مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

دوره مقدماتی php
مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری
مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

سلام و ممنون از توجهتون

برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک زیر
استفاده کنید

http://niniban.com/fa/forms/1

سلام و ممنون از توجهتون

برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک
زیر استفاده کنیدمصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

https://ninisoal.com/

دوره مقدماتی php

همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید

http://bit.ly/31AMOqp

همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید

http://bit.ly/31AMOqp

همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید

http://bit.ly/31AMOqp

به محض مشاهده دو خط موازی بر روی بی بی چک موجی از شادی و شعف شما را در برمی گیرد. این احساس خوشبختی با سوالات بسیاری در مورد باید و نبایدهای غذایی در دوران بارداری همراه است. آنچه تا پیش از این با خاطری آسوده مصرف می کردید اکنون باعث برانگیختن شک و تردیدهای فراوانی در شما می شود. این امر به دلیل آن است که مصرف برخی محصولات غذایی که در شرایط عادی ایمن تلقی می شود ممکن است در دوران بارداری با اثرات سوئی بر سلامت مادر و جنین همراه باشد. در ادامه متن به بررسی ایمن بودن عرق کاسنی در بارداری و فوائد و مضرات مصرف آن پرداخته می شود.

کاسنی یک گیاه دارویی با گل هایی به رنگ آبی روشن است. نوع دیگری از کاسنی که دارای گل های زرد است به گل قاصدک شهرت دارد. این گیاه در زبان انگلیسی با نام هایsailor’s succor و wild succor نیز شناخته می شود. برگ های تازه این گیاه را می توان در تهیه انواع سالاد به کار برد و ریشه برشته و پودر شده آن معمولا به عنوان جایگزین قهوه مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین گل و ریشه گیاه کاسنی به دلیل دارا بودن ارزش تغذیه ای بالا دارای خواص درمانی بسیار زیادی بوده و در درمان امراض متعدد کاربرد فراوانی دارد. با کمک فرآیند تقطیر می توان عرق کاسنی را از این گیاه تهیه کرد.

فوائد کلی عرق کاسنی برای بدن

بهبود عملکرد قلب و عروق: مصرف متعادل عرق کاسنی میزان کلسترول بد خون که از مهمترین عوامل ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی و سکته های مغزی به شمار می رود را در بدن کاهش می دهد.مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

پیشگیری از سرطان: حاصل مطالعات صورت گرفته توسط محققان نشان داده است که مصرف عرق کاسنی می تواند احتمال رشد تومورهای سرطانی را در بدن کاهش داده و در نتیجه از ابتلا به انواع سرطان ها پیشگیری کند.

کاهش وزن بدن: کاسنی منبع بسیار خوبی از فیبرهای محلول در آب موسوم به الیگوفروکتوز و اینولین است که در کمک به کاهش وزن بدن بسیار موثر است.

کاهش اضطراب و استرس: مصرف کاسنی به دلیل دارا بودن خواص آرام بخش در تسکین تنش های عصبی و کاهش اضطراب های روزمره بسیار موثر است. این ویژگی سبب می شود که با مصرف این گیاه مفید احتمال ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی، عدم تعادل هورمونی، اختلالات خواب و پیری زودرس در مادران کاهش یاید. از آنجایی که کاسنی فاقد کافئین می باشد می توانید آن را بدون نگرانی در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید. همچنین براساس مطالعات انجام شده مصرف کاسنی باعث کاهش سطح استرس بدن می شود.

کاهش التهاب بدن: مصرف دمنوش کاسنی که بهترین جایگزین بدون کافئین برای قهوه محسوب می شود قابلیت ارتجاع و شکل پذیری گلبول های قرمز خون را به طرز قابل توجهی بهبود می بخشد. این امر نیز به نوبه خود می تواند التهاب که از مهمترین عوامل ابتلا به بیماری های مزمن به شمار می رود را در بدن کاهش دهد. همچنین مصرف این گیاه مفید در تسکین درد، رفع سفتی مفاصل و کاهش علائم آرتریت نیز بسیار موثر است.

محافظت از کبد: عرق کاسنی سرشار از مواد آنتی اکسیدان است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به پاکسازی کبد از سموم و مواد زائد کمک می کند.

پیشگیری از دیابت: کاسنی منبع خوبی از فیبرهای غذایی است. از این رو مصرف آن می تواند در کنترل سطح قند خون و پیشگیری از دیابت موثر واقع شود.

حاصل مطالعات صورت گرفته توسط محققان نشان داده است که علی رغم خواص دارویی فراوان عرق کاسنی در بارداری، مصرف مقادیر زیاد این گیاه در بارداری به هیچ وجه مجاز نمی باشد. لذا در صورت نداشتن جایگزین مناسب توصیه می شود که عرق کاسنی در بارداری را به حداقل کاهش دهید. همچنین بهتر است پیش از مصرف هر نوع گیاه دارویی ابتدا با پزشک خود مشورت کنید. اگرچه عرق کاسنی در بارداری با فوائد بسیاری بر سلامت مادران باردار همراه است ولی با این حال به دلیل بروز عوارض جانبی از جمله تحریک انقباضات رحمی و افزایش خطر سقط جنین توصیه می شود که همواره اعتدال در مصرف را رعایت کنید.

فوائد مصرف عرق کاسنی در بارداری

• تامین ویتامین ها و مواد معدنی: کاسنی منبعی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی به شمار می رود. به همین دلیل مصرف این گیاه مفید می تواند نیاز روزافزون مادران باردار به انواع ویتامین ها و ریزمغذی های مهم را در این دوران برطرف کرده و از این طریق باعث کمک به روند رشد و تکامل جنین شود.

• کاهش استرس: بسیاری از پزشکان به مادران باردار توصیه می کنند که از مصرف کافئین در این دوران خودداری کنند. از آنجایی که کاسنی گیاهی فاقد کافئین است جایگزینی عالی برای کاهش مصرف کافئین در این دوران محسوب می شود. کاسنی می تواند سطح کورتیزول خون را ثابت نگه داشته و به این ترتیب میزان استرس مادران را کاهش دهد. همچنین کاسنی یک آرام بخش طبیعی است که با کاهش سطح اضطراب ذهن را آرام می سازد.

• پیشگیری از مشکلات گوارشی: مصرف مقادیر متعادل عرق کاسنی در بارداری در کاهش علائم تهوع بارداری، سوزش سردل و سایر مشکلات گوارشی دوران بارداری بسیار موثر است.

• کاهش یبوست: مصرف روزانه کاسنی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ترکیبات پروبیوتیک اینولین باعث بهبود عملکرد روده ها شده و به این ترتیب مشکل یبوست که از عوارض شایع دوران بارداری به شمار می رود را در مادران باردار کاهش می دهد.

• تقویت سیستم ایمنی: کاسنی به دلیل دارا بودن خواص آنتی باکتریال به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی در مادران باردار عمل می کند. از این رو مصرف مقادیر متعادل این گیاه مفید در مقابله با باکتری های خطرناک و بیماری زا کمک موثری به بدن می کند.

• حفظ سلامت کلیه ها: گیاه کاسنی همانند یک دیورتیک طبیعی در بدن عمل می کند. از این رو مصرف روزانه آن موجب افزایش دفعات ادرار و در نتیجه پاکسازی کبد و کلیه ها از سموم و مواد زائد می شود. همچنین مصرف این گیاه در کاهش احتباس آب بدن در دوران بارداری نیز بسیار موثر است.

مضرات مصرف کاسنی در بارداری

اگرچه کاسنی دارای خواص مفید بسیار زیادی است ولی با این حال مصرف مقادیر زیاد این گیاه در بارداری مضر بوده و با اثرات نامطلوبی بر سلامت مادر و جنین همراه است. در ادامه به برخی از مهمترین عوارض مصرف زیاد کاسنی در بارداری اشاره می شود:

• خطر سقط جنین: مصرف مقادیر متعادل کاسنی در بارداری ایمن و بی خطر است ولی با این حال از آنجایی که این گیاه یک قاعده آور طبیعی محسوب می شود مصرف بیش از حد آن می تواند باعث ایجاد سیکل قائدگی و در نتیجه افزایش خطر سقط جنین در مادران باردار شود.

• تحریک انقباضات رحمی: افراط در مصرف کاسنی می تواند موجب تحریک انقباضات رحمی شود و این در حالی است که انقباضات زودرس رحمی از جمله عوامل خطر سقط جنین در مادران باردار به شمار می رود.

• عدم تعادل بدن: مصرف روزانه و متعادل کاسنی می تواند مواد مغذی مورد نیاز مادران باردار را در این دوران تامین کند ولی با این حال افراط در مصرف این گیاه مضر بوده و می تواند منجر به بروز اختلالات تعادلی در بدن شود.

• کاهش وزن: از آنجایی که مصرف کاسنی می تواند منجر به سرکوب اشتها شود بهتر است در دوران بارداری در مقادیر محدود مورد استفاده قرار گیرد زیرا مصرف زیاد آن در این دوران اثرات نامطلوبی از جمله کاهش وزن مادران باردار را به دنبال دارد.

• بیماری های پوستی: مصرف بیش از حد کاسنی باعث ایجاد مشکلات پوستی از جمله درماتیت تماسی و سایر حساسیت های پوستی در مادران باردار می شود.

• واکنش های آلرژیک: آن دسته از مادرانی که به گل هایی از جمله گل آفتابگردان، داوودی و گل همیشه بهار حساسیت دارند به دلیل خطر ابتلا به آلرژی بهتر است از مصرف کاسنی در این دوران خودداری کنند. مشکلات مختلفی از جمله کهیر، تورم صورت، خارش شدید و مداوم، تنگی نفس، مشکل در بلع، خس خس سینه، احساس سرگیجه، از دست دادن هوشیاری و پریدگی رنگ از جمله مهمترین علائمی است که می تواند در اثر آلرژی ناشی از مصرف کاسنی در بدن ایجاد شود.

• مشکلات گوارشی: ریشه گیاه کاسنی حاوی مقادیر بسیار زیادی از انواع فیبرهای محلول در آب می باشد. از این رو افراط در مصرف این گیاه می تواند منجر به بروز مشکلات گوارشی متعددی از جمله تولید گازهای شکمی، نفخ، احساس تهوع، گرفتگی شدید معده، اسهال و تولید صدای غرغر شکم شود.

عرق کاسنی در بارداری چه زمانی مصرف شود؟

درمورد این که عرق کاسنی در بارداری چقدر بخوریم و یا عرق کاسنی در بارداری چه موقع بخوریم، پژوهش های علمی صورت نگرفته است اما بهترین حالت این است که در دو ماه آخر بارداری روزانه مقدار بسیار کمی و درحدود نصف فنجان کوچک عرق کاسنی را میل کنید.نگاهی کلی به فوائد و مضرات مصرف عرق کاسنی در بارداری نشان می دهد که در مصرف این گیاه دارویی نیز مانند هر ماده غذایی دیگر باید اصل اعتدال در مصرف را رعایت کرد. همچنین با رعایت توصیه های پزشک خود می توانید از ایجاد هر گونه عوارض احتمالی در این دوران که باعث به خطر افتادن سلامت خود و جنینتان می شود پیشگیری کنید.مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

 

بیشتر بدانید:

1- خوردن زعفران در بارداری آیا مجاز است و فوائد زعفران چیست؟

2- مصرف چه خوراکی هایی در دوران بارداری ممنوع است؟

3- باید ها و نباید های مصرف مکمل در دوران بارداری!

4- آیا مصرف عرق کاسنی و رازیانه در دوران بارداری بی خطر است؟

منبع: beingtheparent

نویسنده :
تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

  • از بیکاری چیکار کنیم
  • وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    این بخش در حال طراحی می باشد

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    سلام. من تازه وارد نه ماه شدم. شنیدم اگر اواخر بارداری عرق کاسنی بخوریم نوزاد زردی نمیگیره. میخواستم بدونم صحت داره؟ از کی دقیقا باید خورده بشه و به چه مقدار در روز؟

    از دکترت بپرس عرقیجات کلا خوب نیس

    اره درسته، نصف استکان در روز، من طب سنتی بهم گفت کدو با پوست بخورم موثر بود، گرمی هم نخور اصلامصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

    من که میخورم .لیمو شیرین هم میگفت عالیه هم برای زردی هم شیر جمع میشه تو سینت

    چرا  خجالت  میکشی؟؟؟…!!!!

    وقتی میتونی بدونه  اینکه پزشک رو ببینی  ازش مشاوره بگیری

    دکتر من گفت روزی ۱ لیوان عرق کاسنی و شاطره

    ۱ لیوان اب انار شیرین

    ۷ تا دونه عناب بخورم برای زردی 

    من خاکشیرم میخورم

    سلام عزیزم

    بله عااااااالیه عرق کاسنی تو هفته آخر ماه آخر

    دکتر من گفت ی بطری رو یک سومش رو عرق کاسنی و دو سومش رو آب بریز و به جای آب همیشه استفاده کن تو هفته آخر

    من خوردم نوزادمم زردی نگرفت 

    میگن زردی ب خاطر خون مادر و بچه اتفاق میفته

    من عاشق لیمو شیرینم. اونقد میخورم ک چی😋😋😋 پس واسه شیر دهی خوبه؟؟؟

    من خوردم زردی نگرفت..اطرافیان میگفتن انقدربچت تمیزه مثل نوزادای دیگه نیست..ولی کاسنی زایمان زودرس میاره احتیاط کن و زیادنخور

    عزیزم من چون بچم پسر بود خیلی حرارت بدنم زیاد بود از اول عرق کاسنی میخوردم .پسرم بدنیا اومد اول زردی نداشت ولی چون خودم گرمی خوردم(کاچی و زیره و …)زردی گرفت ک تا چن روز بازم عرق کاسنی و آب هندوانه خوردم خوب شد.تاثیر داره

    فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

    من پنج ماهمه از حالا دارم عرق کاسنی میخورم که بچه زردی نگیره. روزی یه استکان کوچیک بخور

    کاسنی سردیه مشکلی واسه حاملگی ایجاد نمیکنه

    گرمی ها خطرناکن 

    کاسنی واسه رنگ و روی بچه هم خوبه ولی شما دیر شروع کردی

    من خوردم ولی پسرم زردی گرفت یسریا گفتن بخاطر اینه که دو روز اول شیر نخورده،ولی من اعتقادی به اینا ندارم فقط خوردم چون میخواستم اگه زردی داش نگم اشتباه کردم که نخوردم،ولی میگن زردی گرفتن بچه برا گروه خونیه

    دکترم که گفت نخور. میگه چیزای گیاهی نخور چون هر چی اگه فایده داره عوارض هم داره. اما از خیلی ها شنیدم خوردن و بچه زردی نگرفته

    مطلب خوبی بود استفاده کردم !!  که دوسه ماه اخر رو بذارم تو رژیم غذایی 😉مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

    خیلیا علم پزشک و دارن 

    ب نظرت ادم حرف دکتر و باید گوش بده یا صغری خانومو

    میگن اگه خرما زیاد بخوری بچه صبور و آرووم میشه. منم از اول بارداری دائم روزی شش هفت تا دونه میخورم. یعنی واسه زردی بچه تاثیر داره و نخورم؟

    خب عزیزم شما کم بخور.  هرررچیزی زیادیش عوارض داره حتا اب !  تو کم بخور که نه سیخ بسوزه نه کباب 😂

    مهسا جون شما فقط یک روز دیگه تا تولد نوزادت مونده؟

  • طریقه مصرف رازیانه برای عفونت زنانه
  • دیگه ماه آخر نخور، من موز و خرما خوردم ،کاسنی نخوردم ،زردی بچم ۱۴ بود ،رفت زیر دستگاه ،بدبخت شدم تا کم شد،دخترخالم با من بود گرمی نخورد ،زردی اصلا نداشت بچه اش،همش کاسنی و خنکی خورد

    کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت می‌باشید

    مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

    سلام خانم کارشناس عزیز.عرق کاسنی برای پیشگیری از زردی نوزاد توصیه میشه؟

    من هفته 37 بارداری هستم.

    امروز یه جایی خوندم که برای اینکه بچه زردی نگیره، مادرای باردار یک ماه آخر عرق کاسنی بخورن!

    مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

    میخواستم بدونم چقدر واقعیت داره؟

    سلام مامان جان.

    زردی که در نوزادان ایجاد می شه، دو نوع زردی است: یکی فیزیولوژیک است و دیگری پاتولوژیک.

    زردی نوزاد در بیشتر موارد، درواقع نود در صد موارد فیزیولوژیکه.

    یعنی به سبب نارسایی کبد و عدم تکامل کبد در روزهای اولی پس از تولد به وجود میاد.

    تغذیه مادر در دوران بارداری نمیتونه کنترل کننده و پبشگیری کننده از این اتفاق طبیعی باشه.

    شما میتونی بعد از زایمان با شیردهی منظم زردی بچه رو کاهش بدی یا حتی پیشگیری کنی.

    درکل، با خوردن یا نخوردن مواد غذایی نمی شه از بروز زردی فیزیولوژیک جلوگیری کرد.

    زردی نوزاد یک مسئله مربوط به بعد از تولد هست و شما با تغذیه دوران بارداری نمیتونید پیشگیری کنید.

    یک سری از زردی ها هم از شیر مادر نشات میگیره. در این موارد پزشک تشخیص میده شیر مادر قطع بشه. اون هم به الان ارتباط نداره.

    نگران نباش مامان جان.

    خوردن روزی یک استکان عرق کاسنی در ماه آخر برای جلوگیری از زردی نوزاد ضرری نداره؟

    کنترل زردی نوزاد با عرق کاسنی ممکنه؟ راهکار خاصی هست که باعث بشه بچه زردی نگیره؟

    فواید و مضرات کاسنی در دوران بارداری چه چیزاهاییه؟ میشه در بارداری از عرق کاسنی استفاده کرد؟

    عرق کاسنی لکه بینی در بارداری رو درمان میکنه؟ اگه عرق کاسنی بخورم خون ریزی بند میاد؟

    با تزریق آمپول روگام زردی نمیگیره بچه؟ یکی گفت میگن آمپول روگام بزنی بچه دیگه زردی نمیگیره.

    ممکنه جوش های قرمز در حاملگی از خوردن پرتقال باشه؟

    خوردن کاسنی برای کاهش گرگرفتگی ایرادی نداره؟ یکم بهتر میشم ولی پاهام ضعف میره…

    مصرف زردچوبه باعث زردی نوزاد میشه؟ تو ماه های آخر نباید از زردچوبه استفاده کرد؟

    خوراکی هایی که باعث زیبا شدن نوزاد میشن چین؟ من شنیدم توی ماه هشتم هست که چهره جنین زیبا میشه…

    قرص آهن باعث زردی گرفتن نوزاد میشه؟ من ماه آخر بارداری هستم و شنیدم مصرف آهن یکی از دلایل زردی گرفتن نوزاده


    موارد بیشتر

    کاسنی گیاهی است که فواید سلامتی زیادی دارد اما، همانطور که می‌دانید هر ماده غذایی سالمی نیز می‌تواند منجر به عوارض شوند و تأثیرات نامطلوبی بر بدن شما بگذارد. بنابراین، در این مطلب راجع به مصرف کاسنی در بارداری صحبت می‌کنیم و می‌گوییم که آیا می‌توانید در دوران بارداری با خیال راحت کاسنی مصرف کنید؟ آیا مصرف کاسنی در بارداری مفید است یا مضر؟

    گیاه کاسنی منبع غنی از بتاکاروتن است. قسمت اصلی گیاه کاسنی که مورد استفاده قرار می‌گیرد ریشه است که غالباً برای ساخت دارو و به منظور مکمل به داخل پودر اضافه می‌شود. این گیاه ممکن است برای ارتقای سلامتی دستگاه گوارش (کاهش اشتها و ناراحتی معده) و برای درمان مشکلات روده مانند یبوست و اسهال مفید باشد. کاسنی همچنین ممکن است به عنوان درمانی برای سرطان و بیماری‌های قلبی مورد استفاده قرار گیرد.

    برخی از افراد برای تورم و التهاب ، خمیر برگ کاسنی را مستقیماً بر روی پوست استعمال می‌کنند.

    در غذاها ، برگ‌های کاسنی اغلب مانند کرفس خورده می‌شوند و ریشه‌ها و جوانه‌های برگ جوشانده و خورده می‌شوند. کاسنی به عنوان ادویه پخت و پز نیز برای طعم دادن به غذاها و نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

    کاسنی می‌تواند بو داده شود و به ماده‌ای شبیه به قهوه تبدیل شود که به جای قهوه نیز قابل مصرف است. قهوه کاسنی مزایای سلامتی بسیار زیادی دارد.

    یک پیشنهاد رایگان به کاربران : در صورتی که سوالی دارید، می‌توانید به بخش مشاوره پزشکی آنلاین سایت پزشکی دکتر سوشا مراجعه کرده و سؤالات خود را مطرح نمایید.

    تحقیقات و مطالعات نشان می‌دهد که مصرف زیاد کاسنی در بارداری، بی خطر نیست. اما اگر جایگزینی وجود نداشته باشد، می‌توانید در دوران بارداری با پزشک خود صحبت کنید و مقدار کمی کاسنی مصرف کنید. کاسنی یک محرک قوی در رحم است و می‌تواند باعث انقباضات رحمی در دوران بارداری شود. بنابراین سلامتی شما و همچنین جنین شما را به خطر می‌اندازد. مصرف مقدار زیادی کاسنی می‌تواند باعث قاعدگی در دوران بارداری شود و منجر به سقط جنین شود.

    بنابراین، حتی اگر فواید درمانی زیادی برای شما به همراه داشته باشد، باید از مصرف کاسنی بو داده یا نوشیدن چای یا قهوه کاسنی در دوران بارداری خودداری کنید.

    کاسنی اثرات مستند خاصی دارد که ممکن است بر سلامتی و ایمنی بارداری شما تأثیر بگذارد. توصیه می‌کنیم که از هرگونه استفاده اضافی از کاسنی در دوران بارداری جلوگیری کنید.

    کاسنی می‌تواند مزایای درمانی بسیاری در دوران بارداری برای شما ایجاد کند، این مزایا عبارتند از:

    کاسنی حاوی اینولین (یک پروبیوتیک قوی) است. بنابراین مصرف کاسنی در بارداری به شما کمک می‌کند تا در دوران بارداری با مشکلات گوارشی و روده‌ای مانند سوء هاضمه، یبوست، سوزش معده، رفلاکس و اسیدیته مقابله کنید.

    تحقیقات نشان می‌دهد که عرق کاسنی رشد تومور را به حداقل می‌رساند و از خطر ابتلا به چندین نوع سرطان در دوران بارداری جلوگیری می‌کند. این گیاه حاوی فروکتان است که خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد توموری را برای آن فراهم می‌کند. همچنین ، فیتوشیمیایی‌ها و پلی فنول‌های موجود در این گیاه به جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سینه، کمک می‌کنند.

    خواص ضد التهابی کاسنی در به حداقل رساندن درد ناشی از استئوآرتریت در دوران بارداری بسیار کمک کننده است. این گیاه به شما کمک می‌کند تا از درد مفاصل و درد عضلات در دوران بارداری به طور موثر خلاص شوید.

    فیتوشیمیایی ها به عنوان آنتی اکسیدان‌ها عمل می‌کنند و سایر مواد مغذی موجود در گیاه کاسنی، مانع از بروز مشکلات قلبی و کنترل فشار خون می‌شوند.

    کاسنی یک تقویت کننده ایمنی در دوران بارداری است. خواص ضد باکتریایی گیاه در دوران بارداری ، شما را از عفونت‌های باکتریایی محافظت می‌کند. سایر مواد مغذی موجود در این گیاه شما را از ابتلا به بیماری‌های دیگر موصون می‌کند.

    می‌توانید از عصاره ریشه کاسنی به عنوان یک ادرارآور موثر در دوران بارداری استفاده کنید. این گیاه باعث دفع ادرار و کمک به از بین بردن سموم کلیه و کبد شما می‌شود. بنابراین کاسنی از تجمع آب در بدن (ادم، ورم) در دوران بارداری جلوگیری می‌کند.

    شما می‌توانید با کلیک بر روی لینک سلامت زنان به ده‌ها مطلب پزشکی آنلاین سایت سلامتی دکتر سوشا به‌صورت رایگان دسترسی داشته باشید.

    حتی اگر فواید درمانی مصرف کاسنی در دوران بارداری بسیار زیاد باشد، اما مصرف بیش از حد این گیاه باعث می‌شود تا شما دچار عوارض جانبی خاصی شوید. برخی از عوارض جانبی رایج عبارتند از:

    کاسنی گیاه بسیار مفیدی است که مزایای سلامتی بسیاری برای شما دارد. مقدار زیاد مواد مغذی موجود در کاسنی می‌تواند مزایای درمانی بسیاری در دوران بارداری برای شما ایجاد کند. با اینکه کاسنی گیاه مفیدی است اما مصرف آن در دوران بارداری می‌تواند عوارض جانبی جدی برای زنان باردار و جنین داشته باشد و به همین دلیل است که باید در دوران بارداری این گیاه را به مقدار بسیار کمی مصرف کنید.

    مصرف زیاد کاسنی در بارداری مجاز نیست. باید از مصرف مقادیر زیاد عرق کاسنی یا گیاه کاسنی در دوران بارداری خودداری کنید زیرا مصرف زیاد این گیاه موجب بروز عوارض جانبی در شما می‌شود. اگر عادت به مصرف کاسنی دارید و می‌خواهید بارداری ایمن و سالم داشته باشید و باید راجع به مقدار مصرف کاسنی در بارداری با پزشک خود مشورت کنید.

    پزشک شما احتمالاً توصیه می‌کند که در دوران بارداری زیاد کافئین مصرف نکنید زیرا این امر می‌تواند بر سلامتی کودک متولد نشده شما اثرات منفی بگذارد. قهوه کاسنی جایگزین قهوه در دوران بارداری است زیرا حاوی کافئین نیست، اما ممکن است انتخاب قهوه بدون کافئین برای شما مطمئن‌تر باشد.

    زنان باردار در دوران بارداری باید از مصرف هر نوع داروی گیاهی بدون نظارت پزشک، خودداری کنند و تنها پس از مشاوره با پزشک نسبت به استفاده از این دمنوش‌ها اقدام کنند. همچنین کارشناسان توصیه می‌کنند زنان باردار عرق کاسنی را با آب در دمای معمولی و صبح ناشتا بنوشند.

    از آنجایی که مصرف زیاد کاسنی در ماه‌های اولیه بارداری با خطر سقط جنین همراه است، عرق کاسنی را می‌توانید به میزان خیلی کم در ماه‌های اولیه بارداری استفاده کنید تا از مزایای آن بهره‌مند شوید. البته حتماً قبل از مصرف کاسنی در بارداری با پزشکتان مشورت نمایید. بنابر توصیه پزشکان بهترین زمان مصرف کاسنی در دو هفته آخر بارداری و بهترین زمان برای نوشیدن آن صبح ناشتا است.

    همانطور که گفته شد، نباید کاسنی یا عرق کاسنی را در ماه‌های اول بارداری به میزان زیاد مصرف کنید، حتماً قبل از مصرف این گیاه در دوران بارداری از پزشک خود مشورت بخواهید. می‌توانید در دو هفته آخر بارداری یک استکان عرق کاسنی را هر روز صبح به صورت ناشتا به همراه آب با دمای معمولی مصرف کنید.مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

    ایمن‌ترین زمان برای مصرف عرق کاسنی دو هفته آخر بارداری است.

    مصرف زیاد عرق کاسنی و یا خود کاسنی در بارداری باعث خونریزی می‌شود و ممکن است سقط جنین در ماه‌های اول بارداری را به دنبال داشته باشد. بنابراین حتی با توجه به خواص فراوان کاسنی، بهتر است در دوران بارداری کاسنی، عرق کاسنی و یا چای کاسنی خیلی زیاد مصرف نشود.

    پیشنهاد ویژه: آیا می‌خواهید راجع به سقط کردن بچه با زعفران – سقط جنین با زعفران بیشتر بدانید؟ اگر مایلید،  حتماً روی این مطلب کلیک کرده و این مقاله را از مجله پزشکی دکتر سوشا مطالعه نمایید.

    کاسنی محرک قوی رحم است و می‌تواند باعث انقباضات رحمی در دوران بارداری شود، بنابراین سلامتی شما و همچنین جنین شما را به خطر می‌اندازد. مصرف مقدار زیادی کاسنی می‌تواند باعث سقط جنین شود.

    کاسنی فواید زیادی برای سلامت زنان باردار در دوران بارداری دارد اما از آنجایی که ممکن است مصرف آن با عوارضی مانند سقط جنین همراه باشد، باید راجع به مقدار مصرف این گیاه در دوران بارداری با مشورت پزشک مصرف کنید و از مصرف زیاد کاسنی در دوران بارداری اجتناب نمایید.

    ویدیو آموزشی؛ عوارض نوشابه های رژیمی

    ویدیو طرز تهیه ماسک زنجبیلی برای رشد و تقویت مو

    ویدیو طرز تهیه معجون جوانی [10 سال جوانتر شوید]

    ویدیو آموزشی روش ماساژ دادن نوزاد [فیلم ماساژ نوزاد]

  • عکس پروفایل غمگین مرگ پدر
  • دانلود رایگان کتاب “راهنمای کامل بارداری هفته به هفته”

    result

    ثبت نام نکرده اید؟ ثبت نام

    result

    اگر قبلا در دکتر سوشا | مرجع تخصصی پزشکی و سلامت عضو شده اید، وارد شوید. ورود

    عرق کاسنی یکی از عرقیجات مورد تأکید برای مصرف در دوران بارداری می باشد. اما همانطور که می دانید برخی از افراد با مشکلاتی داخلی مواجه هستند که پیش از مصرف این نوع از عرقیجات باید با پزشک زنان مشورت داشته باشند ، زیرا ممکن است که مصرف تأثیر سوء بر روی سلامت جنین داشته باشد. اما در حالت کلی برای یک مادر باردار سالم و بدون مشکلات و بیماری های مختلف ، استفاده از عرق کاسنی در حد اعتدال توصیه می شود.

    چرا مصرف عرق کاسنی در دوران بارداری تا این حد از اهمیت برخوردار است؟

    مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

    1- فواید عرق کاسنی برای خون : معمولا یکی از مهم ترین اثرات این نوع از عرقیات در دوران بارداری صاف و زلال نمودن خون از هر نوع ماده ی غیرطبیعی و نامطلوب برای جنین می باشد. به همین دلیل سالم ترین غذاها به جنین خواهد رسید و از بسیاری از بیماری هم برای مادر و هم برای جنین در این دوران حساس جلوگیری خواهد شد.

    2- نقش عرق کاسنی در درمان زردی : زردی های پس از تولد به خصوص زردی های غیرطبیعی که عامل مرگ نوزادان می باشد ، توسط استفاده از عرق کاسنی در دوران بارداری پیشگیری خواهد شد. در صورتی که یک مارد باردار هستید و نمی توانید به خوبی غذا بخورید و احساس سنگینی بر سر معده ی خود دارد ، برای بهبودی شرایط خود از عرق کاسنی بهره ببرید. این عرق در رفع مشکلات سوء هضم و گوارشی بسیار تأثیرگذار می باشد.

    3- نقش عرق کاسنی در درمان فشارخون یا عفونت های ادراری : در بسیاری از موارد مادر باردار به دلیل تغییرات هورمونی و همچنین استرس های شدید بارداری یا به دلیل افزایش وزن بیش از اندازه ی خود به بیماری هیا مختلفی همچون فشارخون یا عفونت های ادراری دچار می شود. جالب است بدانید که عرق کاسنی حتی در دوران بارداری بر روی این علائم هم تأثیر می گذارد و به سرعت آنها را کنترل و از بین خواهد برد.

    4- نقش عرق کاسنی در تصفیه خون: همانطور که در بالا هم بدان اشاره شد، خون به عنوان کانال تغذیه جنین به حساب می آید و کاسنی با تصفیه و نیز کاهش غلظت خون (یکی از عوامل غلظت خون چربی خون است و کاسنی این چربی ها را از خون دفع می کند) نقش مهمی در گردش روان خون در بدن و تغذیه سالم جنین بر عهده دارد. هرچه خون سالم تر باشد، به همان اندازه جنین هم سالم تر ، شاداب تر و زیباتر خواهد شد.

    5- تاثیر عرق کاسنی در سم زدایی از کبد و پاک سازی کبد: عرق کاسنی با توجه به خاصیتی که دارد عامل بسیار مهمی در پاک سازی کبد و دفع سمومات بدن مخصوصا سمومات کبد محسوب می گردد. از آن جایی که در دوران بارداری علاوه بر سلامت مادر، سلامت جنین هم مد نظر است ، پس سلامت و پاک سازی کبد و دفع سمومات کبد نقش بسیار مهمی در سلامت مادر حامله و فرزند او دارد.

    6- نقش عرق کاسنی در کاهش و کنترل فشار خون بارداری: بعضی از خانم های باردار بنا به دلایلی ممکن است در طول دوران بارداری خود دچار فشار خون بالا شوند که به این عارضه ، فشار خون بارداری گفته می شود. فشار خون بارداری اگر کنترل نگردد ممکن است خدای ناکرده سبب بروز مشکلاتی از جمله سقط جنین شود.

    یکی از مواد طبیعی که می تواند در کاهش و کنترل فشار خون بارداری نقش ارزنده ای ایفا نماید ، عرق کاسنی می باشد. عرق کاسنی با تصفیه خون و کبد و پاک سازی بدن از سمومات و نیز به دلیل طبیعت نسبتا سردی که دارد می تواند کمک موثری در کنترل و کاهش فشار خون بارداری باشد.

    7- تاثیر عرق کاسنی در جلوگیری از زردی نوزاد در دوران بارداری: یکی از مشکلاتی که در بدو تولد کودک می تواند ، کودک و خانواده او را تحت تاثیر خود قرار دهد زردی نوزاد است. یکی از روش های جلوگیری از زردی نوزادان ، جلوگیری آن در دوران بارداری است. عرق کاسنی با پاک سازی کبد و دفع مواد زائد و سمومات کبد و نیز تصفیه خون ، نقش بسیار ارزنده ای در جهت جلوگیری از زردی نوزادان در طول دوران بارداری دارد.

    8- تاثیر عرق کاسنی بر زیبایی جنین و کودک: مادران بارداری که خواهان فرزند زیبا هستند به این نکته توجه داشته باشند که یکی از راه های زیبا شدن فرزند، پاک سازی کبد و خون مادر در دوران بارداری است. وقتی کبد و خون مادر باردار از مواد زائد و سمی پاک شود، تاثیر فوق العاده ای بر روی زیبایی جنین دارد. کاسنی و مصرف عرق کاسنی در طول دوران بارداری می تواند با پاک سازی کبد و تصفیه خون ، نقش مهم در زیبایی کودک ایفا نماید. البته بایستی توجه داشت که عوال متعددی در زیبایی جنین موثر هستند که در این زمینه می توانید مطلب فرزند زیبا را مطالعه نمایید.

    9- نقش کاسنی در تقویت معده و اشتها آوری: محققان ، تقویت معده و جلوگیری از ناراحتی آن و نیز خاصیت اشتها آوری را هم برای کاسنی قائل هستند که این مسائل می تواند نقش بزرگی در دوران بارداری بر مادر باردار داشته باشد چراکه یکی از مشکلات مادران باردار ، کمبود اشتها و مشکلات معده می باشد. کاسنی ، التهاب معده را از بین برده، اسید کلریدریک معده را تحریک کرده و اشتها را زیاد می کند.

    10- نقش کاسنی در جلوگیری و درمان عفونت ادراری در بارداری: یکی از مشکلاتی که مادران باردار در طول دوران بارداری ممکن است به آن مبتلا شوند، عفونت ادراری در دوران بارداری می باشد و به دلیل حساس بودن این دوران نمی توان از داروهای متداولی که در حالت غیر بارداری استفاده می شد استفاده کرد و به همین دلیل استفاده از مواد طبیعی در درمان عفونت ادراری از اهمیت خاصی برخوردار است.

    ایمنی در برابر بیماری های عفونی از خواص عرق کاسنی است. عرق کاسنی خاصیت ادرار آوری داشته و با تقویت مثانه و کلیه ها و پاک کردن آن ها از سنگ و خارج کردن سموم از بدن و نیز با پاک کردن مجاری ادراری نقش ارزنده ای در جلوگیری و درمان عفونت ادراری در دوران بارداری دارد.

    بعضی خوراکیها یا گیاهان دارویی می‌توانند خطراتی را، هر چند اندک، برای جنین به همراه داشته باشند، لذا توصیه می‌شود که مادران باردار و به ویژه بانوانی که سابقه یا خطر سقط جنین، خونریزی دوران بارداری و مشکلات مشابه دارند؛ مصرف آنها را به حداقل کاهش دهند و به ویژه در مورد گیاهان دارویی، تنها با مشورت پزشک باتجربه اقدام کنند. به طور کلی از آن جایی که دوران بارداری، دورانی حساس و مهم به شمار می‌رود، مصرف بیش از حد گیاهان دارویی توصیه نمی‌شود چرا که ممکن است به جنین آسیب وارد کند.

    مصرف عرق کاسنی در بارداری نیز با وجود خواص دارویی فراوان برای جنین و مادر، به دلیل طبع سرد و نقش آن در افزایش انقباضات رحمی، در صورت زیاده‌روی، باعث آسیب به جنین شده، همچنین احتمال زایمان زودرس یا سقط جنین را تقویت می‌کند. ازدیگر اثرات منفی خوردن عرق کاسنی در بارداری، التهابات پوستی، خارش، ایجا خستگی، گیجی و مشکلات تنفسی به همراه کاهش اشتها است.

    توصیه می‌­شود زنان در دوران بارداری، کاسنی مصرف نکنند زیرا این گیاه سبب تحریک و آغاز قاعدگی می­‌شود و درنتیجه ممکن است به سقط جنین و یا زایمان زودرس بیانجامد؛ خصوصا زمانی‌که میزان مصرف در فرد باردار زیاد باشد… اگر قصد مصرف کاسنی را دارید در ۲ هفته آخر بارداری یک استکان صبح ناشتا مصرف کنید. باز هم توصیه می کنیم که مصرف عرقیجات با اجازه پزشک باشد…

    کاسنی گیاهی است که مردم آن را از خانوده قاصدک‌ها دانسته و بومی قاره اروپا معرفی می‌کنند. اما، امروزه این گیاه در سراسر جهان کشت می‌شود. بخش‌های مختلف کاسنی، مانند برگ، گل، ریشه، و جوانه آن مزایای دارویی بسیاری برای انسان، به ویژه زنان باردار دارد. همچنین، شاخ و برگ این گیاه دارای ارزش تغذیه‌ای بالایی است، به طوری که مصرف مقدار مناسبی از شاخ و برگ کاسنی می‌تواند برخی نیازهای بدن مادران باردار و جمیم داخل رحم آن‌ها را برآورده کند.

    آیا مصرف چای کاسنی و کاسنی بو داده در بارداری ضرر دارد؟در ابتدا،به خاطر داشته باشید که مطالعات اخیر انجام شده توسط محققان نشان داده است مصرف گیاه کاسنی در مقادیر زیاد برای سلامتی زنان باردار و جنین داخل رحم آن‌ها امن نیست. با این حال، اگر شما در طی دوران بارداری خود نتوانستید هیچ جایگزینی برای خواص درمانی این گیاه پیدا کنید، می‌توانید با یک دکتر متخصص زنان و زایمان در مورد مصرف مقدار کمی از گیاه کاسنی صحبت کنید.

    به دلیل این که گیاه کاسنی یک محرک قوی برای رحم زنان به شمار می‌رود، پس مصرف آن در طی دوران بارداری می‌تواند باعث بروز انقباضات رحمی در بدن مادر شده و در نتیجه، با به خطر انداختن سلامت او، جنین داخل رحمش را هم سقط کند. در واقع، مصرف مقدار زیادی از گیاه کاسنی توسط زنان باردار باعث شروع دوره قاعدگی در بدن آن‌ها شده و منجر به سقط جنین داخل رحمشان خواهد شد. بنابراین، اگر مصرف این گیاه فواید بسیاری برای سلامتی مادر باردار هم داشته باشد، این افراد باید از مصرف کاسنی بوداده و یا نوشیدن چای کاسنی در طی دوران بارداری خود خودداری کند.مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

    اگر قصد مصرف کاسنی را دارید در ۲ هفته آخر بارداری یک استکان صبح ناشتا مصرف کنید. باز هم توصیه می کنیم که مصرف عرقیجات با اجازه پزشک باشد.

    مزایای مصرف چای کاسنی در بارداری: از آن‌جایی که گیاه کاسنی دارای ارزش تغذیه‌ای بالایی است، بنابراین مصرف آن در مقادیر کم می‌تواند مزایای بهداشتی و دارویی فراوانی را برای زن حامله و جنین داخل رحم او ارائه دهد. اما، اگر شاخ و برگ این گیاه را مصرف می‌کنید، باید در مقادیر بسیار کم باشد. مزایای مصرف گیاه کاسنی در طی دوران بارداری زنان عبارتند از:

    ۱- از بین بردن مشکلات گوارشی بارداری مصرف چای کاسنی:به دلیل این که گیاه کاسنی حاوی اینولین که نوعی پروبیوتیک قوی است، مصرف شاخ و برگ آن کمک می‌کند تا مشکلات گوارشی و روده‌ای مانند سوء هاضمه، یبوست، سوزش سردل، بازگشت اسید به مری و اسیدیته شدن معده در زنان باردار درمان شود.

    ۲- جلوگیری از بروز سرطان در بارداری، با مصرف گیاه کاسنی: نتایج تحقیقات اخیر دانشمندان نشان داده است که مصرف عصاره این گیاه باعث به حداقل رسیدن رشد تومورهای سرطانی در بدن انسان، به ویژه مادران باردار شده و خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان‌ها را در طی دوران بارداری از بین خواهد برد. در واقع، شاخ و برگ این گیاه حاوی fructans است، که خواص آنتی اکسیدانی و ضد تومور قوی دارد. همچنین، مواد شیمیایی و پلی فنل‌های موجود در شاخ و برگ این گیاه در پیشگیری از خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و پستان‌ها در زنان حامله بسیار مفید است.

    ۳- به حداقل رساندن درد آرتروز در بارداری با مصرف کاسنی:خواص ضد التهابی موجود در گیاه کاسنی باعث به حداقل رسیدن درد ناشی از بیماری آرتروز در بدن زنان باردار خواهد شد. در واقع، مواد موجود در شاخ و برگ این گیاه کمک می‌کند تا فرد مصرف‌کننده آرامش لازم را به دست آورده و از درد مفاصل و دردهای عضلانی رهایی یابد.

    ۴- بالا بردن سلامت کلیه‌ با مصرف چای کاسنی در بارداری:شما به عنوان یک زن حامله می‌توانید عصاره ریشه گیاه کاسنی را به عنوان یک دیورتیک موثر در طی دوران بارداری استفاده کنید. در واقع، شاخ و برگ این گیاه ادرارآور بوده و به از بین بردن سموم کلیه و کبد شما کمک خواهد کرد. بنابراین، یادتان باشد که مصرف گیاه کاسنی در طی دوران بارداری می‌تواند خطر تجمع آب در بدن شما را کم کند.

    ۵- افزایش سیستم ایمنی با مصرف گیاه کاسنی در بارداری:گیاه کاسنی به عنوان یک تقویت‌کننده قوی سیستم ایمنی بدن زنان باردار به شمارمی‌رود. همچنین، از آن‌جایی که این گیاه دارای خواص ضد باکتریایی است، بنابراین مصرف آن می‌تواند از مبتلا شدن زنان حامله به عفونت‌های باکتریایی جلوگیری کند. علاوه بر این موارد، فیتوکمیکال موجود در این گیاه به عنوان آنتی اکسیدان قوی در بدن زنان باردار عمل کرده و مواد مغذی درون آن، فرد مصرف‌کننده را از خطر ابتلا به مشکلات قلبی و بیماری‌های دیگر در امان نگه خواهد داشت.

    عوارض جانبی مصرف چای کاسنی و کاسنی بوداده در بارداری:حتی اگر مصرف گیاه کاسنی مزایای زیادی برای سلامت مادر باردار و جنین داخل رحم او داشته باشد، مصرف بیش از حد این گیاه می‌تواند باعث بروز عوارض جانبی در بدن این افراد شده و آن‌ها را دچار رنج و درد کند. برخی از عوارض جانبی شایع مصرف چای کاسنی و کاسنی بوداده در دوران بارداری عبارتند از:

    بروز انقباضات ناگهانی در رحم زنان باردار با مصرف بیش از حد چای کاسنی و کاسنی بوداده شروع دوره قاعدگی در بدن زنان باردار با مصرف بیش از حد چای کاسنی و کاسنی بوداده سقط شدن ناگهانی جنین با مصرف بیش از حد چای کاسنی و کاسنی بوداده بروز التهابات پوستی در بدن زنان باردار با مصرف بیش از حد چای کاسنی و کاسنی بوداده به وجود آمدن حالت خارش در بدن زنان حامله با مصرف بیش از حد چای کاسنی و کاسنی بوداده از بین رفتن اشتهای زنان باردار با مصرف بیش از حد چای کاسنی و کاسنی بوداده کاهش قابل توجه وزن زنان حامله با مصرف بیش از حد چای کاسنی و کاسنی بوداده به وجود آمدن مشکل در تنفس زنان باردار با مصرف بیش از حد چای کاسنی و کاسنی بوداده خس خس کردن سینه مادران باردار بعد از مصرف گیاه کاسنی افزایش احساس خستگی در مادر باردار با مصرف بیش از حد چای کاسنی و کاسنی بوداده بروز حالت خواب‌آلودگی در زنان حامله با مصرف بیش از حد چای کاسنی و کاسنی بوداده

    بنابراین، اگر شما می‌خواهید گیاه کاسنی را در طی دوران بارداری خود مصرف کنید یادتان باشد که مصرف مقدار زیادی از عصاره این گیاه بسیار خطرناک بوده و باعث سقط جنین داخل رحم شما خواهد شد. پس، برای داشتن یک دوران بارداری ایمن و سالم حتما قبل از مصرف بیش از حد چای کاسنی و کاسنی بوداده در دوران حاملگی خود با یک دکتر متخصص زنان و زایمان صحبت کنید.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    مطالب پر بازدید


    توصیه می شود از مصرف خودسرانه داروهای گیاهی در حاملگی خودداری نموده و تصور نکنید داروهای گیاهی عوارضی کمتر از داروهای شیمیایی دارند.

    به کمک این کلینیک تخصصی می تونید بیش از ۷ کیلو در یک دوره (۲۱روزه) وزن کم کنید و به اندام ایده آل خودتون برسید.

    پشتیبانی و مشاور رایگان

    کاهش وزن تضمینی بدون بازگشت


    مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

    عرق کاسنی برای خانم‌های بارداری در ماه‌های آخر بارداری توصیه نمی‌شود. محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی گفت: خانم‌های باردار به هیچ عنوان از عرقیجات گیاهی در ماه‌های آخر بارداری استفاده نکنند. استفاده از عرق کاسنی را به منظور مبتلا شدن نوزاد به زردی در ماه‌های آخر بارداری توصیه نمی‌کنم.

    مطالب مرتبط

    هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

    مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

    مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری
    مصرف عرق کاسنی در ماه آخر بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *