میزان مصرف قرص مبندازول در کودکان

دوره مقدماتی php
میزان مصرف قرص مبندازول در کودکان
میزان مصرف قرص مبندازول در کودکان




خانه

موبایل

دوره مقدماتی php

 

 آلودگی با انگل ها یکی از مشکلات شایع کودکان است. هر چند که برخی از بیماری ‌ها بیشتر در کودکان شایع است، اما واگیردار بودن این نوع از بیماری‌ ها سبب می ‌شود که همه ی اعضای خانواده به شکلی درگیر بیماری شوند، از جمله این بیماری‌ ها می ‌توان به بیماری‌ های انگلی اشاره کرد.

میزان مصرف قرص مبندازول در کودکان

 

اتفاقا بیماری‌ های انگلی علایم خاصی ندارند و در طول مسافرت و در اماکن شلوغ و خصوصا مدارس از طریق تماس ‌های دستی یا تغذیه به راحتی شیوع پیدا کرده و به بقیه نیز سرایت می‌ کنند.

 

یکی از بیماری‌ های انگلی که شیوع بیشتری هم دارد و به شدت به مسائل بهداشت فردی و اجتماعی مربوط می ‌شود بیماری کرمک یا اکسیور است. در واقع در اصطلاح علمی به آن اکسیور می ‌گویند و در میان مردم به اسم کرمک شناخته می ‌شود. عامل این بیماری کرمی است انگلی به رنگ سفید و به شکل نخ با پوسته ی نرم که طول آن بین 2 تا 12 سانتی ‌متر است.

 

محل زندگی این انگل، دستگاه گوارش و راه ورودش از طریق دهان است. در واقع از طریق آب و مواد غذایی، تخم کرم وارد معده یا روده‌ ها می ‌شود و بعد، از لارو خارج و تبدیل به کرم بالغ می ‌شود و در دستگاه گوارش عمدتا در قسمت تحتانی روده ی کوچک و روده ی بزرگ زندگی و عوارض و مشکلات و علائم خاص خودش را ایجاد می ‌کند.

 

تشخیص:

آزمایش مدفوع برای شناسایی انگل ها، اعتبار قطعی ندارد، چرا که انگل کرمک با آزمایش مدفوع قابل کشف نیست و انگل ژیاردیا نیز با آزمایش مدفوع ممکن است قابل کشف نباشد، بنابراین لازم است با علایم بالینی انگل ها آشنا باشیم.

 

نشانه ‌های انگل در کودکان

علایم بیماری ‌های انگلی معمولا یکسان نیست و به نوع انگل بستگی دارد، به طوری که ابتلای کودکان به برخی انگل ‌ها همانند کرمک موجب خارش ناحیه ی مقعد در آنان می ‌شود؛ یا کرم ‌های‌ آسکاریس علایمی نظیر بی ‌اشتهایی یا پُرخوری، بداخلاقی، لجبازی و گاهی جاری شدن آب دهان در هنگام خواب را ایجاد می ‌کند.

 

به هر حال اگر کودک یک یا چند مورد از علائم زیر را داشته باشد، ممکن است آلودگی انگلی داشته باشد. این علائم عبارت است از:

 

* خارش معقد: کرم ماده بارور عمدتا شب‌ ها از دستگاه گوارش خارج می ‌شود و اطراف نشیمنگاه تخم گذاری می‌ کند. این مساله باعث می ‌شود که خارش بسیار شدیدی در اواخر شب و اوایل صبح در ناحیه ی نشیمنگاه ایجاد شود و در اطفال نیز بسیار شایع است.

 

هر چند که برخی از بیماری ‌ها بیشتر در کودکان شایع است، اما واگیردار بودن این نوع از بیماری‌ ها سبب می ‌شود که همه ی اعضای خانواده به شکلی درگیر بیماری شوند، از جمله این بیماری‌ ها می ‌توان به بیماری‌ های انگلی اشاره کرد.

 

این خارش در دختر بچه ها با خارش واژن نیز همراه است. البته باید گفت که علل دیگر خارش پشت، رعایت نکردن بهداشت مقعد هنگام شستشو پس از اجابت مزاج است و یا علت خاراندن مقعد عواملی مانند حساسیت یا قارچ هم ممکن است باشد.

 

بیشترین علت خارش و یا سوزش واژن در کودکان دختر، کرمک(oxyuris) است که تشخیص افتراقی آن با عفونت ادراری است: در عفونت ادراری، سوزش ادرار در هنگام دفع ادرار است، نه سوزش واژن در غیر موقع دفع ادرار و بالاخره در عفونت ادراری، تکرار ادرار، تب و بوی بد در ادرار هم داریم.

 

* اسهال های متناوب: اسهال متناوب از علائم شایع ژیاردیا است که در کودکان دیده می شود.

 

* آب دهان: جاری شدن غیر عادی آب دهان می تواند از علایم بیماری های انگلی باشد.

 

* دل دردهای متناوب: شکم درد از علایم شایع مربوط به انواع انگل ها است که بیشتر در اطراف ناف تظاهر می کند.

 

* دندان قروچه در شب: انگل ها سمومی از خود ترشح می کنند که این سموم می توانند علایم متغیری را در کودک ایجاد کنند که یکی از آن ها دندان قروچه در خواب و گاهی بعضی علایم عصبی هستند. باید گفت که از تشخیص های افتراقی دندان قروچه در کودکان، عصبی بودن آن ها است که باید در نظر گرفته شود.

 

پیشگیری

* در اطفالی که مبتلا هستند ناخن ‌ها همیشه باید کوتاه باشد که دلیل واضحی دارد، این بیماری همراه با خارش است، به دنبال خاراندن، تخم انگل می‌ تواند زیر ناخن‌ ها قرار بگیرد که با شستشوی آب و صابون هم از زیر ناخن خارج نمی‌ شوند. پس بسیار اهمیت دارد که ناخن‌ ها کاملا کوتاه باشند. این نکته ی اولی است که باید مورد توجه خانواده‌ ها قرار گیرد.

 

شستن دست ها

میزان مصرف قرص مبندازول در کودکان

* نکته ی دوم، شستشوی مکرر دست ‌ها با آب و صابون خصوصا پس از اجابت مزاج است. در صورت دست زدن به گلدان گل، چمن یا کار در باغچه، به سرعت دست ها با صابون شسته شود و حتی با بُرِس به خوبی تمیز شود.

 

تحقیقاتی که انجام شده، نشان داده است که تخم این بیماری داخل اتوبوس ‌ها، دستگیره ی ماشین ‌ها و‌ روی صندلی‌ ها بسیار فراوان دیده شده یعنی عامل بیماری به راحتی می ‌تواند از این مکان‌ ها منتقل شود. آموزش دادن به اطفال در این زمینه بسیار اهمیت دارد.

کودکی که مبتلا شده، باید نسبت به شستشوی مکرر نشیمنگاه خصوصا زمانی که صبح از خواب بیدار می ‌شود، آگاه باشد. در واقع با این کار کرم‌ ها کاملا دفع می‌ شوند و احتمال ابتلا خیلی کم می‌ شود.

 

* دفع بهداشتی زباله و فاضلاب، شستشوی دقیق و کامل سبزیجات و مصرف آب بهداشتی در پیشگیری این بیماری بسیار موثر است.

 

درمان بیماری های انگلی:

اگر کسی در خانواده به این بیماری مبتلا شود، احتمال این ‌که دیگران را هم مبتلا کرده باشد بسیار زیاد است. پس درمانش باید به شکل خانوادگی انجام شود.

 

نکته ی مهم در درمان انگل ها این است که هر موقع احساس کردیم کودک انگل دارد، باید فکر کنیم آلودگی به چند انگل وجود دارد به خصوص ابتلا به ژیاردیا و کرمک و آسکاریس و آمیب از عفونت های شایع هستند. بنابراین بهتر است درمان همزمان صورت گیرد.

 

یک درمان پیشنهادی دادن مجموعه ی مترونیدازول در کنار مبندازول است که با مراجعه به پزشک از میزان و زمان و نحوه ی مصرف آن آگاه خواهید شد.

 

البته خوب است بدانید که قرص مبندازول جویدنی است و مزه ی خوبی نیز دارد اما اگر کودک برای جویدن قرص ها همکاری نکرد باید قرص را کوبید و در یک قاشق آب یا غذا حل کرد و به کودک داد و دقت شود که قرص را با آب، قورت ندهد.

 

توجه: قرص مبندازول به کودکان زیر دو سال تحویز نمی شود.

 

منابع:

*  مجله درد

* ایسنا

* جام جم


برای داشتن بچه های سالم تر بخوانید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .

قرص مبندازول یکی از داروهای ترکیبی می باشد که دارای مواد غیرفعال بسیار زیاد و مختلفی می باشد. این دارو برای درمان عفونت ها استفاده می شود. در دوران حاملگی در صورت نیاز از آن استفاده کنید.

مبندازول یک داروی ترکیبی که به صورت قرص های جویدنی برای از بین بردن کرم های انگلی مورد استفاده قرار می گیرد. مواد غیر فعال موجود در هر قرص مبندازول (100 میلی گرم) دی اکسید سیلیکون کلوئیدی، نشاسته ذرت، روغن نباتی هیدروژنه، منیزیم، سلولز میکروکریستال، سدیم سولفات، سدیم ساکارین، سدیم نشاسته می باشند.

قرص مبندازول یک داروی ضد کرم محسوب می شود. این دارو از رشد و تکثیر کرم هایی که به تازگی تخمک گذاری شده اند پیشگیری می کند. مبندازول برای درمان عفونت های ایجاد شده بدلیل کرم هایی مثل کرمک، کرم گرد، کرم قلابدار مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین برای درمان عفونت های ایجاد شده بدلیل بیش از یکی از این کرم ها بطور همزمان تجویز می شود.

قرص مبندازول گلوکز و دیگر مواد غذایی با وزن مولکولی کم را در کرم های بسیار حساس مهار می کند و منابع گلیکوژن را که برای رشد کرم ها مورد نیاز می باشند را تخلیه می نماید. موارد کاربرد این دارو بسیار زیاد می باشد و ممکن است علاوه بر این موارد بیان شده برای دیگر آلودگی ها نیز مورد استفاده قرار بگیرد. از این دارو برای درمان آسکاریاز، کاپیلاریاز، انتروبیاز و تریکوریاز استفاده می شود.

میزان مصرف قرص مبندازول در کودکان

مبندازول برای درمان عفونت کرم های روده مثل کرمک، کرم گرد و کرم قلابدار استفاده می شود. این دارو ممکن است برای عفونت های کرمی در دیگر بخش های بدن مورد استفاده قرار بگیرد. در این موارد، معمولا بیشتر و برای مدت طولانی تری مصرف می شود.

داروی مبندازول از طریق دهان مصرف می شود و می توان آن را همراه و یا بدون غذا مصرف کرد. همچنین می توان آن را جوید، یکدفعه ای بلعید یا آن را خرد کرد و با غذا ترکیب نمود. دوز این دارو به شرایط شما و واکنش به درمان وابسته می باشد. برای درمان عفونت کرمک، دارو معمولا به صورت یک دوز تنها داده می شود. اگر لازم باشد، درمان دوم ممکن است طی چند هفته آغاز شود. برای دیگر انواع عفونت های کرمی رایج، دارو را برای سه روز از طریق دهان هر روز دو مرتبه( صبح و شب) استفاده کنید. برای دیگر عفونت ها از دستورات پزشک پیروی کنید. پزشک ممکن است تجویز کند قرص مبندازول را بیشتر از دو بار در روز و برای مدت طولانی تر از سه روز مصرف کنید. ادامه دادن به مصرف این دارو دقیقا طبق تجویز پزشک مهم است.

مدت تجویز دارو را کامل کنید و بطور ناگهانی مصرف دارو را قطع نکنید زیرا ممکن است نتایج معکوسی داشته باشد. اگر هر یک از علایم واکنش های حساسیتی زیر را دارید به پزشک مراجعه کنید:

دوره تجویز شده این دارو را کامل کنید حتی اگر احساس کردید علایم آن رو به بهبودی است. به مصرف آن تا زمان تمام شدن مقدار تجویز شده ادامه دهید. قبل از مصرف آن نیز حتما با پزشک مشورت کنید. داروی مبندازول ممکن است با داروهای ضد تشنج، فنی توئین، کاربامازپین واکنش دهد و اثر بخشی آن کاهش یابد. سایمتیدین باعث افزایش سطح متابولیسم مبندازول شود.

قبل از مصرف قرص مبندازول اگر به آن یا دیگر مواد حساسیت دارید پزشک یا متخصص خود را در جریان قرار دهید. این محصول ممکن است حاوی موادی غیر فعالی باشد که باعث ایجاد واکنش های حساسیتی یا دیگر مشکلات شود. برای جزییات بیشتر با پزشک خود مشورت کنید. سابقه پزشکی خود را در اختیار پزشک خود. قرار دهید بویژه در شرایط ابتلا به کم خونی، اختلال کبدی، مشکلات روده پزشک را در جریان قرار دهید. در طول حاملگی قرص های مبندازول باید تنها در مواقع مورد نیاز مصرف شود. در مورد خطرات و مزایای آن با پزشک مشورت کنید. اگر در دوران شیردهی قرار دارید قبل مصرف دارو با پزشک مشورت کنید.

همانطور که گفتیم قرص مبندازول بیشتر برای درمان عفوت های کرمی روده مورد استفاده قرار می گیرد. در مصرف آن احتیاط کنید و با پزشک مشورت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با دیگر داروها به بخش اطلاعات دارویی رجوع کنید.

منبع : آرگا



تفریحات آبی و جشنواره‌های خرید با تور دبی


آشنایی با چایامانگالارام مجسمه بودایی غول پیکر به خواب فرو رفته!



چطور جراحی زیبایی موفقی داشته باشیم؟



با انواع مدل مبلمان 2019 آشنا شوید


چگونه سفری ارزان به استانبول ترکیه داشته باشیم؟



در سال 2019 چه رنگی مد می شود؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وبسایت



دکتر عطا حیدری فوق تخصص جراحی پلاستیک



خاصیت، بررسی رایگان خواص و مضرات مواد غذایی!

داروی مبندازول برای درمان موارد زیر استفاده می شود: 

مبندزول برای درمان عفونت های ناشی از انگل ها استفاده می شود. این دارو با مانع شدن جذب قند (گلوکز) توسط انگل ها تاثیر می گذارد، به این ترتیب انگل انرژی خود را از دست داده می میبرد. 
داروی مبندزول تنها با نسخه پزشک در دسترس بیمار قرار می گیرد. این محصول به شکل های زیر در بازار موجود است: 

در تصمیم گیری برای مصرف یک دارو، خطرات مصرف آن با مزیت های مصرف دارو مقایسه می شوند. این تصمیم توسط بیمار و پزشک گرفته می شود. در مورد داروی مبندزول به نکات زیر توجه داشته باشید.

 
اگر تاکنون به این دارو یا هر داروی دیگری حساسیت نشان داده اید، با پزشک خود در میان بگذارید. به علاوه هر گونه حساسیت دیگری، مانند حساسیت های غذایی، حساسیت به رنگ و مواد نگهدارنده و حیوانات را نیز به پزشک خود اطلاع دهید. در مورد داروهایی بدون تجویز پزشک مصرف می کنید، حتما بسته بندی آن را مطالعه کنید.

بررسی هایی که تاکنون انجام شده مشکلی در مصرف قرص جویدنی ورموکس (Vermox) نشان نداده است. با این حال اثربخشی و ایمنی این دارو در کودکان کمتر از 1 سال تایید نشده است. 
در مورد ارتباط بین سن و اثربخشی قرص جویدنی امورم ( Emverm) در کودکان کمتر از 2 سال بررسی کافی انجام نشده است. ایمنی و اثربخشی دارو تایید نشده است. 

میزان مصرف قرص مبندازول در کودکان

در مورد ارتباط بین سن و تاثیر داروی مبندزول بر روی سالمندان اطلاعات کافی در دسترس نیست.

بررسی های انجام شده بر روی نمونه های حیوانی تاثیرات معکوس نشان داده اند. در مورد داروی مبندزول برای خانم های باردار بررسی های کافی انجام نشده است. 
دوران شیردهی و مادران شیرده
در مورد خطرات و تاثیر مصرف دارو در دوران شیردهی بررسی های کافی انجام نشده است. قبل از مصرف دارو مزایا و خطرات آن را در دوران شیردهی مورد بررسی قرار دهید.

گرچه برخی داروها به هیچ عنوان نباید با هم مصرف شوند، اما در برخی موارد با وجود تداخل، دو دارو با هم مصرف می شوند. در این موارد ممکن است پزشک میزان مصرف دارو را تغییر دهد یا اقدامات احتیاطی دیگری را در پیش بگیرد. زمانی که داروی مبندزول برای شما تجویز می شود، اگر هر داروی دیگری مصرف می کنید لازم است به پزشک اطلاع دهید. تداخلات دارویی زیر براساس خطرات بالقوه دارو انتخاب شده اند و لزوما اتفاق نمی افتند. 
مصرف این دارو با هر یک از داروهای زیر توصیه نمی شود. پزشک ممکن است تصمیم بگیرد فرد را با این دارو درمان نکند یا دیگر داروهای وی را تغییر دهد.

بعضی داروها نباید در زمان خوردن غذا یا فورا پس از آن مصرف شوند، چرا که احتمال بروز مشکلاتی وجود دارد. مصرف تنباکو و الکل نیز با بعضی داروها مشکلاتی را در پی خواهد داشت. در مورد مصرف داروی خود و چگونگی و زمان مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید.

 
وجود دیگر مشکلات پزشکی نیز بر روی مصرف این دارو تاثیر می گذارند. اگر دچار بیماری یا شرایط پزشکی خاصی هستید، حتما به پزشک اطلاع دهید، به ویژه هر یک از بیماری های زیر:

بسیار مهم است که این دارو درست طبق دستور پزشک مصرف شود. مقدار و مدت مصرف دارو را تغییر ندهید و طبق توصیه ی پزشک عمل کنید. در غیر اینصورت آسیب های پوستی و عوارض جانبی افزایش خواهند یافت.
این دارو با یک راهنمایی مصرف دارویی به بیمار داده می شود. تمام دستورالعمل ها را با دقت مطالعه کنید و اگر سوالی دارید به پزشک خود مراجعه کنید.
هیچ آمادگی خاصی (به عنوان مثال ناشتا بودن، رژیم غذایی خاص، مصرف مسهل و تنقیه) یا اقدام دیگری قبل یا در زمان مصرف این دارو لازم نیست. 
شما می توانید قرص جویدنی Emverm را بجوید یا ببلعید و یا خورد کرده و با غذا مخلوط کنید. 
اگر در حال مصرف قرص جویدنی Vermox هستید: 

برای رفع کامل عفونت این دارو را درست طبق دستور پزشک مصرف کنید و دوره درمان را کامل کنید. در برخی بیماران ممکن است در فواصل 3 هفته ای درمان های اضافه لازم باشد تا عفونت به طور کامل برطرف شود. هیچ وعده دارویی را از دست ندهید. 
برای بیمارانی که از مبندزول برای رفع عفونت و به میزان زیاد استفاده می کنند: 

مقدار مورد استفاده از این دارو برای بیمارهای مختلف، متفاوت است. فرد بیمار باید طبق دستورالعمل روی بسته بندی یا توصیه ی پزشک معالج خود عمل کند. اطلاعات زیر تنها حد متوسط مصرف دارو را نشان می دهد. به هرحال مقدار مصرف دارو را بدون اجازه ی پزشک تغییر ندهید. 
 مقدار مصرف دارو به قدرت دارو نیز بستگی دارد. به علاوه تعداد دفعات مصرف دارو در روز و فاصله ی بین هر دفعه به مشکل بیمار و شدت آن بستگی دارد.

در صورتی که یک وعده مصرف دارو را فراموش کردید، می توانید هر لحظه ی ممکن آن را مصرف کنید. در صورتی که زمان مصرف وعده ی بعدی دارو رسیده، به هیچ وجه هر دو وعده را باهم مصرف نکنید. 

بهتر است دارو را در دمای اتاق و دور از گرما و رطوبت و نور نگهداری کنید.  دارو دور از دسترس کودکان باشد. در صورت گذشتن تاریخ مصرف دارو و یا نیاز نداشتن به آن، دارو را دور بیندازید. 

بسیار مهم است که پزشک با ملاقات های منظم بهبود بیماری را بررسی کند و در صورت نیاز و مشاهده عوارض جانبی میزان مصرف دارو را تغییر دهد.
اگر پس از تکمیل دوره مصرف دارو علائم شما بهبود پیدا نکرد یا بدتر شد، به پزشک مراجعه کنید. مبندزول می تواند به طور موقت تعداد گلبول های سفید خون را کاهش دهد و خطر ابتلا به عفونت افزایش پیدا می کند. در این مدت بهتر است از قرار گرفتن در مجاورت افرادی که دچار عفونت شده اند، اجتناب کنید. اگر فکر می کنید دچار عفونت شده اید یا علائمی مانند تب و لرز، سرفه یا خشن شدن صدا، کمردرد یا پهلو درد و یا درد و مشکل دفع ادرار در خود مشاهده کردید، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. 
اگر باردار هستید، قبل از شروع مصرف دارو حتما به پزشک اطلاع دهید. 
برای بیمارانی که در حال مصرف داروی مبندزول برای کرمک ها (pinworm) هستند: 

برای بیمارانی که در حال مصرف مبندزول برای کرم های قلابدار یا نوع whipworm هستند: 

در برخی بیماران که با مبندزول تحت درمان قرار می گیرند، عفونت ممکن است عود کند. برای پیشگیری از بروز مجدد عفونت: 

اگر مبندزول با مترونیدازول (metronidazole) مصرف شود، ممکن است باعث بروز عوارض خطرناک شود. در زمان مصرف این دارو در صورت مشاهده هر یک از این علائم بلافاصله به پزشک مراجعه کنید: تاول زدن، پوسته پوسته شدن یا شل شدن پوست، لکه های قرمز پوست، آکنه یا جوش های پوستی شدید، تب و لرز. 
در زمان مصرف این دارو بدون مشورت پزشک هیچ داروی دیگری مصرف نکنید، از جمله داروهای با نسخه، بدون نسخه، ویتامین ها و مکمل ها. 

به همراه تاثیرات اولیه، هر دارویی عوارض جانبی ناخواسته ای نیز به دنبال خواهد داشت. گرچه همه ی این عوارض جانبی اتفاق نمی افتند، اما به هرحال در صورت بروز هر یک، نیاز به مراقبت های پزشکی خواهد بود. 
در صورت مشاهده ی هریک از عوارض زیر، فورا به پزشک خود مراجعه کنید: 

 

برخی عوارض جانبی خیلی جدی نیستند و پس از اینکه بدن خود را با این دارو تطبیق دهد، این عوارض به خودی خود برطرف می شوند. پزشک نیز می تواند راهکارهایی برای پیشگیری یا از برطرف کردن این عوارض به بیمار ارائه دهد. به هرحال در صورت مشاهده ی هر یک از عوارض جانبی زیر،و آزار دهنده شدن آنها پزشک خود را مطلع سازید:

 

این دارو ممکن است باعث عوارض دیگری شود که در اینجا به آنها اشاره نشده است. در صورت مشاهده هر گونه عارضه بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید. 

برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم:

تمام غذاها حاوی مقدار کمی باکتری هستند. اما رسیدگی ضعیف به غذاها، طبخ نامناسب یا نگهداری نامناسب غذاها باعث رشد باکتری و بروز بیماری می شوند. انگل ها، ویروس ها، سموم و مواد شیمیایی نیز باعث بروز بیماری می شوند. 

بیماری گوشه با نقص در فعالیت یا کمبود آنزیم بتا – گلوکوسربروزیداز و در نتیجه تجمع گلوکوسربروزید در ماکروفاژهای بافتی که در طحال ، کبد و مغز استخوان گاهی در کلیه و ریه و روده یافت می‌شوند، تشخیص داده می‌شود. ( به زبان ساده تر چربی در لیزوزوم ماکروفاژها تجمع می‌یابد و متابولیزه نمی‌شود )

اغلب پزشکان با دیدن اسهال در افرادی که به تازگی آنتی بیوتیک مصرف کرده اند یا ادامه دار بودن اسهال  پس از بستری شدن در بیمارستان ، عفونت کلستریدیوم دیفیسیل را تشخیص میدهند. 

هیچ کس نمی داند دقیقا چه چیزی باعث دیورتیکولیت می شود  ، اما خوردن یک رژیم غذایی کم فیبر می تواند منجر به تشکیل این کیسه ها شود .دیورتیکول اغلب در قسمت پایینی روده بزرگ تشکیل می شود. این شرایط اغلب دیورتیکولوز نامیده می شود. دیورتیکولیت زمانی اتفاق می افتد که مخاط روده بزرگ  به شدت آلوده و یا ملتهب شود .

گاستریت نوعی التهاب، سوزش یا فرسایش از پوشش داخلی معده است. این بیماری ممکن است به طور ناگهانی (حاد) و یا به تدریج (مزمن) بروز کند. 

طحال نقش فیلتر کننده خون را برعهده دارد و سلول های خونی غیر طبیعی را از جریان خون از بین می برد  .بزرگ شدن طحال می تواند در نتیجه عفونت ، سیروز و دیگر بیماری های کبدی ، بیماری های خونی با سلول های خونی غیر طبیعی، مشکلات سیستم لنفاوی، یا دیگر بیماری ها ایجاد شود . 

شرایطی مانند اضطراب، افسردگی و رویدادهای عاطفی علائم مربوط به بیماری های گوارشی را بدتر می سازند، اما اینکه آیا این اختلالات باعث بروز بیماری های گوارشی می شوند یا خیر هنوز مشخص نشده است. 

زخم های گوارشی زخم هایی  هستند که معمولا در نتیجه التهاب ناشی از باکتری H. پیلوری و همچنین در اثر فرسایش اسید معده در پوشش داخلی معده ، مری، یا روده کوچک (دئودنوم) بروز می کنند . زخم های گوارشی یک مشکل نسبتا شایع محسوب می شوند.
 

خونریزی در دستگاه گوارش می تواند نشانه ای از یک مشکل یا بیماری باشد. بیشترین علل خونریزی مرتبط  که می توان آنرا درمان یا کنترل کرد،  بواسیر(هموروئید) است.

سوء هاضمه ممکن است هر فردی را در هر زمانی درگیر کند . عادات غذایی و یا یک مشکل گوارشی مزمن می تواند  آغاز کننده سوء هاضمه باشد.

داروی مورد نظرتان را جستجو کنید و همه چیز را در مورد آن مطالعه کنید.

آشنایی با بیماری ها و اختلالات طبی و روش های درمان و پیشگیری

در صورت که سوال و یا مشکل پزشکی خاصی دارید به راحتی می توانید سوالات خود را از پزشکان متخصص ما بپرسید و به سرعت پاسخ تخصصی دریافت کنید. برای این منظور می توانید از ربات تلگرامی ما با نام @askq_bot استفاده کنیبد.

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌گاه برای گروه سبز و سالم محفوظ می باشد.

© All Rights Reserved

میزان مصرف قرص مبندازول در کودکان
میزان مصرف قرص مبندازول در کودکان
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *