مواد لازم قیمه نثار برای صد نفر

دوره مقدماتی php
مواد لازم قیمه نثار برای صد نفر
مواد لازم قیمه نثار برای صد نفر



سال نو رو شیرین تر از همیشه جشن بگیرید.

تجربه ی بافت و طعمی متفاوت

هدیه ای جذاب و دوست داشتنی

یلدا رو با این دسر خوشمزه جذابتر کنید.

دوره مقدماتی php

مواد لازم قیمه نثار برای صد نفر

غذای ساده و زیبا فقط با کمی حوصله

مزه ی خوب سلامتی

دسر فرانسوی با طعم رویایی

جشن رنگها و طعم ها با چاشنی عشق

بافت و طعمی که تک و عالیه.

یه روش ساده و خونگی

اگر مايليد که مطالب اين سايت را درون ايميل خود دريافت کنيد، آدرس خود را وارد کرده و بر روي دکمه ي عضويت کليک کنيد. ایمیل شما نزد ما محفوظ است و استفاده دیگری از آن نمی شود.

مواد لازم قیمه نثار برای صد نفر

آرایش

مدل مو

مدل لباس

در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه قیمه نثار را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

قیمه نثار

قیمه نثار غذای محلی قزوینی است. در قزوین ادویه ای موجود هست که مخصوص خورش قیمه نثار  است که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی نهایت خوش طعم و خوش عطر می شود. این غذا درگذشته جزو غذاهای مجلسی به شمار می آمد و در عروسی ها هم به عنوان شام عروسی  همراه با سبزی خوردن سرو می شده. با آکاایران همراه شوید تا طرز تهیه این خورش خوشمزه را فراگیرید.

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

گوشت مغز ران گوسفندی                       500 گرم

برنج                                                        6 پیمانه

زرشک                                                    2 قاشق غذاخوری

شکر                                                      1 قاشق‏ غذاخوری

پیاز داغ                                                   2 قاشق‏ غذاخوری

رب گوجه ‏فرنگی                                     1 قاشق‏ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده                        1 قاشق‏ غذاخوری

خلال بادام                                              1 قاشق ‏غذاخوری

خلال پسته                                            1 قاشق‏ غذاخوری

گلاب                                                     1 قاشق‏ غذاخوری

دارچین، هل، زیره                                1 قاشق‏ غذاخوری

کره                                                      100 گرم

زعفران آب گرفته غلیظ                        1 قاشق‏ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه                            به میزان لازم

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید. زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید. سپس آن را در دیس برگردانید. در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.
انرژی کل: 3500 کیلو کالری

امیدواریم با تهیه این خورش قیمه نثار خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

مواد لازم قیمه نثار برای صد نفر

نـوش جان

گردآوری: آشپزی آکا

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

غذایی تشریفاتی، در نهایت خوش عطری
قیمه نثار اصالتاً غذایی قزوینی است که در گویش عامیانه به غلط قیمه نساء خوانده می شود. در قزوین ادویه ای موجود است به نام ادویه مخصوص قیمه نثار که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی نهایت خوش عطر می شود. این غذا در گذشته جزو غذاهای تشریفاتی محسوب می شد و در عروسی ها به عنوان شام عروسی همراه با سبزی خوردن سرو می شد.

© 2014-2019 تمامی حقوق این سایت متعلق به گروه سانازسانیا و برای این گروه محفوظ است.

مواد لازم قیمه نثار برای صد نفر
مواد لازم قیمه نثار برای صد نفر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *