزشک مصرف کنید زیرا آنزیم های موجود در انار مانع عملکرد آنزیم های خاصی در کبد می شوند.

آلرژی :

برخی افراد به خوردن انار آلرژی دارند و با مصرف این میوه دچار علائمی مانند بلعیدن دردناک ، خارش ،مشکلات پوستی ، تورم صورت ، سختی در تنفس ،درد و تورم در دهان می شوند. اگر شما نیز این مشکلات را با خوردن انار تجربه می کنید ، از خوردن این میوه اجتناب کنید.

قیمت رپورتاژ آگهی

خرید بلیط هواپیما تیک بان

طراحی سایت

​شاید فکر کنید انار چون میوه ای پر از خاصیت است اگر بسیار مصرف شود هیچگونه عوارضی ندارد، ولی بشدت در اشتباه هستید زیرا ممکن است برای سلامتی مضر باشد.

هسته انار و یبوست

به گزارش ایلنا، انار میوه ای سرشار از خاصیت است که با رسیدن فصل پاییز این روزها بسیار در خانه ها و بازار می بینیم ولی لازم است توجه کنید که مصرف بسیار انار عوارض خطرناکی خواهد داشت. با عوارض باورنکردنی مصرف انار آشنا شوید.

انارها پر از مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت بدن هستند. آنتی اکسیدان های مختلف در آن ها از قلب محافظت و از سرطان جلوگیری می‌کند. انار غنی از ویتامین ث و آنتی اکسیدان ها هستند، می‌توانند به تاخیر علائم پیری کمک کنند. این آنتی اکسیدان‌ها با التهاب پوست و درمان آکنه و خال های تیره مبارزه می کنند.

مصرف زیاد انار باعث اختلالات هضم می شود :

مصرف بیش از حد انار باعث اختلالات بسیاری می شود. برخی از آن ها حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال هستند. اما این علائم معمولا پس از چند ساعت فرو می نشیند. مصرف بیش از حد انار نیز می تواند دستگاه گوارش را تحریک کند.

آلرژی :

مصرف بسیار انار نیز باعث بروز بسیاری از علائم می شود که به آلرژی منجر می شوند. این نشانه ها عبارتند از :

بلعیدن دردناک

خارش

مشکلات پوستی

تورم صورت

سختی در تنفس

درد و تورم در دهان

مبتلایان به زخم معده باید از مصرف انار ترش اجتناب کنند زیرا استفاده از این میوه سبب تشدید زخم معده می شود. همچنین استفاده از انار شیرین در افراد سردمزاج توصیه می شود همچنین این افراد باید پس از خوردن این میوه مقداری نبات و زنجبیل مصرف کند. 

گفتنی است؛ مصرف بیش از حد انار و رب انار سبب یبوست می شود بنابراین مصرف انار همراه با هسته های آن در مبتلایان به اسهال مفید است همچنین زیاده روی در مصرف انار ترش سبب کاهش هورمون های مردانه می شود.

منبع: نامه نیوز


اخبار مرتبط

زاهدان – ايرنا – پايگاه خبري زاهدان پيگير مورخ 22 آذر 97 مطلبي با عنوان «معجزه هسته انار كه از آن بي خبر هستيد» منتشر كرده است.

مشهد- ایرنا- معاون امور تعاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: امسال…

مشهد- ایرنا- بارش نخستین برف پاییزی در مشهد از ساعاتی پیش در این کلانشهر…

ایلام – ایرنا – رییس پلیس راه استان ایلام گفت: به منظور اجرای عملیات…

قزوین – ایرنا – رییس مرکز فوریت‌های پزشکی استان قزوین گفت: واژگونی…

هسته انار و یبوست

ساری- ایرنا- رییس کل دادگستری مازندران گفت که در برخورد با تغییر کاربری‌های…

مشهد- ایرنا- نهمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی…

مشهد- ایرنا- نخستین مرکز نوآوری و توسعه بخش تعاون خراسان رضوی چهارشنبه…

بیرجند – ایرنا – طرح انتقال آب از دریای عمان با حضور استاندار خراسان…

تهران- ایرنا- شهردار تهران معتقد است موضوع حمل و نقل عمومی پایتخت…

ساری – ایرنا – فرمانده سپاه کربلا گفت که پرونده فساد اقتصادی شرکت…

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است

دفع مضرات دخانیات، تقویت معده، از بین برنده غم و اندوه و افزایش هوش آدمی از جمله 50 خواص خارق العاده انار هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، خداوند متعال در هر فصلی میوه های متناسب با آن فصل را آفرید تا آدمی بر اساس نیازهای جسمی خود از میوه ها استفاده کند. محققان طب قرآنی بر این عقیده اند که انار به عنوان یک میوه بهشتی از این جهت در فصل پاییز به بار می نشیند که فصل پاییز فصل خزان درختان و گرفتگی آسمان است و برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی دانه های انار بسیار مفید بوده و موجب شادابی می شوند.

همچنین پزشکان و متخصصان تغذیه خواص انار را به 50 مورد تقسیم کرده اند:


1. پوست و ریشة انار ضدکرم


2.انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی

هسته انار و یبوست

3.اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می‌شود.

4 کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن

5 انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.

6 انار شیرین سرفه را تسکین می‌دهد و صدا را باز می‌کند (برای کسانی که آواز می‌خوانند)


7انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می‌دهد.


8 طبع انار ترش سرد است.


9 مقوی معده و کبد است، البته انار شیرین

10کسانی که زخم معده دارند انار ترش ممنوع است. به طور کلی زیاده‌روی در مصرف انار ترش امکان به وجود آمدن زخم معده را دارد.

11 جهت درمان زخمهای دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نمایید.

12 جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخمها آب انار ترش را بجوشانید تا غلیظ شود، سپس با عسل مخلوط نمایید و بر روی آنها بمالید.


13 رب انار مقوی بدن و چاق کننده است.


14 رب انار یبوست می‌آورد.


15 خوردن انار غم و اندوه را از بین می‌برد.

16 کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین می‌رود.

17 خانمهای حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آنها از بین می‌رود.

18 برای از بین بردن ترشحات سادة زنانگی از دمکردة گل انار روزی 2 استکان استفاده شود. 5 گرم گل خشک در 200 سی‌سی آب جوش 20 دقیقه دم کرده، بنوشید.

19 برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه را در آب بجوشانند صاف کرده و بعد از هر بار اجابت مزاج در داخل آب نیمگرم یا سرد آن بنشینند. برای کسانی که بواسیر دارند این عمل مفید است.

20 کسانی که کرم دارند حدود سه یا چهار گرم پوست انار را با یک لیوان آب گرم میل نمایند. بهتر است یبوست نداشته باشند اگر چنانچه یبوست دارند یک روز قبل از خوردن پودر پوست انار مسهل یا سوپ‌های ملایم بخورند و 2 ساعت بعد از خوردن پودر پوست انار مقداری سوپ میل شود.

21 کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد می‌کنند از دم کرده یا جوشاندة برگ انار به عنوان چای استفاده (10 گرم در 250 سی‌سی آب) کنند.

22  دم کردة برگ انار میگرن را برطرف می‌نماید. 5 عصر و آخر شب یک لیوان میل شود. 5 گرم گل انار در یک لیوان آب جوش دم کرده.

23 برای درمان کرم کدو بین 60 تا 90 گرم پوست خشک کردة ریشه با ساقة انار را در 2 لیوان آب به مدت 2 شبانه روز خیس کرده سپس با حرارت ملایم آن را جوشانده تا آب به یک لیوان برسد، سپس صاف نموده در 2 یا 3 نوبت با کمی عسل مخلوط کرده میل شود. بعد از آن بیمار هنگام اجابت مزاج بر روی یک ظرف آب نیم گرم بنشیند تا کاملاً کرم کدو که همانا سر آن می‌باشد دفع گردد زیرا اگر سر آن باقی بماند مجدداً رشد می‌نماید. اما برای از بین بردن کرم کدو داروهای شیمیایی البته زیر نظر پزشک بهتر است. 

24 در موقع خوردن جوشانده پوست انار از خوردن روغن کرچک خودداری شود. زیرا ممکن است ایجاد مسمومیت نماید.

25 جوشاندة پوست انار جهت ترشحات سفید خانم‌ها مفید است.

26 از ترکیب گلهای له شدة انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده می‌شود.


27 طبع انار سرد و تر است.

هسته انار و یبوست


28 پوست آن سرد و خشک است.


29 انار شیرین طبیعت سرد، معتدل و کمی تر دارد.

30 انار تولید کنندة اخلاط صالح است. همانا دو گونه خلط وجود دارد یکی مفید و دیگر غیر مفید که انار تولید کننده نوع مفید آن است.

31 برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار را سوراخ کرده سپس روغن بادام شیرین داخل آن ریخته و روی آتش بگذارند تا روغن جذب شود آن گاه بخورند بسیار خوب است.


32 انار ترش نیروی جنسی را کاهش می‌دهد.

33 عصارة گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است. بصورت ضماد با احتیاط مصرف شود.

34 گل انار با آب بارهنگ برای زخمهای آلات تناسلی آقایان مفید است. گل انار + عرق بید + عرق بیدمشک + عرق کاسنی + بارهنگ سپس زخم را بشویید.

35 به جای گل ما می‌توانیم از پی سفید داخل انار استفاده کنیم. (مورد شماره 34)

36 کسانی که می‌خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.


37 خوردن انار مستی را رفع می‌کند.

  • مدل جدید مانتوهای بلند مشکی
  • 38 انار جهت صفرا و تب صفراوی مفید است. قبل از غذا میل شود.

    39 بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گلپر است.

    40 جوشاندة گل انار درمان کنندة پیوره و خون ریزی لثه می باشد.

    41 پودر پوست انار برای التیام زخمهای کهنه مفید است.

    42 کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مفید است.

    43 اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می‌کند.

    44 امام صادق (ع) می‌فرمایند: بخورید انار را با پرده‌های وسط آن تا معده را صیقل دهد و هوش را زیاد کند.

    45 حضرت علی(ع) می‌فرمایند: به کودکان خود انار دهید تا زودتر به سخن آیند.

    46 کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.

    47 اگر آب انار را با شکر و نشاسته و صمغ عربی و روغن بادام بجوشانیم و نیم گرم میل شود باز کنندة ادرار و تقویت کنندة دستگاه ادرار و مثانه است.

    هسته انار و یبوست


    48 انار دفع کنندة مضرات دخانیات می‌باشد.

    49 اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس کوبیدة آن را در محل خارش بگذارند خارش را برطرف می‌کند.

    50 اشخاصی که دارای طبع سرد و تر هستند بعد از خوردن انار کمی زنجبیل با نبات بخورند.

    All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

    موضوع: انار

    انار که بومی ایران و مناطق مجاور ایران است در دنیا به حدود بیست نوع مختلف بالغ می شود. اواخر در ایران به بیش از هفتاد نوع تولید می شود. انار یک درخچه به طول پنج تا هشت متر است که در مناطق نیمه گرمسیری می روید. شاخه هایش کمی تیغ دارد و برگ هایش شفاف و ساده است.

    انار دارای برگ های براق، کشیده، باریک، با گل های قرمز با قطر سه سانتی متر همراه با میوه های تقریبا شش گوش و کروی به قطر هفت الی دوازده سانتی متر مکعب با پوست قرمز یا زرد یا چرمی و رنگ های دیگر است. رنگ دانه های آن گاه سیاه، گاه قرمز شفاف و یا پرنگ و یا گاه مایل به صورتی و گاه سفید یک دست است که به آن انار قند می گویند.

    انار درختی است بومی ایران و کشور هندوستان است و از چهار هزار سال قبل از میلاد مورد استفاده قرار می گرفته است و در واقع از ایران به هندوستان و از آنجا به آفریقای شمالی و چین و سپس به آمریکا و اروچا گسترش یافته است.

    انار به زبان یونایی به معنای سیب پرهسته است. مرغوب ترین انار در شهر کاشان، ساوه و یزد کشت می گردد. ایران یکی از بزرگترین تولید کننده ی انار است و بعد از آن قزاقسان و بعد اسپانیا و سپس آمریکا است.

    هسته انار و یبوست

    طعم انار بسته به نوع رسیده بودن آن از شیرین و ملس شروع می شود تا ترش و هر سه نوع آن در روایات شیرین وجود دارد به نام رمان الحُمض (انار شیرین)، رمان المُزّ (میخوش و ملس) رمان الحُلو (انار شیرین که برای درمان لکنت کودکان مفید است.)

    انار به شک میوه ی طبیعی یا رب و یا آب انار عرضه می شود.

    ترکیبات شیمیایی انار:

    پوست، ریشه و ساقه ی انار دارای حدود بیست درصد تانون و اسید پونیکوتانیک می باشد. پوست آن دارای آلکوئیدی به نام پله ترین است. دانه ای انار 52 درصد وزن کل میوه را تشکیل می دهد.

    یک انار متوسط به مقدار چهار و سه دهم فنجان دانه ی انار دارد و به مقدار دو و یک دهم فنجان آب انار دارد.

    در صد گرم انار مرغوب این مواد یافت می شود:

    انرژی 38 کالری

    آب 82 گرم

    پروتئین گیاهی چهار دهم گرم

    چربی گیاهی سه دهم گرم

    موارد نشاسته ای ده گرم

    کلسیم 4 گرم

    سیدم 3 میلی گرم

    پتاسیم 260 میلی گرم

    آهن پنج دهم میلی گرم

    ویتامین ب 1 دو دهم میلی گرم

    ویتامین ب 2 سه دهم میلی گرم

    ویتامین ب 3 دو صدم میلی گرم

    ویتامین سی، چهار میلی گرم

     

    اگر زن و شوهری دوست دارند کروموزوم های پسر در آنها زیاد باشد خانم هر روز عصرانه یک عدد انار ترش بخورد و شوهر هر یک روز درمیان خاگینه بخورد (تخم مرغ با پیاز سفید و روغن زیتون) این کار نسل را نیز زیاد می کند.

    از امام صادق علیه السلام روایت است که هر کسی که یک روز جمعه یک عدد انار بخورد این تا چهل روز عمرش را بیمه می کند.

    مصرف دو انار تا هشتاد روز و سه تا تا صد و بیست روز بیمه می شوند.

    اگر خانمی باردار است و نمی خواهد به دیابت حاملگی مبتلا شود در جیره ی غذایی خود انار شیرین قرار دهد. اگر سرسوزه ی معده ندارد می تواند از انار میخوش استفاده کند.

    اگر خانمی ویار شدید دارد و در ماه دوم و یا سوم حاملگی اش است از انار شیرین استفاده کند که ضد ویار و تهوع است و موجب سریع شدن هضم غذا دارد هرچند نقش مستقیم در هضم غذا در معده ندارد.

    هسته انار و یبوست

    اگر کسی یبوست حاملگی دارد آب انار شیرین را به مقدار یک استکان بعد از غذا بخورد. اگر هم اسهال و یا کولیت عادی ای زخمی دارد انار شیرین را به هسته اش جویده و بخورد. اگر هم داندان هایش مشکل دارد آن را در مخلوط کن ریخته و بعد بخورد.

    کسانی که لک پوستی حاملگی می گیرند انار چون سرشار از ویتامین ب 6 است موجب درمان و پیشگیری از آن می شود.

    میوه ی انار سرد و قابض است. آب انار سرد و تر است. پوست آن سرد و خشک است و بسیار قابض می باشد. پوست ریشه ی درخت انار از بقیه ی قسمت های دیگر درخت قابض تر است.

    انار شیرین ادرار آور است و زبان کودک را برای سخن گفتن باز می کند و بلوغ جنسی فرزند را با بلوغ فکری او توأم می کند. ملین مزاج است اگر بدون هسته مصرف شود و اگر با هسته مصرف شود قابض است.

    آب انار شیرین برای کسانی که بیماری های ادراری دارند مفید است. یک صفرا بر است (مانند آلو بخارای سیاه و آب غوره های طبیعی) برای درمان اسهال مفید است.

    برای درمان قطعی کولیت، مصرف انار با هسته و یا پودر کردن هسته ی آن و خوردن یک قاشق مرباخوری از آن بعد از هر غذا مفید است.

    برای درمان آرتریت یا التهاب مصرف، زردی یا یرقان مفید است (مانند کدو مسمی که با پوست مصرف شود که هم کلسترول بد و تری گلیسرید را پاین می آورد و هم آنزیم های کبدی را کم می کند. به این گونه که یک دانه از آن با غذا و بعد از غذا یک عدد انار شیرین با هسته اش را جویده و بخورند.)

    اگر کسی پولیپ بینی دارد (به شکل زائده ی گوشتی) روزی چند عدد آب انار را اگر روی آن بچکاند جلوی رشد آن گرفته می شود.

    اگر کسی هم پولیپ گوشتی دارد و هم قند خون دارد و اضافه وزن هم دارد از دمکرده ی گزنه و چکاند اسانس آن در بینی استفاده کند.

    آب انار شیرین در ایام تابستان برای رفع عطش مفید است و یک نوع خنک کننده محسوب می شود. بر این اساس برای کسانی که در محیط گرم کار می کنند مفید است. البته از آب انار میخوش و ترش هم می توان استفاده کرد به این شرط که فرد سرسوزه نداشته باشد. اگر هم انار نیست رب آن را با آب مخلوط کرده میل کنند.

  • عکس عروس داماد زیبای ایرانی
  • انار ضد سرطان پروستات است. سبزی تره فرنگی یک روز در میان با غذا، انار شیرین بعد از هر غذا ضد سرطان مزبور است.

    مصرف روزی یک لیوان آب انار شیرین (و اگر سرسوزه ندارد آب انار میخوش یا ترش) به شکل قابل توجهی جلوی پیشرفت سلول های سرطانی را می گیرد. همچنین است گل خار مریم که البته نباید بیش از دو هفته مصرف شود زیرا موجب عقیمی می شود. همچنین است پودر ریشه ی قولنجان است که شب های نصف یا یک قاشق چایخوری زیر زبان خود نگه دارد و با آب دهان مخلوط کرده قورت دهد که علاوه بر جلوگیری از پیشرفت سرطان، جلوی تکرر ادرار را نیز می گیرد (اگر تکرر ادرار آن به سبب مشکلات و بیماری های زمینه ای مانند افتادگی مثانه و مانند آن نداشته باشد.)

    انار، رنگ چهره را شاداب می کند. همچنین یک لیوان شیر کم چرب با یک قاشق مرباخوری عسل ناشتا و یک عدد انار بعد از غذا یا یک استکان آب آن را مصرف کند و اگر در فصل انار نیستند یک قاشق مرباخوری رب انار شیرین را مصرف کنند. بعضی از رژ لب های شیمیایی برای چشم و نای و حنجره ضرر دارد و گاه موجب سرطان مثانه می شود.

    کسانی که لاغری مفرد دارند از خرما با مغز خام بادام شیرین و یا آب گوش و یا سوپ ران بوقلمون بدون پوست و یا از خیار بوته ای با خرمای تازه مصرف کند و هکذا از انار استفاده کنند. انار موجب چاقی مفرط نمی شود بلکه فقط لاغری مفرد را بهبود می بخشد.

    آب انار مقوی قلب و معده است. همچنین است آب سیب یا سیب بدون پوست، آب یا مربای به. البته به بیشتر برای قلب مفید است و سیب بیشتر برای معده.

    انار ضد بیماری های قندی و ضد فشار خون است.

    انار ترش و شیرین، ادرار را زیاد می کند بنا بر این اگر کسی به کم کاری کلیه مبتلا است از آن می توانند استفاده کنند.

    برای برطرف شدن بواسیر خونی، بود سمّاق، سبزی تره فرنگی، میوه ی تمشک و همچنین انار با هسته مفید است. البته اگر کسی یبوست دارد و بواسیر نباید از هسته ی آن استفاده کنده بلکه از آب انار و رب انار بدون هسته استفاده کند.

    برای درمان بواسیر خونی جوشاندن پوست انار و شسشو دادن محل با آن مفید است. این به سبب آن است که انار الاجیک اسید دارد که از بروز سرطان نیز جلوگیری می کند و بواسیر را خوب می کند. این کار رشد سلول های سرطانی بخش انتهایی دستگاه گوارش را می گیرد. همچنین برای درمان بیرون زدگی مقعدی بیمار باید در جوشانده ی مزبور بیست دقیقه بنشیند البته آب باید گرم باشد به گونه ای که انسان اگر دستش را درون آن بگذارد بتواند گرمایش را تحمل کند.

    انار جلوی تصلب شرایین، سکته ها، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان مخصوص پروستات را می گیرد.

    هسته انار و یبوست

    انار شیرین و آب آن، ضد عفونت و میکروب کش است. بنا بر این کسانی که دارای عفونت معده و روده اند بخشی از آن را انار و آب آن درمان می شود.

    یک انار معمولی چهل درصد نیاز روزانه به ویتامین سی را تأمین می کند.

    انار منبع خوبی از اسید فولیک است بنا بر این کم خونی ناشی از فقر اسید فولیک را درمان می کند. همچنین است برگ سبز کاهو و سبزی جعفری، لبو و سبزی خرفه.

    انار پتاسیم خون را خوب می کند. کمبود زیاد پتاسیم خون موجب بروز بیماری هایی می شود. میوه ی شاه بلوط و مغز خام بادام شیرین درختی حاوی مقدار زیادی از پتاسیم هستند.

    انار بهترین داروی طبیعی برای کاهش دادن فشار انقباضی قلب است.

    برای درمان کلسترول بد گاه چای سبز را توصیه می کنند ولی میوه ی انار هم برای این منظور خوب است و هم آنتی اکسیدان آن که ضد سرطان است سه برابر چای سبز می باشد.

    کسانی که بخشی از صورتشان دچار لمسی می شود و یا اینکه روی مخچه های آنها پلاک تشکیل شده است از انار استفاده کنند. در نتیجه فرد با مصرف آن دچار عقب ماندگی ذهنی نمی شود. انار، تشکیل پلاک عروق را تا سی درصد کاهش می دهد.

    انار میزان نیتریک اسید بدن را افزایش می دهد.

    انار هم خون ساز است و هم موجب تصفیه ی خون می شود و برای افزایش انرژی بدن مفید است بنا بر این کسانی که کسل هستند و انرژی لازم برای کارها ندارند و خسته می شوند از انار شیرین بعد از غذا استفاده کنند و قبل و بعد از کار یا ورزش از شاه بلوط مصرف کنند. همچنین است ژله ی رویال که غذای اختصاصی ملکه ی زنبور است که بسیار انرژی زا است.

    انار تقویت کننده ی کبد و کلیه ها است.

    دم کرده ی پوست انار برای گلودرد مفید است.

    پوست، برگ و ریشه ی انار باید با تجویز متخصص گیاهی همراه باشد زیرا سمی است. حتی پوست میوه ی انار سمی است و برای اسهال های مزمن یک قاشق چایخوری در بیست و چهار ساعت تجویز می شود. که 30 گرم پوست آن را با سه گرم دارچین در یک لیوان آب جوشانده و بعد که خنک شد مصرف کنند.

    انار برای التهاب معده مفید است.

    برای رفع گرفتگی صدا 30 گرم پوست آن را با دو گرم زاج سفید غرغره کرده بیرون بریزند.

    برای رفع دلدرد انار را با نمک مصرف کنند (اگر کسی فشار خون ندارد) و اگر کسی حساسیت ندارد با فلفل بخورد.

    برای رفع تب یک لیوان آب انار با اندکی زعفران مفید است. البته باید نوع تب را تشخیص داد.

    پوست انار که زیر نور آفتاب خشک شده است با اندکی فلفل سیاه و نمک اگر مسواک زده شود موجب سفید و درخشان شدن دندان ها می شود و برای سلامتی لثه ها نیز مفید است.

    نمک اندرانی یا پودر سعط کوفی برای تقویت دندان و لثه و مسواک زدن با چوب اراک مفید است که مینای دندان را محکم کرده و دندان سفید می کند.

    دانه ی انار برای حل کردن سنگ های کلیه و مثانه مفید است. همچنین است سیاه دانه و صمغ درخت آلو (که بعد از آن عرق خارشتری و عرق خارخسک مصرف شود.)

     



    www.baharsound.ir,
    www.wikifeqh.ir,
    lib.eshia.ir

    %PDF-1.3

    2 0 obj
    [/ICCBased 3 0 R]
    endobj
    3 0 obj
    >
    stream
    xwTSϽ7PkhRH
    H.*1 J

    هسته انار و یبوست
    هسته انار و یبوست
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *