مصرف پنیرک در کودکان

دوره مقدماتی php
مصرف پنیرک در کودکان
مصرف پنیرک در کودکان

ایسنا/خراسان رضوی یک متخصص گیاهان دارویی گفت: گل پنیرک در دهه‌های گذشته در طب سنتی استفاده می‌شده و تاکنون هیچ عارضه جانبی برای آن گزارش نشده است.

یک متخصص گیاهان دارویی گفت: گل پنیرک در دهه‌های گذشته در طب سنتی استفاده می‌شده و تاکنون هیچ عارضه جانبی برای آن گزارش نشده است.

دکتر شهرام امیرمرادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، اظهار کرد: دم کرده گل‌های پنیرک به دلیل داشتن “موسیلاژ”، یکی از داروهای ضد سرفه است. همچنین دارای خاصیت قابض ضعیف است و تا حدی به عنوان ضداسهال عمل می‌کند. در درمان التهاب‌های تنفسی و جوش‌های پوستی کاربرد دارد و دارای ویتامین A ، B و C است.

دوره مقدماتی php

مصرف پنیرک در کودکان

وی افزود: گل پنیرک برای رفع سردردهای شدید، دل پیچه، ورم لوزه‌ها، درد گلو و آنژین و همچنین برای رفع سوزش مجرای ادرار و تقویت رحم اثرات مفید دارد. جوشانده آن برای عفونت‌های مثانه، اسهال خونی و سرفه‌های شدید موثر و مفید است، دم کرده آن برای کسانی که دچار یبوست و دارای معده و روده‌های تنبلی هستند، توصیه می‌شود.

امیرمرادی ادامه داد: از جوشاندن گل آن در نیم لیتر آب، محلولی به دست می‌آید که اثر نرم‌ کننده در پوست بدن دارد و آرامش و نرمی خاصی به افرادی که دارای پوست حساس و لطیف هستند، می‌بخشد. گل پنیرک یکی از بهترین خنک کننده‌های بدن در تابستان است، همچنین برای کاهش تب در نوزادان و کودکان و کاهش سرفه کاربرد دارد.

وی بیان کرد: برای تسکین ناراحتی‌های ناشی از تابش گرمای خورشید و آفتاب‌زدگی، جوشانده 500 گرم گل گیاه را در یک لیتر آب تهیه کرده و پس از صاف کردن به ملایمت در محل سوختگی قرار دهید.

این متخصص گیاهان دارویی در خصوص تهیه چای پنیرک گفت: دو گرم از گل‌های پنیرک را در یک لیوان آب سرد ریخته و حداکثر 5 دقیقه جوشانده شود. همچنین می‌توان بر روی همین مقدار گل، یک لیوان آب در حال جوشیدن ریخته و پس از 15 دقیقه، صاف کرد. توجه شود که گل‌ها را نباید بیش از پنج دقیقه جوشاند زیرا خواص آن از بین می‌رود. روزانه سه تا چهار بار می‌توان از این دمنوش استفاده کرد.

امیرمرادی با اشاره به طرز تهیه شربت پنیرک با اثرات خنک کنندگی بدن، توضیح داد: مقدار 10 گرم از گل پنیرک را می‌توان به مدت 10 تا 15 دقیقه در آب ولرم قرار داده تا رنگ آبی، به طور کامل از گلبرگ‌های پنیرک خارج و به آب منتقل شود. مایع به دست آمده را صاف کرده و همراه با مقداری عرق بهارنارنج و یا گلاب و کمی شکر مخلوط شود. بهتر است شربت پنیرک جهت حفظ خواص دارویی آن به صورت تازه، تهیه و مصرف شود.


انتهای پیام

سید جواد علوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا درباره آداب مصرف گیاهان دارویی اظهار داشت: برخی گمان می‌کنند که گیاهان دارویی و داروهایی که پایه گیاهی دارند، نمی‌توانند مشکلی برای سلامتی ایجاد کنند و بر این باورند که مصرف گیاهان دارویی، اگر فایده نداشته باشد، ضرر هم ندارد؛ در حالی که گیاهان دارویی و داروهای گیاهی هم مانند هر داروی شیمیایی، عوارض خاص خودشان را دارند و لازم است پیش از مصرف، نسبت به آنها آگاهی کافی پیدا شود.

وی ادامه داد: حتی اگر قرار باشد ماده‌ای مانند آب به‌عنوان دارو مصرف شود، باید نکات و ضوابط مربوط به داروها را در نظر داشت, مواد گیاهی ممکن است به‌عنوان غذا هم مصرف شود؛ زمانی که از این مواد به‌عنوان دارو استفاده می‌شود، باید آنها را بر اساس نظر فردی متخصص، در زمانهای مشخص، و به‌مقدار معین مصرف کرد, متخصص پس از بررسی وضعیت سلامت فرد، بیماریهایی که دارد و داروهای دیگری که مصرف می‌کند، نوع، مقدار و روش مصرف داروی گیاهی مورد نظر را تعیین می‌کند و به بیمار درباره احتمال بروز عوارض نیز توضیح لازم را می‌دهد تا بیمار بداند در صورت بروز عوارض، چه اقداماتی باید انجام دهد.

این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: داروهای گیاهی معمولاً نسبت به داروهای شیمیایی ایمنی بیشتری دارند اما با این حال نباید خودسرانه این داروها را مصرف کرد چرا که مصرف خودسرانه این داروها، می‌تواند عوارض ناگواری به‌جای بگذارد برای نمونه، مصرف خودسرانه گل‌گاوزبان به‌عنوان دارو، برای کسانی که فشار خون بالایی دارند، مضر است؛ یا زنجبیل می‌تواند برای کسانی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می‌کنند، مشکل ایجاد کند.

علوی بیان کرد: همه فرآورده‌های گیاهی احتمال ایجاد حساسیت دارند, بسیاری از فرآورده‌های گیاهی (با مقادیر دارویی) در دوران بارداری منع مصرف دارند و ممکن است باعث وارد آمدن صدمه به جنین شوند بنابراین حتماً پیش از مصرف هر نوع گیاه دارویی یا داروی گیاهی در دوران بارداری و حتی شیردهی باید با پزشک یا متخصص طب و داروسازی سنتی مشورت کرد همچنین مصرف ترکیبات گیاهی، به‌ویژه در کودکان زیر 2 سال, می‌تواند باعث بروز مشکلاتی مانند واکنش‌های حساسیتی شود؛ بنابراین در این موارد باید احتیاط کرد.

انتهای پیام/*

برخی از کودکان به نوشیدن چای یا قهوه زمانی که والدینشان از این نوشیدنی ها استفاده می کنند، علاقه نشان می دهند اما چای یا قهوه به دلیل داشتن کافئین برای کودکان مضر است و مشکلی برای سلامتی آنها ایجاد می کند. والدین می توانند به این کودکان به جای چای و قهوه، دمنوش و چای های گیاهی بدهند که فاقد مواد شیمیایی مضر هستند. گر چه دمنوش هایی که در این بخش از نمناک آورده ایم، برای سلامت کودکان مفید است اما مصرف زیاد آن برای کودکان توصیه نمی شود و در صورت بروز هر نوع مشکل، حساسیت و آلرژی در اثر مصرف این نوع نوشیدنی ها در کودک باید مصرف آن را قطع نمایند.

نوشابه

نوشابه یکی نوشیدنی های مضر برای کودکان است. این نوشیدنی حاوی قند فراوانی است که اگر کودک از آن استفاده نماید ، تمایل او برای مصرف شیر کاهش یافته و دچاراضافه وزن و سایر مشکلات مثل پوسیدگی دندان ها می شود.نوشابه ها علاوه بر قند و کالری، حاوی کافئین هستند که می تواند تاثیرات بدی بر بچه ها داشته باشد. توصیه می شود که بچه های پیش دبستانی بیش از 45 میلی لیتر کافئین در روز مصرف نکنند. این برابر با کافئین موجود در یک نوشابه 360 میلی لیتری و شکلات های شیری 45 گرمی است.

قهوه و چای 

قهوه و چای به علت داشتن کافئین نوشیدنی مناسبی برای کودکان نیست و سبب ایجاد اختلال در خواب، بی خوابی و عدم تمرکز، بیش فعالی، عصبی شدن و استرس ،معده درد، سردرد و کاهش قدرت گیرایی کودک می شود.مصرف پنیرک در کودکان

اگر به کودکان در صبح یک فنجان چای شیرین شده با شکر همراه صبحانه می دهید ، ممکن است کودک در سن رشد با گرفتن مقدار بالایی از شکر در شروع روز، در معرض ابتلا به دیابت قرار گیرد.

آبمیوه های فراوری شده

 آبمیوه های موجود در بازار که از شکر مصنوعی و رنگ های غیر مجاز آماده شده اند ، کودک را در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 قرار می دهند.

نوشیدنی های انرژی زا

نوشیدنی های انرژی زا که حاوی شکر و کافئین هستند ، کالری زیادی دارند و برای سلامت کودکان خطرناک اند و مصرف آن ها باعث اختلال در خواب، بالا رفتن قند خون و خطر ابتلا به دیابت و چاقی می شود.

به جای نوشیدنی های غیر مفید که برای کودکان مضر است، به آنان دمنوش های گیاهی دهید که برای سلامتی مفید هستند.

دمنوش یا چای رازیانه

دمنوش یا چای رازیانه حاوی آنتی اکسیدان های حیاتی برای بدن کودک است و مشکلات گوارشی، تنفسی ، درد های کولیک در روده کودکان را رفع می کند . زمانی که کودکتان به این مشکلات دچار شدند ، یک بار در روز به آنها دمنوش یا چای رازیانه دهید.

دمنوش یا چای زنجبیل

چای زنجبیل برای کودکان بسیار مفید است و سبب رفع بدن درد های ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا ، عملکرد هضم و جذب، فعالیت مناسب کبد و کیسه صفرا و از بین بردن مشکلات تنفسی در آنها می شودپ. مصرف زنجبیل همراه با چای سبز یا سیاه بسیار توصیه می شود. 

چای هِل

چای هِل بهترین نوشیدنی برای کودکان دچار دل درد است زیرا هل سبب تسهیل عملکرد دستگاه گوارش و درد های معده می شود بنابراین به کودکانی که دچار دل درد هستند روزی یک مرتبه چای هل دهید.

چای بابونه

دمنوش بابونه از جمله نوشیدنی هایی می باشد که برای بدن کودک مفید است و مصرف محدود آن سبب رفع مشکلات گوارشی کودکان می شود زیرا بابونه ضد دل درد، رفع کننده مشکلات گوارشی، تسکین دهنده درد های بدن و از بین برنده گاز در روده ها است.

چای تمشک قرمز

از بهترین دمنوش هایی که سرشار از مواد مغذی بوده و در سلامت کبد و کلیه نقش مهمی دارد ، چای تمشک قرمز است که توصیه می شود والدین این نوع دمنوش و یا چای را برای رفع اینگونه از بیماری ها در هفته حداقل یکبار به کودک خود بدهند.

چای نعناع

یکی از نوشیدنی های کمک رسان که سبب رفع دل درد و اسپاسم و گرفتگی های عضلات داخل شکمی هنگام ابتلای کودک به مسمومیت های گوارشی می شود، دمنوش یا چای نعناع می باشد.

چای سبز

چای سبز حاوی کافئین زیادی است بنابراین مصرف بیش از حد آن برای کودکان توصیه نمی شود . همچنین برخی کودکان ممکن است با مصرف چای سبز دچار حساسیت و آلرژی شوند بنابراین مصرف چای سبز برای کودکانی که دچار آلرژی و حساسیت هستند، توصیه نمی شود.

اگر فرزند شما بالای 12 سال سن داشت و دچار آلرژی به چای سبز نبود، می تواند یکبار در هفته چای سبز که غلظتی ملایم داشته باشد، بنوشد. چای سبز ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی دارد و تنظیم کننده عملکرد سیستم های بدنی است. 

آب

مصرف پنیرک در کودکان

آب بهترین نوشیدنی برای کودکان است و سبب تنظیم دمای بدن و آبرسانی سلول های بدن می شود ومصرف آن سبب می شود کودک دچار انواع عفونت های ادراری و یبوست نشود.

یکی از بهترین و کامل ترین منابع کلسیم و ویتامین D شیر است که پروتئین های مفید نیز دارد. برای تامین کلسیم و ویتامین D مورد نیاز کودکان توصیه می شود که آنها روزانه نیم لیتر شیر مصرف کنند. کودکان بالای دو سال بهتر است شیر کم چرب مصرف نمایند.

باید بدانید برخی از کودکان به لاکتوز حساسیت دارند و بعد از خوردن محصولات لبنی دچار مشکل می شوند . این کودکان بهتر است از شیرهای بدون لاکتوز استفاده نمایند.

کفیر، دوغ و ..

نوشیدنی های لبنی که از شیر تهیه می شوند و دارای مواد معدنی و ویتامین های فراوان هستند ، نیز برای کودک مفید هستند اما به اندازه خود شیر کلسیم ندارند. نوشیدنی هایی مانند دوغ، کفیر، ماست و … که توسط باکتری های زنده تهیه می شوند ، بدن کودک را در برابر باکتری های مضر محافظت می کنند.

شیر سویا ، شیر بادام ، شیر نارگیل

شیر سویا هیچ گونه چربی اشباع شده و کلسترول ندارد و در عوض مملو از اسیدچرب مفید امگا سه است. همچنین شیری که از بادام گرفته می شود، دارای ویتامین و پروتئین است و برای کودک مفید می باشد.شیر نارگیل نیز دارای ویتامین و پروتئین است و جایگزین خوبی برای شیر گاو به شمار می رود

آب سبزیجات

سبزیجات نیز برای کودک بسیار مفید هستند و مصرف روزی یک لیوان آب برخی از سبزیجات مانند گوجه فرنگی و آب آووکادو برای کودکان مانعی ندارد اما آب سبزیجات دیگر را نباید بیشتر از نیم لیوان مصرف نمود زیرا ممکن است بیشتر از حد نیاز بدن کودک در خود سدیم داشته باشند.

  • مدل گوشي سامسونگ j7pro
  • لیموناد خانگی

    لیمونادهای آماده و موجود در فروشگاه ها مملو از قند و شکر مصنوعی هستند اما می توانید به جای آن ها خودتان در خانه آب لیموترش بگیرید و شربت آب لیمو برای فرزندتان درست کنید، تا ویتامین C زیادی به او برسانید.

    آب میوه طبیعی

    آبمیوه های طبیعی که از میوه های طبیعی تهیه می شود و فاقد مواد شیرین کننده مصنوعی یا نگهداره های مضر هستند ،به دلیل دارا بودن ویتامین های فراوان برای سلامتی کودکان مفید هستند. 

    پنیرک یک گیاه پرخاصیت است که مردم از گل و برگ آن برای تهیه دارو استفاده می کنند.

    پنیرک در بیشتر خاک ها، از مناطق ساحلی گرفته تا زیستگاه های طبیعی کوهستانی، با بیش ترین تنظیمات مناسب برای این گیاه مقاوم، یافت می شود.

    برگ ها، گل ها، غلاف دانه، ریشه ها.

    برگ ها در بهار؛ گل ها در اواخر بهار؛ غلاف دانه در اوایل تابستان.

    ریشه ها می توانند هر زمان که به اندازه کافی برای خود بوته گیاه بزرگ باشند، برداشت شوند.مصرف پنیرک در کودکان

    ویتامین های A، B، C، E؛ انولین؛ لعاب، فنول، فلاونوئیدها، اسیدهای چرب ضروری؛ فیبر، کلسیم، منیزیم، روی، سلنیوم، پتاسیم.

    همانند بسیاری از گیاهان خوراکی، پنیرک نیز سابقه ای طولانی در کاربردهای دارویی دارد.

    پنیرک به دلیل محتوای لعابی بالای آن، گیاهان تسکین دهنده و آرامش بخش را به ویژه برای التهاب، یا برای مجاری ادراری، گوارشی یا تنفسی، به کار برده می شود.

    زنان باردار یا مادران تازه ممکن است دوست داشته باشند بدانند که برگ های پنیرک می توانند مقادیر مفیدی از آهن را فراهم کنند، همچنین روی و بیشتر ویتامین ها.

    بنا بر گزارش ها، همه خانواده پنیرک ها به جز پنیرک پنبه، خوراکی هستند.

    با میزان موکیلاژ زیاد، برگ ها می توانند به عنوان پادزهر اضطراری برای سوزش و یا تحریکاتی که ممکن است ناشی از مصرف اتفاقی گیاهان تند و زننده باشد.

    آشپزهای خلاق می توانند پنیرک را با اسفناج در بسیاری از غذاها از جمله سوپ و سالاد وارد کنند.

    من حتی برگ های پنیرک بزرگ را برای یک ثانیه در روغن داغ سرخ می کنم تا “پاپدام” درست شود.

    هم چنین پنیرک می تواند سوپ را کمی لعاب دار و سفت کند.

    پنیرک به عنوان مهم ترین گیاه در جامعه وجود دارد.

    هر بهار پنیرک در حومه های شهر جمع می شوند.

    در زمان های قدیم، پنیرک یک محصول قحطی و یک غذای سنتی بود که هر ساله در روز استقلال درست می کردند.

    در زمانی که غذای مصری / خاورمیانه ای به نام مولوخیل تهیه می شود، پنیرک معمولی را می توان جانشین خانواده کورچروس الیتوریوس آکا ‘پنیرک جوت’ کرد.

    در چین، ریشه های پنیرک یک جز اصلی و عام هستند و در سوپ استفاده می شوند.

    غلاف دانه را می توان با سفیده تخم مرغ جایگزین کرد، در صورتی که بخواهد مرنگ پنیرک درست کند. غلاف دانه پوست کنده شده را با استفاده از غلاف دانه 3 قسمت آب و 1 قسمت از آن بجوشانید تا مایع به نصف کاهش یابد.

    برای هر نصف لیوان مایع، یک عدد سفیده تخم مرغ، یک قاشق چایخوری فلفل، کمی وانیل و شکر اضافه کنید، بعد آن را انقدر هم بزنید تا حالت کف و فوم شود، درست مثل مرنگ.

    مزایای پنیرک

    برگ ها و غنچه های گل پنیرک شامل مخاط، تانن، فلاونوئیدها، روغن گیاهی، ویتامین C و مواد دیگر هستند.

    آنتوسیانین گلیکوزید مالوین که یک ماده شیمیایی طبیعی است، تنها در گل ها یافت می شود.

    مالوا سیلوستریس به طور سنتی به عنوان یک درمان گیاهی برای آسم، برونشیت، سرفه، عفونت های گلو و آمفیزم استفاده می شود.

    هم چنین برای درمان زخم یا التهاب غشا مخاطی در دهان، گلو، معده و روده ها استفاده می شود.

    استفاده دیگر از این گیاه در داروهای گیاهی سنتی شامل درمان سنگ صفرا، سنگ کلیه، التهاب کلیه، سردرد، یبوست، دندان درد و بی خوابی است.

     

    مصرف پنیرک در کودکان

    به علت داشتن عوامل قابض، باکتریایی و خواص ضد التهابی اش، این گیاه می تواند به صورت موضعی به عنوان یک درمان گیاهی برای زخم ها، کورک ها، جوش ها، نیش حشرات، خارش پوست، اگزما، آکنه و تورم مفید باشد.

    پنیرک های معمول، کاربردهای سلامتی مشابه زیادی با مارشملو دارد.

    پنیرک معمول یک گیاه محبوب برای درمان بیماری های تنفسی است و به آن کمک می کند، چون خواص درمانی دارد که می تواند به مشکلات مخاط دستگاه تنفسی فوقانی کمک کند. این گیاه حاوی مقدار زیادی از مواد مخاطی است که بافت ملتهب را با یک لایه محافظ پوشش می دهد.

    چای تهیه شده از برگ ها یا گل های این گیاه می تواند برای درمان سرفه، زکام و خشن شدن صدا به کار رود. گل ها و برگ ها باید قبل از استفاده، به مدت چند ساعت در آب ولرم خیس بخورند.

    برای حفظ خواص پزشکی این گیاه، نباید جوشانده شوند. امروزه، گل ها و عصاره خشک شده در بسیاری از مخلوط های چای تجاری و داروهای ضد درمانی مورد استفاده قرار می گیرند که برای تسکین سرفه در نظر گرفته شده است.

     

    گفته می شود که چای از این گیاه به مادران شیرده کمک می کند تا شیر بیشتری تولید کنند. مالوا سیلوستریس نیز از آن به عنوان یک منبع غذا استفاده می کند.

    دانه های آن شبیه به فندق های جوان هستند و می توانند در سالاد سبز همراه با برگ ها و گل ها قرار بگیرند. استفاده از پنیرک در آشپزخانه عمدتاً فراموش شده است، اما قطعاً سزاوار بازگشت مجدد است.

    دمنوش گل پنیرک دارای ویتامین وB وC فراوان می باشد ، مقوی رحم و ادرار آور است و برای درمان بیماری های کلیه ومثانه مانند سوزش مجاری ادراری و عفونت مثانه بسیارمفید و موثر است.

    دمنوش پنیرک برای درمان یرقان و سلامت کبد و پاک کردن آن مورد استفاده قرار می گیرد و بسیار مفید است.

  • عکس متحرک خداحافظی برای پاورپوینت
  • دمنوش گل های پنیرک برای رفع زکام و تورم دهان و گلو بسیار موثر است و به علت داشتن موسیلاژ، از داروهای مفید برای درمان سرفه است ، همچنین دمنوش ساقه و برگ آن ، موجب برطرف شدن گرفتگی صدا می شود.

    دمنوش پنیرک سبب درمان دلپیچه می شود و ضد اسهال است . این دمنوش برای رفع تورم های روده ای و معده ای و یبوست به دلیل خواص ملینی آن مفید است . این دمنوش خلط آوربوده و استعمال جوشانده آن به صورت کمپرس گرم و حمام موجب رفع ناراحتی های بواسیر ، بعضی تومورها، ورم پلک چشم و … می شود.

    دمنوش پنیرک خاصیت نرم کنندگی پوست بدن را دارد و برای درمان جوش بسیار موثر است ، می توان این دمنوش را به صورت لو سیون برای نرم کردن پوست بدن به کار برد.

     

    تهیه چای:

    در یک قوری 2 گرم گل پنیرک و یک لیوان آب سرد می ریزیم و اجازه می دهیم تا 5 دقیقه بجوشد ، سپس در حالیکه این چای در حال جوش است روی آن یک لیوان آب می ریزیم و بعد از یک ربع آن را صاف می کنیم و این چای مفید را می نوشیم.

    1- گل پنیرک، موسیلاژ و آنتوسیانین فراوان دارد که موجب بند آمدن سرفه و رفع گرفتگی صدا می شود.

    2- پس از صاف کردن دم کرده، برای استخراج تمام موسیلاژ گل را فشار دهید و سپس تفاله را دور بریزید.

    3- هنگام تهیه ی فرآورده، بیش از 5 دقیقه آن را نجوشانید، زیرا موجب هیدرولیز موسیلاژ می شود و محصول را کم اثر می کند.مصرف پنیرک در کودکان

    4- مصرف این گیاه برای درمان کم خونی، مفید است.

    ضد درد، ضد التهاب، ضد عفونی کننده، قابض، ملین، ادرار آور، خلط آور و مقوی رحم.

    ب:برگ پنیرک

    برگ پنیرک دارای 8 درصد موسیلاژ و مقداری تانن و فلاونوئید است که پس از هیدرولیز، قندهای آرابینوز، گلوکز، رامنوز، گالاکتوز و اسید گالاکتورونیک اسید تولید می کند.

    یک لیوان آب سرد ریخته را روی 5 گرم برگ پنیرک بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید و یا روی 5 گرم برگ، یک لیوان آب در حال جوشیدن می ریزیم و درب آن را بپوشانیم تا دم بکشد ، سپس بعد از 15 دقیقه آن را صاف می کنیم. اگر می خواهید محلول های سرد برگ پنیرک را مصرف کنید ، قبل از مصرف، آن را کمی گرم کنید. برای هر بار مصرف این دمنوش ، یک قاشق عسل به آن بیفزایید تا اثر آن قوی ترشود. روزی سه تا چهار بار این دمنوش را مصرف کنید.

    درمان تورم قسمت های بالای راه های تنفسی و گلو، درمان تورم های روده ای – معدی

    از ترکیب برگ پنیرک با گیاهان دیگر برای کاهش عوارض سرماخوردگی به خصوص سرفه، استفاده می کنند.

    پنیرک برای سوزش دهان و گلو، سرفه خشک و برونشیت مورد استفاده قرار می گیرد و هم چنین برای مشکلات شکم و مثانه استفاده می شود.برای درمان زخم، برخی افراد پنیرک را در یک لباس مرطوب گرم قرار می دهند و آن را مستقیماً به پوستشان می مالند و یا آن را به آب وان حمام اضافه کنید.در غذاها، پنیرک به عنوان یک عامل رنگ آمیزی به کار می رود. گل پنیرک حاوی مخاط است که از گلو و دهان محافظت می کند و آنها را تسکین می دهد.

    مدارک تایید شده برای:

    _برونشیت.

    _ناراحتی شکمی.

    _مشکلات مثانه ای.

    _اسهال.

    _تحریک دهان و گلو.

    _سرفه خشک.

    _زخم ، املیدن روی پوست یا ریختن در وان حمام .

    شرایط دیگر:

    شواهد بیشتری برای ارزیابی اثربخشی پنیرک برای این کاربردها مورد نیاز است.

    دوزهای ایمن:

    برای تعیین مقدار مناسب این گیاه، باید با پزشک متخصص مشورت کنید.

    برخی گیاه شناسان این دوز مصرفی را توصیه می کنند:مصرف 5 گرم گیاه ریز شده، خشک شده یا تازه، روزانه و یا دم کرده.

    این گیاه سمی نیست و هیچ گزارشی از عوارض جانبی و یا تداخل با دیگر داروها برایش وجود ندارد.

    این شامل هم گل ها و هم برگ ها می شود.

    با این حال، دوزهای زیادش می توانند به عنوان ملین مورد استفاده قرار گیرند و موجب اسهال می شوند.

    در برخی از مقالات زنان باردار یا شیرده توصیه می شود که از این گیاه اجتناب کنند، اما هیچ مطالعه ای وجود ندارد که تایید کند که آیا این گیاه ایمن است یا نباید در دوران بارداری استفاده شود.

    اطلاعات قابل اعتماد کافی در مورد پنیرک وجود دارد تا بدانیم استفاده از آن بی خطر است یا خیر.

    بارداری و شیردهی:اطلاعات کافی در مورد استفاده از پنیرک در دوران بارداری و شیردهی وجود دارد ؛ در مورد استفاده از آن در حد امن پیش بروید و زیاده روی نکنید.

    گیاه پنیرک را به خوبی با مواد شوینده مخصوص سبزیجات ، چندین مرتبه می شوئیم تا کاملا تمیز شود سپس آن را خرد می کنیم و با کمی آب می پزیم . سپس پیاز داغ و سیر داغ می کنیم و کمی زرد چوبه و فلفل به آن می افزاییم و چند تخم مرغ به آن می افزاییم ، سپس این مخلوط را به پنیرک پخته شده اضافه می کنیم و 5 دقیقه درب ظرف را می بندیم تا این مواد طعم دار شوند.این غذای خوشمزه را همراه ماست میل بفرمایید.

     

    تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرمیلا می باشد.

    نام کاربری یا بخاطر بسپار

    رمز * فراموشی رمز عبور؟

    وارد حساب کاریری خود شوید

    اضافه کردن به اینجا؟ یک حساب کاربری بسازید

    مصرف پنیرک در کودکان

    آدرس

    رمز به آدرس ایمیل شما ارسال میشود.

    از داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در سراسر این وب سایت ، مدیریت دسترسی به حساب کاربری خود ، و اهداف دیگری که در سیاست حفظ حریم خصوصی ما شرح داده می شود ، استفاده می شود.

    حساب خود را تنظیم کنید

    قبلا ثبت نام کردید؟ از اینجا وارد شوید

    با عرض پوزش، برای این جستجو چیزی یافت نشد.

    سبد خرید شما خالی است.

    نام کاربری یا آدرس ایمیل *

    گذرواژه *

    مرا به خاطر بسپار .btnh:hover { background-color: #d2a56a !important; } .btnh{ min-width: 150px; float: left; margin-top: 10px!important; background-color: #800020!important; cursor: pointer; font-size: 14px; color: #fff; padding: 14px 20px; text-decoration: none!important; border: none; transition: all .6s cubic-bezier(.77,0,.175,1); }ورود

    گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

    مصرف پنیرک در کودکان

    آدرس ایمیل *

    گذرواژه *

    نام خانوادگی *

    نام فروشگاه *

    آدرس فروشگاه * https://vipshop.flowers/market/

    شماره تلفن*

    قوانین و شرایط را خوانده و قبول دارم.

    مشتری هستم فروشنده هستم

    عضویت

    نام کاربری یا آدرس ایمیل *

    گذرواژه *

    مرا به خاطر بسپار .btnh:hover { background-color: #d2a56a !important; } .btnh{ min-width: 150px; float: left; margin-top: 10px!important; background-color: #800020!important; cursor: pointer; font-size: 14px; color: #fff; padding: 14px 20px; text-decoration: none!important; border: none; transition: all .6s cubic-bezier(.77,0,.175,1); }ورود

    گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

    آدرس ایمیل *

    گذرواژه *

    نام خانوادگی *

    نام فروشگاه *

    آدرس فروشگاه * https://vipshop.flowers/market/

    شماره تلفن*

    قوانین و شرایط را خوانده و قبول دارم.

    مشتری هستم فروشنده هستم

    عضویت

    گیاه پنیرک با نام علمی گیاهی گل‌دار از جنس مالوا (Malva) است. این گیاه با گل‌های بنفش‌رنگ خود اغلب در دشت‌ها می‌روید و ارتفاع آن معمولا به حدود ۶۰ سانتی‌متر می‌رسد. پنیرک، بومیِ غرب اروپا است؛ اما در بخش‌هایی از مدیترانه و شمال آفریقا هم رشد می‌کند و به بیشتر کشورهای انگلیسی‌زبان وارد شده است.مصرف پنیرک در کودکان

    عجیب‌ترین بخش گیاه پنیرک، مغز و دانه‌های آن است (که به‌خاطر شکل‌شان به پنیرک معروف شده‌اند). لُعاب (موسیلاژ) موجود در گیاه پنیرک ارزش دارویی زیادی دارد و در تهیه‌ی داروهای مختلف از آن استفاده می‌شود. مردم در قدیم گل پنیرک را نیز مصرف می‌کردند.

    پنیرک در بیشتر خاک ها، از مناطق ساحلی گرفته تا زیستگاه های طبیعی کوهستانی، با بیش ترین تنظیمات مناسب برای این گیاه مقاوم، یافت می شود.

    یکی از رایج‌ترین کاربرد‌های گیاه پنیرک برای کاهش درد به‌ خصوص در درمان‌های موضعی است. اگر زخم یا جراحتی در پوست خود دارید می‌توانید برگ پنیرک را به‌صورت ضماد روی محل موردنظر قرار دهید.

    مواد شیمیایی موجود در برگ گیاه پنیرک، ‌که دارای ویتامین‌های بسیار زیادی است، نه‌تنها سبب بهبودی سریع‌تر می‌شود، بلکه مواد ضددرد خاصی را ترشح می‌کند که به کاهش درد و ناراحتی کمک خواهد کرد.

    از خاصیت ضد درد گیاه پنیرک می‌توان برای دردهای داخلی و خارجی استفاده کرد. به‌خاطر همین ویژگی خاص، از پنیرک می‌توان به‌عنوان ماسک صورت یا درمان سردردهای موضعی استفاده کرد.

    قرار دادن گیاه پنیرک بر روی زخم، از نفوذ عفونت‌های باکتریایی و سایر عوامل خارجی از طریق جراحت به بدن جلوگیری می‌کند و با این روش سیستم ایمنی را تقویت می‌کند. مصرف برگ، دانه‌ها و سایر بخش‌های گیاه پنیرک نیز به این امر کمک می‌کند.

    برای تسکین نیش حشره، سوختگی‌های وسیع، آفتاب‌سوختگی یا خارش پوستی، استفاده از ژل یا پماد حاوی پنیرک می‌تواند در کاهش التهاب و وَرَم تأثیر زیادی داشته باشد و همزمان به ترمیم سریع‌تر آن ناحیه کمک‌ کند.

    اگر از روغن پنیرک یا انواع پنیرک خوراکی استفاده می‌کنید، می‌توانید آن را روی مفاصل یا مناطقی که درد دارد قرار دهید.

  • عکسهای عاشقانه فانتزی جدید
  • اگر از احتقان سینه یا بیماری تنفسی رنج می‌برید، مصرف پنیرک پیشنهادی عالی برای شما است. پنیرک نه‌تنها با تمیز کردن مجاری تنفسی، سینه را صاف می‌کند، بلکه با ویژگی ضدالتهابی خود سبب تسکین سینه و غدد می‌شود. همچنین به افزایش سلامتی و بهبودی سریع‌تر کمک می‌کند.

    استفاده از پماد پنیرک می‌تواند تأثیرات چشمگیری روی بدن داشته باشد. در حقیقت اگر نگران افزایش سن‌تان هستید یا هر روز چین‌و‌چروک‌هایتان را جلوی آینه وارسی می‌کنید، از ژل یا کِرِم حاوی پنیرک استفاده کنید و پوست‌تان را جوان نگه دارید.

    از نظر طب سنتی گیاه پنیرک را معتدل می‌دانند، اخلاط غلیظ را رقیق و اخلاط خیلی رقیق رامعتدل می‌کند. برخی خواص دارویی این گیاه عبارتند از:

    پنیرک به صورت دم کرده، ادرار آور و زیاد کننده شیر مادران است.

    مخلوط گل پنیرک و گل ختمی برای درمان سرماخوردگی، تسکین سرفه و رفع گرفتگی صدا مفید است.

    دم کرده گیاه پنیرک برای کسانی که دچار یبوست و دارای معده و روده تنبلی هستند، بسیار مفید است.

    از خواص پنیرک رفع سردردهای یکطرفه شدید (میگرن)، دل پیچه، ورم لوزه‌ها و درد گلو است.

    استفاده از ضماد برگ و ریشه پنیرک روی دمل یا کورک، باعث می‌شود تا بسیار سریع سرباز کنند.

    رفع ناراحتی‌های بواسیر، ورم پلک چشم و بعضی تومورها از دیگر خواص پنیرک است، به این منظور از جوشانده آن به صورت کمپرس گرم و یا حمام ته نشین استفاده می‌شود.

    مصرف پنیرک در کودکان

    برای سوختگی ناشی از آفتاب و آفتاب زدگی، جوشانده 500 گرم گل یا ریشه گیاه را در یک لیتر آب تهیه و پس از صاف کردن به ملایمت در محل سوختگی مالیده می‌شود.

    مصرف پنیرک به صورت چای در درمان ورم معده و برطرف نمودن التهاب روده توصیه می‌شود و می‌تواند از ایجاد زخم معده جلوگیری نماید که این خاصیت به خاطر وجود موسیلاژ است.

    این گیاه در درمان برونشیت، آمفیزم و سایر ناراحتی‌های مربوط به برونش‌ها به عنوان درمان مکمل مورد استفاده قرار میگیرد.

    نوشیدن جوشانده پنیرک برای بیماری‌هایی نظیر عفونت مثانه، اسهال خونی و سرفه‌های شدید مفید و موثر است.

    استفاده از پنیرک به صورت کرم و یا لوسیون خاصیت ضد التهابی دارد و در درمان اگزما میتواند مفید باشد، همچنین از خواص پنیرک درمان آکنه، زخم، کبودی و سوختگی پوست نیز هست.

    از دیگر خواص پنیرک، تسکین درد ناشی از گزیدگی زنبور است به این منظور برگ پنیرک را کوبیده و در محل گزیدگی قرار می‌دهند، همچنین برگ تازه ساییده شده با کره گاوی باعث شده هیچ گزنده‌ای، بدن را نگزد.

    نشستن در جوشانده برگ گیاه پنیرک برای رفع سختی‌های رحم و نرم کردن آنها بسیار مفید و موثر است.

    گیاه پنیرک در درمان بیماری‌های کلیه و مثانه بسیار موثر است.

    برای تهیه کردن دم کرده پنیرک به یک الی دو قاشق گیاه تازه از آن نیاز دارید. گیاه تازه پنیرک را به مقدار نیاز در یک فنجان آب سرد به مدت ۸ ساعت خیس کنید، سپس با حرارت بسیار کم گرم کنید و نگذارید بجوشد و روزانه دو الی سه بار از آن  بنوشید.

    برای تهیه عصاره پنیرک ۵۰ گرم از گیاه تازه پنیرک را در یک لیوان آب داغ برای دو الی سه ساعت خیس کنید و برای چند لحظه با حرارت کم آن را جوش دهید و برای شستشو دست و صورت و استعمال خارجی از آن استفاده کنید.

    برای از بین بردن انواع عفونت، 40‌ گرم گیاه پنیرک را به‌همراه یک لیتر آب جوش به مدت 10‌دقیقه دم کرده، یک فنجان از این دمکرده را روزی سه‌بار بنوشید تا عفونت‌های ادراری، برونشیت و عفونت‌های سرخک و مخملک از‌بین بروند.

    مخلوط گل پنیرک به همراه گل سرخ، بابونه، گل ختمی و بنفشه برای رفع عفونت دستگاه تناسلی زنان بسیار موثر است.

    دمنوش پونه، پنیرک، و شستشوی با سرکه نیز از درمان‌های خانگی برای رفع عفونت زنان است.

    بر روی 5 گرم برگ پنیرک، یک لیوان آب سرد ریخته مدت حدود 5 دقیقه جوشانده شود، همچنین میتوان بر روی همین مقدار برگ، یک لیوان آب در حال جوشیدن ریخت و درب آن را بست؛ آن گاه پس از 15 دقیقه صاف کرده و استفاده شود، همچنین می‌توان با هر بار مصرف، یک قاشق عسل به آن اضافه نمود که اثر آن قویتر میشود. از این ترکیب روزی 3 تا 4 مرتبه استفاده شود.

    نشستن در جوشانده برگ پنیرک برای رفع سختی‌های رحم و نیز نرم کردن آنها و نرم کردن ورم‌های مقعد مفید است.

    درمان سرفه با گیاه پنیرک

    گفته می شود که چای از این گیاه به مادران شیرده کمک می کند تا شیر بیشتری تولید کنند. مالوا سیلوستریس نیز از آن به عنوان یک منبع غذا استفاده می کند.

    دانه های آن شبیه به فندق های جوان هستند و می توانند در سالاد سبز همراه با برگ ها و گل ها قرار بگیرند. استفاده از پنیرک در آشپزخانه عمدتاً فراموش شده است، اما قطعاً سزاوار بازگشت مجدد است.

    دمنوش گل پنیرک دارای ویتامین وB وC فراوان می باشد ، مقوی رحم و ادرار آور است و برای درمان بیماری های کلیه ومثانه مانند سوزش مجاری ادراری و عفونت مثانه بسیارمفید و موثر است.

     

    دمنوش پنیرک برای درمان یرقان و سلامت کبد و پاک کردن آن مورد استفاده قرار می گیرد و بسیار مفید است.

    این گیاه سمی نیست و هیچ گزارشی از عوارض جانبی و یا تداخل با دیگر داروها برایش وجود ندارد.

    این شامل هم گل ها و هم برگ ها می شود.

    با این حال، دوزهای زیادش می توانند به عنوان ملین مورد استفاده قرار گیرند و موجب اسهال می شوند.

    در برخی از مقالات زنان باردار یا شیرده توصیه می شود که از این گیاه اجتناب کنند، اما هیچ مطالعه ای وجود ندارد که تایید کند که آیا این گیاه ایمن است یا نباید در دوران بارداری استفاده شود.

    اطلاعات قابل اعتماد کافی در مورد پنیرک وجود دارد تا بدانیم استفاده از آن بی خطر است یا خیر.

    بارداری و شیردهی:اطلاعات کافی در مورد استفاده از پنیرک در دوران بارداری و شیردهی وجود دارد ؛ در مورد استفاده از آن در حد امن پیش بروید و زیاده روی نکنید.

    گیاه پنیرک را به خوبی با مواد شوینده مخصوص سبزیجات ، چندین مرتبه می شوئیم تا کاملا تمیز شود سپس آن را خرد می کنیم و با کمی آب می پزیم . سپس پیاز داغ و سیر داغ می کنیم و کمی زرد چوبه و فلفل به آن می افزاییم و چند تخم مرغ به آن می افزاییم ، سپس این مخلوط را به پنیرک پخته شده اضافه می کنیم و 5 دقیقه درب ظرف را می بندیم تا این مواد طعم دار شوند.این غذای خوشمزه را همراه ماست میل بفرمایید.

    مقاله امروز هم به پایان رسید مقاله امروز چه طور بود؟ در معرفی و توضیح «گل پنیرک چیست؟ خواص پنیرک (طبیعت و خواص درمانی)» موفق بودیم؟ اگر سوالی در گوشه ذهنتان جا مانده، در قسمت دیدگاه از ما بپرسید.
    سعی میکنیم خیلی زود جوابتان را بدهیم. در آخر هم اگر نظری درباره مقاله «گل پنیرک چیست؟ خواص پنیرک (طبیعت و خواص درمانی)» دارید که فکر میکنید جایش در مقاله خالی است حتما مطرح کنید تا بتوانیم از آن استفاده کنیم 😊 این مقاله به کوشش اعضای تیم VIP تولید شده است. تک‌تک ما امیدواریم که با تلاش خود، تاثیری هر چند کوچک در بهبود کیفیت خرید آنلاین گل و گیاه و مقالات داشته باشیم. در پایان اگر فکر میکنید خواندن این مقاله میتواند برای دوستان شما مفید باشد حتما آن را به اشتراک بگذارید.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    عالى بود! یه سوال آیا دم کرده گل یا برگ پنیرک اگه به صورت خوراکى مصرف بشه واسه پوستهاى پیر مفید هست یا نه؟

    سلام بله

    سلام بله

    مطالب پر بازدید

    به کمک این کلینیک تخصصی می تونید بیش از ۷ کیلو در یک دوره (۲۱روزه) وزن کم کنید و به اندام ایده آل خودتون برسید.

    پشتیبانی و مشاور رایگان

    کاهش وزن تضمینی بدون بازگشت

     

     

    مصرف پنیرک در کودکان

    سرماخوردگی و زکام در کودکان و نوزادان به ویژه آن دسته از کودکانی که سیستم دفاعی و ایمنی ضعیفی دارند، بسیار دیده می شود؛ این کودکان در مقایسه با سایر کودکان بیشتر به سرماخوردگی و زکام مبتلا می شوند و مدت درمان آن ها نیز طولانی تر است. درمانگران طب سنتی در این شرایط برای درمان کودکان و پایین آوردن حرارت بدن آن ها از شیوه های مختلفی در طب سنتی استفاده می کنند که بسیاری از ما قطعا یکی، ۲ مورد از آن را تجربه کرده ایم. پاشویه کردن یا قرار دادن دستمال های مرطوب و خنک روی بدن یکی از این راه هاست که به سادگی می تواند میزان تب کودک را در حد قابل ملاحظه ای کاهش دهد. برای تاثیرپذیری بیشتر در این مرحله می توانید به آب مقداری سرکه اضافه کنید و با کمک این مخلوط بدن کودک را شست و شو داده و او را بخوابانید؛ بهتر است این کار را ۲ تا ۳ بار در طول روز انجام دهید تا حرارت بدن به خوبی کاهش یابد.

     

     

    متاسفانه برخی از نوزادان از نعمت تغذیه با شیر مادر محرومند؛ این مسئله به دلایل مختلفی ممکن است بروز کند که یکی از آن ها نداشتن شیرمادر یا قبول نکردن شیر توسط نوزاد است، به هر حال در صورتی که نوزاد از شیر مادر محروم باشد و به وسیله شیرخشک تغذیه شود، حتما با مشکل نفخ و درد شکم روبه رو می شود؛ این درد به دلیل وارد شدن هوا هنگام مصرف شیرخشک به معده نوزاد به وجود می آید. در طب سنتی ایران شیوه های درمانی مختلفی برای این مسئله وجود دارد که یکی از ساده ترین آن ها استفاده از عسل تهیه شده از گل گیاه رازیانه است یا تهیه کردن دم نوش رازیانه و خوراندن آن به کودک البته باید دقت کنید بنا به توصیه متخصصان طب سنتی تجویز هرگونه عسل برای کودکان کمتر از یک سال توصیه نمی شود.

     

     

    سوختگی پای نوزادان یکی از شایع ترین موضوعاتی است که خانواده ها با آن دست و پنجه نرم می کنند؛ بروز کوچک ترین ادرار سوختگی در پای نوزادان موجب بی قراری و بی تابی وکم غذا و بی اشتها شدن نوزاد شده و این مسئله موجب کاهش وزن آن ها می شود. خوشبختانه امروزه کرم ها و داروهای مناسبی در جهان برای درمان ادرار سوختگی وجود دارد که برخی از آن ها شیمیایی و برخی از آن ها تولید شده از گیاهان دارویی هستند. یکی از بهترین این داروها کرم های ضدسوختگی نوزاد تهیه شده از گل همیشه بهار است. این پماد که در حال حاضر به صورت صنعتی با نام تجاری «کالاندولا» در داروخانه ها موجود است یکی از بهترین داروها برای درمان ادرار سوختگی محسوب می شود.

     

     

    حتما به یاد دارید که در دوران کودکی هنگام ابتلا به اسهال پدر، مادر یا مادربزرگ تان شما را به خوردن سیب تشویق یا خوردن رنده سیب را برای بهبود اسهال توصیه می کردند. این شیوه یکی از مفیدترین شیوه ها و کاربردی ترین شیوه های درمانی در میان درمان های خانگی اسهال برای کودکان است. در این حالت باید دقت شود رژیم غذایی کودک نیز باید در طول روزهایی که به اسهال مبتلاست تغییر کند. به این ترتیب که در این روزها از ارائه غذاهای آبکی مثل سوپ، خوراک یا انواع خورش ها به کودک پرهیز شود. خوردن کته یکی از بهترین غذاها برای کودک در این ایام است.

     

     

    از دیدگاه درمانگران طب سنتی نوشیدن جوشانده یا دم نوش گیاه آویشن تاثیر زیادی در درمان سرفه های پیوسته کودکان دارد. برای تهیه این چای در هر وعده کافی است یک قاشق غذاخوری از برگ های خشک آویشن را در یک لیوان آبجوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد؛ پس از آن این مخلوط را صاف کرده و به کودک بدهید. جوشانده ممکن است طعم تلخی داشته باشد و کودک به راحتی آن را نخورد بنابراین می توانید با اضافه کردن یک قاشق عسل به این چای طعم آن را شیرین کرده و کودک را برای خوردن آن تشویق کنید. مراقب باشید که در کودکان مبتلا به بیماری دیابت باید به شدت از اضافه کردن عسل به این دم نوش پرهیز کرد. نوشیدن دم نوش آویشن ۳ بار در روز تاثیر زیادی در کاهش سرفه های کودک خواهد داشت.

    مطالب مرتبط

    هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

    مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

    مصرف پنیرک در کودکان
    مصرف پنیرک در کودکان
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *