مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

دوره مقدماتی php
مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی
مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

در طول بارداری، خانم به مدت نه ماه از شر پریودی رها میشود. زایمان طبیعی یا سزارین تاثیری بر شروع پریودی پس از زایمان ندارد. شروع پریودی به شیردهی و فاکتورهای دیگر بستگی دارد. 

اولین پریود پس از زایمان به شیردهی و زمان برگشت هورمون ها به حالت طبیعی بستگی دارد. مقدار استروژن، پروژسترون و هورمون گونادوتروپین پس از بارداری کاهش می یابد.
اما اگر نوزاد را شیر می دهید، مقدار هورمون پرولاکتین کاهش نمی یابد. بنابراین باعث کاهش هورمون های تولید مثل و جلوگیری از تخمک گذاری و تولید تخمک برای لقاح می شود. بنابراین پریود نمی شوید.

تغییرات هورمونی پس از زایمان بر اولین پریود تاثیر می گذارد. این تغییرات به عوامل زیر بستگی دارد:

عوامل دیگری نیز می باشند که بر اولین پریود تاثیر می گذارند:

به یاد داشته باشید زایمان سزارین بر زمان اولین پریود شما تاثیر نمی گذارد بلکه تغییراتی در جهت خونریزی ایجاد می شود.

مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

دوره مقدماتی php

پریودی پس از زایمان سزارین یا زایمان طبیعی مشابه پریودی پیش از بارداری نیست. بدن دوباره با چرخه پریودی سازگار می شود و بنابراین تغییراتی مشابه تغییرات زیر ایجاد می شود:

این تغییرات پس از مدتی کاهش می یابد. اما تا زمانی که تعادل هورمونی برقرار شود و بدن بهبود یابد، پریودی طبیعی نیست. گاهی اوقات تا چند ماه پریودی شما به حالت طبیعی بر نمی گردد.

اگر پریودی شما بعد از گذشت چند ماه به حالت طبیعی برنگشت یا تغییرات غیر معمولی مشاهده کردید به پزشک مراجعه کنید. عواملی که باعث نگرانی می شوند شامل:

زایمان سزارین هیچ تاثیری بر زمان شروع پریودی پس از زایمان ندارد. زمان پریودی ماهانه فقط به تغییرات هورمونی بستگی دارد. هنگامی که مقدار هورمون ها به حالت طبیعی بازگردد، پریود شروع می شود.

در بیشتر موارد، اولین پریود پس از زایمان درد کمتری دارد و کوتاه تر و سبک تر است. گرفتگی های عضلات به خاطر کشیدگی رحم در بارداری کمتر است. همچنین مقدار زیاد پروژسترون در طول بارداری باعث کاهش علائم پریودی می شود.

فاکتورهای زیادی بر بی نظمی پریودی تاثیر می گذارند؛ کاهش یا افزایش وزن، استرس و مشکلات تیروئید بر بی نظمی تاثیر می گذارند. برخی خانم ها به دلیل رسیدن به دوران یائسگی دچار بی نظمی پریودی می شوند. سن یائسگی در برخی خانم ها حدود سی و پنج سالگی و در برخی دیگر در چهل سالگی بروز می کند.

پس از زایمان، طبیعی یا سزارین، ترشحاتی از واژن خارج می شود که لوچیا نامیده می شود. این ترشحات، پریودی نیست اما ترشحات خروجی از رحم می باشد.
زایمان سزارین باعث خونریزی شدید در روزهای اول پس زایمان می شود. این مسئله به دلیل جراحی یا ترمیم رحم می باشد. برای حدود شش هفته نباید از تامپون استفاده کنید زیرا احتمال عفونت در رحم و واژن افزایش می یابد. 
اگر خونریزی شما غیر طبیعی است؛ ترشحات بدبو، تب، که نشانه های عفونت است یا نیاز شدید به ادرار یک هفته پس از زایمان، به پزشک مراجعه کنید.

اقدام شما برای بارداری ممکن است کمی طولانی‌تر از آنچه فکر می‌کردید شده باشد و هنوز به نتیجه نرسیده باشید. یکی از راه‌های افزایش شانس بارداری و بچه…

استفاده از روش‌های کمک‌باروری، مرحلۀ بعدی درمان مشکلات باروری پس از انجام اقدامات اولیه برای درمان ناباروری است. روش‌های کمک‌باروری در ایران بسیار…

ملاقات‌های منظم با پزشک در دوران بارداری از اهمیت خاصی برخوردارند. انجام منظم مراقبت‌های بارداری می‌تواند از بروز عوارض بارداری و زایمان به شکل…

از زمان شروع بارداری، بدن با ترشح هورمون‌ها، خود را برای یک زایمان طبیعی آماده می‌کند. این هورمون‌ها روی عضلاتی مانند عضلات لگن، کمر و شکم تأثیر می…

اگر نوزاد یا کودک شما به هر دلیل قرار است با شیر خشک تغذیه شود، برای آگاهی از چگونگی و میزان شیر خشک مورد نیاز نوزاد، لازم است از برخی نکات ضروری…

مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

تغذیهٔ خوب برای رشد ذهنی و جسمی کودک شما بسیار مهم است و پس از تولد نوزاد، لازم است افزایش وزن و وزن‌گیری او به دقت توسط یک پزشک اطفال مورد اعتماد…

برخی موضوعات مثل اینکه کودکان در چه سنی از خوردن شیر و رژیم غذایی مایع به رژیم غذاهای جامد می‌رسند، از چه سنی می‌توانند خودشان غذا بخورند و بالاخره…

حس استقلال کودک از چه سنی شروع می‌شود و در چه سنی شکل می‌گیرد؟ کودک شما وقتی به دنیا آمد، اصلاً نمی‌دانست که شما و او دو موجود جدا از هم هستید. اما…

زردی یکی از شایع‌ترین عارضه‌های دوران تولد و نوزادی است که در این مطلب می‌توانید به شکلی کامل با دلیل و عامل ایجاد زردی در نوزاد، ارتباط شیردهی با…

یک سرویس بهداشتی، حمام و دستشویی‌ هم می‌تواند یکی از جاهای خطرساز خانه برای کودکان باشد، چون کودکان کوچک کنجکاوند، مهارت حرکتی ضعیفی دارند و سرشان…

لیوان مخصوص کودک می‌تواند کمکی برای فرایند انتقال کودکتان از شیر خوردن سینه یا شیشه‌شیر به یک لیوان معمولی باشد. لیوان مخصوص کودکان شیرخوار انواع و…

شیردهی به نوزاد نقش مهمی در شروع قاعدگی مادران پس از زایمان دارد. اما بدن و شرایط هر زنی با دیگری متفاوت است، بنابراین هیچ راه کاملاً مطمئنی برای پیش‌بینی زمان اولین قاعدگی بعد از زایمان وجود ندارد. اگر نمی‌دانید وضعیت شما به چه شکل است و می‌خواهید از این موضوع اطلاع دقیق‌تری داشته باشید، شاید بد نباشد اگر با پزشکتان در این مورد مشورت کنید تا مطمئن شوید که اوضاع چگونه پیش می‌رود. در این مطلب می‌توانید با محاسباتی تقریبی از زمان شروع اولین قاعدگی پس از زایمان برای مادران شیرده و غیرشیرده آشنا شوید.

شروع پریود در مادران شیرده و غیرشیرده کمی با یکدیگر متفاوت است. شروع اولین قاعدگی زنان بعد از زایمان به طور معمول می‌تواند به شکل زیر باشد:

زمان شروع پریود در مادران شیرده: یکی از اتفاقاتی که در دوران شیردهی می‌افتد، این است که قاعدگی‌تان را به تعویق می‌اندازد. اگر نوزادتان، شب و روز فقط با شیر شما تغذیه می‌شود، ممکن است شش ماه یا حتی بیشتر بعد از تاریخ زایمانتان طول بکشد تا پریود شما شروع شود و دوباره علائم قاعدگی خود را تجربه کنید. اگر در کنار شیر مادر، لازم است از شیر خشک به عنوان مکمل غذایی نوزاد استفاده کنید، احتمالاً قاعدگی شما زودتر از شش ماه شروع می‌شود.

اما لازم است بدانید که اثرات شیردهی در شروع قاعدگی زنان پس از زایمان بسیار متفاوت است. گاهی قاعدگی بعضی از زنانی که نوزادشان را فقط با شیردهی از سینۀ مادر تغذیه می‌کنند و شب و روز شیر می‌دهند، ممکن است یک ماه بعد از زایمان شروع شود و عده‌ای دیگر که در کنار شیر خود، شیر خشک هم به فرزندشان می‌دهند، ممکن است تا ماه‌ها بعد از زایمان پریود نشوند.

زمان شروع پریود در مادران غیرشیرده: اگر تغذیۀ نوزاد با شیر خشک است و به فرزندتان فقط شیر خشک می‌دهید، احتمالاً قاعدگی شما بین یک تا سه ماه بعد از زایمان شروع می‌شود. اگر تا سه ماه بعد از زایمان قاعدگی شروع نشد، لازم است این مسئله را با پزشکتان مطرح کنید.

با شروع اولین قاعدگی پس از زایمان، اگر میزان خونریزی‌تان بیشتر یا کمتر از قبل از دوران بارداری بود نیز نگران نشوید. همچنین شاید در ابتدا فواصل قاعدگی‌تان هم نامنظم باشد. اگر بعد از چند ماه قاعدگی‌تان منظم نشد یا بعد از دو یا سه دوره، خونریزی خیلی شدید داشتید یعنی به مدت چند ساعت متوالی، هر یک ساعت، یک بار نوار بهداشتی شما کاملاً خیس شد، این مسئله را با پزشکتان در میان بگذارید تا در صورت لزوم با نظر پزشکتان مشکلات هورمونی یا رحمی شما بررسی شود.

تمام مادران بعد از زایمان طبیعی یا جراحی سزارین، تا مدتی خونریزی واژینال خواهند داشت. این خونریزی راهی برای خارج شدن محتویات و بافت‌های اضافی درون…

روش‌های ضدبارداری ترکیبی مثل قرص‌هایی که حاوی دو هورمون استروژن و پروژسترون است، انتخاب خیلی مناسبی برای مادران شیرده، به ویژه در شش ماهۀ اول پس از…

شیردهی در تازه‌مادران منجر به تأخیر در بازگشت دورۀ قاعدگی می‌شود. شیردهی یک تکنیک طبیعی جلوگیری از بارداری بر اساس این حقیقت است که شیردهی و تولید…

تیم و هیئت علمی مادرشو تلاش می‌کند تا تمام مطالب کیفیت بالایی داشته باشد. اما حفظ این کیفیت بدون داشتن نظرات اصلاحی شما کاربر عزیز امکان‌پذیر نیست. بنابراین اگر ایرادی در مطلب بالا می‌بینید یا فکرمی‌کنید این مقاله مناسب نیست، نظرتان را از طریق فرم زیر با ما در میان بگذارید.

مطالب این سایت جایگزین تشخیص، تجویز و درمان نیست. برای اطلاعات بیشتر به شرایط استفاده مراجعه فرمایید.

© بازنشر و استفاده از مطالب مادرشو تنها برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع (و لینک مستقیم به مطلب در صورت استفاده آنلاین) بلامانع است. کليۀ حقوق اين سايت متعلق به شرکت دانش‌بنیان راهکارهای سلامتی پدیدار است.


 

آدرس مطب: تهران، اشرفی اصفهانی، بالاتر از پونک، نبش کوچه نوزدهم، ساختمان بانک سامان، پلاک 24، طبقه 4، واحد 7

تغییر عادات پریود یا قاعدگی پس از زایمان بسیار رایج است. در حالی که شدت خونریزی برخی زنان بیشتر و درد ناشی از قاعدگی شدیدتر می شود، خونریزی پریود در دیگر زنان کمتر شده و درد به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
در ماه های پس از زایمان، ممکن است عادات ماهیانه یا همان پریود نامنظم باشد اما در طی زمان به حالت طبیعی باز می گردد. هیچ راهی برای پیش بینی این مورد وجود ندارد که چگونه زایمان بر پریود مادران تاثیر خواهد گذاشت اما به طور کلی زنانی که از سینه خود به نوزادشان شیر می دهند معمولا مدت طولانی تری پریود نخواهند شد.


مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

در این مقاله ما درباره اولین پریود بعد از زایمان، نامنظمی پریود بعد از زایمان، خونریزی شدید پریود بعد از زایمان و درد پریود بعد از زایمان صحبت خواهیم کرد. جهت دسترسی سریع به بخشهای مختلف مقاله می توانید از فهرست زیر استفاده کنید. کافی است روی سرفصل موردنظر کلیک کنید.

فهرست
اولین پریود پس از زایمان چگونه است؟
دلایل نامنظمی و عقب افتادن پریود بعد از زایمان
شروع پریود بعد از زایمان
نامنظمی پریود بعد از زایمان
روش های طبیعی برای منظم کردن پریود بعد از زایمان
قطع شیردهی و پریود
چه زمانی باید برای پریود پس از زایمان به پزشک مراجعه کرد؟
نکات نهایی درباره اولین پریود بعد از زایمان 


 

بارداری و زایمان فشار زیادی را به بدن زنان وارد می آورد که موجب می شود که بهبودی کامل بدن مدتی زمان ببرد. هیچ حالت استانداردی برای پریود بعد از زایمان وجود ندارد اما معمولا چندین پریود اول متفاوت از زمان پیش از بارداری خواهند بود. 


 

دلایل متعددی وجود دارد که چرا پریود بعد از زایمان نامنظم می شود یا عقب می افتد که شامل موارد زیر هستند:
• رحم برای برگشتن به اندازه طبیعی خود زمان لازم دارد
• میزان هورمون ها تغییر کرده اند
• شیردهی بر میزان هورمون ها تاثیر می گذارد
گاهی خونریزی قاعدگی پس از زایمان شدیدتر از قبل از زایمان است. گاهی رنگ خون پریود نسبت به قبل متفاوت است و لخته های بیشتری نسبت به قبل وجود دارد و درد شدید قاعدگی محسوس است.
اغلب زنان در طی زمان به حالت پریود قبلی خود باز می گردند.


بیشتر بخوانید: آیا حمام کردن در زمان قاعدگی مضر است؟ 


 

زنانی که از سینه خود به نوزادشان شیر نمی دهند یا این کار را به طور مرتب انجام نمی دهند، پریودشان به سرعت باز خواهد گشت.
تحقیقات نشان داده است که اولین پریود بعد از زایمان معمولا بین 45 تا 94 روز پس از زایمان رخ می دهد و میانگین وقوع اولین پریود پس از زایمان معمولا 74 روز بعد است.
عامل اصلی تاثیر گذار بر شروع پریود بعد از زایمان، تخمک گذاری است. اندازه گیری روزمره دمای پایه بدن می تواند به تشخیص زمان تخمک گذاری کمک کند.

تشخیص زودهنگام علائم اختلالات قاعدگی اولین و مهم ترین قدم در درمان بیماریهای زنان است. این کار نیازمند یک جلسه معاینه دقیق و تخصصی دارد. شما می توانید ضمن مراجعه به خانم دکتر متین ذاکرین در طی یک جلسه، به طور کامل معاینه شوید. در این جلسه خانم دکتر تمامی سوالات شما را پاسخ می دهند و با استفاده از روش های تشخیصی متفاوت، بهترین روش درمانی را برای شما انتخاب می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت وقت معاینه با شماره 02144463475 تماس حاصل فرمائید.


 

به خصوص در ماه های اولیه پس از زایمان، داشتن پریودهای نامنظم عادی است. زنانی که به نوزاد خود شیر می دهند بیشتر دچار نامنظمی پریود می شوند زیرا هورمون هایی که موجب شیردهی می شوند می توانند موجب تاخیر در تخمک گذاری و نامنظم شدن تخمک گذاری شوند.
حتی در زنانی که شیردهی نمی کنند، پریودها ممکن است نامنظم باشند زیرا بدن برای بهبودی پس از بارداری و زایمان به زمان نیاز دارد. در طی زمان، قاعدگی به روال معمول خود باز خواهد گشت. 


 

اگرچه نامنظمی پریود بعد از زایمان طبیعی است، با رعایت نکات زیر می توانید سریع تر از معمول به نظم طبیعی پریود خود بازگردید.
• حواستان به رژیم غذایی تان باشد: سعی کنید رژیم غذایی سالمی بخورید و از غذاهای فست فود و فراوری شده مانند سوسیس و کالباس دوری کنید.
• روی کافی مصرف کنید: کمبود روی می تواند تخمک گذاری را مختل کند. میزان کافی روی نقش مهمی در تخمک گذاری سالم دارد. همچنین میزان کافی روی می تواند مانع دردهای قاعدگی نیز شود. از پزشکتان بخواهید که مکمل حاوی روی برایتان تجویز کند.
• منیزیم کافی مصرف کنید: منیزیم برای سلامت دستگاه تولید مثل زنان ضروری است. در طی بارداری پزشک منیزیم را برای پیشگیری از زایمان زودرس و جلوگیری از مسومیت حاملگی تجویز می کند اما منیزیم نقشی مهمی در چرخه قاعدگی نیز دارد. منیزیم می تواند علائم PMS یا سندرم پیش قاعدگی مانند کمر در یا درد زیر شکم را کاهش دهد.
• از استرس خود بکاهید: سعی کنید تمرینات ریلکسیشن، یوگا و مدیتیشین را تمرین کنید تا استرس خود را تا حد ممکن کاهش دهید. استرس تاثیر زیادی بر نظم چرخه قاعدگی دارد.


مقاله مرتبط: آیا پریود نامنظم خطرناک است؟ 


 

هنگامی که پریود شما باز می گردد، ممکن است متوجه تغییراتی در میزان شیر یا واکنش نوزادتان به شیرتان شوید. تغییرات هورمونی که موجب پریود شما می شوند، ممکن است بر شیر شما تاثیر بگذارند.
برای مثال ممکن است متوجه کاهش شیر خود شوید یا کودک شما کمتر بخواهد که از شیر شما بخورد. تغییرات هورمونی می توانند بر ترکیبات شیر و مزه آن تاثیر بگذارند. این تغییرات معمولا بسیار اندک هستند و نباید بر توانایی شیردهی شما برکودکتان تاثیر بگذارند. در صورت مشاهده این موارد بهتر است به پزشک مراجعه کنید. 


 

اگر دچار هر یک از علائم زیر شدید، حتما باید به پزشک مراجعه کنید:
• خیس شدن بیش از یک نوار بهداشتی در یک ساعت
• خونریزی با درد شدید و ناگهانی
• تب ناگهانی
• خونریزی پیوسته برای بیش از هفت روز


• لخته های خونی بزرگتر از یک توپ تنیس
• ترشحات بد بوی واژن
• سردرد شدید
• دشواری در تنفس
• درد در هنگام تخلیه ادرار
• لکه بینی بین دو پریود
• قطع شدن پریود بعد از وقوع چندین پریود
در صورت مشاهده هر یک از این علائم حتما به پزشک مراجعه کنید زیرا این نشانه ها می توانند ناشی از عفونت باشند. 


 

بازگشت چرخه قاعدگی شما تنها یکی از بخش های بهبودی بدنتان و بازگشت آن به زمان قبل از بارداری است. در برخی از افراد، قاعدگی ممکن است به دلیل افزایش هورمون های مرتبط با شیردهی به تاخیر بیفتد.
شیردهی راهی برای پیشگیری از بارداری نیست و باید از روش های پیشگیری از بارداری مطمئنی مانند کاندوم یا داروهای ضد بارداری استفاده کنید.
اگر نشانه غیر عادی در اولین پریودتان دیدید بهتر است به پزشک مراجعه کنید. خونریزی زیاد یا نشانه های عفونت را باید جدی بگیرید.

چنانچه شما هم به بی نظمی پریود مبتلا هستید، می توانید به خانم دکتر متین ذاکرین جراح و متخصص زنان مراجعه کنید. مهمترین نکته در درمان بی نظمی پریود تشخیص علت آن است. خانم دکتر ذاکرین در جلسه اول شما را به دقت معاینه کرده و در صورت لزوم آزمایشاتی را برای شما تجویز می کنند و بر اساس اطلاعات بالینی به دست آمده بهترین گزینه درمانی را برای شما انتخاب می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا دریافت وقت ویزیت با شماره تلفن 02144463475 تماس حاصل فرمایید.

مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

اگر سوال یا ابهامی در مورد موضوعات مطرح شده در این مقاله دارید آن را در قسمت نظرات زیر همین مقاله با ما در میان بگذارید.

لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

سلام سزارین هستین.میتونه به خاطر چسبندکی عمل باشه

سلام. به متخصص مراجعه کنید با دارو پریود میشین.

بعد از زایمان اختلالات قاعدگی نسبتا طبیعیه. اگر خونریزیتون زیاده زیرنظر متخصص قرص آهن بگیرید.


سلام به خاطر سوزش ادرار به پزشک مراجعه کن.



یکشنبه ها
3 بعدازظهر تا 7:30 عصر


دوشنبه ها
11 صبح تا 4 عصر


سه شنبه ها
3 بعدازظهر تا 7:30 عصر

  • شعر زیبا در مورد شب آرزوها

  • پذیرش تنها و تنها با دریافت وقت قبلی



    شماره های تماس با مطب


    021-44463475


    09909236065


    پیجی مفید با بیش از 100 هزار فالوئر


    لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

    لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

    آدرس مطب: اشرفی اصفهانی، بالاتر از پونک، نبش کوچه نوزدهم، ساختمان بانک سامان، پلاک 24، طبقه 4، واحد 7

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی


    شماره های تماس با مطب:


    021-44463475


    09909236065



     

    آدرس مطب: تهران، اشرفی اصفهانی، بالاتر از پونک، نبش کوچه نوزدهم، ساختمان بانک سامان، پلاک 24، طبقه 4، واحد 7

    تغییر عادات پریود یا قاعدگی پس از زایمان بسیار رایج است. در حالی که شدت خونریزی برخی زنان بیشتر و درد ناشی از قاعدگی شدیدتر می شود، خونریزی پریود در دیگر زنان کمتر شده و درد به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
    در ماه های پس از زایمان، ممکن است عادات ماهیانه یا همان پریود نامنظم باشد اما در طی زمان به حالت طبیعی باز می گردد. هیچ راهی برای پیش بینی این مورد وجود ندارد که چگونه زایمان بر پریود مادران تاثیر خواهد گذاشت اما به طور کلی زنانی که از سینه خود به نوزادشان شیر می دهند معمولا مدت طولانی تری پریود نخواهند شد.


    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

    در این مقاله ما درباره اولین پریود بعد از زایمان، نامنظمی پریود بعد از زایمان، خونریزی شدید پریود بعد از زایمان و درد پریود بعد از زایمان صحبت خواهیم کرد. جهت دسترسی سریع به بخشهای مختلف مقاله می توانید از فهرست زیر استفاده کنید. کافی است روی سرفصل موردنظر کلیک کنید.

    فهرست
    اولین پریود پس از زایمان چگونه است؟
    دلایل نامنظمی و عقب افتادن پریود بعد از زایمان
    شروع پریود بعد از زایمان
    نامنظمی پریود بعد از زایمان
    روش های طبیعی برای منظم کردن پریود بعد از زایمان
    قطع شیردهی و پریود
    چه زمانی باید برای پریود پس از زایمان به پزشک مراجعه کرد؟
    نکات نهایی درباره اولین پریود بعد از زایمان 


     

    بارداری و زایمان فشار زیادی را به بدن زنان وارد می آورد که موجب می شود که بهبودی کامل بدن مدتی زمان ببرد. هیچ حالت استانداردی برای پریود بعد از زایمان وجود ندارد اما معمولا چندین پریود اول متفاوت از زمان پیش از بارداری خواهند بود. 


     

    دلایل متعددی وجود دارد که چرا پریود بعد از زایمان نامنظم می شود یا عقب می افتد که شامل موارد زیر هستند:
    • رحم برای برگشتن به اندازه طبیعی خود زمان لازم دارد
    • میزان هورمون ها تغییر کرده اند
    • شیردهی بر میزان هورمون ها تاثیر می گذارد
    گاهی خونریزی قاعدگی پس از زایمان شدیدتر از قبل از زایمان است. گاهی رنگ خون پریود نسبت به قبل متفاوت است و لخته های بیشتری نسبت به قبل وجود دارد و درد شدید قاعدگی محسوس است.
    اغلب زنان در طی زمان به حالت پریود قبلی خود باز می گردند.


    بیشتر بخوانید: آیا حمام کردن در زمان قاعدگی مضر است؟ 


     

    زنانی که از سینه خود به نوزادشان شیر نمی دهند یا این کار را به طور مرتب انجام نمی دهند، پریودشان به سرعت باز خواهد گشت.
    تحقیقات نشان داده است که اولین پریود بعد از زایمان معمولا بین 45 تا 94 روز پس از زایمان رخ می دهد و میانگین وقوع اولین پریود پس از زایمان معمولا 74 روز بعد است.
    عامل اصلی تاثیر گذار بر شروع پریود بعد از زایمان، تخمک گذاری است. اندازه گیری روزمره دمای پایه بدن می تواند به تشخیص زمان تخمک گذاری کمک کند.

    تشخیص زودهنگام علائم اختلالات قاعدگی اولین و مهم ترین قدم در درمان بیماریهای زنان است. این کار نیازمند یک جلسه معاینه دقیق و تخصصی دارد. شما می توانید ضمن مراجعه به خانم دکتر متین ذاکرین در طی یک جلسه، به طور کامل معاینه شوید. در این جلسه خانم دکتر تمامی سوالات شما را پاسخ می دهند و با استفاده از روش های تشخیصی متفاوت، بهترین روش درمانی را برای شما انتخاب می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت وقت معاینه با شماره 02144463475 تماس حاصل فرمائید.


     

    به خصوص در ماه های اولیه پس از زایمان، داشتن پریودهای نامنظم عادی است. زنانی که به نوزاد خود شیر می دهند بیشتر دچار نامنظمی پریود می شوند زیرا هورمون هایی که موجب شیردهی می شوند می توانند موجب تاخیر در تخمک گذاری و نامنظم شدن تخمک گذاری شوند.
    حتی در زنانی که شیردهی نمی کنند، پریودها ممکن است نامنظم باشند زیرا بدن برای بهبودی پس از بارداری و زایمان به زمان نیاز دارد. در طی زمان، قاعدگی به روال معمول خود باز خواهد گشت. 


     

    اگرچه نامنظمی پریود بعد از زایمان طبیعی است، با رعایت نکات زیر می توانید سریع تر از معمول به نظم طبیعی پریود خود بازگردید.
    • حواستان به رژیم غذایی تان باشد: سعی کنید رژیم غذایی سالمی بخورید و از غذاهای فست فود و فراوری شده مانند سوسیس و کالباس دوری کنید.
    • روی کافی مصرف کنید: کمبود روی می تواند تخمک گذاری را مختل کند. میزان کافی روی نقش مهمی در تخمک گذاری سالم دارد. همچنین میزان کافی روی می تواند مانع دردهای قاعدگی نیز شود. از پزشکتان بخواهید که مکمل حاوی روی برایتان تجویز کند.
    • منیزیم کافی مصرف کنید: منیزیم برای سلامت دستگاه تولید مثل زنان ضروری است. در طی بارداری پزشک منیزیم را برای پیشگیری از زایمان زودرس و جلوگیری از مسومیت حاملگی تجویز می کند اما منیزیم نقشی مهمی در چرخه قاعدگی نیز دارد. منیزیم می تواند علائم PMS یا سندرم پیش قاعدگی مانند کمر در یا درد زیر شکم را کاهش دهد.
    • از استرس خود بکاهید: سعی کنید تمرینات ریلکسیشن، یوگا و مدیتیشین را تمرین کنید تا استرس خود را تا حد ممکن کاهش دهید. استرس تاثیر زیادی بر نظم چرخه قاعدگی دارد.


    مقاله مرتبط: آیا پریود نامنظم خطرناک است؟ 


     

    هنگامی که پریود شما باز می گردد، ممکن است متوجه تغییراتی در میزان شیر یا واکنش نوزادتان به شیرتان شوید. تغییرات هورمونی که موجب پریود شما می شوند، ممکن است بر شیر شما تاثیر بگذارند.
    برای مثال ممکن است متوجه کاهش شیر خود شوید یا کودک شما کمتر بخواهد که از شیر شما بخورد. تغییرات هورمونی می توانند بر ترکیبات شیر و مزه آن تاثیر بگذارند. این تغییرات معمولا بسیار اندک هستند و نباید بر توانایی شیردهی شما برکودکتان تاثیر بگذارند. در صورت مشاهده این موارد بهتر است به پزشک مراجعه کنید. 


     

    اگر دچار هر یک از علائم زیر شدید، حتما باید به پزشک مراجعه کنید:
    • خیس شدن بیش از یک نوار بهداشتی در یک ساعت
    • خونریزی با درد شدید و ناگهانی
    • تب ناگهانی
    • خونریزی پیوسته برای بیش از هفت روز


    • لخته های خونی بزرگتر از یک توپ تنیس
    • ترشحات بد بوی واژن
    • سردرد شدید
    • دشواری در تنفس
    • درد در هنگام تخلیه ادرار
    • لکه بینی بین دو پریود
    • قطع شدن پریود بعد از وقوع چندین پریود
    در صورت مشاهده هر یک از این علائم حتما به پزشک مراجعه کنید زیرا این نشانه ها می توانند ناشی از عفونت باشند. 


     

    بازگشت چرخه قاعدگی شما تنها یکی از بخش های بهبودی بدنتان و بازگشت آن به زمان قبل از بارداری است. در برخی از افراد، قاعدگی ممکن است به دلیل افزایش هورمون های مرتبط با شیردهی به تاخیر بیفتد.
    شیردهی راهی برای پیشگیری از بارداری نیست و باید از روش های پیشگیری از بارداری مطمئنی مانند کاندوم یا داروهای ضد بارداری استفاده کنید.
    اگر نشانه غیر عادی در اولین پریودتان دیدید بهتر است به پزشک مراجعه کنید. خونریزی زیاد یا نشانه های عفونت را باید جدی بگیرید.

    چنانچه شما هم به بی نظمی پریود مبتلا هستید، می توانید به خانم دکتر متین ذاکرین جراح و متخصص زنان مراجعه کنید. مهمترین نکته در درمان بی نظمی پریود تشخیص علت آن است. خانم دکتر ذاکرین در جلسه اول شما را به دقت معاینه کرده و در صورت لزوم آزمایشاتی را برای شما تجویز می کنند و بر اساس اطلاعات بالینی به دست آمده بهترین گزینه درمانی را برای شما انتخاب می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا دریافت وقت ویزیت با شماره تلفن 02144463475 تماس حاصل فرمایید.

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

    اگر سوال یا ابهامی در مورد موضوعات مطرح شده در این مقاله دارید آن را در قسمت نظرات زیر همین مقاله با ما در میان بگذارید.

    لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

    سلام سزارین هستین.میتونه به خاطر چسبندکی عمل باشه

    سلام. به متخصص مراجعه کنید با دارو پریود میشین.

    بعد از زایمان اختلالات قاعدگی نسبتا طبیعیه. اگر خونریزیتون زیاده زیرنظر متخصص قرص آهن بگیرید.


    سلام به خاطر سوزش ادرار به پزشک مراجعه کن.



    یکشنبه ها
    3 بعدازظهر تا 7:30 عصر


    دوشنبه ها
    11 صبح تا 4 عصر


    سه شنبه ها
    3 بعدازظهر تا 7:30 عصر

  • ایا شیر خشک یبوست میاره

  • پذیرش تنها و تنها با دریافت وقت قبلی



    شماره های تماس با مطب


    021-44463475


    09909236065


    پیجی مفید با بیش از 100 هزار فالوئر


    لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

    لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

    آدرس مطب: اشرفی اصفهانی، بالاتر از پونک، نبش کوچه نوزدهم، ساختمان بانک سامان، پلاک 24، طبقه 4، واحد 7

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی


    شماره های تماس با مطب:


    021-44463475


    09909236065



     

    آدرس مطب: تهران، اشرفی اصفهانی، بالاتر از پونک، نبش کوچه نوزدهم، ساختمان بانک سامان، پلاک 24، طبقه 4، واحد 7

    تغییر عادات پریود یا قاعدگی پس از زایمان بسیار رایج است. در حالی که شدت خونریزی برخی زنان بیشتر و درد ناشی از قاعدگی شدیدتر می شود، خونریزی پریود در دیگر زنان کمتر شده و درد به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
    در ماه های پس از زایمان، ممکن است عادات ماهیانه یا همان پریود نامنظم باشد اما در طی زمان به حالت طبیعی باز می گردد. هیچ راهی برای پیش بینی این مورد وجود ندارد که چگونه زایمان بر پریود مادران تاثیر خواهد گذاشت اما به طور کلی زنانی که از سینه خود به نوزادشان شیر می دهند معمولا مدت طولانی تری پریود نخواهند شد.


    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

    در این مقاله ما درباره اولین پریود بعد از زایمان، نامنظمی پریود بعد از زایمان، خونریزی شدید پریود بعد از زایمان و درد پریود بعد از زایمان صحبت خواهیم کرد. جهت دسترسی سریع به بخشهای مختلف مقاله می توانید از فهرست زیر استفاده کنید. کافی است روی سرفصل موردنظر کلیک کنید.

    فهرست
    اولین پریود پس از زایمان چگونه است؟
    دلایل نامنظمی و عقب افتادن پریود بعد از زایمان
    شروع پریود بعد از زایمان
    نامنظمی پریود بعد از زایمان
    روش های طبیعی برای منظم کردن پریود بعد از زایمان
    قطع شیردهی و پریود
    چه زمانی باید برای پریود پس از زایمان به پزشک مراجعه کرد؟
    نکات نهایی درباره اولین پریود بعد از زایمان 


     

    بارداری و زایمان فشار زیادی را به بدن زنان وارد می آورد که موجب می شود که بهبودی کامل بدن مدتی زمان ببرد. هیچ حالت استانداردی برای پریود بعد از زایمان وجود ندارد اما معمولا چندین پریود اول متفاوت از زمان پیش از بارداری خواهند بود. 


     

    دلایل متعددی وجود دارد که چرا پریود بعد از زایمان نامنظم می شود یا عقب می افتد که شامل موارد زیر هستند:
    • رحم برای برگشتن به اندازه طبیعی خود زمان لازم دارد
    • میزان هورمون ها تغییر کرده اند
    • شیردهی بر میزان هورمون ها تاثیر می گذارد
    گاهی خونریزی قاعدگی پس از زایمان شدیدتر از قبل از زایمان است. گاهی رنگ خون پریود نسبت به قبل متفاوت است و لخته های بیشتری نسبت به قبل وجود دارد و درد شدید قاعدگی محسوس است.
    اغلب زنان در طی زمان به حالت پریود قبلی خود باز می گردند.


    بیشتر بخوانید: آیا حمام کردن در زمان قاعدگی مضر است؟ 


     

    زنانی که از سینه خود به نوزادشان شیر نمی دهند یا این کار را به طور مرتب انجام نمی دهند، پریودشان به سرعت باز خواهد گشت.
    تحقیقات نشان داده است که اولین پریود بعد از زایمان معمولا بین 45 تا 94 روز پس از زایمان رخ می دهد و میانگین وقوع اولین پریود پس از زایمان معمولا 74 روز بعد است.
    عامل اصلی تاثیر گذار بر شروع پریود بعد از زایمان، تخمک گذاری است. اندازه گیری روزمره دمای پایه بدن می تواند به تشخیص زمان تخمک گذاری کمک کند.

    تشخیص زودهنگام علائم اختلالات قاعدگی اولین و مهم ترین قدم در درمان بیماریهای زنان است. این کار نیازمند یک جلسه معاینه دقیق و تخصصی دارد. شما می توانید ضمن مراجعه به خانم دکتر متین ذاکرین در طی یک جلسه، به طور کامل معاینه شوید. در این جلسه خانم دکتر تمامی سوالات شما را پاسخ می دهند و با استفاده از روش های تشخیصی متفاوت، بهترین روش درمانی را برای شما انتخاب می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت وقت معاینه با شماره 02144463475 تماس حاصل فرمائید.


     

    به خصوص در ماه های اولیه پس از زایمان، داشتن پریودهای نامنظم عادی است. زنانی که به نوزاد خود شیر می دهند بیشتر دچار نامنظمی پریود می شوند زیرا هورمون هایی که موجب شیردهی می شوند می توانند موجب تاخیر در تخمک گذاری و نامنظم شدن تخمک گذاری شوند.
    حتی در زنانی که شیردهی نمی کنند، پریودها ممکن است نامنظم باشند زیرا بدن برای بهبودی پس از بارداری و زایمان به زمان نیاز دارد. در طی زمان، قاعدگی به روال معمول خود باز خواهد گشت. 


     

    اگرچه نامنظمی پریود بعد از زایمان طبیعی است، با رعایت نکات زیر می توانید سریع تر از معمول به نظم طبیعی پریود خود بازگردید.
    • حواستان به رژیم غذایی تان باشد: سعی کنید رژیم غذایی سالمی بخورید و از غذاهای فست فود و فراوری شده مانند سوسیس و کالباس دوری کنید.
    • روی کافی مصرف کنید: کمبود روی می تواند تخمک گذاری را مختل کند. میزان کافی روی نقش مهمی در تخمک گذاری سالم دارد. همچنین میزان کافی روی می تواند مانع دردهای قاعدگی نیز شود. از پزشکتان بخواهید که مکمل حاوی روی برایتان تجویز کند.
    • منیزیم کافی مصرف کنید: منیزیم برای سلامت دستگاه تولید مثل زنان ضروری است. در طی بارداری پزشک منیزیم را برای پیشگیری از زایمان زودرس و جلوگیری از مسومیت حاملگی تجویز می کند اما منیزیم نقشی مهمی در چرخه قاعدگی نیز دارد. منیزیم می تواند علائم PMS یا سندرم پیش قاعدگی مانند کمر در یا درد زیر شکم را کاهش دهد.
    • از استرس خود بکاهید: سعی کنید تمرینات ریلکسیشن، یوگا و مدیتیشین را تمرین کنید تا استرس خود را تا حد ممکن کاهش دهید. استرس تاثیر زیادی بر نظم چرخه قاعدگی دارد.


    مقاله مرتبط: آیا پریود نامنظم خطرناک است؟ 


     

    هنگامی که پریود شما باز می گردد، ممکن است متوجه تغییراتی در میزان شیر یا واکنش نوزادتان به شیرتان شوید. تغییرات هورمونی که موجب پریود شما می شوند، ممکن است بر شیر شما تاثیر بگذارند.
    برای مثال ممکن است متوجه کاهش شیر خود شوید یا کودک شما کمتر بخواهد که از شیر شما بخورد. تغییرات هورمونی می توانند بر ترکیبات شیر و مزه آن تاثیر بگذارند. این تغییرات معمولا بسیار اندک هستند و نباید بر توانایی شیردهی شما برکودکتان تاثیر بگذارند. در صورت مشاهده این موارد بهتر است به پزشک مراجعه کنید. 


     

    اگر دچار هر یک از علائم زیر شدید، حتما باید به پزشک مراجعه کنید:
    • خیس شدن بیش از یک نوار بهداشتی در یک ساعت
    • خونریزی با درد شدید و ناگهانی
    • تب ناگهانی
    • خونریزی پیوسته برای بیش از هفت روز


    • لخته های خونی بزرگتر از یک توپ تنیس
    • ترشحات بد بوی واژن
    • سردرد شدید
    • دشواری در تنفس
    • درد در هنگام تخلیه ادرار
    • لکه بینی بین دو پریود
    • قطع شدن پریود بعد از وقوع چندین پریود
    در صورت مشاهده هر یک از این علائم حتما به پزشک مراجعه کنید زیرا این نشانه ها می توانند ناشی از عفونت باشند. 


     

    بازگشت چرخه قاعدگی شما تنها یکی از بخش های بهبودی بدنتان و بازگشت آن به زمان قبل از بارداری است. در برخی از افراد، قاعدگی ممکن است به دلیل افزایش هورمون های مرتبط با شیردهی به تاخیر بیفتد.
    شیردهی راهی برای پیشگیری از بارداری نیست و باید از روش های پیشگیری از بارداری مطمئنی مانند کاندوم یا داروهای ضد بارداری استفاده کنید.
    اگر نشانه غیر عادی در اولین پریودتان دیدید بهتر است به پزشک مراجعه کنید. خونریزی زیاد یا نشانه های عفونت را باید جدی بگیرید.

    چنانچه شما هم به بی نظمی پریود مبتلا هستید، می توانید به خانم دکتر متین ذاکرین جراح و متخصص زنان مراجعه کنید. مهمترین نکته در درمان بی نظمی پریود تشخیص علت آن است. خانم دکتر ذاکرین در جلسه اول شما را به دقت معاینه کرده و در صورت لزوم آزمایشاتی را برای شما تجویز می کنند و بر اساس اطلاعات بالینی به دست آمده بهترین گزینه درمانی را برای شما انتخاب می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا دریافت وقت ویزیت با شماره تلفن 02144463475 تماس حاصل فرمایید.

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

    اگر سوال یا ابهامی در مورد موضوعات مطرح شده در این مقاله دارید آن را در قسمت نظرات زیر همین مقاله با ما در میان بگذارید.

    لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

    سلام سزارین هستین.میتونه به خاطر چسبندکی عمل باشه

    سلام. به متخصص مراجعه کنید با دارو پریود میشین.

    بعد از زایمان اختلالات قاعدگی نسبتا طبیعیه. اگر خونریزیتون زیاده زیرنظر متخصص قرص آهن بگیرید.


    سلام به خاطر سوزش ادرار به پزشک مراجعه کن.



    یکشنبه ها
    3 بعدازظهر تا 7:30 عصر


    دوشنبه ها
    11 صبح تا 4 عصر


    سه شنبه ها
    3 بعدازظهر تا 7:30 عصر

  • عکس پس زمینه عاشقانه با کیفیت hd

  • پذیرش تنها و تنها با دریافت وقت قبلی



    شماره های تماس با مطب


    021-44463475


    09909236065


    پیجی مفید با بیش از 100 هزار فالوئر


    لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

    لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

    آدرس مطب: اشرفی اصفهانی، بالاتر از پونک، نبش کوچه نوزدهم، ساختمان بانک سامان، پلاک 24، طبقه 4، واحد 7

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی


    شماره های تماس با مطب:


    021-44463475


    09909236065



     

    آدرس مطب: تهران، اشرفی اصفهانی، بالاتر از پونک، نبش کوچه نوزدهم، ساختمان بانک سامان، پلاک 24، طبقه 4، واحد 7

    تغییر عادات پریود یا قاعدگی پس از زایمان بسیار رایج است. در حالی که شدت خونریزی برخی زنان بیشتر و درد ناشی از قاعدگی شدیدتر می شود، خونریزی پریود در دیگر زنان کمتر شده و درد به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
    در ماه های پس از زایمان، ممکن است عادات ماهیانه یا همان پریود نامنظم باشد اما در طی زمان به حالت طبیعی باز می گردد. هیچ راهی برای پیش بینی این مورد وجود ندارد که چگونه زایمان بر پریود مادران تاثیر خواهد گذاشت اما به طور کلی زنانی که از سینه خود به نوزادشان شیر می دهند معمولا مدت طولانی تری پریود نخواهند شد.


    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

    در این مقاله ما درباره اولین پریود بعد از زایمان، نامنظمی پریود بعد از زایمان، خونریزی شدید پریود بعد از زایمان و درد پریود بعد از زایمان صحبت خواهیم کرد. جهت دسترسی سریع به بخشهای مختلف مقاله می توانید از فهرست زیر استفاده کنید. کافی است روی سرفصل موردنظر کلیک کنید.

    فهرست
    اولین پریود پس از زایمان چگونه است؟
    دلایل نامنظمی و عقب افتادن پریود بعد از زایمان
    شروع پریود بعد از زایمان
    نامنظمی پریود بعد از زایمان
    روش های طبیعی برای منظم کردن پریود بعد از زایمان
    قطع شیردهی و پریود
    چه زمانی باید برای پریود پس از زایمان به پزشک مراجعه کرد؟
    نکات نهایی درباره اولین پریود بعد از زایمان 


     

    بارداری و زایمان فشار زیادی را به بدن زنان وارد می آورد که موجب می شود که بهبودی کامل بدن مدتی زمان ببرد. هیچ حالت استانداردی برای پریود بعد از زایمان وجود ندارد اما معمولا چندین پریود اول متفاوت از زمان پیش از بارداری خواهند بود. 


     

    دلایل متعددی وجود دارد که چرا پریود بعد از زایمان نامنظم می شود یا عقب می افتد که شامل موارد زیر هستند:
    • رحم برای برگشتن به اندازه طبیعی خود زمان لازم دارد
    • میزان هورمون ها تغییر کرده اند
    • شیردهی بر میزان هورمون ها تاثیر می گذارد
    گاهی خونریزی قاعدگی پس از زایمان شدیدتر از قبل از زایمان است. گاهی رنگ خون پریود نسبت به قبل متفاوت است و لخته های بیشتری نسبت به قبل وجود دارد و درد شدید قاعدگی محسوس است.
    اغلب زنان در طی زمان به حالت پریود قبلی خود باز می گردند.


    بیشتر بخوانید: آیا حمام کردن در زمان قاعدگی مضر است؟ 


     

    زنانی که از سینه خود به نوزادشان شیر نمی دهند یا این کار را به طور مرتب انجام نمی دهند، پریودشان به سرعت باز خواهد گشت.
    تحقیقات نشان داده است که اولین پریود بعد از زایمان معمولا بین 45 تا 94 روز پس از زایمان رخ می دهد و میانگین وقوع اولین پریود پس از زایمان معمولا 74 روز بعد است.
    عامل اصلی تاثیر گذار بر شروع پریود بعد از زایمان، تخمک گذاری است. اندازه گیری روزمره دمای پایه بدن می تواند به تشخیص زمان تخمک گذاری کمک کند.

    تشخیص زودهنگام علائم اختلالات قاعدگی اولین و مهم ترین قدم در درمان بیماریهای زنان است. این کار نیازمند یک جلسه معاینه دقیق و تخصصی دارد. شما می توانید ضمن مراجعه به خانم دکتر متین ذاکرین در طی یک جلسه، به طور کامل معاینه شوید. در این جلسه خانم دکتر تمامی سوالات شما را پاسخ می دهند و با استفاده از روش های تشخیصی متفاوت، بهترین روش درمانی را برای شما انتخاب می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت وقت معاینه با شماره 02144463475 تماس حاصل فرمائید.


     

    به خصوص در ماه های اولیه پس از زایمان، داشتن پریودهای نامنظم عادی است. زنانی که به نوزاد خود شیر می دهند بیشتر دچار نامنظمی پریود می شوند زیرا هورمون هایی که موجب شیردهی می شوند می توانند موجب تاخیر در تخمک گذاری و نامنظم شدن تخمک گذاری شوند.
    حتی در زنانی که شیردهی نمی کنند، پریودها ممکن است نامنظم باشند زیرا بدن برای بهبودی پس از بارداری و زایمان به زمان نیاز دارد. در طی زمان، قاعدگی به روال معمول خود باز خواهد گشت. 


     

    اگرچه نامنظمی پریود بعد از زایمان طبیعی است، با رعایت نکات زیر می توانید سریع تر از معمول به نظم طبیعی پریود خود بازگردید.
    • حواستان به رژیم غذایی تان باشد: سعی کنید رژیم غذایی سالمی بخورید و از غذاهای فست فود و فراوری شده مانند سوسیس و کالباس دوری کنید.
    • روی کافی مصرف کنید: کمبود روی می تواند تخمک گذاری را مختل کند. میزان کافی روی نقش مهمی در تخمک گذاری سالم دارد. همچنین میزان کافی روی می تواند مانع دردهای قاعدگی نیز شود. از پزشکتان بخواهید که مکمل حاوی روی برایتان تجویز کند.
    • منیزیم کافی مصرف کنید: منیزیم برای سلامت دستگاه تولید مثل زنان ضروری است. در طی بارداری پزشک منیزیم را برای پیشگیری از زایمان زودرس و جلوگیری از مسومیت حاملگی تجویز می کند اما منیزیم نقشی مهمی در چرخه قاعدگی نیز دارد. منیزیم می تواند علائم PMS یا سندرم پیش قاعدگی مانند کمر در یا درد زیر شکم را کاهش دهد.
    • از استرس خود بکاهید: سعی کنید تمرینات ریلکسیشن، یوگا و مدیتیشین را تمرین کنید تا استرس خود را تا حد ممکن کاهش دهید. استرس تاثیر زیادی بر نظم چرخه قاعدگی دارد.


    مقاله مرتبط: آیا پریود نامنظم خطرناک است؟ 


     

    هنگامی که پریود شما باز می گردد، ممکن است متوجه تغییراتی در میزان شیر یا واکنش نوزادتان به شیرتان شوید. تغییرات هورمونی که موجب پریود شما می شوند، ممکن است بر شیر شما تاثیر بگذارند.
    برای مثال ممکن است متوجه کاهش شیر خود شوید یا کودک شما کمتر بخواهد که از شیر شما بخورد. تغییرات هورمونی می توانند بر ترکیبات شیر و مزه آن تاثیر بگذارند. این تغییرات معمولا بسیار اندک هستند و نباید بر توانایی شیردهی شما برکودکتان تاثیر بگذارند. در صورت مشاهده این موارد بهتر است به پزشک مراجعه کنید. 


     

    اگر دچار هر یک از علائم زیر شدید، حتما باید به پزشک مراجعه کنید:
    • خیس شدن بیش از یک نوار بهداشتی در یک ساعت
    • خونریزی با درد شدید و ناگهانی
    • تب ناگهانی
    • خونریزی پیوسته برای بیش از هفت روز


    • لخته های خونی بزرگتر از یک توپ تنیس
    • ترشحات بد بوی واژن
    • سردرد شدید
    • دشواری در تنفس
    • درد در هنگام تخلیه ادرار
    • لکه بینی بین دو پریود
    • قطع شدن پریود بعد از وقوع چندین پریود
    در صورت مشاهده هر یک از این علائم حتما به پزشک مراجعه کنید زیرا این نشانه ها می توانند ناشی از عفونت باشند. 


     

    بازگشت چرخه قاعدگی شما تنها یکی از بخش های بهبودی بدنتان و بازگشت آن به زمان قبل از بارداری است. در برخی از افراد، قاعدگی ممکن است به دلیل افزایش هورمون های مرتبط با شیردهی به تاخیر بیفتد.
    شیردهی راهی برای پیشگیری از بارداری نیست و باید از روش های پیشگیری از بارداری مطمئنی مانند کاندوم یا داروهای ضد بارداری استفاده کنید.
    اگر نشانه غیر عادی در اولین پریودتان دیدید بهتر است به پزشک مراجعه کنید. خونریزی زیاد یا نشانه های عفونت را باید جدی بگیرید.

    چنانچه شما هم به بی نظمی پریود مبتلا هستید، می توانید به خانم دکتر متین ذاکرین جراح و متخصص زنان مراجعه کنید. مهمترین نکته در درمان بی نظمی پریود تشخیص علت آن است. خانم دکتر ذاکرین در جلسه اول شما را به دقت معاینه کرده و در صورت لزوم آزمایشاتی را برای شما تجویز می کنند و بر اساس اطلاعات بالینی به دست آمده بهترین گزینه درمانی را برای شما انتخاب می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا دریافت وقت ویزیت با شماره تلفن 02144463475 تماس حاصل فرمایید.

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

    اگر سوال یا ابهامی در مورد موضوعات مطرح شده در این مقاله دارید آن را در قسمت نظرات زیر همین مقاله با ما در میان بگذارید.

    لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

    سلام سزارین هستین.میتونه به خاطر چسبندکی عمل باشه

    سلام. به متخصص مراجعه کنید با دارو پریود میشین.

    بعد از زایمان اختلالات قاعدگی نسبتا طبیعیه. اگر خونریزیتون زیاده زیرنظر متخصص قرص آهن بگیرید.


    سلام به خاطر سوزش ادرار به پزشک مراجعه کن.



    یکشنبه ها
    3 بعدازظهر تا 7:30 عصر


    دوشنبه ها
    11 صبح تا 4 عصر


    سه شنبه ها
    3 بعدازظهر تا 7:30 عصر

  • عکس پروفایل دخترانه فانتزی غمگین

  • پذیرش تنها و تنها با دریافت وقت قبلی



    شماره های تماس با مطب


    021-44463475


    09909236065


    پیجی مفید با بیش از 100 هزار فالوئر


    لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

    لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

    آدرس مطب: اشرفی اصفهانی، بالاتر از پونک، نبش کوچه نوزدهم، ساختمان بانک سامان، پلاک 24، طبقه 4، واحد 7

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی


    شماره های تماس با مطب:


    021-44463475


    09909236065


    بعد از زایمان کردن به درک تازه‌ای از بدن خود دست پیدا می‌کنید. بدنتان را بهتر می‌شناسید و البته بعد از ۹ ماه دور بودن از تجربه عادت ماهیانه باید منتظر بمانید و ببینید که دوباره این چرخه ماهیانه چطور به زندگی‌تان بازمی‌گردد. بازگشت اولین پریود بعد از زایمان تا حد زیادی وابسته به این است که به نوزادتان شیر می‌دهید یا خیر. در این مقاله از اولین پریود بعد از زایمان برایتان گفته‌ایم:

    معمولا اولین پریود بعد از زایمان ۶ تا ۸ هفته بعد از به دنیا آمدن نوزاد به وقوع می‌پیوندد. این موضوع برای زمانی است که شما به نوزادتان شیر نمی‌دهید. در صورتی که به نوزاد شیر بدهید، وقوع اولین پریود بعد از زایمان متفاوت خواهد بود و نمی‌توان درباره آن نظر دقیقی داد. برای زنانی که به طور مرتب به نوزادشان شیر می‌دهند و کودکشان از چیز دیگری به جز شیر مادر تغذیه نمی‌کند، اولین پریود بعد از زایمان به احتمال زیاد به پایان دوره شیردهی موکول می‌شود.

    اگر بعد از زایمان به سرعت پریود شوید نباید از تامپون استفاده کنید. به خاطر اینکه بدن هنوز در حال ترمیم زخم‌ها و دردهای ناشی از زایمان است و استفاده از تامپون می‌تواند بدن را تا حدی آزار دهد. ۶ هفته بعد از زایمان می‌توانید درباره استفاده یا عدم استفاده از تامپون با پزشک خود صحبت کنید.

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

    علت وجود تاخیر در اولین پریود بعد از زایمان برای زنانی که به نوزاد شیر می‌دهند، وجود هورمون‌هایی در بدن است. پرولاکتین که هورمونی برای تولید شیر در بدن مادر است مانع از تولید هورمون‌های مرتبط با باروری می‌شود. در نتیجه تخمک‌گذاری صورت نمی‌گیرد و تخمکی برای بارور شدن در بدن آزاد نخواهد شد. بدون شکل گرفتن چنین فرایندی هم پریود به وقوع نمی‌پیوندد.

    با پریود شدن، تغییراتی در شیر مادر ایجاد می‌شود. در واقع، تغییرات هورمونی که باعث وقوع اولین پریود بعد از زایمان می‌شوند روی شیر هم اثراتی دارند. مثلا مقدار شیر تولیدی در پستان‌ها کاهش پیدا می‌کند و بسامد دفعاتی که نوزاد به شیر خوردن تمایل پیدا می‌کند هم تفاوت خواهد کرد. هورمون‌هایی که در بدن ترشح می‌شوند هم روی طعم شیر اثر می‌گذارند. البته در روند شیردهی به نوزاد خللی ایجاد نمی‌کنند.

    بیشتر زنان در سراسر دنیا از شیر دادن به نوزاد به عنوان روشی طبیعی برای پیشگیری از بارداری‌های بعدی استفاده می‌کنند. با این روش در سال کمتر از ۱ تا ۱۰۰ زن ممکن است در دوران شیردهی باردار شوند. البته این روش طبیعی برای زنانی کارایی دارد که نوزادشان فقط از شیر خودشان تغذیه می‌کند. با این حال، امکان باردار شدن در دوران شیردهی هم‌چنان وجود دارد و تضمینی صد در صد برای پیشگیری به حساب نمی‌آید.

    اگر در دوران شیردهی هستید و اولین پریود بعد از زایمان را تجربه کنید دیگر از این روش به عنوان راهی برای پیشگیری از بارداری نمی‌توانید استفاده کنید. ممکن است قبل از شروع اولین پریود بعد از زایمان، تخمک‌گذاری را هم شروع کنید. پس ممکن است قبل از اینکه پریود شوید هم امکان بارداری مجدد در بدنتان وجود داشته باشد. برای پیشگیری از بارداری می‌توانید در دوران شیردهی از روش‌های غیرهورمونی مانند: آیودی، کاندوم، دیافراگم و… بهره ببرید.

    برخی از روش‌های پیشگیری از بارداری هورمونی هم در زمان شیردهی موثر هستند. برای آشنایی با این روش‌ها باید با پزشک صحبت کنید. مثلا قرص‌های حاوی پروژستین به تنهایی یا قرص‌هایی که دُز پروژستین و استروژن پایینی دارند هم با مشورت با پزشک می‌توانند در پیشگیری از بارداری‌های بعدی موثر باشند.

    احتمال دارد که اولین پریود بعد از زایمان با پریودهای گذشته متفاوت باشد زیرا بدن دومرتبه بعد از مدت‌ها باید خودش را برای تنظیم چرخه‌ای جدید آماده کند. به همین خاطر شاید شاهد تغییرات زیر باشید:

    احتمال دارد که اولین پریود بعد از زایمان شدیدتر از پریودهای گذشته‌تان باشد. دردهای انقباض شکمی بیشتر می‌شود و علت این است که پوشش دیواره رحم بیشتر نیاز به تخلیه دارد و این فرایند کنده شدن لخته‌های خون از دیواره رحم همراه با درد بیشتری است. به مرور زمان، اوضاع به شکل سابق بازخواهد گذاشت. اما در موارد بسیار نادری هم آدنومیوز رخ می‌دهد یعنی بافت اندومتری داخل رحم شروع به رشد و گسترش می‌کند. در برخی مواقع هم در بعضی از زنان، مشکلات تیروئیدی به وجود می‌آید و باعث می‌شود تا خون‌ریزی شدیدتر شود.

    زنانی که قبل از زایمان به آندومتریوز مبتلا بوده‌اند بعد از زایمان با پریودهای سبک‌تری مواجه خواهند شد. دو علت دیگر هم برای وقوع پریودهای سبک‌تر بعد از زایمان وجود دارد: سندروم آشِرمَن و سندروم شیهان. با وقوع سندروم آشرمن در بدن، زخم‌هایی در رحم ایجاد می‌شود. سندروم شیهان هم نتیجه آسیب دیدن غذه هیپوفیز است که نتیجه خون‌ریزی شدید عنوان می‌شود.

    عوامل متعددی می‌توانند باعث وقوع درد برای اولین پریود بعد از زایمان باشند:

    بعد از زایمان به صورت طبیعی یا سرازین، پوشش و لخته‌های خونی داخل رحم نیاز به کنده شدن و تخلیه دارند. در هفته‌های نخست بعد از زایمان، جدا شدن بافت‌های چسبیده به دیواره رحم به صورت لخته‌های خونی خواهد بود. اما بعد از هفته‌های اول، مایعی موسوم به زَچِگی از رحم دفع می‌شود که می‌تواند رقیق‌تر و کرم مایل به سرخ کم‌رنگ باشد. این ترشحات تا حدود ۶ هفته بعد از زایمان هم می‌توانند ادامه پیدا کنند. یعنی زمانی که اگر شیردهی نداشته باشید، اولین پریود بعد از زایمان هم بازمی‌گردد. برای تشخیص زچگی از خون پریود به موارد زیر دقت کنید:

    احتمال دارد که بعد از بارداری تا رسیدن به چرخه‌ای منظم از پریود کمی زمان نیاز داشته باشید. مثلا ممکن است نظمی مشخص در وقوع پریودتان وجود نداشته باشد یا میزان خون‌ریزی و مدت آن هم نامظم باشد. بیشتر زنان بعد از زایمان، پریودی عادی خواهند داشت. دوره پریود برای زنان از ۲۱ تا ۳۵ روز است و مدت آن هم ۲ تا ۷ روز به طول می‌انجامد.

    اگر در اولین پریود بعد از زایمان شاهد علائم زیر هستید باید به پزشک مراجعه کنید:

    برخی از این علائم می‌توانند نشانه عفونت باشند پس اگر چنین نشانه‌هایی را در کنار موارد مشکوک دیگر مشاهده کردید حتما به پزشک مراجعه کنید.

    یادتان باشد که بدن برای بازگشت به شکلی عادی بعد از زایمان به کمی زمان نیاز دارد. هر گونه روند غیرعادی در پریود شدن را با پزشک در میان بگذارید و فراموش نکنید که شیردهی و پریود نشدن بعد از زایمان، تضمینی قطعی برای پیشگیری از بارداری نیست.

     

    برای نوشتن دیدگاه وارد حساب کاربری خود شوید

    سلام و ممنون از توجهتون

    برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک
    زیر استفاده کنید

    https://ask.niniban.com/

    سلام و ممنون از توجهتون

    برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک
    زیر استفاده کنید

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

    https://ask.niniban.com/

    بعد از گذراندن دوران طاقت فرسا و البته شیرین بارداری زمان تولد نوزاد می رسد . زایمان درد شدیدی است که مادر برای به آغوش کشیدن ثمره زندگی خود تحمل می کند و تا چند روز دچار خونریزی می شود. اما یکی از مسایلی که معمولا مادران تازه فارغ شده را نگران می کند، میزان و مدت خون ریزی های بعد از زایمان است.

    اگر به تازگی صاحب فرزند شده اید و می خواهید بدانید میزان طبیعی ترشحات بعد از زایمان چقدر است و چند روز طول می کشد این مطلب از نمناک را مطالعه کنید.

    بعد از زایمان طبیعی و یا سزارین خونریزی امری طبیعی است . ترشحات بعد از زایمان سبب می شود که خون باقیمانده، موکوس، و بافت جفت از رحم خارج شود . این ترشحات که منبع آن محل اتصال جفت به دیواره رحم می باشد یا با حجم زیاد و ناگهانی و یا آهسته مثل خون قاعدگی خارج می شود.

    بعد از خونریزی اولیه هنگامی که ترمیم صورت می گیرد، ترشحات از قرمز روشن به صورتی و سپس به رنگ زرد تغییر رنگ می دهند. یعنی بعد از چند روزکه معمولا یک هفته تا 10 روز است میزان خون ریزی کمتر شده و ترشحات تقریبا به رنگ سفید درمی آیند که بیشتر حاوی گلبول سفید است و کم کم این ترشحات سفیدرنگ قطع می شود.

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

    خونریزی بعد از زایمان اغلب 2 تا 3 هفته و یا تا 6 هفته طول می کشد و در صورتی که استراحت کافی نباشد و فعالیت بدنی زیاد باشد و زود آغاز شود خونریزی دوباره شروع خواهد شد اما مقدار طبیعی خونریزی بعد از زایمان 2 تا 3 هفته و یا تا 6 هفته است و پس از آن ترشحات به تدریج کم می شود.

    در صورتی که ترشحات تا 4 هفته یا حداکثر 6 تا 8 هفته بعد از زایمان باقی بماند و تمام نشود ، غیرطبیعی می باشد زیرا ممکن است . قسمتی از نسج جفت ، داخل رحم باقی مانده باشد و رحم جمع نشده باشد و یا اینکه همه نسج جفت خارج شده اما یک عفونت داخل رحمی که دلیل آن کلامیدیا می باشد عامل این خون ریزی است در اینصورت فرد علائمی مانند تب دارد.

    در اولین روز پس از زایمان خون زیادی از مادر خارج می شود و رنگ این خون سرخ روشن و شبیه به خونریزی عادت ماهانه شدید است و جریان خونریزی نسبتاً شدید است و او به تعویض پد چند ساعت یک بار نیاز دارد. گاهی لخته های خونی نسبتاً بزرگی (به اندازه یک نارنگی کوچک) یا تعدادی کوچکتر (حدود اندازه یک انگور) از او خارج می گردد که طبیعی است و هنگام شیردهی به نوزاد به علت انقباض رحم اتفاق می افتد .

    پس از گذشت دو تا شش روز از زایمان ترشحات کمتر و آبکی می شود و به رنگ سرخ تیره تر یا قهوه ای مایل به سرخ تبدیل می گردد. اما شاید لخته های خونی کوچک نیز در این زمان دفع شود.در روز ششم، ترشحات باید لکه ی حدود پنج سانتی متر باشند.

    پس از گذشت 7 تا 10 روز رنگ ترشحات به سایه های کم رنگ تر قهوه ای یا سرخ صورتی تبدیل می شود. اما ممکن است هنگام شیر دادن به کودک یا پیاده روی کمی خون تازه کمتر از هفت سانتی متر از شما دفع گردد.

    بعد ازگذشت 14 روز از زایمان ، ترشحات سفید یا زرد – سفید خواهد بود که کم کم کاهش می یابد اما ممکن است به علت افزایش فعالیت های روزانه لکه بینی داشته باشید.

    خونریزی پس از 4 هفته پس از زایمان به رنگ قهوه ای – صورتی گونه یا کم رنگ تر و یا کِرم یا سفید رنگ است . اگر بعد از هفته دوم یا سوم خونریزی تمام شد و دوباره دچار خونریزی به رنگ سرخ شُدید، ممکن است اولین پریودتان باشد.

    اگر هنوز دچار خونریزی هستید برای معاینه نزد پزشک مراجعه کنید.

    کار خاصی برای خونریزی نباید انجام داد و فقط لازم است از پد های بهداشتی بسیار ضخیم که قدرت جذب بالایی دارنداستفاده کنید. و هیچگاه در شش هفته اول از تامپون استفاده نکنید زیرا سبب عفونت می شود.

    بعد از 10 روز پس از زایمان داخل رحم یا آندومتر شروع به ترمیم می کند اما محلی که جفت چسبیده کمی دیرتر ترمیم می شود. البته پولیپ محل جفت علامت خون ریزی های دیررس زایمان است.

    درمان این ناراحتی کورتاژ نیست بلکه بیمار باید دارو (سرم و آنتی بیوتیک) بگیرد تا رحم جمع شود و اگر رحم جمع نشد یک کورتاژ ملایم لازم است.

    افرادی که زایمان سزارین دارند خونریزی به علت اینکه جراح داخل رحم را با دست تمیز می کند، مقدار زیادی از بافت قابل ریزش آندومتر با دست برداشته می شود کمتر است و زودتر از 10 روز تمام می شود ، چنانچه در این بخش از نمناک گفته ایم ترشحات بعد از زایمان نیز حداقل به مدت یک هفته وجود خواهد داشت و بعد از 4 تا 6 هفته باید پایان می یابد.

     

     زمان می برد تا هورمون ها به حالت عادی بازگردند به خصوص اگر شیردهی انجام میدهید. یک چرخه قاعدگی ممکن است 24 روز باشد، بعدی ممکن است 28 روز باشد، و دیگری ممکن است 35 روز باشد. چرخه شما باید ظرف چند ماه یا پس از قطع شیردهی ثابت شود. در طول بارداری، خانم به مدت نه ماه از شر پریودی رها میشود. زایمان طبیعی یا سزارین تاثیری بر شروع پریودی پس از زایمان ندارد. شروع پریودی به شیردهی و فاکتورهای دیگر بستگی دارد. 

    وضعیت شیردهی شما بزرگترین عامل موثر بر زمانی است که دوباره دوره شما شروع خواهد شد زیرا پرولاکتین، هورمون مسئول تولید شیر مادر، تخمک گذاری را سرکوب میکند. آمینا وایت، دبیر علمی، دانشیار بالینی زنان و زایمان دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل، توضیح می دهد زنانی که شیردهی نمی کنند، معمولا 4 تا 8 هفته پس از زایمان پریود می شوند. برای زنانی که شیردهی می کنند یا شیر خشک به نوزاد می دهند، ممکن است هفته ها یا ماهها طول بکشد تا مادر پریود شود. طبیعی است که به مدت شش ماه یا بیشتر تمایل نداشته باشید. بسیاری از مادران تا متوقف شدن شیردهی اولین پریودی بعد از زایمانشان شروع نمی شود.

    اولین پریود پس از زایمان به شیردهی و زمان برگشت هورمون ها به حالت طبیعی بستگی دارد. مقدار استروژن، پروژسترون و هورمون گونادوتروپین پس از بارداری کاهش می یابد. اما اگر نوزاد را شیر می دهید، مقدار هورمون پرولاکتین کاهش نمی یابد. بنابراین باعث کاهش هورمون های تولید مثل و جلوگیری از تخمک گذاری و تولید تخمک برای لقاح می شود. بنابراین پریود نمی شوید.

     در اینجا هم می توانیم همه چیز را در هر دو طرف به پیش ببریم. بعضی از زنان پس از زایمان، پریودی های سنگین تر، طولانی تر یا دردناکی را تجربه می کنند. این تغییرات ممکن است مربوط به یک حفره بزرگتر رحم باشد که باعث ایجاد اندومتری بیشتر (رحم مخاطی) می شود. اما برخی از زنان، دوره های آنها بهبود می یابند. ممکن است پس از بارداری رحم گشاده شده و دهانه رحم گسترش یابد. این مسئله می تواند پریودی های آینده را بهبود بخشد. بارداری همچنین هورمون هایی را آزاد می کند که باعث شل شدن عضلات رحم می شوند:

    تغییرات هورمونی پس از زایمان بر اولین پریود تاثیر می گذارد. این تغییرات به عوامل زیر بستگی دارد:

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

    عوامل دیگری نیز می باشند که بر اولین پریود تاثیر می گذارند:

    به یاد داشته باشید زایمان سزارین بر زمان اولین پریود شما تاثیر نمی گذارد بلکه تغییراتی در جهت خونریزی ایجاد می شود.

     

    پریودی پس از زایمان سزارین یا زایمان طبیعی مشابه پریودی پیش از بارداری نیست. بدن دوباره با چرخه پریودی سازگار می شود و بنابراین تغییراتی مشابه تغییرات زیر ایجاد می شود:

    این تغییرات پس از مدتی کاهش می یابد. اما تا زمانی که تعادل هورمونی برقرار شود و بدن بهبود یابد، پریودی طبیعی نیست. گاهی اوقات تا چند ماه پریودی شما به حالت طبیعی بر نمی گردد.

    اگر پریودی شما بعد از گذشت چند ماه به حالت طبیعی برنگشت یا تغییرات غیر معمولی مشاهده کردید به پزشک مراجعه کنید. عواملی که باعث نگرانی می شوند شامل:

    سه بیماری دیگر ممکن است دوره های مشکوک بعد از حاملگی را افزایش دهد:

    پزشک احتمالا نقص هایی مانند پولیپ ها و فیبروئیدهای زیر پوستی را با جراحی به حداقل می رساند .

    پزشک می تواند این ضخیم شدن رحم را با عمل جراحی تهاجمی یا هورمون درمانی کنترل کند.

    دکتر ممکن است از این درمان ها برای درمان های مختلف استفاده کند. دوره های عادی پس از حاملگی طبیعی هستند.

    اکثر زنان پس از زایمان، پریودی طبیعی خود را از سر می گیرند.” اگر دوره شما “طبیعی” است، هر 21 تا 35 روز اتفاق می افتد. او می گوید: خونریزی 2-7 روز طول می کشد. بازگشت به حالت عادی” به احتمال زیاد در مورد هرچه پیش از بارداری اتفاق می افتد، اعمال می شود. در اینجا دو مثال وجود دارد:

    استفاده از قرصهای ضد بارداری برای پیشگیری از بارداری اغلب در دوره های کوتاهتر، سبک تر و یا کمتر دردناک اتفاق می افتد. اگر بعد از حاملگی قرص مصرف کنید، دوره های سبک تر ممکن است از سر بگیرند. اگر این کار را نکنید، احتمالا دوره های عادی و سنگین تر را خواهید داشت.

    اگر اندومتریوز دارید یا سابقه ای از دوره های دردناکی دارید، ممکن است اولا پس از تولد نوزادتان، دوره های ساده تر داشته باشید. اما این تغییر معمولا موقتی است. افزایش سطح پروژسترون از دوران بارداری ممکن است باعث شود که ایمپلنت اندومتری کوچکتر شود. نتیجه دوره های دردناک کمتر است. با این وجود، پزشک شما پس از بارداری شما را به طور منظم پیگیری می کند. پریودی های دردناک احتمالا از سر گرفته می شوند.

    زایمان سزارین هیچ تاثیری بر زمان شروع پریودی پس از زایمان ندارد. زمان پریودی ماهانه فقط به تغییرات هورمونی بستگی دارد. هنگامی که مقدار هورمون ها به حالت طبیعی بازگردد، پریود شروع می شود.

    در بیشتر موارد، اولین پریود پس از زایمان درد کمتری دارد و کوتاه تر و سبک تر است. گرفتگی های عضلات به خاطر کشیدگی رحم در بارداری کمتر است. همچنین مقدار زیاد پروژسترون در طول بارداری باعث کاهش علائم پریودی می شود.

    فاکتورهای زیادی بر بی نظمی پریودی تاثیر می گذارند؛ کاهش یا افزایش وزن، استرس و مشکلات تیروئید بر بی نظمی تاثیر می گذارند. برخی خانم ها به دلیل رسیدن به دوران یائسگی دچار بی نظمی پریودی می شوند. سن یائسگی در برخی خانم ها حدود سی و پنج سالگی و در برخی دیگر در چهل سالگی بروز می کند.

    پس از زایمان، طبیعی یا سزارین، ترشحاتی از واژن خارج می شود که لوچیا نامیده می شود. این ترشحات، پریودی نیست اما ترشحات خروجی از رحم می باشد. زایمان سزارین باعث خونریزی شدید در روزهای اول پس زایمان می شود. این مسئله به دلیل جراحی یا ترمیم رحم می باشد. برای حدود شش هفته نباید از تامپون استفاده کنید زیرا احتمال عفونت در رحم و واژن افزایش می یابد.  اگر خونریزی شما غیر طبیعی است؛ ترشحات بدبو، تب، که نشانه های عفونت است یا نیاز شدید به ادرار یک هفته پس از زایمان، به پزشک مراجعه کنید. 

     Dr. Shivani Chaturvedi. First Period After C Section: What To Expect? September 9, 2019

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    عفونت مجاری ادرار دارید؟ عفونت شما موقتی خوب میشود و دوباره باز میگردد؟

    داروی کانفرون بیونوریکا آلمان مشکل شما را برطرف می کند.

    برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

    منم دوماهه زایمان کردم چهارروزه که پریود شدم

    من پنجاه و هفت روز خونریزی بعد از زایمان داشتم از روزی که قطع شد دقیقا بیست و هشت روز بعدش پریود شدم ماه بعدشم سر وقت پریود شدم ولی این ماه باید بیست و یکم پریود میشدم هنوز نشدم نگرانم نکنه حامله بباشم دوباره .خیلی استرس دارم بچم هنوز پنج ماهش هم نشده

    یعنی ممکنه به خاطر شیر دهی پریود نشده باشم؟!

    منم دقیقا مثل شما شدم

    شما چکار کردین

    من باردار نیستم. برم دکتر یعنی؟؟؟

    منم همینطورم میدونم باردار نیستم ولی بازم استرس دارم شماچیکار کردین؟

    من بعد زایمانم بعد پنج ماه پریود شدم وحالا برای باز دوم که میخواستم پریود بشم هفت روزه گذشته اما پریود نشدم😳

    سلام خسته نباشید من الان دوماه و پانزده روزه زایمان کردم اما بعد اینهمه مدت هنوز لکه بینی پریودی دارم مث همون موقع دلدرد میشم کمردرد دارم میخواستم بدونم طبیعیه یانه دیگه هم بعد زایمانم دکتر نرفتم ….

    سلام منم مثل تو شدم میترسم حامله باشم ، پریود دومم عقب افتاده ؟! 

    کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت می‌باشید

    مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

    دانشنامه فرزند: پس از زایمان حدود 4 تا 6 هفته طول می کشد تا رحم شروع به جمع شدن کند، در این زمان خونریزی مختصر تا متوسطی شبیه به روزهای آخر قاعدگی دارید.

    در صورتی که به فرزندتان شیر ندهید حداقل پس از سه ماه و حداکثر تا پایان دوره شیردهی قاعدگی رخ می دهد. پس از زایمان به ویژه در زمان شیردهی ممکن است دردهای شکمی متناوبی همراه با انقباضات مختصر رحمی داشته باشید که به آن پس درد (After pain) می گویند. این عارضه در بارداری های بعدی بیشتر از اولین زایمان است و نیاز به داروی مسکن خوراکی دارید. در اثر این پس دردها بقایای بافتی رحم و سلول های دیواره آن به صورت ترشحات خونی آبکی از رحم خارج می شود.

    ترشحات رحمی که لوشی نام دارد از رنگ قرمز در هفته اول به رنگ قهوه ای در هفته دوم تغییر می یابد و به تدریج روشن و روشن تر می شود تا در نهایت به رنگ زرد مایل به سفید در آمده و حدودا انتهای هفته سوم پس از زایمان به کل از بین می رود. ممکن است قاعدگی های اولیه نامنظم باشند، ولی به هر حال سیکل قاعدگی تان یک تا دو ماه پس از زایمان به الگوی طبیعی خود باز می گردد. ممکن است تا پایان دوره شیردهی قاعدگی رخ ندهد، اما به هر حال امکان باروری وجود دارد و بهتر است از یک روش مناسب و مطمئن برای پیشگیری از بارداری استفاده کنید.

    مطلبی که مطالعه نمودید، پیرامون موضوع
    «دوره ی نقاهت پس از زایمان»
    واقع در بخش
    «نوزاد»
    می‌باشد.

    در ادامه مطالعه
    تعدادی از مطالب
    مشابه از لحاظ محتوا و موضوع را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

    همچنین شما می توانید با عضویت در

    کانال تلگرام دانشنامه فرزند

    هر روز مطالب مفید و معتبر ما را دنبال نمایید.

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی

    در ادامه، مطالعه این مطالب را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

    کپی‌رایت © دانشنامه فرزند. ۱۳۸۸-۱۳۹۷ کلیه حقوق مادی و معنوی
    این دانشنامه طبق قوانین حق تکثیر محفوظ بوده و متعلق به
    پدید آورندگان می‌باشد. دانشنامه فرزند کاملاً مستقل است و وابسته
    به هیچ سازمان، نهاد و یا ارگان دولتی نمی‌باشد و توسط
    گروه فرزند مدیریت می‌شود. این دانشنامه شامل کلیه اطلاعات مورد
    نیاز برای بچه دار شدن بوده و تنها در راستای اهداف آموزشی
    طراحی گردیده‌است. اگر شما هر گونه نگرانی در مورد سلامتی
    خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با یک پزشک
    حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. لطفاً قبل
    از استفاده از مطالب این سایت کلیه قوانین، مقررات و شرایط استفاده
    از آن را مطالعه نمایید، استفاده شما از مطالب این
    سایت نشان دهنده توافق شما با کلیه
    قوانین و مقررات
    می باشد.

    استفاده از مطالب و محتوای دانشنامه فرزند در دیگر سایت‌ها و
    رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز بوده و
    استفاده از مطالب دانشنامه فرزند در رسانه‌های چاپی تنها با کسب
    موافقت‌نامه کتبی مجاز می‌باشد.
    کلیه مطالب و محتوای تولید شده در دانشنامه فرزند تحت مجوز
    Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 در دسترس است.

    All contents copyright ©
    Farzand Encyclopedia.
    2010-2020 All rights reserved.

    This Internet site provides information of a general nature and is designed
    for educational purposes only. If you have any concerns about your own health
    or the health of your child, you should always consult with a physician or other
    healthcare professional. Please review the Terms of Use before using this site.
    Your use of the site indicates your agreement to be bound by the
    Terms of Use.
    This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0
    International License.

    Click here

    to view a copy of this license.

    For contact us, send email to info[a]farzand.net

    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی
    مدت زمان پریود بعد از زایمان طبیعی
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *