طرز تهیه دسر کاسه شکلاتی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه دسر کاسه شکلاتی
طرز تهیه دسر کاسه شکلاتی

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

چهارشنبه , ۲۹ اسفند ۹۷

غذای اصلی | پیش غذا | دسر | نوشیدنی | نان ها | خمیرها و کرم ها و آیسینگ ها | کیک و کاپ کیک | شیرینی و بیسکوییت | شکلات و تزیینات شکلاتی | سس و مارمالاد | ترشیجات و مرباجات | آشپزی رژیمی | غذاهای سریع | غذای کودک | شب یلدا | ولنتاین | تولد | هالووین | ماه رمضان و سفره های نذری | صبحانه | فینگرفود و پارتی فود | پیشنهاد منوی میهمانی | نکات آشپزی | سفره آرایی | میوه آرایی | تزئین غذا | معرفی ابزارهای سرآشپز | معرفی مواد لازم سرآشپز | دیکشنری آشپزی | ویدیوهای آشپزی 

دوره مقدماتی php

مشاهده دستورات آشپزی بیشتر

مجله اینترنتی دلخوشی: برای سرو انواع دسرها، به جای استفاده از ظروف شیشه ای یا یک بارمصرف، می توانید خلاقانه عمل کنید و خودتان به راحتی در مدت زمان بسیار کوتاه، کاسه های شکلاتی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. این ظروف شکلاتی، بسیار پرکاربرد هستند و شما می توانید آنها را از قبل تهیه کنید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید و در مهمانی ها از آنها به عنوان ظروف سرو دسر استفاده کنید. از این کاسه های شکلاتی می توانید برای سرو انواع دسرها مثل بستنی، میوه های خرد شده فصل، پودینگ ها، انواع موس ها مثل موس شکلات، موس شکلات و قهوه و غیره استفاده کنید. در این مطلب سرآشپز دلخوشی طرز تهیه کاسه شکلاتی را به صورت تصویری و مرحله به مرحله به شما آموزش می دهد.

با سرآشپز دلخوشی همراه باشید.

طرز تهیه دسر کاسه شکلاتی

با تشکر از شما خواننده عزیز. بیایید با کلیک کردن بر روی لینک های آشپزی به جای تصویر برداری از دستورات آشپزی و انتشار تصاویر دستورات آشپزی، از سرآشپز دلخوشی حمایت کنید. 

توجه: هرگونه کپی برداری از مطالب و تصاویر اختصاصی سایت دلخوشی ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.

برای درست کردن کاسه شکلاتی، به قالب های سیلیکونی کوچک تک نفره نیاز داریم. قالب سیلیکونی برای تهیه کاسه شکلاتی می تواند در اشکال دلخواه شما باشد. کاسه های شکلاتی قلبی را می توانید برای مناسبت های ویژه و رمانتیک تهیه کنید و انواع دسر را در آن سرو کنید. برای مشاهده نمونه دسر پرشده در این کاسه های شکلاتی رمانتیک قلبی، روی مطلب طرز تهیه موس شکلات و قهوه در کاسه شکلاتی قلبی، کلیک کنید.

ابتدا شکلات تیره را به قطعات ریزتر خرد کنید.

سپس شکلات ها را به روش بن ماری یا روش ماکروویو، ذوب کنید.

برای روش بن ماری، ظرف شکلات را روی بخار کتری آب قرار دهید به طوریکه ته کاسه با آب برخورد نداشته باشد. مرتبا شکلات را به هم بزنید تا کاملا ذوب شود.

روش ساده دیگر استفاده از ماکروویو است. ظرف شکلات را به مدت ۴۰ ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید، سپس ظرف را خارج کنید و کمی به هم بزنید تا قطعات شکلات با قسمت های شکلات آب شده، کمی ذوب شوند. مجددا ظرف شکلات را داخل ماکروویو قرار دهید و همین فرآیند را تکرار کنید. این کار را چندین مرتبه تکرار کنید تا شکلات ها کاملا ذوب شوند.

حال به کمک یک قلم مو، از شکلات آب شده بردارید و دورتادور و کف قالب سیلیکونی را با شکلات آغشته کنید. وقتی تمام دیواره ها و کف قالب را شکلاتی کردید، قالب سیلیکونی را برای چند دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا لایه اول سفت شود.

سپس قالب را از یخچال خارج کنید و مجددا به کمک قلم مو، یک لایه دیگر از شکلات آب شده اطراف و کف قالب سیلیکونی بمالید. حال قالب را برای چند دقیقه داخل یخچال قرار دهید. شکلات ها خیلی سریع سفت می شوند و زمان ۲ الی ۳ دقیقه کافی است. وقتی شکلات را به صورت دو لایه ای دورتادور قالب شکلات می مالید، باعث می شود تا لایه شکلات نسبتا ضخیم شود و موقع خارج کردن از قالب، کاسه شکلاتی ترک نخورد و خرد نشود.

حال به آرامی کاسه شکلاتی را از قالب خارج کنید.

ممکن است داخل کاسه شکلاتی کمی ناهمواری ایجاد شود که اصلا مهم نیست، چون قرار است این کاسه های شکلاتی با انواع دسرهای خوشمزه پر شوند و داخل آنها دیده نخواهد شد.

قسمت بیرونی کاسه های شکلاتی کاملا صاف و یکدست و براق است و نمای زیبایی دارند. تا جایی که ممکن است سعی کنید قسمت خارجی کاسه های شکلاتی را زیاد دستمالی نکنید چون از شفافیت آنها کم می شود و همچنین ممکن است گرمای دست باعث آب شدن شکلات شود.

این کاسه های شکلاتی خوشمزه را به تعداد دلخواه درست کنید.

کاسه های شکلاتی را می توانید داخل ظروف درب دار داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنید و در مواقع لزوم و مهمانی ها از آنها برای سرو انواع دسر استفاده کنید.

منبع: سرآشپز دلخوشی (آشپزی اختصاصی مجله اینترنتی دلخوشی)

  اخبارروزدنیا

  روانشناسی

  کودک و والدین

  قانون و عدالت

طرز تهیه دسر کاسه شکلاتی

  زناشویی

  کلاس درس

  مذهبی

  علمی

  ورزش

  موفقیت

   آموزش آشپزی

  آرایش و زیبایی

  فرهنگی هنری

  مراسم عروسی

  نکات خانه داری

  مد روز

  بازی و سرگرمی

  تفریحی گردشگری

  دنیای آموزش

  سلامتی

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

مواد اولیه برای 4 نفر:

شکلات تخته ای (شکلاتی یا شیری)دلخواه

بادکنک یک بسته

بستنی دلخواه

طرز تهیه دسر کاسه شکلاتی

میوه های تابستانی (برای تزئین) دلخواه

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه دسر کاسه شکلاتی

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

امتحان کنید و لذت ببرید-ایده ی باحالیه

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

 

 

تصور کنید یه کاسه از جنس شکلات داشته باشید که با کیک های مکعب شکل براونی و یک مشت تمشک و توت سیاه پر شده باشه و روی میوه ها هم یک گلوله بستنی وانیلی گذاشته شده باشه و روی بستنی هم یه مقدار شکلات رنده شده باشه. باورتون میشه که این کاسه ی شکلاتی با کمک یه بادکنک ساخته شده باشه؟ من که وقتی درستش کردم با دیدن نتیجه ی کار شیفته اش شدم و با خودم فکر کردم با اینکه از ترکیدن بادکنک ها متنفرم ولی این کار سرگرمی خوبیه

طرز تهیه دسر کاسه شکلاتی

من می خواستم ۲۰ تا کاسه ی شکلاتی درست کنم. شما به تعدادی که می خواین، بادکنک آماده کنید و بعد با توجه به اینکه دوست دارید کاسه هاتون چه اندازه ای باشن، به مقداری که لازمه، اونها رو باد کنید. بهتره که به اندازه ی نرمال و متوسط بادشون کنید. البته می تونید از یه بادکنک کوچیک پر از آب هم استفاده کنید، اما احتمالاً به خوبیِ بادکنک هایی که از هوا پر شدن توی شکلات غوطه ور نمی شن.

حالا شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید. اگر دو تا قابلمه که داخل هم قرار بگیرن نداشتین، می تونید شکلات ها رو روی حرارت خیلی کم قرار بدید و مدام هم بزنید تا اجازه ندید شکلات بسوزه. من برای ۲۰ تا کاسه، حدود یک کیلو شکلات استفاده کردم و در دو سری اون رو ذوب کردم. اما قسمت مهم کار: بذارید شکلات کاملاً سرد بشه! برای این کار تمام شکلات رو تو یه کاسه ای که دهانه اش گشاد باشه بریزید و هر چند دقیقه یک بار اون رو هم بزنید. زمانی که شکلات هنوز داغه بادکنک ها رو داخلش قرار ندید چون در این صورت بادکنک هاتون میترکن!

یه مقدار کاغذ مومی آماده کنید. 

 اگه هنوز حس می کنید که شکلات تون سرد نشده، بادکنک ها رو توش نذارید. من حدود ۱۵ دقیقه صبر کردم تا شکلاتم سرد شد. بعد بادکنک ها رو یکی یکی تا نیمه وارد شکلات کردم و بعدش گذاشتم شون روی کاغذ مومی. برای اینکه شکلات اضافی بادکنک ها توی ظرف بریزه اون ها رو تکون ندید، چون اون شکلات اضافی به سمت پایین سرازیر میشه و پایه ی کاسه رو درست می کنه.

بادکنک ها رو توی یه ردیف روی کاغذ قرار بدید. بذارید شکلات روی بادکنک ها کاملاً سفت بشه. اما اگه نمی تونید صبر کنید یا وقت تون کمه، می تونید اون ها رو حداکثر ۱۰ دقیقه توی یخچال بذارید. حواستون باشه که بیشتر از ۱۰ دقیقه نشه چون اون وقت جدا کردن شکلات از بادکنک ها سخت میشه.

الان زمان سوراخ کردن بادکنک هاست! بهتره که از یه چاقوی کند برای این کار استفاده کنید. من چون از صدای ترکیدن بادکنک می ترسم، مجبور شدم از قیچی استفاده کنم. اینطوری به جای اینکه بادکنک با صدای زیادی بترکه، فقط هوای داخلش با صدای کمی خالی میشه. سعی کنید با دقت بادکنک ها رو از کاسه ها جدا کنید. من موقعی که داشتم هوای بادکنک ها رو خالی می کردم، بعضی از کاسه هام خراب شدن. دلیلش این بود که لایه ی شکلات به خصوص توی لبه های بالایی خیلی ضخیم نبود.

اینجا خیلی شلوغ شد! اما در عوض یه عالمه کاسه داریم! اگه متوجه شدید که حفره ای روی پایه ی هر کدوم از کاسه ها هست، می تونید اون رو با مقداری شکلات بپوشونید.

حالا هر کدوم از کاسه ها رو با چند تیکه کیک براونی پر کنید.

بعد یه مشت تمشک و توت سیاه روش بریزید.

و حالا یه گلوله بستنی وانیلی.

و آخر سر هم یه مقدار شکلات رنده شده روی بستنی بپاشید. شاید دفعه ی دیگه برای روش سس شکلات درست کردم!

 

نوش جان

 

 

++++++++++++++

++++++++++++++

++++++++++++++

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

طرز تهیه دسر کاسه شکلاتی
طرز تهیه دسر کاسه شکلاتی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *