مضرات ترب سياه در بارداري

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی

خواص ترب سیاه در بارداری

خواص ترب سیاه در بارداری

‫ترب سیاه , خواص ‫ترب سیاه , فواید ‫ترب سیاه , مضرات‫ ترب سیاه

ترب سیاهترب گیاهی است یک ساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می‌رسد. برگ‌های آن پهن، ناصاف، کرک‌دار با بریدگی‌های نامنظم است. ترب سیاهگل‌های آن به رنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش است که در انتهای شاخه ظاهر می‌شود. به طور کلی دو نوع ترب وجود دارد:

دوره مقدماتی php

ترب سیاه که معمولاً در پائیز برداشت می‌شود.
تربچه که به رنگ‌های مختلف قرمز و و صورتی و به صورت‌های دراز و گرد وجود دارد.
خوردن ترب سیاه را جدی بگیرید

‫ترب سیاه , خواص ‫ترب سیاه , فواید ‫ترب سیاه , مضرات‫ ترب سیاه

خوردن ترب سیاه را جدی بگیرید

ترب سیاهماساژ عضو سرمازده با جوشانده ترب سبب التیام التهابات سرمازدگی می‌شود. خلاصه آن ترب گیاهی مقوی و درمان کننده اختلالات گوارشی و صفراوی، کلیوی،‌تنفسی و پوستی است و دردهای مفصلی را تسکین می‌دهد.ترب سیاهنیز بی‌خوابی،یرقان ، سل،روماتیسم و سنگ کلیه و عفونت دندانها را بر طرف می سازد.

خوردن ترب سیاه را جدی بگیرید

 

 

ترب سیاهترب کلیه را فعال کرده و بر حجم ادرار می‌افزاید و آب ساقه‌های ترب دفع کننده مثانه است. ترب سیاهجوشانده تخم ترب، درد و ورم کلیه را درمان می‌کند و خیسانده ترب درمان کنده برونشیت ، تنگی نفس و سرفه‌های خلط دار مزمن است وسرفه‌های مزمن را درمان می‌کند.

خوردن ترب سیاه را جدی بگیرید

‫ترب سیاه , خواص ‫ترب سیاه , فواید ‫ترب سیاه , مضرات‫ ترب سیاه

خوردن ترب سیاه را جدی بگیرید

لازم به ذکر است که به این ترتیب که این ترب موجب افزایش ترشح و دفع صفرا می‌ گردد. نقطه‌ی قوت دیگر ترب سیاه این است که موجب سم‌‎زدایی از کبد می‌شود. ترب سیاهالبته زمانی که به عنوان مثال داروی زیادی می‌خورید بعد از آن لازم است.

 

نظر

نام *

ایمیل (بدون www) *

در صورتی که کسی به نظر من پاسخ دهد به ایمیل من ارسال شود.

دعا زبان بند ، حذف موقت اکانت اینستاگرام ، متن اینستاگرام ، تعبیرخواب خون ، رمان بدون سانسور ، علیرضا آذر

نقشه سایت | چکیده سایت |
کپی برداری مطالب آزاد است اما درج منبع نشانه معرفت شماست! |
بهینه سازی و صعود توسط میهن بک لینک (خرید بک لینک)

خواص ترب نقلی خواص ترب سیاه خواص ترب سفید خواص ترب در طب سنتی ترب گیاهی است یک ساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می رسد. برگهای آن پهن، ناصاف، کرک دارو با بریدگی های نامنظم است. گلهای آن به رنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش است که درانتهای شاخه ظاهر می شود.


 


 


 


گیاه ترب چیست ؟


 

ترب یا تربچه وحشی گیاهی از تیره شب‌ بویان است. این گیاه یک‌ساله که ارتفاع ساقه آن تا بک متر می‌رسد، دارای  برگ‌های پهن ، ناصاف ، کرک دار و بربدگی‌های نامنظم می‌باشد. گل‌های آن به رنگ سفبد، زرد روشن، آبی روشن و بنفش هستند که درانتهای شاخه‌ها ظاهر می‌شوند. نخستین بار، پیش از زمان امپراتوری روم  گیاه ترب در قاره اروپا پرورش یافت. این گیاه که امروزه در سرتاسر جهان کشت و مصرف می‌شود، گیاهی است با ریشه قرمز و برگ‌های خشن و کرکدار که در قسمت برگ‌، مقادیر زیادی آهن دارد. ترب‌ با توجه به اندازه، رنگ و زمان لازم برای کشت به انواع و گونه‌های مختلفی تقسیم‌بندی می‌شوند. برخی از ترب‌ها به منظور تهیه دانه کاشته می‌شوند و از برخی دیگر، در صنعت دانه‌های روغنی استفاده می‌شود.


 


 


خواص انواع ترب:


 

در ابتدای قرن بیستم اثر مفید ترب برای معالجه بیماری ‌های کلیوی و تصفیه کلیه، توسط پزشکان سنتی ایران شناخته شد. ترب کوهی به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی به عنوان ضدباکتری، ضد قارچ و ضد ویروس عمل می‌ کند و مانع از بروز عفونت های راه تنفسی و مجاری ادرار می‌ شود. ترب سیاه مانع بروز سنگ مثانه می‌ شود، به‌ علاوه از انسداد مجاری تنفسی جلوگیری می ‌کند.


 

ترب به دفع  سنگ های صفراوی کمک می ‌کند. برای این منظور از ترب به صورت زیر استفاده کنید:


 

در یک ترب بزرگ حفره ای ایجاد کرده و همچنین در ته آن هم سوراخ ریزی به وجود آورید به طوری که آب قطره قطره از آن خارج شود. سپس مقداری شکر در حفره ریخته و آن را با آب پر کنید و ترب را در دهانه شیشه یا استکانی قرار دهید که آب آن قطره قطره از سوراخ ریز ته ترب خارج شده و در داخل شیشه یا استکان پُر شود. این آب را چند بار در روز بنوشید.

ترب از دسته مواد غذایی اشتهاآور می ‌باشد که این خاصیت به ‌دلیل دارا بودن ویتامین ‌های گروه B است.


 

عصاره ریشه آن برای تسکین سرفه و بهبود اسهال مفید است.


 

آنزیم‌ های گیاهی(دیاستاز) موجود در آن به هضم کبوهیدرات هادر غذا کمک می ‌کنند و مصرف برگ ترب همراه غذا توصیه می‌ شود.


 

مخلوط عصاره ریشه، برگ، گل و تخم آن برای تسکین  دردهای روماتیسمی مفید است.


 

ریشه و تخم ترب باعث نرم شدن سینه، ازدیاد ترشح ادرار و تقویت معده می ‌شود.


 

محتوای فیبر محلول موجود در ترب به تنظیم حرکات دستگاه گوارش کمک می‌ کند و مانع بروز سرطان کولون  می ‌شود.


 

ترب باعث تقویت پیاز مو مخصوصا در محل‌ هایی که دچار ریزش شده است می‌ گردد.


 

جویدن برگ ترب به محکم کردن لثه‌ ها کمک می‌ کند و بوی بد دهان را از بین می ‌برد.


 

ریشه ترب ایجاد نفخ می ‌کند، اما در مقابل تخم ترب سبب تحلیل نفخ  می‌ گردد.


 


 


خواص ترب سیاه دوست دستگاه گوارش و کبد


 

در طب گیاهی و سنتی ترب سیاه شهرت زیادی برای حفظ سلامت روده‌ها دارد. از سالیان قبل خواص ترب سیاه روی سیستم گوارشی و به ویژه برای تنظیم عملکرد صفرا کاملا شناخته شده است. به این ترتیب که این ترب باعث افزایش ترشح و دفع صفرا می‌شود. نقطه‌ی قوت دیگر ترب سیاه این است که باعث سم‌‎زدایی از کبد می‌شود. زمانی که به عنوان مثال داروی زیادی می‌خورید بعد از آن لازم است که به فکر سم‌زدایی از این عضو حساس بدن باشید. این ترب همچنین خاصیت ملینی جزیی نیز دارد. توجه داشته باشید در صورت انسداد مجاری صفراوی نباید از ترب سیاه استفاده کرد.


 


خواص ترب سیاه برای مقابله با سرفه


 

امان از زمانی که سرفه‌های پی در پی راه نفس آدم را بند می‌آورد. در این صورت هیچ‌چیز به اندازه‌ی ترب سیاه یک درمان مفید و طبیعی نیست. شربت ترب سیاه باعث می‌شود که مخاط برونشیت روان شده و دفع شود. به همین دلیل هم برای درمان سرفه و مشکلات تنفسی فوق‌العاده است.


 


 


مقابله با سنگ کلیه با خواص ترب


 

برای دفع سنگ کیسه صفرا و سرفه‌های تشنج‌آور از ترب به این صورت استفاده کنید: در یک ترب بزرگ حفره ایجاد کرده و همچنین در ته آن هم سوراخ ریزی به وجود آورید، به طوری که آب قطره‌قطره از آن خارج شود. سپس مقادیر شکر در حفره ریخته و آن را با آب پر کنید و ترب را در دهانه شیشه یا استکانی قرار دهید که آب آن قطره‌قطره از سوراخ ریز ته ترب خارج‌شده و در داخل شیشه یا استکان پر شود. این آب را چند بار در روز بنوشید.


 


خواص ترب و بارداری


 

فقط کافیست چند روز ترب را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا جنین به خوبی رشد کند و تمام مواد مغذی لازم را دریافت کند. تربچه منبع غنی از کلسیم می باشد.کلسیم برای رشد استخوان ها و دندان های جنین بسیار ضروری می باشد.همچنین تربچه منبع عالی اسیدفولیک محسوب می شود که یک ماده مغذی برای تمام زنان باردار می باشد.اگر سطوح اسیدفولیک در بدن جنین کافی باشد ، از هر نوع نقص ایمنی در امان می باشد. ترب ها حاوی پتاسیم ، آهن ، ویتامین ث می باشند و می توانند بی نهایت برای زن باردار مفید باشند.


 


 


 


 

خواص ترب برای لاغری,خواص ترب برای پوست,خواص ترب برای دیابت

خواص ترب برای لاغری,خواص ترب برای پوست,خواص ترب برای دیابت

خواص ترب برای لاغری,خواص ترب برای پوست,خواص ترب برای دیابت


 


 


 

نظر

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب با ذكر منبع و لینک فعال بلامانع است

بهداشت سلامت | رژیم غذایی لاغری چاقی دکتر کرمانی

همانطور که در بسیاری از سالن های ورزشی مشاهده می کنیم، برخی افراد می توانند بدون نیاز به هیچگونه تلاش

  دانگ فنگ H30 کراس از محصولات جدید مونتاژ ایران خودرو است . دانگ فنگ از چهار خودروساز بزرگ چین،

دانشمندان هشدار داده اند که حتی مواد ضدعفونی کننده فوق العاده قوی بیمارستانی نیز اثر خود را در برابر ابر

اهمیت مدل بینی در عمل زیبایی بینی چیست ؟ گاه دیده می شود که فردی برای عمل جراحی بینی به جراح بینی

براوردها نشان می دهند که تا سال ۲۰۳۰، احتمالا مرگ و میر ناشی از سرطان ریه در میان زنان به

شواهد تحقیقاتی جدید، نشان می دهند که قهوه می تواند اثرات محافظتی بر سلامت فرد داشته باشد. این نوشیدنی مورد

عدم تعادل در مهارت های حرکتی بیماران مبتلا به پارکینسون ناشی از کاهش تولید دوپامین است، اما محققان ژاپنی در

یک مطالعه جدید که توسط محققان دانشگاه استنفورد کالیفرنیا انجام شده نشان می دهد که غذاهای رایج می توانند موجب



آرایش

مدل مو

مدل لباس

اخبار

سبزی خردکن

یکی از اصول طبیعت درمانگران در پیشنهادهای گیاهی که برای بیماری‌های مختلف به بیماران می‌دهند این است که همه داروهای گیاهی کاملاً بی‌خطر نیستند و برای استفاده بیشتر و بهره از گیاهان باید ابتدا برخی از اطلاعات اساسی را درباره آن‌ها کسب کنیم. به عبارت دیگر اگرچه به خاطر این که ترکیبات مۆثر داروهای گیاهی نسبت به داروهای شیمیایی رقیق‌تر و در نتیجه اثرات جانبی آن‌ها کمتر است اما همچنان باید در استفاده از داروهای گیاهی با احتیاط عمل کرد. یکی از نخستین دستورات احتیاطی در این زمینه توجه به این مسئله است که تا وقتی کاملاً مطمئن نشده‌اید که گیاهی برایتان مناسب است آن را مصرف نکنید و در این باره هیچ‌کس مثل یک متخصص این حوزه نمی‌تواند کمک‌کننده باشد. در این میان گاهی عوارض استفاده سرخود از برخی از داروهای گیاهی می‌تواند نتایج بسیار بدی به همراه داشته باشد. یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است. مهم‌ترین دلیل این موضوع این است که برخی از گیاهان باعث سقط جنین می‌شوند.

 

* از نگاه برخی از متخصصان طبیعت درمانگر، زنان باردار باید از خوردن گیاهانی چون پوست ریشه زرشک، بابونه گاوی، افسنطین، پونه معطر، سداب، فلوس، کدو تلخ، جعفری فرنگی، سنبل چینی، نعناع کوهی و مینا پرهیز کنند.

* از جمله ممنوعیت‌های گیاهی زنان باردار همچنین استفاده از کافئین است چرا که از نظر علمی ارتباط مستقیم بین مصرف کافئین در دوران بارداری و سقط جنین ثابت شده است. خوردن 163 میلی گرم کافئین در روز معادل یک یا دو فنجان قهوه، خطر سقط جنین را تا دو برابر افزایش می‌دهد.

* زنان باردار بایستی از خوردن گیاه بولاغ اوتی خودداری نمایند چون ممکن است باعث سقط جنین شود.

* برای زن آبستن افراط در کلیه خوراکی‌ها ممنوع است و نباید هیچ غذایی را خارج از اندازه بخورد. تنوع بهترین روشی است که زن آبستن بکار بسته و از تمام خوراکی‌ها استفاده نماید.

از نگاه برخی از متخصصان طبیعت درمانگر، زنان باردار باید از خوردن گیاهانی

چون پوست ریشه زرشک، بابونه گاوی، افسنطین، پونه معطر، سداب، فلوس،

کدو تلخ، جعفری فرنگی، سنبل چینی، نعناع کوهی و مینا پرهیز کنند

* غذاهای مانده مخصوصاً غذاهای گوشتی برای زن آبستن بدترین سم‌هاست. خوردن موادی مثل کالباس، سوسیس، ژامبون و ساردین و سایر کنسروها و ماهی مانده به کلی ممنوع است.

* بانوان حامله چنانچه کرفس میل نمایند، ممکن است نوزادشان دچار ناراحتی‌های عصبی، مخصوصاً حملات شبه صرع گردد.

* بانوان باردار نباید سیاه دانه مصرف کنند زیرا قاعده آور و سقط کننده جنین است.

* خوردن جعفری برای زن آبستن جایز نیست.

 

مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد زنان باردار به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کند. زرشک و زعفران برای زنان باردار خطرات جبران ناپذیری دارد و سقط کودکشان را به دنبال دارد. به گزارش گوگل هلث، در طی آزمایشاتی که روی 150 زن انجام شد دانشمندان دریافته‌اند کسانی که در سه ماهه اول بارداری زرشک و زعفران مصرف می‌کنند جان کودکشان در خطر می‌افتد و دچار زایمان زودرس نیز می‌شوند.

نتایج تحقیقات پژوهشگران حاکی است که این دارو سبب انقباض عضله‌ها می‌شود و حتی مصرف آن تنفس مادران را نیز با مشکل دچار می‌کند.

گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درمان بیماری‌های گوارشی به خصوص نفخ محسوب می‌شود. گلپر، هضم‌کننده غذا و تقویت‌کننده معده است. برای بهره بردن از خواص ضدنفخ گلپر، بهتر است یک گرم از پودر دانه‌های این گیاه را همراه رازیانه بعد از غذا و با آخرین لقمه به اندازه نصف قاشق غذاخوری بخورید.

از آنجا که گلپر طبیعت گرم و خشکی دارد، افراد گرم مزاج باید دانه‌های این گیاه را یک شب در سرکه بخوابانند و بعد از 24 ساعت و خشک شدن دانه‌ها، آن را در روز، پودر و استفاده کنند. غیر از خواص درمانی از دیگر کاربردهای گلپر در طب سنتی، تلطیف گوشت‌ها به خصوص گوشت آبزیان و ماهی است و توصیه می‌شود به عنوان ادویه در پخت ماهی از گلپر استفاده کنید.

اما مصرف بیش از 2 گرم گلپر در روز در دوران بارداری به خصوص 3 ماهه اول جایز نیست زیرا باعث سقط جنین می‌شود. گاهی مصرف گلپر در افراد گرم مزاج باعث سردرد می‌شود، در این صورت می‌توانند گلاب بو کنند تا سردردشان رفع شود.

منابع:

دنیای سلامت

باشگاه خبرنگاران

سلامتیران – دکتر مهرداد کریمی، متخصص طب سنتی

تبیان

10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *