نارگیل سبز

دوره مقدماتی php
نارگیل سبز
نارگیل سبز

نارگیل میوه خوشمزه و بسیار مفیدی است که دارای کاربردهای متعدد در علم پزشکی و داروسازی، پخت و پز و صنعت آرایشی بهداشتی می باشد. نارگیل از مواد غذایی رایج در آشپزخانه های هندی ها است و صدها گونه از آن در سراسر هند یافت می شود که طعم آن ها با توجه به خاک آن تغییر می کند. نارگیل دارای فواید و مزایای سلامتی بی‌شماری می باشد. از دیابت و درمان سرطان گرفته تا خواص ضد پیری، چربی سوزی و کاهش وزن همگی در حیطه فواید نارگیل قرار گرفته است. از آب و روغن نارگیل نیز برای تهیه ماسک های پوست و مو، درمان انواع جوش و آکنه، درخشندگی پوست و درمان ریزش مو استفاده می شود. طبع نارگیل گرم و خشک است. در ادامه با ویوین همراه باشید تا شما را با بخشی از فواید و خواص بی نظیر نارگیل برای سلامتی، درمان بیماری ها و زیبایی پوست و مو آشنا می کنیم.

خواص درمانی و فواید نارگیل

خواص آب نارگیل

خواص نارگیل برای پوست

نارگیل سبز

دوره مقدماتی php

اسکراب بدن با روغن نارگیل

برای تهیه اسکراب خانگی مقداری روغن نارگیل را با ۱ فنجان شکر قهوه ای مخلوط کرده و هم بزنید. سپس مقداری گوشت نارگیل خرد شده به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. همچنین می توانید ۱ قاشق غذاخوری آب نارگیل و عدس را با هم ترکیب و به شکل خمیر درآورده و به مدت ۲ دقیقه روی پوست قرار دهید و سپس بشویید.

خواص نارگیل برای مو

مقایسه آب نارگیل و شیر نارگیل

شیر نارگیل از نوشیدنی های فوق العاده مقوی و خوشمزه است که با نام ”مایع معجزه“ نیز مشهور می باشد. شیر نارگیل به همراه محصولات دیگر نارگیل مانند آب نارگیل و روغن نارگیل از سالم ترین مواد مغذی موجود در جهان محسوب می شوند. شیر نارگیل به صورت طبیعی در داخل گوشت نارگیل رسیده وجود دارد و با آب نارگیل متفاوت است. هنگامی که پوست نارگیل را جدا می کنید، آب طبیعی سفید رنگی از آن خارج می شود که ”آب نارگیل“ است، برای به دست آوردن شیر نارگیل، لازم است گوشت آن را به همراه مقداری آب، در مخلوط کن مخلوط کنید تا شیر نارگیل به دست بیاید. دقت شود آب نارگیل بیشتر در نارگیل های نارس ) حدود ۵ تا ۷ ماهه( یافت می شود اما برای تولید شیر نارگیل بیشتر، بهتر است از نارگیل های رسیده که آب به داخل گوشت آن ها نفوذ کرده استفاده کنید. آب نارگیل در مقاسه با شیر نارگیل دارای مقادیر بیشتری قند و الکترولیت های خاص می باشد اما شیر نارگیل حاوی اسیدهای چرب اشباع شده و کالری بیشتر می باشد. آب نارگیل دارای مقادیر کم کالری، کربوهیدرات، قند و چربی می باشد. از سوی دیگر منبع غنی ویتامین C ،ویتامین B و پروتئین است.

خواص شیر نارگیل

از جمله خواص شیر نارگیل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

روش های مصرف نارگیل در پخت و پز

با توجه به مزایای سلامتی و شاخص گلیسمی پایین نارگیل، این میوه خوشمزه به صورت های مختلف در صنعت پخت و پز کاربرد دارد، که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مقایسه نارگیل سبز و قهوه ای

نارگیل تازه به دو صورت نابالغ و رسیده یافت می شود . نارگیل نابالغ دارای پوسته سبز یا سفید است (که پوست سبز آن جدا شده باشد). این نوع نارگیل ها معمولا از انواع آسیایی می باشند. نارگیل رسیده دارای پوسته قهوه ای است. نارگیل سبز دارای آب بیشتری بوده و گوشت آن حالت ژله ای و نرم است اما نارگیل رسیده و قهوه ای درای گوشت سخت و آب کمتری است. نارگیل سبز به دلیل دارا بودن آب نارگیل فراوان، دارای مزایای سلامتی به ویژه برای ورزشکاران می باشد و آبرسانی بدن را افزایش داده، برای عضلات و اعصاب مفید می باشد.

ارزش غذایی نارگیل

تاریخچه نارگیل

برخی معتقدند گیاه نارگیل متعلق به نواحی جنوبی آسیا می باشد و گروه دیگر منشا آن را منطقه شمال غربی آمریکای جنوبی می دانند. هزاران سال است که میوه نارگیل توسط انسان مورد استفاده قرار می گیرد. نارگیل در مناطق گرمسیر رشد می کند و به دلیل سبک بودن و شناور ماندن در آب، در سفرهای دریایی به نقاط مختلف جهان منتقل شده است. مدارک موجود نشان می دهد میوه نارگیل با تلاش مسافران جزایر پلینزی به هاوایی برده شد. نام ”tunococ ”به معنای نارگیل توسط کاشفان اسپانیایی و پرتغالی برای این میوه در نظر گرفته شد. این نام از lE ocoC به معنای هیولای افسانه ای مصر گرفته شده است. علت این نامگذاری، احتمالا به دلیل هسته بزرگ و موی اطراف میوه نارگیل است. فسیل های کشف شده در نیوزیلند نشان می دهد درخت نارگیل (یا مشابه آن) حدود ۱۵میلیون سال پیش در سواحل نیوزیلند رشد می کرده است.

عوارض جانبی و مضرات نارگیل

این مطلب اولین بار در ماهنامه مهندسی کشاورزی منتشر شده است.

۱۰ چیزی که باور نمی‌کنید در بدن شما وجود دارد

۸ پیشرفت موفقیت‌آمیزی که ثابت می‌کند آینده همینجاست

اگر پشه‌ها نباشند چه بر سر کره زمین می‌آید؟

برعکس چرخیدن زمین چه تاثیری بر حیات روی آن دارد؟

چه می‌شود اگر دو خورشید در منظومه شمسی وجود داشته باشد؟

چطور مثبت فکر کنیم تا آینده‌ی بهتری داشته باشیم؟

صابون، مایع دست‌شویی یا ژل ضدعفونی کننده؟ کدام یک بهتر است؟نارگیل سبز

استفاده از هوش مصنوعی برای درمان و کشف آنتی بیوتیک‌ها

چرا ماه مرداد را اَمرداد می‌نویسند؟

۱۰ چیزی که باور نمی‌کنید در بدن شما وجود دارد

۷ وسیله زنانه‌ای که در ابتدا برای مردان ساخته شده بودند

آیا همبرگر واقعا فست فود است؟

برای کاهش اشتها از چه روشی استفاده کنیم؟

طرز تهیه آش رشته اردبیل یا آش میوه

سیب‌زمینی سرخ کرده بخوریم یا نه؟

چرا گربه‌ها سیب‌زمینی دوست ندارند؟

نکات کلیدی در تغذیه کودکان بیش فعال

  • تصاویر زیبا برای پروفایل واتساپ
  • با فواید شگفت‌انگیز زردآلود آشنا شوید

    چه میوه‌هایی را در دوران بارداری نباید خورد؟

    هرگونه انتشار و بازنشر مقالاتی که ویوین اولین انتشار دهنده‌ی آن است، آزاد بوده و با ارجاع به منبع توصیه می‌شود. درباره مطالبی که از منابع دیگر در مجله ویوین با ذکر منبع بازنشر شده‌اند، محدودیت‌های منبع اصلی معتبر خواهد بود.

    نارگیل سبز همان نارگیل قهوه ای و پر از مو است که زودتر از موعد برداشت شده. این دو نارگیل هر دو محصول نخل نارگیل (Cocos nucifera) هستند. تفاوت آن ها در زمان برداشت است. نارگیل سبز نارگیلی است که قبل از رسیده شدن چیده می شود در حالی که نارگیل قهوه ای و معمولی کاملاً بالغ و رسیده است.

    نارگیل سبز نسبت به نارگیل قهوه ای گوشت بسیار کمتری دارند. درعوض به خاطر تازگی و آب زیادی که در دلش نهفته است، طرفداران زیادی دارد. در ادامه این مقاله مجله پیام سلامت می خواهیم در مورد فواید و کاربرد های نارگیل نرسیده یا همان سبز صحبت کنیم. لطفا با ما همراه شوید.

    ۱۲ ماه طول می کشد تا میوه نارگیل به طور کامل بالغ و رسیده شود. اما نارگیل سبز در ماه هفتم رشد میوه چیده می شود. این میوه تا زمانی که به سن بلوغ برسد، رنگ سبزی دارد. گوشت نارگیل سبز بسیار کم است. در این دوره از رشد، میوه نارگیل بیشتر از آب تشکیل شده است. در طی فرآیند رسیدن، رنگ بیرونی میوه به تدریج تیره می شود.

    گوشت داخلی میوه نیز در طی مراحل مختلفی تغییر می کند:

    آب و گوشت نارگیل سبز هر دو دارای خواص و فواید چشمگیری هستند. این خواص را می توان به شرح زیر اعلام کرد:نارگیل سبز

    آب و گوشت نارگیل سبز با الکترولیت ها و ریز مغذی های زیادی غنی شده است. هرچه میوه نارگیل بالغ تر می شود و آب داخلش بیشتر به گوشت تبدیل می شود، ارزش غذایی آن به طرز چشمگیری تغییر می کند.

    یک وعده ۳٫۵ اونسی (۱۰۰ میلی لیتری یا ۱۰۰ گرمی) از آب نارگیل و گوشت نارگیل خام به ترتیب حاوی ارزش غذایی زیر است:

    آب نارگیل ترکیبی از قند و الکترولیت هایی است که در محلول های آبرسان می توان آن ها را پیدا کرد. بنابراین می توان از این ماده برای جایگزینی مایعات دفع شده بر اثر ابتلا به اسهال خفیف استفاده کرد. علاوه بر این بسیاری از ورزشکاران از این نوشیدنی به عنوان نوشیدنی ورزشی و برای احیای مواد مغذی بدن بعد از ورزش کردن استفاده می کنند.

    مطالعه ای که بر روی ۸ مردی که در شرایط آب و هوایی گرم دوچرخه سواری می کردند نشان داد که نوشیدن آب نارگیل به شرکت کنندگان اجازه می دهد تا بیشتر ورزش کنند، به ضربان قلب بالاتری برسند و در مقایسه با نوشیدنی ورزشی یا آب معمولی، کمتر کمبود آب را تجربه کنند.

    آب نارگیل ممکن است به بهبود سندرم متابولیک کمک کند. این سندروم گروهی از شرایط است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد. سندرم متابولیک با فشار خون، قند خون، تری گلیسیرید و کلسترول LDL (کلسترول بد) بالا، کمبود کلسترول HDL (کلسترول خوب) و افزایش چربی شکم مشخص می شود.

    در یک مطالعه سه هفته ای که بر روی موش های آزمایشگاهی مبتلا به سندرم متابولیک ناشی از رژیم غذایی غنی از فروکتوز انجام شد نشان داد که نوشیدن آب نارگیل سبز باعث بهبود فشار خون، قند خون، تری گلیسیرید و انسولین می شود.

    محققان همچنین افزایش سطح فعالیت آنتی اکسیدانی را در بدن این حیوانات گزارش کردند. به گفته آنها این نوشیدنی  ممکن است از آسیب اکسیداتیو در رگ های خونی جلوگیری کند.

    هم گوشت و هم آب نارگیل سبز سرشار از ترکیبات فنلی است. این ترکیبات نوعی آنتی اکسیدان محسوب می شوند و می توانند التهاب را کاهش داده و از آسیب اکسیداتیو در سلول های بدن جلوگیری کنند.

    در یک تحقیق آزمایشگاهی، مشخص شد که آب نارگیل می تواند از آسیب اکسیداتیو ناشی از پراکسید هیدروژن در بدن جلوگیری کند. ویتامین ها و ریز مغذی های موجود در نارگیل مانند روی، مس، منگنز و سلنیوم نیز به حمایت از سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی طبیعی در بدن کمک می کنند.

    اولین روش استفاده از این ماده مغذی، مصرف آب آن به صورت تازه و به عنوان جایگزینی برای انواع نوشیدنی است. یک عدد نارگیل سبز جوان حاوی حدود ۱۱ اونس (۳۲۵ میلی لیتر) آب است.

    آب و گوشت داخلی این یموه تا زمانی که نارگیل باز نشود، استریل است. بنابراین می توانید بدون انجام فرآیندی خاص مانند جوشاندن یا اضافه کردن مواد نگهدارنده، از آن به صورت تازه استفاده کنید. اگر نارگیل سبز کمی رسیده تر را انتخاب کنید گوشت بیشتری در اختیارتان خواهد بود. گوشت نارگیل سبز ۸ ماهه کمی لطیف تر از گوشت نارگیل قهوه ای است.

    یادتان نرود که برای انتخاب این میوه به سنگینی آن توجه کنید. هنگامی که میوه را تکان می دهید، باید آب داخلش تکان تکان بخورد و حرکت کند. این نشان می دهد که نارگیل پر از آب و هنوز نرسیده است.

    نارگیل های سبز پوسته بیرونی و پوسته داخلی نرم تری دارند. بنابراین باز کردن آنها بسیار راحت تر از نارگیل قهوه ای است. علاوه بر آب داخل این میوه می توانید از گوشت لطیف آن برای غلیظ کردن انواع سس های چرب نیز استفاده کنید.

    نارگیل های سبز نارگیل های جوانی هستند که به طور کامل رسیده و قهوه ای نشده اند. آب این میوه شیرین و گوشت آنها بسیار مغذی است. مصرف این میوه برای جلوگیری از کم آبی بدن بسیار عالی است. این میوه حاوی مواد مغذی و ترکیبات زیادی که هر کدام از آن ها می توانند فواید آنتی اکسیدانی برای بدن داشته باشند و به کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک و بیماری های قلبی کمک کنند.

    اگر می خواهید این میوه خوشمزه و گرمسیری را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، حتما نوع سبزش را انتخاب کنید.

    چربی ترانس چیست و چه ارتباطی با بیماری های مختلف دارد؟

    مزایای رژیم غذایی کم کربوهیدرات برای بدن

    خارش ریش مشکلی رایج در مردان: فرقی نمی کند، برای نخستین بار است که ریش می گذارید یا سال ها است که ریش دارید خارش ریش مشکلی بسیار معمول و رایج است. موهای ریش مانند موهای سر شما نیست این موها آندروژنیک نامیده می شوند…نارگیل سبز

    راهنمای سالم زیستن

    وبسایت پیام سلامت با هدف ارتقاء دانش عمومی افراد جامعه در زمینه مسائل مختلف مرتبط با سلامت شخصی و اجتماعی و سلامت جسمی و روحی در ۲۶ اردیبهشت سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرد. در این مدت ما کوشیده ایم با ارائه مطلب مفید و کاربردی و با رعایت امانت داری نسبت به منبع محتوا، مرجعی قابل اعتماد برای مخاطبانمان باشیم.

    نام کاربری یا نشانی ایمیل

    رمز عبور

    مرا به خاطر بسپار

    ثبت نام بسته شده است.

    نارگیل (نام علمی: Cocos nucifera)[۲] از اعضاء خانواده نخلیان (Arecaceae) است و تنها گونه‌ای است که در سرده نارگیل (Cocos) طبقه‌بندی می‌گردد.

    واژه نارگیل از واژه «انارگیل» سانسکریت وارد پارسی شده و در زبان پارسی میانه به آن گوچ هندوک می‌گفتند که این واژه از زبان پارسی میانه وارد زبان عربی شده و به صورت جوز الهند معرب شده‌است. واژه نارگیل به میوه نخل نارگیل اشاره دارد.[نیازمند منبع]

    خاستگاه این گیاه یکی از موضوعات مورد بحث است بعضی از کارشناسان معتقدند نارگیل یکی از گیاهان بومی شبه جزیره آسیای جنوب شرقی است درحالیکه برخی دیگر شمال شرقی آمریکای جنوبی را خاستگاه این گیاه می‌دانند. فسیلهای بدست آمده در نیوزیلند نشان می‌دهد در حدود ۱۵ میلیون سال پیش گیاهان کوچکی شبیه نارگیل در این ناحیه رویش می‌کردند. حتی سنگوارههای قدیمی تر که در راجستان در هند کشف شده‌اند علی‌رغم خاستگاه نارگیل‌ها، در بیشتر این مناطق گرمسیری بخصوص در طول خطوط ساحلی استوایی پراکنده هستند. چون میوه نارگیل سبک و شناور است این گیاه به آسانی توسط جریانات دریایی تا مسافتهای طولانی حمل می‌شود. نخل نارگیل در خاکهای ماسه‌ای و نمکدار و در مناطق دارای نور خورشید فراوان و بارندگی‌های منظم (سالانه ۱۰۰–۷۵ سانتیمتر) رشد می‌کنند بنابراین علت تجمع این گیاه در نواحی کرانه‌ای تا حدی مشخص می‌شود. میوه‌هایی که از دریا در نواحی شمالی مثل نروژ جمع‌آوری شده‌اند بسیار زیستا بوده و سپس تحت شرایط مناسب مذکور رشد نموده‌اند. از این رو نارگیل در جزایر هاوایی یک پلی نزی وارداتی قلمداد می‌شود که ابتدا دریانوردان پلی‌نزیایی آن‌ها را از سرزمینهای مادریشان در اقیانوس آرام جنوبی به این جزایر آوردند. این گیاه به سمت آب خم می‌شود و هر چه بیشتر رشد می‌کند، بیشتر خم می‌شود در نتیجه، خشک میوه آن توسط آب دریا به اطراف پراکنده می‌شود. پوست سبک این میوه باعث می‌شود روی سطح آب شناور گردد. وقتی میوه نارگیل به‌وسیله آب دریا به ساحل برده شد، در طی یک الی دو ماه شروع به سبز کردن برگ کرده سپس تعداد زیادی ریشه بلند درمی‌آورد. این ریشه‌های بلند محکم به درختهای در حال رشد می‌چسبند و در مقابل باد تند ساحلی مقاومت می‌کنند.[۳]

    یک عدد نارگیل اندازه متوسط حاوی وزنی در حدود ۳۹۷ گرم با ۱۴۰۵ کالری است. در صورتیکه این میوه را به تکه‌های ۵ سانتی‌متری برش دهید، هر تکه مصرفی ۱۵۹ کالری دارد. کل چربی موجود در یک نارگیل در حدود ۱۳۳ گرم است. هر تکه ۵ سانتی‌متری تقریباً ۱۵ گرم چربی کل داشته که ۱۳ گرم آن چربی اشباع شده‌است. براساس انجمن قلب آمریکا، در صورت پیروی از یک رژیم غذایی روزانه با ۲۰۰۰ کالری، می‌توانید ۷۸ گرم چربی در روز استفاده کنید، اما بیشتر از ۱۶ گرم از این چربی‌ها نباید اشباع شده باشد. با توجه به اینکه نارگیل حاوی میزان بالایی چربی اشباع شده‌است، بنابراین دریافت نارگیل را به قسمت‌های کوچکی در یک رژیم غذایی متعادل محدود کنید.

    نارگیل حاوی فیبر بالا و بدون کلسترول است. موادغذایی سرشار از فیبر به کنترل قندخون، کلسترول و افزایش حس سیری کمک می‌کند. میزان مصرف روزانه توصیه شده فیبر برای بانوان ۲۵ گرم و برای مردان ۳۸ گرم است. یک تکه نارگیل ۴ گرم فیبر غذایی را برای بدن فراهم می‌کند. از طرفی یک نارگیل کامل حاوی ۳۶ گرم فیبر می‌باشد. انجمن قلب آمریکا مصرف میزان زیادی از فیبر را توصیه می‌کند زیرا خطر سکته و افزایش فشار خون را کاهش می‌دهد.
    نارگیل سبز

    مصرف یک تکه نارگیل ۲ میلی‌گرم آهن به رژیم غذایی اضافه می‌کند که در حدود ۱۱ درصد از نیاز روزانه توصیه شده محسوب می‌شود. متابولیسم بدن آهن را برای کمک به حمل اکسیژن از میان جریان خون به تمام بخش‌های بدن مصرف می‌کند. یک تکه نارگیل همچنین حاوی ۱۶۰ میلی‌گرم پتاسیم بوده که به تنظیم ضربان قلب کمک خواهد کرد. همچنین حاوی ۵۱ میلی‌گرم فسفر برای تقویت دندان‌ها و سیستم اسکلتی است.

    در هر ۸۰ گرم گوشت تازه نارگیل که به اندازه یک فنجان نارگیل تازه است مواد مغذی زیر موجود است

    سال ۲۰۱۸

    نخل یا مُغ عنوانی است که به گیاهانی از خانواده‌های مختلف اطلاق می‌شود. بیش از همه گیاه خرما به نام نخل معروف است.

    گونه نخل خرما در سال ۱۷۵۳ توسط آقای لینه (Linnaeaus) نام‌گذاری علمی و معرفی شد. موطن اصلی نخل، نواحی شبه‌استوایی با میزان بارندگی کم است که میزان آب جهت آبیاری این گیاه کافی باشد.[۱]

    گستردگی گونه خرما عمدتاً در نیمکرهٔ شمالی و در کشورهای ایران، پاکستان، عراق، عربستان و سایر کشورهای عربی حاشیهٔ خلیج فارس، همچنین بیشتر کشورهای شمال آفریقا و ایالات متحدهٔ آمریکا است و در نیمکرهٔ جنوبی نیز به‌طور پراکنده دیده می‌شود.[۱]

    نخلستان‌های ایران در استان‌های جنوبی: فارس، خوزستان، بوشهر، هرمزگان کرمان و سیستان و بلوچستان پراکنده شده‌اند ومعروف ترین نخل منطقه سیستان و بلوچستان مضافتی میباشد سهم هرمزگان در شهرستان حاجی‌آباد مخصوصاً رقم تجاری پیارم بیش از سایر مناطق کشور است و به شکل منحصر‌به‌فردی فقط رقم پیارم در شهرستان حاجی‌آباد دارای محصول می‌شود.
    در استان خوزستان خرمای (برحی، گنطار و سایر یا سعمران)، در استان بوشهر خرمای کبکاب و در استان هرمزگان شهرستان حاجی‌آباد خرمای پیارم معروفیت بیشتری دارند.

    تیره نخلیان (Arecaceae) گیاهانی هستند درختی، درختچه‌ای یا بالارونده، خاردار، با برگ‌های بزرگ و چین‌خورده، دارای تقسیمات پَری یا پنجه‌ای؛ گل‌آذین گوشتدار، پانیکول یا سُنبله، اغلب دارای براکته‌های اسپات‌مانند، گل‌های یک یا دو-جنسی، منظم، ۶ گلپوش آزاد یا پیوستهٔ گوشتدار، ۶ پرچم یا بیشتر، معمولاً ۳ برچهٔ پیوسته و ندرتاً آزاد، یک تخمک، تخمدان فوقانی ۱ تا ۳خانه‌ای، ۳ تخمک و میوهٔ سته، و گاهی بسیار بزرگ. این گیاهان بومی نواحی گرمسیری هستند.[۲]
    در گویش بندری که در بخش اعظمی از هرمزگان رایج است به این درخت مُغ گفته می‌شود که کلمه‌ای باستانی است.
    نارگیل سبز

    در ایران کشت نخل، همزمان با تشکیل حکومت هخامنشیان رونق گرفت. ارقام خرمای ایران بیش از ۴۰۰ رقم است و نقاط کشت خرما عبارتند از: خوزستان، بوشهر، فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و چندی نواحی دیگر. شمالی‌ترین نقاط کشت این درخت در ایران، قصر شیرین و درهٔ فرخی در حدود ۱۵کیلومتری شمال غربی خور است.[۱]

    خرماسانان (Arecales) راسته‌ای نخل‌مانند با فقط یک تیره و ۱۸۹ سرده و حدود ۲۴۰۰ گونه که برخی از آنها اهمیت اقتصادی دارند؛ با اینکه همه گونه‌های خرماسانان به‌جز تعداد کمی، محدود به مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری می‌شوند، از لحاظ جغرافیایی و شکل ظاهری با یکدیگر فرق دارند.[۳]

    نخل از درختان گلدار تک لپه‌ای است.
    انواع نخل به‌طور عمده درختان نواحی گرمسیری هستند. معمولاً نخل‌ها تنه‌های بلند و بدون شاخه‌ای دارند که مجموعه‌ای از برگهایی بزرگ، مرکب و همیشه سبز در بالای آن قرار دارد.

    درخت نخل همیشه یادآور ساحل دریا و خاطرات یک سفر ساحلی هست. شاید از دلایل آن وجود نخل در اکثر ساحل‌های توریستی (چه در کناره دریای خزر و چه خلیج فارس) باشد. به همین دلیل نخل جزو عناصر اصلی یک تعطیلات شاد ساحلی همراه با خورشید، دریا و ماسه در ذهن گردشگران حک شده‌است.

    در ادبیات فارسی درخت نخل نشان از بخشندگی است، در شعر سعدی آمده‌است:

    در اروپای قبل از مسیح شاخه نخل نشان پیروزی بوده‌است.

    خرماسانان (نام علمی: Arecales) راسته‌ای نخل‌مانند از گیاهان است با فقط یک تیره و ۱۸۹ سرده و حدود ۲۴۰۰ گونه که برخی از آنها اهمیت اقتصادی دارند؛ با اینکه همهٔ گونه‌های خرماسانان به‌جز تعداد کمی، محدود به مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری می‌شوند، ازلحاظ جغرافیایی و شکل ظاهری با یکدیگر فرق دارند.

    نارگیل یک میوه مطلق به درخت نخل کوکوس است، صد ها گونه نارگیل در سرتاسر هند یافت میشود و طعم آن با توجه به قلیایی بودن خاک متفاوت است.قسمت بیرونی آن سبز رنگ است و زمانی که میرسد قهوه ای میشود و زیر پوسته سختی که دارد گوشتی سفید رنگ وجود دارد. نارگیل به عنوان ناریال در هند، تنکای در تامیل، کاریکین در مالایالام و ناریکلیا در بنگالی شناخته میشود. نارگیل تازه حاوی آب شیرین است که برای سلامتی بسیار مفید می باشد و همچنین یک ماده سالمی است که میتوان حتی به عنوان یک غذا مورد استفاده قرار بگیرد.

    هسته آن نه تنها سالم است بلکه برای خوردن در دوران بارداری نیز ایمن می باشد ؛ نارگیل همچنین حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده، اما بی ضرر است. حاوی تری گیلیسیرید های زنجیره ای و اسید های چرب متوسط است. این اسید های چرب توسط بدن به طور متفاوتی جذب میشوند و آنها به طور مستقیم از دستگاه گوارش به کبد منتقل میشود و در بدن به کتون ( ترکیب آلی، دارای گروه دو ظرفیتی و دو ریشه هیدرو کربن) تبدیل میشوند و میتواند اثرات درمانی بر اختلالات مغزی مانند صرع و آلزایمر داشته باشد.

    نارگیل غنی از کالری، ویتامین ها و مقدار زیادی مواد معدنی است.به طور متوسط 400 گرم نارگیل تقریبا تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در یک روز را تامین میکند.100 گرم نارگیل حاوی 350 گرم کالری است.

    میوه نارگیل شامل:اسید های اشباع مانند اسید لوریک و ترکیبات فعال زیستی است که برای سلامت ضروری می باشد.

    هسته آن منبع عالی از مس، کلسیم، منگنز،منیزیم و روی است. همچنین منبع خوبی از فولات، نیاسین، تیامین و پیریدوکسین است و در کل سرشار از پتاسیم می باشد.نارگیل سبز

    آب نارگیل نیز بسیار با طراوت است و حاوی قند های ساده، الکترولید ها، مواد معدنی، اسید فسفاتیز، کاتالاز، دی هیدروژن پروکسید و پلی مراز است.

    نه تنها آب نارگیل بلکه روغن آن نیز به عنوان یک غذای فوق العاده طبقه بندی میشود. ترکیب منحصر به فرد آن از اسید های چرب میتواند تاثیر عمیقی روی سلامت شما داشته باشد.

    خواص و مزایای مطرح شده در این بخش از سلامت نمناک برای پوست، مو و سلامتی است.

    نارگیل میوه ای سرشار از فیبر رژیمی است که حدود 61 درصد فیبر را تامین می کند. فیبر موجود در نارگیل باعث کاهش سرعت گلوکز و پایین آمدن قند خون میشود و موجب انتقال آن به سلول ها و تبدیل به انرژی می شود که این عمل در کاهش استرس در سیستم آنزیمی و لوزالمعده مفید بوده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

    مصرف نارگیل ترشح انسولین و استفاده از قند خون را بهبود می بخشد و با تاثیر مثبت که روی هورمون های کنترل قند خون دارد، باعث کاهش ابتلا به دیابت می شود.

    نارگیل دارای فیبر است و به همین دلیل حاوی مزایای گوارشی بوده و باعث هضم بهتر غذا می شود و از اختلالات معده و روده پیشگیری می کند. مصرف نارگیل در درمان تهوع و استفراغ نیز مفید است.

    سیتوکینین، کینتین و ترانسیتین موجود در نارگیل دارای اثر ضد سرطانی و ضد پیری برای بدن هستند.

    مواد مغذی موجود در نارگیل برای سیستم ایمنی بدن مفید است. نارگیل به دلیل دارا بودن خواص ضدویروسی، ضدقارچی، ضدباکتریایی و ضدانگلی، از بدن در برابر انواع ویروس ها و باکتری های مضر محافظت کرده و مصرف آن در درمان شدیدترین بیماری های عفونی مانند عفونت گلو، عفونت ادراری و کرم های روده مفید است.

    برای از بین بردن چربی های خطرناک شکمی نارگیل مصرف کنید ؛چربی های شکم خطرناک ترین چربی ها هستند و عامل اصلی برخی بیماری ها می باشد که مصرف روزانه 200 گرم نارگیل باعث کاهش چشمگیر چربی های دور شکم و دور کمر در طی 12 هفته می گردد.

    تحقیقات ثابت کرده است، افرادی که روزانه نارگیل مصرف میکنند در مقایسه با بقیه افراد در معرض کمتری برای ابتلا به بیماری هستند و سالم می باشند.

    نارگیل با افزایش انرژی به چربی سوزی کمک میکند ؛ تری گلیسیرید موجود در روغن نارگیل انرژی را در طی 24 ساعت به میزان 5 درصد افزایش میدهد و در طولانی مدت باعث کاهش وزن میشود. تحقیقات نشان می دهد نارگیل باعث کاهش اشتها می شود، به طوری که افراد بعد از مصرف نارگیل می توانند تا چندین ساعت بدون احساس گرسنگی یا کاهش قند خون سپری کنند.

    رژیم غذایی کتوژنیک یک رژیم کربو هیدرات است که برای اختلالات مختلف مورد استفاده قرار میگیرد و بهترین تاثیر آن در درمان بیماری صرع در کودکان شناخته شده است. رژیم غذایی که حاوی کربو هیدرات کم و مقدار چربی بسیاراست موجب افزایش غلظت کتون در خون میشود و چنانچه در بخش سلامت نمناک میخوانید مصرف منظم نارگیل میتواند به طور چشمگیری میزان تشنج در کودکان مبتلا به صرع را کاهش دهد.

    نارگیل حاوی اثرات ضدسرطانیاست و مخصوصا برای درمان سرطان کولون و سرطان سینه بسیار مفید است.

    میوه و آب نارگیل حاوی الکترولید های مهمی است که در حفظ هیدراته بدن موثر می باشد.افرادی که درگیر فعالیت های سنگین میشوند باید آب نارگیل را در رژیم غذایی خود بگنجانند.پس آب نارگیل یک جایگزین عالی برای آب می باشد.

    خواص طبیعی دیورتیک نارگیل، عفونت های دستگاه ادراریرا درمان میکند و باعث میشود که به طور طبیعی از شر عفونت خلاص شوید.

    مصرف نارگیل به بهبود سطح کلسترول خون کمک میکند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. چربی های اشباع شده در نارگیل باعث افزایش کلسترول خوب شده و کلسترول بد خون را کنترل می کند.این بهبود در عوامل خطر بیماری های قلبی و عروقی باعث کاهش آنها میشود.

    میوه و آب نارگیل می تواند به کاهش اسیدیته و مشکلات قلبی کمک کند.

    میوه و آب نارگیل برای افزایش سیستم ایمنی بدن و سلامتی زنان باردار و نوزاد مفید است و از بروز انواع عفونت های خطرناک پیشگیری می کند. همچنین باعث افزایش سطح مایع آمنیوتیک می گردد که در حفظ سلامت عمومی جنین نقش مهمی را ایفا می کند.

    نارگیل حاوی مقادیر زیادی اسید لوریک است که به کشتن و دفع باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و عفونت کمک می کند.نارگیل سبز

    از آب نارگیل برای از بین بردن باکتری های دهان، خوشبو کردن دهان و حفظ سلامت عمومی دندان ها بعنوان دهانشویه استفاده کنید.

    مصرف روزانه و مرتب نارگیل در افزایش رشد استخوان ها مفید است. نارگیل باعث بهبود توانایی بدن در جذب کلسیم و منگنز شده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند. بنابراین، جایگزینی سالم برای کسانی است که تحمل لاکتوز را ندارند.

    میوه و آب نارگیل از شیر لبنی سالم تر و مغذی تر است و همانند شیر مادر دارای اسید لوریک می باشد. از دیگر مزایای آن، این است که به طور طبیعی استریل شده و یک نوشیدنی طبیعی هم سطح خون به شمار می رود.

    نارگیل را در قالب روغن، در صنعت لوازم آرایشی استفاده می کنند، تا ظاهر پوست و مو را بهبود بخشند.

    استفاده از روغن نارگیل روی پوست از خشکی و پوسته پوسته شدن آن جلوگیری کرده و پوست را مرطوب و نرم نگه می دارد. همچنین باعث درمان عفونت و برخی بیماری های پوستی می شود.

    برای دفع سموم، قارچ ها و باکتری هایی که در لایه های بیرونی پوست کاربرد دارد، می توان از پاک کننده های نارگیل استفاده کرد که علاوه بر سم زدایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و حفاظت از پوست می شود.

    روغن نارگیل خالص می تواند برای دست های خشک استفاده شود.شستن دست اغلب با صابون و شوینده های معمولی باعث خشک شدن پوست می شود و ناخوشایند است.به جای استفاده از کرم های گران قیمت از روغن نارگیل استفاده کنید، تا دست هایی زیبا و صاف داشته باشید.

    مصرف روغن نارگیل باعث افزایش رطوبت و چربی در پوست می شود و با مسدود کردن 20 درصد از اشعه های مضر، از بروز سرطان پوست جلوگیری می کند.

  • مدل کت و شلوار زنانه شیک اینستاگرام
  • استفاده از روغن نارگیل راهی عالی برای حفظ شادابی و جوانسازی پوست است.مواد آنتی اکسیدانی موجود در نارگیل، با مهار کردن رادیکال های آزاد، روند پیری را کاهش می دهند.قبل از حمام کردن، چندین قطره روغن نارگیل را روی پوست خود بمالید، در حین دوش گرفتن، باز شدن منافذ پوست و جذب روغن از طریق پوست به صورت موثرتری انجام می شود. این کار را به صورت منظم انجام دهید تا پوستی شاداب و جوان داشته باشید.

    مصرف نارگیل و جذب آن، باعث سلامت و زیبایی پوست می شود. کافی است تا 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل را روی پوست ماساژ دهید، این کار موجب رفع جوش و بثورات پوستی شده و به پاکسازی پوست کمک می کند.

    خوردن منظم نارگیل باعث افزایش گردش خون در سطح پوست می شود. سلول های پوستی ما نیاز به مقدار کافی اکسیژن دارند تا با گردش خون مناسب اکسیژن را در بردن حمل کنند که این اتفاق باعث داشتن پوستی سالم و بی عیب و نقص می شود.

    آب میوه نارگیل را با آب پرتغال ترکیب کنید و آن را روی تمام پوست خود اعمال کنید و بعد از 20 دقیقه با آب سرد شستشو دهید. این کار را دو بار در هفته تکرار کنید تا از شر اثرات برنزه شدن خلاص شوید.

    آب میوه نارگیل برای درمان پوست چرب نیز کاربرد دارد، زیرا باعث پاک شدن چربی های پوست شده و برای رفع آکنه، لکه های سیاه و قرمز موثر است. نصف قاشق چای خوری زرد چوبه را با یک قاشق چای خوری پودر چوب صندل و آب نارگیل ترکیب کنید و آن را 3 بار در هفته روی پوست خود اعمال کنید تا پوستی روشن و عاری از چربی داشته باشید.

    روغن نارگیل نیز میتواند برای پاک کردن آرایش چشم مورد استفاده قرار گیرد. یک تکه پنبه را به چند قطره روغن نارگیل آغشته کنید و آرایش چشم را با آن پاک کنید.این کار باعث هیدراته نگه داشتن پوست نیز میشود.

    روغن نارگیل نیز میتواند به عنوان اسکراب بدن استفاده شود. برای تهیه اسکراب خانگی مقداری روغن نارگیل و یک فنجان شکر قهوه ای بله خوبی ترکیب کنید و هم بزنید.نارگیل سبز

    سپس مقداری گوشت نارگیل خرد شده به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.شما همچنین می توانید 1 قاشق غذاخوری از آب نارگیل نیز به این خمیر خود اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه روی پوست قرار دهید، به آرامی ماساژ دهید و سپس بشویید.

    استفاده از آب و روغن نارگیل برای درمان ریزش مو مفید می باشند. کافیست قبل از حمام موهای خود را با آب یا روغن نارگیل ماساژ داده و سپس بشویید. این کار باعث تقویت و پرپشت شدن موها شده و موها را صاف و نرم می کند.

    خواص ضدقارچی و ضدباکتریایی نارگیل برای عفونت های پوستی مفید بوده و شوره سر، خارش و شپش را، که از عوامل کاهش رشد مو هستند درمان می کند.

    نارگیل همچنین میتواند به داشتن موهای براق و ابریشمی کمک کند:ویتامین k و آهن موجود در نارگیل باعث حفظ سلامت مو شده و آن رابراق میکند.

    به طور عمده میتوانید روغن نارگیل خالص یا تسویه شده را از فروشگاه های معتبر خریداری کنید. روغن نارگیل خالص را میتوان در دمای 350 درجه فارنهایت نگهداری کرد. در هنگام استفاده از آن برای طبخ میتوانید تا 400 درجه فارنهایت افزایش دهید.

    روغن نارگیل نیازی به نگهداری در یخچال ندارد و به سادگی میتوانید آن را در یک محل خشک و خنک نگهدارید. شیر نارگیل به صورت طبیعی در داخل گوشت نارگیل رسیده وجود دارد و با آب نارگیل متفاوت است.

    هنگامی که پوست نارگیل را جدا می کنید، آب طبیعی سفیدرنگی از آن خارج می شود که “آب نارگیل” است، برای به دست آوردن شیر نارگیل، لازم است گوشت آن را به همراه مقداری آب، در مخلوط کن مخلوط کنید تا شیر نارگیل به دست بیاید.

    دقت شود آب نارگیل بیشتر در نارگیل های نارس حدود 5 تا 7 ماهه یافت می شود، اما برای تولید شیر نارگیل بیشتر، بهتر است از نارگیل های رسیده که آب به داخل گوشت آن ها نفوذ کرده استفاده کنید.

    آب نارگیل در مقاسیه با شیر نارگیل دارای مقادیر بیشتری قند و الکترولیت های خاص می باشد اما شیر نارگیل حاوی اسیدهای چرب اشباع شده و کالری بیشتر می باشد. آب نارگیل دارای مقادیر کم کالری، کربوهیدرات، قند و چربی می باشد از سوی دیگر منبع غنی ویتامین C، ویتامین B و پروتئین است.

    اگر چه نارگیل فواید و مزایایی بسیاری برای سلامت بدن دارد، ولی ممکن است در برخی از افراد باعث بروز عوارض جانبی ناخواسته شود.

    یک لیوان آب نارگیل حاوی 252 میلی گرم سدیم است، که می تواند برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند و یا بیماری های قبلی و عروقی دارند مضر باشد.

    برای اطمینان از این موضوع با پزشک خود مشورت کنید.

    آب نارگیل در نوزادان و برخی از بزرگسالان می تواند باعث آلرژی و حساسیت شود مصرف بیش از حد آب نارگیل می تواند باعث افزایش ادرار شود. در صورتی که هرگونه مشکل کلیوی دارید، در این مورد با پزشک خود مشورت کنید.

    آب نارگیل برای کسانی که دچار مشکل سندرم روده تحریک پذیر هستند، خوب نیست. مصرف بیش از حد آب نارگیل ممکن است در کسانی که دچار فشار خون پایین هستند، باعث افت شدید فشار خون شود.

    مصرف بیش از حد آب نارگیل ممکن است باعث مرگ شود، چراکه حاوی مقدار زیادی پتاسیم است و می تواند تعادل الکترولیتی بدن را دچار اختلال کند. نوشیدن آب نارگیل در شب می تواند باعث شب ادراری شود.

     

    در این مطلب قصد داریم شما را با گوشه ای از خواص این میوه بیشتر آشنا کنیم:

    نارگیل برای کمک به هضم غذابه گزارش سلامت نیوز به نقل از تبیان، نارگیل سرشار از اسیدهای چربی است که به هضم غذا کمک می کنند. این میوه حاوی دو ماده مغذی مخصوص به نام های تری گلیسیرید دارای زنجیره متوسط و اسیداوریک است. معمولاً اسیدهای چرب اشباع شده دارای زنجیره بلند بوده و به سختی در بدن هضم می شوند. اما نوع چربی موجود در نارگیل از تری گلیسیرید دارای زنجیره کوتاه است بنابراین به راحتی هضم می شود و کمتر به صورت چربی در بدن ذخیره می شود. باید بدانید که هر 100 گرم گوشت این میوه 354 کالری و 33 گرم چربی، 15 گرم کربوهیدرات و 3.3 گرم پروتئین دارد. شما می توانید بدون زیاده روی از این میوه نهایت استفاده را برای هضم راحت تر غذا ببرید.

    نارگیل باعث سیری می شودنارگیل حاوی میزان زیادی فیبر است بنابراین برای پیشگیری از یبوست فوق العاده است. این میوه همچنین به مهار اشتها و برطرف کردن گرسنگی کمک می کند. هر 100 گرم گوشت میوه نارگیل 9 گرم فیبر دارد که حدود 35 درصد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند.

    نارگیل منبع آهن، منگنز، فسفر و مسنارگیل خشک شده نیز منبع ویتامین B5 است. زمانی که این ویتامین جذب بدن می شود روی سیستم عصبی و غدد فوق کلیوی تأثیر می گذارد. ویتامین B5 نقش موثری در کنترل آدرنالین و انسولین دارد.نارگیل منبع مواد مغذی است. اگر با آهن که کمبود آن بین خانم ها شایع تر است شروع کنیم باید بگوییم که هر 100 گرم گوشت این میوه حدود 13 درصد نیاز روزانه ما به آهن را تأمین می کند. البته یادتان باشد که آهن این ماده غذایی از نوع گیاهی است و به همین دلیل کمتر از آهن موجود در مواد غذایی حیوانی جذب بدن می شود. برای افزایش جذب این ماده معدنی لازم است که میوه تان را با یک منبع ویتامین C مانند مرکبات میل کنید. یادتان باشد که آهن نقش مهمی در بدن انسان ایفا می کند. این ماده معدنی دمای بدن را تنظیم می کند، مسئول حمل و ذخیره اکسیژن در سلول ها است و سیستم ایمنی بدن را در وضعیت خوب نگه می دارد. گفتنی است که شیر نارگیل نیز منبع خوب منگنز، فسفر و مس است.

    نارگیل سبز

    نارگیل منبع پتاسیم و ویتامین B6این میوه یکی از منابع خوب پتاسیم محسوب می شود. یک سهم غذایی 100 گرمی از گوشت این میوه حدود 356 میلی گرم پتاسیم دارد که 10 درصد نیاز بدن ما را تأمین می کند. باید بدانید که پتاسیم برای سلامت بدن انسان لازم و ضروری است و باعث فعال شدن سلول های عصبی و عضلانی می شود. این ماده معدنی به کنترل عملکرد ارگان های حیاتی بدن مانند قلب و کلیه ها کمک می کند. هر 100 گرم گوشت این میوه حدود 5 درصد نیاز ما به ویتامین B6 را نیز تأمین می کند. باید بدانید که این ویتامین برای تسهیل جذب منیزیم موثر است و نقش مهمی در عملکرد مغز دارد.

    آب نارگیل یک جایگزین فوق العاده برای نوشیدنی های انرژی زااگر اهل ورزش هستید می توانید بعد از ورزش به جای نوشیدنی های انرژی زا به آب نارگیل اعتماد کنید. بعد از جلسات ورزشی متوسط نوشیدن مایع داخل نارگیل به تأمین آب بدن کمک زیادی می کند. البته باید گفت که این نوشیدنی برای ورزشکاران حرفه ای که ورزش های سنگین انجام می دهند کافی نیست. چون در حین ورزش بدن ما به دلیل تعریق زیاد سدیم و پتاسیم از دست می دهد. بعد از یک جلسه ورزشی سنگین تعریق نیز به مراتب بیشتر است و باید میزان پتاسیم و سدیم از دست رفته جبران شود.توصیه می کنیم یک نوک انگشت نمک به آب نارگیل اضافه کنید تا به احیای بهتر بدن کمک بیشتری شود. همچنین یادتان باشد که نوشیدن آب قبل، حین و بعد از ورزش بسیار مهم است. به گفته متخصصان کانادایی، شما متناسب با ورزشی که انجام می دهید، شدت آن، شرایط آب و هوایی و میزان تعریق تان بین 0.3 و 2.4 لیتر در ساعت عرق می کنید. بنابراین اگر به شیوه ای صحیح مایعات از دست رفته بدن را جبران نکنید در معرض خطر دهیدراته شدن قرار می گیرد. در نتیجه احساس خستگی و سنگینی می کنید. در بین علائم دهیدراته شدن بدن (کم آبی) می توان به تشنگی، سرگیجه، سردرد و گرفتگی عضلانی اشاره کرد.

    نارگیل برای کنترل قند خوننارگیل فیبر زیاد و کربوهیدرات کمتری دارد. بنابراین به کنترل قند خون کمک می کند. هر 100 گرم گوشت این میوه فقط 15 گرم کربوهیدرات دارد و دارای 9 گرم فیبر است. با این حال توصیه می شود از مصرف مواد غذایی فراورده شده بر پایه نارگیل خودداری کنید. چون این قبیل مواد غذایی صنعتی معمولاً سرشار از قند بوده و فیبر و مواد مغذی کمتری نسبت به میوه طبیعی دارند.

    نارگیل سرشار از آنتی اکسیدان برای مقابله با التهابنارگیل حاوی میزان زیادی فیبر است بنابراین برای پیشگیری از یبوست فوق العاده است. این میوه همچنین به مهار اشتها و برطرف کردن گرسنگی کمک می کندنارگیل همچنین سرشار از آنتی اکسیدان ها است و برای مقابله با رادیکال های آزاد و التهاب بدن موثر عمل می کند. علاوه بر این در روغن این میوه ترکیبات فنولیک، ویتامین E و فیتواسترول نیز وجود دارد که در جهت ارتقای سلامت بدن نقش دارند. نارگیل منبع ویتامین C هست. در واقع هر 100 گرم گوشت نارگیل حدود 5 درصد نیاز روزانه ما به این ویتامین را تأمین می کند.

    نارگیل منبع خوب منیزیم و دیگر ترکیبات مغذیافزودن میوه نارگیل به رژیم غذایی باعث تأمین منیزیم بدن می شود. هر 100 گرم از گوشت این میوه حدود 8 درصد نیاز روزانه ما به منیزیم را تأمین می کند. یادتان باشد که منیزیم نقش موثری در بهبود عملکردهای بدن دارد. این ماده برای بهبود عملکرد قلب، کنترل فشارخون و سوخت و ساز چربی ها کمک می کند. شیر نارگیل نیز منبع فولات، زینک و ویتامین B3 است. نارگیل خشک شده نیز منبع ویتامین B5 است. زمانی که این ویتامین جذب بدن می شود روی سیستم عصبی و غدد فوق کلیوی تأثیر می گذارد. ویتامین B5 نقش موثری در کنترل آدرنالین و انسولین دارد.

    آب نارگیل (مایع داخل میوه نارگیل) یکی از نوشیدنی‌های مغذی، نشاط آور و انرژی‌زای طبیعی با ارزش غذایی بالا است.این مایع پرخاصیت سرشار از ویتامین‌ها، املاح معدنی، آمینواسیدها، کربوهیدرات‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها، آنزیم‌ها و سایر ریزمغذی‌های مفید است. در واقع آب نارگیل حاوی تمام ریزمغذی‌هایی است که برای سلامت انسان ضروری هستند.* آب نارگیل (مایع داخل میوه نارگیل) یکی از نوشیدنی‌های مغذی، نشاط آور و انرژی‌زای طبیعی با ارزش غذایی بالا است.* این نوشیدنی برای رفع عطش در روزهای گرم تابستان بسیار مفید است. در فصل تابستان بدن انسان به دلیل تعریق زیاد، مقدار قابل توجهی آب از دست می‌دهد و آب نارگیل به دلیل دارا بودن «الکترولیت پتاسیم» و تأمین ترکیب الکترولیتی در مایعات بدن، نوشیدنی سودمندی برای رفع تشنگی است.* آب نارگیل همچنین به کاهش وزن کمک می‌کند، احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد و فرد پس از نوشیدن آن، احساس سیری می‌کند.* این نوشیدنی همچنین تأثیر مفید در کنترل میزان قند خون دارد و از این جهت انتخاب مناسبی برای افراد دیابتی است.* آب نارگیل سرشار از ریزمغذی‌های ضروری برای بدن همچون ویتامین ب کمپلکس، آمینواسیدها، آنزیم‌ها و ویتامین C است.* شیر نارگیل نشانه‌های بسیاری از بیماری‌ها از جمله گلودرد و زخم معده را تسکین می‌دهد.

    شما هم دیدگاه خود را بیان کنید

    نارگیل سبز ,نارگیل سبز,نارگیل سبز در ایران,نارگیل سبز فروش,نارگیل سبز قیمت,روغن نارگیل سبزکوه,خواص نارگیل سبز,عکس نارگیل سبز,خرید نارگیل سبز,خواص نارگیل سبز

    آب نارگیل که همان مایع داخل میوه نارگیل است یکی از نوشیدنی‌های مغذی، نشاط آور و انرژی‌زای طبیعی با ارزش غذایی بالا است.♥آب نارگیل در داخل میوه سبز نارگیل وجود دارد و موهبت طبیعت برای بشر است. این مایع پرخاصیت سرشار از ویتامین‌ها، املاح معدنی، آمینواسیدها، کربوهیدرات‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها، آنزیم‌ها و سایر ریزمغذی‌های مفید است. در واقع آب نارگیل حاوی تمام ریزمغذی‌هایی است که برای سلامت انسان ضروری هستند. در این مطلب از سایت جسارت در مورد همه چیز درباره آشنایی با خواص نارگیل سبز در ایران صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

    میوه نارگیل با نام علمی (Cocos nucifera) با پوست سخت و قهوه ای رنگ، ابتدا در جنوب آسیا کشت می شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق استوایی وجود دارد.مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف می کنند.

    * آب نارگیل (مایع داخل میوه نارگیل سبز) یکی از نوشیدنی‌های مغذی، نشاط آور و انرژی‌زای طبیعی با ارزش غذایی بالا است. * این نوشیدنی برای رفع عطش در روزهای گرم تابستان بسیار مفید است. در فصل تابستان بدن انسان به دلیل تعریق زیاد، مقدار قابل توجهی آب از دست می‌دهد و آب نارگیل به دلیل دارا بودن «الکترولیت پتاسیم» و تأمین ترکیب الکترولیتی در مایعات بدن، نوشیدنی سودمندی برای رفع تشنگی است. * آب نارگیل همچنین به کاهش وزن کمک می‌کند، احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد و فرد پس از نوشیدن آن، احساس سیری می‌کند. * این نوشیدنی همچنین تأثیر مفید در کنترل میزان قند خون دارد و از این جهت انتخاب مناسبی برای افراد دیابتی است. * آب نارگیل سرشار از ریزمغذی‌های ضروری برای بدن همچون ویتامین ب کمپلکس، آمینواسیدها، آنزیم‌ها و ویتامین C است. * شیر نارگیل نشانه‌های بسیاری از بیماری‌ها از جمله گلودرد و زخم معده را تسکین می‌دهد.نارگیل سبز

    کوکو ریکو سبز یا کوکونات سبز همان نارگیل است که پوست آن سبز میباشد و سر آن را با در بازکن مخصوص و یا با فشار وسیله ای تیز میتوان باز کرد ، نی را داخل کرد و از نوشیدن آب نارگیل لذت برد. فراموش نکنید که آن را داخل یخچال با دمای 2 تا 4 درجه نگهداری کنید و آنرا خنک بنوشید. آب نارگیل (مایع داخل میوه نارگیل) یکی از نوشیدنی‌های مغذی، نشاط آور و انرژی‌زای طبیعی با ارزش غذایی بالا است. این مایع پرخاصیت سرشار از ویتامین‌ها، املاح معدنی، آمینواسیدها، کربوهیدرات‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها، آنزیم‌ها و سایر ریزمغذی‌های مفید است. در واقع آب نارگیل حاوی تمام ریزمغذی‌هایی است که برای سلامت انسان ضروری هستند. * آب نارگیل (مایع داخل میوه نارگیل) یکی از نوشیدنی‌های مغذی، نشاط آور و انرژی‌زای طبیعی با ارزش غذایی بالا است. * این نوشیدنی برای رفع عطش در روزهای گرم تابستان بسیار مفید است. در فصل تابستان بدن انسان به دلیل تعریق زیاد، مقدار قابل توجهی آب از دست می‌دهد و آب نارگیل به دلیل دارا بودن «الکترولیت پتاسیم» و تأمین ترکیب الکترولیتی در مایعات بدن، نوشیدنی سودمندی برای رفع تشنگی است. * آب نارگیل همچنین به کاهش وزن کمک می‌کند، احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد و فرد پس از نوشیدن آن، احساس سیری می‌کند. * این نوشیدنی همچنین تأثیر مفید در کنترل میزان قند خون دارد و از این جهت انتخاب مناسبی برای افراد دیابتی است. * آب نارگیل سرشار از ریزمغذی‌های ضروری برای بدن همچون ویتامین ب کمپلکس، آمینواسیدها، آنزیم‌ها و ویتامین C است. * شیر نارگیل نشانه‌های بسیاری از بیماری‌ها از جمله گلودرد و زخم معده را تسکین می‌دهد. نتایج به دست آمده از یک تحقیق نشان می‌دهد استفاده از شیرنارگیل برای دفع سنگ کلیه مفید است. در شیر نارگیل که با رسیدن میوه کاهش می‌یابد، آنزیم‌ها و اسید آمینه‌های مختلفی وجود دارد. نیمی از اسیدهای چرب با طول زنجیره متوسط در شیر نارگیل از اسید لوریک تشکیل شده که ضد ویروس، ضد باکتری، ضد میکروب و ضد قارچ هستند. شیر نارگیل موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود. مصرف منظم آب نارگیل به دلیل داشتن خاصیت آنتی‌اکسیدانی و داشتن مقدار غنی از ویتامین‌های گروه B و پتاسیم، می‌تواند میزان فشارخون را بیش از 70 درصد کاهش دهد.

    نتایج به دست آمده از یک تحقیق نشان می‌دهد استفاده از شیرنارگیل برای دفع سنگ کلیه مفید است. در شیر نارگیل که با رسیدن میوه کاهش می‌یابد، آنزیم‌ها و اسید آمینه‌های مختلفی وجود دارد. گوشت سفید میوه نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و شیر آن کمی گرم و مرطوب است. آب نارگیل به دلیل داشتن املاح و مواد معدنی مهم شامل پتاسیم و منیزیم، خطر تشکیل سنگ کلیه را کاهش می‌دهد. به همین دلیل پزشکان به افرادی که کلیه‌های سنگ‌ساز دارند توصیه می‌کنند تا برای کوچک کردن سنگ‌های کلیه و دفع راحت آن‌ها از این نوشیدنی استفاده کنند.

    مصرف منظم آب نارگیل به دلیل داشتن خاصیت آنتی‌اکسیدانی و داشتن مقدار غنی از ویتامین‌های گروه B و پتاسیم، می‌تواند میزان فشارخون را بیش از 70 درصد کاهش دهد. آب نارگیل به دلیل تازگی که دارد یکی از نوشیدنی‌های پر طرفدار به حساب می‌آید. آب این میوه شامل الکترولیت‌های طبیعی است که جایگزین مایعات از دست رفته بدن می‌شوند. استفاده از شیرنارگیل برای دفع سنگ کلیه مفید است. در شیر نارگیل که با رسیدن میوه کاهش می‌یابد، آنزیم‌ها و اسید آمینه‌های مختلفی وجود دارد به گزارش هلث نیوز، آب نارگیل شامل 94 درصد آب و دارای کالری پایین و سرشار از ویتامین‌های گروه B، پتاسیم، انواع آنزیم‌ها، آمینو اسید و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی در بدن است. براساس گزارش سایت پاتوق 98، مطالعات انجام شده در مورد این میوه نشان می‌دهد افرادی که دارای فشار خون بالا هستند در صورت مصرف منظم آب نارگیل، فشار خونشان تا 71 درصد پایین می‌آید. میزان پتاسیم موجود در آب نارگیل در مقایسه با نوشیدنی‌های انرژی زا بیشتر از میزان سدیم آن است. پتاسیم یک ماده معدنی اساسی جهت کاهش و تنظیم فشار خون و کارکرد درست قلب به شمار می‌رود. به گفته محققان نوشیدن آب خالص نارگیل فاقد شکر، خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.

    به گزارش سایت انگلیسی وانیندیا، آب نارگیل به ویژه برای پوست‌های چرب مفید است. از آنجا که حاوی سیتوکینین‌ها است، روند پیری پوست را تنظیم می‌کند و کاربرد منظم آن به همراه آب لیمو بر روی پوست میدان انعطاف پذیری پوست را افزایش داده و از سفت شدن آن جلوگیری می‌کند. نوشیدن روزانه آب نارگیل گردش خون را تقویت می‌کند که حاصل آن افزایش شفافیت پوست و از بین بردن نشانه‌های خستگی و استرس است. بر اساس این گزارش، آب نارگیل همچنین به ترمیم زخم‌ها کمک می‌کند. زخم‌ها را با آب نارگیل شست و شو دهید و بگذارید تا روی پوست شما به تدریج خشک شود. این کار را سه تا چهار بار در روز انجام دهید و سپس با آب سرد محل زخم را بشویید. علاوه بر این‌ها، اگر آب نارگیل را با آب داخل وان برای حمام کردن ترکیب کنید، مانع از بروز عفونت‌های قارچی به ویژه در فصل زمستان می‌شود. همچنین با ترکیب آب نارگیل با صابون یا لوسیون بدن می‌توانید پوست را دائماً مرطوب نگه داشته و در تمام روز از تشعشعات در امان نگه دارید. نتایج درمان پوست با آب نارگیل برخلاف سایر روش‌ها به سرعت بروز می‌کند.

    ریشه نارگیل‏: قابض، ادرارآور (مدر) و کرم کُش. شیره گل نارگیل: شیرین و مطبوع، تب‌بر، نشاط آور، مدر و سمی پوست نارگیل: مدر (ادرارآور) و برطرف کننده‏‌ی بوی بد مغز نارگیل: شیرین، خنک کننده، روغنی، اشتهاآور، ملین (ضد یبوست) و نیروبخش شیر نارگیل: شیرین و گوارا، خنک کننده، هضم کننده، ادرارآور، کرم‌کُش و نیروبخش روغن نارگیل: شیرین، ضدعفونی کننده، دافع حشرات، هضم کننده، اشتهاآور و تقویت کننده موی سر

    نارگیل یکی از غنی ترین منابع خوراکی برای الکترولیت ها، کلر، پتاسیم و منیزیم است که البته مقداری هم شکر، سدیم و پروتئین دارد. محتوای بالای پتاسیم این میوه آن را به یکی از محافظان قلب و فشارخون تبدیل کرده است. آب نارگیل همچنین حاوی فیبرمحلول، منگنز، کلسیم، ریبوفلاوین و ویتامین C است .

    اسهال : آب نارگیل یک غذای ایده‏آل برای جایگزین کردن مایعات از دست رفته در اسهال می‏ باشد. سنگ‏های ادراری (مانند سنگ مثانه):برای درمان سنگ‏های ادراری، گل ‏های نارگیل را خشک کرده و پودر کنید و سپس آن را با ماست بخورید. سردرد: آب نارگیل سردردی را که در اثر تماس زیاد با نور خورشید بروز می کند، تسکین می ‏دهد. کرم‏ها : جوشاندن ریشه نارگیل با مقدار کمی از انقوزه برای پاک سازی و رهایی از کرم ‏های روده بسیار نافع است. زخم و جراحت : روغن کهنه نارگیل، تسکین دهنده سریع زخم ‏ها می ‏باشد. استفراغ : اضافه کردن شکر، عسل و پودر فلفل به آب نارگیل یک ترکیب مطلوب برای پیشگیری از استفراغ می‏ باشد. زخم‏های دهانی: غرغره کردن شیره ی حاصل از نارگیل چرخ و رنده شده برای تسکین و معالجه‏ ی زخم‏های دهان مفید است. خارش: در خارش‏های معمول، شیر نارگیل برای کاهش التهابات سودمند و کاربردی است. جای زخم (اسکار):پوست درخت‏ انجیر مقدس هندی و انجیر معابد را در شیرنارگیل به صورت خمیر در آورده و در سرتاسر زخم‏ ها بمالید. این کار به تسکین و ترمیم پوست به دلیل خاصیت‏ قابض و مغذی بودن این ترکیب، کمک می‏ کند. اگزما : چند عدد سیر را در روغن نارگیل بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید تا رنگ آن تیره شود. سپس این سیرها را در روغن نارگیل له کنید. بعد، آن را از صافی رد نمایید. این مخلوط یک ترکیب موثر برای رفع التهابات ناشی از اگزما است. رشد موها: شستشوی موها با شیره نارگیل یک عمل بسیار موثر برای تغذیه قسمت ‏های انتهایی ریشه‏ ی موها است. این کار در بین هندی‏ ها که موهایی بسیار جذاب دارند، شایع است.

    1) پاکسازی معده، بهبود درد معده 2) کاهش فشارخون 3) آب نارگیل مناسب برای سلامت ، شادابی پوست و درمان جوش و آکنه 4) تسهیل هضم و جذب : به دلیل فیبر بالا برای پیشگیری و درمان یبوست و مشکلات گوارشی بسیار مناسب است. 5) آب نارگیل در طول بارداری : آب نارگیل یکی از بهترین توصیه ها در دوران بارداری و برای خلاصی از یبوست دوران بارداری، سوزش سردل و سوءهاضمه است. همچنین اسید لوریک موجود در آب نارگیل تأثیرات ضدقارچی، ضدباکتریایی و ضدویروسی قابل توجهی دارد و این ویژگی ها آن را به یک تقویت کننده سیستم ایمنی تبدیل کرده است. 6) تاثیر قدرتمند در سلامت بیماری کلیوی : محتوای بالای مواد معدنی، پتاسیم و منیزیم آن را به یک ترکیب درمانی مهم برای مبتلایان به سنگ کلیه تبدیل کرده است.

    روغن نارگیل از تقطیر گوشت سفید نارگیل بدست می آید. 1-برای معالجه بیماریهای پوستی بکار می رود. 2-حافظه و هو ش را تقویت می کند. 3-درد مثانه را رفع می کند. 4-کرم کدو و کرمهای دیگر روده را دفع می کند. 5-در درمان کمر درد موثر است. 6-معالج بواسیر است. 7-محرک نیروی جنسی است.

    توجه داشته باشید که  شیره ی نارگیل با شیر نارگیل متفاوت است. شیره ی نارگیل همان مایع آبکی درون نارگیل است، اما شیرنارگیل از جوشاندن مخلوط مساوی آب و گوشت نارگیل خرد شده حاصل می شود، به طوری که وقتی به حالت کف آلود درآمد آن را از شعله بر می دارند و سپس صاف می کنند.

    * نارگیل هنگامی که نارس است مقدار بیشتری شیره دارد، ولی به تدریج که میوه می رسد مقدار شیره آن کمتر می شود. پس برای اطمینان از تازه بودن نارگیلی که می خرید، آن را تکان دهید تا صدای شیره ی آن را بشنوید. دقت کنید که نارگیل سنگین تر، تازه تر است. * این میوه به دلیل گرم بودن ممکن است در گرم مزاجان مشکلاتی ایجاد کند. لذا این گونه افراد باید آن را با میوه های ترش، لیمو و یا هندوانه بخورند. * با این که روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می باشد. به همین دلیل افراد دچار چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند. * با این که روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می باشد. به همین دلیل افراد دچار چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند. *برای خرید نارگیل همیشه میوه ای را انتخاب کنید که سنگین باشد ضمنا آنرا تکان دهید که صدای شیر داخل آنرا بشنوید زیرا نارگیل اگر بدون شیر باشد حتما کهنه است و یا اینکه شیرش بیرون آمده و هوا کشیده و خراب شده است .

    نارگیل دیر هضم است و در بدن خلط تولید می کند بنابراین بهتر است با شکر خورده شود چون نارگیل گرم است ممکن است در گرم مزاجان اشکالاتی تولید کند از این نظر اینگونه افراد باید آنرا با میوه های ترش ، لیمو و یا هندوانه بخورند . خوردن آن برای سردمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمی کند .

    گرد نارگیل را در شیر حل کنید و خوب به هم بزنید تا خمیری شکل شود سپس آن را روی صورت مالیده و بگذارید تا خشک شود. بعد با آب ولرم بشویید. آب خیار را با خامه مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت محلول را روی صورت بگذارید، این ماسک خاصیت آب رسانی دارد.

    دیدگاه

    نارگیل سبز
    نارگیل سبز
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *