مواد لازم براي تهيه پيتزا مرغ

دوره مقدماتی php
مواد لازم براي تهيه پيتزا مرغ
مواد لازم براي تهيه پيتزا مرغ

پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان می باشد. پیتزا قارچ و مرغ کاری هم مانند دیگر پیتزاها اصالتی ایتالیایی دارد و اصلی ترین مواد تشکیل دهنده آن گوشت مرغ ، قارچ ، پنیر پیتزا و سس کچاپ هستند.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر پیتزا مرغ و قارچ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری پیتزا مرغ و قارچ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی پیتزا مرغ و قارچ با پرتال پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم براي تهيه پيتزا مرغ

دوره مقدماتی php

دستور پخت

برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ ابتدا خمیر پیتزا را آماده می کنیم و می گذاریم تا ور بیاید.سپس در قابلمه ای آب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت زیاد تا زودتر به جوش بیاید و بعد پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم

و زمانی که آب به جوش آمد سینه مرغ و پیاز را با هم داخل آب در حال جوش قرار می دهیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم سپس درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به طور کامل پخته شود.

پس از گذشت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه از پخت سینه های مرغ کمی نمک به آن اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم و سینه ها را با کفگیر از قابلمه بیرون می آوریم ودر آبکش قرار می دهیم تا خنک شوند. ( آب مرغ را می توانیم نگهداری کنیم و با آن سوپ تهیه کنیم. )

آن وقت سینه ها را روی تخته آشپزخانه ریش ریش می کنیم. فلفل دلمه ای ها را نیز می شوییم و داخل آن ها را خالی می کنیم و نگینی خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم.قارچ ها را نیز با دستمالی نمدار تمیز کرده و سریع آبکش می کنیم

و حلقه حلقه برش می زنیم و با قلم مو آشپزخانه کف تابه ای را چرب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و قارچ ها را در داخل تابه می ریزیم و فلفل دلمه ای ها را نیز اضافه می کنیمو تفت می دهیم تا قارچ ها سبک شوند

و مرغ های ریش شده را نیز می افزاییم و ادویه کاری ، نمک ، فلفل سیاه نیز روی مواد می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم و از روی حرارت تابه را بر می داریم ولی همچنان به تفت دادن ادامه می دهیم زیرا تابه داغ است

و اگر مواد رها شوند امکان دارد مرغ ها سوخاری و سفت شوند و یا قارچ ها سرخ شوند. سپس خمیر پیتزا را با حداکثر ۲ سانتی متر قطر آن روی سینی فر پهن می کنیم و روی آن را با وردنه مرتب و هم سطح می کنیم

و روی خمیر را با سس کاملا پوشش می دهیم و مواد داخل تابه را با قاشق روی خمیر می ریزیم تا کاملا از مواد پوشیده شود و در آخر روی مواد کمی آویشن می پاشیم.سینی را داخل فر قرار می دهیم و فر را روشن می کنیم

و روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه پیتزا آماده شود. زمانی که خمیر پیتزا پخت یعنی ۲۰ دقیقه پس از گذاشتن پیتزا داخل فر،سینی فر را بیرون می آوریم و در آخر پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم و مجددا سینی را داخل فر قرار می دهیم

تا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر پنیر نیز روی مواد آب شود و پیتزای خیلی خوب و خوش طعمی داشته باشید.پس از پخت ۳۰ دقیقه پیتزا و آب شدن کامل پنیر پیتزا،سینی فر را بیرون می اوریم و پیتزای داغ تازه را با سس قرمز نوش جان کنید.

خورش مرغ

خورش مرغ یکی از مرسوم ترین خورش های ایرانی است که تقریبا همیشه در کنار زرشک پلو سرو می شود و با نام زرشک پلو با مرغ شناخته می شود. این خورش خوشمزه از غذاهایی محسوب می شود که اگر خوب پخته شود تقریبا همه آنرا می پسندند.

خورش مرغ از محبوب ترین غذاهای مجلسی ایرانی نیز محسوب می شود و در مراسمات مختلف از عزا گرفته تا عروسی سرو می شود. جالب است بدانید گوشت مرغ خواص زیادی دارد که می توانید با تهیه خورشت مرغ از این خواص بهره مند شوید.

برخی افراد دوست دارند این خورش را به صورت خیلی غلیظ و تقریبا بدون آب تهیه کنند که برای این منظور خورش باید بیشتر روی حرارت بماند. اگر دوست دارید از آب مرغ در کنار این خورش خوشمزه بهره ببرید در زمان اضافه کردن آب یک لیوان بیشتر آب اضافه کنید.

مواد لازم براي تهيه پيتزا مرغ

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورشت مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش مرغ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلالی نازک خرد کنید سپس یک تابه لبه دار یا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خلال شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.

ادامه مطلب

پس از اینکه پیاز کمی نرم شد مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند. حرارت زیر تابه را ملایم تر کنید و قطعات مرغ را داخل تابه بچینید. هر طرف هر قطعه مرغ را ۵ دقیقه سرخ کنید.

پس از اینکه مرغ ها به خوبی سرخ شدند هویج را به صورت حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. پس از اینکه هویج را ۲ دقیقه تفت دادید رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید تا کاملا سرخ شود.

سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود که طعم و بوی خامی آن گرفته شود و در پایان پخت خورش روی طعم و عطر غذا تاثیر منفی نگذارد. علاوه بر این مورد سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود رنگ خورش در پایان پخت خوشرنگ تر شود.

ادامه مطلب

پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آنرا بگذارید تا مرغ به طور کامل مغز پخت شود. حدود یک ساعت زمان نیاز است تا خورش مرغ آماده سرو شود.

در این مدت می توانید سیب زمینی را آماده کنید ، برای این منظور سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کنید سپس با آب سرد بشویید و خشک کنید تا نشاسته های روی سطح سیب زمینی ها از بین برود و در هنگام سرخ کردن به هم نچسبند.

در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید ، پس از داغ شدن روغن سیب زمینی ها را سرخ کنید. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید و به همراه زرشک پلو سرو کنید.

ادامه مطلب

بورانی یکی از پیش غذاهای خوشمزه می باشد که در کنار غذاهای ایرانی سرو می شود . این پیش غذا می تواند با سبزیجاتی همچون اسفناج , بادمجان و لبو تهیه شود .در ادامه نکات درست کردن بورانی را می خوانید.

قطایف یک نوع شیرینی خوشمزه است که مخصوص کشورهای عربی می باشد و بیشتر در ماه رمضان آن را درست می کنند .برای دانستن طرز تهیه این شیرینی با ما همراه باشید.

سالاد ها یکی از پیش غذاهای خوشمزه و پر کاریرد میز غذا است و دارای تنوع بالایی هستند در این میان سالاد اندونزی جای خود را بیش از پیش در میهمانی های ایرانی ها باز کرده است در این مطلب طرز تهیه این سالاد خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم

خاکشیر و لیمو ترکیب بسیار خوبی برای رفع عطش در روزهای گرم تابستان هستند در این مطلب طرز تهیه یک شربت ضدعطش خوشمزه را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم

قطایف یک نوع شیرینی خوشمزه است که مخصوص کشورهای عربی می باشد و بیشتر در ماه رمضان آن را درست می کنند .برای دانستن طرز تهیه این شیرینی با ما همراه باشید.

مواد لازم براي تهيه پيتزا مرغ

ترشیجات مزه غذا هستند ما در این مطلب سعی کرده ایم طرز تهیه یک ترشی مخمر شده خوشمزه به نام کیم چی کره ای را برای شما عزیزان آموزش دهیم

جوجه کباب یکی از غذاهای لذیذ و پر طرفداری است گاهی به علت کمبود وقت مجبورید جوجه کباب خوشمزه درون فر آماده کنید ما به شما طرز تهیه جوجه کباب درون فر را برای شما آموزش خواهیم داد

کویی یکی از آش های معروف مردم گیلان است که برای تهیه آن از کدو حلوایی استفاده می شود . برای دانستن روش پخت این آش خوشمزه با ما همراه باشید.

نازخاتون به علت داشتن انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی موجب تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و مو می‌شود.در ادامه با آموزش و خواص این غذای شمالی بیشتر اشنا خواهیم شد

فلافل در اصل یک غذای لبنانی است که با ادویه های خاصی تهیه می شود ما در این مطلب نکات هایی پیرامون درست کردن یک فلافل خوشمره را برایتان آماده کرده ایم

در طبخ غذای نذری باید نکات بهداشتی را رعایت کرده و از مواد تازه استفاده کرده تا با غذای سالم از مهمانان پذیرایی کنیم

قطایف یک نوع شیرینی خوشمزه است که مخصوص کشورهای عربی می باشد و بیشتر در ماه رمضان آن را درست می کنند .برای دانستن طرز تهیه این شیرینی با ما همراه باشید.

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

مواد لازم براي تهيه پيتزا مرغ
مواد لازم براي تهيه پيتزا مرغ
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *