مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش

دوره مقدماتی php
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش

جوجه ترش

جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.

جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر جوجه ترش تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری جوجه ترش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی جوجه ترش با پارسی دی همراه باشید.مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش

مواد لازم برای ۴ نفر

دوره مقدماتی php

دستور پخت

ابتدا سینه مرغ را تمیز کنید و آنرا به صورت قطعات مربع شکل خرد کنید ( کمی کوچکتر از قطعات جوجه کباب ) ، سپس تکه های مرغ را داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.

در مرحله بعدی ماست را در یک کاسه کوچک با زعفران به خوبی مخلوط کنید سپس به کاسه حاوی مرغ اضافه کنید. گردوها را آسیاب کنید و به همراه رب انار ، ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.

مواد را با دست زیر و رو کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و تمام تکه های گوشت مرغ را پوشش دهند. پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید درب کاسه را با یک سلفون بپوشانید و آنرا به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ طعم دار شود.

پس از گذشت ۴ ساعت کاسه را از یخچال خارج کنید و تکه های مرغ را به سیخ بکشید. اگر می خواهید کباب را در تابه درست کنید از سیخ چوبی استفاده کنید و اگر می خواهید کباب را با ذغال تهیه کنید از سیخ فلزی استفاده کنید.

برای تهیه جوجه ترش در تابه ابتدا یک تابه بزرگ و جادار روی حرارت قرار دهید و مقداری خیلی کمی روغن مایع در آن بریزید به حدی که فقط کمی چرب شود سپس سیخ ها را داخل تابه بچینید و اجازه دهید جوجه ترش با حرارت بسیار ملایم سرخ شود.

برای تهیه جوجه ترش ذغالی ابتدا منقل را آماده کنید و توجه داشته باشید که ذغال ها حتما به صورت یکدست روشن شده باشند سپس سیخ ها را روی منقل بچینید و جوجه ترش را کباب کنید. در پایان جوجه ترش را به همراه برنج و زیتون پرورده سرو کنید.

نکات پخت جوجه ترش

خیلی از کسانی که در منزل جوجه ترش درست می کنند همیشه با این مشکل مواجه می شوند که جوجه ترش خانگی شان طعمش شبیه به جوجه ترش های گیلانی نیست. یکی از نکات مهم در تهیه جوجه ترش رب انار است.

در صورتی که تمایل دارید جوجه ترش شما شبیه جوجه ترش های رستوران های شمال کشور شود باید از رب انار مرغوب شمالی با طعم ترش استفاده کنید. استفاده از رب انار نامرغوب یا رب انار شیرین باعث می شود طعم جوجه ترش شما خیلی عالی نشود.

یکی دیگر از نکاتی که در تهیه جوجه ترش های گیلانی به کار می رود این است که در برخی رستوران ها برای طعم دار کردن جوجه ها از آب انار و آب نارنج تازه استفاده می شود که این موضوع باعث خوشمزه تر شدن جوجه ها می شود. مطالب پیشنهادی

جوجه ترش یکی از غذاهای خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود. این غذا شباهت زیادی به جوجه کباب دارد و تفاوت آن با جوجه کباب در نحوه پخت و برخی از مواد تشکیل دهنده است. این غذای خوشمزه مانند جوجه کباب نیازی به منقل و ذغال ندارد و در تابه می توانید آنرا تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر جوجه ترش تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه جوجه ترش در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا گوشت مرغ را از استخوان جدا می کنیم و به شکل جوجه کباب قطعه قطعه می کنیم. قطعات جوجه را در یک کاسه بزرگ می ریزیم ، سپس سیر ، پیاز و فلفل دلمه ای را خلالی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. آبلیمو را هم اضافه می کنیم.

و پس از آن نمک ، فلفل و روغن زیتون را به مواد اضافه می کنیم. مواد را کاملا مخلوط می کنیم تا به تمام قسمت های گوشت مرغ برسند. پس از اینکار مواد را در یک ظرف درب دار می گذاریم و برای مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شوند.

پس از گذشت این مدت جوجه ها را از یخچال خارج می کنیم و سیخ می کنیم. برای جوجه ترش باید از سیخ چوبی استفاده کنیم. بهتر است سیخ ها را کمی با روغن چرب کنیم تا هنگام آماده شدن کباب ، گوشت مرغ به سیخ نچسبد و به راحتی جدا شود.مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش

یک تابه چدنی روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. سیخ ها را در تابه می چینیم و اجازه می دهیم جوجه ها با حرارت بسیار ملایم سرخ شوند. برای تهیه سس جوجه ترش ، گردو را می سابیم و داخل یک کاسه می ریزیم.

پس از آن آب نارنج را اضافه می کنیم و در پایان سبزیجات معطر را ساطوری خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم ، مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس آماده شود. پس از آماده شدن جوجه ها سس را روی جوجه ها می ریزیم و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه با جوجه ها بپزد.

من درست کردم البته به جای آب نارنج رب نارنج اضافه کردم، خیلی خوشمزه شد ممنون از دستور غذاهای ساده و کاربردیتون

سلام و عرض ادب خوشحالیم که آموزش ها مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *