نحوه ی مصرف قرص لتروفم

دوره مقدماتی php
نحوه ی مصرف قرص لتروفم
نحوه ی مصرف قرص لتروفم

لتروزول داروی خوراکی به صورت قرص است که باری درمان ناباروری استفاده می شود. خانمهایی که داروی کلومیفن را مصرف کرده اند و نتیجه نداشته، برای آنها لترزول تجویز می شود. در برخی مطالعات، لتروزول را اولین خط درمان ناباروری می دانند.لتروزول اغلب بعنوان داروی سرطان سینه معرفی شده است. اما چرا دکتر قرص لتروزول را تجویز میکند؟ چرا داروی سرطان سینه در درمان ناباروری استفاده میشود؟ آیا این قرص سالم است؟

قرص لتروزول در موارد زیر تجویز میشود:

در زنان مبتلا به pcos: معمولا از کلومیفن مفید تر است و باعث تحریک تخمدان ها در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک می شود.

در افراد مقاوم شده به کلومیفن: زمانی می رسد که کلومیفن دیگر قادر به تحریک تخمدانها حداقل در سه دوره حتی بعد از زیاد کردن دوز آن نیست. قرص لتروزول ممکن است برای این زنان مفیدتر باشد.نحوه ی مصرف قرص لتروفم

برای درمان ناباروری، درمان پیش سرطان: اگر یک زن سرطان استروژنیک دارند، شبیه سرطان سینه ( روش شناسایی سرطان سینه)، استفاده از داروهای باروری باعث تحریک کردن تخمدانها و بالغ شدن تخمک میشود. داروهایی که سطح استروژن را بالا برده که منجر به رشد سریعتر تومور میشود. قرص لتروزول بدون افزایش سطح استروژن باعث تحریک کردن تخمدانها می شود.  گاهی لتروزول همراه با کلومیفن مصرف میشود.قرص لتروزول داروی مناسب در بیماری های اولیه تخمدان، مسدود بودن لوله فالوپ و مشکل باروری در مرد  نیست.

دوره مقدماتی php

توجه: گاهی قرص لتروزول برای درمان اندومتریوز استفاده میشود اما در این افراد تحریک تخمدانها مورد هدف نیست و ماه ها برای کاهش درد لگن در این افراد استفاده میشود.

تجویز قرص با توجه به دستور پزشک شما است. پزشک از شما می پرسد که پریود شده اید یا نه؟اگر هم شده اید از شما می خواهد تست بارداری بدهید. اگر شما مطمعن نیستید که پریود شده اید یانه؟ مثلا لکه بینی کم رنگ دارید به پزشک اطلاع دهید. زمانی که پزشک از باردار نبودن شما اطمینان حاصل کرد به مدت 5 روز شما باید قرص لتروزول بخورید.شما این قرص ها را در روزهای 3،4،5،6 و 7 سیکل خود و یا در روزهای 5،6،7،8 و 9 مصرف کند. پزشکان بین مصرف 3 تا 7 روز و 5 تا 9 روز اختلاف نظر دارند اما میزان موفقیت تقریبا یکسان است.

قرص های لتروزول معمولا 2.5 میلی گرمی هستند و شما یک تا 3 قرص را در هر روز مصرف می کنید. دکتر در روزهای 12 تا 15 سیکل برای شما درخواست آزمایش خون و سونوگرافی می کند که برای تعیین میزان موفقیت تحریک تخمدانهاست.

در همان روزهای مصرفی رابطه جنسی داشته باشید. همچنین قرص لتروزول همراه با iui قابل استفاه است.

براساس مطالعات منتشر شده،زنان pcos که لتروزول مصرف می کنند تا 27.5 درصد نوزاد سالم متولد می کنند. در این مطالعه زنان با مصرف کلومیفن، 19.1 درصد است. شانس هر شخص وابسته به فاکتورهایی از قبیل سن و فاکتورهای باروری است. مطالعه انجام شده دیگه، نشان داده است که میزان تحریک تخمدانها با مصرف لتروزول و کلومیفن به ترتیب 70.9 و 67.5 درصد است.

عوارض این قرص ناشی از پایین آمدن سطح استروژن در بدن است. همین عامل باعث ایجاد عوارض میشود:

بیشترین عارضه این قرص ها در درمان ناباروری، خستگی و سرگیجه است. اگر علائم شدید شد به دکتر خبر دهید.

لتروزول و هر قرص باروری دیگر شانس چندقلویی را در شما زیاد میکند. اما این احتمال نسبت به قرص کلومیفن کمتر است. بین 2 تا 4 درصد از بارداری ها توسط لتروزول دوقلو میشود. در درمانهای باروری، سطح پایین استروژن در جریان خون باعث افزایش تولید fsh هورمون تحریک کننده تخمدانها میشود.این نحوه عملکرد لتروزول در باروری است.

این دارو همچنان در سرطانهای استروژیکی کارساز است اما بعنوان یه داروی شیمی درمانی محسوب نمیشود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وبسایت

ناباروری در زوجین دلایل متفاوتی دارد. امروزه با توجه به گسترش علم پزشکی اکثر این ناباروری ها قابل درمان است. یکی از این درمان ها قرص لتروزول است که برای مشکل نازایی زنان تجویز می شود و در اکثر موارد بارداری را در پی دارد. در این مقاله راجع به موارد تجویز این دارو و نحوه صحیح مصرف آن صحبت می کنیم.

قرص لتروزول، دارویی خوراکی است که برای ناباروری تجویز می شود. زنانی که با مصرف قرص کلومیفن نتوانستند باردار شوند از این دارو استفاده می کنند. بعضی از متخصصان لتروزول را به عنوان اولین روش درمان ناباروری تجویز می کنند. همچنین از این دارو برای درمان سرطان سینه هم استفاده می شود. این دارو معمولا به شکل 2.5 میلی گرمی وجود دارد.

این قرص در زنانی که دچار سندرم تخمدان هستند, سبب تحریک تخمدان ها شده و یکی از بهترین داروها نسبت به کلومیفن است. در شرایطی که کلومفین در مدت سه دوره مصرف اثری روی تحریک تخمدان نداشته باشد می توان از قرص های لتروزول استفاده کرد.

همانطور که در ابتدا ذکر شد از داروی لتروزول به عنوان روشی موثر برای درمان ناباروری مورد استفاده قرار می گیرد. گفتنی است که مصرف این دارو و دوز آن باید زیر نظر پزشک انجام شود. معمولا به مدت پنج روز از این قرص برای درمان ناباروری استفاده می شود. عده ایی از پزشکان دوره مصرف 4 تا 7 روز را تجویز می کنند و برخی دیگر بین 5 تا 9 روز. به طور کلی نهایت دوره مصرف این قرص 10 روز است که در طی آن نتیجه مثبت بدست می آید. مقدار مصرف قرص لتروزول حدود سه عدد در طی روز است و توصیه می شود در مدت مصرف این قرص حتما آمیزش انجام شود. در مدت مصرف این دارو آزمایش خون و سونوگرافی گرفته می شود تا میزان تحریک تخمدانها مشخص گردد.

نحوه ی مصرف قرص لتروفم

بعضی از داروهایی که برای درمان ناباروری مصرف میشوند, سطح استروژن را در بدن بالا برده که باعث روند رو به رشد تومورهای سرطانی می شود. جالب است بدانید که قرص لتروزول سطح استروژن را افزایش نمی دهد ولی باعث تحریک تخمدان می شود.

در دوره یائسگی ترشح هورمونهای زنانه در بیشترین سطح ترشح قرار دارند و احتمال بروز سرطان پستان در آنان زیاد است, لتروزول یکی از داورهای موثر است که می تواند سطح هورمونها در بدن زنان را در این دوره کم کند. به همین دلیل به آن داروی پیش سرطان هم گفته می شود.

همچنین باید تاکید شود که این دارو برای درمان بیماری های تخمدان, درمان ناباروری در مردان و مسدود بودن لوله فالوپ به کار نمی رود. گاهی از این قرص برای تسکین درد لگن استفاده می شود که در این مورد دارو به مدت چندین ماه مورد استفاده قرار می گیرد.

مصرف قرص لتروزول باعث کاهش ترشح هورمون استروژن می شود که همین امر ممکن است باعث بروز بعضی عوارض جانبی  مانند: احساس خستگی، سرگیجه، سر درد، اختلالات بینایی مثل تاری دید، تعریق زیاد بدن به خصوص در شب، مشکلات گوارشی مثل نفخ شکمی و معده درد، گر گرفتگی، اختلالات خواب، درد قفسه سینه، لکه بینی غیر طبیعی که در مواردی ممکن است شدت پیدا کند و همچنین خونریزی شدید قاعدگی، از عوارض جانبی این دارو می باشد. در صورت مشاهده هر کدام از این علائم پزشک متخصص را در جریان بگذارید.

عموما داروهایی که برای درمان ناباروری تجویز و مصرف می شوند احتمال دو قلویی زایی یا چند قلویی را افزایش می دهد. طی تحقیقاتی مشخص شد که حدود 2 تا 4 درصد از زنانی که برای درمان ناباروری از قرص لتروزول استفاده کرده بودند, صاحب فرزندان دو قلو شدند.

منبع : آرگا



تفریحات آبی و جشنواره‌های خرید با تور دبی


آشنایی با چایامانگالارام مجسمه بودایی غول پیکر به خواب فرو رفته!



چطور جراحی زیبایی موفقی داشته باشیم؟



با انواع مدل مبلمان 2019 آشنا شوید


چگونه سفری ارزان به استانبول ترکیه داشته باشیم؟



در سال 2019 چه رنگی مد می شود؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وبسایت



دکتر عطا حیدری فوق تخصص جراحی پلاستیک



خاصیت، بررسی رایگان خواص و مضرات مواد غذایی!

نحوه ی مصرف قرص لتروفم
نحوه ی مصرف قرص لتروفم
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *