آموزش آشپزی ایران کوک: پيش غذا براي مهماني،پيش غذا هاي فانتزي،پيش غذا،پيش غذا با نان تست،پيش غذاهاي مجلسي،پيش غذا ساده،پيش غذا با سيب زميني،پيش غذاي ايتاليايي،پيش غذاهای ایرانی farsi،پيش غذاي فانتزي،پیش غذای سرد،پیش غذای مجلسی،پیش غذای ساده،پیش غذا برای مهمانی،پیش غذای ایرانی ساده،پیش غذاهای فانتزی،پیش غذاهای ایرانی،پیش غذا سرد،پیش غذا به انگلیسی،پیش غذا برای مهمانی شام،پیش غذا با بادمجان،پیش غذا با اسفناج،پیش غذا با نان تست،پیش غذای فانتزی،پیش غذا ساده،پیش غذا با سیب زمینی،پیش غذاهای مجلسی،پیش غذا با آووکادو،پیش غذای ساده و خوشمزه،پیش غذا با خمیر هزارلا
برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید
آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری
لیست انواع پیش غذاهای ایرانی
| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله
غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed
© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.
لیست انواع پیش غذاهای ایرانی
آرایش
مدل مو
مدل لباس
1- نان سیر و اسفناج
چند حبه سیر را پاک کنید و با پوست کن یا چاقو به حلقههای نازک برش دهید. آنها را کمی در روغن زیتون تفت دهید تا سبک شوند. سپس روی یک تکه نان باگت که آن را از وسط باز کردهاید، مقداری پنیر پیتزا، کمی اسفناج پخته و سیرهای تفت داده شده را بریزید. نانها را در مايكروفر قرار دهید تا پنیر آب شود و بعد از نان سیر خوشمزهای که پختید، لذت ببرید.
2- ترد آجیلی
این یکی از متفاوتترین و خلاقانهترین پیشغذاهای دنیاست. میتوانید آن را به عنوان عصرانه هم سرو کنید. کافی است روی بیسکویتهای ترد مقداری پنیر خامهای بمالید و کمی مغز آجیل مثل مغز پسته و کشمش روی آن بریزید. حالا میتوانید بیسکویتهای ترد را به هم بچسبانید، مکعبی که درست شده را با پنیرخامهای بپوشانید و در آجیل بغلتانید.
برای درست کردن این پیشغذاهای خوشمزه که میتوانید آنها را به عنوان اردور کنار غذا هم سرو کنید کار سختي پیشرو ندارید، فقط کافی است درون چند گوجهفرنگی را به کمک چاقو و یک قاشق چایخوری کمی خالی کنید. درون هر كدام یک تکه پنیر سفید کوچک بگذاريد و آنها را با یک برگ جعفری تزئین کنید.
چند برگ کاهو را کاملا بشویید و خشک کنید. سپس مقداری پنیر سفید را خرد کنید و با مقداری جعفری تازه، هویج رنده شده، کنسرو ذرت شیرین و کمی سريال صبحانه مخلوط کنید. کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به موادتان اضافه کنید و یک قاشق از آن را درون هر برگ کاهو بریزید. این سالاد هم خوشمزه است هم زیبا.
برای درست کردن این پیشغذا نیاز به سیبزمینیهای کوچک پخته دارید. آنها را پوست بکنید، از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کنید. در این فاصله سس را آماده کنید. برای درست کردن سس یک قاشق مایونز را به یک کاسه کوچک ماست کمچرب اضافه کنید، کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مقداری شوید خرد شده به آن اضافه کنید. سیبزمینیها را با این سس میل کنید.
برای درست کردن این پیشغذا لازم است مقداری سبزیجات مثل گلکلم، کلم بروکلی، تربچه، کرفس یا هویج را آماده کنید. کلمها را به قطعات کوچک تقسیم كرده و هویج و کرفس را خلال کنید. سپس مقداری سبزی معطر مثل جعفری، نعناع و ترخون را خرد كرده، کمی هویج رنده شده به آن اضافه کنید و به همراه نمک و فلفل و ماست چکیده یک سس غلیظ برای همراهی با سبزیجات درست کنید.
برای درست کردن این پیشغذا به نان باگت کوچک نیاز دارید. نانها را به ارتفاع دو سانتیمتر برش بزنید و در سینی بچینید. روی هر نان مقداری پودر سیر بپاشید و کمی پنیر رنده شده به آن اضافه کنید. یک ساقه پیازچه را هم حلقه حلقه كرده و روی پنیر بریزید. حالا میتوانید نانها را در مايكروفر قرار دهید تا پنیر آب شود.
چند گوجهفرنگی سفت را نگینی خرد کنید و با کمی پودر سیر یا سیر له شده، جعفری، ترخون و روغن زیتون مخلوط کنید. یک نان باگت را بردارید و آن را اریب به فاصله دو سانتیمتر برش بزنید تا تکههای بیضی بهدست آورید. روی هر تکه نان مخلوط گوجه و سبزیجات بریزید و روی آن کمی پنیر اضافه کنید. نانها را در فر قرار دهید تا برشته شوند.
چند تحممرغ را بپزيد تا سفت شوند. در این فاصله مقداری پنیر خامهای را با کمی جعفری و کشمش مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود. چند برگ ژامبون را هم به شکل نوار برش بزنید. تخممرغها را پوست بکنید و از طول به 6قسمت تقسیم کنید. زرده را درآورید و به جای آن مخلوط پنیر بریزید. بعد یک برگ نعناع روی آن قرار دهید و با یک نوار ژامبون نازک مواد را روی هم بپیچید.
دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را در روغن زیتون تفت دهید تا از هم باز شود. 4قاشق لوبیای پخته یا کنسرو لوبیا را به همراه رب گوجه، نصف فلفل دلمهای تازه، یک پیاز کوچک، دو حبه سیر، نمک، فلفل سیاه و آب نصف یک لیموترش تازه در مخلوطکن بریزید تا یکدست شود. نان باگت را حلقه حلقه کنید، در فر یا توستر برشته کنید و با این سس سرو کنید.
یک سیبزمینی متوسط را بپزید و در این فاصله میان دو نان صبحانه را خالی کنید. وقتی سیبزمینی پخت آن را نگینی خرد کنید و با یک قاشق جعفری و یک قاشق شوید خرد شده، مقداری نمک و فلفل، یک قاشق سس مایونز و یک قاشق ماست مخلوط کنید. این مواد را درون نانها بریزید و روی آن کمی پنیر پارمزان بپاشید.
آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی 9