لیمو عمانی در واقع همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذا های ایرانی و عربی استفاده می شود و در دو رنگ زرد مایل به قهوه ای و سیاه به بازار عرضه می شود.
اگر لیمو ترش های شیرازی بر روی درخت خشک شوند، لیمو عمانی زرد مایل به قهوه ای می شود. اگر آن ها را در آب و سرکه بجوشانند و سپس زیر نور خورشید خشک کنند، لیمو عمانی به دست آمده سیاه می شود.
لیمو عمانی را می توان در فر، دستگاه خشک کن و یا به طور طبیعی زیر نور خورشید خشک کرد. در ادامه همراه کوکا باشید تا با طرز تهیه لیمو عمانی خشک صنعتی و خانگی بیشتر آشنا شوید؛
در صنعت برای تهیه لیمو عمانی، لیمو شیرازی های تازه را در دستگاه های خشک کن صنعتی با قدرت بالا قرار می دهند.
در این روش که سریع ترین و کم هزینه ترین راه درست کردن لیمو عمانی محسوب می شود، لیمو ترش ها در کمترین زمان ممکن خشک می شوند اما عطر و طعم لیمو عمانی خانگی را پیدا نمی کنند.لیمو خشک ورقه ای
مواد لازم
روش تهیه
1. لیمو ترش های شیرازی را خوب بشویید و بر روی آن ها مقداری نمک بریزید. بگذارید 1 روز بماند و سپس آن ها را با آب سرد خوب بشویید.
2. درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترش ها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید 10 ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.
مجددا لیمو ترش های آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت 1 دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید اما آن ها را آبکشی نکنید.
3. پس از خنک شدن لیمو ترش ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آن ها را بر روی یک پارچه ی نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت 10 روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.
4. لیمو های کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.
5. لیمو عمانی سیاه شما آماده است.
6. می توانید لیمو عمانی ها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه شود.
مواد لازم
لیمو ترش شیرازی – 1 کیلوگرم
روش تهیه
1. لیمو شیرازی ها را خوب بشویید و بگذارید 24 ساعت در آب بمانند تا تلخی آن ها گرفته شود.
2. لیمو های خیس خورده را به صورت ورقه ورقه ببرید، هسته های آن را جدا کنید و به مدت 10 روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.
3. لیمو عمانی ورقه ای یا لیمو خشک حلقه ای شما آماده است می توانید از آن ها برای تهیه انواع چای و دمنوش استفاده کنید.
شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که برای رفع تلخی لیمو عمانی در غذا چه باید کرد؟
خب جواب ساده است! می توانید از پودر یا گرد لیمو عمانی برای تهیه غذا استفاده کنید.
اما بهتر است بدانید که برای گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا توصیه می شود که آن ها را چند ساعت قبل از مصرف در آب گرم خیس کنید. علاوه بر این حذف هسته های داخل لیمو عمانی هم تا حدودی به رفع تلخی آن کمک می کند.
لیمو عمانی را به عنوان چاشنی به صورت درسته یا پودر شده (گرد لیمو) برای تهیه انواع خورش های ایرانی از جمله قورمه سبزی و قیمه، آبگوشت، انواع سوپ، چای، دمنوش و شربت به کار می برند.
فال حافظ
متن عاشقانه متن زیبا
صفحه اصلی تبلیغات تماس با ما درباره ما
مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.لیمو خشک ورقه ای
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.
برای خشک کردن لیمو ترش، میتوانید لیموی تازه را یک تا دو روز در سایه پهن کنید تا پوست آن نازک شود. سپس لیموها را داخل آب جوش بپزید و در آفتاب پهن کنید تا خشک شوند. استفاده از دستگاه میوه خشککن نیز برای تهیه لیموی خشک مفید است. میخواهید از خواص لیمو عمانی بهره ببرید اما از بهداشتی بودن لیموهای بازار مطمئن نیستید؟ تهیه لیمو عمانی و خشک کردن لیموترش تازه در منزل هم از نظر اقتصادی بسیار باصرفه است و هم خیال شما را بابت سلامت و کیفیت لیموی عمانی مصرفیتان راحت میکند. در این مطلب انواع روشهای خشک کردن لیمو ترش تازه در منزل را آموزش میدهیم.
روشهای خشک کردن لیمو
خشک کردن لیمو ترش را میتوان هم برای تهیه لیمو عمانی انجام داد، هم آن را داخل دستگاه خشک کن گذاشته و با اسلایس کردن لیمو، همانند دیگر میوههای خشک مصرف کنید.استفاده از دستگاه خشککن میوه، با حذف آب درون میوه از فساد آن جلوگیری کرده و باعث حفظ کیفیت و ماندگاری محصول در طولانی مدت میشود.لیمو خشک ورقه ای
۱) مراحل خشک کردن لیمو برای تهیه لیمو عمانی
استفاده از لیموترش تازه در غذا بسیار با ذائقه ایرانیها جور در میآید. شاید همین نکته و توجه به خواص لیمو ترش باعث شده آن را خشک کرده و به لیمو عمانی تبدیل کنند. اگر شما نیز قصد دارید در منزل لیمو عمانی تهیه کنید مراحل زیر را انجام دهید:
۱- لیموی سبز و تازه را خریداری کنید. بهترین لیمو ترشها لیموی میناب و جهرم است.۲- لیموهای خراب، لک زده و گندیده را جدا و لیموها را به خوبی با آب سرد بشویید.۳- لیموها را ابتدا برای یکی دو روز در سایه پهن کنید تا پوست آنها نازک شود. همچنین میتوانید مقداری نمک به لیموها اضافه کنید تا از گندیدگی آنها پیشگیری شود.۴- در یک قابلمه لعابی یا تفلون، آب را جوش آورده و نصف لیوان سرکه سفید به آن اضافه کنید. سپس لیموها را در قابلمه ریخته و اجازه دهید چند ثانیه بجوشد (در اصطلاح یک قل بخورد.) سپس لیموها را در صافی ریخته و با آب سرد بشویید.۵- مراحل بالا را تکرار کنید با این تفاوت که این بار لیموها را با آب سرد نشسته و اجازه دهید خود به خود سرد شوند. با این روش تلخی پوست لیموها گرفته میشود.۶- پس از اینکه لیموها سرد شدند با چنگال یا خلال دندان یک سوراخ در آن ایجاد کرده و روی یک پارچه خشک کن تمیز پهن کنید.۷- لیموها را به مدت ۱۰ روز در آفتاب تیز پهن کنید و پس از این مدت در سبد ریخته و در سایه قرار دهید تا خشک شوند. معمولا دو تا سه ماه طول میکشد تا لیموها بطور کامل خشک شوند.
۲) خشک کردن لیمو با دستگاه خشک کن میوه
از دستگاههای میوه خشککن هم میتوان برای خشک کردن لیمو استفاده کرد. این دستگاهها آب میوه را به صورت خیلی آرام، آهسته و با حرارت خیلی کم تبخیر میکند و میوه را خشک میکند.
۱- لیمو ترش تازه را شسته و با چاقوی تیز به صورت حلقه حلقه برش بزنید. دقت کنید همه حلقهها ضخامت یکسانی داشته، نه زیاد ضخیم و نه زیاد نازک باشند.۲- حلقههای لیمو را داخل دستگاه خشککن قرار دهید و درجه تنظیم آن را روی ۵۷ درجه سانتیگراد قرار دهید.۳- اسلایسهای لیمو را در یک لایه تکی درون سینی دستگاه خشک کن بچینید. مقدار زمان دقیق خشک شدن حلقههای لیمو به ضخامت و آب لیمو بستگی دارد، اما معمولا لیموها پس از یکی دور روز خشک میشوند. ۴- برای جلوگیری از خشک شدن بیشازحد لیمو، بعد از ۲۴ ساعت اول آنها را مدام و هر ۶ تا ۸ ساعت یکبار بررسی کنید.
زمانی که حلقههای لیمو نسبتا ترد و سفت شدهاند، میتوانید آنها را جمعآوری و در ظرف دربسته برای چند ماه نگهداری کنید. اگر احساس میکنید لیموی شما هنوز کمی رطوبت دارد، برای جلوگیری از فاسد شدن، آنها را در یک کیسه سربسته درون یخچال قرار دهید.
به طور کلی لیمو ترش خشک شده را به دلیل دارا بودن مواد فراری که عامل ایجاد عطر و بوی آن است، حتما باید در محل خشک، خنک و در ظروف دربسته و به دور از نور مستقیم نگهداری کنید. همچنین توجه داشته باشید، لیموی خشک شده در اثر عمل تخمیر، کمی تلخ میشود، بنابراین برای جلوگیری از تلخ شدن غذا پیشنهاد میکنیم قبل از افزودن، تخمهای آن را درآورید.
برای خشک کردن لیمو ترش، میتوانید لیموی تازه را یک تا دو روز در سایه پهن کنید تا پوست آن نازک شود. سپس لیموها را داخل آب جوش بپزید و در آفتاب پهن کنید تا خشک شوند. استفاده از دستگاه میوه خشککن نیز برای تهیه لیموی خشک مفید است. میخواهید از خواص لیمو عمانی بهره ببرید اما از بهداشتی بودن لیموهای بازار مطمئن نیستید؟ تهیه لیمو عمانی و خشک کردن لیموترش تازه در منزل هم از نظر اقتصادی بسیار باصرفه است و هم خیال شما را بابت سلامت و کیفیت لیموی عمانی مصرفیتان راحت میکند. در این مطلب انواع روشهای خشک کردن لیمو ترش تازه در منزل را آموزش میدهیم.
روشهای خشک کردن لیمو
خشک کردن لیمو ترش را میتوان هم برای تهیه لیمو عمانی انجام داد، هم آن را داخل دستگاه خشک کن گذاشته و با اسلایس کردن لیمو، همانند دیگر میوههای خشک مصرف کنید.استفاده از دستگاه خشککن میوه، با حذف آب درون میوه از فساد آن جلوگیری کرده و باعث حفظ کیفیت و ماندگاری محصول در طولانی مدت میشود.
۱) مراحل خشک کردن لیمو برای تهیه لیمو عمانی
استفاده از لیموترش تازه در غذا بسیار با ذائقه ایرانیها جور در میآید. شاید همین نکته و توجه به خواص لیمو ترش باعث شده آن را خشک کرده و به لیمو عمانی تبدیل کنند. اگر شما نیز قصد دارید در منزل لیمو عمانی تهیه کنید مراحل زیر را انجام دهید:
۱- لیموی سبز و تازه را خریداری کنید. بهترین لیمو ترشها لیموی میناب و جهرم است.۲- لیموهای خراب، لک زده و گندیده را جدا و لیموها را به خوبی با آب سرد بشویید.۳- لیموها را ابتدا برای یکی دو روز در سایه پهن کنید تا پوست آنها نازک شود. همچنین میتوانید مقداری نمک به لیموها اضافه کنید تا از گندیدگی آنها پیشگیری شود.۴- در یک قابلمه لعابی یا تفلون، آب را جوش آورده و نصف لیوان سرکه سفید به آن اضافه کنید. سپس لیموها را در قابلمه ریخته و اجازه دهید چند ثانیه بجوشد (در اصطلاح یک قل بخورد.) سپس لیموها را در صافی ریخته و با آب سرد بشویید.۵- مراحل بالا را تکرار کنید با این تفاوت که این بار لیموها را با آب سرد نشسته و اجازه دهید خود به خود سرد شوند. با این روش تلخی پوست لیموها گرفته میشود.۶- پس از اینکه لیموها سرد شدند با چنگال یا خلال دندان یک سوراخ در آن ایجاد کرده و روی یک پارچه خشک کن تمیز پهن کنید.۷- لیموها را به مدت ۱۰ روز در آفتاب تیز پهن کنید و پس از این مدت در سبد ریخته و در سایه قرار دهید تا خشک شوند. معمولا دو تا سه ماه طول میکشد تا لیموها بطور کامل خشک شوند.
۲) خشک کردن لیمو با دستگاه خشک کن میوه
از دستگاههای میوه خشککن هم میتوان برای خشک کردن لیمو استفاده کرد. این دستگاهها آب میوه را به صورت خیلی آرام، آهسته و با حرارت خیلی کم تبخیر میکند و میوه را خشک میکند.
۱- لیمو ترش تازه را شسته و با چاقوی تیز به صورت حلقه حلقه برش بزنید. دقت کنید همه حلقهها ضخامت یکسانی داشته، نه زیاد ضخیم و نه زیاد نازک باشند.۲- حلقههای لیمو را داخل دستگاه خشککن قرار دهید و درجه تنظیم آن را روی ۵۷ درجه سانتیگراد قرار دهید.۳- اسلایسهای لیمو را در یک لایه تکی درون سینی دستگاه خشک کن بچینید. مقدار زمان دقیق خشک شدن حلقههای لیمو به ضخامت و آب لیمو بستگی دارد، اما معمولا لیموها پس از یکی دور روز خشک میشوند. ۴- برای جلوگیری از خشک شدن بیشازحد لیمو، بعد از ۲۴ ساعت اول آنها را مدام و هر ۶ تا ۸ ساعت یکبار بررسی کنید.
زمانی که حلقههای لیمو نسبتا ترد و سفت شدهاند، میتوانید آنها را جمعآوری و در ظرف دربسته برای چند ماه نگهداری کنید. اگر احساس میکنید لیموی شما هنوز کمی رطوبت دارد، برای جلوگیری از فاسد شدن، آنها را در یک کیسه سربسته درون یخچال قرار دهید.
به طور کلی لیمو ترش خشک شده را به دلیل دارا بودن مواد فراری که عامل ایجاد عطر و بوی آن است، حتما باید در محل خشک، خنک و در ظروف دربسته و به دور از نور مستقیم نگهداری کنید. همچنین توجه داشته باشید، لیموی خشک شده در اثر عمل تخمیر، کمی تلخ میشود، بنابراین برای جلوگیری از تلخ شدن غذا پیشنهاد میکنیم قبل از افزودن، تخمهای آن را درآورید.
منبع: ستاره
1980
لیمو خشک شده
برای استفاده در چایی، دمنوش و انواع غذهای خانگی
بدون مواد افزودنی
تهیه شده از مواد اولیه با کیفیت
لیمو میوه ای فوق العاده است که سرشار از اسید آسکوربیک یا ویتامین C است. همچنین به دلیل فواید درمانی زیادی که اغلب با سم زدایی و کاهش وزن همراه است شناخته شده است. علاوه بر این، این میوه را می توان در طیف گسترده ای از دستور العمل ها استفاده کرد و آن را به عنوان یک ماده غذایی ضروری در آشپزخانه تبدیل کرد. بسیاری از افراد از لیمو برای اضافه کردن کمی چاشنی ترش در دستور العمل های خود هنگام پخت استفاده می کنند. برخی دیگر دوست دارند آن را به آب شیرین اضافه کنند تا در یک روز گرم تابستان خنک شوند، در حالی که برخی از آنها یک برش از آن را برای سم زدایی مصرف می کنند. متأسفانه برخی از دستور العمل ها فقط به یک برش لیمو نیاز دارند و مشخص است که این میوه فقط دو تا سه هفته به طور کامل یا 3 تا 4 روز بعد از خرد شدن می تواند سالم و خوب بماند. برای کمک به شما در جلوگیری از مراجعه مکرر به بازار یا هدر رفتن لیمو، چندین روش عالی برای ذخیره این میوه ترش برای مدت زمان طولانی تر وجود دارد. بله شما در این مقاله با روش های خشک کردن لیمو آشنا خواهید شد.
خشک کردن لیمو روشی است که برای طولانی کردن ماندگاری این محصول استفاده می شود. این کار معمولاً با برش دادن و قرار دادن آن در دستگاه خشک کن انجام می شود.
آماده سازی لیمو
دو روش ایمن و سریع برای خشک کردن لیمو وجود دارد که هر دو به تجهیزات خاص نیاز دارند. اما قبل از شروع باید لیمو را برای این فرآیند آماده کنید.لیمو خشک ورقه ای
این مرحله در واقع بسیار آسان است. لیمو را در آب بشویید. از این گذشته، پوست آنها در فرآیند خشک کردن قرار می گیرند. دانه ها را با نوک چاقو جدا کنید.
سپس باید لیمو را خرد کنید. اطمینان حاصل کنید که هر برش به ضخامت 1/4 اینچ است. برش ها را روی یک سینی روکش شده با کاغذ پخت قرار دهید.
مطمئن شوید که فضای کافی وجود دارد که تکه های لیمو روی یکدیگر قرار نگیرند. با آمادگی کامل، اکنون می توانید با روشی که مطابق با تجهیزات موجود در خانه است کارتان را شروع کنید.
خشک کردن لیمو در فر
اگرچه ممکن است هر خانه ای فر نداشته باشد اما این برای خشک کردن لیمو بسیار مهم است.
ابتدا فر را با دمای 150 تا 185 درجه فارنهایت گرم کنید (برخی حتی تا 225 درجه فارنهایت نیز دما را بالا می برند).
سینی را درون فر قرار دهید و پخت را شروع کنید. بسته به ضخامت هر برش و میزان آب آن می تواند از 2 تا 12 ساعت طول بکشد تا بیش از حد یک لیمو خشک شود. برش های لیمو را هر یک ساعت بچرخانید.
فراموش نکنید که برای مشاهده وضعیت آن، مرتباً لیمو را چک کنید. اگر لیمو خیلی سریع “قهوه ای” می شود (که قطعاً کیفیت آن را تحت تأثیر قرار می دهد)، شاید بهتر باشد گرما را کم کنید.
خشک کردن لیمو در دستگاه خشک کن
خشک کن همانطور که از نام آن پیداست دستگاهی است که به طور اختصاصی برای خشک کردن مواد غذایی مختلف استفاده می شود.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که لیمو را روی سینی آن چیده و خشک کن را روشن کنید. بسته به دمای پیشنهادی دستگاه، دمای آن را روی 125 یا 135 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
مانند فر، مدت زمان خشک کردن به ضخامت هر قطعه و میزان آب آن متفاوت خواهد بود. بنابراین آماده شوید تا لیموهای خود را از زمان دو ساعته تا زمانی که فرآیند خشک شدن انجام شود، بررسی کنید. فراموش نکنید که سینی را برای خشک کردن بچرخانید.
اکنون که مراحل خشک کردن لیمو را انجام داده اید، وقت آن است که یاد بگیرید پس از خنک شدن، چگونه به درستی آن را ذخیره کنید. مانند خشک کردن، چند روش برای این کار وجود دارد.
اگر قصد دارید خیلی زود برش های لیمو را مصرف کنید، می توانید به سادگی آن را در یک ظرف شیشه ای در دار نگهدارید که هوا به داخل آن نفوذ نکند. آن را به دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید تا طعم آن حفظ شود و عمر مفید آن طولانی تر شود. حتی می توانید یک جاذب اکسیژن را درون آن قرار دهید تا هرچه بیشتر طعم خود را حفظ کند.
از طرف دیگر نگهداری طولانی مدت آن، کمی بیشتر از یک ظرف ساده نیاز دارد. شما باید یک کیسه پلاستیکی تهیه کنید که می تواند به عنوان درزگیر عمل کند و خلاء ایجاد کند. استفاده از این موارد باعث کاهش نفوذ هوا در آن می شود و به لیمو اجازه می دهد بدون از دست دادن عطر و طعمش در زمان استفاده از آن، دوام بیشتری داشته باشد.
گذشته از ماندگاری بیشتر، چه کاربردهای دیگری برای لیموی خشک شده وجود دارد؟
روش های زیادی برای لذت بردن از لیمو خشک وجود دارد. ساده ترین کار اضافه کردن یک برش به یک لیوان آب برای تهیه آب لیمو است. این کار فواید سلامتی زیادی دارد.
گفته می شود آب لیمو حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است در حالی که قند و کالری کمتری نسبت به نوشیدنی های مشابه دارد. این نوشیدنی همچنین می تواند مطابق مطالعات انجام شده به درمان سنگ کلیه کمک کند، در حالی که آب لیمو به سوخت و ساز بدن کمک می کند و احساس سیر بودن را افزایش می دهد.
همچنین برای تهیه چای لیمو می توانید از برش های لیمو نیز استفاده کنید. کافی است لیمو یا پوست لیمو را درون چای سبز یا سیاه مخلوط کنید. اگر در حال درمان ترش کردن معده هستید، تنها کاری که باید انجام دهید اینست که آن را پوست بگیرید و گوشتش را میل کنید.
از لیمو خشک می توان به عنوان چاشنی استفاده کرد. آن را خمیر کنید و آن را به دستور مورد علاقه خود که نیاز به مرکبات در آن است، اضافه کنید. همچنین می توانید از آن برای آبگوشت یا مزه دار کردن استفاده کنید تا طعم بیشتری به مواد غذایی به خصوص برای شیرینی و ترشی اضافه کنید.
به نظر می رسد خشک کردن لیمو یک کار خسته کننده است اما فواید آن از نظر عطر و طعم و سلامتی خیلی زیاد است که نادیده گرفته می شود. دانستن چگونگی خشک کردن و نگهداری لیموها به درستی می تواند یک غذای طعم دار و یک غذای سالم را برای شما به ارمغان بیاورد.
و در صورتی که بیش از حد باقیمانده داشته باشید، همیشه می توانید تکه های لیمو خشک را بسته بندی کرده و آن را به دوستان و کسانی که نیاز دارند بفروشید البته مطمئن باشید قیمت رقابتی تعیین می کنید (لیمو خشک را می توان به راحتی از سوپر مارکت یا عطاری خریداری کرد). به این ترتیب، شما می توانید مزایای داشتن لیمو خشک را به اشتراک بگذارید و همزمان از آن درآمد هم کسب کنید.
منبع:
dryingallfoods
دیدگاه شما
لیمو خشک ورقه ای
آدرس وبسایت
مجموعه بهگل شما را به خرید بهترین محصولات لیمو عمانی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.
لیمو خشک ورقه ای همان لیموی تر می باشد که با اعمال روش های جالب به شکل ورقه ای در می آید. مردم در حین خرید لیمو خشک بسبار دقت می کنند و سعی می کنند بهترین نوع این محصول را خریداری کنند. مرکز خرید لیمو خشک در کشور همان شرکت های تولید کننده هستند که این محصول را به صورت صد درصد بهداشتی در بازار عرضه می نمایند.
اگر دوست دارید با لیمو خشک ورقه ای و نحوه تولید آن آشنایی اجمالی داشته باشید ادامه این مطلب را از دست ندهید. لیمو خشک ورقه از لیمو ترش تولید می شود و با برش های دقیق و ظریف به این شکل در می آید. شرکت ها برای تولید این نوع لیمو از روش های بسیار جالبی استفاده می کنند.
برای تولید لیمو خشک ورقه ای ابتدا مقدار زیادی لیمو ترش خریداری کرده و به شکل ورقه ای برش می زنند، ورقه های لیمو به هیچ عنوان نباید نازک باشند زیرا اگر نازک باشند بیش از حد خشک خواهند شد. پس از برش دادن لیمو هارا درون دستگاه های حرارتی خشک کن می ریزند.لیمو خشک ورقه ای
این دستگاه ها با حرارتی که دارند لیمو های ورقه ای را در مدت زمان کمتر از چهل دقیقه خشک کرده و آماده می نمایند. برای خرید لیمو خشک باید به برخی نکات مهم توجه کافی داشت، شما می بایست لیمو خشک تازه را خریداری کنید و در حین خرید حتما توجه کنید که مدت زمان زیادی از خشک کردن آن نگذشته باشد.
عطر لیمو خشک نیز نکته ای مهم به حساب می آید که در حین خرید باید به آن هم توجه کنید، لیمو خشک با کیفیت دارای عطر و بو می باشد و لیمو های بدون عطر تازه و با کیفیت نیستند.
کارخانه تولیدی لیمو خشک ورقه در سرتاسر کشور وجود دارد. شرکتهای بسیار زیادی در سرتاسر ایران به تولید لیمو خشک پرداخته اند، این شرکت ها تمام سعی و تلاش خود را می کنند تا بتوانند لیمو خشک مرغوب تولید کنند و آن را با مناسب ترین قیمت به دست مردم عزیز کشورمان برسانند.
هدف این شرکت ها از این سعی و تلاش ها به دست آوردن رضایت مشتریان می باشد. قیمت لیمو خشک با توجه به کیفیت آن مشخص نی شود، هرچقدر که کیفیت لیمو بالاتر باشد مسلما قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود. همانطور که در بالا گفته شد کارخانه لیمو خشک ایرانی در سرتاسر کشور وجود دارد، این کارخانه ها لیمو خشک را با روش های مدرن خشک می کنند و در بازار عرضه می نمایند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.
مشاوره و فروش
مجموعه بهگل شما را به خرید بهترین محصولات لیمو عمانی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
وب سایت
شرکت معتبر لیمو عمانی جهرم در کشور
کارخانه تولید پودر لیمو عمانی با کیفیت
عرضه کننده لیمو عمانی اصل در شیراز
فروشگاه معتبر لیمو عمانی مرغوب شیراز
نمایندگی پخش لیمو عمانی اصل در اصفهان
فروشنده معتبر لیمو خشک ورقه ای در کشور
گروه بازرگانی بهگل، با هدف افزایش کمیت و کیفیت محصولات داخلی، فعالیت های خود را در زمینه فروش و صادرات انواع لیمو عمانی و لیمو خشک و پودر لیمو خشک و فرآورده های آن آغاز کرد.
خدمات مشتری یکی از برنامه های اصلی کسب و کار ما است و بر این اساس تمام تلاش های ما برای ارائه رضایت مشتری و تجربه خرید خوب در ذهن مشتریان عزیز است.
مشاوره و فروش
Designed By AradBranding.com
0