ماست و اسفناج طرز تهیه

دوره مقدماتی php
ماست و اسفناج طرز تهیه
ماست و اسفناج طرز تهیه

ماست اسفناج  یکی از انواع بورانی های اسفناج است که خود به روش های مختلفی تهیه می‌شود. این روش‌ها اگر چه شباهت‌هایی با هم دارند ولی با توجه به افزودنی‌های متنوعی که به آن اضافه می‌شود، طعم‌های متفاوتی پیدا می‌کنند. این افزودنی‌‌ها با توجه به جغرافیا و سلیقه غذایی مردم آن ناحیه انتخاب می‌شوند.

اکثر افراد از خوردن ماست اسفناج لذت می‌برند، برای همین معمولا مقدار
زیادی از اسفناج را پس از  پاک کردن و شست
و شو در یخچال یا فریزر ذخیره می‌کنند که البته این کار توصیه نمی‌شود. چون به
دلیل این که بعد از یکی دو روز ماده اصلی آن تغییر ماهیت می‌دهد و خواص مفید آن از
بین می‌رود. پس نکته اول این است که سعی کنید به اندازه مصرف یکی دو روز اسفناج
تهیه کنید.

ماست اسفناج را می‌توان هم به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی سبک یا عصرانه
در نظر گرفت که با توجه به ماست زیادی که در آن وجود دارد توصیه می‌شود در فصول
گرم تهیه و سرو شود.

اسفناج، این سبزی پر خاصیت با برگ‌های تیره رنگ، ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیار غنی را باید یک سبزی کامل نامید. فواید اسفناج برای اعضای داخلی بدن و زیبایی پوست و همچنین لاغری و درمان بیماری های مختلف ثابت شده است و تنها بخشی از خواص بی‌شمار این سبزی هستند.

۱۰۰ گرم اسفناج خام حاوی ۲۰ کالری انرژی، ۹۰ گرم آب، ۳ گرم پروتئین، ۳/۰ گرم
چربی، ۴ گرم مواد نشاسته‌ای،  ۹۰ میلی‌گرم
کلسیم، ۵۰ میلی‌گرم فسفر، ۲/۳ میلی‌گرم آهن، ۷۰ میلی‌گرم سدیم، ۴۷۰ میلی‌گرم
پتاسیم و ۶۰۰ واحد ویتامین آ است.ماست و اسفناج طرز تهیه

بعضی‌ها اعتقاد دارند که با ترکیب ماست و اسفناج قابلیت جذب آهن اسفناج و
کلسیم ماست از بین می‌رود اما این مساله به طور کامل اشتباه است؛ درست است که
کلسیم و آهن وقتی به طور هم زمان وارد بدن شوند از قدرت جذب همدیگر کم می‌کنند اما
اینطوری هم نیست که اگر با هم مصرف شوند، جذب نشده و یکدیگر را خنثی کنند. آیا تا
به حال با خود فکر کرده‌اید که اگر این فکر صحیح باشد پس تکلیف قرص‌های مولتی
ویتامینی که کلسیم، آهن، منگنز و… دارند چه می‌شود؟ !

دوره مقدماتی php

همه ما می‌دانیم که اگر چند میلی‌گرم از آهن و چند میلی‌گرم از کلسیم را
جدا کرده و با فاصله بخوریم جذب بهتری صورت می گیرد اما این دلیل نمی‌شود که مصرف
هم زمان آن‌ها، جذب هر دو را صفر کند. ممکن است بعضی افراد به هیچ وجه خوردن
اسفناج خام یا پخته به صورت تکی را دوست نداشته باشند و از خوردن اسفناج پخته و
ماست لذت ببرند. ماستی با درصد چربی مناسب به همراه اسفناج تازه پخته شده (ترجیحا
همان روز) برای خوردن اسفناج ترفند مناسبی است.

۱.اسفناج را  پاک کنید (ساقه‌های
سفت آن را جدا کنید)، سپس خوب بشویید.

۲. اسفناج‌ها را درون یک قابلمه ریخته و ۲ الی ۳ لیوان آب و مقداری نمک به
آن اضافه کنید. قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا زمانی که اسفناج بپزد.

۳. سپس اسفناج‌ها را در یک صافی بریزید و آب آن را بگیرید.

۴. سیر را له یا رنده کنید و در روغن سرخ کنید.

۵. ماست را با مقداری نمک و فلفل مخلوط 
کنید و کاملا بهم بزنید تا یک دست شود.

۶. اسفناج‌های پخته را ساطوری کنید یا آن‌ها را بکوبید.

۷. در نهایت ماست را به اسفناج اضافه کرده و مخلوط کنید.

۸. ماست اسفناج شما آماده سرو است. البته بهتر است چند ساعتی در یخچال
بماند و بعد از آن سرو شود.

نکته ۱: برای طبخ ماست اسفناج، به جای جوشاندن اسفناج می‌توان
آن را بخار پز کرد که هم خواص اسفناج حفظ شود و هم ماده اگزالیک اسید که در اسفناج
خام وجود دارد و باعث جلوگیری از جذب کلسیم می‌شود، از بین برود.

نکته ۲: در صورت تمایل می‌توانید خودتان ماست چکیده درست کنید،  برای این کار، ماست را درون یک کیسه پارچه‌ای تمیز بریزید و آن را آویزان کنید، حالا صبر کنید تا آب ماست کشیده شود. مواد باقی مانده در کیسه، همان ماست چکیده است و می‌توانید از آن برای تهیه این پیش غذا استفاده کنید.

نکته ۳: ماست اسفناج یک پیش‌غذای خوشمزه است اما می‌توانید با کمک ماست و اسفناج یک سوپ مجلسی را هم آماده کنید و با این ترکیب یک پیش‌غذای خاص بسازید.

A post shared by لذت زندگی به روایت کاله (@kallehbrand) on Dec 16, 2019 at 4:48am PST

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

بسیار مطلب مفیدی بود ممنون

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.

بورانی اسفناج را میتوان به مدلهای متنوع تهیه کرد. اگر آن را با سیر و گردو مخلوط کنید عطر و مزه آن فوق العاده  عالی و بسیار هم مقوی می شود.بورانی اسفناج را میتوان به عنوان یک مکمل کم هزینه نام برد.

ابتدا اسفناج  و سیر را پاک کنید و خوب بشویید. سپس آنها را خرد کنید و در یک قابلمه تفت دهید.هنگام تفت دادن هم مقداری نمک و زرد چوبه  به آن اضافه کنید تا کاملا بپزند.

بعد از اینکه اسفناج ها با سیر تفت خوردند از روی حرارت بر میداریم  تا خنک شوند. ماست را هم با قاشق کاملا هم بزنید تا یکدست شود بعد مقداری نمک ، فلفل و گردوی خرد شده را به همراه اسفناج های سرد شده داخل ماست بریزید و خوب مخلوط کنید.بعد این پیش غذای خوشمزه را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

 

ماست و اسفناج طرز تهیه

بورانی اسفناج جزو پیش غذا – بورانی و پوره میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد . بورانی اسفناج را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بورانی اسفناج را میتوان به مدلهای متنوع تهیه کرد. اگر آن را با سیر و گردو مخلوط کنید عطر و مزه آن فوق العاده  عالی و بسیار هم مقوی می شود.بورانی اسفناج را میتوان به عنوان یک مکمل کم هزینه نام برد.

ابتدا اسفناج  و سیر را پاک کنید و خوب بشویید. سپس آنها را خرد کنید و در یک قابلمه تفت دهید.هنگام تفت دادن هم مقداری نمک و زرد چوبه  به آن اضافه کنید تا کاملا بپزند.

بعد از اینکه اسفناج ها با سیر تفت خوردند از روی حرارت بر میداریم  تا خنک شوند. ماست را هم با قاشق کاملا هم بزنید تا یکدست شود بعد مقداری نمک ، فلفل و گردوی خرد شده را به همراه اسفناج های سرد شده داخل ماست بریزید و خوب مخلوط کنید.بعد این پیش غذای خوشمزه را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

 

ماست و اسفناج طرز تهیه

بورانی اسفناج جزو پیش غذا – بورانی و پوره میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد . بورانی اسفناج را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج یکی از پیش غذاها و میان وعده های بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که می توانید با اضافه کردن موادی مانند مغز گردو و سیر آن را به صورت مجلسی تر برای مجالس و مهمانی های خود تهیه و سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ تا ۸ نفر بورانی اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری بورانی اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه بورانی اسفناج با پرتال پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر

ماست و اسفناج طرز تهیه

دستور تهیه

برای تهیه بورانی اسفناج مجلسی ابتدا سیرها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم. بعد اسفناج ها را پاک می کنیم و در قابلمه ای پر از آب برای ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا اگر خاک لابه لای اسفناج ها هست کامل از بین برود

و بعد تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. سپس اسفناج ها را یا میکس می کنیم و یا روی تخته ریز خرد می کنیم.قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و اسفناج و سیر را داخل آن می ریزیم

و شروع می کنیم به تفت دادن مداوم،و نمک و زردچوبه روی اسفناج ها می پاشیم و مجددا تفت می دهیم تا اگر اسفناج ها آب دارند آب آن ها کاملا تبخیر شود و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا مخلوط اسفناج و سیر به مرور زمان خنک شوند.

آن گاه ماست را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و کمی نمک ، فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و گردوهای خرد شده را نیز داخل ماست می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و در آخر اسفناج و سیر خنک شده را نیز می افزاییم

و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا اسفناج ها کاملا به ماست آغشته شوند و در ظرف مورد نظر بورانی اسفناج را می کشیم و به عنوان یک پیش غذا برای مهمانی ها و یا حتی بعنوان غذای کامل برای خودتان آن را آماده کنید و نوش جان کنید.

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج یکی از پیش غذاها و میان وعده های بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که می توانید با اضافه کردن موادی مانند مغز گردو و سیر آن را به صورت مجلسی تر برای مجالس و مهمانی های خود تهیه و سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ تا ۸ نفر بورانی اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری بورانی اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه بورانی اسفناج با پرتال پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر

ماست و اسفناج طرز تهیه

دستور تهیه

برای تهیه بورانی اسفناج مجلسی ابتدا سیرها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم. بعد اسفناج ها را پاک می کنیم و در قابلمه ای پر از آب برای ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا اگر خاک لابه لای اسفناج ها هست کامل از بین برود

و بعد تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. سپس اسفناج ها را یا میکس می کنیم و یا روی تخته ریز خرد می کنیم.قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و اسفناج و سیر را داخل آن می ریزیم

و شروع می کنیم به تفت دادن مداوم،و نمک و زردچوبه روی اسفناج ها می پاشیم و مجددا تفت می دهیم تا اگر اسفناج ها آب دارند آب آن ها کاملا تبخیر شود و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا مخلوط اسفناج و سیر به مرور زمان خنک شوند.

آن گاه ماست را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و کمی نمک ، فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و گردوهای خرد شده را نیز داخل ماست می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و در آخر اسفناج و سیر خنک شده را نیز می افزاییم

و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا اسفناج ها کاملا به ماست آغشته شوند و در ظرف مورد نظر بورانی اسفناج را می کشیم و به عنوان یک پیش غذا برای مهمانی ها و یا حتی بعنوان غذای کامل برای خودتان آن را آماده کنید و نوش جان کنید.

یه پیش غذای سالم و کم کالری. تهیه اش هم کمتر از نیم ساعت زمان می بره. ابتدا برگهای اسفناج رو پاک کرده و خرد کنید. احتیاج نیست خیلی خرد شوند. سپس آنها را با مقدار کمی آب می پزیم. البته گول برگهای درشت اسفناج را نخورید. چون بعد از پختن، حجم آن خیلی کم می شود. وقتی پخت ( نهایت یک ربع ساعت) ، آب آن را گرفته و اسفناج ها را می کوبیم. خنک که شد، با ماست مخلوط کرده و در یخچال می گذاریم که سرد شود. سپس نوش جان می نماییم !!

راستش من دیشب از در یه نونوایی رد می شدم، دیدم خلوته. جاتون خالی . نون بربری تازه گرفتم و تا رسیدم خونه، ماست و اسفناج درست کردم و به جای شام خوردم. اتفاقا غذا «قیمه پلو»

داشتیم ولی من ماست و اسفناج خوردم. باور کنید خیلی چسبید !

 

ماست و اسفناج طرز تهیه

 

خواص دارویی اسفناج 

 

نکته مهم : راستش من شنیده ام که ترکیب ماست و اسفناج رو نباید زیاد نگه داشت چون سمی می شه. هر وعده به اندازه همان وعده درست کنید.

نکته دیگر (!) :

می توانید در این پیش غذا، سیر یا پیازداغ یا هرچیز دیگر که مایل بودید، بریزید.

 

لینکهای مرتبط :

خورش آلو اسفناج

نرگسی

 

نوش جان ؛ گوارای وجود !

سلام بر همه دوستان عزیز
راستش بعنوان اولین کامنتم میخام بگم من تا این سن فقط و فقط درس خوندم ولی خب به اشپزی خیلی علاقه مندم، به سایت های مختلف سر میزنم ولی جو میز غذا رو بیشتر می پسندم، غرص از اینهمه حرف این بود اگه چیزی بلد نبودم ازم خرده نگیرین اومدم یاد بگیرم از شما دوستان خوبم.
شاد باشید

سلام منم میخام به میز غذا بپیوندم

سلام خیلی خو ش مزه بود

سلام.ببخشید میشه اسفناج و بعد از پخت تو فریزر نگهداری کرد و هر بار برای مصرف مقداری از اون رو استفاده کرد؟

ﺳﻠﺎﻡ ﻣﺎﺍﺳﻔﻨﺎﺟﻮ ﺑﻌﺪﺍﺯﺷﺴﺘﻦ ﺗﻮﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﻧﺮﻡ ﻛﻪ ﺷﺪ ﻣﻴﻜﻮﺑﻴﻢ ﻭﺗﻮﺵ ﺳﻴﺮ ﺗﺎﺯﻩ ﺭﻧﺪﻩ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﻭﻣﺎﺳﺖ ﻓﺮﺍﻭﻭﻥ ﻭﻛﻤﻰ ﻧﻤﻚ ﻣﻌﺮﻛﻪ ﻣﻴﺸﻪ

خیلی خوب بود فقط مبخواستم بپرسم خود ماست خاصیت اسفناجو کم نمیکنه

سلام در عین ناامیدی در مورد چاقیم مطلب شما نظرمو جلب کرد .خیلی خوشم اومد ممنونم ازتون

تشکرمیکنم ازدستوراشپزی شما

سلام واقعا راست میگی من اسفناج در ماست ریختم برای رژیمم اماچون فقط خودم میخورم طول میکشه تمام بشه یعنی خاصیتش راازدست میده

سلام

منم همین شکلی درست میکنم فقط پیاز داغ هم بهش اضافه میکنم خوشمزه تر میشه شما هم امتحان کنید ضر نمیکنین

ایاچاق می کنه

سورمیلای عزیز یکم بیشتر از اون دستور کیکت بگو هم خیلی طولانی هم نمیدونم چرا نمک داره؟ماست و اسفناج طرز تهیه

این همون برانی نیست؟!

موسیر تازه را میتوان اسلاید اسلاید کرد و با پیاز سرخ کرد و خرد. من و اس محسن و اس فتح الله هر روز میخوریم. ما سه تا دوستیم و در کار ساخت و ساز خونه هستیم.

با سلام گبنه یا همان گندم ریزه مانند برنج پخته میشود و بسیار خوشمزه و مقوی میباشد. من خیلی دوست دارم

با سلام خدمت تمام دوستان عزیزم.ماست و اسفناج با داشتن خواص زیاد و کلسیم وفسفر زیاد گر بیش از یک روز نگهداری شود تمام خواص آن بر عکس میشود و حالت مسمومیت ایجاد میکند.

علت اینکه آب اسفناج رو بعد از پختنش میگرین چیه؟ من نمی گیرم ایا خطرناکه؟

سلام احمد جان گل گلاب
کاملا موافقم
همیشه پای یک زن در میان است!!!

سلام
میشه آموزش پیش غذایی که با ماست و بادمجون و سیر درست میشه را هم بگین . من یکبار تو رستوران نایب زعفرانیه این پیش غذا را دیدم.
ممنون

واقعا

سلام دوست نازنینم
خیلی عالیه من خیلی دوست دارم و بیشتر وقتا درش پیاز داغ و سیر داغ میریزم و خود اسفناج را هم در مقداری روغن تفت میدهم.
دستت درد نکنه عزیزم سورملینا : سلام شیما جون. تفت دادن اسفناج هم خوبه. ممنون از پیشنهادت .

با سلام خدمت حاج صادق جون
حاجی شما واقعا ۱متخصص درباره خوشمزه هایی من بهتون ایمان دارم
۱ چیزی ناپلئون میگه هروقت هر اتفاقی افتاد ببینید زیر سر کدوم زن بوده این آخری بیربط بود خودم میدونم سورملنیا : سلام احمد خان ! چه جمله جالبی ! تا حالا نشنیده بودم ! ممنون .

  • پروفایل تسلیت پدر دوست
  • به به به به به به چه چیزی عالیه البته من بعنوان پیش غذا میخورمش تا اشتهای همیشه بازمو بازتر کنه البته من حدس میزنم حاج صادق عزیز هم از این غذا دوست داشته باشه سورملینا خانم تن ماهی که در ماستتون رنده نمیکنید
    سعیده خانم گل چرا بخودت زحمت میدی ما میدونیم شما از این چیزا دوست نداری فقط ما نمیدونیم شما چی دوست دارید

    سلام علیکم سورملینا خانوم
    خوبی بابا؟
    ممنون خیلی خوب بود.اجازه دارم چند تا نکته بگم؟
    ۱- به نظر من ریختن یک مقداری گردوی نگینی شده و کشمش خوشمزه ترش میکنه.
    ۲-یکی دو قاشق غذا خوری هم خامه خوش طعمش می کنه
    ۳- یه مقدار هم اگه تند شه با فلفل سیاه بازم خوشمزه تر خواهد شد
    ۴- البته این چیزایی که گفتم کالریشو بالاتر خواهد برد
    چند نکته با سعیده خانوم
    ۱-بابا جان منم مثل شما زیاد از اسفناج خوشم نمیاد به زور حاج خانوم و اطاعت امر از ایشونه که در حد چند قاشق ماست اسفناج می خورم اما حقیقتا شما از چی خوشتون میاد پس؟
    ۲- ما بورانی رو به اون ماستی میگیم که با بادمجون و سیر و سبزی خاصی که شمالی ها می ریزن درست می شه به این می گیم ماست اسفناج.
    ۳- خوب با سورملینا خانوم دست به یکی می کنید و از زمان پست هم خبر دار می شید و اولین کامنتو واسه هم می ذاریدااااااخودمونیم هوا همو دارید من صبح تا شب کنار میز غذام به محض اینکه پست گذاشته میشه میبینم یه نظر هم همراشه یا شمایید یا سورملینا خانوم خوش اخلاق
    ببخشید زیاد حرف زدم
    خوش باشید همگیسعیده : سلام آقای حاج صادق باید خدمتتان عرض کنم که در مورد قسمت سوم مطالبتون دقیقاً همون شکلیه که شما میگین ما با هم چک میکنیم وقتی میخواهیم پست بگذاریم اما کامنتها مطمئن باشین اتفاقیه. شما هم خوش باشین و دوست داریم همیشه با کامنتهای خوبتون ما رو دلگرم کنین. سورملینا : سلام حاج صادق . ممنون از پیشنهاداتتون. راستش این چیزهایی که شما گفتید رو اگه توش بریزیم که حتماً محشر می شه. دستتون درد نکنه.

    آره سورملینا جونم منم شنیدم که نباید بیشتر از ۲۴ ساعت نگهش داشت…ولی ما که الان یک هفته‌است که داریم میخوریمش و سعی میکنیم مسموم نشیم…
    منم توش پودر سیر و فلفل زیاد میزنم… خیلی خوشمزه میشهسورملینا : سلام فینگیلی جون ! راستش مامانم هم یه عالمه چیز میز خوشمزه توش می ریزه. ولی من اون شب اینقدر که هول بودم، فرصتی پیدا نکردم. فقط نمک بهش زدم و شروع کردم !

    ما به این پیش غذا میگیم ” برانی borani ” و در خونۀ ما خیلی طرفدار داره البته بغیر از من که نه اسفناج دوست دارم نه ماست باید بخورم

    من امشب به روش حاج صادق درست کردم برا فردا صبح. برا صبحانه هم میشه خورد؟

    یه پیش غذای سالم و کم کالری. تهیه اش هم کمتر از نیم ساعت زمان می بره. ابتدا برگهای اسفناج رو پاک کرده و خرد کنید. احتیاج نیست خیلی خرد شوند. سپس آنها را با مقدار کمی آب می پزیم. البته گول برگهای درشت اسفناج را نخورید. چون بعد از پختن، حجم آن خیلی کم می شود. وقتی پخت ( نهایت یک ربع ساعت) ، آب آن را گرفته و اسفناج ها را می کوبیم. خنک که شد، با ماست مخلوط کرده و در یخچال می گذاریم که سرد شود. سپس نوش جان می نماییم !!

    راستش من دیشب از در یه نونوایی رد می شدم، دیدم خلوته. جاتون خالی . نون بربری تازه گرفتم و تا رسیدم خونه، ماست و اسفناج درست کردم و به جای شام خوردم. اتفاقا غذا «قیمه پلو»

    داشتیم ولی من ماست و اسفناج خوردم. باور کنید خیلی چسبید !

     

    ماست و اسفناج طرز تهیه

     

    خواص دارویی اسفناج 

     

    نکته مهم : راستش من شنیده ام که ترکیب ماست و اسفناج رو نباید زیاد نگه داشت چون سمی می شه. هر وعده به اندازه همان وعده درست کنید.

    نکته دیگر (!) :

    می توانید در این پیش غذا، سیر یا پیازداغ یا هرچیز دیگر که مایل بودید، بریزید.

     

    لینکهای مرتبط :

    خورش آلو اسفناج

    نرگسی

     

    نوش جان ؛ گوارای وجود !

    سلام بر همه دوستان عزیز
    راستش بعنوان اولین کامنتم میخام بگم من تا این سن فقط و فقط درس خوندم ولی خب به اشپزی خیلی علاقه مندم، به سایت های مختلف سر میزنم ولی جو میز غذا رو بیشتر می پسندم، غرص از اینهمه حرف این بود اگه چیزی بلد نبودم ازم خرده نگیرین اومدم یاد بگیرم از شما دوستان خوبم.
    شاد باشید

    سلام منم میخام به میز غذا بپیوندم

    سلام خیلی خو ش مزه بود

    سلام.ببخشید میشه اسفناج و بعد از پخت تو فریزر نگهداری کرد و هر بار برای مصرف مقداری از اون رو استفاده کرد؟

    ﺳﻠﺎﻡ ﻣﺎﺍﺳﻔﻨﺎﺟﻮ ﺑﻌﺪﺍﺯﺷﺴﺘﻦ ﺗﻮﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﻧﺮﻡ ﻛﻪ ﺷﺪ ﻣﻴﻜﻮﺑﻴﻢ ﻭﺗﻮﺵ ﺳﻴﺮ ﺗﺎﺯﻩ ﺭﻧﺪﻩ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﻭﻣﺎﺳﺖ ﻓﺮﺍﻭﻭﻥ ﻭﻛﻤﻰ ﻧﻤﻚ ﻣﻌﺮﻛﻪ ﻣﻴﺸﻪ

    خیلی خوب بود فقط مبخواستم بپرسم خود ماست خاصیت اسفناجو کم نمیکنه

    سلام در عین ناامیدی در مورد چاقیم مطلب شما نظرمو جلب کرد .خیلی خوشم اومد ممنونم ازتون

    تشکرمیکنم ازدستوراشپزی شما

    سلام واقعا راست میگی من اسفناج در ماست ریختم برای رژیمم اماچون فقط خودم میخورم طول میکشه تمام بشه یعنی خاصیتش راازدست میده

    سلام

    منم همین شکلی درست میکنم فقط پیاز داغ هم بهش اضافه میکنم خوشمزه تر میشه شما هم امتحان کنید ضر نمیکنین

    ایاچاق می کنه

    سورمیلای عزیز یکم بیشتر از اون دستور کیکت بگو هم خیلی طولانی هم نمیدونم چرا نمک داره؟ماست و اسفناج طرز تهیه

    این همون برانی نیست؟!

    موسیر تازه را میتوان اسلاید اسلاید کرد و با پیاز سرخ کرد و خرد. من و اس محسن و اس فتح الله هر روز میخوریم. ما سه تا دوستیم و در کار ساخت و ساز خونه هستیم.

    با سلام گبنه یا همان گندم ریزه مانند برنج پخته میشود و بسیار خوشمزه و مقوی میباشد. من خیلی دوست دارم

    با سلام خدمت تمام دوستان عزیزم.ماست و اسفناج با داشتن خواص زیاد و کلسیم وفسفر زیاد گر بیش از یک روز نگهداری شود تمام خواص آن بر عکس میشود و حالت مسمومیت ایجاد میکند.

    علت اینکه آب اسفناج رو بعد از پختنش میگرین چیه؟ من نمی گیرم ایا خطرناکه؟

    سلام احمد جان گل گلاب
    کاملا موافقم
    همیشه پای یک زن در میان است!!!

    سلام
    میشه آموزش پیش غذایی که با ماست و بادمجون و سیر درست میشه را هم بگین . من یکبار تو رستوران نایب زعفرانیه این پیش غذا را دیدم.
    ممنون

    واقعا

    سلام دوست نازنینم
    خیلی عالیه من خیلی دوست دارم و بیشتر وقتا درش پیاز داغ و سیر داغ میریزم و خود اسفناج را هم در مقداری روغن تفت میدهم.
    دستت درد نکنه عزیزم سورملینا : سلام شیما جون. تفت دادن اسفناج هم خوبه. ممنون از پیشنهادت .

    با سلام خدمت حاج صادق جون
    حاجی شما واقعا ۱متخصص درباره خوشمزه هایی من بهتون ایمان دارم
    ۱ چیزی ناپلئون میگه هروقت هر اتفاقی افتاد ببینید زیر سر کدوم زن بوده این آخری بیربط بود خودم میدونم سورملنیا : سلام احمد خان ! چه جمله جالبی ! تا حالا نشنیده بودم ! ممنون .

  • تصویر گل گاوزبان ایرانی
  • به به به به به به چه چیزی عالیه البته من بعنوان پیش غذا میخورمش تا اشتهای همیشه بازمو بازتر کنه البته من حدس میزنم حاج صادق عزیز هم از این غذا دوست داشته باشه سورملینا خانم تن ماهی که در ماستتون رنده نمیکنید
    سعیده خانم گل چرا بخودت زحمت میدی ما میدونیم شما از این چیزا دوست نداری فقط ما نمیدونیم شما چی دوست دارید

    سلام علیکم سورملینا خانوم
    خوبی بابا؟
    ممنون خیلی خوب بود.اجازه دارم چند تا نکته بگم؟
    ۱- به نظر من ریختن یک مقداری گردوی نگینی شده و کشمش خوشمزه ترش میکنه.
    ۲-یکی دو قاشق غذا خوری هم خامه خوش طعمش می کنه
    ۳- یه مقدار هم اگه تند شه با فلفل سیاه بازم خوشمزه تر خواهد شد
    ۴- البته این چیزایی که گفتم کالریشو بالاتر خواهد برد
    چند نکته با سعیده خانوم
    ۱-بابا جان منم مثل شما زیاد از اسفناج خوشم نمیاد به زور حاج خانوم و اطاعت امر از ایشونه که در حد چند قاشق ماست اسفناج می خورم اما حقیقتا شما از چی خوشتون میاد پس؟
    ۲- ما بورانی رو به اون ماستی میگیم که با بادمجون و سیر و سبزی خاصی که شمالی ها می ریزن درست می شه به این می گیم ماست اسفناج.
    ۳- خوب با سورملینا خانوم دست به یکی می کنید و از زمان پست هم خبر دار می شید و اولین کامنتو واسه هم می ذاریدااااااخودمونیم هوا همو دارید من صبح تا شب کنار میز غذام به محض اینکه پست گذاشته میشه میبینم یه نظر هم همراشه یا شمایید یا سورملینا خانوم خوش اخلاق
    ببخشید زیاد حرف زدم
    خوش باشید همگیسعیده : سلام آقای حاج صادق باید خدمتتان عرض کنم که در مورد قسمت سوم مطالبتون دقیقاً همون شکلیه که شما میگین ما با هم چک میکنیم وقتی میخواهیم پست بگذاریم اما کامنتها مطمئن باشین اتفاقیه. شما هم خوش باشین و دوست داریم همیشه با کامنتهای خوبتون ما رو دلگرم کنین. سورملینا : سلام حاج صادق . ممنون از پیشنهاداتتون. راستش این چیزهایی که شما گفتید رو اگه توش بریزیم که حتماً محشر می شه. دستتون درد نکنه.

    آره سورملینا جونم منم شنیدم که نباید بیشتر از ۲۴ ساعت نگهش داشت…ولی ما که الان یک هفته‌است که داریم میخوریمش و سعی میکنیم مسموم نشیم…
    منم توش پودر سیر و فلفل زیاد میزنم… خیلی خوشمزه میشهسورملینا : سلام فینگیلی جون ! راستش مامانم هم یه عالمه چیز میز خوشمزه توش می ریزه. ولی من اون شب اینقدر که هول بودم، فرصتی پیدا نکردم. فقط نمک بهش زدم و شروع کردم !

    ما به این پیش غذا میگیم ” برانی borani ” و در خونۀ ما خیلی طرفدار داره البته بغیر از من که نه اسفناج دوست دارم نه ماست باید بخورم

    من امشب به روش حاج صادق درست کردم برا فردا صبح. برا صبحانه هم میشه خورد؟

    

     

    طرز تهیه اسفناج با ماست

     

    بورانی یکی چاشنی خوشمزه تهیه شده از ماست، اسفناج پخته، نمک و فلفل و سیر است. بسته به سلیقه ی افراد می توانید از مواد دیگر تهیه ی بورانی اسفناج استفاده کنید.ماست و اسفناج طرز تهیه

     

     

    برای طرز پخت اسفناج ساده، ابتدا اسفناج ها را پاک کنید و بشویید. سپس آن ها را داخل قابلمه ای با 1 استکان آب و نمک بگذارید بپزند. پس از پخت آن ها را آبکش کنید. و اجازه بدهید سرد شوند با چاقویی روی آن ها بکشید تا ریز شوند. می توانید آن ها را بکوبید این کاملا سلیقه ای است.

     

    پس از سرد شدن اسفناج ها را داخل ظرف بزرگتری بریزید و ماست و نمک و فلفل و پودر سیر یا موسیر را به آن اضافه کنید. و با هم کاملا مخلوط کنید. آن را بچشید اگر چیزی کم داشت به آن اضافه کنید. پس از آن بورانی اسفناج را داخل یخچال قرار بدهید تا کاملا سرد شود. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه نرگسی اسفناج)

     

    در پایان داخل ظرف سرو بکشید و با گردو و گل محمدی تزیین کنید.

     

    طرز تهیه ماست اسفناج

     

    • می توانید پودرسیر و پودر موسیر را حذف کنید استفاده از آنها مقداری از سردی آن می کاهد.

     

    • پودر سیر عطر کمتری دارد خیلی از افراد دوست دارند طعم سیر در آن بیشتر باشد بنابراین از سیر ریز رنده شده استفاده کنید.

     

    • برای تهیه ی بورانی اسفناج با سیر چند روش وجود دارد، می توانید سیر رنده کنید و مستقیم به ماست و اسفناج پخته اضافه کنید. می توانید سیر رنده شده را سرخ کنید و به مواد اضافه کنید و روش دیگر اینکه اسفناج را با سیر رنده شده و نمک بپزید. این روش ها کاملا سلیقه ای است.

     

    • می توانید در حین پخت اسفناج ها مقدار کمی زردچوبه به آن ها اضافه کنید. در این صورت رنگ بورانی اسفناج تان کمی تغییر می کند.

     

    • بعضی افراد داخل بورانی اسفناج در پایان مقداری نعناع خشک می ریزند.

     

    • در روشی دیگر می توانید تمام مواد بالا را با مقداری پیاز سرخ کرده و نعناع داغ و گردو مخلوط کنید.

     

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

     

    لذت آشپزی با بیتوته

    ماست و اسفناج طرز تهیه

    سوغات ادویه جنوب با بسته بندی ویژه

    کت و شلوار جین بچگانه فقط175هزارتومان

    ارزانتر سفر کنید! بلیط زمینی وهوایی

    لاغری موضعی با لیزر

    فروش فوق العاده لباس نوزادی،بچگانه ونوجوان

    کاملترین درگاه رزرو تورهای داخلی و خارجی

    معرفی عطر با ماندگاری بالا و ارزان!

    دیگه نگران به هم ریختن موهات نباش

    بایدها و نبایدهای بهداشت و سلامت بانوان

    قاعدگی دردناک زنان و دختران

  • پروفایل دختر یعنی عشق مامانش
  • ست سویشرت و شلوار قیمت مناسب بچگانه

    خرید اینترنتی تلویزیون،یخچال و… از بانه

    درمان وسواس در دوران کرونا

    هر کسب وکاری داری اینجا رایگان تبلیغ کن

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    ماست و اسفناج طرز تهیه
    ماست و اسفناج طرز تهیه
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *