قیمت مصرفکننده همان قیمت چاپ شده بر روی کالا میباشد.
دیجیکالا
عملکرد:
۵
از ۵
۸۴.۸٪
رضایت از کالا
موجود در انبار دیجیکالا
این کالا در انبار دیجیکالا موجود و آماده پردازش است.
کنجد خام «خشکپاک» منبع آنتی اکسیدان و امگا 3 است و به بهبود افسردگی کمک میکند؛ همچنین ضد سرطان است و به درمان کمخونی کمک میکند. این کنجد 300 گرم وزن دارد و ترکیب آن با با سایر مغزها میتواند انرژی لازم برای یک روز عالی را فراهم کند. آجیل و خشکبار همواره جزء محبوبترین خوراکیها بودهاند که در جشنها و اعیاد پرمصرف هستند. این خوراکیها سرشار از مواد مغذیاند که برای بدن بسیار مفید است و میتواند ویتامینهای موردنیاز بدن را تامین کند. آجیل و خشکبار در جمعهای دوستانه و خانوادگی بسیار محبوب است و میتواند یک میان وعدهی کامل برای بچهها در مدرسه یا برای بزرگترها هنگام کار باشد. مغزها نیز جزء این دستهاند که بسیار مقوی هستند اما ترکیب آنها بسیار جذاب است و طرفداران بیشتری دارد. این خوراکیها یک منبع سرشار از مواد مغذی و ویتامینها هستند که مصرف آن میتواند کمبودهای بدن را بهبود دهد و برطرف کند؛ به همین دلیل میتواند جایگزین بسیاری از داروها و قرصهای شیمیایی برای برطرف کردن کمبودها باشد. خشکپاک نیز دست به تولید آجیل و خشکبار بستهبندی زده است تا استفاده و جابهجایی آنها آسانتر و خیال مصرفکننده بابت بهداشتی بودن آنها راحت باشد.
كنجد خام
شرکت «آذر میشو خشکپاک» که محصولات خود را با نام تجاری «خشکپاک» تولید و عرضه کرده است از حدود 25 سال پیش شروع به کار کرده و یکی از برندهای مطرح در صنعت بسته بندی خشکبار و حبوبات است. این شرکت علاوه بر آجیل، حبوبات و انواع خشکبار در زمینه تولید انبوه آلبالو خشک هم فعالیت دارد و محصولات آن به بازارهای خارجی هم راه پیدا کرده است. محصولات این شرکت از گواهینامه ISO 9001 آلمان و HACCP در مدیریت کیفیت و ایمنی بهداشت و نشان استاندارد بین المللی ایران برخوردار هستند.
ملکه دانهها، کنجد است که با وجود اندازهی بسیار کوچک، حاوی مقدار زیادی آهن و منیزیم است که میتواند سلامت دندانها را حفظ کند و بیماری کمخونی را بهبود دهد. این مادهی مغذی سرشار از ویتامین B است و میتواند به ساخت گلبولهای قرمز و تقویت مغز و سیستم ایمنی بدن کمک کند. ملکه دانهها دارای مقدار زیادی فیبر است و میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد و بهتر است، افرادی که مستعد این بیماری هستند، از آن استفاده کنند. کنجد برشته شده میتواند میزان زیادی انرژی را برای بدن فراهم کند و فرایند یادگیری کودکان را، در مدرسه بهبود دهد. باوجود آنتی اکسیدان در کنجد، میتواند باعث جذب بهتر ویتامین E شود تا پوست بهتری داشته باشید.
اگر میخواهید تغذیه درست داشته باشید، باید میان گروههای غذایی اصلی تعادل ایجاد کنید. این تعادل در هرم غذایی (Food Pyramid) به خوبی مشخص است. غذایی که میخورید در یکی از گروههای این هرم جای میگیرد: گروه نان و غلات، میوهها و سبزیجات، گوشت و تخم مرغ و پروتئینهای گیاهی، چربی و شیرینیجات. هیچ گروهی را نمیتوان جایگزین گروه دیگر کرد و همه این گروهها برای بدن لازم هستند. درست مانند شکل هرم، هرچقدر بالاتر بروید باید از مصرف روزانه این مواد کم شود. با رعایت این هرم غذایی هم سالمتر غذا میخورید و هم دچار سوء تغذیه یا اضافه وزن نمیشوید.
قبلا در این نظرسنجی شرکت کردهاید.
ارسال سریع کالای سوپر مارکتی فقط در تهران و کرج امکان پذیر است.
با توجه به محدودیت ارسال، آیا مایل هستید این کالا به سبد خرید شما افزوده شود؟
خانهموبایل
طرز تهیه اردۀ کنجد خامکنجدها سرشار از کلسیم هستند، اما مشکلی که در خوردن آنها وجود دارد، این است که کل کنجدی که می خورید اغلب درسته از دستگاه هضم شما می گذرد، بدون اینکه اصلا جذب بدن گردد. ارده کنجد یک راه عالی برای مصرف دانه های کنجد است، زیرا خیلی آسان تر هضم و جذب بدن می گردد. معمولا ارده هایی که شما از بیرون خریداری می کنید، خام نیستند، یعنی دانه های کنجد قبل از تهیه ارده، برشته می گردند. اما در اینجا با نوع خام آن آشنا می شوید.در اینجا سه نوع طرز تهیه اردۀ کنجد خام گیاهی را می گوییم.روش اول برای 2 فنجان:برای این روش، ما کنجد را خیس می کنیم، خیس کردن مغزها و دانه ها آنزیم بازدارندۀ رشد را که در تمام مغزها و دانه ها بطور طبیعی یافت می شود، خنثی می سازد و هضم آنها را راحت تر می گرداند.
كنجد خام
1 فنجان کنجد خام2 فنجان آب، برای خیساندن کنجد ها
طرز تهیه: کنجدهای خام را در دمای اتاق به مدت 4 ساعت در آب کافی خیس نمائید، بطوری که حدود دو و نیم سانتی متر روی کنجد را بپوشاند، زیرا وقتی کنجدها آب را جذب کنند، برجسته می گردند.آبی که کنجد در آن خیس خورده را جدا کنید و دور بریزید. آنها را زیر آب جاری بشوئید و آنها را در یخچال برای 4 ساعت قرار دهید تا جوانه زند.
کنجدها را در دستگاه مخلوط کن با قدرت بالا یا غذا ساز بریزید و تا وقتی خامه ای شود، مخلوط کنید. از یک قاشق برای تمیز کردن گوشه ها و لبه های مخلوط کن استفاده کنید، و تمام دانه های باقی مانده را جمع کنید و در داخل مخلوط بریزید و بازهم مخلوط کنید، تا وقتی که دیگر هیچ دانه کنجدی باقی نماند. در هربار، در صورت نیاز، یک قاشق غذا خوری آب اضافه کنید تا مخلوط روان باشد.این ارده به مدت 3 روز در شیشۀ در دار در یخچال باقی می ماند.روش دوم برای 1 فنجان:
2 فنجان کنجد خام2 قاشق غذا خوری روغن خام (مانند روغن زیتون یا کرۀ نارگیل آب شده، استفاده از روغن فقط به منظور روان کردن کنجد انجام می شود، خیلی نیاز نیست، فقط کمی)
طرز تهیه: کنجدها را در دستگاه غذا ساز یا مخلوط با قدرت بالا بریزید و 4 تا 5 دقیقه با درجه بالا مخلوط کنید. هنوز کاملا ترد است. مانند این شکل:
همچنین ارده در حین مخلوط شدن در دستگاه غذا ساز، گرم می شود، بنابراین می گذاریم کمی بماند تا گرمایش کم شود و لبه های غذاساز را با قاشق تمیز می کنیم و تمام کنجد های باقی مانده را در داخل مخلوط می ریزیم. سپس دوباره روی درجه بالا برای 4 تا 5 دقیقه مخلوط می کنیم. اکنون کم کم نرم و یکنواخت می گردد، اما هنوز بنوعی خشک است و بافت خامه ای ندارد. دوباره گوشه های ظرف غذاساز را با قاشق تمیز می کنیم و 1 قاشق غذا خوری روغن خام اضافه می کنیم. برای 1 تا 2 دقیقه مخلوط می کنیم. دوباره گوشه های ظرف را با قاشق تمیز می کنیم. دومین قاشق غذا خوری روغن را اضافه کرده و برای 1 تا 2 دقیقه دیگر مخلوط می کنیم و این گونه می شود.اردۀ کنجد خام خامه ای!
روش سوم:این یکی روش نسبت به روش اول بافت و قوام بهتری دارند و مانند یک اردۀ عادی است و مدت زمان بیشتری هم می توانید آن را نگه دارید، اما فقط تهیه آن وقت بیشتری می برد. زیرا در این روش به خشک کننده یا خشک کردن کنجد نیاز دارید.
طرز تهیه : دانه های کنجد بدون پوست خام را در آب برای 4 ساعت خیس کنید. گاهی آن را هم بزنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید. کنجد را بشوئید و بگذارید آبش برود. می توانید بگذارید برای 4 ساعت به همین حال باقی بماند.آن را روی ورق های روغنی پختنی پهن کنید و در دستگاه خشک کننده به مدت 4 الی 6 ساعت یا در طول شب در درجۀ 115 فارنهایت (40 سانتی گراد) آن را خشک کنید. یا از آفتاب برای خشک کردن استفاده نمائید.
دانه های کنجد را در ویتامیکس یا آسیاب کن آسیاب کنید تا مانند بلغور خیلی خیلی ریز شود.کمی کرۀ نارگیل را گرم کنید و آن را روی کنجدها بریزید و کاملا با دست هم بزنید تا وقتی که کاملا خامه ای شود. اگر توده ای تشکیل شد با قاشق آن را بخوابانید و به همزدن ادامه دهید تا هیچ توده ای باقی نماند.اگر دوست داشتید خیلی کم نمک دریا هم اضافه کنید.
ایده ها برای استفاده از ارده:1. برای تهیه یک سس سالاد خامه ای2. در شیر مغزها. به ازای هر فنجان آب، 1 قاشق غذا خوری ارده استفاده کنید تا آسان ترین و سریع ترین شیر مغز ممکن را تهیه کنید.3. به هوموس نخود اضافه کنید.4. به ارده کنجد، گیاهان و ادویه ها را اضافه کنید تا پنیرهای دانه های وگان خام را درست کنید.5. یک قاشق پر از ارده کنجد را به سس های پاستا اضافه کنید تا یک سس پاستای خامه ای خوشمزه درست کنید.
منبع : phce.org
رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت
سامانه جستجوی آنلاین ملک
مجرب ترین وکلا طلاق فوری با کمترین هزینه
لباس بچگانه شیک با قیمت مناسب
میزوصندلی لوکس مناسب تالار و رستوران
دنبال خانه ایدهآل خود میگردید ؟
قطعات یدکی جاروبرقی،چرخ گوشت،سماور و…
اکازیون های خرید،فروش رهن و اجاره مسکن
خرید میز و صندلی های خاص و لاکچری
خانه ایده آل خودبرای خرید یااجاره راپیداکن
کاملترین وارزان ترین بلیطهای زمینی وهوایی
كنجد خام
خرید شمع های مناسب برای تزئین میز شام
Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2020
0 تومان
موجود در انبار
100گرم (3,800 تومان)
200گرم (7,600 تومان)
300گرم (11,400 تومان)
كنجد خام
400گرم (15,200 تومان)
500گرم (19,000 تومان)
1 کیلوگرم (38,000 تومان)
یکی از دانه های شناخته شده در سراسر جهان, دانه های کنجد می باشد. این دانه های مغذی نه تنها منبع بسیار خوبی از مس و منگنز هستند بلکه منبع خوبی از کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین B1، روی، مولیبدن، سلنیم و فیبر نیز به شمار می آیند. هر یک از این ویتامین ها و مواد معدنی مزایای زیادی برای سلامتی بدن دارد. در این مطلب خواص کنجد را بررسی می کنیم.
کنجد منبع بسیار خوبی از مس، کلسیم، منیزیم و روی است. تنها یک چهارم لیوان از آن، قابلیت تامین ۴/۷۰ درصد مس، ۶/۳۱ درصد منیزیم و ۱/۳۵ درصد از کلسیم مورد نیاز روزانه را دارد.
کنجد دارای پروتئین ، ویتامینهای B,D,E,F و لسیتین میباشد. مقدار روغن آن در حدود ۵۰% است. روغن کنجد مرکب از حدود ۷۰% اسیدهای جرب اشباع نشده مانند لینولئیک اسید ، اولئیک اسید و مقداری اسیدهای چرب اشباع شده مانند اسید پالمتیک و آراشیدیک اسید میباشد. روغن کنجد یکی از روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است و در آمریکای شمالی و کانادا به مقدار زیاد مصرف میشود و دلیل آن این است که این روغن نه فقط کلسترول بدن را بالا نمیبرد بلکه آنرا کاهش میدهد.
دانه های کنجد سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی متفاوتی است. علاوه بر این مواد مغذی, دانه های کنجد حاوی دو نوع ماده منحصر به فرد به نام های sesamin و sesamolin می باشد. این دو ماده متعلق به یک گروه از فیبرهای سودمند خاص به نام لیگنان هستند. مطالعات زیادی نشان داده است این فیبرها دارای اثراتی از قبیل کاهش سطح کلسترول خون است. به علاوه شواهد حاکی از آن است که Sesamin از کبد در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت می کند. یکی از مهمترین خواص کنجد, دارا بودن مواد معدنی ضروری بدن, در آن می باشد.
دانه های کنجد منبع بسیار خوبی از مس می باشند. مس یکی از مواد معدنی ضروری بدن است که به درمان آرتریت روماتوئید کمک می کند. در واقع این ماده معدنی در تسکین درد و تورم بیماری آرتریت روماتوئید شناخته شده است. این خاصیت مس ناشی از اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن می باشد. به علاوه مس نقش مهمی در برخی فعالیت های اکسیداز دارد که به رگ های خونی، استخوان ها و مفاصل قدرت و خاصیت ارتجاعی می بخشد. از این رو یکی از مهمترین خواص کنجد, تسکین درد و بهبود بیماری های مرتبط با این ارگان های بدن است.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
You must be logged in to post a review.
نام کاربری یا ایمیل
پسورد
مرا به یاد بیاور
ورود به بخش محصولات بسته بندی
آموزش تفت دادن آجیل در خانه
تخفیف از قیمت مغازه
میوه خشک مخلوط
سوهان عسلی ۶ مغز
كنجد خام
شکلات قیفی بریموند مخلوط
کاکائو شونیز طلایی
شکلات دو سرپیچ مرداس
شکلات یک سرپیچ مرداس
شکلات تلخ ۶۵% سایرو
شکلات ویژه سایرو
انجیر آردی
باسلوق میوه ای کریستال قدیما
کاپوچینو ترابیکا
قهوه علی کافه بلک گلد
” فروشگاه اینترنتی آجیل باشی “
كنجد خام
فروش آنلاین آجیل و خشکبار
با عضویت در خبرنامه تازه ترین اخبار را در ایمیل خود داشته باشید.
از عضویت شما سپاسگزاریم .
استفاده از مطالب وبسایت بدون کسب اجازه کتبی ممنوع بوده و کليه حقوق مادی و معنوی آن متعلق به فروشگاه آجیل باشی میباشد.
آدرس : تهران – ضلع جنوبشرقی میدان سپاه – پلاک 2
تلفن : 77623622
کدپستی : 1619996594
جهت اطلاعات بیشتر با شماره 77623622 تماس حاصل فرمایید
ایمیل فروشگاه : info [at] ajilbashi.com
محصولات قنادی
دمنوش ها
کنجد
سایر محصولات
خشکبار
كنجد خام
صمغ
مواد شیمیایی
بذریجات
گیاهان دارویی
مایه پنیر
ادویهجات
زعفران
زعفران بهرامن
زعفران عباس زاده
زعفران نفیس
شما می توانید برای خرید عمده کنجد خام با شماره
در تماس باشید.
انواع کنجد موجود در بازرگانی گیاهینه:
کنجد قهوه ای خام و بوداده
کنجد سفید هندی و ایرانی
کنجد مشکی
کنجد قرمز
نام های دیگر: سمسم و یا جلجلان
نام لاتین: Seeds Sesame
گیاه کنجد یک ساله است و ارتفاع آن یک متر می باشد. قسمت انتهایی ساقه های آن پوشیده از کرک است و برگ های آن بیضی، باریک و نوک تیز است و معمولا گل های آن به رنگ سفید یا قرمز است که به صورت تک تک در کنار برگ های قسمت انتهایی ساقه های آن دیده می شوند.
میوه آن به صورت كپسولی است که محتوی آن دانه های كوچك، مسطح و بیضوی است كه به آن دانه كنجد گفته می شود و قسمت مورد استفاده این گیاه است .
کنجد مانند زرشک از گونه گیاهان سودآور و استراتژیکی هستند که در دوره خشکسالی کشت می شوند. بیشتر از پنج هزار سال است که انسان ها به خواص فوق العاده کنجد پی برده اند. در قدیم پهلوانان آن را برای بالا بردن میزان نیروی خود استفاده می کردند. هندی ها بیش از سایر اقوام به خاصیت و اثرات معجزه آسا این گیاه اهمیت قائلند و آن را به عامل زیادکننده قدرت و طول عمر می شناسند و از آن در تشریفات مذهبی خود زیاد استفاده می کنند. همچنین خوردن این گیاه از قدیم در ایران هم معمول بوده است، به طور مثال نانوایان مغز آن را روی نان می پاشیدند و این کار تا به امروز در میان آنها رایج است.
کنجد بومی هندوستان است که از آنجا به نقاط دیگر دنیا صادر شده است. امروزه چین از بزرگترین کشور های تولیدکننده کنجد در دنیا می باشد. هندوستان و حبشه از نظر تولید این گیاه بعد از چین هستند. در ایران هم کنجد تولید می شود که بیشتر مصرف آن برای تهیه روغن و حلوا ارده است. کنجد ایرانی بیشتر در منطقه های جیرفت، بوشهر، لار، خوزستان، شمال کشور و اصفهان کشت می شود. این دانه در مناطق مختلف قیمت متفاوتی دارد و بیشتر برای درست کردن ارده از آن استفاده می شود. کنجد معمولاً به دو شکل است پوست گرفته شده یا همراه پوست که هر دوی آن در بازار موجود هستند.
کنجد حاوی پروتئین، ویتامین های F1، E ، D ، B و لسیتن است. مقدار روغن که از آن به دست می آید حدود 50 درصد است. تفاله روغن کنجد هم از نظر داشتن مواد پروتئینی غذای بسیار خوبی برای گاوهای شیرده می باشند. کنجد معمولاً به دو شکل پوست گرفته شده یا همراه پوست موجود است.
كنجد خام
طبع کنجد گرم است و بسیار مغذی است به گونه ای که در بیشتر کشورهای فقیر به عنوان جانشین گوشت استفاده می شود. از خواص کنجد می توان در چاق شدن و تقویت نیروی جنسی و همچنین برای رفع قولنج، گرفتگی صدا، نرم کننده معده و روده،کاهش دهنده فشار خون، ضد رماتیسم، درمان کیسه صفرا وغیره نام برد.
دانه های کنجد معمولا به رنگ سفید، قهوه ای یا سیاه هستند که ازاین بین کنجد سفید از نظر ارزش غذایی و همچنین کیفیت روغن از انواع دیگر آنها مرغوبتر و بهتر هستند است.
برای روغن گیری رنگ تیره دارد و بوی روغن برای همه ی ذائقه ها مناسب نیست.قیمت متفاوتی دارد و بیشتر برای ارده استفاده و بهترین گزینه است.
رنگ کنجد پاکستانی خاکستری و مشکی است. در این بین کنجدخاکستری برای روغن گیری مناسب است که میتوان آن را با مشکی مخلوط کرد.کنجد مشکی پاکستانی گرانتر از نوع خاکستری آن است.کنجد پاکستان حتما باید دوبار بوجار شود. روغنگیری آن آسان است و برای بیشتر دستگاه ها مناسب است.
رنگ کنجد افغانی متمایل سبز است و از نوع پاکستانی تیره تر است.درصد روغن گیری آن بیشتر است و به نسبت قیمت بالایی هم دارد. شهرهای افغانستان در نوع کنجد موثرند، برای مثال کنجد مزارشریف و میمنه بهتر هستند.
کنجد هندی شبیه کنجد ایرانی است. درصد روغن دهی آن کمتر است و لرد سفیدی دارد.گفته می شود این کنجد تراریخته است. قیمت مشابهی با کنجد پاکستانی دارد.
این کنجد برای روغن گیری کمتر استفاده می شود و بیشتر برای ارده کاربرد دارد.طعم آن شیرین است و قیمت مناسبی دارد.
این کنجد معمولا پوست کنده هستند و بیشتر برای مصارف شیرینی و نان ب کار میروند.
در بازار موجود است ولی اطلاعات زیادی به دست نیامد.
1.کنجد مشکی 2.کنجد قهوه ای خام 3.کنجد قهوه ای شسته شده 4.کنجد سفید ایرانی 5.کنجد سفید خارجی (هندی) 6.کنجد سفید پاکستانی (با پوست ) 7.کنجد قرمز
نانوایی ها (انواع نان:لواش،بربری،سنگک و…)هم چنین یک سری از شیرینی ها
1.نانوایی ها (انواع نان) 2.هفت مغز 3.خوراکی (خالی خوردن) 4.استفاده دارویی جهت تقویت
1.خوراکی 2.نان خشکه پزی ها (در حین پختن نان کنجد هم برشته شود)
1.نان فانتزی 2.شیرینی و کیک 3.خوراکی 4.مصارف دارویی کلا در فروشگاه های لوازم قنادی استفاده می شود
تمیز تر و سفید تر از کنجد سفید ایرانی می باشد عامه پسند می باشد ولی از نظر خاصیت کنجد سفید ایرانی خیلی بهتر از خارجی می باشد 1.خوراکی 2.لوازم قنادی ها (کیک و شیرینی ) 3.نان فانتزی
کنجد قرمز از تفت دادن و بودادن کنجد سفید ایرانی به دست می اید بسیار خوش مزه است 1..لوام قنادی ها (شیرینی و کیک) 2.بسته بندی برای شرکت ها جهت خوردن خالی مثل شرکت عقاب
جهت روغن گیری استفاده می شود به نسبت بقیه کنجد ها روغن بیشتری دارد ، ارزان تر است نکته:کیسه های کنجد 25 کیلویی می باشد با مجوز از بهداشت
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
كنجد خام
دیدگاه شما *
نام *
ایمیل *
کنجد یکی از پرمصرف ترین و خوشمزه ترین دانه های روغنی خوراکی است که به صورت خام و بو داده (برشته شده) برای تهیه انواع غذا به ویژه در کشور های آسیایی استفاده می شود.
کنجد خام (کنجد سیاه) را بیشتر برای تهیه انواع دسر، سوپ و دلمه استفاده می کنند در حالی که کنجد بو داده (کنجد قهوه ای – طلایی) برای تزیین انواع دسر و شیرینی و تهیه غذا های سرخ شده استفاده می شود.
در ادامه همراه کوکا باشید تا با تمامی فواید کنجد بو داده برای سلامتی بدن، طرز تهیه و نحوه مصرف آن بیشتر آشنا شوید؛
دو روش برای تهیه کنجد برشته شده وجود دارد؛ روش اول اینکه کنجد را در فر بو بدهیم و روش دوم اینکه کنجد را در تابه و بر روی اجاق گاز برشته کنیم.
کنجد خام سفید – 1/2 فنجان
كنجد خام
1. دانه های کنجد خام را در یک آبکش بریزید و با آب سرد خوب بشویید تا گرد و خاک آن ها شسته شده و تمیز شوند.
پس از شستشو، کنجد ها را کنار بگذارید تا همه ی آب آن ها گرفته شود.
2. فر را بر روی دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
3. بر روی سینی فر یک کاغذ شیرینی پزی بگذارید و کنجد ها را بر روی آن پهن کنید. سپس سینی را در فر بگذارید تا کنجد ها برشته شوند.
4. هر 5 دقیقه سینی را از فر خارج کنید، کنجد ها را تکان دهید تا جای آن ها عوض شود و دوباره در فر بگذارید. (حداکثر دانه های کنجد را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر برشته کنید.)
5. هنگامی که دانه های کنجد به رنگ قهوه ای طلایی در آمدند از فر خارج کنید.
6. کنجد بو داده آماده است.
1. دانه های کنجد خام را در یک آبکش بریزید و با آب سرد خوب بشویید تا گرد و خاک آن ها شسته شده و تمیز شوند.
پس از شستشو، کنجد ها را کنار بگذارید تا همه ی آب آن ها گرفته شود.
2. یک تابه ی خشک و تمیز را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید.
3. دانه های کنجد شسته شده را به آن اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مدام هم بزنید تا حرارت به همه ی آن ها برسد و برشته شوند. (دانه های کنجد را حداکثر 10 دقیقه بر روی اجاق گاز برشته کنید.)
4. هنگامی که دانه های کنجد به رنگ قهو ه ای طلایی درآمدند، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
5. کنجد بو داده آماده است.
کنجد بو داده را می توانید در یک ظرف شیشه ای ریخته و در جای خشک و خنک و دمای اتاق نگهداری کنید.
کنجد بو داده را برای تهیه سالاد و سس سالاد، خوراک گیاهی سبزیجات، ارده، حلوا ارده، هوموس و تزیین انواع دسر، نان و غذا استفاده می کنند.
مقادیر بالای منیزیم موجود در کنجد بو داده به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
مقادیر بالای فیتو استرول های موجود در کنجد بو داده برای کاهش کلسترول خون بالا مفید می باشند.
مقادیر بالای پروتئین و منیزیم موجود در دانه های کنجد بو داده به کاهش قند خون کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهند.
مقادیر بالای فیبر موجود در کنجد بو داده به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید است.
روی موجود در کنجد بو داده به سلامت پوست و مو کمک می کند.
منبع : thespruceeats
فال حافظ
كنجد خام
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.
مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.
هیچ محصولی وجود ندارد
ثبت نهایی سفارش
هیچ محصولی وجود ندارد
ثبت نهایی سفارش
هیچ محصولی وجود ندارد
كنجد خام
ثبت نهایی سفارش
پسته اکبری
پسته اکبری دستچین نمکی
پسته اکبری دستچین
پسته اکبری دستچین زعفرانی
پسته اکبری دستچین خام
پسته کله قوچی شور
پسته احمد آقایی
پسته احمد آقایی نمکی
پسته احمد آقایی زعفرانی
پسته احمد آقایی خام
پسته فندقی شور
پسته فندقی خام
مغز پسته شور
مغز پسته خام
خلال پسته
مغز بادام درختی درشت
مغز بادام نمکی درشت
مغز بادام نمکی ایرانی
بادام منقا ایرانی شور
كنجد خام
بادام منقا ایرانی خام
مغز بادام درشت خام
مغز بادام خام ایرانی
مغز بادام خام ایرانی درشت
خلال بادام
بادام سنگی
بادام منقا شور
بادام منقا خام
مغز بادام زمینی پوست کنده طعم دار
مغز بادام زمینی ریز
مغر بادام زمینی کچاپ
مغز بادام زمینی لعابی درشت
بادام زمینی با پوست شور
بادام زمینی با پوست خام
مغز بادام زمینی پوست کنده خام
بادام هندی ریز
كنجد خام
بادام هندی درشت
بادام هندی زعفرانی
بادام هندی تفت سنتی
بادام هندی کچاپ
بادام هندی خام
فندق با پوست شور
فندق با پوست خام
مغز فندق شور ایرانی
مغز فندق درشت شور
مغز فندق خام ایرانی
مغز فندق درشت خام
ماکادمیا
گردو با پوست ایرانی
گردو با پوست
مغز گردو ایرانی
مغز گردو
مغز گردو پکان
تخمه آفتاب گردان دور سفید
تخمه آفتاب گردان سنتی
تخمه آفتاب گردان دور سفید کم نمک
تخمه آفتاب گردان شمشیری
تخمه آفتاب گردان ریز
تخمه آفتاب گردان گلپر
تخمه آفتاب گردان کچاپ
تخمه آفتاب گردان دور سفید خام
مغز تخمه مخلوط
مغز تخمه کدو خام
مغز تخمه آفتاب گردان خام
مغز تخمه هندوانه خام
تخمه کدو گوشتی ایرانی
تخمه کدو ریز
تخمه کدو گوشتی ایرانی سبزیجات
تخمه کدو گوشتی تفت بی نمک
تخمه کدو گوشتی ایرانی خام
تخمه کدو درشت
تخمه کدو درشت خام
چلغوزه شور
چلغوزه خام
مغز چلغوزه خام
تخمه جابانی لوکس
تخمه جابانی گلپری
تخمه هندوانه کلاله گلپر
تخمه هندوانه کلاله نمکی
تخمه هندوانه کلاله کچاپ
نخود دو آتشه شور
نخود دو آتشه بی نمک
نخود ریز دو آتشه
نخود گل شور
نخود گل خام
نخود کشمش
نخود کشمش دو آتشه
نخورد ریز معمولی
آجیل هفت مغز
آجیل مغز یلدا
آجیل مغز سنتی
آجیل مغز کچاپ
آجیل مغز خام
آجیل مغز سفارشی
آجیل چهارشنبه سوری
آجیل سفارشی
آجیل ممتاز
آجیل معمولی
آجیل ممتاز اقتصادی
میوه خشک مخلوط
آناناس خشک بسته ای
سیب خشک بسته ای
توت فرنگی خشک بسته ای
پرتقال تامسون خشک بسته ای
هلو خشک بسته ای
موز خشک بسته ای
انبه خشک بسته ای
کیوی خشک بسته ای
طالبی خشک بسته ای
لیمو خشک بسته ای
آلو شابلون خشک بسته ای
خرمالو خشک بسته ای
به خشک بسته ای
گوجه خشک بسته ای
عناب
چیپس زنجبیل
چیپس آناناس
چیپس میوه مخلوط
چیپس نارگیل
چیپس پوملو
چیپس کرانبری
رز آفریقایی
بلوبری
کشمش پیکامی
کشمش پلویی
کشمش پلویی آفتابی
مویز سفارشی
مویز
آلو بخارا
آلو شمس طرقبه دستچین
آلو شوقان
آلو طرقبه
آلو آفتابی بیرجندی
آلو شابلون خشک فله
آلوچه ترش
آلبالو
انجیر خشک
انجیر پرک
انجیر فوق پرک
انجیر کرمانشاهی
زرشک پفکی
زرشک دانه اناری
برگه زردالو
برگه هلو
قیسی زردآلو
آلو شابلون خشک فله
خرما پیارم
خرما خشک زاهدی
توت خشک لوکس
توت خشک
زعفران یک گرمی استوانه
زعفران یک گرمی کادویی
زعفران نیم مثقال استوانه
زعفران نیم مثقال پاکتی
زعفران نیم مثقال کادویی
زعفران یک مثقال لوکس
زعفران یک مثقال استوانه
زعفران یک مثقال خاتم
زعفران یک مثقال جعبه طلایی
زعفران یک مثقال پاکتی
زعفران یک مثقال طرح شاهنامه
زعفران یک مثقال کادویی
زعفران دو مثقال استوانه
زعفران دو مثقال کادویی
زعفران دو مثقال طرح شاهنامه
جعبه کادویی زعفران بزرگ طلقی
جعبه کادویی زعفران کوچک طلقی
جعبه چوبی زعفران بزرگ
جعبه چوبی زعفران کوچک
زعفران سه مثقال خاتم
زعفران پنج مثقال خاتم
زعفران ده مثقال خاتم
زعفران 100 گرم خاتم
نبات فله
نبات شاخه زعفرانی کوچک
نبات شاخه زعفرانی بزرگ
نبات نی دار کوچک
نبات نی دار متوسط
نبات نی دار بزرگ
نقل ریز
نقل بادامی
نبات شاخه فوق زعفرانی
نبات فله زعفرانی
آبنبات ترش
آبنبات هل دار
آبنبات گل محمدی
آبنبات پسته ای
آبنبات نارگیلی
سوهان طلقی کنجدی (تساژ)
سوهان طلقی مخلوط (تساژ)
سوهان کنجدی
سوهان عسلی پنج مغز
سوهان عسلی آنتیک
سوهان عسلی کرمانی
سوهان تخت
سوهان حبه ای کوچک
سوهان لقمه
سوهان باقلوایی
سوهان حبه ای
بادام سوخته
گز 42 درصد آردی
گز دو فوق ممتاز آردی
گز 28 درصد آردی
گز 42 درصد لقمه
گز 28 درصد لقمه
گز 38 درصد
گز اعلای انگبینی
گز دو فوق ممتاز لقمه
گز 28 درصد فله
گز 18 درصد لقمه
گز شکلاتي آنتيک
ویت کورن کچاپ
ویت کورن پنیری
ویت کورن سیر و سبزیجات
ویت کورن باربیکیو
ذرت پنیری
ذرت کچاپ
شیرین گندمک
ذرت خام
پشمک پاکتی کاکائویی
پشمک پاکتی وانیلی
پشمک پاکتی زعفرانی
پشمک لقمه کاکائویی
پشمک لقمه مخلوط
پشمک لقمه وانیلی
پشمک لقمه زعفرانی
پشمک شکلاتی
پشمک شکلاتی چوبی
پشمک شکلاتی زعفرانی گزی
لواشک گلین انار
لواشک گلین زغالاخته
لواشک گلین آلو
لواشک گلین زرشک
لواشک گلین آلبالو
لواشک گلین کیوی
لواشک گلین سیب
لواشک گلین زردآلو
لواشک فافا سیب و کیوی
لواشک فافا سیب وآلبالو
لواشک فافا سیب وانار
لواشک فافا سیب وآلو
لواشک فافا سیب وقرقروت
لواشک فافا سیب وزردآلو
لواشک کیوی ون
لواشک انار ون
لواشک سیب ون
لواشک آلو ون
قرهقروت
آلوچه تیار بزرگ
آلوچه تیار کوچک
لواشک پذیرایی گلین هشت میوه
لواشک پذیرایی گلین انار
لواشک پذیرایی گلین زرشک
لواشک پذیرایی گلین آلبالو
لواشک پذیرایی گلین زردآلو
آدامس طبیعی بدون قند
آدامس طبیعی بزرگ
قرص نعنا
قرص نعنا دارچین
حاجی بادام
شاهدانه
سویا آجیلی
شکلات برادرانحسینی مخلوط
شکلات مرداس مخلوط
شکلات مرداس جرقه ای
شکلات سوربون میکس
شکلات دوتی مون فله
شکلات چیچک میکس
شکلات آیدین ریتمیک
شکلات آیدین ماروین
شکلات آیدین توفیکا
شکلات آیدین توپی
شکلات آیدین فندقی
خرما شکلاتی
شکلات شونیز پرچمی
شکلات شونیز طلایی
شکلات شونیز ویفری
شکلات شونیز فارلین
شکلات کانفت
شکلات برادرانحسینی تلخ
شکلات آیدین تلخ
شکلات باراکا تلخ
کنجد پرورده
کنجد پرورده مخصوص
پاستیل بسته ای
پاستیل سطلی
شکلات سنگی
شکلات شونیز تلخ
شکلات شونیز فندقی
شکلات شونیز شیری
شکلات شونیز کاپوچینو
شکلات آیدین فوندو
شکلات شونیز خرگوشی
شکلات باراکا استوانه
شکلات رولفر آیدین شیرموز
شکلات رولفر آیدین توتفرنگی
شکلات رولفر آیدین قهوه
شکلات بیسکوئیتی رولمن
شکلات پاستيلي جلیسافت
شکلات تافی شیر عسلی
شکلات کارولین مخلوط
شکلات شیر قهوه
شکلات نعنایی
شکلات زنجبیلی
شکلاتپشمکی حاج عبدالله
شکلاتپشمکی زعفرانیگزی
شکلاتپشمکی آیدین
شکلات گلدن طرح طاووس
شکلات دومنیکا
شکلات آیدین مخلوط
شکلات شونیز میکس
شکلات آیدین مخلوط مخملی
شکلات کادویی فارلن
شکلات آیدین رزا
شکلات باراکا سه مغز
شکلات شونیز کریستال
شکلات جنتلمن
شکلات مرداس گل صورتی
شکلات مرداس طرح ترافل
شکلات شونیز کادویی
شکلات توپی کادویی
شکلات آیدین جرسیا هاردباکس
شکلات آیدین لاو
شکلات فندقی ملیکا
شکلات قاشقی
پشمک شکلاتی چوبی
پادرازی
آجیل کادویی جعبه طلایی کوچک
آجیل کادویی جعبه طلایی بزرگ
پسته جعبه کادویی طلایی بزرگ
پسته جعبه کادویی طلایی کوچک
بادام درختی جعبه کادویی طلایی
بادام هندی زعفرانی جعبه طلایی
بادام جعبه کادویی طلایی
آجیل ممتاز جعبه کادویی طلایی کوچک
آجیل ممتاز جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل ممتاز جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل ممتاز جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی کوچک
آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی کوچک
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی کوچک
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل کادویی جعبه بزرگ
آجیا کادویی جعبه کوچک
آجیل ممتاز جعبه کادویی سبز مینی
آجیل ممتاز جعبه کادویی سبز کوچک
آجیل ممتاز جعبه کادویی سبز متوسط
آجیل ممتاز جعبه کادویی سبز بزرگ
آجیل سفارشی جعبه کادویی سبز مینی
آجیل سفارشی جعبه کادویی سبز کوچک
آجیل سفارشی جعبه کادویی سبز متوسط
آجیل سفارشی جعبه کادویی سبز بزرگ
آجیل یلدا جعبه کادویی سز مینی
آجیل یلدا جعبه کادویی سز کوچک
آجیل یلدا جعبه کادویی سز متوسط
آجیل یلدا جعبه کادویی سز بزرگ
آجیل هفت مغز جعبه کادویی سبز مینی
آجیل هفت مغز جعبه کادویی سبز کوچک
آجیل هفت مغز جعبه کادویی سبز متوسط
آجیل هفت مغز جعبه کادویی سبز بزرگ
دیس آجیل شیرین طرح برگ
آجیل دیس شیرین کوچک
آجیل دیس طرح برگ کوچک
آجیل دیس مربع
آجیل دیس مستطیل
آجیل دیس صدفی
آجیل سبدی
آجیل سبدی شور بزرگ
آجیل سبدی شیرین بزرگ
آجیل سبدی شیرین کوچک
سبد پسته
آجیل شیرین جعبه چوبی کوچک
آجیل شیرین جعبه چوبی بزرگ
پک آجیل لوکس
آجیل ظرف طلایی بزگ
آجیل یلدا ظرف طلایی
پک سازمانی کوچک شماره یک
پک سازمانی کوچک شماره دو
پک سازمانی کوچک شماره سه
پک سازمانی بزرگ شماره یک
پک سازمانی بزرگ شماره دو
پک نوروز کوچک شماره یک
پک نوروز کوچک شماره دو
پک نوروز کوچک شماره سه
پک نوروز بزرگ شماره یک
پک نوروز بزرگ شماره دو
پک مسافرتی شماره یک
پک مسافرتی شماره دو
پک مسافرتی شماره سه
پک سوغات بزرگ
پک سوغات متوسط
پک سوغات لوکس
هل کادویی
هل بسته بندی
هل استوانه
زرشک کادویی جعبه 100 گرمی
زرشک کادویی جعبه کوچک
زرشک کادویی جعبه متوسط
زرشک کادویی جعبه بزرگ
نخود کشمش جعبه مینی
نخود کشمش جعبه کوچک
نخود کشمش جعبه متوسط
نخود کشمش جعبه بزرگ
عسل برادران حسینی
عسل با موم برادران حسینی
عسل خراسان بزرگ
عسل خراسان کوچک
عسل شهد گلها کوچک
عسل شهد گلها ناب کوچک
عسل شهد گلها ناب یک کیلویی
عسل شهد گلها یک کیلویی
کره فندق برادران حسینی
کره پسته برادران حسینی
کره بادام زمینی برادران حسینی 500 گرم
کره بادام زمینی برادران حسینی 300 گرم
ادویه کاری جعبه ای
ادویه پلویی جعبه ای
دارچین جعبه ای
زرد چوبه جعبه ای
زردچوبه پاکتی
زنجبیل جعبه ای
زیره سبز جعبه ای
زیره سیاه جعبه ای
سماق جعبه ای
فلفل سیاه جعبه ای
فلفل قرمز جعبه ای
هل فله
لیمو عمانی
پر لیمو
چوب دارچین
زعفران
سبزی آش
سبزی پلویی
سبزی جعفری
سبزی شوید
سبزی قلیه ماهی
سبزی قرمه سبزی
سبزی کوکو
سبزی نعنا
برنج طارم دابو
برنج طارم دوبار کشت
کشمش
باقالا
زرشک
آلو
خلال پسته
خلال بادام
آرد شیرینی
آرد برنج
وانیل شکری
بیکینگ پودر
پودر کاکائو
پودر نسکافه
پودر قهوه
نشاسته
آرد نخود
پودر نارگیل
کنجد با پوست خام
کنجد خام
کنجد شور
پر گل محمدی
نمک میوه
ژله شاه توت
ژله آلوئه ورا
ژله تمشک
ژله آناناس
ژله کیوی
ژله پرتقال
خاکشیر
تخم شربتی
چای سیاه
چای سبز
چای ترش
چای به
چای سفید
پودر قهوه ترک
نسکافه
پودر کاکائو
بهار نارنج
پر گل محمدی
غنچه گل محمدی
گل گاو زبان
فرم ورود
ورود
ایجاد حساب کاربری
عضویت
تایید شماره موبایل
ارسال
تایید شماره موبایل
ارسال
در صورت دریافت نکردن رمز جدید از طریق پیامک جهت دریافت رمز عبور با شماره های216 44 389 – 051 و 00 97 90 38 – 051تماس حاصل فرمایید
بازنشانی
خرید به موقع را فراموش نکنید!
تهران 2 روز کاری مشهد در همان روز شهرستان ها 3 الی 5 روز کاری
ورود به فروشگاه
این محصول در انبار موجود نیست
تاریخ در دسترس بودن
36,000 تومان
تعداد
حداقل تعداد سفارش خرید برای این محصول 0
خرید کالا
طبيعت آن گـرم و تر اسـت. دانه كنجد حدود 25 درصد پروئتين و 50 درصد چربي مفيد دارد كه به پايين آوردن كلســترول و چـربي خون كمك مي كند. كنـجد براي تنـظيم و تعادل آب بدن مي تـواند مفيـد باشد. به طور كلي كنجد داراي فوايدي خاص از جمله: ترميم سوختگي، كمك به درمان كم خوني و پيشگيري از پوكي استخوان و بهبود رشد بدن دارد. مصرف دانه كنجد در تمامي سنين مفيد است كنجد با تمام فوايدي كه دارد براي معده ضعيف مناسب نيست. زيرا هضم آن سنگين است. در طب هندي از كنجد به عنوان عامل افزايش دهنده قدرت و طول عمر ياد مي شود.
28,000 تومان
9,400 تومان
15,000 تومان
62,500 تومان
28,000 تومان
6,500 تومان
120,200 تومان
17,000 تومان
3,000 تومان
225,950 تومان
56,500 تومان
8,700 تومان
12,200 تومان
8,500 تومان
24,000 تومان
26,000 تومان
91,300 تومان
84,000 تومان
62,500 تومان
35,000 تومان
85,000 تومان
37,500 تومان
179,000 تومان
420,000 تومان
32,200 تومان
38,400 تومان
4,550 تومان
12,000 تومان
راهنمای مشتریان
حساب کاربری
کلیه حقوق این سایت محفوظ بوده و کپی برداری برای منافع تجاری مجاز نیست
فروشگاه آنلاین آجیل و خشکبار
فروشگاه آنلاین آجیل و خشکبار
9,650 تومان–38,600 تومان
250 گرم, نیم کیلو, یک کیلو
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
كنجد خام
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه شما *
نام *
ایمیل *
Username or email *
Password *
0