نعنا داغ

دوره مقدماتی php
نعنا داغ
نعنا داغ

 

نعنا خشک

نعنا داغ

روغن

دوره مقدماتی php

ابتدا نعنای خشک را با دست، کمی نرم می کنیم و پس از این‌که روغن روی شعله کم فقط کمی گرم شد، نعنا را در آن می‌ریزیم و بعد از چند ثانیه آن را از روی شعله برمی‌داریم، زیرا اگر نعنا زیاد در روغن و روی آتش بماند می سوزد؛ رنگ آن سیاه می‌شود و عطرش از بین می‌رود. 

 

نعناع داغ یکی از پیش پا افتاده ترین طعم دهنده های خوراک های ایرانی است که حتی درست کردنش از نیمرو هم ساده تره واست . مقداری روغن در یک تابه ریخته و روی اجاق قرار بدین . دقت کنید روغن نباید خیلی داغ بشه . همین که گرم شد کافی هست. مقدار مورد نیاز پودر نعنا خشک رو داخل روغن داغ شده میریزیم . فقط یک بار هم زده و تابه رو سریع از روی اجاق بر میداریم. اگر روغن خیلی داغ باشه و یا مدت طولانی نعنا رو توی روغن تفت بدیم , نعنا به سرعت میسوزه و سیاه میشه و بوی بدی پیدا میکنه و تلخ میشه .اما گر خوب درست بشه , اسانس نعنا آزاد شده و رنگ سبز خوشرنگی پیدا میکنه. نکته : اگر میخواهید نعنا داغ شما خیلی خوش طعم تر بشه میتونین از پونه کوهی استفاده کنید .موقع درست کردن نعنا داغ به نسبت مساوی از پونه کوهی و نعنا خشک رو با هم مخلوط و به روغن اضافه کنید و ببینید چه عطر و بویی راه می افتد.

طبع نعناع گرم و خشک است.
برای سوءهاضمه می‎توان از عرق نعناع یا دم کرده نعناع بالای غذا استفاده کرد.
تابستان یک نوشیدنی خوب و سرد مفید نعناع می‎باشد ۱۰ گرم نعناع را در یک لیتر آب بجوشانید بعنوان یک نوشیدنی استفاده کنید. هر روز استفاده نشود.
از دم کرده نعناع مانند چای می‎شود استفاده کرد. روزی یک گرم و هر روز استفاده نشود.
برای جلوگیری از شپش، موهای خود را با جوشانده نعناع بشویید.
کسانی که کلسترول دارند بالای غذا و عصرها از دم کرده چای نعناع بمدت دو هفته در ماه بنوشند.
دمکرده نعناع غلظت خون را طبیعی می‎کند.
خوردن نعناع از بیماری یرقان جلوگیری می‎کند.
برای درد قلب و خفقان نعناع را با پرسیاوشان جوشانده ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود.
هنگام تهیه ترشی برای این که آن ترشی برای اعصاب زیان‎آور نباشد داخل آن نعناع بزنید.
برای تقویت اعصاب نان و پنیر و نعناع بسیار سودمند است.
اگر شیر در پستان جمع شد و بسته گردید نعناع را کوبیده با آرد جو مخلوط کنید به صورت ضماد روی آن بگذارید.
برای بواسیر نعناع را کوبیده به صورت ضماد بگذارید.
دم کرده نعناع باعث تقویت نیروی جنسی می‎شود.
در صورت بهم خوردگی مزاج و اسپاسم یا دل درد از دم کرده نعناع با نبات استفاده کنید.
کسانی که حالت تهوع آن ها به خاطر سردی مزاج می‎باشد از دم کرده نعناع همراه نبات استفاده کنید.
دم کرده نعناع برای افرادی که میگرن دارند مفید می‎باشد.
افرادی که رماتیسم دارند از دم کرده نعناع استفاده کنند.
برای درمان درد سیاتیک از دم کرده استفاده نموده و نعناع تازه را به صورت ضماد در محل درد بگذارید.

برای کسانی که در اثر خوردن غذا مسموم شده‎اند سیب‎زمینی را آب‎پز نموده با نعناع خشک مخلوط نموده بعنوان غذا میل کنند.
برای از بین بردن کرم‎های شکم نعناع را همراه انار ترش بخورید.
برای اگزما و خارش‎های جلدی و پوستی از دم کرده نعناع شستشو و نوشیده شود ۱۰ گرم در یک لیتر آب روزی سه فنجان میل شود.
کسانی که کم خون هستند از چای نعناع استفاده کنند.
برای رفع رطوبت‎های معده (گاهی اوقات رطوبت‎های معده به‎حدی می‎رسد معده را سرد نموده ترش می‎کنیم و گاهی اوقات بدون اراده آب از دهان بیرون می‎ریزد و بادگلو زیاد می‎گردد) برای درمان این بیماری نعناع و ترخون همراه آن نان میل کنید.
برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری حصبه، مخصوصاً کسانی که از بیماران حصبه مواظبت می‎کنند در غذای روزانه خود نعناع را بگذارند.
کسانی که حالت‎های افسردگی دارند و دارای خستگی روحی و جسمی می‎باشند از چای نعناع استفاده کنند.
برای درمان قاعدگی دردناک از چای نعناع استفاده کنید.
جویدن نعناع موجب تسکین درددندان می‎شود.
کسانی که فشار خون آن ها پایین است از نعناع زیاد استفاده کنند.
برای رفع بوی بد دهان همراه غذا نعناع بخورید.
کسانی که دچار سرماخوردگی شده‎اند و برونشیت مزمن دارند ۱۰ گرم نعناع در ۵۰۰ سی‎سی آب بجوشانند و صبح ناشتا ۲ استکان میل کنند.
برای رفع سکسکه برگ نعناع را بجوید

 

 

 

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

در این ویدیو به شما طرز تهیه نعنا داغ را آموزش می دهدهرچند به نظر ساده باشد اما در حین سادگی ترفند درست کردن ؛آن را باید بلد باشید.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

در این ویدیو به شما طرز تهیه نعنا داغ را آموزش می دهدهرچند به نظر ساده باشد اما در حین سادگی ترفند درست کردن ؛آن را باید بلد باشید.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

نعنا داغ

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Увійдіть, щоб повідомити про неприйнятний вміст.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

نعنا داغ

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Увійдіть, щоб повідомити про неприйнятний вміст.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

نعنا داغ

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Увійдіть, щоб повідомити про неприйнятний вміст.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

نعناداغ یکی از چاشنی‌ها در غذاهای ایرانی است که از سرخ‌کردن نعنا در روغن به دست می‌آید. آش رشته و عدسی از جمله غذاهایی هستند که با این چاشنی مصرف می‌شوند.

برای درست کردن نعناداغ، روغن را در تابه داغ می‌کنند، هنگامی که کاملاً داغ شد زیر آن را خاموش می‌کنند و نعنا را در تابه می‌ریزند و می‌چرخانند.

شما واژه‌ای در دفتر واژه ثبت نکرده‌اید.

ترتیب بر اساس:

برای رفع محدودیت کاربر ویژه شویدبا حذف کوکی‌، لیست لغات از بین خواهد رفت.

واژه: نعناداغ

نقش دستوری: اسم

نعنا داغ

آواشناسی: na’nAdAq

الگوی تکیه: WWS

شمارگان هجا: ۳

برابر ابجد: ۱۱۷۶

لاله سان را بخوانید.لاله ستان را بخوانید.لاله عباسی را بخوانید.

این ویژگی تنها برای کاربران ویژه فعال است.

مؤلف: حسن عميد، سرپرست تأليف و ويرايش: فرهاد قربان‌زاده، ناشر: اَشجَع، چاپ نخست: ۱۳۸۹

متأسفانه سرور با خطا مواجه شد. مشکل را بررسی می‌کنیم و به زودی حل خواهیم کرد.


(اسم) [مٲخوذ از عربی. فارسی] نعنای خشک‌کرده و کوبیده که در روغن داغ بریزند و روی آش رشته و بعضی خوراک‌های دیگر بریزند.

نعنا داغ
نعنا داغ
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *